Edmond Dantes

Csobot Adél a Balcsin lazult a hétvégén
Istenem,ő kicsoda? Melyik diszciplína művelői között kell keresnem a nevét?
Orbán kiakadt: Hagyjanak bennünket békén!
Mi az,hogy "Hagyjanak bennünket békén!"? Engemet és még sok normális embert nem zaklatnak,Orbánnal van bajuk,ahogy egyre több magyar embernek is.Tehát beszéljen Orbán csak a maga nevében.
Saját uszodakomplexum kell Hosszú Katinkának
Én Orbántól sem sajnálnám a felcsúti stadiont,ha legalább negyed annyira tudna futballozni,ahogy Hosszú úszik.Az Iron lady Akadémia valószínű,hogy sikeres lesz,de azzal számoljanak,hogy nem használhatják majd az Akadémia elnevezést.Kínos lenne ez a foci akadémiáknak az összevetésnél.
Utolérte a román életszínvonal a magyart
Most mi csúsztunk le,vagy ők jöttek föl? Jövőre új jelszó lesz a plakátokon:Megállítjuk Bukarestet,hogy legalább a hátukat még lássuk.
Ostorral vertek egy fideszes politikust, aki élőben közvetítette Facebookon
Azért a kerékbetörés vagy a spanyol csizma méltóbb volna hozzá,esetleg a lőpor és ólom.
Gyurta Dániel sportágat váltott
Javaslom, kikapcsolódásként ne menjen kerékpárral kirándulni,mert még benevezik a Tour de france-ra.
Balesetet szenvedett Jordán Tamás
Személyes okból is drukkolok,hogy mielőbb felgyógyuljon.Június 30.-án fellépne Molnár Piroskával a Rózsavölgyi Szalonba,nekünk pedig jegyünk van a rendezvényre,többek között miatta!! Már fiatal színészként felfigyeltem rá,még a régi Egyetemi Színpadon,megkedveltem, ezért nagyon,nagyon gyorsan épüljön fel.
Kálmán Olga papíron döntött róla, elhagyja-e a férjét
Lehet,hogy egyszer az ő sorsa is kockás papíron fog eldőlni azzal az eredménnyel,hogy:nem nyert!
Farkas Flórián közpénzből segélyezte a családtagjait
Komolyan veszi az Isten,Haza,Család hármas jelszót,amelyet elloptak a kisgazdáktól.Vagyis az Isten pénzét is Haza vitte a Családjának.
Véletlenül lelőtte kislányát egy miskolci férfi – a gyermek meghalt
Ez három ember tragédiája!Ebben az ügyben csak a kislány és a pisztoly ártatlan.
Cigányzenét az éttermekben – ez a kormány célja
Aztán visszahozzuk divatba még a Jávor Pált majmoló gavalléros,pezsgős éjjeli szerenádot is,amikor a békásmegyeri lakótelep tizedik emeletén lakó Kovács Arankának majd sírva húzza a cigány,akit előzőleg a tükrös kávéházban megpofozott az újgazdag,felcsúti földbirtokos fiatalúr,hogy hitelesen könnyezzen a prímás.
Kiakadt Kis Grófo: Dévényi Tibi bácsit nem illik megdobálni
Sajnos Fásy Ádámra és Zsülikére már nem kerülhetett sor,pedig arra biztosan lenyugodtak,sőt beájultak volna ezek a tetkós,benzingőzös fiuk.
A kormány újabb sportkomplexumot akar, 30 milliárd a tervezett költség
Aztán jönnek még a protestáns meg a katolikus játékok.Bár ez utóbbit a plébánosok már régóta játsszák az U14-es fiúkkal,stadion sem kell hozzá.
Kábelekig visszabontják az ajtókinyílós felújított metrót
@Cefi: Nekem is valami hasonló rács rémlik a hatvanas évekből,amikor a 14-es villamos a Nyugati mellől indult a Váci útra,ezzel egyben megoldották a klímát is.Azért ezt nem kellene Tarlósnak is megemlíteni,mert még képes lenne...
Kábelekig visszabontják az ajtókinyílós felújított metrót
A kocsikban az ajtók elé belül korlátot kell tenni,akkor aztán az ajtók menet közben is nyugodtan kinyílhatnak.Már csak azt kell megoldani,hogy az utasok hogyan szálljanak ki meg be.Ezt is megoldják,csak előbb a panelházak tizedik emeletétől kell megszabadulni.Ott meg azt az apróságot kell megoldani még,hogy mit kezdjenek a kilencedik emelettel.Nyugi,sínen vagyunk.
Csisztu Zsuzsára nem számítanak az ATV-ben
Most még a Hajdút kellene a lecsóba vágni,akkor talán ismét nézném az ATV-t.Bár a Hír tv meglepően színvonalas műsorokat,riportokat ad,oda kizárt hogy ezek betehetnék a lábukat.
Simán kikapott a magyar válogatott az oroszoktól
Azért illene észrevenni a fejlődést.Mezei György tésztaevő csapata hatot kapott az oroszoktól,ezek csak hármat.A titok nyitja nyilván a kaja,én a füstölt kolbászra és a demizsonos pálinkára tippelek,ezek egy vezető politikusnál is meghozták a sikert.
Nógrádival szerződést bontott a kereskedőház
Előre rohant,ezt a szöveget majd a választás előtt egy hónappal kellett volna elmondania.Első akart lenni,most majd kénytelenek lesznek kitalálni egy másik hülyeséget egy másik hülyével.Van választék.Javaslom nekik Gajdics Ottót.
Gyurcsány elismerte: lehet, hogy csak provokálták az Orbán-iratokkal
Istenem!!! Az a baj,hogy nem csupán magából csinál bohócot,hanem lejárat mindent,amihez köze van.Így az ellenzéket is.Végül is igaza lett Botkának,ez az ember vállalhatatlan.
Életfogytiglant kapott az újpesti kettős gyilkos
Bajban lesz a Fidesz kommunikáció,itt migráncs ölt migráncsot.
Rászálltak a jobboldaliak Ariana Grande énekesnőre a merénylet után
@almalibre: Nagyszerűen bemagolta a leckét és még fel is tudja mondani.Ötös.
Szívszorító: ilyen szomorú a kutyus, amikor rájön, hogy menhelyen hagyták
Úristen,mennyire beszédes ennek az elhagyott állatnak a szeme.Egyszerűen azért, mert őszinte a fájdalma,szívszorító dráma pár másodperces videón.
New York kevés az Orbán-kormánynak, hogy a CEU-t elengedje
Ha Trump hazamegy, azonnal összehívja a szenátust,a kongresszust,a vének tanácsát,a szövetségi kormányt, a FBI-t,a CIA-t,hogy minél gyorsabban tudják megváltoztatni az USA alkotmányát,hogy ezáltal tudjanak megfelelni a magyar CEU törvénynek.De lehet,hogy még az asszonyt is megveri.
Gyurta Dani meg sem látogatta egykori edzőjét a kórházban
Egy kómában lévő,kiszolgáltatott embert nem biztos,hogy okos dolog meglátogatni.Ilyenkor a hozzátartozók felé kell együttérzést nyilvánítani,illetve felajánlani a segítségi szándékunkat.