Edmond Dantes

Eszenyi Enikő is megszólalt a Marton László-féle zaklatási üggyel kapcsolatban
A Vígszínház azt nyilatkozta,hogy nem nyilatkozik.Én viszont nem hiszem el,hogy a rendező úr abberált élvezetek iránti szenvedélye a színházat meglepetésként élte.Az illető úr ugyanis évtizedek óta ezt művelte,kizárt,hogy ez titokban tud maradni egy színházban.Most kiborult a bili.Ezzel kínos sejtetések indulhatnak el a színház valamennyi színpadon lévő színésznője,sőt a volt igazgató rendező utódja ellen is.Illene ezt figyelembe vennie az igazgató asszonynak,amikor semmitmondóan nyilatkozik.
„Ki a francnak akarnék megfelelni ennyi idősen?” – Verebes reagált az őt ért vádakra
@Equus1: Azért érti is,hogy miről szól a történet? Ajánlom a magyar értelmező kéziszótárt,nézze meg a gyűlölködés kifejezés jelentését.A hazugság szóra ne keressen rá,azt feltehetően ismeri,hiszen alkalmazza.
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
@bencemacska: Elfogadom az érvelést akkor,ha Szanyi legalább jelezte volna,hogy ez válasz Schmidt Mária egyre aljasabb hazudozásaira,(Dózsa László,Nagy Imre ügyek,a pesti srácok hirtelen romantikus heroizálása,a reformkommunisták szerepének eltagadása...).Csupán egy szót kellett volna odaírni:válasz!
Botrányos képpel köszönti a nemzeti ünnepet Szanyi Tibor
Minden forradalom felkavarja a hordalékot,a szennyet is.Ezt elhazúdhatjuk,csak magunkat csapjuk be.Akkor is,ha csak ezt akarjuk hangsúlyozni,mint az események szimbólumát.A Petőfi kör,az egyetemisták felvonulása,a naivan lelkes utcai harcos gyerekek,a munkástanácsok,az erjedést elindító reform kommunisták mögött azonnal előbújt a Horthy rendszer szelleme,sőt még az a csürhe is,amelyik 12 évvel korábban embereket lőtt a Dunába.Ezek ismét és azonnal életre keltek 45 évvel a rendszerváltás után is,emlékezzünk a még ma is hatásos tömény zsidózásra, cigányozásra,kommunistázásra.Ez utóbbi főleg azoktól,akik besugóként vagy funkcionáriusként kiszolgálták a rendszert.Rengeteg nevet ismerünk.Összefoglalva:Szanyi fotói pont azért ízléstelenek és hazugok ötvenhat kapcsán,amiért Schmidt Mária aktuálpolitikai,elképesztően arcátlan történelem hamisítása.
Nem hiszi el, ki készülődik a labdarúgó-válogatott élére
Szerintem ő Hofi receptjét alkalmazná.Bedobná a fiúkat a vízbe,aztán aki nem úszik,az megfullad!!
Farkasházy egy zseni
@bencemacska: Nehéz eldönteni,hogy Orbán kormányon vagy ellenzékben kártékonyabb e.
Farkasházy egy zseni
Erre az országra végre ráférne már pár év nyugalom.Korábban Gyurcsány és most Orbán személye olyan indulatokat gerjeszt,hogy arra már rámegy az ország.Orbán ráadásul ebben a légkörben érzi jól magát,ezért a sorosozás,plakátolás,a konzultációs handabanda.Fogalmam sincs,hogy a csendes,halk szavú, megfontolt Bajnai mire vállalkozna és mire nem,de egy biztos:a rendszerváltás elmúlt lassan harminc esztendejében a Bajnai-Oszkó páros másfél éve volt az,amikor szakmai munkát láttunk és nem politikai szarkeverést,hazudozást,hordószónoklást.Őszintén megmondták a 98-as gazdasági válság után,hogy miért kell visszavenni a tizenharmadik havi nyugdíjat (amit a gazdasági sikereket hazudozó Orbán persze azóta sem adott vissza),miért kell megszorításokat végrehajtani és mi a cél.Tisztességgel,jól kezelhető gazdasági adatokkal adták át a hatalmat (ezt még Orbán is elismerte,nem figyelt oda és véletlenül őszinte volt),260 Ft-os euróval,komoly deviza tartalékkal továbbá háromezer milliárd forintos magánnyugdíj kasszával.Ha miniszterelnöknek Farkasházy Bajnait választaná a jelenlegi kínálatokkal szemben, messze egyet értek vele.
Marton László a Vígszínházban is lemondott
A Sugár Daddy tisztességesebb,mert ő legalább a saját pénzével vásárolja meg a fiatal Sugar Babyt ,ezáltal ez a valamiféle önkéntes üzleti adás-vételnek számít.De itt a rendező a közpénzen fenntartott szakmában ígérget szerepet,még a cukros bácsi szerepéből a cukorvásárlást is elcsalja.Egyébként Martonnak van felesége?Ha van,akkor lehet,hogy szívesebben bevonulna egy börtönbe,akár önként is.Ott aztán megcsókolják neki,elől-hátul,ahogy ez hírlik.@Jozefina: Ugye a további megszólalók után csak viccel?
Orbán Viktor erős kijelentése: golyóbis került a puskacsőbe
...továbbá szar került a palacsintába.Ezt pedig már az uniós vezetők mondták Orbánra utalva, annak nyilatkozata után.
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
Orbán végre nyugodtan hátradőlhet és elégedetten elmondhatja Madách ismert sorait.:" A gép forog,az alkotó pihen"
Reagált Sárosdi Lilla állítására a zaklatással vádolt színházigazgató
@KisGenyo2: Nem tudom,halott e arról,hogy nem csak fizikai erőszak létezik.Van vizuális,verbális,ráutaló...Ezek sokszor megalázóbbak,mint egy pofon,vagy a témához tartozóan a behatolás.
A külügy megfenyegette a magyar sajtóért aggódó amerikai ügyvivőt és az USA-t
@CsipkeRózsa: Igen.Már egyszer üzentünk nekik hadat,tudják,hogy nem viccelünk. Kerékpáros hadosztályaink és az önkéntesek hamarosan a Fradi pályán gyülekeznek.Csak nyíljon ki a rohadt hármas metró ajtaja a Népliget megállóban!!!
Horogkereszttel firkálták össze az ELTE campusának falát
A XII.kerületben (!!!) a Németvölgyi úton a parkolóautomatákra ma reggelre felfestették,hogy ORBÁN GECI.Abban a kerületben,amelyikben mindig a Fidesz győzött,ahol a polgármester Pokorni. Ilyen hosszú lenne Simicska keze? Ez viszont elég egyértelmű falfirka és nem is bonyolult,de hatásos.A jó ízlésről már régen semmi értelme beszélni.A közízlés rombolásához nem is volt szükség obszcén szavakra,elegendő volt 2002-ben azt üvölteni,hogy "a haza nem lehet ellenzékben".Ennél aljasabb mondat az elmúlt harminc évben még nem hangzott el,ezért aztán Simicska tőmondata már-már klasszikus igazsággá vált.
A KDNP-s politikus elmagyarázta, miről is beszélt: nem Soros a sátán, hanem a terve
Nincs annyi vér a pucájában,hogy azt mondja:Igen,én vagyok a hülye,vállalom.Ezért lehetek kormányoldali képviselő.
Sárosdi Lilla szerint sokan tudják, ki akarta orális szexre kényszeríteni, de ő nem fogja kimondani a nevét
Milyen "szerelem" az,amelyet egy férfi hatalmával,erejével visszaélve szerez meg? Az az igazi szerelem,amit mondjuk például egy öreg producer pénzért megvásárol.Nincs erőszak,szinte azonnal izzik a levegő körülöttük amint megtörtént az erőszak mentes adás-vétel.Sajnos egyik esetben sem csak a férfit minősíti a történet,de azért mindig az az igazi szánalmas alak,aki a hatalmával,erejével,pénzével birtokolja másikat.Már legalább is azt,akit lehet.
Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta
Nem vagyok jó véleménnyel Verebesről az emberről,illetve a jelleméről.Viszont nem fogadom el,hogy ő csinálta ki a Mikroszkóp Színpadot,ott Tarlós volt a hóhér.Egy világváros,egy demokráciában,el kell,hogy viselje a klasszikus kabarét ,a hülyeséget,a kormányzati hülyeséget,a korrupt politikusokat kritizáló kabarét.Sas bulvár kabarét csinált a Mikroszkópon,amire volt és van igény.Nekem jogomban áll,hogy nekem ez műfajilag ne kimondottan tetsszen,de ehhez Tarlósnak nincs joga!!! Kicsinálta a Sas kabarét,így került oda Verebes,aki nem azért csinált mást,mert Tarlósnak akart tetszeni,hanem azért,mert más volt a véleménye a műfajról.Láttam egy előadást a Verebes féle Mikroszkópon,nekem kimondottan tetszett.Irodalmi színvonalú jelenetek,sőt mélyen elgondolkodtató üzenetek jöttek le a színpadról keserű humorba áztatva.Sas harsogóan egyértelmű, ,röhögtető direkt humora viszont bohócot csinál hatalomból,amit az nem tűr!!!Pedig tudomásul kellene venni,hogy a műfajon belül ez egy másik,nagyon sok embernek tetsző humor,aminek igenis helye van Budapesten,Nagy Endre műfajt teremtő színpadán.Valójában a közönség nem fogadta el azonnal a Mikroszkópon ezt az erős váltást Verebestől,de nem ő csinálta ki a Sas kabarét!Mindkettőnek helye van,de ahogy Tarlós elbánt a Sas féle társasággal,az egyszerűen felháborító disznóság.Most a Fészekben kínlódnak,de élnek és én őszintén drukkolok nekik.A Verebes féle társaságot pedig szerettem volna szeretni,de nem engedte,mert gyorsan szarban hagyta a társaságát,meg engem is.Azt hiszem ez neki már így nem volt kifizetődő,más helyekről kapott jobb ajánlatokat kevesebb macerával.Aztán valahogy a régi barátságai is kezdtek kevésbé kifizetődővé válni.Itt tartunk most.
Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta
@kripton: Tehát akkoriban a Heti Hetesben sem esett túlzásokba,amikor maró gúnnyal bírálta az akkori hatalom hülyeségeit? Ismétlem,a hülyeségeit!!! Ugyanis nem az aktuális kormányt kell öncélúan bírálni,hanem a hülyeségeit. Akkor most milyen ez a Verebes,ha maga szerint még mindig ugyanaz? Érdekes,most ugyanazok a hatalomban lévők sokkal több magas labdát dobnak fel nap,mint nap.És ezek már nem csupán hülyeségek,hanem arcátlan hazugságok is,esetenként aljasságok.Most valahogy megértő lett.Igaz,a hatalom meg kíméletlenebb.Megjegyzem,sehonnan nincs is kitiltva,mint egykori társai közül többen.Ez nem a kiegyensúlyozottságának a "bűne",hanem a jelleme.Egyébként továbbra is nagyon tehetséges színházi embernek tartom,a Karinthy színházban (ott láttam utoljára) őszintén tapsoltam a rendezéséhez.A rendezőnek tapsoltam,nem az embernek.Így aztán kvittek vagyunk.
Verebes nem tekinti a barátjának Gálvölgyit, aki leárulózta
Verebes tehetséges ember.Egyszer azt mondta,hogy van egy kisfia,akit fel kell nevelni és van egy másik fia, aki Londonban tanul,azt is támogatnia kell.Megértem,hogy alakítgatja az elveit.
Van sok más ember,aki több gyereket is nevel,ö pont miattuk nem hajlandó alakítgatni az elveit mert fontos neki a gerinc,a példamutatás,még ha nem is kifizetődő.Ez utóbbit valahogy jobban megértem,ráadásul még becsülöm is.
Még Kun Bélának is küldtek a nemzeti konzultációból
Kun legutolsó lakcíme Moszkvában a Lux szálloda volt. Azért annyi hasznunk lehetne az Orbán Putyin megbonthatatlan barátságból,hogy oda címezhették volna a levelet s legalább az orosz postások is szentségelhetnének.A sok kominternetes elvtárs mind ott lakott,Lukács György is,sorra végeztette ki őket Sztálin.Lukács csak azért úszta meg,mert az ő szobája a lichthofra nyílott,a kutyának sem fájt rá a foga.Számomra a Fidesz most olyan társaság,mint a Lux szálloda lakói.Idővel kinyírja őket a vezér (Simicska,Navracsics,Ágyán...),meg kinyírják egymást,aztán a végén megy az első titkár is a lecsóba.
Szili Katalin: az EU tegyen különbséget az őshonos és a bevándorolt kisebbségek között
@magyarbakancs: De mivel nem kérődzők, ezért Mózes könyve szerint nem is kóserek.Ezért aztán utálatosak a zsidóknak meg a muszlimoknak is.Nálunk meg a normálisoknak.
Ők lehetnek Storck utódjai a válogatott kispadján
Ha Dárdai-akit joggal követelt a közönség -elvállalná a kapitányságot,ez a magyar fotball és közeg egy éven belűl őt is ledarálná.Ugyanez a közönség azt üvöltané,hogy takarodj vissza Berlinbe!!Ha egy növény gyökérzete rohadt,rágják a férgek,akkor ott nem segít az,hogy veszünk egy másik metszőollót.Rohadt drágán,aranyáron.Negyven év óta tartó problémához Orbán-lehet,hogy jó szándékkal-de nagyon rosszúl nyúlt hozzá.Az ellenőrízetlen,hatalmas közpénzek betolásával az eredménytelen fociba nem csak a belső,semmirevaló hiénákat és a középszerű játékosokat hizlalja,hanem az eddig közömbös civil lakosságot is a pazarló,kihasználatlan stadionok ellen,vagyis a foci ellen ingerli.Sőt,felháborítja.Fordítva ülünk a lovon.Előbb felnevelni egy alkalmas,tehetséges gárdát,majd azokat támogatni érdemeik szerint.Mert igenis vannak fiatal tehetségek,de már a szelektálásuknál megjelenik a korrupció,a dllettantizmus..Ha valaki nem érti a különbséget,az menjen el először Felcsútra,majd a kis Izlandra.Jól fog neki esni a friss levegő.
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@Pálinkás Pál: Ez még az eddigieknél is silányabb szöveg Pálinkás testvér.Most miattad kell ma másodszor is zuhanyoznom.Részemről vége.
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@Pálinkás Pál: Igen Pálinkás testvér,sorold fel! Amikor egy muszlin,vagy magát annak valló idióta terrorista gyilkol,akkor minden muszlin terrorista?Amikor egy vagy két tolvaj magyar miatt a hozzád hasonló hülye osztrák annak idején kiírta a boltja ajtajára,hogy "magyar ne lopj",akkor mit szóltál?És igen,a sötét logikádból az is következik,hogy akkor bizony minden norvég tömeggyilkos.Hát most kezdek csak aggódni a győri Audi Eto női kézilabdázóiért,ott jelenleg három norvég is játszik!!! Mennyivel könnyebb volt a szellemi elődeidnek 44-ben,ők nem szarakodtak,Dunába lőtték a számukra kijelölt ellenséget.Megértem,hogy szenvedsz,Pálinkás testvér!
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@Pálinkás Pál: Hát Pálinkás testvér,te tényleg homályökör vagy."iluminati" apósa hozzád képest egyetemi magántanár..Ha néhány szóval a sötét bőrű norvég muszlin terrorista Brejvik tömegmészárlásával is indokolnád az elméletedet,akkor lennél csak nagyon meggyőző.Talán akkor rájönnél,hogy elmebeteg hülyék mindenhol vannak. Most már csak azt magyarázd el a dupla eszeddel,hogy kik azok a "veletek együtt".
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@Pálinkás Pál: Te marha Pálinkás!!! A magyar állam által adott oltalmi státusz azt jelenti,hogy leellenőrizték,átvizsgálták őket,ezért szabadon "kóborólhatnak!!!"Felfogja azt a sötét agyad, hogy eddig is "kóboroltak" valahol Magyarországon és nem ölték meg még a hozzád hasonló barmokat sem.Azért vitte volna őket Őcsénybe a panziós pihenni a saját tulajdonába (mellékesen ő is ott lakik,te barom),hogy ott lányokat erőszakoljanak,mert máshol ezt nem tehették meg...normális vagy te? Szerintem ha téged úgy átvilágítanának,mint ezeket,hogy oltalmat kapjanak,azon a vizsgán te kapából megbuknál.Melyik szó zavarja a bomlott agyadat,melyiket nem érted? Az oltalom,vagy a státusz? Félelmetes sötétség.
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@Pálinkás Pál: Azért ez az ostoba válaszok legalja.Ha valaki nem hajlandó üvöltve gyűlölködni,elutálni azokat,akiket a magyar állam is oltalmi státusszal látott el,azok vigyék a szerencsétleneket a saját lakásukba?Ezt a végtelenül alantas, mocskos szöveget már sokszor olvastam,nem hittem,hogy itt is megjelenik.Nem hallotta még azt sem,hogy legalább azokat segítsük,akik segíteni tudnak? A panziós tudott és akart is segíteni (vagyis haza vitte,ahogy maga kívánja!!!),de az ugyancsak magához hasonló hulladékok csaknem meglincselték.
Nem dicsérte agyon a magyar válogatottat a feröeri kapitány
@Clavigo: Elgondolkodtató felvetés.Térfélcsere esetén akkor a saját kapunk ellen támadnánk,s talán így rúghatnánk egy gólt.Nem biztos,de talán.
Hadházy Ákos feljelenti Orbán Viktort
Hát én még ilyen műfelháborodást nem láttam,mint amit Orbán művelt a Parlamentben.Természetesen nem a kérdésre válaszolt-amiben nyoma sem volt annak,amivel Orbán megvádolta a képviselőt,nem is értettem a hisztit-de leadta ezt a kínosan ripacs jelenetet.Ez olyan,mint amikor a falúról feljött, forrónadrágos kifestett sarki kurva felháborodik azon a kérdésen,hogy nála mennyi egy fuvar?