A "Maradjunk jóbarátok! " szakításkor elhangzó, gyakran igen álságos szlogenje sokféle kavarás kiindulópontját képezheti. Az exekkel sohasem könnyű, az aktuális szerelmünk exeivel meg pláne. Mert cimboraság ürügyén erőt fitogtatnak; mert csábítanak-csábítgatnak visszafelé is, ha immár elunták a szingliséget; mert többnyire képtelenek megérteni, hogy nem lehetnek a pasink "legjobb barátai" anélkül, hogy velünk együtt fogadnák el az illetőt.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Ebben nincs nagy tapasztalatom, de logikusan gondolkozva,piszok rossz érzés lehet állandóan az előd árnyékában élni.
A férjemmel soha nem veséztük ki az elődöt.......egyikünkét sem. Tudtuk, hogy voltak, de mi tiszta lappal kezdtünk és ott nem volt helye harmadik félnek.
Volt olyan, hogy össze találkoztunk valamelyikünk exével, de nem volt puszi, hívj fel stb. csak udvariasan köszöntünk egymásnak és mentünk tovább.Természetesen más a helyzet, ha van közös kapocs ami napi szinten ott van. Mert ha gyerek van akkor ez nehezebb dió.
De gondoljatok arra, lehet a másik szebb volt, okosabb, de mégis veletek van, nyilván nem ok nélkül. És ha nme miattatok vált el akkor nincs félni valótok, legalábbis szerintem............
zia
És a lényeg, ha az exre vagy féltékeny és azt tudtára is adod, te magad küldöd vissza a karjaiba..........
cinti
nem megbocsájthatatlan bün szerintem, csak nem célravezető és semmi értelme . Ami elmúlt az elmúlt, ha pedig vannak kivételek és újra dúl a love köztük , akkor a kivétel erősiti a szabályt. A féltékenység pedig önértékelési probléma, tökéletes önbizalom hiány , sajnálom a féltény tipusu emberkéket.
gondolkodo
@cinti: Ugyanúgy nem megbocsáthatatlan, mint a levetett fehérneműt másnap, mosás nélkül visszavenni.
zia
@gondolkodo: jó válasz, felveheted még egyszer kétszer, csak gusztustalan...........
menasagh
Az ilyen exes dolgokban mindig ott bujkál a "hátha".....főleg a valami oknál fogva sűrűbb a találkozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.