Edmond Dantes

Hosszú Katinka annyira önjáró, hogy már az úszószövetséggel is összebalhézott
Azért ezt a nőt már valaki helyre tehetné.Meséljék el neki,hogy hány női világ és olimpiai bajnokunk van,akik nem lettek hisztériás primadonnák.Ő csupán egy a sok közül,kezd már nagyon fárasztó lenni.
Európában a magyarok a legboldogtalanabbak
Miért lennénk boldogtalanok? Van egy rakásnyi stadionunk,vezérünk,a nemzet vejének villája,kastélya,van sikeres gázszerelőnk...minden, ami kell egy nép boldogságához.Mitől olyan boldogok a dánok,a lyukas sajtjaiktól? Tele vannak üres lyukakkal,nekünk még a stadionjaink lelátói is üresebbek.Tehát bunda van a felmérésben,nyilván a Soros.
Nagy a gáz! Orbán a vissza nem térítendőt lecseréli méregdrága kölcsönre - Városi Kurír
Nem ő fizetné vissza,a hívei meg boldogok lesznek attól,hogy maga a milliárdos vezér nyúlja le majd a pénzüket.Magyarország pedig áprilisban lelkesen megy szavazni rá.Nekünk Mohács...illetve Felcsút kell.
Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára
Szegény pici ember még meg sem született,de már szégyenkeznie kell a nagyapja miatt.Remélem,hogy a másik nagyapját majd tisztelheti,mert ez a nagy hasú szívás.
Orbánék hazudtak: hatalmas nyereséget hoztak a magánnyugdíjpénztárak
Remélem bemondta a közszolgálati média,hogy a három talpon maradt kassza tarolt.Be kellet,hogy mondják,mert függetlenek és tisztességesek és rendesek,meg a közösséget szolgálják meg...
Shane Tusup könnyezve és magyarul kért bocsánatot
A bunkó Tusup módszere sikeres volt.Ha megváltozik,akkor biztos,hogy a siker viszont változatlanul marad?Ha elvesszük a paprika erejét,akkor az már egy másik paprika,azzal már nem jön össze a csipős kolbász.
Zaklatási balhé: Havas Henrik megint nekirontott Kálmán Olgának
Magánbeszélgetést nagyon nem illik kiadni,főleg azt kifordítva a másik ellen fordítani.Egy viccesnek szánt telefonbeszélgetést pedig úgy tovább adni,mintha az komoly felkinálkozás lenne,nagyon nem elegáns,de leginkább aljas módszer.Mégis mit gondolt ez a hólyag,miről fogják kérdezni? A klasszikusok sorozatában megjelent könyveiről? Infantiliis módon abba kapaszkodott,hogy korábban hol mit mondott Baukó vagy kicsoda.Egy kérdés volt:molesztálta e vagy sem.
Orbán Viktor szakított egy kis időt sörözésre
@csipetke: Ha már bojler,akkor olyan veszély nem fenyegeti,hogy elvízkövesedik.
Orbán Viktor szakított egy kis időt sörözésre
Remélem,hogy a fehérvári huszárok indulóját most nem bömbölte bele a bajor éjszakába.
Megkeresi Hosszú Katinkát a kapitány
@Lepényleső: Azért a klasszis úszók,teniszezők... maguk választanak maguknak edzőt.Nemrégen Cseh,Darnyi is váltott.Szabadon.
Andy Vajna és a hongkongi mozijai
Azért Mészáros Lőrinchez képest ő Einstein.Még abban is megértem,hogy nem a korának megfelelő egyfogú idős nőt akar nézegetni,inkább röhejessé válik egy buta ,de fiatal libával..(A hangsúly a nézegetésen van).Pont ezért nem értem,hogy miért ment le kutyába,miért vállal szerepet ezekben az üvöltően gusztustalan közpénz lenyúlásokban,mocskolódó médium működtetésében.Ez nem csak a pénzről szól,itt valami büdös.Ez az ember ugyanis nem ostoba.
Őrjöngenek a Fidesznél – Czeglédy Csaba ismét parádés módon babrált ki velük
Orbán médiája nem tanulta meg azt,hogy ha valaki hazudik,vagy rágalmaz,akkor azt nagyon-nagyon körültekintően kell megkomponálni.Ezek megkapják a pártközpontból a célszemély nevét,a parancsot a kicsinálásra,aztán habzó szájjal lelkesen és eszetlenül zumek bele zacskóstól!!! Majd felháborodnak,hogy megint csak pofára estek.Meglepődnének,ha egyszer megpróbálnának hazudozás nélkül tárgyszerűek lenni.Ugyanis vagy eredményesebbek lennének,vagy rájönnének,hogy nincs ügy,csak nagyon büdös égés.
Drasztikusan megváltoztatta külsejét Tornóczky Anita
@Eladott Ország: Nagyon buta megjegyzés.Ennek a hölgynek mi köze van a nevelőapja múltjához???Lányok és nevelőapák ? Ez az ostobaság már az "apák és fiúk"mozgalom esetében sem jött be. Orbán sem felel a párttitkár apjáért,pedig ő aztán kártékonyabb,mint ez az állatvédő hölgy.
Hosszú Katinka-Shane Tusup: itt a vége
@karma1: Egerszegi akkor már korábban is szétverhette volna az úszó társadalmat és a már akkor is "rohadó" szövetséget a Hosszút is meghaladó eredményei alapján.Kemény Dénes pedig háromszoros olimpiai bajnoksággal a háta mögött leköphetett volna minden edzőt,vagy leüvölthette volna a fejüket.Érdekes,ezek az emberek ezt nem tették.A világhír,az eredmény ugyanis szerénységre kötelez egy normális embert.A véleményét pedig kulturáltabban is kifejezheti,sőt eredményesebben.Abban bízom,hogy H.K.rádöbbent erre.
Ki ez a „veszélyes köcsög”, aki a Fideszt is megosztja?
Fogalmam sincs,hogy ki ez a furcsa fazon,talán meg kellene hallgatni.Voltaire mondta,hogy "egyetlen szavával sem értek egyet,de mindent megteszek,hogy elmondhassa."
Uniós forrásból élnek jól Kósa Lajos miniszter anyjának malacai
@nyanya001: Azért jön még erre a túlhizlalt disznóra száj és körömfájás.
Nyugdíjba mehet Pintér Sándor, az Orbán-kormányok állandó belügyminisztere?
Micsoda titkokat vihet magával olajos Sanyi bá',ha eddig mindig ő,meg Polt főügyész volt a két alappillére az éppen aktuális Orbán birodalomnak? Ezek a titkok már nyilván nem titkok,mert elévültek.Mehet,akár a levesbe is.
Hosszú Katinka-Shane Tusup: itt a vége
Viszont szétverték a MUOSZ-t,megosztották az úszó társadalmat,megbecsült bajnokokat aláztak meg,tehát nem dolgoztak eredménytelenül.Hosszú K.elismerésre méltó teljesítménye és az előbbiek között ugyanakkor nincs ok-okozati összefüggés.
Orbán: "Tekintsenek engem Bajorország végvári kapitányának"
Dobó István valóban végvári kapitány volt.Aztán pár év múlva majdnem börtönbe került,földbirtokokkal való szélhámoskodás miatt.(De lehet,hogy le is csukták).Orbán most fején találta a szöget,minden stimmel,csak a végvári vitézség nem.A börtön viszont be fog jönni.
Alpári stílusban hordták le Schobert Norbit, felesége védte meg
Ha a férfi prosti kiáll az utcasarokra,ne háborodjon fel,ha meg és leszólítják.Norbi vagy kicsoda,miért nem szagolgatta a virágot,miért rohant azt megosztani a közösségi portálon?Hát leszólították..Legközelebb vegyen neki dobozos sört vagy disznósajtot,akkor talán nem röhögik ki,ha férfiként megint mutogatni akarja magát.
Így fogadta a felesége Havas szexuális zaklatási ügyét
Szerintem a felesége örült,hogy nem őt molesztálta a gusztustalan mancsával.Most bajba került szegény,mert kénytelen hazasompolyogni a "tanár úr".
Elfeledkeztek Orbán Viktorról?
Én ezt úgy tekintem,hogy a TEK nem Orbánt védi,hanem bennünket Orbán ellen.Csak így van értelme,hiszen már nincs Grazban,ahol figyeltek rá.Tökéletesen biztonságban érzem magam,amióta őrzik,ugyanis ugyanabban a kerületben lakunk.
Havas Henrik elárulta, mi fáj neki legjobban az őt ért támadások óta
Szerintem azt hiszi,hitte magáról,hogy ellenállhatatlan férfi és azt,hogy minden nő kitüntetésnek veszi,ha hozzájuk dörgöli magát.Igazán azt nem tudja elviselni,hogy öregedő piti kéjencként helyre tették,teljesen függetlenül attól,hogy ezt pénzért tették e vagy sem.Azt nem vonom kétségben,hogy ez egyben szervezett támadás volt,de hát a lenyűgöző férfias varázsának ezt játszva kellett volna visszaverni.Kidurrant a hólyag,röhejes lett a "tanár úr".
Megkérdeztük a járókelőket, küldenek-e pénzt Orbánnak
@Perwool: Hát valóban törvényekkel,demokratikus úton nehéz lenne normális országgá válni.Én azt csinálnám,hogy a felsorolt,demokráciát megcsúfoló intézetek elnökeinek, vezetőinek és pártkatonáinak a fizetését évi egy forintban állapítanám meg.A bérezésük ugyanis nem kétharmados törvénnyel szabályozott,az elsőként módosítható.Szerintem maximum egy évig bírnák,addig tartana a párthűség.Orbán sem pénzelné őket,mert szarrágó..A módszer erősen fideszes,de hát a hasonlót a hasonlóval kell gyógyítani,mondja a homeopátia.
Megkérdeztük a járókelőket, küldenek-e pénzt Orbánnak
A Fidesz csak azért kér pénzt az emberektől,hogy meggyőződhessen arról,hogy nincsenek anyagi gondjaik.Aztán majd kiadják a boldog jelentést,hogy több,mint nyolcmillióan tudtak és akartak fizetni.Ezek után kérdés,hogy kire kell szavazni?
Shane Tusup ismét üzent Hosszú Katinkának
Azért ez az ideggörcs amerikai fiú nem teljesen tiszta.Ezek a rövid,a nagyvilágba kieresztett plakátszövegek pszichiáter után kiáltanak.Főleg a "positive Mind."
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
Én elhiszem,hogy K.O.azt mondta,amit Havas állított.De aki nem érti a kollégák közötti háttér beszélgetésben elhangzott viccet illetve az iróniát,sőt azzal élő adásban visszaélve,indiszkrét módon visszafordítja a kolléganője ellen,az már nem bukó.Hanem aljas.Ha pedig értette és mégis visszaélt vele,akkor gyáva,aljas,szar alak,egy gennyláda.De ma olyan időket élünk,hogy szükség van a szar alakokra.Ezért aztán követeljük vissza ezt a gennyládát.
Havas Henrik szerint Kálmán Olga panaszkodott neki, hogy miért nem molesztálta
Havas tényleg bunkó,de neki ez a terméke,ezt találta ki,ez a szerep már ráégett,ezt tudja eladni.Ebben a mezőnyben viszont pont azért tud érvényesülni,mert amit árul,az nem unalmas.Irritál,felbosszant,röhögtet...vagyis nem langyos,mint a többi.Kitalálta magát,ebből a dög unalmas,Hajdúval,Bocskorral,Kárásszal lezüllesztett ATV-ből nekem hiányzik ez a bunkó!!
Nem fogja elhinni, hogy miért sírt keservesen Lappföldön Mici, Ördög Nóra kislánya – videó
Tulajdonképpen milyen teljesítmény van e nő mögött? Kimondottan tehetségtelen műsorvezető,mesterségesen megcsinált valaki,akinek nincs egy saját gesztusa.Aki mögött van valódi szakmai teljesítmény,az nem kényszerül arra,hogy állandóan mutogassa magát,a csak rá és senkire nem tartozó magánéletét.Amit művel,az már ízléstelen tolakodás,szinte kikerülhetetlenül tolja magát az arcunkba.