Edmond Dantes

Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
Azért megérdemlik egymást.Vona Tarlós szoknyájáról beszél,Orbán meg a férfiak szoknyáját kedvelő Vonáról.El kellene végre dönteni:ez Parlament vagy buzi bár!!!???
De a leggusztustalanabb a fideszes képviselők boldog röhögése volt.Ez nem Parlament,hanem köcsög raktár.
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
Puritán kormányunk azt üzente a pedagógusoknak:aki a kicsit nem becsüli,az a nagyot nem érdemli.Ők például azért kapnak qrva nagyot,mert a kicsit is megbecsülik,azt is lenyúlják.
Már a Gój Motorosok is nyílt levélben szólnak be a kormánynak a "helyi kiskirályok" miatt
Az ötvenes évek elején a munkáslevelezők írtak ilyen leveleket a szeretett Rákosi elvtársnak.
Bepanaszolták az egyik állami vállalatot, a Patyolatot,hogy kifogásolhatók a ruhatisztítás vállalási határidők és a dolgozó néppel való viszonyuk.Ezzel üzentek aggódva a kedves vezérnek,hogy vannak még hibák,ezért féltő szeretettel figyelmeztették,hogy szent ügyünk,a szocializmus építésének ügye sérülhet.
Krémesebb az osztrák joghurt, a magyar viszont egyre dárgább - A gazdaság hetedik hetének történései
A CBA lánc honnan szerzi be az árúját? Ott én még rossz árút nem vettem-ha rákényszerültem-csak vicceset.Én eddig legalább is annak tartottam,lehet,hogy akkor az is inkább szar? Ez lehetetlen,hiszen a hozzánk közeli CBA már nem is magyar,hanem egyenesen nemzeti,sárga színű savanyú gomolya túrót,meg erdélyi jég verte furcsa almát árul.Akkor inkább megyek a multihoz,mert arról most már legalább biztosan tudom,hogy szemetet árul.
Hová tűnt a tepertős pogácsa?
@Cefi: Ne legyen igazságtalan,mert az ára az viszont megmaradt.
Így orvosolná a kormány az ápolóhiányt
Hát valamit csinálniuk kell,mert hamarosan már Orbán alatt is cserélni kell a szaros pelenkát.
Elárverezik Hitler telefonját
Ez semmi!!Mennyi lenne Magyarországon a kikiáltási ára Orbán hátizsákjának? Egymást taposnák a fideszesek s darabokra tépve ereklyeként vinnék haza,mint 56-ban Sztálin mutató ujját.
ATV: Orbán alkut ajánlott Tarlósnak, ha "szükség esetén" visszavonja az olimpiai pályázatot
Azért meg kell állapítanom,hogy Orbán vagy okosabb,mint Gyurcsány,vagy Orbán tanult Gyurcsány hülyeségéből.Annak idején,ha Gyurcsány is érezte volna a veszélyt és visszavonja a vizit meg tandíj bevezetését,akkor nincs népszavazás,nincs hangulatkeltés,amire Orbán aztán boldogan ráülhetett.Gyurcsány még akkor is kötötte az ebet a karóhoz,amikor már a tv székház is égett.Nem érezte a politikai veszélyt,bízott az emberek realitásérzékében,a szükségszerűség felismerésében.Bebizonyosodott,hogy egy politikusnak nem realistának kell lennie,hanem gátlástalannak.Orbán ebben verhetetlen,ezért most még azt is eltagadja,hogy hallott volna az olimpiáról(Megjegyzem,Gyurcsány csak a pártársai előtt hazudta azt,hogy hazudott) .Ezért fogja Orbán megnyerni a következő választást is,mert ő most büszkén belehazudik mindnyájunk szemébe,Tarlóssal meg elviteti a balhét.
Pozíciójában maradhat a más halálát kívánó Fidesz-delegált
@nusika: Ezt a szöveget honnan tetszett venni,ez komoly vagy paródia?Ennyire hülye a Fideszben sincs,pedig ott még válogatás is volt.
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
Én úgy emlékszem,hogy 2002-ben a választások második fordulója előtt-kétségbeesésében- dobta be először,mint nemzetet mozgósító csontos húst.Aztán erre szerveződött a MOB.
Orbán nem hazudik.Neki ez az éltető közege.
Pozíciójában maradhat a más halálát kívánó Fidesz-delegált
Nem marad a pozíciójában.Magasabb beosztást,fontosabb feladatokat és több fizetést kap.
Hello baloldal! - oligarchaadóval és Gyurcsány-üldözéssel köszönt be Botka
Megnéztem és meghallgattam Botka programbeszédét,úgy értékeltem a lényegét,hogy kettős frontot nyitott.Történelmi ismereteim alapján ez még senkinek sem jött be.Sorolhatnám Nagy Sándortól Hitlerig, Macedóniától Berlinig.Talán majd most Szeged megmutatja.
Pápai Joci mehet az Eurovízióra
A köztévé jóvoltából azért megy Pápai Joci,mert Kijev a jutalom.Ha Párizs lenne,akkor Rákay Philipp utazna.Egyébként nem pontosan tudom,hogy miről van szó,ezért csak a lényeghez tudok hozzászólni.
Széles Gábornak nem vicces a kétfarkús interjú a volt tévéjében
@Cefi: Hogy jönnek ide a propeller szerkesztők?Kétfarkú Gergő és társainak a magaféle adja témát,főleg akkor,amikor seggnyalásról beszél.Seggnyalásról maga!!!.Érti is,hogy miről szól a cikk,vagy csak kihúzta a nyelvét és meg akar felelni.Ezen csak tényleg röhögni lehet.Nem hiszem,hogy hallotta,de tájékoztatom,hogy a nevetségesség öl.
Akciófilmes trailer készült a tiszacsegei kompról és Janiról
Aki a divatos korcsolyáját felkötve csak a városligeti jeget ismeri,az ezentúl tisztelje jobban a jeget és emeljen kalapot Jani előtt.
Ééééés.... nyertek a szocik!
Az olimpia támogatása és az aláírás gyűjtése miért zárják ki egymást?Egy normális demokrata (legyen ez akár az Mszp) szeretheti a hazai olimpia rendezését,de csak akkor tiszta a lelkiismerete,ha azok is támogatják,akik fizetik:a nép,az adófizető nép.
Egyébként én a Fidesz helyett a Kétfarkú párt javaslatát követném.Ők azt mondják,hogy nekünk nem parancsolhat Brüsszel ezért ne parancsolhasson a NOB se!!!Ha nem adják nekünk az olimpiát,mi akkor is rendezzük meg!!!Tehát ez a népszavazás is tökéletesen lényegtelen.
Orbán kinyilatkoztatta: ellenséges ügynökök fúrták meg az olimpiáját
Nem pontosan értem,hogy mi a problémájuk? Megkapták a lehetőséget,hogy Budapest népe kifejezhesse a Fidesz iránti szeretetét azzal,hogy az olimpia mellett szavaz.Hiszen Magyarország ma már annyira jól teljesít,annyira erősödik,hogy már csak az olimpiai rendezés maradt hiátusként.Vagy nem igazak,hazudnak a plakátok???Esetleg még a Fidesz is,netántán még a vezér is??Na,ne!!!
Schobert Norbiék az ATV-n hozzák vissza a tévétornát
Hajdú és Csisztu után azt hittem,hogy már nincs lejjebb.Van,megtalálták ezt a szörnyű házaspárt.Az a Kárász meg máris úgy viselkedik,mintha a Mokkában a fenekéből kirángatott celebekkel jópofizna .Gondolom, már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Kiszel Tündével is.Aztán úgy ahogy van,az egész kócerájt adják el Vajnának,vagy Habonynak.
Tarlós máris belengette az olimpiai pályázat visszavonását
Valamit tisztázzunk.Az aláírásokat azért szedték,hogy legyen az ügyről budapesti népszavazás!
Azt is egyértelműen jelezték,hogy ők az olimpia ellen vannak,de ettől az aláírás arra nem alkalmas,hogy meg is akadályozza a rendezést.Attól,hogy az ellenzéki pártok egyetértettek az olimpiával,azzal is egyetértenek,hogy legyen népszavazás,mert így tisztességes.Persze ezt a kifejezést a Fidesz nem ismeri,most megy a kétségbeesett hárítás meg a szokásos mocskolódás.
Nem féltek elverni Orbánt a párttársai
Valószínűleg otthon felejtette a szokásos cinkelt kártyáját,ezért kénytelen volt normál paklival tisztességesen játszani.Nincs hozzászokva.
70 évesen újraházasodna Dévényi Tibi bácsi
Fogadni mernék,hogy Bea vagy ápolónő vagy valamelyik hospice segítő szolgálat munkatársa.Legjobb esetben diétás nővér.
Iskolába küldi az állami vezetőket Orbán
Orbán melyik egyetemen tanulta a miniszterelnökséget? Legalább utólag egy gyorstalpalón elvégezhetne egy politikusi,diplomáciai viselkedési kurzust,de legalább a felesége bevarrhatná a zsebeit.
Utólag 150 ezerre emelhetné az olimpiáról szóló aláírásgyűjtés minimumát a Fidesz
Azért ez érdekes logika.Akiknek az ideiglenes tartózkodási helye London,Berlin...stb,azoknak a korlátozó megkülönböztetését nem kifogásolja Lomniczi úr a parlamenti választásoknál.Most viszont ugyanabba a kategoriába sorolja a budapesti ideiglenesen bejelentetteket az állandó lakhellyel rendelkezőkkel,hogy meg lehessen emelni a küszöböt.És nem sül le az arcáról a bőr!!!
Melegházasság ellen gyűjt aláírást a KDNP
@justhpeter: Azért azt megnézném,hogy Harrach és Rubovszki esküvőjén mennyit tudnának összekalapozni a menyasszonytánccal a két frakciótól.Jó az ötlete,nem kellene eldobni.
Mészáros Lőrincék rendezték az Orbán-rokonság tartozásait
Azért ha jól gondolom, egy faktor cég azt csinálja,hogy a hitelezőtől olcsóbban veszi meg a tartozást,majd aztán a teljes összeget ő fogja behajtani az adósom.A különbség az ő nyeresége.Kérdésem: Mészáros cége mennyiért vette meg a Gizi tartozását az MNKH-tól?Az MNKH ezért természetesen veszíteni fog egy vagy kétmilliárdot,az pedig az utolsó fillérig közpénz!!!
Továbbá borítékolom,hogy ezt követően a Gizi már nem fog fizetni a Hórusz Faktorháznak.Orbán pontosan ezért tartja Mészárost.
Mesteri,de nagyon átlátszó.
Mészáros környékéről törlesztették Orbán rokonainak tartozását
Ez a Gizi fogja Orbánt leverni.Volt ennek a sógornőnek már annyi zavaros földügye,meg annyi egyéb disznósága,hogy most már Mészárost is be kellett vetni.A stróman pedig tette a dolgát,ezért tartják.De ha Gizi elszabadul,akkor Orbánnak annyi.Az ellenzék csak pislog,mint béka a miskolci kocsonyában,Gizivel nem versenyezhetnek.