Tavaly még hatalmas siker volt a Szigeten a magyar dal napja. Idén átnevezték antirasszista napnak, és már senkit sem érdekelt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@antalaszka: ebbe nem trafaltal bele. En kifejezetten szeretem az exotikus kinezetu lanyokat :) Sot mondhatom azt is,h a legszebb lany akivel eddig talalkoztam cigany volt.
Es picit sajnalom a rasszistakat,h kizarjak magukat a jobol. Tulzottan nem, csokken a verseny ;)
Vera1944
Szeretném röviden megfogalmazni.
A semmirekellő hitvány embert utálom, a dologkerülő, csak kapni akaró, saját érdekében semmit nem tevő embereket. Hogy ennek éppen milyen a bőrszine, vagy a vallása, az nem érdekel. Ezért aztán esetenként rámnyomják a bélyeget, hogy rasszista vagyok.
ugyeugye
én nem tudom, h vannak-e zsidó barátaim, mert nem ilyen szempontok szerint válogatom meg őket.
OKOS
@Vera1944: Teljesen igaz.
Ezenkívül a magamutogató, kérkedő embert is.
Ráadásul igen sok zsidó, és dolgos cigány barátom van és ők is a felsoroltak alapján ítélkeznek még a saját fajtájukkal szemben is.
Az ő esetükben is rasszizmus??
Vera1944
Okos
Van cigánybarátnőm, aki a mélyszegénységből kiakart jutni és sikerült, közgazdász lett, és vannak szintén zsidó barátaim, tiszteletbe tartjuk egymás felfogását.
Van olyan barátunk, akivel totális politikai ellentétben vagyunk, de nagyszerü emberek mind. Hát én csak ennyire vagyok rasszista.
OKOS
Az emberek szórakozni mennek a szigetre, és nem azért, hogy agymosásban részesüljenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.