A nő szeret, a nő azért él, hogy szeressen, és ha ezt megtagadják tőle, akkor bármire képes, még arra is, hogy eltitkolja a valóságot és belemenjen egy szerepjátékba, hogy hazudjon magának. Teszi ez még akkor is, ha tudja, hogy szakítás és szenvedés az ára.

Forrás: eletforma.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
nem lett volna egyszerűbb, ha elmondja a férjének, h mi a baja? lehet, otthon is találtak volna megoldást.
Rothi
Életünk fő célja a Boldogság. A fő célhoz vezető utak, módszerek, eszközök egyike csak a pénz. A boldogság képesség erősítése nagy mértékben lehetséges az egészségre törekvéssel. A nagybetűs EGÉSZSÉG létrejötte nemcsak a testi, hanem a lelki és idegrendszeri, tudati törekvést jelent. Az \" ép testben ép lélek\" sajnos nem automatikus igazság.

Sokat akar a szarka de nem bírja a farka - rendszeresen túl vállaljuk magunkat. Semmiféle túlterhelés nem szent! Aki nem tiszteli a terhelés és teherbírás egyensúlyát, az lassan tönkremegy.. A kapitalizmus lényege a kizsákmányolás homlokegyenest ellenkezika mértékletes, túlterhelés mentes életfelfogással. A szeretet ápolása, gyakorlása a lelki békét, idegrendszert és a testi egészséget erősítő jóga, csikung torna, meditáció, kirándulás, séta stb. életünk nélkülözhetetlen részei.



"A boldogság lelki dolog,ezért lelki uton lehet legjobban elérni" Swami Mahaprabudji



A lelki gazdagság, a lelki elmélyülés a megélhetésünk mértékletes vagy szerényebb megvalósítása mellett életünk örömteliségét teljességét garantálja. Lehet ez legjobb esetben gyerek vállalás, de az emberek, állatok, a zene, a művészetek szeretete is nagyon sokat segít.

A bölcsességre törekvés, a tudatos ,koncentrált elme állapot, a nyitott lélek, aki a vele kapcsolatba kerülők felé szeretetet érez. Ez akkor is így van, ha sok ember akarva akaratlanul remete életet él. A világtól akár a munkájába, akár a párkapcsolatába bújik, mivel aki \" nem bírja a nehezét, nem élvezi az örömét\". A mértékletesség ezen a területen is érvényes, de még a gyermek vállalásban is egyéni a teherbírás.

A felebaráti szeretet amit ismeretlen, de nem teljesen idegen emberekkel szemben érzünk ma sem vesztette el a létjogosultságát. A gondolat igazsága akkor is érvényes, ha ez a felebaráti szeretet az ismeretlenekkel szembeni kedvességet jelenti csupán!



A prána,a csí ,a bioenergia tobzódása jellemzi a BOLDOGSÁGOT!



A földön 5000 pránahívő él, ami azt jelenti, hogy vízet isznak, de csak \" levegőeget\" esznek, vagyis a napfény, a fák, a füvek sugárzó energiája, a levegő hordozta csí vagy prána amit Egeli György mikro rezgéseknek hívott és az un. null ponti energiát is innen nyerte. A pránahívők akár több évtizede is ( valaki 40 éve) nem esznek, vagyis az embernek van egy lelki teste, lelke ami a pránával táplálkozva erőt ad anyagi testének.

Az akupunktúra, a féldrágakő terápia is az aurán keresztül hatva, a lelki vagy energia testünk csakráin keresztül nyújtja a gyógyító
energiát a körülöttünk lévő pránából. A bio energiaszintünk alapvető kérdés Boldogságra törekvés esetén. Fiatalon kevésbé érezzük mivel több az energiánk, de ahogy múlik az idő a dolog kezd egyre egyértelmübbé válni. Az Egészség magasabb bio energia szintet jelent !!



Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.