Pedofiliáért Oscar-díj! Az Oscar-díjas Jack Nicholson házában Roman Polanskiék meztelen fotókat is készítettek a leitatott bekábítószerezett majd megerőszakolt 13 éves kislányról! Művészek, politikusok és filmrajongók is tiltakoznak a szintén Oscar-díjas Polanski meghurcolása miatt.. Ön szerint bűnös a két Oscar-díjas sztár?

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariomartinez
Azért tényleg abban is van valami, hogy a szülők, miért küldik el a 13 éves lányukat két vén perverz villájába fotózásra? És egyáltalán a szülők azt tudták, hogy akt fotózás lesz? Ugyanis az még nemhogy 14, de 18 év alatti lánnyal is büntetendő! Vagy szülői beleegyezéssel lehet?? (Lásd magyar PlayBoy fotózás 17 éves R gó Gida botrány)
Diamont Frost
Attól,hogy valaki "nagy művész".....még lehet egy perverz állat!
vasasandrea
@renrol: Azért egy 13-14 éves csaj már nem olyan pici. Manapság a társkeresőkön chat-en számtalan ilyen csajt lehet találni, és az idősebb lányok többsége is azt állítja, hogy annó 13 évesen vesztette el a szüzességét a pasijával saját akaratából. Előre megbeszélték stb..
Diamont Frost
@vasasandrea: Manapság lehet, hogy már rafináltabbak a lányok,.... de az eset 32 éve történt...akkor voltam én is serdülő kislány és biztosíthatlak arról, hogy nem a fiúkon járt az eszem! És a többi velem egykorúnak sem.!

Szerintem egy 13-14 éves lányka még ma sem érett arra, hogy egy szemét ,perverz állat megtévesztő csaliját felismerje!
eberti
Mindenesetre gyanús,hogy a művészvilág neves képviselői sok ismert személlyel együtt ennek a pedofilnak felmentéséért szónokolnak...
Csak nem érintettek hasonló ügyekben???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.