Főlökött

Saját repülőket vett a HM, de a magyar katonákat egyelőre bérelt géppel viszik Irakba

Hiába vásárolt a kormány már két Airbus A-319-es utasszállítót és egy Dassault Falcon business jetet a Magyar Honvédségnek, az iraki katonai kontingens szokásos váltását 2018. augusztus 28-án mégis egy ukrán bérrepülő segítségével oldották meg

Fertőzésveszély: Ha vett ilyen füstölt kolbászt, ne egye meg!

Azonnal hatállyal kivonta a forgalomból a tiszafüredi Hegedűs Hús Bt. által gyártott, a Körösmarket Kft. által forgalmazott „Körösmenti ízek Szarvasi Házi Füstölt Vastagkolbász” csemege változatát – írja az Index a Jász-Nagykun-Szolnok megyei kormányhivatal tájékoztatása alapján. Egyben elrendelték a megvásárolt...

Felvetődik a pénzmosás gyanúja Kósa Lajos ügyében

Magyar György hozzátette, hogy a közjegyzőnek kötelessége lett volna jelezni a közjegyzői kamara felé az ekkora összegű megbízást.

Elfogták a pécsi trafikrablót szerda este

Mint a rendőrségtől megtudtuk, a pécsi trafikrablás-sorozat elkövetőjének elfogása tárgyában a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese a mai napon sajtótájékoztatót tart.

Megmutatjuk a dokumentumot, amit a Fidesz hét lakat alatt őrzött – volt rá oka

Jelentős késéssel ugyan, de szerdán kiadta az Országgyűlés gazdasági bizottságának fideszes elnöke egy letelepedési kötvényeket forgalmazó cég adatait, amelyek nyilvánossá tételére jogerős bírósági ítélet kötelezte a testületet – írja a Magyar Nemzet.

Elfogták a túronyi emberölés elkövetőjét

A rendőrök 2017. március 23-án a kora reggeli órákban saját házában fogták el azt a 26 éves túronyi férfit, aki a gyanú szerint 2016. május 14-e és 16-a között Túronyban megölt egy helyi, egyedül élő 80 éves német állampolgárt, majd a házból különböző értéktárgyakat tulajdonított el, és elmenekült a helyszínről.

Kiderült: quaestorosok és rokonaik is a bedőlés előtti napon vették ki a pénzüket

Tovább bővül azoknak a listája, akikről kiderült, hogy épp egy nappal az összeomlás előtt vették ki a Quaestorból a megtakarításaikat.

Két hatalmas hangrobbanás rázta meg Szegedet és környékét

Két hatalmas robajt lehetett hallani Szegeden és környékén szombaton nem sokkal 15 óra előtt.

Sárba tiporhatja az atlétika hírnevét az új doppingbotrány - NSO

A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) riasztónak nevezte az angol Sunday Times és a német ARD/WDR tényfeltáró anyagát, amely szerint 2001 és 2012 között az olimpiákon és világbajnokságokon kiosztott 55 atlétikai aranyérmet és 146 érmet szereztek meg gyanús, doppingolásra utaló módon a versenyzők.

Brókerbotrány: nagyobb falat mint gondolták?

Nagyobb lehet a brókerbotrány háttérbázisa, mint ami első ránézésre látszik.

Facebookon fenyegetőzött a felfüggesztettre ítélt volt fideszes képviselő

Bizarr csetbeszélgetést folytatott egy őt kritizáló kommentelővel az országos hírnévre szert tevő pécsi politikus, Fodor Ibolya, aki azután sem adta vissza képviselői mandátumát, hogy kiderült: felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

Nincs segítség: nyelniük kell Lázár beosztottjainak

Fidesz módi : Szinte esélytelen a munkavállaló a Miniszterelnökséggel szemben.

John McCain összeszedte az Orbán-kormány bűneit

Kedden neofasisztának nevezte Orbán Viktort.

Elhunyt Balikó Tamás, a Pécsi Nemzeti Színház korábbi igazgatója

Vasárnap este vajszlói otthonában szívinfarktusban elhunyt Balikó Tamás színművész, aki 1993-2011 között 18 éven át volt a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója.

Az ügyészség útja a tagadástól a trafikmutyi lassú beismeréséig

Az elmúlt négy év mutyijai közül a trafikügy egyértelműen kiemelkedő helyet foglal el a magyarországi korrupciótörténetben. 

Orbán nem értette meg, hogy átlép egy határt

Belgium második legnagyobb példányszámú francia nyelvű napilapja, a La Libre Belgique a Gyurcsány Ferenc elleni tiltakozáshullámhoz hasonlítja a kormány távozását követelő tüntetéseket, s úgy látja, hogy az ellenállás immár nem csak baloldalról jön, hanem a jobboldalon, a Fidesz hívei között is sokan csalódottak.

Trafiktörvény 2.0 verzió

A Miniszterelnökség törvénytervezete szerint májusban megszületik a dohánykiskereskedelmi-ellátó. Az összes trafiknak kötelező lesz tőlük venni a cigit. Valaki nagyon jól fog járni ezzel.

"Mi a f.szom van már ebben az országban?" - Durva veszekedés a villamoson.....

A mentelitás és a stílus..."Azért, mert buzi, mocskos, amerikai, alvilági geci vagy, azért…

Nekilátunk a Századvég átvilágításának

2012 decembere óta nem adja ki a kormány, hogy milyen munkáért fizet a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nek közel ötmilliárd forintot.

Vádat emeltek a romagyilkosságok ügyében hazudozó katonai titkosszolgák ellen

A romagyilkosságokhoz kapcsolódó, Katonai Biztonsági Hivatal által elkövetett mulasztások ügyében négy ember ellen, hivatalos személyként elkövetett közokirat-hamisítás miatt emelt vádat hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség.Bővebben

Állami vadpecsenye a békemenetelőknek

Ezután jelzik: a szervezők várják azoknak a vadászatra és halászatra jogosultaknak a jelentkezését, akik a „szeretetvendégségben” vad- vagy halételekkel megvendégelnék a békemenet résztvevőit.

Demján kikelt magából, és Spéder Zoltánt emlegeti

Kiszervezték a takarékok közel ezermilliárd forint szabad betétjének kezelését egy alapkezelőnek, melynek tulajdonosa a Spéder Zoltán által vezetett FHB Jelzálogbank.