Grafix69

Gazdasági növekedés: Magyarország jócskán lemaradt a régió országaihoz képest
Lehet én vagyok a hülye , de elolvasta ezt valaki ? Csak olvasd kicsit : "Összességében a vizsgált 16 év alatt Magyarország az utolsó előtti helyet foglalja el az „növekedési ranglistán”, Ausztriát megelőzve, de a többiektől jelentősen elmaradva." Most ez mi? Mi a lófasz ez , aztán folytatja : " Ausztriát tekintve, amely Európa egyik legfejlettebb gazdasága, ez nem meglepő. Ugyanakkor Csehország példája arra is rámutat, hogy egy nálunk fejlettebb gazdaság is képes lehet gyors növekedésre a térségben." Mi van? Ausztriát megelőztük , akkor az az utolsó ami a legfejlettebb ország az euban ? Ki írta ezt a fogalom zavart?
Palvin Barbi tigrismintás fehérneműben csábít a Paradicsomba
@division: Olyan ismerős ez a gondolkodás , a fogalmazás , sőt maga az üzenete az írásodnak . Gondolkodnom kell rajt picit , de nagyon ismerős nekem.
Elege lett a gonoszkodásból, fegyverrel fenyegeti a kommentelőket a luxusfeleség
Ez egy airsoft fegyver , nekem is van . Nem igazi , 1 joul erő van a kimeneti lövedékben , nem lehet vele kárt tenni senkiben . Piaci ára olyan 60 ezer forint , nem luxus , célzott lövés maximum 25 méter. Ennyi.
Sárosdi Lilla meglepően nyilatkozott Marton Lászlóról
Most nem értem , elfogadta a bocsánat kérését . Mit akar ? Nyilván nem teszi jóvá ezzel a gesztussal a történteket , de ha elfogadta a nyilatkozatát akkor mit akar tőle? Legyen börtönben , vagy ölje meg magát ? Miért nem akkor jelentette fel amikor megtörtént a dolog? Igen szar dolog amit csinált , mert ilyen a habitusa , igen megtörte a saját természete , igen , mindenki elítéli , mit akar tőle , miért nem elég ha megtört , végtére is nem erőszakolta meg , szerintem keresztre feszítéssel nem lesz sem jobb sem nem megtörtént a dolog .
Orbán: a nyugatiak a forradalmunkat sem értették és ma sem értenek minket
@Eladott Ország: Teljesen azonos a véleményem azzal amit leírtál . Sokszor megfogalmaztam itt én is ezeket . Azért , ha sokan látnák mi folyik itt Gyöngyösön akkor már nem lenne hatalmon .
„Ki a francnak akarnék megfelelni ennyi idősen?” – Verebes reagált az őt ért vádakra
Nem kedvelem , de azt akarta mondani , persze ilyen sajátosan kitekert formában , szóval azt akarta mondani , hogy ő nem tehet róla ha sikeres embereknek a csinosabb vagy törekvő színésznők simán oda dobják magukat , vagy olyan szinten kacérkodnak ami gyakran félre érthető. Azt gondolja , hogy a szexuális visszaéléseket nem csak a férfiak követik el , és azt is véli , hogy a művészeti ágakban , színház , filmstudió stb , simán természetes dolog az egész probléma . Teljesen igaza van , saját ismerősöm neves színházban színészek közt mozgott , azt mondta ott bizony minden nő már mindenkivel lefeküdt . Ilyen ez , és Verebes kb erre akart utalni a hablattyal .
Nyugat-Európában kezd az Orbán-kormány ellen fordulni a közhangulat, úgy érzik, Kelet-Európának csak a pénz kell
Lopik , ez van . Azért egy példát , had említsek meg itt . Itt,messze Magyarországtól ahol élek , sok -sok idéző jelben , gazdag magyar él. Munkatársaim is , akik már 10-14 éve élnek itt , mindene megvan az illetőnek , 2 autó saját ház bankban pénz stb . Nem is ezzel van a gond , hanem azzal megpróbálta megmagyarázni azért vitte el az esernyőmet mert neki is olyan volt és azt hitte az övé . Nos igen , akkoriban én gyalog jártam dolgozni, ő autóval , teljesen hihető volt a sztorija . A lényeg azon van , hogy megvan mindene . A nagy magyar magyar.
Nagyító alá kerül a héten Magyarország
Mit látnak? Nos szerintem Magyarország kikerült a demokratikus berendezkedés alól . Helyette átvette az irányítást a családi vállalkozás . Orbán Viktor családi vállalkozássá alakította a magyar államot benne a magyar népet a Fáraók korára emlékeztető hűbéri rendszerbe nyomorította , és komplett bűnszervezete irányítja és gyakorolja a jogot minden felett , még a jog felett is jogot gyakorol . Jogászaik a legerőszakosabb módon formálják át az igazság képét a saját érdekeik szerint . Kb ennyi .
Orbán Erdélyben: Kérem, ne feledjék, jövőre megint eljön az idő
Na erről van szó , ahol van munka meg akarat, igen , milyen szépen mondta, és nem röhögte el magát . Nagyon szép volt , a határon túli elkeseredett honfitársaink , igen templom, ja meg iskola igen, de szép , szépen felépítették , ők ahol munka van meg akarat. Itthon ugye , na itthon nincs akarat , munka meg pláne nincsen . Ide mi a francnak templom? Még a végén vallásosak lesznek , aztán onnan már csak egy ugrás az intellektuális fejlődés és még a végén elkezdenek gondolkodni , aztán csak úgy gyarapszik a sok értelmiségi. Persze nem olyan kvalitásúak mint Németh Szilárd , inkább olyanok akik még gondolkodnak azon , hogy ha akarat van akkor el lehet innen menni , hogy legyen munka is.
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
@bencemacska: Ezt nem tudom , de a jellemét azt nagyon könnyű eddigi munkásságából lemérni. Nem vagyok senkinek az ellensége , de érdekesnek találom , milyen nyugodtan hajtják igába a magyarok a fejüket , még ha valaki miatt is tennék ezt , na de ,hogy egy szélhámos miatt?
Elgondolkodtató .
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
@bencemacska: Az édesanyja héber vallású , tökéletes zsidó hittel , édesapja , Orsós vezeték néven volt anyakönyvezve de két vezetékneve is volt talán a második német beütésű tradicionális zsidó név. A gyermekei zsidó keresztnevet kaptak , mindegyik , tehát nem véletlen dologról van szó. A származását tekintve minden bizonnyal roma , és zsidó származású , bár utóbbi inkább csak vallás nem etnikum . Amikor megnézed az egész család fényképét , nem is kell magyarázni , pedig mindenki kerüli mert ez egy roppant érzékeny téma. Bár azt mondják ,okosok nem szabad a vallás illetve a származás miatt megítélni bárkit is ( ebben nem is vitatkoznék ), viszont nagyon érdekesek azok a kirohanásai amik más vallás illetve etnikumokat érintenek. Magyarul Ő igényli magával szemben a liberalizmust , de mindenkit támad aki nem tetszik neki , akár vallás akár politikai akár nemzetiségi kérdésről legyen szó. Teljesen nyilvánvaló , hogy minden fórumon azt mondja amit hallani akarnak , én soha nem láttam még olyan politikust aki percenként tudja változtatni az ideológiai nézeteit. Hazudik bele az emberek arcába és semmi nem korlátozza ebben . Az én szememben katasztrofális , hogy egy szélhámos akinek gerince elvei kizárólag a hatalomba maradást szolgálják , félretud vezetni egy egész népet .
Balog Zoltán: Magyarország az üldözött keresztények menedéke lesz
Balog esztergályos plébános miniszter úr. Szeretnék közölni önnel egy tényt : Nyugat Európa lesz a gondolkodó , dolgozni akaró , otthonából elüldözött , hazájában éh bérért dolgoztatott több millió magyar ember menedéke, függetlenül attól mi a vallása vagy az etnikuma . Szépen bezárjátok magyarbajdzsánt , és remélem egymást nyírjátok ki a bazi nagy keresztényi szeretetben.
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
Nyugodtan mondhatják rám ,rasszista. Sajnos a magyar kormány és a benne szereplő vezetők nyíltan azok. Olvasd el a plakátokat meg az a leveleket ,amikben nyíltan uszítanak emberek emberek ellen , közben arábiában nyíltan kiáll az arabok mellett ( felnézünk az iszlám kultúrára ). Brüsszelben is ezt teszi , hinta politika . Olyan mint egy kaméleon , és az emberek megeszik , ajnározzák . Soha nem gondolkodnak el azon , hogy nem mások miatt szar az életük hanem azért mert ilyen népnyúzó sumákok vannak a nyakukon. Képzeld el ha óránként képes az ideológiát megváltoztatni , mire képes az egész királysága ?
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
@Grafix69: szóval ember legyen a talpán aki eligazodik ezen a szélhámoson , aki munka nélkül is milliárdos lesz , ráadásul jogosan .
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
@Clavigo: Nyilván én is nagyon jókat derülök , mikor meghallgatom a baromságait . Azért érdekes egy simulékony kis gazember nem? Tud valamit nem. Most képzeld el ha szidják a cigányokat akkor simán megsértődhet , mert ugye ő nem az ( a sárgák sem sárgák csak Kínaiak ). Na de ha pl bántanák a roma származása miatt akkor kétszeresen is megsértődhet , egyrészt azért mert ő nem az ( illetve még nem mondta neki senki meg mert nem lehet ), másrészt meg ha az lenne akkor a jogaiban esne csorba mint kisebbségi . Amikor arról beszélünk , hogy vallási hovatartozása az úrnak ugye keresztény , persze ha annak kell lenni az ( mondjuk tiszta keresztényi kereszt neveket viselnek a gyermekei , Sára , Ráhel stb ) , de mikor elmegy izráelbe látogatásra akkor a fején van a tökfödő . A társadalmi élete is ilyen napraforgó , mikor liberális volt akkor is mindig megvolt sértve, amikor kommunista volt akkor meg megmondta ,hogy nem volt az . Most amikor nyíltan , vagy ha kell burkoltan fasiszta akkor ember legyen a t
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
@Clavigo: Most mé ? Nem így van ? Attól , hogy nem lehet beszélni róla , még a valóság.
Meglepő fordulat Simicska reklámcégeinél: nincs több politikai reklám
@gulyasgyula: senki nem kíváncsi a vagyoni helyzetedre , sem arra mibe buktál bele a politikai imádatod során . Senki nem kíváncsi arra sem , hogy milyen jó ember vagy , voltál az alkalmazottaiddal ,és arra sem kíváncsi senki mennyibe kerül neked az élet , arra sem , hogy hova mész nyaralni , mekkora a vagyonod stb . Ara mindenki kíváncsi , miért kell különböző nevekkel egy ilyen fórumon regisztrálni , ha amúgy rendes , becsületes polgárok vagyunk. ? Miért kell Szandokan?
Hét kérdés lesz majd a Nemzeti Konzultáció kérdőívén
Remélem az lesz az egyik kérdés , Teri néni akar Őn a nappalijába 2 AIDS-es pedofil bantu négert lakónak? A , válasz : igen akarok B, válasz nem , nem akarok csak két Ukrán bűnözőt akik letelepedési kötvényt vettek Tónitól.
Németh Szilárd: A budapesti álomgyilkosok Párizs és Los Angeles kezére játszották az olimpiát!
Szerintem Soros bérencek érdeke volt , hogy Budapesten ne legyen olimpia , és azt is akarták , hogy ez a Szilárd csökevény se legyen bent a parlamentbe ,
A bérek alapján mintha nem is ugyanabban az országban élnénk
@Eladott Ország: Mindenben igazad van . Ott mindenki arról hablatyol , mennyire emelkedtek a bérek, és már kihoztak 270 ezres nettó kereseteket ,közben a valóság meg az, hogy ha egy családban csak az egyik dolgozik akkor sajna 80-90 ezerből kell megélni aminek a 60 százalékát elviszi a rezsi. Rezsicsökkentés az van , de normális fizetése csak a annak van aki nem dolgozik. Én nem akarom bántani az irodai dolgozókat , de azt igazán elismerhetnék anyagilag is , hogy ha nem termel senki nincs mit eladni , és ezt kurvára elfelejti mindenki . Ezért mennek el az országból , mert azt látják otthon , ha nem dolgozol de csókos vagy jól élsz , ha meg dolgozol éhen döglesz vagy lenéznek . Ezt a nézetet minden média bele dukmálja a magyarokba.
Demcsák megszólalt a félresikerült interjújával kapcsolatban
Nekem az tetszik :hogy évek óta nem pihentem :)))))) Na értitek évek óta .
Nem szerepelhet Demcsák az ATV-n, amíg nem derül ki, miért sikerült ennyire zavarosra a Szanyi-interjú
Biztosan az anyaszentegyház , élén a jó Istennel , kicsit megviccelte teve szájú Demcsákot , vagy Lézer Annyitisér Jankó kevert valami szart a reggeli konyakjába , vagy csak simán be volt rúgva.
Karib-térségben ragadt magyarok: a Külügyminisztérium közölte, nem utazási iroda
Reklám volt az államnak , nem menekítés , csak azt kellett tudatosítani a birkáknak ,hogy Viktor kormánya mennyire szívén viseli a külhoni magyarokat , szívük szerint kitették volna őket egy lakatlan szigeten is , hiszen addigra már lement a reklám.
Bayer Zsolt - Csúri Ákos kombó ismét "országveszejtést" kiállt
Ez az elmebeteg egy igazi vaskeresztre gyúr. Mi lesz még később itt, pl jövőre ?