F_Viktor

Varga Mihály is reagált Magyarország felminősítésére
@Pegero: Írod:
"...kiváló emberi és szakmai kapcsolatot képes kialakítani a nemzetközi pénzügyi világ vezetőivel, akik elismerik a kiegyensúlyozott szakszerű munkáját és nem úgy kezelik őt, mint Gyurcsány volt pénzügyminiszterét, kozmetikus Veres Jánost!"

Megsúgom neked, hogy 2010-ben Bajnai még úgy adta át az országot a maffiavezérnek, hogy a S&P-nál BBB+/A-2 volt az ország hitelbesorolása! Vagyis szarabbul áll az ország, mint ahogyan átvették a kasszát!

Más.
Az, hogy az O1G és negyven rablója milyen "kiváló emberi és szakmai kapcsolatot képes kialakítani a nemzetközi pénzügyi világ vezetőivel" jól jellemzi, hogy Medgyessyvel, Bajnaival, Oszkóval ellentétben egyik sem kapott pozíciót pl. Londonban.
Ezek a szakbarbárok maradnak rombolni Magyarországon, közpénzekből milliárdokat költenek hegedűkre, zongorákra, a családtagoknak kastélyokra, értelmetlen (persze, hogy nem) alapítványokra amiken keresztül lopják el a magyar emberek adó-milliárdjait!
Hadházy Ákos: Nem kell feltalálni a csőben a lyukat, elég Hitler családpolitikáját elolvasni.....
@verőce21: Mi lenne, ha egyszer a magyar fiataloknak is építenénk ingyenlakásokat?
Nem csak az ukránoknak, szerbeknek?
Átlagosan 15 százalékkal emeli dolgozói bérét a Lidl
Mocskos multi 15 százalékot emel!
A hírekben hiába keresem, hogy a pénztáros löle mennyi bért emel munkavállalóinak!?
Rétvári: az idősek továbbra is számíthatnak a Fidesz-KDNP-re
"idén 2,7 százalékkal emelkedtek a nyugdíjak, ez az átlagnyugdíj esetén átlagosan havonta 3500, éves szinten pedig 42 ezer forint többletet jelent."

Vagyis havi 10 kg krumplit is vehet belőle a nyugdíjas.
Idén nem lesz Békemenet március idusán
@namihami: Írod:
"Levette áldó kezét a Fidesz?
A vége nehogy az legyen, hogy kiderül, nincs is szükség már rátok."

Kapják még zsákszámra a milliókat, de ahogyan fentebb írtad, nem tudnak összetrombitálni 15-20 ezer 6 általánost végzett agymosott szenilis kriptaszökevényt. Ezeken kívül csak fizetett bér-tapsolok jöhetnek szóba, de akkor vissza kellene lapátolniuk pár százast, ami nem áll szándékukba, mert nagyon-nagyon visszafogja az EU a pénzek kifizetését, így zsebre megy a dolog.
Az amerikai szenátussal ítéltetnék el az Orbán-kormányt demokrata szenátorok
Csak-csak nem sikerült a profi cégeknek az amerikai lobbi, hogy jó színben tüntesse fel az orbán-maffiát az USA szenátusánál?
Pedig nem kevést közpénzt áldozott rá orbán:
"Az Átlátszó számításai szerint körülbelül 970 millió forintot költött a magyar kormány az amerikai lobbitevékenységre 2018-ban. Az oknyomozó portál azt írja, hogy a legtöbb pénzt, 612,4 millió forintot. a hivatalosan kultúrával foglalkozó Magyar Foundation of North America kapta.

A pénzből jutott a Századvég Politikai Iskolának, illetve rajtuk keresztül az egykori floridai kongresszusi képviselő, Connie Mack két cégének is. Macket négy évre 1,4 milliárd forintért szerződtette a magyar kormány, hogy az érdekében közbejárjon Washingtonban.

Jutott pénz Steve Bannonnak és Milo Yiannopoulosnak is, ők összesen 11,4 millió forintot kaptak."

https://24.hu/belfold/2018/12/28/usa-lobbi-ma...
Az utolsó helyi médiafelületet is elvette a Fidesz Márki-Zaytól
@csipetke: Írod:
"Nekem úgy rémlik,hogy a fideszes képviselők vannak ott is többségben,(dettó mint a parlamentben) és így sokkal nehezebb a dolog."

Igen, fityeszes többség alkotja a testületet, s ezért írtam, hogy a vásárhelyi polgároknak, akik megválasztották polgármesternek MZ-t, nekik kellene most is mögéje felsorakozni, s hatást gyakorolniuk a várost eláruló fityeszes testületi tagokra.
Itt helyezik örök nyugalomra Andy Vajnát
@adrenalink: Ha orbán és oligarchái látnak benne pénzt, akkor még mauzóleumot is építtetnek vajna strómannak, csak, hogy a fityeszes birkák a belépők árával fizethessenek nekik egy kis extra alkotmányos pénzt.
Az utolsó helyi médiafelületet is elvette a Fidesz Márki-Zaytól
@csipetke: Igazad van, de nem értem a vásárhelyieket. Miért nem állnak ki MZ mellett, ha megszavazták polgármesternek.
Nem egy olyan nagy város, hogy ne tudnák pár százan megvárni a fityeszes képviselőket a polgármesteri hivatal előtt, s ne tudnák meggyőzni őket, hogy másnaptól a város érdekeit képviseljék és ne a bazilikakilincs orrút és pohos főnökét.
Itt helyezik örök nyugalomra Andy Vajnát
"... a kormány saját halottjának tekinti Vajnát, temetéséről gondoskodnak..."

orbán annyira ragaszkodik vajna stróman 70 milliárdjához, hogy még temetését is közpénzből fizetik!? Ehhez azért pofa kell!
Orbán Viktor: Magyarország egy teljes évig finanszírozza három szíriai kórház működését
@Fradigege: Írod:
"Valami paktum van emögött."

Szerintem nincs paktum, egyszerűen az EU-s pénzek apadása után sem állhat le a lopás. Ki fogja megszámolni, hogy ebből a fél milliárdból mennyi érkezik meg a célországba, vagy egyáltalán odakerül-e egyetlen fillér.
A gond csak annyi az egészben, hogy továbbra is gőzerővel megy a lopás, s közben évente több, mint 10 ezer magyar az életével fizet az egészségügy tarthatatlan állapota miatt.

orbán tudatosan, szándékosan két évente egy kisebb város lakosságát likvidálja!
Elhunyt Andy Vajna
Nem ejtek könnyeket érte. Ahogyan Timike és a közpénzen kényeztetett Chanel sem siratja meg.
Az összefogásban bíznak a tüntetők
@csak úgy...: Ez a vén szilágyi is csak azt bizonyítja, hogy a fityesz szavazótábora a szenilis szarokból és az idióta kreténekből áll össze.
Benzinkutakat torlaszolhat el a magyar szélsőjobb
A Brüsszelbe vágyó toroczkai csak azon ügyködik, hogy írjanak róla.
A Századvég szerint "a magyarok többsége nem támogatja a sztrájkot és nem kér az ellenzéki színjátékból"
El lehetne gondolkodni azon, hogy a tüntetőknek be kellene kopogtatniuk a századvéghez is, a másik hazugsággyárba, mivel évi 1 milliárdos közpénzből szolgálják ki az orbán maffiát!
Az Európai Néppárt csúcsjelöltje két lábbal beleszállt az lengyel és olasz populistákba, Orbán barátaiba
Nem tudom miről álmodozik Kaczynski, miután a PiS a helyhatósági választásokon 16-ból 7 vajdaságot elveszített, Varsóban pedig már az első fordulóban kiütötte az ellenzék.
Negyedmillió szavazót bukott a Fidesz a kormányellenes tüntetések óta
Megsúgom a hazaáruló szekértolóknak, hogy idén is 115-120 ezer új magyarországi 18 éves első szavazó lesz, akik az O1G generációt erősítik, s nem tolerálják pl. a 18 éves kiskunfélegyházi diáklány, Nagy Blanka karaktergyilkolászását (erről jut eszembe, a bayer zsóótit húzták meg gimi harmadikban! Ez a taktika szintén a fityesz propaganda szerves része).
Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
@papa.49: Igen, az egy dolog, hogy nincsenek a helyzet magaslatán, de mikor a hülye gyerekek elvesztik függetlenségüket, miközben teljesítési kényszerben kell dolgozniuk, az már a káosz netovábbja.
Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
@papa.49: Írod:
"csak a ász. nak nem tetszett a papír amin benyújtották"

Egyik kedves ismerősöm is elmesélte a napokban, hogy milyen korrekt és független az ÁSZ:

Csongrád-megye, nem fityeszes önkormányzat. December utolsó heteiben, mikor mindenhol kiadják a szabadságokat, az önkormányzatok félgőzzel működnek, pénteki napon megérkezett a levél az ÁSZ-tól, hogy most, de azonnal, bizony ÁSZ ellenőrzés lesz. Online, adatok feltöltése, határidő 5 nap (következő hét péntek).
Doksik előbányászása után az elektronikus úton kapott jelszóval nem lehet belépni az ÁSZ oldalára. Két nap után, 8-9 órai telefonálás után megkap új jelszó, belépés iker!!!
Ekkor jön a következő probléma. Nem lehet feltölteni a kért doksikat! Nem működik a feltöltés!
Újabb két nap, 10-12 órányi telefonálások után, péntek 18 órás leadási határidőt 4 órával túllépve nagy nehezen, de siker kíséri az adatszolgáltatást.
Ennyit az ÁSZ-nál folyó munkálatokról, az ÁSZ korrektségéről és függetlenségéről.
Rászabadították a kormánymédiát a gimnazista lányra: "bukásra áll a mocskos szájú diáktüntető"
Bravó bayer és a többi fityeszes tahó, elvesztettétek a 18-26 éves szavazókorúakat! :-))
Rohamléptekben építitek az O1G generációt, s ők lesznek akik kidobnak benneteket a történelem szemétdombjára. :-)))
"A 'Stop Soros' kampány csak ócska politikai propaganda volt" – a DK feljelentést tesz választás rendjének megzavarása miatt
@Lepényleső: Nem olvastad figyelmesen a bejegyzést, a DK SEM a sajtóból értesült, csak onnan érkezett a bizonyíték:
"Birnbaum úr nyilatkozata bizonyítja, AMIT EDDIG IS TUDTUNK, hogy a Stop Soros kampány csak ócska politikai propaganda volt"
Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
@Eriksson: Írod:
"Egyetlen kitétel, hogy számoljanak el. Mi ezzel a probléma?"

Úgy látom nem tudod a felfüggesztés okát!
"Az ÁSZ még októberben kezdeményezte a Párbeszéd és a Momentum állami támogatásának felfüggesztését. A költségvetési támogatás blokkolását azzal indokolták, hogy a két szervezet nem biztosította a kampánypénzek ellenőrzésének feltételeit. Az ellenőrök hiába keresték fel a két párt a közhiteles nyilvántartásban rögzített székhelyét többször is, ott azok nem voltak elérhetőek. Mindkét párt költözéssel indokolta, hogy nem találták őket a helyszínen, közben megküldték a szükséges iratokat az ÁSZ-nak. "
https://444.hu/2019/01/12/az-asz-javasolta-ho...

"A Párbeszéd az alábbi közleménnyel reagált a hírre: „A Párbeszédnek van hivatalos székhelye és postafiókja. A párt az év elején költözött, de mindig minden adatot időben elküldött a törvényszéknek és az illetékes hatóságoknak, az új székhely bejegyzése folyamatban van. A Párbeszéd eddig és a jövőben is áll az Állami Számvevőszék rendelkezésére és bemutat minden kért adatot.”"

Remélhetőleg érted!?
Családi mészárlás Káptalanfán – továbbra is életveszélyben van két sérült, köztük egy 3 éves kislány
@gazdag dezső: Hogyan is van dezső?
Az osztrák férfi élettársának családja, anyós, após, sógornők elfoglalták önkényesen a lakását?
A falú egyik végéből a másikba költöztek önkényesen?
Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
@papa.49: Írod:
"Ki kell szúrni ezekkel a pártokkal ahol lehet igaz mak !!!"

A fityesz észrevette, hogy a 18-26 éves korosztály (akiket már nevezhetünk O1G generációnak) körében támogatottságuk zéró, ők azok akik a Momentum és a Párbeszéd mögé állnak be.
S ez nagyon nem tetszik a geciknek.