Bástya Béla Elvtárs

A németek és a franciák vizsgálnák a magyar jogállamiságot – még Orbánt is kérdőre vonnák
@cikicakk55: Értem a felvetésed! Azonban szerinted az jogállam, ahol kilövik az adófizető állampolgár szemét (EU: Franciaország)?! Az jogállam, ahol nem mehetek be a "NO GO ZONA" területére a hazámban, merrt ÉLETVESZÉLYES (EU: Németország)...
Az jogállam, ahol a hatalom, hagyja, hogy bevándorlók gyilkoljanak évente sok-sok 300 embert (EU: Franciaország, Németország)?! Az jogállam, ahol megerőszakolják a leányainkat (EU: Franciaország, Németország, Svédország)?! Az jogállam, ahol a munakhelyemről kirúgnak, mert merek nyilatkozni nyíltan a médiának a migránsokról (EU: Svédország)?!
Most ön is beleolvashat a kémügy eddig titkos dossziéjába
"Jöttem a Gangesz partjairól,
Hol álmodoztam déli verőn,
A szívem egy nagy harangvirág
S finom remegések: az erőm..."
Mégis kell majd nyelvvizsga az egyetemi felvételihez
Az a nagy büdös helyzet, hogy 92 ezer diploma van bezárva páncélszekrényekbe! A tulajdonosaik - néhányan már 20 éve - várják a megváltót, vagy az irgalmas szamaritánust, aki esetleg megkegyelmez nekik, s puszira kiadja a dokumentumot...
Amikor jelentkezel felsőoktatási intézménybe, tudomásodra hozzák, hogy diplomát csak nyelvvizsga megléte után vehetsz a kezedbe! Alá is írod a képzési szerződést szeptemberben...
Akkor?!
Egyébként meg elvárható a XXI. században Magyarországon egy diplomás embertől, hogy egy-két nyelvet legalább középfokon beszéljen!
Tehát csak az kerül be, akinek 1 nyelvvizsgája (középfokú, komplex) már van... Így zökkenőmentes a diplomaszerzés!
Megdöbbentő: az étrend-kiegészítők 10-60 százaléka szennyezett egy kutatás szerint
Elég nagy szórást mutat a felmérés... A XXI. században pontosabban is meg lehetne határozni ezt!
Aláírásgyűjtést indít a Jobbik a nyelvvizsga kötelezővé tételének elhalasztásáért
Nincs mit halogatni! 15 évvel ezelőtt még 55 ezer db diploma volt visszatartva nyelvvizsga-bizonyítvány hiánya miatt - s ennek nagyrésze nappalis hallgatóé, ma 88 ezer!!!
Államtitkár: Magyarország az EU legnagyobb adócsökkentője lett
@papa.49: Igen, ... 1994-98 időszakban minden kivett 100 Ft után 190-et kellett volna befizetni, ha szabályosan csináltad!!!
Államtitkár: Magyarország az EU legnagyobb adócsökkentője lett
@papa.49: Én értem az aggodalmad, de a cégek adója sem 1 % ! Sajnos 18 féle adónem illetve járulék van éves szinten, aminek jórésze havonta fizetendő! S ez az elmúlt 30 évben keletkezett! 1987-ben hozták létre a komcsik az APEH-ot, ami a mai NAV őse! Akkor sem volt könnyebb vállakozni, most sem, meg 15 éve sem!!!
Ausztria 35 határátkelőjén csak "hátrafelé nyilazva" kelhetnek át a magyarok
@Commenter: Ja, a sógorok is felejtenek! Akkor jó volt, hogy átvettük minden szar használt szemetüket (TV, videó, hűtőgép, stb.)!
Ötven éves korig lesznek behívhatóak a hadseregbe a magyar férfiak
@Dr plágium: Egy előnye azért van: a 18+ rokkantnyugdíjas cigánykölök is be lesz sorozva!
Ötven éves korig lesznek behívhatóak a hadseregbe a magyar férfiak
Na, ezt gyorsan felejtsd el!

30-40 éve ezt még meg lehetett (volna) csinálni, amikor állami munkahelyeken (pl.: konzervgyár, TSZ, stb.) dolgoztak az emberek, de ma már nem! Melyik az a munkáltató, aki megvárja, míg visszaér a tartalékos szolgálatból az alkalmazottja, és tárt karokkal üdvözli, hogy "Palikám, csak hogy visszajöttél, itt vár a státuszod...!"

Tibi! Egy vezérezredestől azért többet várok el!
Béla
Tömegesen hagyják el Nyugat-Európát a zsidó közösségek tagjai
Jöjjenek Magyarországra! Itt nem bántja őket senki! Mi megvédünk bárkit a gonosztól!!!