Botrányos következményei lettek egy napokban zajlott tévéfelvételnek. A fellépő Mc Hawer és Tekknő nevű duó megalázó megjegyzéseket tett Oláh Ibolyára. A műsor készítői igyekeztek eltussolni a kínos esetet, a mocskolódást rögzítő videót azonban valaki feltette az internetre.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vera1944
Zsuzsu
A közönség is tahó, mint aki az előadó.
menasagh
Sokat morfondíroztam azon, hogy miként lehetséges annyi igénytelen lemezt eladni.... végül a kukázók adták meg a választ...nem tudnak annyi szemetest kirakni, hogy ne legyen vita az azokat turkálók között.
marlin
Nem az Oláh Ibolyát, hanem saját magukat!! (az egyik képaláírásból egyértelmű, hogy a "cigánylány" ösztönös intelligenciával kezelni tudja a tahóságot)

Egyébként támogatom "menesagh" véleményét, nem nekünk kell kezelni a "helyzetet"!
gondolkodo
A jelenlegi helyzetben nyilvánosan cigány- vagy zsidó viccet mesélni negatív IQ/EQ-ra vall! Nem csak intelligencia-hiány, hanem alapvető emberi érzés hiánya is!
Ibolyának megvan a maga esze, hogy az ilyen tahóságon felül-emelkedjék, de a két bunkó megérdemelné - mindegy mennyi aranylemeze van! -, hogy egy fergeteges rasszista per legyen nyakukba akasztva, aztán mulathatnának!
Tehát nem ez a két alávaló kőbunkó a hibás, amikor rasszista felhangú viccelődést folytatnak nyilvános helyen, közönség előtt, hanem az a hibás, aki ezt a netre felteszi. Ez viszont minősíti az adott csatona vezetését!!
Yeromos
Mc Hawerék humora pont olyan színvonalas mint a "zenéjük"

Lajos10
Ez csupán?egy bődületes idétlenség de így legalább be mutatták menyire intelligens értelmes gyerekek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.