BUDAPEST – Az RTL Klub műsorvezetőjét úgy megverték az egyik szórakozóhelyen, hogy kórházba kellett mennie. Ráadásul megint egy biztonsági őr ütött, egy olyan személy, akinek a szórakozó vendégek épségére kellene felügyelnie.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: szabosa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szabosa
Erre kellene még kitalálni valamit, hogy ezeket az önbíráskodó, izomagyú barmokat megfékezzék. Ismerek néhányat és szánalmas, hogy ez tölti ki az életüket - felfújják magukat nagyra, "félelmetesre" bűntettlenül agyba-főbe vernek védtelen embereket és a bunkó haveri körben hencegnek, ezen röhögnek. Na még ez a réteg tartozik a társadalom, haszontalan szemétkupacához. Ezekre 100x súlyosabb büntetést szabnék, hogy legyen idejük agysejteket növeszteni és megtanulni azokat építő jelleggel használni. Akinek nem inge azt természetesen ne zavarja .... :)
zia
@szabosa: Azok az agysejtek már soha nem fognak megnövekedni, csak elpusztulni.........
szabosa
@zia: :(( akkor állatkert, majomház.... csak nehogy a értelmes csimpik fellázadjanak :)))
zsbela
Ez a baj a "sztárolással" (ezt a szót ki is kellene törölni a szótárból). Ők is ugyanolyan emberek, mint a többiek. Fogják fel, hogy Ők azért mert a médiában dolgoznak, ugyanolyan emberek mint a másik. Az ismertség nem ad többletjogokat nekik!
marlin
Tényleg, egy "Makarenkói pofon" képes jó irányban fejleszteni a jellemet!!
zia
@hmike: Ha úgy esett meg ahogy te írod, miért kértek másnap bocsánatot?

Sajnos nem az első eset, hogy békésen szórakozó fiatalokat megvernek a biztonsági emberek!
Arra is figyelni kellene, kiket alkalmaznak!
gondolkodo
@zsbela: Kérdezzük meg Őket, biztos nem ez a véleményük!

@marlin: Makarenko törölve. A gengszterváltás óta Ő is, mint sok honfitársa, még az emlékezetből is kiradírozva!

@zia: Éppen ezért nem hír e hír, mert nem az első eset, ráadásul egy képernyőről ismertnek nem szabad annyi, mint bármely "mezei"-nek! Hol a jó példa?
szöszmösz
Nem tudom mit akart a Danika a piszoárnál a poharával. Vizeletmintát venni? Nem hiszem el, hogy kis ártatlanka volt és nem szólt be a néninek. Amennyiben az első figyelmeztetésre átadta a poharát a barátjának, vagy be sem vitte volna nem lett volna
konfliktus. Mivel soha nem kapott még pofont igazán ideje volt már, hogy rádöbbenjen
a többi kis fityfirity celebtársával együtt, hogy nem Ő a király.
zsbela
A médiában szereplés ugyanolyan pénzkereseti foglalkozás, mint bármelyik más az országban. Ők azért kapják a fizetésüket, mert ott dolgoznak. Ezért nem jár nekik megkülönböztetés!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.