Donáld Tramp

Megvadult tehéncsorda juttatta kórházba a turistákat
A lényeg : Hülye férfi a kutyájával... A többi csak kattinnt főcím...
Bayer Zsolt szerint Ferenc pápa egy marha
Istent a minket messziről figyelő civilizáció oltotta belénk... Próbaképp, vajon milyen tipusú állatokkal érdemes benépesíteni az élhető bolygógat. Mi elbuktunk, ezért 40- évet adok a homo sapiensnek
... És újrakezdhetik a próbálkozást. AZ EMBERI FAJ ÉLETKÉPTELEN VOLT !!! Címmel. A Földi történelem legrövidebb időszaka alatt kihaltak... Isten nincs !!!
Szilágyi István: "Nem is vert meg nagyon a fiam"
Szerencsétleneknek már rég otthonban lenne a helyük. az önkormányzat ilyenkor nem tud lépni !? Hová tünt a koncert bevételéből származó több mint 2-millió forint ?
Itt letesztelheti, milyen Soros-ügynök ön valójában – kvíz
@Donáld Tramp: Ahogy látom nem is büszkélkednek telitalálattal ! Hehe ! Mert ugye ami a netre kikerül az ott is marad... Remélem jövőre nem botka, meg gyurcsótány nyer választásokat, mert akkó gyuri bácsi feketelistáján már fent leszek. Hehe
Itt letesztelheti, milyen Soros-ügynök ön valójában – kvíz
Háát gyuri bá velem nem járna jól ! De szerintem a Propisok 90% is megbukna ezen a teszten... Pedig szeretik ám önt ezerrel... Akik ideírogatnak azok csak azzal vannak elfoglalva hogy lehányják a mostani kormányt. Mindegy milyen indokkal..
Egyelőre nem tudni, merre vonulnak az idei Pride résztvevői
Ki nem sz@rja már le őket... F@sz kivan hogy mindennap cikket ' érdemelnek '
Bokros Soros Györgyhöz, "az egyik legnagyobb magyarhoz" intézett nyílt levelet
Gondolom már Lala is pszichiátriai kezelés alatt áll. Meg a demencia jelei már láthatóak rajta.
Új szintre lépett Észak-Korea fenyegetése
@Peller Anikó: Hozzám szólj, ne csak alám irogass... :P
Új szintre lépett Észak-Korea fenyegetése
Csípem Észak Kóreát !!! Gyertek rettegők szóljatok csak be.. :P
Akár le is fújhatják a Pride-ot a szervezők, ha elmérgesedne a kordonvita
Igen engedjék csak szabadon vonulgatni őket. Anyukák, apukák pedig a nemi identitászavarban szenvedő óvodás , bölcsis csöppségeiket nyugodtan engedjék közéjük. Félreértések elkerülése miatt : Semmi bajom velük, de azért mert mások miért kell vonulgatni... !? Van meleg ismerősöm, sőt barátom, de ő szó szerint undorodik tőlük. Ha engednének célba lőni ő az első lenne. Mert szégyent hoznak rá...
Urbán Flórián: "a nőknek a konyhában a helye, nem pedig vezető pozícióban"
Azért a felettem Flórit szidók gondolom a 'rangadó.hu'-s cikket el sem olvasták / csak egy kattintás lenne a linkre / hanem az itt leírt hatás, és klikkvadász sorokra ugrottak. :P
Különben Urbán egy csupaszív focista volt, azonban valóban van nála okosabb ember a világon. És ezt sértés nélkül írom róla, mert mint játékost mindig is kedveltem.
Atomerőművek lehetnek a kiber­támadások célpontjai?
Ahogy utasszállítók, óceánjárók, rakétasilók... A III.-at már nem emberek fogják megvívni szemtől szembe. Csak most tünik ez nagy dolognak amíg a fegyverlobbinak ez az érdeke.
Bokros lefasisztázta Orbánt, a kormány elképesztő választ küldött
444. A objektív média. Mielőtt lehurrognátok, a 888-ról is ugyanez a véleményem.
InfoRádió: rossz a CAF-villamosok fékrendszere, több utas is megsérült már
@Donáld Tramp: Soha De Soha Ne bizz számitógépek vezérelte, abból teljesen kihagyó emberi jelenlétben.
Leállhat a vonatközlekedés: lehalt a MÁV informatikai rendszere
@Donáld Tramp: Az Irónia, iróniája az vajon a való vélemény, vagyis az első amit kifejeztünk !?
Leállhat a vonatközlekedés: lehalt a MÁV informatikai rendszere
@lusta: Pontosan így van ! Végre walaki aki érti az iróniát ! Köztetek is van poénos ember, nem csak elvakult fanatikus ! :)
Leállhat a vonatközlekedés: lehalt a MÁV informatikai rendszere
Gyuri bácsi 'hekkerei' tesztelik az ország számítógépes rendszereit.. Egy esetleges ' Majdan téri ' káosz elöteremthetősége miatt., a szabad választások előtt. Tuti !
A szervert is elvitték a tolvajok a letelepedési kötvényt áruló cégtől
@desiro: Még majdnem egy év a választásokig. Szép lassan kell ezt adagolni. Nem egyből az ember képébe nyomni. Igaz ez mind a két oldalra, és ezt ők is tudják. Egy év alatt bármit elfelejtünk.
A szervert is elvitték a tolvajok a letelepedési kötvényt áruló cégtől
Soros, hogy jövőre a qrmány képe alá dörgöljék, a kampány alatt. A lóvé csak álca. Nekik csak az adatok, nevek, kellettek. :D
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
@karma1: Csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy mind a mostani ellenzékieket, mind a 'futyisz-imádokat' be lehet azonosítani. Pontosabban hogy melyik gépről, telefonról kattintottak oda. Ahogy a Pedofil oldalak látogatóit is a rendőrség biztos hogy számon tarja.
az Internet egy áldás, ugyanakkor a legnyobb átok is a világon. Ha most a Gugliba beírnám hogy bomb.készítés lehet hogy egy órán belül már kiszállna hozzám a Komlói yard.
Minden sárga és fehér csekkes érintett! Adatokat kér a Posta
@Sziszifusz: Ha csak rákkattintassz a 444, vagy a 888-ra azt is bármikor megtudhatják. Nem kell itt papirozgatni, meg igazolványozgatni...