A technikai fejlődés a tömegkommunikáció egyirányú utcáját a szembejövő forgalom számára is megnyitotta. Lehetőséget kínál, hogy az internetes olvasók hozzászóljanak a cikkekhez és ütköztessék egymás véleményét ― névtelenül. Egy szakembertől fantomképet kaptunk a durva kommentárok szerzőiről: általában gyűlölködő, irigy emberek az „elkövetők”.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Lehet kommentalni a cikkeket? Wow. Micsoda ujdonsag.
csikknorisz
Viccet felreteve, addig tenyleg jo, amig xy temarol van szo egy forumban, ott kezd gaz lenni a dolog, mikor egymas nyakanak ugranak a versenyzok. Nekem pont azert jon be ez a Propeller, mert lehet, hogy egyes temakban vitatkozom valakivel, mas temaban viszont egy velemenyen vagyunk, nem utaljuk egymast. Legalabbis en igy vagyok vele, senkivel semmi bajom nincs az ide irkalok kozul, meg ha esetenkent nem is egyezik a velemenyunk. Es ez igy van jol. Szerintem.
safi
@csikknorisz: csatlakozom. Én is ezt tapasztaltam.
Kakastoll
A műveletlen obszcén megjegyzéseket tényleg törölni kell, bárkitől is van, viszont olyan kizárások is történtek, aminek semmi köze nem volt a beírásokhoz, nem volt durva vagy sértő,inkább valaki belső ember csőrét sértették.
csutak
Azt hiszem itt kevesen neteznek nálam régebben.
Anno az internettó volt a "dühöngő", ahol topicba rendezve oszthattuk meg véleményünk.
Archiváltam a kezdeteket (Az enyémet) és 1995 óta a számomra érdekes dolgok ma is olvashatóak.
Sajnos nagyon sok jó cimbora, író-olvasó társam ma már az égi topicban irkál:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.