Edmond Dantes

Rogán Antal: a Dózsa György úti gázolónak fogdában a helye
Ez egy kötelező szöveg a nyilvánosság számára.Ennek az utcai gyilkosnak az emberei védték Rogánt,még a tragédia után is.Akkor rohadtul nem volt finnyás ez a takony.
Egyperces gyászszünet után ugrott a medencébe a többiek után – videó
A versenyek előtt nem lehetett volna egy központi egyperces megemlékezést tartani,ahogy Európa sportpályáin?Igaz,én Európát mondtam.
Meghalt Orbán Viktor egyik legfontosabb bizalmasa
Soha nem értettem,hogy miért volt szüksége a Fidesznek Finkelsteinre a gyülölködéshez.Szerintem ő inkább tanulni járt ide a fiúkhoz,ezért halálával a Fidesz semmit nem vesztett.
Orbán Viktor gyülekezete közpénzből építkezik
Úgy tudom,hogy a reformátusoknál nincs gyónás.Ez a nagy szerencséje Orbánnak,mert ha katolikus lenne,még záróra után is a fülkében kellene ülnie.A falusi barátja,a fogorvosa,apja,testvére,sógornője,a csapata után a gyülekezete is sorra kerül az állami kegy és pénzosztás történetben.Ha csak ezekről mesélne,kitöltené a plébános munkaidejét.De hát ő lelkészhez jár,ezt is megússza.
Kövér: a rendszerváltás óta ez a legsikeresebb kormányciklus
...mondja mindezt a rendszerváltás utáni parlament legsikerültebb elnöke,még a nagy tudású Schmitt elnöknél is sikerültebb.
Új világcsúcsot úszott egy 96 éves néni a Masters vébén
Durván 2,5 perc alatt úszott le száz métert,majd ezt megcsinálta még nyolcszor.Ha belegondolok, én már ötven méternél elsavasodom,száz méternél meg kell innom egy sört,mert kiszáradok.Én ezért a gyakorlati tapasztalat alapján tudom értékelni a hölgy teljesítményét.Sőt,irigylem!
A 91 éves Repülős Gizi ismét akcióba lépett
Nagy kedvencem a Repülős Gizi,ő legalább kockáztat,ne mint a szakmájukban sokkal nagyobb tétekben, a szélhámos férjével keverő Helikopteres Cili.
Szakszervezet: több mint félszáz vasutas elbocsátást tervezi a MÁV
Hova tűnt a "Hív a vasút,hív a MÁV" jelszó? Dávid Ilona vezérigazgató asszony megkapta a sok milliós prémiumát,ezt az összeget ezért most el kell venni ötven vasutas családtól?
Egymilliót ajánlott Győzike apja, ha valaki bebizonyítja fiai bűnösségét
@margo47: "...hát azt nézték,amit adtak"
Pontosan erről van szó.Adhattak volna azon az egy csatornán herevasaló idiótát is,akkor valóban azt nézték volna.Így igaz.Helyette adtak magyar klasszikusokat,tv játékokat,minőségi és nem infantilis quíz műsorokat,ismeretterjesztést,értékes filmeket,ma is népszerű sorozatokat...stb..Tehát ne a helyzetet ügyesen kihasználó Győzikén verje el a port,vagy vezesse le a frusztráltságát.Egyébként amit ő csinál,meg fog döbbenni,munka,kemény munka.Ő szinte színészként szereplője egy gagyinak,de pld.Hajdú gyártója és terjesztője,haszonélvezője egy elképesztően gusztustalan,más emberek nyomorát,szerencsétlenségét kihasználó,értéktelen celebeket népszerűsítő silány produktumoknak.Persze ez is munka.Viszont nem cigány,ez aztán rendben van,ő aztán lehet dúsgazdag aranybányász a szarban .Persze lehet mondani,hogy ezek kereskedelmi csatornák,nem az ő feladatuk a minőség iránti igény feltámasztása.De a közszolgálati sem teljesíti ezt a küldetését,maximum akkor,amikor harminc éves felvételeket ismétel két,érdekesen megválogatott politikai hír bemondása után.Tehát ne az okozaton verje el a port,hanem az okon.Persze szabadon dönthet,tiszteletben tartom.
Egymilliót ajánlott Győzike apja, ha valaki bebizonyítja fiai bűnösségét
@Peller Anikó: Csaknem teljesen egyetértek a véleményével,egy apró korrekcióval."Van igény az agyalágyult műsorára,de ez nem az ő bűne" írja,ami szintén igaz.Csak a gagyi műsorok készítői is mindig arra hivatkoznak,hogy erre van igény.Maga még egy fiatal(sőt csinos) hölgy lehet,nem emlékezhet a hatvanas-hetvenes évekre,amikor színvonalas KI MIT TUD,majd a versmondó,majd a karmester versenyek idején kiürült az utca,az emberek azt nézték,mert azt az igényt keltették fel bennük.Tehát mindig a kínálat teremt igényt.Ezt a silány,gagyi kínálatot olyan emberekkel képviseltetik ,mint Hajdú,Berki vagy Győzike.Ez utóbbi legalább tehetségesen csinálja ezt a műfajt,nem őt kell utálni.Azért pedig főleg nem,hogy jól megél belőle.Egyetértek magával,okosan szólt hozzá.
A magyar turizmus második embere ott érzi biztonságban magát, ahol sok a magyar
Olyan mint a hülye pék,aki arra büszke,hogy nem eszik ártalmas szénhidrátokkal teli pékárukat.
Puzsér elárulta, kire szavazna, ha most lenne választás
Ma ott tart az ország,hogy Orbánnal szemben már mindenki jobb.Senki sem tudna többet ártani,mint ez a gátlástalan politikai szélhámos.
Egy napot sem pihent a vb után Hosszú Katinka, már Moszkvában versenyez
Az úszás ugyanolyan utazó cirkusszá vált,mint a tenisz vagy a F1.Egyébként igaza van,ez a foglalkozása és profi módon csinálja.Természetesen pénzért és ebben is igaza van.Lehet utána csinálni,vagy csak irigyelni a pénzt.A munkát pedig meghagyjuk neki?
Németh: Soros hívta össze a következő nemzetbiztonsági ülést, ezért ő nem megy el
@bencemacska: Gondolom,hogy a leendő feleségének az első randevúján nem virágot vitt,hanem újságpapírban fasírozottat.
Németh: Soros hívta össze a következő nemzetbiztonsági ülést, ezért ő nem megy el
Még egy ekkora hülyét kitenyészteni sem tudna a Fidesz,pedig tele vannak hasonló tehetségekkel.Van ennek felesége?Mit mond neki az asszony ilyenkor?
Orbán együtt kacagott Medgyessyvel a vizes vb megnyitóján
Egy normális országban ez teljesen normális fotó lenne.Kettőjük közül melyikük verte szét a barátságokat,a családokat,az országot,ki csinált mindenkiből hazaárulót,aki nem nyalja a seggét? Ez húsz forintos kérdés.
Így markolássza Benkő fiatal párja meztelen fenekét
Érdekes,hogy ez a Bazsarózsa-Benkő páros hölgye engem egyáltalán nem Vajna Timeára emlékeztet,pedig a korkülönbség alapján akár indokolt is lenne.
Orbán Viktor videójából kiderül, milyen jó selfie-zni Orbán Viktorral
Nem tudom,hogy ezek a szelfiző fiatalok tudják e,hogy ami egyszer felkerült a hálózatra,az onnan igazán soha többé nem távolítható el.Jó lenne,ha már most elkezdenének kitalálni valamilyen hihető mentegetőzést.Nincs rá sok idejük.
A násznagy leitatta és lefeküdt a kiskorú koszorúslánnyal
@simmering73: Az egész történetben ez az egyetlen életszerű kérdés,fején találta a szöget.Sokat próbált tizenöt éves lányok mesélhetnének ennek a kiváncsi menyasszonynak.
Elindult a Voldemort-per
Ártatlan lesz sokáig,majd elévül.Polt Pétert ezért tartják,az asszonyt meg a lányát ezért fizetik.
Adománygyűjtő perselyből loptak
17 és 19 éves még majdnem gyerekek úgy gondolták,hogy ezt a pénzt nekik gyűjtik.Hát elvették.A mintát volt honnan venni,csak ott százmilliókat vesznek magukhoz nyakkendős,politikához közel álló szélhámos baráti vállalkozók.
Az Emmi által megfúrt iskolaigazgató érezte, hogy ez lesz a vége
Nem az iskoláját kellett volna igazgatni,hanem a nyelvét! Ma az ilyen emberek dáridóznak,legyen arra büszke,hogy nem tartott rá igényt ez a banda.
Mostohagyerek Budapest éjszakai élete
Én a hatvanas-hetvenes években szereztem tapasztalatot a budapesti éjszakai életben.Moulin Rouge,Maxim,Savoy...stb európai színvonalú műsort adtak és működtek a hagyományos éjszaki bárok is.Valamennyi nagyobb eszpresszóban bárzongorista teremtett romantikus hangulatot.Nem hallottam arról,hogy ezek zavarták volna a lakosságot,ráadásul akkoriban Budapestet kis Párizsnak nevezték.Ezek eltűntek,most rászabadultak Budapestre a félrészeg nyugati túristák és az üvöltés, rókázással cifrázva.Bangkok a kurvázók,Budapest a részegek célponja.Bár a kurvákkal mi sem állunk rosszúl.Ezért ki a felelős? Hát nem a Szabó Ervin könyvtár,ennyit segítek a mindenkori főpolgármesternek és a politikának.