Grafix69

Körözés, zsaruk fogták el a külföldre tartó vonaton a magyar celebet!
Ja csak itt nem lehet azt sem tudni , hogy a lány vagy barátnő nem e fiú , az is lehet a férfiak meg mind nők . Ilyen világ ez .
Évet értékelt Orbán – a miniszterelnök szerint az ellenzék reménytelen helyzetben van – videó
A magyar valóság a következő lenne Orbán Viktor : A falvak elnéptelenednek ,azért mert nincs munka ,ha van akkor vagy közmunka éhbérért vagy olyan messze kell ingázni a szaros 90 ezer forintért , hogy már maga a bérlet elvisz belőle vagy 15 ezret . Régen voltak a falvakban jószágok , csirkék , egy két malac, de még tehenek is , és nem csak a tehetőseknek. Szinte minden családban voltak haszonállatok . Most már csak a magyar nép a haszonállat . Sajnos a vidék elnéptelenedik és csak idősek maradnak akiknek még egy rendes orvos sem jut. A fiatalabbak elmennek Németországba , Ausztriába , vagy messzebb , mert nem akarnak éhen dögleni, nem tud mindenki politikus lenni és egész nap hazudozni. A politikusok is a választáskor egyszerre akarnak két nemi szervet bekapni , a polgárokét meg a sajátjukat . A választás után már csak a sajátjukat. A városokban sem sokkal jobb a helyzet , a város lakók nagy része szépen elvegetál , már annak is örül ha süt a nap és kimehetnek a parkba . A fizetésük pont annyira elég ,hogy semmilyen vágyaikat ne tudják teljesíteni , az iskolákban megint a hivalkodás az úr , a gyerekek egymást is lenézik a gazdag a szegényt és fordítva is. Nem tudom ,hogy ott a gazdag hazug politikusok melyik országban élnek mikor statisztikailag minden rendben van de nekem hasmenésem volt az egésztől , míg másoknak szorulásuk , így voltunk mi mind statisztikailag egészségesek . Az Isten óvja meg a magyar népet ettől a kormánytól akik hűbér urakat és jobbágyokat tartanak nemzetinek csúfolt ideológia mögé bújva , keresztény erkölcsre hivatkozva lopják szét egy 1000 éves nemzetnek a maradék vagyonát , cigányok nem feltétlenül nemzetiségi értelemben , de viselkedésben minden bizonnyal. Én ezért mentem el 4 éve és sajnos nem akarunk haza menni , mert olyanok az emberek amilyenek , tisztelet a keveseknek akik nem olyanok.
Felbukkant az évértékelőn a legtöbbet emlegetett Orbán-családtag is
Persze ,hogy nem nyilatkozik , nem tud védekezni , mellesleg ő lesz az utolsó fejezet a Fidesz életében , az utolsó.
Orbán Viktor huszadik évértékelője: A szájkosarat visszaküldtükhttps://varosikurir.hu/orban-viktor-huszadik-evertekeloje-szajkosarat-visszakuldt Brüsszelnek, a pórázt pedig az IMF-
1. Az elmúlt 8 évet a történelem könyvekben a magyar nép legsötétebb időszakaként jellemzik , a totális lopások évtizedének .
2. A muszlim menekültek szinte 100 százaléka nem akar Magyarországon letelepedni , mivel pontosan tudják ez egy élhetetlen ország.
3. Nyugat Európa kezelni tudja előbb utóbb ezt a problémát.
4. Az IMF csak a kormány költekezésére rak pórázt , tehát nem a magyar népre.
5. A magyar kormány nem egyenlő a magyar néppel , legfőképpen nem a FIDESZ
6. Karácsony Gergely lefagyasztva is több ember mint Orbán király alapból .
7. 30 év alatt a magyar politikai pártok 40 ezer milliárd forintot loptak ki külföldi bankokba . ez a magyar államadósság kétszerese.
8. Olyan törvényeket hoztak kétharmaddal , amire nem volt felhatalmazásuk . Megtámogatták a saját rokonaikat ,barátokat , törvényesítették a lopást . A törvények nem az igazságosság tükörképét hozták az embereknek.
9. Amennyiben a Fidesz nyerné a választásokat akkor szinte 100 százalék az euró zóna elhagyása , egyszerűen nem fér össze a maffia berendezkedés a demokráciához .
Orbán: soha rosszabb nyolc évünk ne legyen
Az biztos, soha nem loptak el a nemzet vagyonából ennyi értéket mint a FIDESZ az elmúlt nyolc év alatt . Olyan kurva jó nyolc éve volt a mangalica szerelőnek is , hogy a 10 milliós vagyonból 8 év alatt sikerült 120 000 000 000 milliót csinálni , törvényesített lopással , sikkasztással .
Évet értékelt Orbán – a miniszterelnök szerint az ellenzék reménytelen helyzetben van – videó
Ez az ember nem normális , szeretném látni amint testőrök és bértapsikálók nélkül kiáll a magyar emberek közé és elmondja ezt a rengeteg baromságot , de ne csak a híveknek . Nem meri gyáva , azért fél mert pontosan tudja ,hogy mások is tudják mit csinál.
Áder: A Fidesz nem támogatja, hogy olyanok is szavazhassanak, akik nem élnek Magyarországon és nem adófizetői az országnak
Áder ugyan olyan báb mint a többi , Palibá, Annyit is ér jános , Semilyen Zsót és a többiek is mind mind bábok , a pénz bábjai . Ott szopnak ahol a pénz van , ha megváltozik a tőke helye ők is megváltoznak .
Orbán: "veszélyes dolgok vannak készülőben"
Senki nem veszi észre , hogy ezek az emberek soha a büdös életben nem akarnak Magyarország lakosai lenni , ez maximum csak egy ugródeszka semmi más. Lassan már a magyar is elmenekül a fasiszta tolvajok miatt .
Rogán: Senkit nem fog meglepetésként érni, ha Soros Györggyel szemben az elsők között vezetik be a távoltartási végzést
A kis halszemű fogyatékos , téged kellene távol tartani mindentől amiben pénz van mert olyan sunyi vagy azonnal ellopod .
Kósa: "Magyarázkodnom nem kell, édesanyám nem stróman"
Nem tudom figyeltétek-e , a mocskos kis féreg olyan puhán oda biggyesztette , id:" és még csak nem is élek vele egy háztartásba " Ezt azért mondta mert a fidesz hozott egy olyan törvényt , hogy csak az politikus hozzátartozó vehet részt közbeszerzésen aki nem él egy háztartásban az adott politikussal . Teccikérteni ?
Az ukrán határ mellett járt Gyurcsány, döbbenetes dolgokról számolt be
Akkor érdekes módon nem jutott eszébe neki sem ez , mikor a tökét vakarta a kormány élén.
Engedély nélkül tartott fegyvereket egy kazincbarcikai férfi
A legtöbbet érő dolog az irányzék rajtuk , airsoft fegyverekről van leszerelve , az egész hóbelevanc annyira fegyver mint egy svájci bicska a kezedben alma evéskor .
Visszatérnek-e a „kelet-európai” munkások karácsony után?
@durbincs: Hivatkozik a cikk Moldáviára , nos a moldávok román útlevéllel érkeznek nyugatra az Unióba ( 5000 eurót is elkérnek a nem korrupt románok egy útlevélért ). Ezt onnan tudom , hogy a munkatársaim jó része már moldáv . Otthon ezek az emberek havi 60 ezer forintért dolgoztak , itt a heti ( nem havi ) keresetük eléri a 120 ezer forintot is , szándékosan forintba írtam . Annyi magyar van itt kint ,hogy a városkában simán bele futsz egy pénteki napon vagy 10-15 be is . Akinek esze van az nem megy haza a semmire , mi sem megyünk és nem is tervezzük . A választott cikk nagyon megtévesztő , a tapasztalatom az , hogy volt aki haza ment márciusba végleg és augusztusban már itt volt mert elfogyott a pénz ,megélni meg nem lehet. Moldávia nem Uniós tagállam , de mivel román útlevéllel érkeznek simán tudnak munkát vállalni , ráadásul még olcsók is , igaz nem i értenek semmihez .
Az év embere: a kétkabátos Matolcsy - Városi Kurír
Biztosan azért választotta mert oldalról is szemébe nézhet , persze nem minden oldalról.
Az RMDSZ  belehúz a magyar választási kampányba
Ezek is képesek a nagy harcban a nemzetiszocialistákat megszavazni , ide a magyarok nyakába.
Szijjártó szerint rendkívül nehéz időszak következik
Nem veszi észre ez az ájtatos manó kobold , hogy Magyarországnak mindenkivel baja van? Nem érzékeli az a kakastaréj hülye gyerek feje ,hogy nem csak kívülről utálják ezt a sunyi kormányt hanem belűről is legalább annyian gyűlölik .Itt ha ebben az évben megbuknak ,olyan dolgok kerülnek elő róluk , hogy 1000 év is kevés lesz annyi szégyent lemosni magukról .
Visszakaphatja a lefoglalt millióit Gáspár Győző
@Eladott Ország: bajuk van ezeknek , a hideg, a meleg , meg a munka . Ezt a hármat nem bírják.
Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül - Városi Kurír
@peterkelemen: A te dolgod , de az ,hogy valaki Fidesz szavazó nem feltétlen jelenti azt is ,hogy az egy szar ember. Ilyen erővel én is az lennék mert sajnos 2010 -ben rájuk szavaztam , ez soha nem fog előfordulni , és egyikkel sem.
Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül - Városi Kurír
@peterkelemen: Ez pontosan így van , a legelképesztőbb pedig az olyan törvénykezés ami törvényessé tesz törvénytelen dolgokat . Ezek megcsinálták az összes olyan bűnt ami egyenként is kimeríti a hazaárulás fogalmát. Pontosan tudják ezt ezért is rettegnek a bukástól , mert kétség sem fér hozzá ,hogy mindenki elszámoltatná őket.
Elbocsátás, megfigyelő kamera és fenyegetés jár annak, aki ellenzéki jelöltként indul Lázár János városában
Na lézerfalván is terrorizálják az embereket , látjátok igazuk volt növekedett a terror fenyegetettség .
Az iskolák mostantól nem nyilatkozhatnak önállóan
Jól van alakul ez , kórházban csak a TV2 lehet nézni ezek meg nem beszélhetnek , nemsokára mi sem . Jól van ez ,az lesz az eredménye ami nekik nem lesz jó, ez biztos.
Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül - Városi Kurír
@bakegya: Nagyon meglett vezetve a magyar nép , főleg mert a szocialisták is rendesen szipolyozták a magyar gazdaságot. Igazából eddig aki hatalomra került mind megvehető politikus volt , szinte minden kormány a sajátjait tömte pénzel . Nem lett ez a demokrácia kiharcolva , ez csak úgy ránk szakadt . Nyilván ,az hogy a Kádári rendszerre sokak kellemes nosztalgiával gondolnak , érthető és persze az egy teljesen hibás rendszer volt de azért egy szemléletes példával éljek , ma ilyen példálózós hangulatban vagy na szóval: Kádár Jánosnak építettek egy medencét a háza elé az udvarra . Mikor meglátta azt mondta temessék be azonnal . Meg is történt feltöltötték homokkal , ezek után csirkék legeltek az udvaron és a homokban kapirgáltak. Ez csak azért jutott eszembe , mert manapság nem tudsz olyan politikust mondani aki vissza utasítaná a pénzt vagy a luxust .
Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül - Városi Kurír
Nem szeretek országokkal példázni , azért sem mert nyilván nem olyan történelmük volt mint a magyaroknak de talán ez a példa szemlélteti a banki működést : Írország AIB BANK , hitel felvétel személyi kölcsön 5 évre 10 000 euró , heti törlesztés kb 22 euró fix , nincs a végén még kamat különbözet stb a vég összeg teljes befizetés esetén 11 000 euró . Azt hiszem sokat elárul .
Sorsdöntő év jön Bakondi György szerint
Az biztos ,hogy sors döntő lesz , még jó hogy nem azt mondta soros:)) Mellesleg sokaknak kinéz a börtön , félő ,hogy nem lesz annyi hely ahol elférnének a politikus bűnözők , de talán a stadionokban ott van elég hely . Bokondinak is sors döntő lesz mert elképzelhető , hogy másik segget kell nyalni , vagy talán egyszerre többet is . Az is elképzelhető ,ha maradnak a hiénák , nemzetiszocialisták , akkor már a vállról indítható drótkerítéseket az osztrák határon is fel kell állítani mert félő lesz ,hogy a baromira elégedett nép lelécel mert nem akarják megvárni Viktor koronázását.
Rejtély: miért világít a sötétben a konyhapulton felejtett csirkemell?
@huKKK: Arra jó , hogy az ember villany nélkül is tudjon kakáni , bár inkább fosni.
Tudta, hogy rabszolgaság vár Önre? – Fazekas Sándor szerint Brüsszel gyarmatosítani készül - Városi Kurír
Nem tudom elégszer leírni vagy megfogalmazni , de most ismét elmondom . Nem az európai országok tették tönkre a magyar gazdaságot 1989 -ben . Nem a külföldi bankok ötlete volt a kamatos kamat , a devizahitel , nem . Mindegyik magyar találmány volt ,olyan emberek találták ki , és közreműködtek benne akiknek anyagi haszonszerzés volt a céljuk ( hazaárulás ) és szó szerint átjátszottak minden stratégiai ipari illetve mezőgazdasági létesítményt a nyugatnak. Tehát nem kintről rendezték , hanem bentről , olyan kapzsi emberek mint akik jelenleg is a nagy nemzeti parlamentben feszítenek a nagy nemzet maszlag felett. Akik annak idején eladták az országot a nyugatnak , mind milliárdos lett, mind. Olyan lehetősége lett volna ennek a nemzetnek ha nem kapzsi magyarok kezelték volna az ország vagyonát , hogy már réges rég Ausztria színvonalán élhetnének az emberek. Az 1989 -től napjainkig magán számlákra ( külföldi ) utalt lopott pénz összege eléri a 40 000 milliárdot . Negyvenezer milliárd . Csak érdekességképpen a jelenlegi államadósság 24 000 milliárd kb .