Szórakozás – friss hírek

Csak a frizurája árulja el a világ első szupermodelljét

Evelyn Nesbitt szupermodell 18 éves volt, amikor ehhez a fotóhoz pózolt.

12 érdekesség az Igazából szerelemről+itt megnézheted a folytatást!

Hihetetlen, hogy már több mint 13 éve mutatták be az Igazából szerelem romantikus komédiát.

Kutya mentette meg a madár életét

Izlandon a Diamond nevű kutya addig nyüszített és csaholt a gazdájának, amíg az ki nem ment az erkélyre, ahol megpillantotta az eszméletlen madarat. A szemfüles kutya gazdája behozta a hidegről, de úgy vélte, hogy már nem él.

Hajdú Péter tisztázta, meddig megy el új kapcsolatában

A Frizbi műsorvezetője végképp besokallhatott a találgatásokból, amik új barátnőjével, Eszterrel való kapcsolatát kísérik.

10 DOLOG, HOGY MIÉRT JÓ NŐNEK LENNI

Az eddig a nőiségemmel kapcsolatban megélt jó és rossz tapasztalataim alapján összegyűjtöttem, hogy szerintem miért is jó NŐnek lenni. Bár ez furcsán hangzik, hogy a „rossz tapasztalatok” alapján hogyan jutottam arra, miért is jó nőnek lenni, de hagy jegyezzem meg itt, hogy ezek az események is lehetőségeket és útmutatást adtak...

Tóth Gabi már szóba se áll az általa mentorált Opitz Barbival

Tóth Gabi és Opitz Barbi az X-Faktor című tehetségkutatóban találkoztak, és miután Gabi kezdettől Barbi győzelmében reménykedett, szoros barátság alakult ki köztük.

Érettségizned kéne

Az én apukám már nem fiatal,

10 briliáns ötlet április 1-jére

Lassan, de biztosan közeledik a bolondok napja.

Napi humor: A Photoshoppolt Mr. Bean emeli a híres műalkotások fényét

Mister Bean megformálója, Rowan Atkinson arca kiválóan alkalmas arra, hogy híres festmények vagy filmplakátok alakjait helyettesítse.

Milyen nyelvvizsgák közül választhatok?

Milyen nyelvvizsgák közül választhatok? 

„Az erkölcs, az erő, a szeretet és a korrupció mindent legyőz”

Bödőcs Tibor humorista új videójában szülőfalujába, Búcsúszentlászlóra kalauzolta nézőit, ahol a kocsma Kámaszútra pozíciók és a MÁV-ról írt verse mellett a falu focipályájára is betekintést engedett.

Ekkora dinoszaurusz lábnyomot találtak Ausztráliában

A világ eddigi legnagyobb dinoszaurusz-lábnyomát találták meg tudósok Ausztráliában:  1,7 méteres, akkora, mint egy felnőtt ember. 

Tényleg megmented a szerelmedet?

Tényleg megmented a szerelmedet? 

…És már senki sem!

A Tíz kicsi néger története nem ismeretlen, azonban Agatha Christie maga adaptálta regényének színpadi változatában a történet végkifejlete újdonságokkal szolgálhat azok számára is, akik jól ismerik a regényt.

Némelyik potencianövelőnek akár kóma is lehet a vége – Segítünk, hogy ne a kórházban köss ki az ágy helyett

A férfiak erekciós problémáikkal nem feltétlenül az orvoshoz rohannak, hanem csendben, amikor senki sem látja őket, rendelnek valamit az internetről, és várják a csodát.

Galla Miklós kigyógyult a rákból

Több mint öt éve tünetmentes.

A stylist kritika

Egy valamit azonban nem lehet állítani A stylist-ről, mégpedig azt, hogy unalmas lenne, a korábban felsorolt faktorok jól működnek, a film az első képkockától az utolsóig fenntartja a figyelmet.

Ez a szexi ausztrál lány 4,3 milliót jógázik össze egyetlen insta-poszttal

Sjana Earp megteheti, hogy olyan egzotikus helyekre utazzon el, amikről mások csak álmodnak, és ezért még fizetnek is neki.

Vers a hétre – Kosztolányi Dezső: Mostan színes tintákról álmodom

"És akarok még égő-pirosat, / vérszínűt, mint a mérges alkonyat, / és akkor írnék, mindig-mindig írnék."

Teljes felújításon átesett 80 m2-es belvárosi lakás

Az ingatlanhirdetésben sokáig nem volt érdeklődő a belvárosi, jó helyen lévő lakásra előnytelen elrendezése, rossz állapota miatt.

Menő kiállítással egybekötött konferencián ismerheted meg a legújabb startup fejlesztéseket

Március 30-31-én a Bálnában rendezik meg a think.BDPST izgalmasnak ígérkező, ingyenes rendezvényét, ahol aktuális startupokkal ismerkedhetsz meg, és nemcsak a hazaiakkal.

SingSingSing – ragyogó songok MÁZS-képp

A Grease-tol a Moulin Rouge-ig több mint egy tucat, de csöppet sem „tucat” zenés darabból származó örökzöld melódiát életre kelto produkciót a 2009-es veszprémi premier óta sok helyen bemutatták már, mégis nagy izgalommal készült az esti eloadásra szülovárosában MÁZS, az Operettszínház egyik vezeto színésze.

Nézi, de nem hiszi el: Pumped Gabo tényleg elszavalta Semjén Zsolt versét gyúrás előtt

Ilyen az, amikor a politika, a bulvár és a kultúra tökéletes elegyet alkot.

Héder Barna: "Vesztes pozícióból indulok"

Héder Barna örül, hogy a Maradj talpon! új műsorvezetőjeként egy közkedvelt, több éve képernyőn lévő műsorral térhetett vissza a szórakoztató televíziózás világába.

Csomós Mari lett a nemzet színésze

Csomós Mari Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes művészt választották a nemzet színészének hétfőn Budapesten – közölte a Nemzeti Színház Facebook-oldalán.

Álomesküvő Etyeken

Ancsi és Tomi egy év alatt szervezte meg az álomesküvőt, amelyet azóta is emlegetnek a vendégek.

Elon Musk szeretné megállítani a robot apokalipszist

Musk és Demis Hassabis, a mesterségesintelligencia-kutatás egyik legfontosabb alakja beszélgettek az emberiség jövőjéről és a robot apokalipszis lehetőségéről

Demjén Rózsi szőlőkaróval fegyelmezte meg cigány szomszédait

Demjén Ferenc a Blikknek adott hosszabb interjút, melyből megtudhatjuk, mennyire rajong a lovakért, és hogy úgy általában mi újság vele.

Most kiderül, hogy él meg napi 300 forintból Berki Krisztián

A TV2 végre elküldi melegebb éghajlatra Berki Krisztiánt, mi pedig nézhetjük, ahogy a celeb napi egy dollárral a zsebében igyekszik megállni a helyét Ázsiában.

A benzingőzé a főszerep: indul a Moto GP a Spíler TV-n

A TV2 Csoport 2016-ban elindította a Spíler TV-t férfias szórakozást kínáló sportcsatornát, 2017 tavaszán pedig érkezik a SpílerTV MotorsportHD Projekt.