"Szó nélkül nekem estek, összevertek, elvették minden pénzemet" - mondja Ilonka néni elhalkuló hangon. - "Délelőtt tértem magamhoz a postás autó kürtjére, csupa vér volt mindenem. " A 84 éves egyedül élő nénit egeraracsai otthonában érte támadás.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rodeotigris
@Renrol: Akikről te beszélsz azok az újj levágás után segélyért állnának sorba.Ezért a helyzet a következő:
Apróbb vétség, lopás 10e forintig nyilvános megszégyenítés(tábla a nyakba mit követett el)a főtéren kalodában több napig.50e Ft ig lopás,testisértés és személy elleni erőszak ért botütés nyilvánosan vasárnap a főtéren.Emberölés nagyértékű rablás,sikkasztás (politika esetben is),minden élet ellenes bűncselekmény nyilvános kivégzést vonjon maga után
Garantáltan egy hét után 90% al csökkene a bűnözési ráta.
Evikati
Én úgy látom, hogy a bűncselekmények egyre elvetemültebbek, durvábbak, a büntetések pedig ezzel nincsenek arányban. Valahogy elnézőbb és "humánusabb" az igazságszolgáltatás. EU-ra hivatkoznak és enyhítő körülményeket latolgatnak szinte minden esetben. A napokban volt két eset, ami elgondolkodtatott. Egy kisgyermeket kegyetlenül halálra éheztettek a szülők. 13 és 15 évet kaptak. Ugyanakkor egy 8 hónapos csecsemőt agyonkínoztak, kapott a pasas 2 évet. Miért értékesebb az egyik élet, mint a másik? A végeredmény ugyanaz.:-(
ugyeugye
@Evikati: hát igen. a humanizmus és a széplelkűség nem hozott megoldást. sajnos.
Diamont Frost
Azt hiszem,ha az /i-/gazságszolgáltatás továbbra is beéri az "ejnye-bejnye" fenyitéssel.... és hallgatólagosan tudomásul vetteti a társadalommal,hogy a segélyeken tul el kell viselnünk az u.n: megélhetési bünözésből származó "kellemetlenségeket"----- akkor itt rövidesen NAGY bajok lesznek.
Biztos,hogy szigorubb büntetésekre lenne szükség,mert a delikvens: -- vagy kap valami felfüggesztett ejnye-bejnyét..
-----vagy leültetik valami vellness-börtönbe, ahol még "fejlesztheti" képességeit
@rodeotigris.
Az ötleteiddel lehetne kezdeni valamit!
Rockxy
Valaki(k)nek érdekében áll, hogy ezt az állapotot fenntartsa.
És az, hogy ezt fenntartják, arra egy szó illik igazán.
Aljasság.

Másként nem lehet elképzelni.
Mert akkor a jogrendnek nevezett szóhalmaz valóban rendet teremtene. De akik tehetnének valamit, azok a bűnözők jogait emlegetik.

Az áldozatnak nincsenek jogai nálunk.
Főleg, ha már halott.

És az áldozat rokonairól még nem is beszéltünk. Akik egy életre megnyomorodnak lelkileg. Végig kíséri életüket egy sötét árny,

A Hatalom égbekiáltó bűne.
Evikati
@Rockxy: Egyetértek! Egy civil fórumon feltettem a hasonló kérdést egy nem tudom milyen rangú rendőrnek. Mit gondolsz, milyen választ kaptam? Nincs pénz, nincs rendőr, vidéken nincsenek meg a feltételek a közbiztonság megteremtéséhez. Utána hallottuk, hogy vidékről csoportosan rendelték fel a rendőröket a Kossuth térre rendet teremteni. Mert a tüntetők megleckéztetéséhez Budapesten sincsenek meg a feltételek, csak íly módon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.