Nézzünk néhány cipőt a Burberry 2009-2010-es őszi/téli kollekciójának kínálatából. A Burberry nekem mindig is az egyik nagy kedvencem volt, most sem csalódtam bennük. Nektek hogy tetszenek?

Forrás: hestyle.blog.hu
Feltöltő: hestyle
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
Köszönjük hogy megosztottad velünk.Bár úgy gondolom hogy társadalmunknak az kicsiny szelete akinek ily horderejű gondja van, hogy vajon melyik Burberry cipőt válassza ,az lehet hogy nem tartózkodik körünkben.Javítsatok ki ha tévedek. Olyan kekeckedős vagyok ma, végül alig több az ára mint a havi keresetem.Csak hát nekem ott van a másik kedvencem a Fűtés számla.Én inkább arra költök :)
hestyle
Szívesen. Miért ne lennének itt olyanok, akik megengedhetik maguknak?
ugyeugye
@hestyle: egyrészt.
másrészt attól, h esetleg (bármi okból) valaki nem veszi meg, mint esztétikum megnézheti. én nagyon szeretem a szép dolgokat, még a luxusautókat is.
örülök, h küldöd be az anyagokat, a tv-ben is a Fashion tv volt a nagy kedvencem, míg adták. No politika, jó zenék szép, különleges emberek és ruhák - a nap bármelyik szakában jólesett.
Megnéztem a D&G képeket is - huhhhh. nagyon provokatív! ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.