Dr. Nattavudh Powdthavee társadalomtudós - akinek amúgy nincsen saját gyermeke-, porig rombolja azt a magasztos elképzelést, miszerint a gyerekek teszik boldoggá az embert.

Forrás: Metropolita
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiwi
@Evikati: igen, önértékelési zavarok, és minden, ami ebből következik. ha nem szereted magad, és nem vagy elégedett magaddal, akkor a világ sem fog tetszeni. én ezért szeretem nagyon egyébként Somát, mert ő az, aki nyíltan és gátlások nélkül fogadja el és szereti magát és ezáltal a világot.

mindig a belső világodat tükrözöd kifelé. nagyon tudom sajnálni azt a rengeteg savanyúkáposztát, akivel nap mint nap találkozom az utcán.
ugyeugye
sztem meg jó, h kimondta a pasi. úgy látom, pont azért van sok kapcsolatban probléma, mert úgy gondolják, majd a gyerek meghozza azt a boldogságot, ami amúgy hiányzik belőle.
sok álságos elképzelés él az emberekben, ideje h felerősödjenek azok a hangok, h mekkora nagy felelősség a gyerekvállalás.
Felelősség nem egyenlő boldogság!
adsl70
szerintem az a cikk is tok rasszista, mert igazabol aki nem tud szulni annak ebben a cikkben nincs joga postoln erdemben :-( :-)
mik vannak lassan atmegyunk femina.hu ba .... :-P
Evikati
@ugyeugye: A felelősség valóban nem egyenlő a boldogsággal, de: a gyerek által nyújtott boldogság velejárója. Nekem mindig boldogságot okozott, hogy valakiért felelősséggel tartozom, oltalmazom, vigyázom és gondját viselem. Bár fárasztó (pl. beteg gyermek mellett éjszakázni), mégis nagyobb boldogság nincs, mint mikor látom értelmi és fizikai képességeit fejlődni és érezni a felém áradó szeretetüket.
Diamont Frost
Szerintem saját-magát "vigasztalta" ezzel a tanulmánnyal, értsd: gyerek nélkül is teljes az élet....
Csak azt üzenném neki:: "lehet gyerek nélkül élni..... csak NEM ÉRDEMES !!!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.