Edmond Dantes

Kassaiékat az öltözőig szapulták a Bayern játékosai
Nem értem hogyan követhettek el ilyen szarvas hibákat,mikor olyan meccseken edződhettek idehaza,mint a Gyirmót-Mezőkövesd rangadó.
Orbánt "eltitkolt külföldi vagyonáról" faggatták, és válaszolt is
@karma1: Egyetértek,csak mit kezd bárki azokkal a másolatokkal,ha beláthatatlan ideig Polt Péternek fogják hívni a főügyészt?
Zsebre dugott kézzel szurkolt – ez volt Orbán Viktor egyik szombat délutáni programja
Amíg meccsen van,addig sem okoz kárt.
Nálunk is igaz,kissé módosítva az a brazil szólás,hogy az országuk éjszaka fejlődik,amikor a politikusok alszanak.Nálunk a nagy károkozó ha meccsen van,akkor vagyunk biztonságban.Ha alszik akkor nem,mert zavaros álmai vannak és azokat megvalósítja.
Orbánt "eltitkolt külföldi vagyonáról" faggatták, és válaszolt is
Úgy néz ki,mintha a Jobbik tudna valamit,ezért akarják Orbánt a vagyonára vonatkozó rendszeres kérdésekkel bevinni az erdőbe.Nekem pedig az a véleményem,hogy Orbán a Simicskával való szakítás után minden nyomot azonnal eltakarított,kimondottan azokat,amelyekről Simicska tudhat.Állítólag Simicskának dupla esze van (ezt még Orbántól tudjuk),ezért érdekes póker parti szemtanúi lehetünk hamarosan. Csak senki nem számol azzal,hogy Polt a főügyész,Sanyi bá' a rendőrminiszter,a hívei pedig ilyen gazemberként imádják.
Áder óriási bajban van: a lányát kell meghazudtolnia egy tollvonással
Nem fogja aláírni,elküldi az Alkotmánybíróságnak.Csak ezen a módon tud kimászni Orbán a szarból,mert nagyon elmérte magát.Ahhoz gyáva,hogy ezt beismerje,ezért visszavonatja a fideszes alkotmánybírókkal.Megmarad hívei előtt a tekintélye,hiszen ő el akarta taposni a gyalázatost,de hát nálunk olyan jól működik a demokrácia,hogy még őt is meg lehet vétózni.Ez egy nagy színjáték lesz,bár nem ezt tervezte eredetileg.Még Trump számára is szalonképtelen,ezzel az aprósággal nem számolt.
Németh Szilárd: szívesen laktam volna olyan konténerben, mint a menekültek
Egykor a vörös csillaggal együtt élő volt MSZMP tag és KISZ titkár párttársai a Fideszben mit szólnak ehhez a hülyéhez?
Orbán nem lesz ott a portugál-magyaron - íme az indok
Majd interneten nézheti Rómában,ha valaki bekapcsolja a készüléket és megkeresi neki a megfelelő honlapot.Kubatovtól tudjuk,hogy összekeveri a mobil telefont a tv távirányítójával,ezért a bonyolultabb internetes meccsnézés segítség nélkül kizárt,hogy menne neki.
Hitlerhez hasonlították Orbánt a frissen alakult pártban
Ha valakinek nem tetszik Orbánnak Hitlerhez való hasonlítása (természetesen a hatalomtechnikai eszközök tekintetében),annak javaslom,hogy tanulmányozza a sztálini diktatúrát a harmincas évek Szovjetúniójában.Meg fog döbbenni,furcsa időutazásban lesz része.Lehet választani.
Bevallotta a baranyai pap, hogy fiatalkorúval folytatott viszonyt
Amíg a református parókián az előkertben száradnak a pelenkák,addig a katolikus plébánián a hátsó udvarban.
Hajdú Péter 88 éves édesapja: „A halálom előtt még kibékülnék a fiammal”
Inkább gyónja meg a kedves papa,hogy egy ilyen médiapatkányt nemzett.Aztán adjon az isten neki még jó néhány boldog évet,de ahhoz az kell,hogy ezt a férget ne engedje a közelébe sem.
Tiltakoznak a tanárok a lövészet és a küzdősport oktatása ellen
Háborúban állunk Brüsszellel.A a fiataljaink most megtanulnak lőni,hát akkor hamarosan nem lennék Brüsszel helyében.
Norvégia a világ legboldogabb országa, Magyarország a 75.
Viszont a föld legboldogabb települése Felcsút,főleg a stadion környéke.
Hárommilliárd forintnyi megbízást kapott 2010 óta a Fidesz kedvenc biztonsági cége
Miért van az az érzésem,hogy ebben az "Igazi csiki sör"-höz köthető infantilis Heineken ellenes kampányban benne van valahány fideszes potentát?Esetleg úgy,hogy tulajdoni érdekeltségük van.
Közzétették a videót a székesfehérvári öngyilkos ámokfutóról
Én ebben a történetben valami emberi tragédiát is látok a bűneseten túl.Profi bűnöző nem,csak kilátástalan helyzetben lévő,kétségbeesett szerncsétlen flótás lesz öngyilkos.Magán kívül senkit nem lőtt meg.
Hatalmas bejelentést tehet ma Mészáros Lőrinc cége
Mészáros érti is,hogy mi történik az ő neve felhasználásával?Szerintem most már olyan mértékű és nagyságú a cégei akció rádiusza,hogy már nem is akarja érteni,mert fél,hogy akkor beszarna.
Orbán: ezért kellett Tuskra szavaznom
Orbán tulajdonképpen most jól szavazott.Így jár a szar ember,ha véletlenül éppen nem úgy szavaz,mint egy szar ember,akkor is csak szar ember.Ezt a helyzetet Orbán politikai és emberi jellemének kitartó leépítésével érte el,mert ő több,mint szar ember,szélhámos.
Lemondta budapesti látogatását a lengyel külügyminiszter-helyettes
Majd megtanulják a lengyelek is,hogy kivel nem ajánlatos elmenni krumplit lopni.
Havi egymillióért dolgozhat Csiszár felesége a konzulátuson
Azt javaslom minden magyarnak,hogy egy jó ideig kerüljék el Milánót és az észak-olasz tavak környékét.Állítólag fellendűlőben van az albániai tengerpart látogatottsága,ott nagyobb biztonságban lesznek,ha netelán segítségre szorulnak.
Selmeczi Gabriella jó lenne szexminiszternek
Nagyszerű ötlet.Terjessze be törvényként a Káma Sutrát.Ez volna az egyetlen értelmes Fidesz törvény!A személye alkalmasságának indoklásától pedig most eltekintek.
Hajós András reagált a saját halálhírére
Azért a biztonság kedvéért tapintsa meg a nyaki ütőerét,majd leheljen rá egy tükörre.Ha az első nem ver,a másik pedig nem párásodik,akkor azért érvényesítse az életbiztosításának a vonatkozó passzusát.Ne haggya a hatalmas pénzt a bőrük alatt!!!
Megszólaltak az Orbán háza előtt lekapcsolt nénik
Örüljön a két hölgy,hogy a TEK nem csapott le rájuk.Veszélyesek,nagyon veszélyesek.
Egyébként Orbán tényleg beszari,nagyon beszari.
Farkas Flórián nem segíti mélyszegénységben élő édesapját
Tudtommal a Fidesz hozott valamilyen szülőtartási kötelezettséget jelentő törvényt.Erre a Flórián nevű köcsögre ez sem vonatkozik,ha már a milliárdos sikkasztást Orbán segítségével röhögve megussza?
Így köszönti a nőket Orbán Viktor
Természetesen csak azokat köszöntötte,akik unokákat szülnek neki,meg a Kövérnek.A többi hölgy nyilván hazaáruló.
Ez az egész képi megjelenítés pedig annyira gagyi,hogy felesleges volt kitenni az Orbán Viktor táblácskát.Azonnal kitaláltam.
Az Indexnél folytatja a Figyelő legismertebb újságírója, aki nem adta ki forrásait a Nemzeti Banknak
Profi,hozzáértő gazdasági újságíró.Ráadásul tisztességes is,mert a Nagyasszony biztosan megfizette volna,hogy vele hitelesítse a szokásos és megszokott hazudozásaikat.
A színház felé kacsingat Tóth Gabi
Amikor megszólal,mintha a külvárosi kocsmák bártündérének hangját hallanám.Nem az énekhangjára gondolok,hanem megszólalása stílusára,közönségességére.
Hajdú Péter: "Kata azt mondta, nekem nem köszönhet semmit"
Nem vagyok a téma szakértője, csak kérdezek.Ez a sudár hölgy most örökbe fogja majd fogadni az a kis kerekfejű pöcsikét?
Kálmán Olga: Simicska és Orbán nem fognak kibékülni
@Béla333: Hol tetszett élni az elmúlt években?Az emberek hülyítésében az ellenzéki média mit tud azon túl tenni,hogy tényfeltáró riportokat,cikkeket jelentet meg.Persze ha maga ezeket nem olvasta,nézte,akkor potyára dolgoztak.De ha a valódi hülyítésre kiváncsi, olvassa a kormánypárti sajtót,hallgassa a köztv-t és rádiót,hallgassa,nézze az országgyűlési közvetítést interneten,külön felhívnám a figyelmét a miniszterelnök és a főügyész válaszait egy-egy botrányos ügy kapcsán.Matolcsy válaszait nem ajánlom,az orvosi eset.Persze sokat segítene,ha leírná,mit kellene tennie mondjuk K.O-nak,aki egyébként nem a kedvencem,mert én a politikában egy másféle műfajt kedvelek,de ő azért tette a dolgát.
Jordán Tamás szerint lehetetlen helyzetbe hozta a színházukat a politika
Megálmodta,megcsinálta,működtette,sikeres lett.Most érdemes lenyúlni,úgy fideszesen.
Nem űrközpont épül Gyulaházán és nem is hárommilliárdért – mondja a polgármester
Gyulaházán már volt Othello (idősebbek emlékezhetnek a remek filmre Básthyval,Törőcsikkel),most pedig lesz űrközpont és ez nagyon rendben is van.Nyilván már csak ez hiányzik a falú összkomfortjához.Én azért neheztelek most a kétfarkú kutyákra, mert ők a plakátjaikon Felcsútra ígérték.Már nekik sem lehet hinni.