Edmond Dantes

A német alkancellár egyetlen mondattal alázta szét Trumpot
A gazdag amerikaiak által használt kedvelt autómárkák között vezet a BMW,az Audi és a Mercedes.Az autóipar szereplőit pedig nem a gyártott gépkocsik száma,hanem azok minősége alapján rangsorolják.Szellemes válasz volt.
Bayer Zsolt átigazol a Magyar Időkhöz
Ezzel a Bayer Zsolttal az az igazi probléma,hogy nem tehetségtelen,egészen más kategória,mint a barátai, Bencsik vagy Stefka.Csak a tehetségét pont úgy használja,ahogy annak idején Goebbels.Ő is tehetségesebb volt az átlagnál,főleg az uszítás és hazudozások területén volt komoly hatással a nácik híveire.Kimondottan művészi színvonalon szolgálta a diktátort.
Kósa a 41 szavazatos győzelem után: Szentendrén megbukott az ellenzék "sunyi koalíciója"
Ez a a Kósa mit mondott a veszprémi országgyűlési képviselői pótválasztás után?Nem emlékszem,pedig azzal elvesztették a kétharmadot is.
Megrohanta a Normafát a nép, csurig megteltek a parkolók
Szerintem csak a Sváb hegyig menjenek fel,a síléceket meg a szánkókat támasszák a falnak,aztán menjenek be a bajai halászcsárába,vagy a mellette levő pizzériába,remek sörük van és még a lábukat sem törik el.Ha a 21-es,vagy a 212-es busszal mennek,akkor még szánkót,meg sílécet is felesleges vinni.Így a legszebb a Normafa ilyenkor vasárnap.
Visszaheckelték Orbán 2010 előtti önellentmondásait
Már előre röhögök azon,hogy tíz év múlva ellenzékből hogyan fogja simogatni az akkori migránsokat,nemzethalálnak fogja minősíteni az akkori kormány rezsicsökkentését,valamint ismét alelnöke akar majd lenni a Liberális Internacionálénak, Soros valamelyi fiának az ajánlásával.Mi csak az látjuk majd,hogy a pofá...orcáján egyre vastagodik a bőr.
Ez azt jelenti,hogy tökéletesen hülyének nézi az embereket.A választói pedig ezt szeretik,mert tényleg hülyék.Egymásra találtak.
Víz és fűtés is alig van Dunaújvárosban, tüntetés készül
Ki szállítja most a dolomitot a vasműbe? Talán ő tud segíteni,ha ő sem,akkor a városban marad ami van:most tél van,és csend, és hó, és halál.
Boros Imre: emiatt évtizedekig görcsben voltak a balliberálisok
Nem ez az a Boros,aki annak idején nemcsak ügynök volt,hanem az MNB-ben az egyik alapszervezet MSZMP-s párttitkára is? Akkor is ilyen lelkesen értékelte pártunk és kormányunk eredményeit,aztán mikor jött a változás,elsőként szart bele a ventilátorba.Dávid Ibolya is úgy dobta ki az MDF-ből,mint a kutyát szarni.
Most már biztos: Trump tényleg rányomult Sarka Katára
@Szókrakész: Elolvastam korábbi hozzászólásait.Ezek után teszi maga ezt az ostoba megjegyzését @prime777-re?Jól érzi magát egyébként?
Az ausztráliai magyar nyugdíjasok is kaptak Erzsébet-utalványt, de minek
Ausztrália államformája alkotmányos monarchia,az államfője pedig II.Erzsébet királynő.Hoppá!!!
Ez azt jelenti,hogy minden második Erzsébet utalvány beváltható! Azért nem hülyék ezek.
Alacsony munkakedvük miatt nem kapnak állást a magyarok
A börtönben sem eléggé motiváltak a zacskóragasztók.Valahogy szarnak érzik az életüket,sőt értelmetlennek.
Aki pedig tisztességes módon szabadon élve, a munkahelyén ugyanezt érzi,mert ha beledöglenek sem mennek semmire,az még azt is látja,hogy például a Tiborcz féle ingyenélő paraziták hogyan dobálóznak a százmilliókkal.Ez az igazi büntetés,nem a kóter.
Orbán két nagy csatára készül idén
Megint győzni fogunk.Még egypár győzelem,aztán beledöglünk.Persze ő, meg a pereputtya nem!!
Most már biztos: Trump tényleg rányomult Sarka Katára
Tehát azonnal kurvának nézte.Csak nem luxuskurvának,mert akkor a titkára invitálta volna egy apró,de értékes ajándék átadásával.
Kísérleti böngészővel keresi a netezés jövőjét az Opera
Mindenkinek ajánlom,nekem nagyon bejött.Ráadásul rendelkezik egy nagyon hatásos reklám blokkolóval,azóta nélkülözni vagyok kénytelen azokat a távol keleti hölgyeket és betűfelhőket,akik és amelyek rendszeresen ráúsztak a különböző honlapokra.Jól kezelhető,átlátható,felhasználó barát.
Érti bárki is, hogy mi történik Németh Szilárd fejében?!
Erről az emberről mondták azt,hogy egyetlen érthető dolog jön ki a fejéből,az pedig a fülzsír.
Döbbenetes felirat várta a betegeket az enyingi orvosi ügyeleten
Laci f...a gyerek,mert már meg is műti magát.Sőt,kisebb érműtéteket is vállal,bicskával az udvari fáskamrában.Nála még nincs teljesítmény volumen korlát,viszont előjegyzés már szükséges.
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
@human: Én nem tudom,hogy ki ez a jól táplált hölgy,de hogy szégyent hoz a közszolgálatiságra,az biztos.Orbán gátlástalanul elmondhatta,hogy Brüsszel meg akarja torpedózni a rezsicsökkentést,mert be akarják tiltani a hatósági árat!Nem igaz!!!Brüsszel csupán azt kifogásolja,hogy a hatósági árat nem határozatban,hanem rendeletben akarják megállapítani ,amit polgári bíróságon nem lehet megtámadni,csak az Alkotmánybíróságnál.Gondoljunk bele,a kormány bármikor kicsinálhat így egy szolgáltatót,ha az indokolt és igazolt költségeinél alacsonyabb árat kényszerít rá.Ismétlem, az igazolt,indokolt és ellenőrzött költségekről van szó!!!.És ez a nő hallgatott és sóhajtozott.
Azt is mondta Orbán,hogy mi sem igazolja jobban azt,hogy Magyarországra özönlenek a befektetők,mint az,hogy a sok új munkahelyre már nincs is munkavállaló,miközben az ország lakossága nem csökkent!És ez a dagadék egy szóval nem mondta,hogy ugyanakkor a munkaképes lakosságból kb.félmillió fiatal elhagyta az országot,ezért van hiány képzett munkaerőből.Ismét összehordott egy csomó marhaságot a munkaalapú társadalomról,és ez a tömör gyönyör egy szóval sem kérdezett vissza,hogy nem kellene e a tudás alapú társadalomról is gondolkodni.Egy társadalom nem a munkával,főleg nem közmunkával tud fejlődni,hanem csak tudással.Amikor a tanultabb vezérkarral rendelkező poroszok Königgracz-nél megalázó vereséget mértek az osztrákokra,már akkor azt mondta Bismarck,hogy "a porosz iskolamesterek legyőzték az osztrák iskolamestereket".
Amit péntekenként Orbán a közszolgálati rádióban összehordhat,azért többek között az ilyen dagadt hölgyek a felelősek.Botrányos.
Titkolni próbálták, hogy még elköltöttek 16,55 milliárdot az olimpiára
Ennek a Wing Zrt-nek ki,vagy kik a tulajdonosai? Ez a Fürjes csak vezérigazgató,ő nyilván úgy kap vaskos jutalmat ,mint ahogy a hűséges kutya húsos csontot.Ki a gazdi?
Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában
Aztán Trump azonnal lemondott a Sarkiról,amikor meglátta Hajdú elhízott malac képét,s csak annyit mondott:Te gyere inkább,buta fiú.
Lázár megértést kér Németh Szilárd nyilatkozataihoz
Németh Szilárd nyilatkozatához nem megértés kell,hanem hányás zacskó.
Lázár: a kormány feljelentést tesz a 4-es metró ügyében
Lassan jönnek a választások és belepiszkítana a levesbe az,hogy például már ebben az évben megkezdődnek a Tiborcz féle kastélyok felújításai hatalmas állami pénzekkel,majd az ezekhez tartozó vadászterületek vadászati jogának újra osztása.A nemzet vőjének és Orbán stromanjainak többi zavaros ügyei is is kulminálni fognak 2017-ben.Itt hatalmas pénzeket és disznóságokat kell azonnal eltakarni régmúlt ügyek felmelegítésével,jóllehet,hogy azok egykor már kipukkadtak.Ezért van most 4-es metro,aztán a vörösiszap téma újra elővétele,de lesz ismét Hagyó ügy, Simon ismételt pórázon vezetését is erre az évre tartogatják,sőt Deutsch Tamás anyját is elkezdik hamarosan megfigyelni.A kotta régi,csak a zenekar hamis.
Orbán: A nemzetközi jog nem írja elő a nemzeti öngyilkosságot
Ott,ahol a haza nem lehet ellenzékben,ott,csakis ott nemzeti öngyilkosság menekülteken segíteni!
Hangsúlyozom,hogy nem is befogadásról,letelepítésről van szó,csupán segítségről.Óva intek mindenkit attól,hogy Orbánnal elmenjen a sivatagba egy közös kulaccsal.
Lázár: a kormány feljelentést tesz a 4-es metró ügyében
Nagyon helyes.Gondolom,hogy egy piszokkal tisztázni akarják végre a Gripen ügyet is.
Egymillió dollárt kínáltak Trump szexvideójáért
@volvós: Bill Clinton elnökként saját akciójaként szopatott,de ehhez nem vette igénybe az oroszok segítségét.Egyébként botrány lett belőle,nemcsak a sajtótól kapott,hanem az asszonytól is.
Egymillió dollárt kínáltak Trump szexvideójáért
Az oroszok már a cári rendszerben is szívesen használtak kompromittáló anyagot a kiszemelt alannyal szemben,az Ohrama ebben igazi profi volt.A Raszputyin ügy is mestermunka volt..A "kommunizmusban" csak fejlődtek,az irattáruk sokat tudna mesélni.Orbán hirtelen Putyin barátsága sem a véletlen műve,ebben majdnem biztos vagyok.
Miniszterelnöki minőségében nem lehetett volna ott Orbán a FIFA-gálán
Orbán a magyar politika Kiszel Tündéje.Ő is oda pofátlankodott minden sztár mellé egy fotóra.
Brüsszel súghatott Orbánéknak, hogyan bújhatnak ki a vizsgálat alól
A Gripen ügyben mit súghattak neki?Azt,hogy ahogy ők repülnek nem repül úgy senki?
Nem vizsgálják Rogán Antal vagyonnyilatkozatát
Nem is kell zaklatni ezt a keményen dolgozó kisembert.Dolgozik éjt nappallá téve,a felesége megfogja a kosztpénzt,mi a fenét kellene vizsgálni? Ennyi idős korban mindenki a Pasa parkban lakhatna,ha nem b...á el a fizetését.
Belügy: nem feszítették fel a Jobbik irodáit
Na most az elképzelhető,hogy egy éjszaka alatt használódott el? Szerintem igen,nálunk minden megtörténhet.