Grafix69

Spitzer Gyöngyi (Soma Mamagésa) a Sztárportréban
Mamagésa:))) , életművész, túlélő, szex szimbólum , világ anya , tanácsadó stb. Szóval a kurva nagy semmiből is megél , gratulálok.
Deutsch: "Soros úgy utálja Orbánt, mint a szikkadt sz.rt"
Szerintem meg Soros György teljesen jól látja a magyarországi helyzetet és benne a magyar politikát . Attól függetlenül , hogy nyilván nem a kedvencem és másnak sem, azt mindenféle képen meg kell említeni , hogy Soros rengeteg jótékonysági alapítványt támogat , rengeteget. Azért azt megkérdezném , hogy Andykaszínós Vajda , vagy Viktorka, esetleg a többi hiéna milyen jó célokra adományoz pénzt?
Kósa Lajos királyhoz hasonlította Orbán Viktort
Király,:)))))) Igen , csak az alattvalók kurvára fogynak , az idősek szegények meghalnak a jó egészségügyi rendszer miatt is, az emberek meg elköltöznek a várból .
Szijjártó: Megvédi az adócsökkentést a magyar kormány
Magyarországon 15 évbe kerül 2 embernek felélni 30 millió forintot , ( azért felélni mert megtakarítani semmit nem tud belőle ) ugyan ezt nyugati országban 3 év alatt el lehet érni , nem kell agyon dolgoznod magadat és félre is tudsz tenni ennyi idő alatt 3 millió forintot elmehetnek a picsába mind ahányan vannak a politikában.
Online is egyeztethetik adataikat a feltöltőkártyás ügyfelek
Nincsenek kétségeim a felől , hogy a roming díj eltörlését követő telefonos mizériát a kormány rendelte meg , azért ,hogy pontosan tudja mindenkinek a telefonszámát és egyéb adatait is . Remélem tévedek , de szerintem simán elképzelhető mindez. Biztosan ki is fizették közpénzből az egész procedúrát.
Gyurcsány szembesítené Orbánt a birtokában lévő információkkal
@karma1: Komolyan írtam le nekem Gyurcsány is egy szerencse vadász és , ha kicsit jobban utána nézel akkor rá jössz Ő sem tett két petákot sem munkával a vagyonáért csak az akkori politikai kapcsolatait aknázta ki, Balatoni üdülők pénz nélküli megvásárlása , stb , mellesleg akár te is megvehetted volna ezekkel a feltételekkel vagy akár én is , pénz nem kellett hozzá. A másik Lölövics akiről azt írtam ,hogy a garázsból, műhelyből ki indulva is lehet valaki milliárdos a semmiből . Amúgy értem mire gondolsz , de nekem a kettő egyforma ,csak a mostaninak több lehetősége van . Szemernyi kétségem sincs , hogy ha Gyurcsány lenne a helyében , ő is ezt tette volna , lehet több szerénységgel de hasonlóan .
Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet
@papa.49: Ez az egész országgal csókoltatná magát hidd el. Gyula bácsi is írt nekem , én is válaszoltam olvasd el :))
Varga: Valótlan és alaptalan dolgokkal vádolják a kormányt
Igaza van Vargának , Magyarnak lenni baromi nagy kihívás Magyarországon.
Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére
@gulyasgyula: Nagyon megköszönöm anyagi javakkal és jó egészségben megírt levelét . Ezúton szeretnék tisztelettel bocsánatot kérni amiért nem írtam le milyen fizikumban és egészségben vagyok , és sajnos az anyagi javaimat sem közöltem , talán attól tartva , hogy nem attól vagyok valaki. Nos ,hogy ezt tisztáztuk , a fejen állással kapcsolatban én szerencsére még a lábamon állva sem szeretek ugrálni ,hát még a fejem tetejére sem álltam soha mint ön. Gratulálok a szép 70 éves korához ,sajnos én még nem éltem ennyit , de higgye el nekem nincs okom panaszra. A pelenkáról szólva ,már így idősebb korban talán tudni kellene olvasni , hiszen azt nem én írtam önnek . Az autóról beszélve én nem tavaj vettem de lehet ,hogy veszek másikat is nemsokára mert addig nem akarok míg nincs jogosítványom , persze a feleségemnek van szerencsére . Sok boldogságot a nyugdíjas korhoz és a mérhetetlen párt szeretetéhez amit mi sem jellemez jobban , mint az ,hogy mindenki annyit ér mint amije van . Tisztelettel Írországból , Ferenc.
Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet
@papa.49: Én meg csak egyszerűen egy nagy bakcigánynak nevezem . Olyan mívesen szokott nyilatkozni , de tényleg , az ember ha nem látja akkor is elröhögi magát , na de mikor látja is na azonnal sírni kezd.
Hat zseniális magyar találmány az elmúlt két évből
@papa.49: Nekem legjobban az aprópénz tartó tetszett . Gondolom a feltaláló komolyan vette a Magyar politikát és előre érezte ennek a műanyag aprópénz tárolónak a létjogosultságát . Ebben az eszközbe a Magyarországi kétkezi munkás azonnal bele tudja rakni az összes pénzét fizetés után olyan 8-10 nappal , és nem kell bajlódnia a húsz ezresekkel aminek a tartóját már a Kádár rendszerben elkezdték gyártani a hanyatló nyugattól lenyúlva az ötletet, és el is nevezték Trapper farmernek . Persze manapság már nem kell a nagyobb címletekkel törődni simán fel lehet az összeset adni minden hónap elején a sárga csekkekre , ami pedig a rezsicsöppentésből megmarad azt kényelmesen bele tehetjük ebbe a csodálatos aprópénz tartóba amit a későbbiekben át kell alakítani mert bizony már a fém 200 forintos is aprónak számít . Aztán ha már a zsebünk is szépen lyukas lett akkor ha ezt a szép eszközt kifúrjuk nagyon jó célt szolgálhat bokszerként a helyi tüntetéseken.
Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet
@bakegya: Attól tartok ezek sajnos mindent megúsznak büntetlenül , pedig még a hülye is látja mi folyik itt Gyöngyösön .
Cser Ágnes szerint sok egészségügyi szakembert vesztett az ország a baloldali kormányok miatt
Cser Ágika szerint.:))) Na Ágnes , szerintem meg nem is akartok rendes fizetéseket adni , soha nem is akart egy oldal sem . Viszont azt ne feledjétek , hogy akármilyen szar baloldali kormányok voltak és szopsi libsi Gyurcsány stb . Azért már 8 év alatt rendbe lehetett volna hozni az elmúlt 16 évet nem? FIDESZ Fasiszta Ideológiát Diktáló Emberek Szervezete. Mert amit ezek művelnek az az igazi fasizmus.
Jogerősen strómannak lehet nevezni Mészáros Lőrincet
@bakegya: Azt a titulust már elhappolta Bandi , Andy, Amerikában adót csaló , Nemzeti Parazita.
Kevesebb lakás épül, mert hiányoznak a szakemberek
Magyarországon nem kell megfelelő fizetést adni a melósoknak , mi a fasznak még a végén eltudnak menni nyaralni, bezzeg a felső vezetőknek, a szarrágóknak meg a dologtalan seggnyalóknak megvan a fizetésük. Nemsokára baszhatják az egészet , senki nem marad ott csak a csókosok , szerencsétlen nyugdíjasok , meg a kurva sok politikus meg semmirekellő bankár.. Szép jövő, mondhatom Orbanisztánban mindenki boldog lesz aki nem ott él.
Hajdú Péter Orbánnal és Mészáros Lőrinccel fotózta a fiát
Szerintem ez sokat elárul Hajdúról is , a többit másokra hagyom gondolkodásra adva.
Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére
@gulyasgyula: Drága Gulyás Gyuszibá , ön teljesen elvesztette a valósággal minden kapcsolatát. Nagyon tetszik a végletekig egyszerű felfogása és a minden izgatottságot nélkülöző életvitele ,igazán megfelelő táptalaja a Fidesz fanok birkanyájba való tömörítéséhez. Gratulálok a nagyon jó helyzet felismeréséhez , mivel rá jött , hogy itt bizony hatalmas összeesküvést hozott a éppen Soros politika. Tessen nekem megbocsájtani , de szeretném megkérdezni , hogy ha Viktorék már a szart is kilopják maga alól akkor is éljenezni tetszik?
Gyurcsány szembesítené Orbánt a birtokában lévő információkkal
Mellesleg , mindenki képzelje el a következőt , csak úgy gondolati szinten , hogy Gyurcsány Ferenc fiatalon elindul a Pápai tanácsi lakásukból Budapestre és 20 év múlva milliárdos lesz. Persze manapság a garázsból is elérheti ezt valaki 8 év alatt. Próbálta már ezt valaki elérni ennyi idő alatt? Ráadásul úgy, hogy tényleg semmit nem dolgozott érte. Ilyesmi csak akkor lehet ha politikus és hazudik, csal , lop , saját hasznára hoz intézkedéseket és bele vonja a többi tolvajt is . Az 1989 módszer váltás óta szinte az összes mai milliárdos így érte el a mai helyzetét.
De hová tűnt Rogán Antal? Ha aggódott érte, ne tegye!
Láttam én is a tv -ben , olyan kinézete volt mint a Pál utcai fiukból megismert Nemecsek Ernő , persze nem a jellemében , inkább a szerencsétlen kinézetében hasonlított rá.
Gyurcsány szembesítené Orbánt a birtokában lévő információkkal
Te ez a nem jössz el akkor ez lesz ha eljössz akkor meg ez lesz , meg megmutatom ha ... de nem mutatom meg mindenkinek . A büdös szemét anyádat , hát milyen ember vagy te ha miniszterelnök voltál és most meg szórakozol itt mindenkivel , egy egész országgal azért , hogy állandóan veled foglalkozzanak. Ferkó , ha tudod ,hogy hazaáruló volt mért nem mondod meg és bizonyítod be aztán kész . Me ha nem lesz akkor ez lesz , húznál már édesanyádba el felé.
Így néz ki Kim Kardashian hatalmas feneke retus nélkül
Ugyan már , szerintem elég vonzó a csaj , ha valaki azt mondja ronda , vagy nem jó alakja van az hazudik. Most nyilván ha valaki a seggét szeretné muszkirozni , vagy tapogatni akkor bele kell gondolni , hogy kicsit zsíros és narancs bőrös . Mi a baj ezzel a képpel , ja az , hogy ronda ? Hát kinek mi , szerintem a csaj eszmélet szép arcú , nagyon vonzó nőies alakja van , jó sok extrával persze nyilván senki nem olyan mint a fotókon .
Vizsgán kell a közszolgáknak megindokolniuk, miért jobb az alaptörvény
Szerintem totál egyszerű a különbség , a tákolmányt semmilyen felhatalmazás vagy kérés nem előzte meg ,így azt maguknak írták nem a népnek . A nép nem kérte ,hogy alkotmányozzanak . Lényegében ennyi a differencia .