Edmond Dantes

Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított arab klubjával
Ha közben áttért az iszlám hitre,akkor már csak letelepedési kötvénnyel jöhet haza.Legjobb,ha egyenesen Rogánnak vagy Habonynak fizeti ki a 300 ezer Eurót.
Újra egy műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor
Budapesten elszaporodtak a patkányok.A Hajdú nevű média patkány is kiirthatatlan.
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: Azért Orbánt nem kellene leidiótázni,azt viszont megértem,hogy nem tud vele mit kezdeni.Azért egy seggnyaló persze ötletesebb is lehetne.Mit tegyünk,csak ennyi telik magától.
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: "Minden liberális kommunista ként kezdte de végül fasiszta lesz" Na,ebben az egyben fején találta szeget.Orbán liberális KISZ titkárként kezdte,kommunista párttitkár családban nevelkedett.Tehát lefasisztázza a gömbölyű nemzetvezetőt???
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: Hát maga tényleg egy ritka nagy marha.Vigyázzon,mert a szélkakas, jól táplált vezérünk a pápa látogatásakor szokásához hűen annak pont az ellenkezőjét fogja majd hirtelen hazudni ,mint amit eddig sugallt,maga pedig a szokásához hűen benyalt,sőt most is büszkén hirdeti,hogy a pápa iszlamista .Tehát maga majd megint szarban lesz,bár kegyelmed ennek még a bűzét is élvezi,mint tapasztaljuk.Na,jöhet a balliberális,hazaáruló...stb.katyvasz,maga ebben utánozhatatlanul tud őrjöngeni.
Erre nem lesz büszke Bayer Zsolt – szobrot kapott egy kutyavécében
@Shikari: Látom maga is arra hajt,hogy szobrot kapjon.Én támogatom,bayeri mélységekben őrjöng.
Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
Nem Orbán vagyonnyilatkozata a botrányos,hanem az a korábbi mondata,hogy a világon nincs ilyen szigorú és átlátható politikusi vagyonnyilatkozat.
A KDNP betiltaná a jósműsorokat
Kimondottan szégyellem,hogy most egyetértek ezzel a nívótlan keretlegénnyel.
Újra egy műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor
Még vegyék be azt a Bocskort is.Sőt Jakupcsek sem ártana a műsor színvonalának.Hajdú,Atyaúristen !!!
Patkányok szaladgálnak Budapest belvárosban, fényes nappal – videó
Orbán propaganda minisztériuma hamarosan tudatja a nemzettel,hogy egy patkány sokkal jobb,mint egy migráns,Sorosról nem is beszélve.Tehát aranyos kis állat,sem a kormánynak,sem Tarlósnak nincs teendője.
Újra egy párt alkot Cserpes Laura és Gyurta Dániel?
Az úszás azért nagyszerű sport,mert a versenyző valamennyi testrészét megmozgatja.Gyurtának még a nyelvét is.
Orbán Viktor: Magyarország az Egyesült Államok szövetségese
Orbán hirtelen beszart a korábbi nyilatkozatai miatt,ezért megvárja míg elmegy az amerikai külügyminiszter,aztán ezt a nyilatkozatát is elhazudja,letagadja.
A nyilvánosság kizárásával temetik Andy Vajnát
Miért nem Felcsúton temetik? Puskást már odaköltöztette,kizárt,hogy Vajna nem onnan indult meghódítani Hollywoodot.
Korábban halhat, aki rendszeresen eszik rántott húst
Ha öngyilkos akarnék lenni,akkor azt kizárólag csak rántott csirkével követném el.Hogy biztosabb legyen a gyilkos hatás,rizst és ecetes szilvát ennék hozzá,majd villányi rozéval fokoznám a borzalmas méreg erejét.
Damu levele Vajna Tímeának: "Sűrűn kezdj el imádkozni!"
Lassan érthető,hogy ez a mániásan bugyiban vonagló nő miért akar USA állampolgár lenni.Attól van beszarva,hogy egy este Damu becsönget hozzá, a szomorú özvegyhez,kezében egy baseball ütővel.
Halál a józsefvárosi hostelben: a kanadai agyonverte a görög állampolgárt
Na,mit művelt ez a kanadai migráns a görög migránssal? Ráadásul mindkettőt Soros küldte.
Oszter Sándorék 13 fokban fagyoskodnak otthon
@papa.49: Söndör bármikor belelöttyint a markába egy fél litert,de nem hord fát!!Majd behordatja azt a perzekútorokkal.Ha nem jönnek,inkább megfagy.Ő ilyen csődörös legény.
Oszter Sándorék 13 fokban fagyoskodnak otthon
Ezek hülyék? Ha nem találnak otthon villát a kés mellé,akkor éhen halnak?
Brad Pitt már nem szingli, természetesen megint egy híres színésznővel jár
@olivér: Melyik szó a trágár? A tehén,a trágya? A tehént visszavonom.És akkor még elegáns voltam egy végtelenül ostoba libsizővel.Ez a marhaságot hol verik beléd? Ennyit Brad Pittről.
Brad Pitt már nem szingli, természetesen megint egy híres színésznővel jár
@Horizont: Nem veszi észre.Jön belőle a Fidesz által belé táplált primitív ostobaság,mint tehénből a trágya.
Brad Pitt már nem szingli, természetesen megint egy híres színésznővel jár
@olivér: Aki az infantilis libsi kifejezést használja,az az ugyancsak infantilis NER embere.Legyen rá büszke.
Elhunyt Andy Vajna
Remélem,hogy lesz annyi tapintat Palácsnikban vagy kiben,hogy most legalább a következő két-három hónapban csak fekete csipke bugyiban fog vonaglani.
Elhunyt Andy Vajna
Nekem mindig az volt az érzésem,hogy valójában ő használta Orbánt és nem Orbán őt.Talán ezért is "lazult" a kapcsolatuk.Szerintem ő nem sokra tartotta Orbánt (az ostoba szónoklatait is végig aludta),csupán kihasználta a lehetőségét annak,hogy itthon is gazdagodjon.Ha a szocik lettek volna hatalmon,akkor most ők búcsúztatnák.Okos ember volt,szart a politikára,őt a pénz érdekelte.Abban is igaza volt,hogy nem egy korban hozzá illő,egyfogú hetvenéves nőt vett feleségül,hanem egy korosztállyal fiatalabbat.Arról nem tehetett,hogy a hölgy egy buta liba.Szerintem majd a sírba utána dobja a bankkártyáját,hogy Vajna is tudjon hozzáférni a pénzéhez,ha akar.Ha nem,akkor marad a szomorú özvegynél.Most már nyugodjon békében a vén kujon,én nem tudtam igazán haragudni rá,tehetséges széltoló volt.
Benzinkutakat torlaszolhat el a magyar szélsőjobb
A török Erdogán meg a nagy oszmán birodalom térképét akarja majd felrakatni a török személyautókra,amelynek egykor egyik ékköve Buda volt? Ez a két marha aztán remélem hamarosan össze is találkozna,ha neki is hasonló lenne a nemzeti büszkesége.Arról nem beszélve,hogy ez a mélymagyar barom ezt már egyeztette a horvátokkal is? Mert ha nem,akkor nyáron ne menjen az Isztriára,vagy csak farral lépjen be a büszke Horvátország területére.Érdekes,az osztrákok sem sírják vissza a Habsburg birodalom térképét,(még dél Tirolt is kiheverték) aztán Európa egyik leggazdagabb országát csinálták az egykori hercegségből,Ausztriából.Igaz,náluk ekkora ökrök nem szaladgálnak szabadon,nem a múlton rágódnak,hanem a jelent és a jövőt építik.
A KDNP-s Hollik Istvánt ülteti be a Fidesz a megüresedett képviselői helyre
Csizi Péter miért nem kíván beülni a frakcióba? Csak nem megismerte a díszes társaságot?