Elkötelezett természetvédő vagyok. Szeretem a növényeket, állatokat. Ahol csak lehet, szót emelek az állatkínzások ellen, a parlagfű terjedése ellen, és hangot adok nemtetszésemnek, ha valakit szemetelni látok bárhol. Egyetlen gyors- röptűvel nem tudok barátságban, békességben élni. Ezek a városi galambok. Nem szeretem őket. Elszemtelenedtek, pimaszok.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zia
Sajnos a leírt példa nem egyedi......... A mi házunkban egy banya az erkélyen eteti őket, az alatta lakók dühöngenek, veszekszenek, de lepereg.
A győnyőrűen felújított házunkat lepiszkítják, már a falon is ott van a nyomuk...
Utoljára ott tartottak, hogy a közös képviselő írt neki levelet, ha nem fejezi be feljelenti.......de a galambok továbbra is fürtökben lógnak az erkélyén........
ugyeugye
@Evikati: én utálom a galambokat. és valóban, ha jól emlékszem, 30 e forint a büntetés annak, aki eteti a "repülő patkányokat". Egy eső után hányinger az a csúszós gusztustalan takonyállagú vastag galambszar, ami körülvesz néhány épületet. A szálló porról meg már ne is beszéljünk. És hogy néznek ki a köztéri szobrok meg a műemléképületek?
egíébként sztem semmilyen állatnak nincs helye a zsúfolt belvárosokban.

gondolkodo
@ugyeugye: Talán zsúfoltnak tartod a járdát!?
ugyeugye
@gondolkodo: ha kutyaszaros, akkor igen.
zia
@ugyeugye: a kutyaszart fellehet venni, mi nem hagyjuk ott. Sőt ha látunk valakit aki otthagyja, adunk neki zacsit "mert elfelejtett vinni" magával. Nem mindig örülnek neki....
ugyeugye
@zia: én nem a rendes kutyatulajdonosok ellen szóltam. de nekem pl. itt a Szabadság téren sajnos napi szinten van összetűzésem. a múltkor meg a Bajcsyn ájultunk el kishíján a férjemmel. kutya leguggolt,gazdi elfordult, majd mintha mi sem történt volna, sétáltak tovább. mondtam neki, szerencséje h nem közterületfelügyelő vagyok, mert 30 ezer forintja bánná. azt a hülye képet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.