A nyomozást kénytelen ismét 60 nappal meghosszabbítani a rendőrség, a Kiskunlacházán megerőszakolt és meggyilkolt akkor még alig 14 éves kislány H. Nóri ügyében. Nóri most lenne 15 éves. A gyilkos, vagy gyilkosok élik tovább hétköznapjaikat. Nem bujkálnak, és talán már nem is félnek a felelősségre vonástól, és ahogy a nyomozás kezdetén, most is csak kínosan hallgat a rendőrség. Talán az lehet a hallgatás oka hogy azt szeretnék, ha minél kevesebbet beszélne a sajtó az ügyről. Mert talán tudják sosem lesz meg a gyilkos/gyilkosok, és jobb ha az emberek szép lassan elfelejtik hogy mi is történt. De hibázott a rendőrség? Van még esély az elkövető/elkövetők megtalálására? Mi lesz ezután? Bár a rendőrség a sajtó kérdéseit mindig azzal hárítja, hogy lassan de biztosan halad a nyomozás, sokat elárul a nyomozás kilátástalanságáról, hogy több hónap nyomozás után végül kimagasló összegű 11 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel. De hol akadt el az ügy? Miért sikerült olyan biztosan, és megkérdőjelezhetetlenül kizárni az első gyanúsítottakat? Biztos olyan megtéveszthetetlen a hazugságvizsgáló? A helyszínen talált DNS biztos hogy az elkövetőé? És vajon tévedhetetlen a DNS teszteket végző laboratórium, vagy talán átcsúszott a gyilkos, a teszteken? Vajon beletartozott a DNS mintát adók körébe, a helyszínt még a rendőrség előtt beszennyező a megtalálásban részt vevő családi barát? Vagy a szórakozó hely vendégei, és az akkor önkéntes szolgálatot teljesítő polgárőrök? Vagy érkezett már bejelentés attól a barátnőtől/feleségtől, akinek a férje/élettársa csak gyanúsan későn, és netán karmolásokkal tért haza??

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariomartinez
Talán jobb cím lett volna, hogy "Újabb 60 nap a felejtésnek.."

Anyira világos, hogy csak az időt húzzák már, hogy felejtsünk
jband
Sosem lesz meg, csak ha újra gyilkol és ott névjegykártyát is hagy. Ez túl bonyolult ügy volt a rendörségnek: a hóban!! az elkövetö lábnyoma cipőmérete, és hogy merre lépkedett el a lábnyomok egészen hazáig. A lányon a dns-e. Igy aztán tényleg nehéz megtalálni.. Hihetetlen..
jband
@KNori: Te vagy az a másik lány akit megtámadtak? Elmeséled mi történt veled? Vagy minden úgy igaz ahogy a sajtóban volt?
Diamont Frost
@KNori
Jó lenne,ha Tőled lehetne megtudni az igazságot,mert Te vagy a legszavahihetőbb!
Tudom, milyen borzalmakon mentél át,azokat talán elfelejteni sosem lehet. Mégis,ha elég erős vagy hozzá.... nyilvánosságra kéne hoznod az igazat, és itt mindenki egy emberként áll melletted,minden ember rokonszenvet érez irányodban.Irjál,ha tudsz,várjuk....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.