Grafix69

Pintér Tibor a férjezett nőket sem veti meg
Ez a fasz egy igazi szakértő , én meg anyádat sem vetem meg bazári majom.Ezt az idiótát minek futtatják ennyire.?
Kellemetlen: Pintér Tibor lányát folyton a csajának nézik
Ez a nagyképű ,önimádó ,ripacs nem veszi észre azt sem ,hogy miért van egyedül.
Semjén: „Meglesz az egymillió új honpolgár”
Rajtam múlna , ez a semmirekellő eltakarodna az új honpolgáraival a bús picsába, utálom ezt a szar darabot.
Egyetlen fideszes EP-képviselő sem árulta el, mire költi havi 1,3 milliós költségtérítését
Hát mire is? Ellopja , minek magyarázkodna baromságokat , abba bele lehet kötni. Ez is ellopja meg a többi is , Magyarországon vagyunk , vagy nem?
Magyar püspökök szólítottak fel a menekültek megsegítésére
Szerintem egy nemzeti konzultáció megoldaná a kérdést ami a következő képen szólna: Akar ön , drága Püspök Úr , két AIDS es muzulmán Bantu négert a szobájába család tagnak?
Már a forrónaci is jól mutat Gáspár Evelinen
Az Ávalin , mindegy az hogyan néz ki , na de amikor megszólal , na akkor aztán vége van a világnak , és az is mindegy mennyire fogyott le , ő akkor is egy gömbölű cigányjány marad , ha netán lesz gyereke akkor meg csak a fejét fotózzák mert biztosan nem fér bele a kamerába az egész teste.
Sarka Kata tagadja, hogy bunda lett volna a szépségverseny
Ebben az országban semmi sem bunda , csak aki a fazékban turkál annak a barátai, rokonai is a fazékhoz férnek.
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
@kokopelli: Persze nem tudta , mert azért ment oda hogyan néz ki a Kínai Nagy Ftal , mert ilyennel akarja körbe falazni Magyarországot a migránsok ellen , de valójában az elvándorlást akarja vele megakadályozni.:))))
Orbán: Az ilyen félázsiai származékoknál, mint mi, csak így megy
Persze , hogy fél ázsiai , hiszen Indiából származik, én például Európából származom. Teljesen igaza van.
Kósa Lajos: Ennek a rendszerszintű korrupciónak véget kell vetni!
Na Lala , az ,hogy valaki mennyiért ad egy szolgáltatást bárkinek az magán ügy .A korrupció ott kezdődik amikor életedben nem dolgoztál semmit , és simán elmész Ujzélandra egy ACDC koncertre , persze előtte letagadod . Az ilyen mocskos szarházi tolvaj ingyenélő ideológiai semmirekellők országa Magyarország a patkány képviselőkkel együtt akik csak saját magukat képviselik meg az ilyen faszokat mint te Kósa tuszi Lala
Budaörs fellázadt az állam ellen, ha megnyerik a pert, precedenst teremthetnek
Akkor ugye , a magán nyugdíjpénztárakat mikor megszüntették akkor a Magyar lakosságot az állam megzsarolta azzal , amennyiben nem a megszüntetés mellet dönt valaki , az automatikusan elesik minden nemű nyugdíj folyósítástól öregségére. Akkor kérdem én ez nem zsarolás nem bűncselekmény ?
Ilyeneket tud a kanadai miniszterelnök
@papa.49: A Nemzeti Együtt Lopás szervezete élén a Nemzeti Malacunkal, Nemzeti Kancsalunkal , a Nemzeti Arany hörcsöggel, a Nemzeti Flóriánnal , meg a Nemzeti Kötvény emberekkel .
Gyurcsány: tisztességes kollégáimat zártátok börtönbe, mert engem nem tudtatok
Elvtársak , régiek és ujjak :))) Na azért nem kell a mi Ferkónkat annyira megsajnálni , annak idején mikor szétlopták az országot ( privatizáció, milyen érdekes a nácik organizációnak nevezték) igen csak ott volt Feri a húsos fazék körül, amúgy az ujj elvtársak akik az MSZMP ből lettek ( FIDESZ ) pontosan tudták miket csináltak a régi elvtársak , na de , az ujj elvtársak is ráléptek a meggazdagodás és tolvajlás rögös útjára , ezért nem szabad nyíltan a régi kemény elvtársakat zaklatni , helyette inkább a kishalakat kell bekasznizni.
Saját uszodakomplexum kell Hosszú Katinkának
Olvasok itt ilyet meg olyat is , szerintem már elnézést , óriási tehetség és bizony már egy valag pénzt össze szedett vele , gondolom közelebb van a milliárdhoz mint a milliókhoz . Persze mind ezt ebben a szakmában megérdemelten . Szóval akár vehetne is egy ilyen intézményt magának . A focistáinkról meg annyit , én egy kicsit sokallom azt a havi 20 millát, ők is simán vehetnének maguknak egy kurva stadiont .
Ilyeneket tud a kanadai miniszterelnök
A mienk az sokkal többet tud, simán beszél egyszerre két ellentétes dologról a híveknek , a Matolcsyról meg nem is beszélve , olyan kancsal ,hogy hátrafelé folyik a könnye:)
Elesett kabátjában a híres matador, halálra öklelte a bika
@namihami: Volt egy eset talán 20 éve , lehet kicsit régebben , de mindenképpen a gegszter váltás után . Szóval a pécsi állatkert , nem volt egy túlzottan gondozott akkoriban és már régen nem élte fénykorát , ás abban az időben ha bent jártál akkor igazán sajnálhattad az állatokat , szegények nyomorúságos körülmények közt tengették napjaikat , sokszor éhezve. A lényeg annyi , hogy az ott dolgozó gondnok ki gondolta hogyan tehetne szert kis pénzre ,nos egy Ausztriai vadásznak 2000 ft ért engedte a ketrecben lévő medvét kilőni , persze pénzért . Szerencsétlenségére a medvét keresték később így derült ki az osztrák vadász története.
Utolérte a román életszínvonal a magyart
Na minő érdekesség ők kinőtték a mi életszínvonalunkat , mi meg a gatyánkat nőttük ki. Javaslom a támogatásokat célzottan erdélybe irányítani aztán a magyar parlamentben lézengőket is elvihetnék a picsába Kolozsvárra.
Elesett kabátjában a híres matador, halálra öklelte a bika
Baszottúl sajnálom szegényt a kardjával meg a sok segítővel , meg kifárasszuk a szerencsétlent , aztán bele nyomjuk a kardot a marjába . Dögölt volna meg az összes torreádor , ja meg vadász , mert az is nagyon hasznos. Múltkor láttam egy picsát aki egy lelőtt zsiráfon térdepelt és fényképezték a bazi nagy teljesítményért . Régebben olvastam , az egyik vízi show alkalmával az orka elfogyasztotta az idomárt . Hála Ísten mondom , ha valaki látott olyan videót amin az idomítást mutatják be , na az tudja miről beszélek. Én betiltanám az összes ilyen felesleges állat kínzást . Csináljanak az emberek maguknak arénát aztán a gazdag suttyó gyerekeket be lehet engedni egymásra egy nagy fejszével aztán a nép meg élvezné , sokkal igazságosabb lenne mint állatokat bántani .
Leszakad az arcunk: Hegedűs Zsuzsa szerint megszűnt a gyermekéhezés az országban (+videó)
Elvtársak , testvérek a hír igaz lesz , persze sokat nem kell már várni a gyermekéhezés végső megoldására, éppen úgy mint a munkanélküliség végső megoldására , és elvtársak , barátaim az ellenvéleményezők is megszűntek , kuss van és kész . A végső megoldásra nem véletlenül hivatkoztam. Semmi bajom a romákkal de a cigánykodással annál inkább. Milyen ország ez ? Cigány miniszterelnök, cigány szóvivő,cigány korona őr , de tényleg ezektől várnátok ,hogy ne lopják el az országot.
Húsz év múlva is Orbán Viktor lesz a miniszterelnök
Volt akkor egy másik videó is , illetve pontosabban egy videó melyik sokkal hosszabb volt mint ez . Emlékszem egy jelenetre mikor a riporter kérdi az ott jelenlévőket ( cigányokat))), mi a véleményük a kivándorlásról? Id: Jó az ha kimehetnek a fiatalok tanulni , meg dogozni ,a Gyujcsány azt mondta el lőhet innejd menni , na az egy szemét volt. Rip: Miért volt szemét , hiszen Orbán alatt is elmennek az emberek ? Fid: Az jó , tuggya most lehet menni mert a Viktor megengedte , Gyujcsány az elzavarta a népet , de a Viktor az elintézte ,hogy kint tanuljanak a fiatalok . Rip: Magának él kint valaki rokona? Fid: Persze má hogy ne éjne , a fijam Dániába.

Na nekem ebből elegem lett.
Húsz év múlva is Orbán Viktor lesz a miniszterelnök
Na elvtársak ez a videó akkor készült amikor egy hónapra rá elhagytam az országot , ennek már 3 év egy hónapja pontosan. Tulajdonképpen mikor megnéztem 2014 áprilisában ezt a förmedvényt , na akkor jöttem rá ha akkor nem megyek nekem végem.