Edmond Dantes

Várkonyi Andrea Bochkor Gáborról: "Őszintén mondom, hogy én még mindig szeretem őt"
Ez a nő abból él,hogy azzal az igénytelen,"celebekkel"röhögő csatorna majommal való kapcsolatával házal? Elképesztő,és neki orvosi diplomája is van???
Bősz Anett beült a DK-ba
@Shikari: Ő valamikor cselgáncsozott,belőled takonygombócot csinálna.
Elhunyt Ormos Mária történész
Mindenkinek ajánlom a Mussolini c.könyvét,amit kb. negyven évvel ezelőtt írt.Megdöbbentő,hogy milyen hasonlóságokat találna a mai magyar miniszterelnökkel.Negyven évvel ezelőtt!!!
Tizenhat év után leváltották a Magyar Orvosi Kamara elnökét
Most már csak azt a tésztaarcú vörös nőt kellene elzavarni a szakszervezet éléről.
Kövér odaszúrt egyet az Orbán-féle illiberális demokráciának
Majd az összejövetel végén a kongresszus elénekelte az.." add ide a didit"c.fideszes kultusz dalt,amelyre mindnyájan felálltak.
Nagy Feró kiállt a halálbüntetés mellett
Bocskor műsorában Nagy Feró??? Atyaúristen!!Összeért a két színvonal.
Sztrájkra készülnek a szociális munkások, a kormány nagyon nem örül ennek
Boros Péterné azt is mondta,hogy a zavaros jogi helyzet miatt lehet,hogy úgy fognak sztrájkolni,hogy közben dolgoznak.Van egy vegetáriánus ismerősöm,aki kijelentette,hogy a rántott szelet az nem hús.Azóta a barátjának tart,amióta arról tájékoztattam,hogy nekem meg a sertés flekken a kedvenc zöldségem.
Pócs János padlóra került, változtatni akar a Fidesz politikáján
Azért ezek a rohadék migráncsok,ezek a jászok, már több mint nyolcszáz éve itt dolgoznak fedésben a magyar nemzet ellen.Most kimutatták a foguk fehérjét,Jászberényben jobban hülyére verték a nemzet pártját,a Fideszt,mint annak idején Gyurcsány Orbánt.Magyarország vigyázz,egyre több a nemzet testét rágó migráncs!!!
Borkai kioktatta erkölcsből az ellenzéket: "maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt"
@CsipkeRózsa: Hát eléggé kínos ezzel a sötét durbinccsal egy helyen szerepelni,azt hittem,hogy az önkormányzati választások után visszarendelték,ezért én is visszalátogattam.Tévedtem,most vagy még mindig nem szégyellik,vagy csak elszabadult.
Borkai kioktatta erkölcsből az ellenzéket: "maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt"
@durbincs: Szerencsétlen,itt nem a kurvázó polgármesterek hasonló meztelen seggéről van szó,hanem arról a lopott közpénzről,amiből telik magán repülőgépekre, tengeri yachtra,NER kompatibilis fehérvári kurvákra,Maldív szigeti bankolásra,valamint az anyuci meg a kölykök gazdagodására is.Én ezt csak az egyik esetben látom.Persze ha képtelen vagy különbséget tenni dugás meg dugás között,akkor reménytelen,hozod a szokott ostoba formádat.Tehát a válasz:igen ,van szidott meg baráti dugás.
Borkai kioktatta erkölcsből az ellenzéket: "maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt"
@durbincs: Ha ő is lopott közpénzen,tengeri yachton hátulról dugott kurvákat,akkor Budaörsön rá is vonatkozik.
Borkai kioktatta erkölcsből az ellenzéket: "maguk itt nem csinálnak mást, mint kuplerájt"
A győri önkormányzat Borkainak-mivel ő a győriek nevében dugta a kurvákat- hálája jeléül a von Hinten báró rangját adta a dupla összegű végkielégítés mellé.
Családapa gyilkolt a Rózsadombon: megölte saját, 4 éves gyermekét, annak édesanyját, majd magával is végzett
Na,a barom lerendezte a problémát.Nyilván nem volt keresztény,mert akkor betartotta volna a Kásler által,még az egészségügyben is kötelezővé tett Tízparancsolatot:Ne ölj!!!
Vádat emeltek Simonka György ellen
Beáldoztak egy parasztot,hogy védjék a vezért.Na meg a vejét,na meg az egész pereputtyát.Az eljárást elhúzzak mindaddig,míg el nem évül.Különben is kitől hajtanák be a lenyúlt másfél milliárdot??
Egy óceánjáró és egy turistahajó ütközött Velencében – videó
@Csizmás Kond: A te marhaságodat én mondjam el? Csicskásnak is gyenge lennél.
Egy óceánjáró és egy turistahajó ütközött Velencében – videó
@Csizmás Kond: ...hiszen ezt üvöltötte Orbán és a nemzeti keresztény Fidesz a baloldali kormány és Gyurcsány ellen a 2006.aug,20.-i tűzijáték két áldozata miatt.Tehát akkor most monnyon le Orbán,mert ő tisztességes,következetes.Ezt tőle magától tudjuk.
Pápai Joci megérezte a kudarcot
Én nem értem,hogy miért nem Ákost indítjuk ezeken a versenyeken.A nemzet igrice,kobzosa,a magyarok dalmondó fényessége megmutatná nekik,hogy hol lakik az Úristen.
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
@bencemacska: Miért,Orbán visel alsógatyát? Az zavarná a tökei vakarásában.
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
Ezek a bölcsek még egyszer büszkék lesznek arra,hogy ők elkerülték a csüngőhasút,Európa DNS-ét.
Orbán Viktor kitartást és minden jót kívánt a kilakoltatás előtt álló kilencgyerekes családnak
@vacsi: Nagyon sokat bosszankodhat,sajnos a jövőben egyre többször.De sebaj,majd Orbán megvigasztalja magát is.
Orbán Viktor kitartást és minden jót kívánt a kilakoltatás előtt álló kilencgyerekes családnak
Orbán egyéni megkeresésekkel nem foglalkozik,válaszolták a családnak.Akkor hogy a francba került Bözsi nénihez,meg a Röfihez?? Vagy pofátlanul beállított hozzájuk hívás nélkül? Ráadásul egy malac fontosabb neki,mint egy kilakoltatott népes család.Orbán,ezek nem tudnak százmilliókat lopni,mint a te családod!!!
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
@durbincs: Most már a kannás borra is rászokott? Bár ez már magán nem ront. Igyon és üzenjen rendszeresen,mert csak önmaga tud totál hülyét csinálni saját magából.Eddig tökéletes munkát végzett.
Orbán Viktor egy kisfiúval ünnepelt a parlamentben
@vacsi: Ki a fene mondta,hogy Orbán találta ki? Nem tudom,hogy mikor volt a maga gyerekkora,de az "átkosban" szintén nem kellett kampányolni az elvtársaknak,az akkori politikusok sem választással kerültek hatalomba.Ennyiben úgy működtek,mint egy királyság!!! Ez rohadtul tetszik Orbán vezérlő fejedelemnek,zavarja is a demokrácia,ezért lebutítja..Ők is közpénzből aranyoskodtak,általában karácsonykor-ami rendben van- de
azt legalább a javukra írom,hogy akkoriban ismeretlen fogalom volt a gyerekéhezés.Az,hogy magának az is tetszett,meg ez is,azon nem csodálkozom.Továbbá ne keverje az akkori gyerekek parlamenti karácsonyát a mostani Fidesz választási kampányával.Ráadásul ők is ugyanúgy tartanak parlamenti gyermeknapot karácsonykor-ami rendben van-,akkor ez mi a fene???.Maga képtelen különbséget látni események között.Legalább azon gondolkozzon el-ha képes rá-hogy akkor Orbán mennyivel különb,mint azok,figyelembe véve,hogy most gyerekek ezrei éheznek.(Bár KISZ titkárként,párttitkár családban nevelkedve ...) Az sem tűnt fel magának,hogy három hét múlva Orbánnak kimondottan fontos választások jönnek és most kezd el aranyoskodni egy három éves gyerekkel? Az sem tűnt fel magának,hogy mindezt nem diszkréten,magánakcióként,hanem videósok kamerája előtt műveli? Azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy azok, akiket akkoriban arra kényszerítettek gyerekként,hogy Rákosit köszöntsék virággal,azok ma nem büszkék arra,hogy a kopasszal szerepeltem.Miből gondolja,hogy ez a kis srác majd büszke lesz arra,hogy a nagy hasúval szerepelt?
Orbán Viktor egy kisfiúval ünnepelt a parlamentben
@vacsi: Hát eddig is tudtuk,hogy maga nem egy keleti bölcs,de amit összehord itt,az nem semmi.Az angol királynő ugyanis nem politikus,(szemben a politikai szélhámos Orbánnal) őt nem választják,neki nincs pártja,neki nem kell politikai kampányban idétlenkednie gyerekekkel!!! Az egyik a királyi család évszázados karitatív tevékenységének hagyományos része,a másik pedig ízléstelen kampányolás. Ha a két eseményt keveri,akkor magánál rosszabb a helyzet,mint amilyennek látszik. Anglia ugyanis Magyarországtól eltérően alkotmányos monarchia,bár ez magának nem sokat mond,sőt ahogy látszik,semmit.Továbbá még az angol politikusok sem kampányolnak gyerekekkel,mert a saját híveik zavarnák el őket a búsba.Jellemző,hogy Orbán ripacskodása magának,meg a magához hasonlóknak ez rettenetesen tetszik..A többi közzétett ostobaságát nem minősítem,mert az már tényleg több,mint kínos.De azért csak nyomja,már eddig is hülyét csinált magából.
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
@durbincs: Még mindig iszik a tablettára,így aztán a tételes cáfolat megviselné.Megértem.
Kunhalmi Gyurcsányi magaslatokba emelkedett
Papírról olvasta? Nem,tévesztett.Orbán március 15.-én gazdaállatokról beszélt az ellenzék ill.Simicska kapcsán.Papírról olvasta?Igen.Nem tévesztett. Érdekes,ez a magyarnemzet.hu-nál nem verte ki a biztosítékot.Persze mert a fejük is a vezérük seggében volt.