Edmond Dantes

Jókorát csúsztatott Orbán az Európai Tanácsban
Ki az,aki a tökeit vakarva hazudozik Brüsszelben? Ez csak egy húsz forintos kérdés.
Tizenhat helikoptert vásárolt a honvédség
Bővül az Orbán család,a repülőgépeket pedig a Gömbölyű használja.
Latorcai: az agresszív cselekmények résztvevői nem tisztelnek senkit és semmit, "nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem"
Lehet,hogy kivezényelték a Fidesz rohamosztagát,a Kubatov féle tetovált kopaszokat?A rongálás módjában volt valami hasonlóság.Így aztán fel lehet háborodni, Shikari is elmondhatja a szokásos marhaságait.Ügyes.
A Századvég szerint "kaotikus, közép-ázsiai viszonyok alakultak ki a szerdai Országgyűlésben"
Ez a Lánczi Tamás hol a .icsában volt 2006-ban? Gondolom akkor pont Soros ösztöndíjjal tanulhatott valahol,mert azok mind feledékenyek egytől- egyig,élen a tökeit vakaró Gömbölyűvel.
Elemzés: az ellenzék végre nem volt ciki
Egy gyenge ellenzéknek nincs más eszköze,főleg ha vitatható tisztességű törvényeket akar a kormánypárt áterőszakolni,mint az akadályoztatás,az obstrukció,bármely eszközzel.Ez már száz évvel ezelőtt is így volt,minden parlamentális országban,nálunk is,már a dualista Magyarországon is.A Fidesz ugyanezt csinálta ellenzékben,egy év végi költségvetési vitánál ezernél több módosítást adtak be,akadályoztatva a költségvetés elfogadását.Igazuk volt. Csak az akkori kormány a karácsony ,újévi ünnepek között a demokratikus szabályoknak megfelelően minden javaslatot -szentségelve,de- feldolgozott,aztán persze elutasított.Igazuk volt.,Mindenki eljátszotta a demokráciában rá osztott szerepét.Most Orbán bandája szart nemcsak a Házszabályra,de még a látszatra is,egyetlen szavazással,saláta javaslatként kezelve elutasította az ellenzék összes-nyilván obstrukciós-javaslatát,a Lezsák nevű szarzsák pedig megtiltotta még az ellenzéki felszólalásokat is.A saját szabályrendszerét is nagy ívben leszarta a Fidesz,ráadásul röhögve.A demokráciát rúgták hasba,röhögve!!! Ilyen előzmények után örüljön Orbán,hogy nem köpték szemközt,csupán felforgatta az ellenzék a parlamenti kormánypárti bohóckodást.Ilyen aljas,nagyképű,agresszív kormánya még nem volt Magyarországnak,pedig volt már néhány díszpinty társaság.Ez egy gátlástalan tahó banda.Akárcsak az ide beíró híveik,akik most elégedetten boldogok,az ég világon semmit nem értenek az egészből,csak azt,hogy van számukra egy fix segg,akárcsak a Rákosi időkben.
Orbán: "Fontos és jó törvényt alkottunk"
@Nessy: Kinek jó? A munkásoknak,mondta Orbán.A Fidesz munkástagozata kérte,a miniszterelnök úr pedig szereti nagyon a munkásokat.(Lófasz,mondta a fiatal baroness és becsukta az imádságos könyvét)
Immár vitathatatlanul világhírű a brokkolit evő pécsi kislány
Hát ennek a kislánynak a leendő férje már most kezdjen el legelni a kecskékkel vagy a nyulakkal.
Orbán Viktor megmutatta, mit reggelizett a Kossuth rádiós interjú után – fotó
Melyik Szamosban tömte magát? Van belőle néhány (főleg Budán),ezek alapvetően cukrászdák,de vannak hidegtálak,szendvicsek is.Neki még tojást is sütöttek,szinte biztos,hogy kapnak majd rántotta TAO-t.(Azért az megnyugtató,hogy most legalább nem kötötte a nyakába az asztali kendőt)
Orbán az "antiszemita" címlapról: miért a csak baloldali zsidók érdekeit védik?
@CsipkeRózsa: " Honnan lehet tudni, hogy melyik zsidó jobb- vagy baloldali. Honnan lehet tudni, hogy melyik személy zsidó?"
Orbán mindent tud.Mindent is! (Ez utóbbi székely vicc poénja)
Chuck Norris új barátjaként írt Orbán Viktorról budapesti látogatásáról szóló beszámolójában
Ez az utcai harcos tudja,hogy Orbán barátja volt egy lónak,Overdose-nak is,mindaddig,míg az le nem sántult? Hát így verekedjen a jövőben,inkább hagyja magát tökön rúgni,mint hogy lesántuljon.
Orbán fuvarozta Chuck Norrist a TEK bázisára
Csák Norrisz és Csák Máté együtt,ez egy történelmi fénykép!!
A vereség ellenére büszke játékosaira a magyar női kézilabda-válogatott kapitánya
Semmi baj! Ebben a csapatban van fantázia,megverjük a horvátokat,aztán a spanyolokat.Ez a vereség belefér.Csak halkan jegyzem meg,hogy a norvégok is vereséget szenvedtek,érdekes,ők nem járnak gyászruhában.
Budapest néhány éven belül újra vizes vb-t rendezne
Habony bejelentette az igényét,hogy addigra ki kell találni valamit,egy olyan jó pénzes bulit,ami már egyszer bevált.
Ábel Anita boldogtalan: ezért válik 16 év házasság után
@terlasz: Ízlésekről nehéz vitázni.Nekem a harsogó röhögése,harsány stílusa kimondottan közönséges.Persze lehet,hogy a közönségesség fogalmát kellene pontosítani.
Megszólalt az olaszliszkai lány, aki miatt 12 éve agyonverték Szögi Lajost
@kereső: Jó az ötlet,csak nem így van.A végrehajtó a negyvenmilliót próbálja összeszedni,neki ez az ötmillió olyan bevétel csupán,amit lefoglalhat.Nem mérlegelheti,hogy honnan jött,lefoglalja,munkát végez,tehát költsége van.
Tarlós: Ha lesz következő ciklusom, megszüntetem a BKK-t
Ki a franc találta ki a BKK-t? Vagy ő,vagy Orbán.Melyiket kellene kirúgni? Megjegyzem,hogy az az Orbán rokon gyerek (neve most nem jut eszembe) legalább tehetséges volt,azt meg azért támadta Tarlós,mert okosabb volt,mint ő.Nehéz napok várnak ránk,közlekedőkre is,Tarlós megint rendezkedni akar.
Ábel Anita boldogtalan: ezért válik 16 év házasság után
Hát amilyen hangosan és rondán röhög,örüljön hogy eddig bírta az a szegény pali.Az egyik legközönségesebb,kissé már elhízott celeb,aki ráadásul azt hiszi magáról,hogy okos,sőt hogy színésznő! Ha tévedtem,elnézést kérek,de kimondottan miatta nem néztem a Heti Hetest.Aztán állítólag a TV2-höz igazolt,ez aztán mindent elmond róla.
Ég az ATV!
Remélem,hogy a Bocskort,a Hajdút vagy a Jakupcseket zavarták ki,a kedvenceimet,ők adják az ATV minőségét.Ebben a sorrendben.
Megszólalt az olaszliszkai lány, aki miatt 12 éve agyonverték Szögi Lajost
@kereső: A fene tudja.Például a végrehajtó az biztos,vagy ügyvédi költség.Esetleg tartozás a szolgáltató felé,mivel azok egy része állami tulajdonban van,lecsaphatnak rá.A végére mindig a civil károsult marad.
Hosszú Katinka már nem magányos többé
Nem irigylem az új palit,sok mindenért sem,de főleg azért nem,hogy neki nem futni,hanem úsznia kell a nő után.Pár hét és kopoltyúja lesz,még ikrákat is fog rakni.Majd aztán őt is partra dobja az aranyhal,hogy kereshessen magának egy másik új pikkelyest.
Megszólalt az olaszliszkai lány, aki miatt 12 éve agyonverték Szögi Lajost
@advocat: Igaza van. Szerintem is az áldozat családjához juthat,mert a végrehajtó nyilván bejelenti rá az igényét.Csak itt is működik az a szabály,hogy egy bizonyos sorrendben kell kielégíteni a követelőket,s ha sokan vannak az áldozat családja előtt (állam,bankok,ügyvéd,végrehajtó...) akkor nekik csak a maradék jut,esetleg a fele.Az biztos,hogy a gyilkos féreg ebből egy fillért sem fog kapni,tehát nem kellene hergelni az emberek jogos indulatát!Persze még akkor is hiányzik harminchét és félmillió a családnak járó összegből.
"Ma Orbán Viktort tekintik a szellemi vezetőnek Európában"
Sztálin volt az elnyomott népek vezére és reménysége,Rákosi elvtárs volt a legjobb tanítványa.Én még az átkosban jártam a műszaki egyetemre,ott meséltek nekünk filozófia órán a Lenin spirálról,miszerint a történelem egy csavarmenet alkotója mentén ismétlődik,csak magasabb szinten.Hát bejött az elmélet.Most ugyanazt a marhaságot halljuk,csak a két szereplő személye változott.Akkor Sztálin és Rákosi,most Putyin és Orbán,tényleg magasabb szinten ugyanaz a baromság.Orbán Európa szellemi vezére,és persze Putyin,böffenti be Shikari.!!!
Bochkor Gábor kiteregette a szakítás durva részleteit: így hagyta faképnél Várkonyi Andrea
Ez az a harsogva röhögő médiamocsok ,ez az a Bocskor,aki taknyos varjúként telebőgte a világot,amikor megszűnt a rádiójuk? Aztán mikor visszajött a gagyi média világába,ugyanakkora,röhögő pofával alázott mindenkit? Most mi a franc a baja,az hogy a nője már talán a szagát sem bírja? Bocskor,Hajdú,Jakupcsek...ezek már a lezüllött TV2-nek sem kellenek,pedig ott aztán összegyűlt a szemét.Persze az a nő is megérdemli a sorsát,aki egy ilyen alakkal összeállt.Viszont ahogy öregszik,talán alakulgat az ízlése.A kislányuk viszont semmiről nem tehet,igazán vele vitetik el a balhét.
Tündéri fotón mutatta meg Szinetár Dóra, hogyan sétál kisfiával, amikor nagyon hideg van
Emberek,ilyen még nem volt!!! Egy anyuka sétált a kisfiával! Ehhez idő kell,hogy feldolgozzuk.
Milliomosként szabadulhat az olaszliszkai lincselő
@Shikari: Hogyan,ahogy szokták,visszamenő hatállyal??? Bár ez magénak biztosan tetszene,ezt már párszor megtették a barátai.