Grafix69

Nem szerepelhet Demcsák az ATV-n, amíg nem derül ki, miért sikerült ennyire zavarosra a Szanyi-interjú
Biztosan az anyaszentegyház , élén a jó Istennel , kicsit megviccelte teve szájú Demcsákot , vagy Lézer Annyitisér Jankó kevert valami szart a reggeli konyakjába , vagy csak simán be volt rúgva.
Karib-térségben ragadt magyarok: a Külügyminisztérium közölte, nem utazási iroda
Reklám volt az államnak , nem menekítés , csak azt kellett tudatosítani a birkáknak ,hogy Viktor kormánya mennyire szívén viseli a külhoni magyarokat , szívük szerint kitették volna őket egy lakatlan szigeten is , hiszen addigra már lement a reklám.
Bayer Zsolt - Csúri Ákos kombó ismét "országveszejtést" kiállt
Ez az elmebeteg egy igazi vaskeresztre gyúr. Mi lesz még később itt, pl jövőre ?
Kósa: a "Soros-terv" befolyásolja a magyarok életét, ezért kell a konzultáció
Ekkora baromságra van pénz? Hihetetlen , a Soros terv, kérdezném , mi az Orbán terv? Konzultáció a semmiről , teljesen agyament beteg , rosszindulatú kormány ez. Soros terv , amikor átírták az alkotmányt azt nem kérdezték meg senkitől .
Pumped Gabo Ágija virsliszájat növesztett, megőrül érte az Instagram
Na , ezek , Pömpett Gambó meg az Agica . Valaki tudja mi az a Gabó ? Tényleg mi lehet az ? Virsli szájú kép nekem nem jelenik meg itt de szerintem arra jó a virsli száj ,hogy rendesem be tudja kapni a herezacskót is .
Női tolvajt fogtak a budapesti piacon, néhány pofon is elcsattant – videó
Nekem a malaclopó szoknya tetszett , igazi hungarikum . Volt régen a cirkuszban zenebohóc na még ő sem tudott ennyi szajrét elővarázsolni a gatyájából mint ez a néni , már várt mikor vesznek ki belőle egy verseny zongorát.:)
Meghökkentő dolgokkal kereskedett Magyarország és Észak-Korea
Szerintem ezek olyan komoly tételek ,hogy a Koreaiak a Wish-en vehették online:))))))))
Levelet írt Balog Zoltán a mentőszolgálatnak, hogy náluk milyen jó minden
Na ez még köllött Balog Zoltán Szent A mapát Esztergályos Plébános ,imádkozó sáska és erőforrás nyalonc. Saját magukat ajnározza , talán annyira be vannak fosva , hogy ha mentőt kell hívni hozzájuk mert annyira de annyira elverik a hívek , már be akarja biztosítani magát , pedig ha letérdelne és azt a rengeteg bűnt amit elkövetett meggyónná mondjuk Semilyen állkeresztény népnyúzó párt társának , talán még bocsánatot is nyerhetne , de csak a mennybe.
Szijjártó: a visegrádi négyek szerint az illegális bevándorlás rossz és veszélyes
Szerintem ilyen szöveget kellene óriás plakátokon ki írni a következő kambájnban : AKAR ÖN A NAPPALIJÁBA KÉT AIDSES BANTU NIGGERT LAKÓNAK?
Demcsák Zsuzsa szerelmével posztolt képet
Most de tényleg , nem kő rosszra gondóni , de mé olyan barna a színe a másik kéznek? Vagy csak a fény árnyék huncutkodik a képpel ? Esetleg csak ezért lehetett macrót készíteni ? Más : Volt ez a csaj a TV2-őn , hát ott még a párthatalmat védte vagy támogatta attól függően ki volt a vendége a MÓKÁBAN . És olyan értetlen tudott lenni az amúgy teljesen közérthető tényekkel szemben , hogy az embernek az volt az érzése na most baszom a földhöz a televizsont . Erre mit ad Isten ott látom értetlenkedni az ATV egyenesen félrebeszélős műsorában . Hát elvtársak illen gyorsan változott az ideológia ? Tavaly még ajnározta a nemzeti együttműködés rendszerét a Bandi tévéjén és értetlenkedett a riport alanyaival azon ,hogy lopott a politikus vagy sem ( persze ,hogy lopott ) , most meg az ATV -én ( Szent AtyaÚristen TV-je) értetlenkedik ,hogy igen igen lopnak meg mé lopnak . Most csak annyi volna kérdésem , miért?
Szijjártó: a visegrádi négyek szerint az illegális bevándorlás rossz és veszélyes
Igen kakastaréj idióta , a migráció veszélyes , igen , ja meg terroristák , meg gazdasági menekült ( minden magyar az , migráns ) , igen a négyek megállapították ,hogy nem jó igen . Kakastaréj Szargyártó anyukáék adták pénzt miniszter , abban is egyetértettek ott Visengrádiában , hogy a saját nemzetünk kirablása , agyon nyomorítása és totális lenyúlása milyen bazi nagy migrációt okoz a nyugatnak , ja magyar gazdasági migrációról beszélek. Na mikor megint a ti rablóbandátokat válasszák meg jövőre akkor megtudod , mert sokan nem maradnak otthon alattvalónak .
Így fest Lilu Marilyn Monroeként
Na nem tudom még mi hiányzott , Luli na . Meg a szex szimbólum . A lábszárára ha vetnél egy pillantást , persze nyilván én csúnya vagyok de nem is szerepelek sehol . Na mindegy Luli kifejezetten randa .
Aleska szexi fotót osztott meg a popsijáról
Én nem értem , illetve dehogy nem , szóval , miért kel futtatni a kurvákat ebben az országban , hiszen annyi szép nő van aki nem ribanc és annyi normális ember aki nem hivalkodó nem önimádó , nem farkalja hetente más férfi és nem a gazdag vén faszik oldalán tetszeleg .Palvin Barbik akik még az átlagos nőiességet sem érik fel, Kelemen Annák , akikre csak rejszolnak a pasik de sem feleségnek sem társnak nem kéne senkinek, Timikék akik felkapaszkodnak a testükből a semmire és ott mutogatják magukat a médiában , pedig egy átlag magyar háziasszony sokkal szexibb tud lenni csak magában , Ferrarik nélkül stb. Aleska ? Mi ? egy kurva , kész millió film van kurvákról , igen bazi jól néznek ki és ennyi . Miért kell ezeket sztárolni , a megmutatta a gigantikus über szexi melleit a VV akárki , akit a kamerák előtt online -ban dugtak a hatalmas kanok , akik soha nem dolgoztak és évek múlva lecsukják őket kábítószer kereskedelem miatt .Komolyan ennyire semmit érő az ember , ezek nem nők ezek használati tárgyak mint valami web shop termékek .
Ötszáz magyar nyelvű bibliát visznek biciklivel Székelyföldre
Persze , így adnak ötszáz darab ingyen kerékárt az erdélyieknek , lehet már hivatalosan nem merik:)))))))))))))))))))))))))))))))
Orbán: nem engedem, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák
Ezt a faszságot kell hallgatni a választások végéig , egyebet nem is tud mondani. Hazudni, hazudni , minden áron . 1270 ember a világ vége , húzzon a sunyi picsába .
A világrend változását taglalta Orbán Kötcsén, Macronnal különösen sokat foglalkozott
@Pegero: Mi a jó Isten nem volt benne kulturált ? Inkább volt benne irónia mint trágárság vagy bármi rossz . Teljesen normálisan leírtam azt ami van , és ha nem ez lenne akkor mindenki elégedett lehetne , de sajna ez van . Azt mondod a baloldal ? Nos ha megnézed a jobb oldali kormány pártot szinte mindenki baloldali volt , csak pár évente ahogyan a szekér halad ideológiai változáson mennek keresztül a volt MSZMP tagok . Egyszer csak rá jöttek rossz úton haladtak mert bizony a régi rendszerben nem loptak annyit , nem volt elég modern a rendszer ahhoz ,hogy saját magukra írjanak törvényeket amik megtámogatják a gazdasági bűncselekményeket jogállami törvényekbe burkoltan a csókosok javadalmazását , gazdagodását. Még a kereszténységben sincs 5-10 évente ideológiai változás mert a jó Isten marad a helyén , azért ne legyél biztos abban ,hogy KDNP a népet esetleg Istent szolgálná . A FIDESZ , semmiképpen sem .
Hidvéghi: "Orbán vagy a kerítés lebontása"
Ezek a mocskok kurvára kitalálták , ha fos van meg szar akkor legyen a fos .
A világrend változását taglalta Orbán Kötcsén, Macronnal különösen sokat foglalkozott
@Pegero: Nagyszerű , végre valaki megmerte mondani a frankót , ezt töménytelen jóságot , és még mennyi mindent adhattak volna a népnek , ha ... Érdekes a külhoni magyaroknak is sokat adtak , sokat , igen abból amit az itteniektől elvettek , mindezt úgy , hogy meg sem érezte senki aki legalább 500 ezret keres havonta . Meg a hitet a sok Balog bölcsességet és a KDNP , milyen nagyszerű amikor Semilyen Zsóti lovon hirdeti az igét Romániában . Szerintem az a fos amiről ennyi jót írsz már Posványoson megkeményedett , így lett belőle szar.
Megszólalt M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló
Már nem volt a kokain hatása alatt , de kimutatták a drog jelenlétét a szervezetébe , akkor most mi van?
Féltette életét, ezért szállt ki a Barátok köztből Ábrahám Edit
Én , olyannak élem meg ezeket a magyar sorozatokat mintha mindenki úgy olvasná egy súgó gépen a szöveget és csak akkor akarja átélni a mondani valót amikor már befejezte a mondatot . Szóval én rühelem az egészet.
Titkos spirituális központ épül, még a KDNP-s politikus se tud semmit
Volt a németeknek is a 2. Világháború idején ilyen spirituális központjuk ( mondjuk nálunk is ugrált már Sámán a Szent Korona előtt a parlamentbe ) hiszen erősen hittek az ezoterikában . Rengeteg pénzt áldoztak a spirituális dolgokra , főleg a nagy nemzeti tudat , a nemzeti szocialista germán őst keresték. ( Mondjuk ezek is keresték már Viktorka őseit a nagy Tadzsigisztánba , Szargyártó meg Tunguz földön próbálta megtalálni a leszármazottait , nem Európába.:))) Na vissza kanyarodva a német nemzeti tudathoz , külön spirituális államtitkára is volt a bazi nagy áltudományos erőlködésnek nevezetesen Heinrich Himmler , aki még egy német kastélyt is berendeztetett a szeánszokra , ahol még a kerek asztal lovagjai is beszélgethettek a Jézus szívét átdöfő dárda hol létéről. Nálunk is van ilyen poszt , csak nálunk bazi nagy keresztény hazugságokba van csomagolva reverendába Semilyen Zsolt , aki ha nem is a lándzsát de legalább Krisztus szent grálját keresi a szavazatok mellett Erdélyben és a Vajdaságban , néha lovon , gondolom azért mert fentről jobban tudja az utolsó kenetet feladni. Nem v életlenül hasonlítom a magyar kormányt a volt fasiszta kormányhoz , mert ennyi hasonlóság biztosan csak a képzelet szüleménye . A Nemzeti Együttműködés és a Nemzeti Szocializmus sajna egy tőről fakad , csak még nem merik kimondani . Központosított államilag irányított hivatalok, bíróságok , újság, média , iskolák beszervezése , tananyag átformálása, történelem hamisítás , bűnbak keresése , uszítás egy bizonyos népcsoport ellen ( EU ) , lejárató propaganda ( külön propaganda miniszter , Rogán itt , ott meg Göbbels ) Ezeket nem én találtam ki , ezek tények , és még lesz sok - sok ilyen sajnos.
Figyelmeztető videó Orbán Viktornak! Oszd meg te is!
Ja persze , már figyelik mi folyik itt Gyöngyösön , hát mi folyik a szar folyik folyamatosan . Orbán nevű bűnöző meg nagy ívben tesz az névtelen csoportra , mint ahogyan mindenki másra is .
Meglett az 1-es villamosról lerúgott kutya
@GeoCravker: Annyi lenne a véleményem , hogy ez a fajta a legveszélyesebb kutya közé tartozik és ha minden igaz akkor a 2 dik helyet foglalja el a listán , pl a snaucer is ebben a listában van. Ez a fajta akkor is támad ha eltörik a lába vagy komolyabb sérülést okoznak neki. Az amerikai hadsereg is használja . Okos, viszont , ha elborul az agya akkor kezelhetetlen is lehet , azért írtam ,hogy nehezen kezelhető mert nem olyan simulékony mint más kutyusok ami ennél a fajtánál nem is lenne előny. Nekem shar pei-m van az egy lényegesen nyugisabb fajta de itt sem lehet senkinek bejönni a lakásba még akkor is nehezen megy ha itthon vagyok:)))