Chao ragazza

Kim Dzsongun halálhíre: Kiderült, miért került súlyos állapotba a diktátor
@cikicakk55: Halál ellen NINCS orvosság ! Amúgy a fiadat kérdezd meg ,az 50 éves magyar férfi miért 120 kg-s zsíros kaja miatt na meg napi fél liter tömény és egy doboz cigivel, olyan állapotban van ,mint egy 80 éves svéd vagy holland ember !
Orbán Viktor felhatalmazási törvénye jobban visszaüthet, mint gondolta
@Macskaszem: Ehhez nem kellett felhatalmazás az ellenzék nélkül is ment ! Mást nem olvastál?Mondjuk hogy az ellenzék milliárdosai a Fideszesekkle együtt adományt gyöjtenek, Dobrev Klára élen jár 20 db maszkot vitt egy kórházba .A nincstelen Klára X ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
A magyar kormány is csatlakozott ahhoz a kiálláshoz, ami kimondatlanul ugyan, de ellene szól
@Cicamama55: Cica ezt hol látod ?Lehet fingod nincs nem a dolgozó adót fizető ukránok a gond hanem az írástudatlan niggerel,arabok !Mivel nem éltél külföldön. nem is tudod mekkora gond ez már ott !Én Hollandiában mentem nyugdíjba de inkább hazaköltöztem a török,marokkói cigányok miatt ! A vallásuk a gond.10 éven belül haburú lesz az iszlám és a fehér emberek között Hollandia,Belgiumban !
A Fidesz kizárását javasolja a Néppárt 13 tagja
@Jozefina: Soros dobott nekik egy csontot .Nem megy a bolt ,ezek a fránya magyarok csak nem akarnak niggerekkel,arabokkal keveredni.
Kövér: akik a Nat-ot bírálják, azoknak valójában az a bajuk, hogy ez nemzeti
@namihami: Nem kötelező ebben az országban élned ,hazamehetsz Izraelbe !Apámat 1944 -n Németországba vitték, 17 éves levente katonaként.Halottakat keresett 1945 májusig Drezdában a bombázás után .Egy nagybátyám 1942.n hadifogságba esett a Donnál és 1948-g Szibériai vendégmunkás lett belőle egy bányában .Egyikük sem szidta a magyar NEMZETET ! Ez csak nektek van megengedve itt.Érdekes Oroszországtól amikor kunyerált a Izraeli főrabbi ( Sztálin is irtotta a zsidókat rendesen ) Putyin azzal küldte utnak 20 millió ártatlan orosz ember is maghalt abban az időben és egy rubelt nem adott neki !
Kövér: akik a Nat-ot bírálják, azoknak valójában az a bajuk, hogy ez nemzeti
@namihami: " Beltenyészet !A zsidó nép maradt vallása és kiközösítése következtében az európai népek között a leginkább beltenyészet. Ebből azonban az fakad, amit a nép már gyermekkoromban gyakran mondott: “A zsidó vagy nagyon okos, vagy nagyon buta, náluk ritkább a középút.”
Másrészről a GENETIKAI mentális retardáció nagyon magas a zsidó fajnál. A zsidóknak rengeteg génhibája van. Meg lehet különböztetni egy öröklött retardációt, illetve a születéskor szerzett hibákat, mivel az öröklött retardációnak nyilvánvaló fizikai jelei vannak, (Körömszakadtáig védik fajtájukat!)
A kutatócsoport vérrokonok házasságaiból született, autizmussal diagnosztizált pácienseknél azonosította a SLC7A5 jelű gén mutációit. Régen mondom, ez az oka! Számukat hatvan ezerre teszik!"
Kövér: akik a Nat-ot bírálják, azoknak valójában az a bajuk, hogy ez nemzeti
@Pálinkás Pál: https://imgur.com/gSHEhfr... 1956-n a miskolci bányászok megrohamozták az ÁVH laktanyát.Sok bányász meghalt ,végül elfoglalták a laktanyát.Nadrág vizit és egy volt köztük magyar a többi " bőrmentes " volt ! Azt az egyet jól elverték és eleresztették.A többit agyonlőttek az épület előtt !
Kövér: akik a Nat-ot bírálják, azoknak valójában az a bajuk, hogy ez nemzeti
A fenti kommentelők vagy nem magyarok vagy déd vagy nagyszüleik vöröskatonák voltak Szamuelly és Kun Béla mellett.
Hadházy Ákos: "Nincs értelme az ellenzéknek a parlamentben maradni”
Az eszükbe sem jut ha értelmes dolgokkal tiltakoznának .melléjük állnának az emberek.Például a munka nélküli családi pótlékot beszüntetni. 3 gyerek után csökkenteni a pótlékot de eleve a nőnek 19 éves kor alatt ha szül csak akkor adni ha 2 évet dolgozott ,adót,tb-t fizetett.A határon a kerítést átjárhatatlanná tenni és a másodszor próbálkozókat 5 év Szibériai rabsággal díjazni. Nem beszélve az őshonos " magyar " bűnözőket akik 3 X volt erőszakos bűncselekménye és a gyilkost alapból hasonlóan Szibéria .Valamint a Soros féle szervezeteket betiltani és az illegális bevándoroltatást segítőit keményen büntetni.Ezt a klimahisztit se kéne erőltetni túltolták.
Frontex: egyre kevesebb a menekült
@SystemError: Ezt akkor írd nekem ,amikor lemásztam a feleségedről !
A kormány belevág az egészségügy átalakításába
@Nessy: Miért írsz olyat ami könnyen kideríthető. A dohányzás vagy por miatti tüdőbetegség könnyen bizonyítható !Lehet nem tudod de Hollandiában egy éve egy 44 éves alkoholistának , új májat kellett volna kapnia, a biztosítója nem fizette.Ment minden elérhető kórházba de INGYEN egy kórház nem vállalta !Aztán eutanáziát kért ,mert a bankok sem adtak kölcsönt rá !A biztosítója ezt kifizette.
A kormány belevág az egészségügy átalakításába
@kereső: Mivel már akkor rég nem itthon éltem.Kádár idejében mentem 1988-n .Szóval Orbán egy jó cselekedete, hogy nem engedi be a hulladékot. Pont ezzel győzött mivel Gyurcsányék DK,LMP, ,Momentum beengedné őket !
A kormány belevág az egészségügy átalakításába
@Eladott Ország: A lakbér sem 70 000 ft .Az a leg több sokfelé a fizetés fele kétharnada .A beteg biztosítás Hollandiában kötelező és a havidíjat nem fizetőt, adócsalásért be is csukhatják ! 55 éves kor után meg sok kopásos ,protézist műtétet nem fizet a biztosító a dij fizetés esetén sem !
A kormány belevág az egészségügy átalakításába
Talán ott kell kezdeni, aki nem fizet, nem kap ellátást ! Sem a 14 éves terhes ,ha szülei vagy a lány nem fizet tb-t vagy az élettársa .A másik a nyugdíjasoknak is kellene fizetni ,mint ahogy van ez nyugat Európában is ! Valamint a szándékosan egészségrontók fizessék ki a tb-n, felül a kezelésük 100% t !Tehát azok akiknek májgondjuk van az alkohol vagy a 130 kg-s testsúlyuk miatt miatt és a tüdejüket szét szívták ! Na meg amikor két család szamurájkardal szabdalja egymást ott is ki kell számlázni.Ha nem tudja megnevezné ki vagdalta össze, akkor vele fizettetni . Na akkor rögtőn kiderülne a tettes.
Frontex: egyre kevesebb a menekült
@kereső: Londonban éltem 2005-n amikor a Kings Crossi metrón robbantottak, 50 halott.Szerencsémre aznap nem metróval mentem .Kár hogy te vagy családod nem utazott akkor a metrón .Kis pofa neked is megvolt a lehetőség hogy ne 300 €- legyen a nyugdíjad 2004 -l SZABADON lehetett menni bárhova dolgozni.Igaz én 1988-a mentem akkor egy Kádár nevű alak volt a főnök .Ja és két szakmám mellé, három nyelvet tanultam és 61 évesen is még tanultam Hollandiában munka után .Mindezekhez MAGÁNNYUGDÍJAM van ,magamnak gyűjtöttem ,nem a mai fiatalok pénzét költöm !Sőt én hozok pénzt és itt fogyasztok ,vesszek kaját ,meg majd még életem utolsó új autóját bár a mostanit is újonnan vettem !Te ezek szerint nem tanultad meg Gárdonyi Géza Egri Csillagok könyvét ,nekünk még kötelező olvasmány volt !Mellé sokat olvastam és saját szememmel tapasztaltam, mi az iszlám .Sőt dél Hollandiában 2012-n egy mecset építkezésén is dolgoztam ( lesz majd mit lerombolni ) A rendőrség hónapokig védte a cég autókat a helyi dühös fehér hollandok miatt.Aztán ez évben megnéztem ahol dolgoztam mielőtt hazajöttem, és a mecset környéke mocskos szemetes volt a fehér hollandok meg elköltöztek onnan.Mindig van nálam védekezésre eszköz úgy a zsebemben, mint a kocsimban " ütőhangszer " és a lakásomban két gázpisztoly az egyik gumilövedékes és ha mellbe lövöm Swarzeneggert az is padlót fogna ,mert az 5 rétegű furnért is átvitte !
Frontex: egyre kevesebb a menekült
@kereső: Mondjuk te szeretnél megint 200 000 hulladékot a Keletibe ?Csak annyit 4 milliót NEM ERESZT Törökország Európába ! Ha te a tv-n hiszel, nagyon buta ember vagy ! Én 6 nyugati országban éltem 30 évet , három országból kapok nyugdíjat ( 67 éves vagyok és hazaköltöztem ) be is kalkuláltam 10 év múlva az arabok fel fogják falni Europát.35 millió muszlim van már akik itt születtek, európai állampolgárok, ám a vallásuk miatt SOSEM INTEGRÁLODNAK !
Üzentek a hajléktalanok az alkotmánybíróknak
@Eladott Ország: Ügy őszintén mi közünk Finnországhoz ?Még annyit a lakosság hány % alkoholista és miért van annyi öngyilkosság ott ?Meg a fiam apja fütyülőjét kell a hulladékot támogatni !Olyan tudatlan vagy mint a huzat.Londonban minden híd alatt ott fetrengettek a hajléktalanok és szarták össze magukat .Mi a faxért és hogy rehabilitálsz MUNKÁRA TOTÁL alkalmatlanokat ? Akik már oda jutottak szétitták magukat haszontalanak.Egy fillért nem szabad rájuk költeni !
Üzentek a hajléktalanok az alkotmánybíróknak
@Eladott Ország: Szegény buta ember vagy !Az emberek 20 % hajlamos az alkoholizmusra ,narkóra.Élhet ez Kaliforniában vagy Londonban vagy Budapesten 90 % HULLADÉK !De ha ilyen filantróp vagy vigyél haza kettőt belőlük a SAJÁT LAKÁSODRA ,mint kezdte Nagy Bandó András humorista mikor polgármester lett .Aztán fél év utána szépen belátta ezek MENTHETETLENEK sem normális módon sem dolgozni nem akarnak ,nem tudnak !Szellemileg is leépülnek és alkalmatlanok fizikailag.
"Azonnali, 15 százalékos béremelést" adna a Jobbik a fiataloknak
@rokker33: Nos szakembert nem találok 1500 Ft órabér alatt Miskolcon.Segédmunkást 1000 Ft óránként.Mivel éltem Ausztriában is ( nyugdíjat is kapok onnan is )azt azért feleded vagy kutyaólban laksz másodmagaddal ,vagy ha lakást bérelsz a fizud kétharmada lakhatásra megy el.Hollandiából mentem nyugdíjba 1900 €-t kerestem, de a lakás havi 800 € alatt nem találsz csak vidéken ! Hágában vagy Amszterdamban egy szoba kerül 700 €
"Azonnali, 15 százalékos béremelést" adna a Jobbik a fiataloknak
@rokker33: Aztán hogy gondolod ezt ?Mert az állami vízfej cégeknél talán megoldódna, de vállalkozások ezrei mennének át a sötét oldalra nem fizetnének adót.Ha te 120 000 Ft keresel akkor nyilván nem tanultál semmit csak kijártad a 8 osztályt.Tanulj szakmát és mindjárt 300 000 Ft megvan.De fokozhatod is ,nyelvet tanulsz és külföldön próbálod ki magadat.Én 30 évet dolgoztam külföldön és 67 évesen nyugdíjasként sincs panaszom ,3 országból kapok nyugdíjat !
Ezt tanulta a vereségből a Fidesz: átírnák a választási rendszert
@simmering73: Mármint azzal hogy jól élünk ?Soha ennyi munka nem volt ,a bérek duplázódtak a melósoknak .Szakmunkás HIÁNY van ,szóval melegíts ha nem jut íróasztal még lehetsz ács vagy lakatos.Nem szégyen a fizikai munka és jól meg is fizetik.Pár ezer " népművelő " diplomásnak ha rosszul megy, nem lesz más DOLGOZNOTOK kell
Nagy bajt érzékelnek a Fideszben a választási kudarc után
@Macskaszem: Csak ott sántít ,ha nem fognak össze az ellenzékiek , 6-10 % szavazott rájuk csak.Miskolcon Dr Alekszai 41 % kapott míg a " győztes független " Veress Pál, 9 % kapott volna egyedül ! Most meg előjöttek a vén komcsik és tartják a markukat .A velük összefogó Jobbik,LMP ,Momentum meg sikítozik hogy az ő jelöltjei, fallosz pozíciót kaptak.Gyurcsány át baxta őket mint [email protected] a palánkon.
Putyin látogatása napján rúgta ki dolgozói tizedét az orosz hátterű Dunaferr
@RonaGyuri: https://kanadaihirlap.com/author/grona/... Életedben nem dolgoztál termelő munkát,elméleti szakember vagy ! Modelezzésben ok, de a való élet egész másként működik. Én úgy német ,latin ,skandináv ,holland és brit ( Skócia ) országokban mint szakmunkás dolgoztam sokszor embereket irányítottam ,angol,német ,holland nyelven beszélek.Igaz már nyugdijas vagyok Magyarországra jöttem vissza az iszlám veszély miatt.
Putyin látogatása napján rúgta ki dolgozói tizedét az orosz hátterű Dunaferr
@RonaGyuri: Mivel sosem dolgoztál életedben ,főleg nem magánszektorban fogalmad sincs róla hogy működik a világ ! Szakmád ezek szerint nbuta vagy.Miért nem próbálkozol az építőiparban mint ács dolgozni?
A halálbüntetés bevezetésével és "cigánybűnözéssel" kampányol Dúró Dóráék új pártja
"Olaszországban az egyházi és világi hatóságok sokáig üldözték a cigányokat; Franciaországban pedig az orléansi parlament 1565-ben szigorúan végrehajtatta a cigányok kiirtását és csak egy kis részük tudta magát fenntartani 1802-ig a baszkok között. Ebben az évben december 6-án éjjel az ottani cigányokat mind elfogták, hajóra hurcolták, és Észak-Afrikában bocsátották szabadon oket. Angliában VIII. Henrik 1531-ben szigorú rendeletet adott ki a cigányok ellen, amelyet Mária és Erzsébet leányai megerosítettek. Ennek ellenére a cigányok ott annyira elszaporodtak, hogy a XVIII. század végén már 100000-nél többen voltak. Svédországból és Dániából 1662-ben halálbüntetés terhe alatt utasították ki oket.
Németországban szigorúan eloírták a hatóságoknak a cigányok üldözését. 1711-ben, 1713-ban és 1725-ben a Reuss hercegség kormánytanácsa meghagyta a hatóságoknak, hogy lövessenek le minden cigányt a hercegség területén. I. Frigyes Vilmos elrendelte, hogy az országában talált, minden 18 éven felüli cigányt felakasszanak.Mária Terézia adott ki rendeletet 1761-ben arról, hogy a cigányok neve „újmagyar" legyen. 1767-ben aztán megtiltotta a cigányok egymás közötti házasságát, és a cigány nyelv használatát. II. József 1783-ban kelt rendeletében a cigányok földművelésre szoktatását, vallásos nevelését tűzte ki célul. A 18. század végétől aztán a kényszertelepítést vagy éppen a kitoloncolást váltogatva próbálták megoldani végül is minden cigánynak el kellett hagynia Auzstria területét ,mert kiadta akit elfognak ,nőket és gyerekeket is meg kellett őlni "
Idén megduplázódhat a nyugdíj mellett dolgozó magyarok száma
@Eladott Ország: Naiv lélek !Én 66 éves vagyok és most megyek nyugdíjba Hollandiából.Itt amúgy most akik 1955 után születtek 67,6 évre mehetnek nyugdíjba !Én otthon is dolgozom építő iparban. 51 éve dolgozom amúgy .Viszont mindig egészségesen éltem és erőm is van jól jön a kinti nyugdíjamhoz plusz pénz ! 72 éves kőművessel is dolgoztam régebben és nők is dolgoznak mint kőműves,festő,vakoló ,bádogos. Kattins rá https://imgur.com/7Nq3u0x...
Bencsik Gábor szerint a tüntető tömeg feladta a leckét a kormánynak
@Klubtag: Hollandiában nem kötelező kivenni a szabadságot .Alapból itt az éves fizetés 8 % a szabadságpénz ,júniusban egyben fizetik ha kiveszem ha nem !Sok vállalkozó is végig dolgozza az életét ,vannak 70-n túliak is nem mennek nyugdíjba !Mivel egész életemben nem ittam alkoholt nem dohányzom orvost nem tudom merre rendel.Nem ritka itt a 80 éves kerékpározó vagy kocogó ember !Nem a munka öl meg hanem a helytelen életmód .6 éve halt meg az utolsó barátom aki Miskolcon élt 60 évesen májzsugorban !Mindig irodában dolgozott csak éppen " szilvával " ébredt és feküdt le este.De húgom is 62 évesen halt meg, ő nem ivott ellenben láncdohányos volt, tüdőrák végzett vele ! 130/ 75 a vérnyomásom naponta mérem !Igaz még reggelente kocogok és este súlyzózom !
Bencsik Gábor szerint a tüntető tömeg feladta a leckét a kormánynak
@justhpeter: Nyilván mert nem éltél nyugat Europában .Megsúgom Judit Szargentini hazájában olyan népszerű ,hogy most ha letelik a mandátuma az Amszterdami Pol.hvatalba akart visszamenni.Üzentek neki NEM TARTANAK igényt a munkájára .Itt a marokkoiak miatt ( akik a magyar cigányok megfelelői ) a második legerősebb párt Geert Wilders akik esélyesek úgy a Brüsszeli Parlamentben jövőre , mint ahogy most a " nyertes "ellenzék is hónapokig nem tudott kormányt alakítani .A képen hollandul EUROPAI NÉPEK ÁRULÓI : https://imgur.com/Cmv84r8...
Bencsik Gábor szerint a tüntető tömeg feladta a leckét a kormánynak
@Klubtag: Zsaluzó ács vagyok házakat építek,tetőt nem építek mivel az itt már gyárakban készül !De neked magas lenne felfogni ,ha nem értel hozzá.Tehát a 670 órát TÚLÓRÁBAN dolgoztam és mellé itt 5 hét szabadság jár ezeket feleztem.2013 -n csak karácsonykor nem dolgoztam de a téli szabit sem vettem ki .www.youtube.com/watch?v=7WQjHaMpIYk&t=36s... www.youtube.com/watch?v=iK0HecYZalw&t=35s...