Még egy ilyen megosztó ünnep nincs, mint ez a Valentin/Bálint napi szerelemfesztivál. Akik utálják, előre rosszul vannak a hétvégétől, akik szeretik, alig várják a vasárnapot.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Nem utálom, hidegen hagy!
Ahogy minden ami amerikából jön.
Tudom elég vaskalapos megállapítás, de elegem van abból, hogy onnan döntsék el, nekem mi tessen itthon!
vplohl
Szent-Bálinthoz kötődik és az angolszász országok közül is inkább Angliához mint Amerikához. Senki sem akarja megmondani hogy neked mi tetszen. Aki nem szereti a Karácsonyt vagy a nőket (nők napja), vagy bármelyik más ünnepet az ne ajándékozzon, mindenkinek a saját ügye. Ez sem az ajándékozásról szól, de az más tészta, hogy a valódi jelentése elhomályosult. Minen pár örül ilyenkor egy kis extra figyelmességnek (tudom ajándékozni, adni nem csak ilyenkor lehet). Egy kis odafigyeléssel és a médiagiccs elkerülésével (szivecskék, szivecskék és szivecskék) kellemesen meglephetjük a párunkat:)
vplohl
Ja és természetesen, igen, csókolózzunk ma is:D
kramermoni
Az ,hogy csókolózunk nem Valentin -nap függő. Mi nem ünnnepeljük, mert nekünk minden együttöltött idő ünnep.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.