Edmond Dantes

LMP: a Fidesz 2008-ban még kiállt a tandíj ellen
@szep napot: Gondolom,hogy ez a kedvenc vicce.Ennek zsidós,migránsos változata nincs?
Orbán Felcsúton elárulta, mi az első számú nemzeti ügy
Ők ketten adták át a Mészáros féle disznó hizlaldát is pár éve,ugyancsak Felcsúton.Foci,Mészáros,Orbán,disznó...jó társaság.
Pánik van a Hír Tv-nél és az Echo Tv-nél
Semmi okuk az izgalomra.Szar emberekre mindig szüksége lesz az Orbán rendszernek.
Tarlós "súlyos belső küzdelem után" hozta meg döntését
Ez az Orbán -Tarlós jelenet egy remek színjáték volt,lehet,hogy Vidnyánszky rendezte.Eljátszották,hogy Tarlós még Orbánnal szemben is kemény,ezért aztán a baloldaliak szavazataira is számíthat.Elfelejtik azokat az eseteket,amikor Tarlós főpolgármesterként,Budapest gazdájaként behúzta fülét farkát.Orczy tér,József nádor tér zöldterületeinek feldúlása,a Városliget,a Vár elfoglalása,iskolák,kórházak államosítása...stb.
Az Encsen elütött kislány rokonai teljesen más sztorival álltak elő, mint amit a rendőrség állít
Ilyenkor hol van Farkas Flórián a fideszes cigány király? Vagy védje meg,vagy ítélje el,de leginkább nevelje meg a közösségét.Ott van nála kb.másfél milliárd forint,legalább is senki nem találja.
Bochkor Gábor padlóra kerül
Ez azt jelenti,hogy most már nem fog az egyik moslék rádióban reggelente üvölteni és nyerítve röhögni a saját ostoba szövegén?
Otthagyja a TV2-t Várkonyi Andrea
@volvós: Na és? Gondolom,hogy ezért nem is házasok,hanem csak celebek.Ott pedig ez kötelező,különben érdektelenek,ez az egyetlen értékelhető árujuk va.
Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
@Shikari: De azért érti is a kérdést,vagy csak rurinból segget nyal,ahogy szokott?
Orbán: Gül Baba korának nagyságához kell felnőnünk
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni mint tudjuk,ennek ellenére a segítségét kérem.Mit tud arról,hogy Orbán a kereszténység hősies védelmezőjeként vajon emlékeztette e Erdogánt az örmény keresztény népirtásra? Nem követelte,hogy ismerje be a népirtást és kérjen végre bocsánatot?Mit tud erről? Nem értem miért nem hallunk erről,Orbán nyílván bátran,tisztességes keresztényként most bebizonyította,hogy nem csak pofázik a keresztények védelméről,ráadásul sok sok milliót áldozva keleti keresztény templomok építésére.Magát ez nem zavarja???Ez sem?
Orbán Gáspárék befejezik a Felházat
Én ebből csak annyit értek,hogy az apjához hasonlóan ő sem akar reggelente munkába menni.Tényleg qrva szar dolog,igaza van.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Várom,sőt már többen is várjuk az idézetet,a saját linkjéből.Nem szégyenli magát?
Hazaindultak Angliából a gépek, amelyeket Orbán is szokta használni
Mire Ferihegyre értek,megnyertük a meccset,Soros mesterkedései ellenére is.
Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte ki számít magyarnak
@magyarbakancs: Egy apácának sem gyermeke,sem unokája.Akkor Orbán,meg a seggnyalói kiátkozzák őket a nemzetből? (tudom,tudom,hogy néhány apáca meg katolikus pap is a hátsó udvarban szárítja a pelenkát) Ez a kövér nemzetvezető bármekkora marhaságot mond,lelkesen csápolnak neki.Ide züllött az ország.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Idézzen már valamit abból a törvényből-az isten áldja meg-amire hivatkozva átkozódik itt,s mint egy eszelős védi a vezért.Legalább egy mondatot!!!Megismétlem:a miniszterelnök egy újságírói kérdések elől menekülő gyáva szar,ezzel pedig törvényt sért! Egyébként vigyázzon az egészségi állapotára,hülyékre mindig szükség van.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Nagy marhának tetszik lenni.Életében egyszer próbáljon meg konkrétumot írni,mert ez az idióta,tartalom nélküli libsizés már elmeorvos után kiált.Tehát mi a konkrét érve az mellett,hogy Orbán gyáva szarként elmenekülhet az újságírók elől?De akkor a maga által belinkelt anyagból idézzen,talán tudja,hogy miért tette közzé..Azt sem érzi,hogy már röhejes az,amit itt művel? Remélem,hogy ezért fizetnek magának,mert ingyen senki nem lehet ekkora hülye.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Ismétlem,nagy marhának tetszik lenni.Ezzel mit akar bizonyítani,maximum azt,hogy komoly szövegértési problémái vannak.Persze ha a közérdekű és a személyes adatok közti különbséget sem érti,akkor maga tényleg reménytelen.Meg fog döbbenni,a miniszterelnök utazásai egy magánvállalkozóval az közérdekű adat,az viszont,hogy milyen recept alapján tölti a kolbászt,az a kutyára sem tartozik
Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte ki számít magyarnak
@maci0427: A "magyar" az kisbetűvel írandó,mert nem főnév,hanem jelző.Ezt egy igaz magyar pontosan tudja,nem veri a mellét,nem tüntet büszkén a magyarságával,nem hangoztatja a röhejes hazafiságát,hanem tisztességesen,csendben alkalmazza például a magyar nyelv szabályait.Mert normális magyar.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Tehát nagy marhának tetszik lenni,mint mondottam.Ha Gyurcsány ezt tette,akkor ő is bunkó.Esetleg ha néhány szót mondana a törvényről,amiről magának tehát fogalma sincs,csak bedobja az elképesztően ostoba baromságait.Ezek után abban is kételkedem,amit Gyurcsányról ír,de ha igaz,akkor ez a herevakaró mennyiben különb nála?Abban kétségtelenül más,hogy ő még a demokráciát is lebutította,pontosan a maga és Shikari színtjére.
Nem tud a Kardiológia Intézet arról, hogy az elbocsátott szívsebész műtétre váró betegéhez köze lenne
Én elhiszem,amit az intézet mond.Csak az a kérdésem,ha találtak volna a betegre vonatkozó dokumentumot,akkor azonnal visszahívták volna a szívsebészt? Nekem is volt olyan megbeszélt időpontom osztályvezető főorvossal,amit ő nem jegyzett be a hivatalos adatgyűjtőbe vagy mibe.Ráadásul neki nem is fizettem,pedig én is, mind sokan mások, fizetni szoktam.Nem a történet lényegéről beszélnek,itt eljátsszák a törvényt,adminisztrációs előírást tisztelő hivatalt.WC papírt,szappant is nem kellene az előírásoknak megfelelően venni?
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@egyember: Egy kis etimológia.A szar azért gyáva-mondja a művelt magyar-mert lapul a fűben.Természetesen büdös is,csak ezt már nem akartam Orbánra alkalmazni.
Így találkozott Orbán Viktor és Eric, az angolna – videó
Fényképeszkedett ő Overdose-al,a lóval is,mindaddig,míg le nem sántult.Nem ő,hanem a ló.Ez sem az úszókról,hanem róla szól.Ez a herevakaró szövegelés pedig minimum kínos.
Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte ki számít magyarnak
@maci0427: Igaza van,belátom,magának tényleg magas lenne.Legalább a saját bejegyzését olvassa el még egyszer.Lassan,tagoltan.Ekkora ostobaságot ritkán van alkalma olvasni,mint a saját szövege.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Miért égeti magát még jobban? Olvassa el az újságírók jogállásáról szóló törvény 9.§-át.Betehetném linkbe is,de dolgozzon meg azért,hogy ne maradjon hülye.Egyértelmű,hogy minden állami alkalmazott,állami vezető...stb köteles a médiának mindenkor rendelkezésre állnia.Persze ha végre netán megérti ezt,akkor is elhazudja majd az értelmét,de én inkább arra fogadnék,hogy egy rohadt szót sem fog belőle érteni.Ezt az eddigi böffenései alapján biztosra veszem.Megjegyzem,hogy egy normális ember demokráciában törvény nélkül is természetesnek veszi a közpénzünkből fizetett miniszterelnök mindenkori rendelkezésre állását annak az újságírónak,aki a nevünkben és helyettünk kérdez,És aki ott kérdez,ahol tud!Ezt a liberális ostobaságot meg felejtse el,mert ugyanez a törvény vonatkozik minden,a konzervatív újságírókra is..Persze ha ma nálunk nincs demokrácia,akkor magának van igaza.Válasszon.
Orbán Viktor elárulta, hogy szerinte ki számít magyarnak
@maci0427: Vagyis Zrinyi Ilona nem volt magyar.Anyja ugyanis a nem magyar,hanem a horvát Frangepán Katalin,apja az ugyancsak horvát Petur Zrinszki,azaz Zrínyi Péter.Ebben az országban csak Orbán a magyar,meg az unokái.Zrínyi Ilona a horvát származása mellett hiába vallotta magát magyarnak is,ráfázott,neki a mai Magyarországon annyi lenne.
Videó: így reagál Orbán, ha kínos kérdéseket kap séta közben
@Shikari: Hát sokadszor megismétlem,tényleg nagy marhának tetszik lenni.Ha nem tudná,a miniszterelnök valóban nem köteles mindenkinek válaszolni,viszont az újságíróknak igen!!! Az nem tűnt fel magának,hogy ezt Orbán pontosan tudja akkor,ha a Magyar idők vagy a Pesti Srácok,Echo tv...stb. sajtósai szervilisen kérdezik? Arról pedig nem az újságírók tehetek,hogy a jól táplált vezért már sehol sem lehet kérdezni,most már az utcán sem,mert pofátlanul nem válaszol,ugyanis gyáva mint a szar.