Grafix69

Orbán Viktor a horvát miniszterelnökkel tárgyalt
Beszélt vele , akkor tanulhatna tőle , rohadt messze van emberileg onnan , kurva messze .
Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök
@Rockxy: Teljesen igazad van . A régi rendszerben mondjuk Kádárnak 78 000 ft megtakarítása volt meg egy lakása . A mostaniban Orbánnak csak 740 000 ezre van meg egy háza , legalább is papíron . :))) Amúgy meg egy szélhámos, ha az embereknek a Mikulás hit lenne a legmeggyőzőbb akkor beöltözne Mikulásnak . Annyira átlátszó már ez az egész Fidesz , Mszp, Lmp stb stb rendszer , hogy csak a hülye nem látja miről szól ez . Az állampolgárok teljesen le vannak szarva . Mindig is ez volt . Emlékszem 2010 -ben azt nyilatkozta a Nemzeti Nacionalista , illiberális,liberális,demokrata ,autokrata,cigány,zsidó,keresztény, vagyis a fhürer , hogy idézem " A MAGYAROK HÁTÁN FÁT LEHET VÁGNI " Nos úgy látom megkezdődött a fakitermelés .
Felkerült a netre egy újabb fotó Weisz Fanniék esküvőjéről
Ezt a saját magát magasztaló , imádó , beképzelt faszt kurvára utálom , és itt nem a menyasszonyról van .
A Parlamentben köszöntötték az Erzsébet-táborban nyaraló kárpátaljai diákokat
Az itt élő diákok meg a nagy nemzeti tudathasadásban dögöljenek meg , bezzeg a külhoniak , az a minden . Nemsokára úgyis mindenki külhoni lesz aki nem akar megdögleni.
Botránnyal indult a Sziget Fesztivál
@fekete: Ezeknél normálisnak lenni az már egy elavult szokás .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: ezt elolvasom , de nem ma , fáradt vagyok már . Viszont látom ,hogy kurva jó témák vannak benne . Köszönöm
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: pontosan értek mindent amit írtál . Ez kb olyan paradoxon , mint az ősrobbanás elméletek magyarázata , azzal pl a probléma ,hogy a tér tágulása az elmélet valódiságát alapjaiban rázza meg , ugyanis az gyorsabb volt mint a fény ( a modell szerint ) . Akkor ezek szerint akkor gyorsabb volt aztán utána meg semmi nem lehetett gyorsabb ? Legalább is a modelljük szerint . Van nagyon sok paradoxon , és a gyorsulással mért fény vörös eltolódásával sem magyarázható minden , ráadásul a folyamatos gyorsulás problematikája a mai napig fent áll . A gravitációval is vannak problémák , maga a rendszer modell Newton óta nem sokat változott , de valami mégis hiányzik az univerzum legújabb modelljéből , itt jöttek be a sötét anyaggal , sötét energiával , mondván ,hogy kell lennie valami másnak is odakint . Sokat olvasok a témában és sokat nem tudok , de mindig érdekeltek ezek a dolgok . Valamiért nem tudnak elszámolni az ősrobbanás teoretikusok az első 10 másodperc pillanatával , mert az a tér tágulás sokkal gyorsabb volt mint amit jelenleg ismerünk. Végtére is szép dolog a tudomány ..
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: Teljesen egyet értek veled ebben . Azzal a kis kitétellel , hogy a jelenlegi állapotban , tehát a tér jelenlegi kiterjedéseinek az ismeretében a tudomány ebben a rendszerben erősen kötött állapotú , bár koránt sem aknáztuk ki ennek a lehetőségeit , a természet mégsem elszámoltatható a miértekért . Bármilyen teóriát is ráhúzhatunk az élet definiálására , mindig belefogunk ütközni a miértekbe , és válaszokat ebben a rendszer soha nem fogunk kapni, ha mégis akkor már régen nem ez a rendszer és valóság lesz az ismert világ .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Peller Anikó: Bocsánat a véleményemért , és tényleg teljesen tisztában tartom a tiedet . Azt vettem észre , hogy igaz az a megállapítás , hogy az ember hoz létre szabályokat , törvényszerűségeket a megtapasztalt világ alapján . Viszont te úgy gondolod ,hogy ezek csak modellek , olyan modellek amivel meglehet magyarázni a megmagyarázhatatlant , és valójában semmi köze a valósághoz. Nagyjából ezt fogtam fel a Te általad megfogalmazott elméletekből . Én szerintem részigazságokat tartalmaz az elképzelésed , de az univerzum működése , biztosan törvényszerűségeken alapszik és minden bizonnyal modellezhető . Nem hinném ,hogy pl a matematika okult tudomány lenne , hiszen az az egyetlen nyelv ami akár idegen értelmes lények közti kommunikációra is alkalmas lehet , és mint ilyen egyetemes és igaz modellező eljárás mind az univerzum mind az élet leírására , olvasására. Csak ennyit szerettem volna.
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Mézike: Erről mind a hármunknak sajátos véleménye lehet , de szerintem Kripton és az enyém nagyjából hasonlatosak lehetnek . A lélek mint olyan , annyi de annyiféle teológia magyarázta már , igazából gőze sincsen senkinek róla . Magya az én tudat is nehéz dió ,de a lélek létezése , nos az én véleményem valószínűleg elkeserít majd , de én azt gondolom ,hogy az élő anyag halálával a lélek is eltűnik a semmibe , megszűnik létezni . Legalább is eddig ez a legegyszerűbb . Persze én is hiszek abban ,hogy valami más is van , de eddig azt senki nem bizonyította .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Edmond Dantes: Ez volt a legjobb , a kórházban is a betegek tudják a legtöbbet :)))))))))))))))))))))))))))))))
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: mellesleg Carl Sagan csillagász a kedvenceim közé tartozik , főleg a Cosmos c. sorozata amit a magyar tv 1989- ben le is adott . Szinte az összes részét fejből tudom , mind e mellett én is amatőr csillagász vagyok . Nem hinném ,hogy bármiben is különbözne a véleményünk , csak én azt bírom a legjobban , hogy mindenki megtud minden baromságot magyarázni , ufókat meg mindent , de olyan szinten rugaszkodnak el a valóságtól , hogy ilyen erővel a Mikulásról is tarthatnának előadást vagy Jézuskáról. Mindent meglehet magyarázni azzal , hogy olyan teknikájuk van amivel a pont pont pont pont , Mikor végig olvasom már fekszek is .:)) Olyan teknikájuk van az embereknek ,hogy még az 1 dimenzió világát sem tudják definiálni nemhogy a 4. dimenziót .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: Persze ezzel semmi gond , a tömeg gravitációs tere ezt simán megteszi , na de ezt a mai teknológiával utazásra használni , na nekem ez az erős .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Peller Anikó: Nos , sajnos ( ez csak az én véleményem ) szerintem a te eszmefuttatásodnak a 70 százaléka baromság , Javaslom egyszer olvasd el a Az idő rövid története . c könyvet , hogy ( a legegyszerűbbnél legyek ) Stephen Hawking mit gondol erről a világról , és közben a bizonyított tények is benne vannak . Könnyű olvasmány , könnyen megérthető és minden tekintetben igaz , felvázol teóriákat is , elméleteket , és rengeteg bizonyított tényt is . Még annyi lenne , de tényleg csak mert zavar, hogy az energia egyenlő a tömeg és a fénysebesség négyzetének szorzatával , az bizony visszafejtve a fénysebesség négyzete egyenlő az energia és a tömeg hányadosaként , magyarán a tömeg gyorsuló mozgásban nő ( nem csak úgy , hanem tényleg ) . Amennyiben te mégis mást gondolsz erről , lelked rajta , de én jobban hiszek ennek az egyenletnek , amit már igazoltak többször is akár a részecske fizikában is . Igen és te oktatsz ki engem , mert én soha nem venném a bátorságot arra ,hogy kérdezzél nyugodtan . Én nem vagyok ilyen magabiztos . Részemről a téma lezárva.
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: Pontosan ezt akartam hallani , mert ez van . akkor meg ne hadováljanak itt tér hajlításról .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@kripton: Ezt is értem és tudom is de , mikor egy papír lapot hajlítanak meg és megmagyarázzák ,hogy így az A és a B pont egymás felé kerül és az közelebb van , Igen aham csak akkor már mikor közelebb van akkor 3 dimenzióról beszélünk . Mert ott a magasság . Amikor ezt a produkciót megcsinálnák a 3 dimenziós térrel akkor milyen kiterjedés lenne az amikor közelebb kerül A - B ??? Milyen kiterjedés?
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Peller Anikó: Jólvan .Azon nem fogunk vitatkozni , hogy a világ nyilván sokkal bonyolultabb mint amit látunk vagy megtapasztalunk a mi 3 dimenziós életünkben , viszont , ha bele nézek a távcsövembe és meglátok egy galaxist , akkor az bizony olyan kurva messze van , hogy ha fénysebességgel is közlekedne valaki akkor sem tudná több generáció után sem , hogy mi a francnak indult el ide . Azzal a ténnyel , ( és ez nem olyan ,hogy nem tudták megmérni ) ,hogy a tömeg a sebesség növekedéskor növekszik ( valósan , nem csak úgy képzeljük ) azt eredményezi ,hogy egy sebesség határon túl már olyan mértékű lenne ,hogy nincs az az energia ami a mozgatására elegendő lenne . A tér hajlításokat meg meghagyom a scfi íróknak mert mindig lemodellezik egy 2 dimenziós síkkal ,közben meg 3 dimenziós teret kellene hajlítani stb stb . Nem hinném ,hogy a fizika minden területe marhaságokat állítana mert sajnos a természetben nagyon sok igazolt még akkor is ha neked ez nem tetszik . Én csak azt nem értem ,hogy mekkora bátorságod van ahhoz ,hogy olyan kijelentéseket tegyél elméletekről mintha az valós bizonyított tény lenne . Ezen kívül elég lekezelő számomra az ilyen ( kérdezzél nyugodtan , ha nem tudsz valamit , majd én megmondom neked mi hogyan van ) kioktatás , mintha azt gondolnád , hogy a másik ember csak elvegetál , nem olvas és nem érdeklődik a világ dolgai iránt . Ami pedig a marhaságot illeti az a kijelentésekre értendő nem a személyre , még akkor sem ha kioktatsz olyan dolgokból amiket akár tanulok akár tanultam vagy megtapasztaltam , netán a hobbim . Nekem nem probléma ha neked nincs tér , és nem létezik semmi amivel ezt a világot magyarázzák , de azért én mégiscsak a megtapasztalt dolgokkal foglalkoznék , bár nem ördögtől valóak az elméletek , azért azok még mindig csak gondolati síkon léteznek és nem feltétlenül a valóságot jellemzik amit te előszeretettel úgy állítasz be mintha az ténylegesen úgy volna . @karma1: Nyilván az élet nem egyedi jelenség az univerzumban , de azért mégis...
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Peller Anikó: Ancsa én nagyon bírlak meg általában a hozzászólásaidat , de kicsit el vagy rugaszkodva a valóságtól , de inkább a realitásoktól , ami alapjában véve nem baj de te tényként állítasz elképzeléseket , és már elnézést de néha akkora marhaságokat mondasz , hogy az ember azt gondolja , vagy te vagy idegen vagy csak mocorog benned valami . A gravitációs sugárzás amiről te beszélsz az a gravitáció által keltett hullám jelenség a térre , és bizony az nem gyorsabb a fénynél . Azt hiszem ,hogy sokkal jobban érdekel téged a fizika mint amennyit tudsz róla , a legjobb benne , hogy tényként kezeled az elképzeléseidet , ez önmagában nem baj csak káros lehet ha valaki magáénak veszi ezeket a scfi elképzeléseket . Az E = M x C2 nagyon sok mindennek ellent mond a te teóriádban . Nagyon művelt vagy , de sok ostobaságot is leírsz . Minden tiszteletem a tied , de csak más hozzá szólásokban .
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
@Peller Anikó: Szkeptikus vagyok , bazi nagyok a távolságok , ha itt lett volna egy is mi már nem élnénk az tuti.
Két nő vár a buszra Budapesten – a fotó, amitől felrobbant a magyar internet
Én jobbat csináltam volna , miért nem fényképeztek le 4 bakcigány közt egy nem cigányt , az is Magyarország. Akkor nem háborodnának fel ? Aztán melyik lenne a nagy magyar identitás meg kultúra ?
Összeomlott a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, mert meghallotta, mi vár rá
@papa.49: Tudja az pontosan mi történt , akkor is ha ő volt akkor is ha nem . Nem számolt a kamerával . Az a felvétel nem lenne bottal üthetnék a nyomát . Tud mindent , én kicsinálnám , ha kurva volt az áldozat ha nem , azért is mert ilyen sumák tapló . Abban is biztos vagyok ,hogy meg lesz a test , meglesz az és ezt ez a toprongyát is tudja , azért ilyen ideges . Kitakarják a pofáját a halottakat meg mutogatják feldarabolva is , mert neki jogai vannak . Mit keres egy ember a csomagtartóban ? Simán rá vágnák 20 évet azt kész , eltudná dönteni ,hogy megmondja mi van vagy nem . Nem ,hogy nem tudja , ha nem tudta volna akkor nem fényképezik le a csaj testével a balfaszt.