Edmond Dantes

Kiderült mit titkol Orbán Paks 2 ügyben!
Isteni megoldás!!! Feloldják a titkosítást,de nem lehet hozzáférni.Ez annyira fideszes,hogy bűzlik,mint az összes disznóság,amit nyolc év alatt műveltek az országgal.
Befizette a 345 ezer forintos bírságot Orbán Viktor, sárga csekken
@Shikari: Ebben a "büntetésben" összesűríthető mindaz a csalás,jogállami visszaélés,demokrácia lebutítása, amit a választásokkal kapcsolatban elkövettek a megerőszakolt egyfordulós választási törvénytől kezdve a közmédia viselkedésén,a kormány közpénzen való pártpolitizálásán,a körzetek átszabásán,az ellenzéki pártok megbüntetésén,közpénzek gátlástalan ajándékozásán át...stb. egészen Orbán látványos megbüntetéséig.Aztán Orbán jogkövető módon "kifizeti" a büntetést,ezáltal magának és a barátainak eljátsszák a demokráciát.Remélem azért őszintén aggódik ,hogy Orbán a megtakarítása harmad részét most kifizette,igy aztán mi lesz vele és a családjával? Ó szent együgyűség,Orbán a jogkövető!!!
Befizette a 345 ezer forintos bírságot Orbán Viktor, sárga csekken
@kisrigó: Jó ötlet,de én még jobbat is tudok.Napi ötezer forintjával számolva ezt hetven nap alatt leülhetné.Mindenki jól járna, ő is pihenne,mi is kipihennénk őt. Esetleg zacskót azt ragaszthatna,hogy életében először valami hasznosat is csináljon.
Le Soir: "Orbán hivatalba lépése óta lehetetlen a magyar gyermekeknek megismerkedniük a gender elmélettel"
@haereticus.hu: Visszatérve az alapkérdéshez,a genderhez, azt hiszem,hogy nem igazán érti magát a fogalmat sem,finoman fogalmazva.Nem szívesen magyaráznék ingyen,de megteszem. Itt csupán arról szól,hogy az ember nemét egyszer meghatározza a genetikai adottsága,vagyis az,hogy mi van a lába között,másrészt az,hogy a társadalom a viselkedésben a szokásjog alapján mit vár el tőle.Ez utóbbit nevezik társadalmi nemnek,gendernek.Tehát ez szerint egy kisfiúnak kötelessége fegyverekkel játszani,egy kislánynak meg babával,ha kedve van hozzá,ha nincs,mert ezt várja el tőlük a társadalom!!!.Tehát a maga "egészséges" gondolkodása alapján ma nem lehetne például női foci,egy férfi pedig nem pelenkázhatna,mert az egyik nem nőies,a másik pedig nem férfias.De ettől ők még nők és férfiak maradnak!!!.Nagyon leegyszerűsítve a genderben erről van szó,de ide keverni a heteroszexualitást,homoszexualitást az határtalan ostobaság.Ez egy egészen más téma,olyan téma,amiről viszont az érintettek nem tehetnek,mert ez nem szabad választás kérdése.Ahogy az is gátlástalan ostobaság,amit ebből a gender témából művelt a politika,főleg a Fidesz,hasonlóan ahhoz, amit összehordtak a sorosozással,migránsozással.De hatásos volt,az ostobák bevették,beszavazták a gátlástalanságot.
Befizette a 345 ezer forintos bírságot Orbán Viktor, sárga csekken
Tehát ezt is befizettük az adónkból. A banki átutalás az interneten keresztül neki még túl bonyolúlt,ezért maradt a fapados csekk.Kubatovtól magától tudjuk,hogy még a mobil telefont is összekeveri a tv távirányítójával.
Helyreigazította magát az MTI és a Duna Médiaszolgáltató Czeglédy Csaba és Juhász Péter kapcsán
A hírben nem elég hangsúlyosan szerepel,hogy mindezt a késő esti híradásban mondták be úgy,mintha citromba haraptak volna.Ez ugyanis egy másik disznóság.Tudtommal egy helyreigazítást szigorúan abban az idősávban kell megtenni,amelyben a valótlan hírt terjesztették,vagyis amikor hazudtak.Ezért újabb perrel lehetne őket megszívatni.Ritka mocskos banda.
Orbán: olyan országot kell építeni, ahol a munkásoknak és a munkának becsülete van
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke,valamint Orbán tudják azt,hogy például Olaszországban a Barilla tésztát már 3D nyomtatóval állítják elő? Parragh László meg kalapácsfejet reszeltetne.Ennyit pártunk és kormányunk szakmunkás képzéssel kapcsolatos elképzeléseiről.
Novák Katalin: meg kell nézni, hogy miért nem születik elegendő gyermek
De születik!És több is fog születni,csak külföldön.Gondolkodjon el ezen,meg azon is,hogy például Orbán és barátainak unokái,gyerekei viszont mind idehaza születnek.Érdekes.
A mélybe zuhant és szörnyethalt két munkás az ELTE új kollégiumának felújítása közben
Valamikor rendkívül szigorú munkavédelmi szabályok voltak,szigorú ellenőrzéssel.Ennek ellenére akkor is voltak halálos balesetek,most viszont ez a szigor is fellazult,mint minden.A vállalkozó a profitja alakulását ellenőrzi,a többi számára érdektelen.Főleg az ember.
16 ezer forintra büntettek egy lányt, mert fagyizott a BKK járatán
Én már megéltem azt,hogy a hátunk mögött egy moziban kelkáposztát ettek dunsztos üvegből.Ilyen múlttal a fagylalt nekem már bakfitty.Kivéve,ha nem bicskával ette.
Hatályon kívül helyezték Budaházy György ítéletét
Kell a hely Gyárfásnak.Elvileg Tiborcznak is kellene helyet szorítani,de most még az após megvédi.Aztán majd az apósnak is kell egy cella.Úgy látszik,hogy erre a nemzeti törzsökös majomra meg hirtelen szükség lett.
Német nemzetiségi képviselő: "A mindenkori kormányt támogatom"
Atyaúristen,ez az alak meg kicsoda? Nem a kormánnyal,nem a kormány ellen kell szavaznia,hanem demokratikus értékeket tiszteletben tartó,tisztességes törvények mellett,amelyek az ő közösségének értékei is .Erre kiáll és nagy bátran beleböfögi az arcunkba,hogy ő bizony a kormány mellett fog szavazni! Ide züllött mára az ország!!!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Ezekre nem egyszerűen ágyúval,hanem szarágyúval kellene lőni.Előbújt ez taszító tetű a veremből,eltűnt a pofájáról a halálos rémület és azt hiszi,hogy az emberek elfelejtik ,hogy ő egy gátlástalan közpénz tolvaj.
"Igazából korrektül intézik az egészet" – Veiszer Alindát is kirúgták a Hír TV-től
V.Alinda az ATV-nek nem kell,mert ő minőségi munkát és színvonalat tesz le az asztalra.Ott, ahol az ilyen Hajdú meg Bocskor félék adják az attrakciót,ott neki nincs helye.Máshova hova mehetne? Ugyanez vonatkozik Szöllősi Györgyire is,lezüllik az ország az Echo tv színtjére.
Újabb rész­le­tek Gyár­fás elő­ál­lí­tá­sá­ról
Ez előtt húsz évvel Perczel Tamás a halála előtt pár hónappal egy tv interjúban néven nevezte a felbujtó nevét,Gyárfás Tamást.Az nem volt érthető,hogy akkoriban miért nem reagáltak erre az információra.
Most meg egy olyan érzésem van,hogy hirtelen ügyek sokaságával kell elterelni a figyelmet arról,hogy miért nincs ideje az ügyészségnek kivizsgálni például a Tiborcz ügyet.Mi lenne,ha egy tisztességes ügyészség mindkét esetben végezné a dolgát?
Nem várt helyről kapott kritikát a Figyelő listázása
@CsipkeRózsa: Én is úgy értettem,hogy majd a listába szedettek viszik a rossz hírünket.Nem elég,hogy listázzák őket,még majd panaszkodni is mernek Magyarországra,rossz hírünket keltik.Tehát még hazaárulók is! (Számomra ennek a mondatnak ez a konnotációja). Egyezzünk ki döntetlenben.
Le Soir: "Orbán hivatalba lépése óta lehetetlen a magyar gyermekeknek megismerkedniük a gender elmélettel"
@Omarion Nebula: Hát akkor mekkora marhaságot mondanál,ha még fidesznyik is volnál.Egyáltalán érted ,hogy mi az a "genderszar-fos"
Nem várt helyről kapott kritikát a Figyelő listázása
@CsipkeRózsa: A második bekezdés első mondata úgy szól,hogy "Az esetet úgy fogják szertekürtölni az egész világban,hogy Magyarországon..." Itt az ország hírnevéért aggódnak,vagy rosszul értem?
Utolérte a népharag a 22 éves Lucát, aki azt írta, reménytelen a jövő Magyarországon
Nem értek egyet Lucával.Vegyen példát az olyan sikeres fiatal vállalkozóról,mint Tiborcz,aki rengeteg munkával,tudással,szorgalommal megalapozta az egzisztenciáját.Ő nem is akar elmenni az országból,neki itt van Amerika.Ja, és kedves Luca,tanuljon meg demizsonból pálinkát inni.
Magyar György köszönetet mondott Vonának és Schiffernek a 2/3-ért
Azért én tudtam volna még folytatni a sort.Az arany és ezüstérem valóban az övék,de az első hat helyezett kap megérdemelt, értékes pontokat.
Nem várt helyről kapott kritikát a Figyelő listázása
Azért jellemző ez a nyilatkozat.Nem a náci-kommunista söpredékre jellemző listázással van igazán baja,hanem azzal,hogy ez rossz hírét kelti az országnak.Orbán országának!!!
Sallai Róbert Benedek: "Nem vertem meg Hadházy Ákost"
Hát nem lett volna unalmas egy Szél kormány,Sallai R.Benedek gumicsizmás miniszterrel.
Itt vannak az ötös lottó nyerőszámai – kinek jött össze a telitalálat?
@wagabund: Ez a lottótársaság hibája,hogy képtelen eltalálni a számait,pedig két szelvénnyel is játszik.Ráadásul még az én számaimat sem találják el,pedig nekem direkt könnyű számaim vannak.
Rogán: Soros György pénzelte a szombati ellenzéki tüntetést
Ennek az arcán még mindig látszik a vasárnap délutáni rémülete,ráégett.Nagy már a pofája,de a gatyáját nem merte beadni a tisztítóba.
Tiborcz szerint ő kereste az OLAF-ot, de azok nem álltak szóba vele
Ha annyira tiszta a lelkiismerete,akkor miért bujkált,miért menekült rémülten az újságírók elől? Most,hogy az após megerősödött a hatalomban,előbújt a patkánylyukból.Micsoda egy gyáva szar alak,miért nem cáfolta a vádakat? Vagy parancsot kapott,hogy sem ő,sem Kósa,sem Rogán sem a többi ócska tolvaj a választásokig nem mutatkozhat,mert ők olyanok,mint a terített asztalon a szaros tányér? Bűzlenek.
Készül a gigatüntetés: Orbán beint vagy beijed?
Ezelőtt egy héttel lehetett volna hatásosan tüntetni,rettegett is a felcsúti vezér!!! Orbán most már röhög a markába,ez a tüntetés pont azt fogja igazolni a külföld számára,hogy Magyarországon demokrácia van.Ja,hogy lebutított demokrácia,az már nem látszik.Sőt a sok Mészáros,Tiborcz,Rogán sem látszik,elő is bújtak azonnal,mint a patkányok a lyukból.