Edmond Dantes

Családapa gyilkolt a Rózsadombon: megölte saját, 4 éves gyermekét, annak édesanyját, majd magával is végzett
Na,a barom lerendezte a problémát.Nyilván nem volt keresztény,mert akkor betartotta volna a Kásler által,még az egészségügyben is kötelezővé tett Tízparancsolatot:Ne ölj!!!
Vádat emeltek Simonka György ellen
Beáldoztak egy parasztot,hogy védjék a vezért.Na meg a vejét,na meg az egész pereputtyát.Az eljárást elhúzzak mindaddig,míg el nem évül.Különben is kitől hajtanák be a lenyúlt másfél milliárdot??
Egy óceánjáró és egy turistahajó ütközött Velencében – videó
@Csizmás Kond: A te marhaságodat én mondjam el? Csicskásnak is gyenge lennél.
Egy óceánjáró és egy turistahajó ütközött Velencében – videó
@Csizmás Kond: ...hiszen ezt üvöltötte Orbán és a nemzeti keresztény Fidesz a baloldali kormány és Gyurcsány ellen a 2006.aug,20.-i tűzijáték két áldozata miatt.Tehát akkor most monnyon le Orbán,mert ő tisztességes,következetes.Ezt tőle magától tudjuk.
Pápai Joci megérezte a kudarcot
Én nem értem,hogy miért nem Ákost indítjuk ezeken a versenyeken.A nemzet igrice,kobzosa,a magyarok dalmondó fényessége megmutatná nekik,hogy hol lakik az Úristen.
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
@bencemacska: Miért,Orbán visel alsógatyát? Az zavarná a tökei vakarásában.
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
Ezek a bölcsek még egyszer büszkék lesznek arra,hogy ők elkerülték a csüngőhasút,Európa DNS-ét.
Orbán Viktor kitartást és minden jót kívánt a kilakoltatás előtt álló kilencgyerekes családnak
@vacsi: Nagyon sokat bosszankodhat,sajnos a jövőben egyre többször.De sebaj,majd Orbán megvigasztalja magát is.
Orbán Viktor kitartást és minden jót kívánt a kilakoltatás előtt álló kilencgyerekes családnak
Orbán egyéni megkeresésekkel nem foglalkozik,válaszolták a családnak.Akkor hogy a francba került Bözsi nénihez,meg a Röfihez?? Vagy pofátlanul beállított hozzájuk hívás nélkül? Ráadásul egy malac fontosabb neki,mint egy kilakoltatott népes család.Orbán,ezek nem tudnak százmilliókat lopni,mint a te családod!!!
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
@durbincs: Most már a kannás borra is rászokott? Bár ez már magán nem ront. Igyon és üzenjen rendszeresen,mert csak önmaga tud totál hülyét csinálni saját magából.Eddig tökéletes munkát végzett.
Orbán Viktor egy kisfiúval ünnepelt a parlamentben
@vacsi: Ki a fene mondta,hogy Orbán találta ki? Nem tudom,hogy mikor volt a maga gyerekkora,de az "átkosban" szintén nem kellett kampányolni az elvtársaknak,az akkori politikusok sem választással kerültek hatalomba.Ennyiben úgy működtek,mint egy királyság!!! Ez rohadtul tetszik Orbán vezérlő fejedelemnek,zavarja is a demokrácia,ezért lebutítja..Ők is közpénzből aranyoskodtak,általában karácsonykor-ami rendben van- de
azt legalább a javukra írom,hogy akkoriban ismeretlen fogalom volt a gyerekéhezés.Az,hogy magának az is tetszett,meg ez is,azon nem csodálkozom.Továbbá ne keverje az akkori gyerekek parlamenti karácsonyát a mostani Fidesz választási kampányával.Ráadásul ők is ugyanúgy tartanak parlamenti gyermeknapot karácsonykor-ami rendben van-,akkor ez mi a fene???.Maga képtelen különbséget látni események között.Legalább azon gondolkozzon el-ha képes rá-hogy akkor Orbán mennyivel különb,mint azok,figyelembe véve,hogy most gyerekek ezrei éheznek.(Bár KISZ titkárként,párttitkár családban nevelkedve ...) Az sem tűnt fel magának,hogy három hét múlva Orbánnak kimondottan fontos választások jönnek és most kezd el aranyoskodni egy három éves gyerekkel? Az sem tűnt fel magának,hogy mindezt nem diszkréten,magánakcióként,hanem videósok kamerája előtt műveli? Azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy azok, akiket akkoriban arra kényszerítettek gyerekként,hogy Rákosit köszöntsék virággal,azok ma nem büszkék arra,hogy a kopasszal szerepeltem.Miből gondolja,hogy ez a kis srác majd büszke lesz arra,hogy a nagy hasúval szerepelt?
Orbán Viktor egy kisfiúval ünnepelt a parlamentben
@vacsi: Hát eddig is tudtuk,hogy maga nem egy keleti bölcs,de amit összehord itt,az nem semmi.Az angol királynő ugyanis nem politikus,(szemben a politikai szélhámos Orbánnal) őt nem választják,neki nincs pártja,neki nem kell politikai kampányban idétlenkednie gyerekekkel!!! Az egyik a királyi család évszázados karitatív tevékenységének hagyományos része,a másik pedig ízléstelen kampányolás. Ha a két eseményt keveri,akkor magánál rosszabb a helyzet,mint amilyennek látszik. Anglia ugyanis Magyarországtól eltérően alkotmányos monarchia,bár ez magának nem sokat mond,sőt ahogy látszik,semmit.Továbbá még az angol politikusok sem kampányolnak gyerekekkel,mert a saját híveik zavarnák el őket a búsba.Jellemző,hogy Orbán ripacskodása magának,meg a magához hasonlóknak ez rettenetesen tetszik..A többi közzétett ostobaságát nem minősítem,mert az már tényleg több,mint kínos.De azért csak nyomja,már eddig is hülyét csinált magából.
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
@durbincs: Még mindig iszik a tablettára,így aztán a tételes cáfolat megviselné.Megértem.
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
Papírról olvasta? Nem,tévesztett.Orbán március 15.-én gazdaállatokról beszélt az ellenzék ill.Simicska kapcsán.Papírról olvasta?Igen.Nem tévesztett. Érdekes,ez a magyarnemzet.hu-nál nem verte ki a biztosítékot.Persze mert a fejük is a vezérük seggében volt.
Orbán Viktor egy kisfiúval ünnepelt a parlamentben
Orbán csak azt tette,ami a lényege,ez egy gátlástalan politikai szélhámos ripacskodása.Viszont a szülők mélyen szégyelljék magukat.Ha ismernék a közelmúlt történelmét tudhatnák,hogy Hitler,Sztálin,nálunk meg Rákosi is kisgyerekeket használtak arra,hogy a sok aljasságot infantilis, gagyi gügyögéssel takarják.
Dzsudzsák Balázs szerződést hosszabbított arab klubjával
Ha közben áttért az iszlám hitre,akkor már csak letelepedési kötvénnyel jöhet haza.Legjobb,ha egyenesen Rogánnak vagy Habonynak fizeti ki a 300 ezer Eurót.
Újra egy műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor
Budapesten elszaporodtak a patkányok.A Hajdú nevű média patkány is kiirthatatlan.
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: Azért Orbánt nem kellene leidiótázni,azt viszont megértem,hogy nem tud vele mit kezdeni.Azért egy seggnyaló persze ötletesebb is lehetne.Mit tegyünk,csak ennyi telik magától.
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: "Minden liberális kommunista ként kezdte de végül fasiszta lesz" Na,ebben az egyben fején találta szeget.Orbán liberális KISZ titkárként kezdte,kommunista párttitkár családban nevelkedett.Tehát lefasisztázza a gömbölyű nemzetvezetőt???
Orbán fogadja a pápát? Reagált a miniszterelnök sajtófőnöke
@Shikari: Hát maga tényleg egy ritka nagy marha.Vigyázzon,mert a szélkakas, jól táplált vezérünk a pápa látogatásakor szokásához hűen annak pont az ellenkezőjét fogja majd hirtelen hazudni ,mint amit eddig sugallt,maga pedig a szokásához hűen benyalt,sőt most is büszkén hirdeti,hogy a pápa iszlamista .Tehát maga majd megint szarban lesz,bár kegyelmed ennek még a bűzét is élvezi,mint tapasztaljuk.Na,jöhet a balliberális,hazaáruló...stb.katyvasz,maga ebben utánozhatatlanul tud őrjöngeni.
Erre nem lesz büszke Bayer Zsolt – szobrot kapott egy kutyavécében
@Shikari: Látom maga is arra hajt,hogy szobrot kapjon.Én támogatom,bayeri mélységekben őrjöng.
Itt van a friss Orbán-vagyonnyilatkozat – szinte teljesen vagyontalan a miniszterelnök
Nem Orbán vagyonnyilatkozata a botrányos,hanem az a korábbi mondata,hogy a világon nincs ilyen szigorú és átlátható politikusi vagyonnyilatkozat.
A KDNP betiltaná a jósműsorokat
Kimondottan szégyellem,hogy most egyetértek ezzel a nívótlan keretlegénnyel.
Újra egy műsorban Hajdú Péter és Dömsödi Gábor
Még vegyék be azt a Bocskort is.Sőt Jakupcsek sem ártana a műsor színvonalának.Hajdú,Atyaúristen !!!
Patkányok szaladgálnak Budapest belvárosban, fényes nappal – videó
Orbán propaganda minisztériuma hamarosan tudatja a nemzettel,hogy egy patkány sokkal jobb,mint egy migráns,Sorosról nem is beszélve.Tehát aranyos kis állat,sem a kormánynak,sem Tarlósnak nincs teendője.