Grafix69

A magyarok harmada szerint jobb volt az élet a Kádár-korszakban, mint azóta
@Shikari: Te egy balvasz vagy barátom , ekkora ökörséget mint amit mondasz , még nem hallottam .
A magyarok harmada szerint jobb volt az élet a Kádár-korszakban, mint azóta
Az a helyzet , hogy a kemény szocialista terror a 60-as évek végére megszűnt. Az is igaz ,hogy azok a főleg értelmiségi csoportba tartozók akiknek a szülei is tanárok, történészek,orvosok , netán vezető pozícióban dolgoztak , nagyon -nagyon megszenvedték az állam terror intézkedéseit . Viszont az a réteg akik a munkásosztályból a gyárakból , termelő szövetkezetekből tevődtek ki , igen is , hogy jobban és emberibben és szebb környezetbe , természetesebben éltek. Az emberek nem utálták egymást , és nem kellett attól rettegni , hogy mit esznek vacsorára . Sokan szidják pl a május 1 felvonulásokat . Nos mosolygó embereket látni és én is azt láttam még a 80-as években . Nyilván nem volt akkora szabadság joga az embereknek , de ha jobban bele gondolsz nem kellett megtenned amit nem akartál , most meg azt csinálsz amit akarsz de azt is meg kell tenned amit nem akarsz. Nem vagyok szocialista imádó vagy rendszer imádó ( izmus) , de azt el kell ismerni ,hogy bár okféleség nem volt a boltokban , a vásárló erő nagyobb volt mint manapság. Azt se felejtsük el ,hogy a rendszer változás idején 1989 -ben nem volt olyan nagy államadósság ,hogy akkora hisztériát kellett volna miatta csinálni . Az állam vagyis mindenki vagyonát csak kevesek élvezhették , tulajdonképpen kirabolták az országot , nem a külföldiek , hanem a magyarok külföldi segédlettel. Nyilván nincs értelme vissza sírni sem a Kádár korszakot sem a szocializmust . Viszont ha olyan világban szeretnénk élni ami nagyobb egyenlőséget teremt az újra elosztásnál akkor az 1989 től idáig regnáló tolvaj megélhetési politikusokat el kell zavarni és újj lappal kell kezdeni mindent. Egy igaz történet Kádárról , csináltak neki egy medencét a ház udvarán , mikor meglátta , kérte temessék be , mert neki ez luxus és utána csirkék kapirgáltak rajt . Nem volt vagyonos ember , de lehetett volna . 74 000 ft megtakarítása volt illetve egy párt által adott öröklakás volt a nevén . Azért Orbán Viktor nagyon messze van a nem vagyonos ember fogalmától...
Tényleg ez a harc lesz a végső!
Most ilyen szolidabb etetés folyik . A választó polgárokat most hintáztatják , finom duruzsolással . Magyarország , Magyarország lett, az ezer éves halászlé ( paprika csak 1750- től van az országban ) , a keresztény Magyarország egyetemes jövője Európa minket utánoz , stb. Mindegyik nemzeti parazita igyekszik a nagy magyar együttérzésre rá licitálni . Most az illiberális fasizmus altató dalát hallgatjuk amíg a NER lovagok felkészülnek az olyan törvénytelenségek törvényessé tételéhez ami elősegíti a vagyonosodásukat . Semilyen Zsolti is az erdélyi magyarokat hergeli és finoman cukorkát osztogat , megakarja könnyíteni a szavazást , me má úgyis nagyon nehéz nekik elküldeni . Még az Izraeliták is elismerően nyilatkoznak a zsidó,keresztény,polgári,elvtársi,kisebbségi,kommunista ,imperialista, köpönyegforgató Orbán Viktornak ,hogy milyen nagyszerűen helyt áll a menekült sisere had megállításában . Olyan mély altatásba kezdtek az állam részéről , hogy garantáltan szar lesz az ébredés , talán mikor az elvtársak törvénykeznek a szabad rablásról és mások kötelező utálásáról .
Orbán: mi vagyunk Európa jövője
Orbán te a korrupció jelene, jövője és remélem nemsokára a múltja leszel .
A Hősök terére szerveznek megmozdulást a szurikátagyilkos fiúnak megtorlást követelők
Szóval , tegnap agyon tapostam vagy 500 darab hangyát ( tényleg) , miben különbözik ez más állatoktól ? Semmiben , ráadásul én szándékosan tettem ,igaz nem előre megfontoltan de szándékosan . A gyerek nem felelős , az állat sem . Aki felelős az az ottani személyzet , vagy gondozó stb . Mekkora balhét kerítettek köré , persze mert mentálisan az állatokat jobban védjük mint az embert . Azért ez csak egy illúzió mert a rántott húsnál sem kérdi meg senki ,hogy a tulajdonosa szívesen adta -e , így ez a történet is csak egy sajnálatos baleset volt . Az is baleset ,ha belerúgunk egy kutyába csak heccből az meg megharap. Mondjuk ott nem sajnálom az embert. Sokkal nagyobb kárt okoztak ennek a gyereknek ezzel a felnagyított problémával mint ha semmit sem csináltak volna .
"Az olcsó munkaerő kora véget ért" – Varga Mihály szerint ez a következő évek legfontosabb feladata
Azért ha már felbarmoltam magamat nézzük sorban amiket hablatyol . Először is , a munkavállalók nagy része nem a kisvállalkozásokban van hanem az államnál , ki-ki döntse el ezt maga 800 000 ember dolgozik a közszférában akik semmilyen vagyis nulla hasznos termelő erőt nem képviselnek , java részét még csak szolgáltatónak sem nevezném . Akkor jöjjön a második pont : Az lehet hogy az SZJA- mértéke csökkent , de mellette 35 adónemet és nagyon sok szociális rendelet eltörlését hozták meg . Az ,hogy levette 16 százalékra a jövedelem adót és elvett 120 ezer forintot a bérjövedelemből élőktől minden évben , nem nevezném kedvezménynek . Aztán a harmadik pont: a digitalizáció jelenleg valakinek a valakijéhez szól aki nagyon megszedi magát abból ,hogy az új törvények miatt speciális berendezéseket kell legyártatni megvenni . Persze túlárazva Eus pénzből ellopva. A nagy adóelkerülési versenyben illetve ennek elkerülésére hozott törvények a haverok szabad rablását emelte ki , kaszinók VajniBAndi , neki nem kellett online kassza mert ő önbevalló , olyan becsületes. Igen a GDP újra elosztása sajnos nem a magyar nép felemelkedését szolgálja sokkal inkább a haverok rokonok meggazdagodását . A nagy újra elosztásból nőnek ki az ilyen Mészáros féle cigók is . Aztán az a baromság ,hogy online számlázás bevezetése megszünteti a fekete gazdaságot tényleg a csúcs , Varga megélhetési senkiházi , az online számlázást is valaki bele veri a gépbe nem??? Mert ha nem írok be semmit mint ti a vagyon nyilatkozatokba akkor otthonról sem írsz bele semmit ha éppen a facebukon írnád meg ,hogy nincsen semmid csak az Armani zakód de abból is csak egy van . Folyamatos etetés már unalmas , persze a félkiló száraztésztáért rátok szavazott cigányok , mint ti magatok is megértik ezt a sok ostobaságot , hogy nemsokára kánaán lesz .
"Az olcsó munkaerő kora véget ért" – Varga Mihály szerint ez a következő évek legfontosabb feladata
Na baszki, Varga a munkaerő eddig sem volt olcsó , annyi járulékot meg minden szart lehúztatok mind a melóstól mind a munkaadótól ,hogy amikor megemeltétek a minimálbért sokadszorra az állam vagyis ti ugyan annyit kaptatok a melós munkájáért pluszba mint maga a munkás . Nem volt olcsó , tudod kis parazita mi volt az olcsó , az a pénz amit a kezébe adtatok , na az olcsó volt. Azért megy a a nagy nyugati multi Magyarországra befektetni mert egyrészt semmi adót nem fizet másrészt ugyan abból a fizetésből amit nyugaton adnak itt csak az 50 százalékát kell fizetni , ti meg annak a felét még el lopjátok a munkás meg ott rohad 120 ezer forintért 2 műszakban . Rohadna meg a megélhetési bőrötök .
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
@ágimami: Persze ezt nyilván én is tudom , a fizetést meg csak viccből írtam bele.
Durva áremelkedéssel indul a Balatonon a strandszezon – 800 forintot is kérhetnek egy lángosért
@egyvandor: Általánosságban a kereskedőkről írtam . Nem magamról , sajnos én mindig szarért dolgoztam míg otthon éltem.
Durva áremelkedéssel indul a Balatonon a strandszezon – 800 forintot is kérhetnek egy lángosért
@egyvandor: Az idő többi részét már 5 éve Írországban töltöm , és hentes vagyok és ott akkoriban is az voltam , alkalmazott a szálloda állami cég volt. Igen és itt is megszedtem magamat munkával , jó sok munkával .
Orbán Józsit a legnagyobb bajban hagyta magára fiatal barátnője
Nem lehet elítélni a csajt sem , rendezi ő majd saját magával , mással úgy sem kell. Amikor valaki bajban van akkor is el kell tudni engedni a másikat ha nem akar a gondokban problémákban részt venni . Azt hiszem nekem sokkal másabb a véleményem erről mint az emberek többségének . Néha azért is fogadnak nehezen . Az én véleményem az ,hogy az IGEN és a NEM értéke egyforma , még a szituáció sem határozza meg . Amikor vele volt az tetszett , most meg neki nem tetszik az egész ennyi .
Durva áremelkedéssel indul a Balatonon a strandszezon – 800 forintot is kérhetnek egy lángosért
2001 -ben dolgoztam a Balatonföldvár Fesztivál Hotel éttermében illetve a strandján . Érdekes módon akkoriba nem hisztiztek annyira mint manapság , azért ,hogy érzékeltessem az árakat ide írom nektek . Kávé a strandon 250 Ft a kocsmában 40 Ft , egy dobozos balatonboglári literes almalé : Strandon 800 Ft a boltban 150 Ft BB pezsgő az olcsóbbik a parton 1500 Ft a boltban 650 Ft . Mit nem lehet ezen érteni van 2,5 hónap aktív szezon , de gyakran csak 2 hónap , ennyi idő alatt kell megszednie magát mindenkinek.
Tóth Verát vérig sértette az őt kövérező Rippel Feri – az erőművész nem kér bocsánatot
Tóth Vera berakatott egy gyomor szűkítőt ( minden bizonnyal ) ettől hiába eszik annyit mert csak x mennyiség fér bele . Születésétől kezdve genetikailag kövérkés , esetenként kövér . Alap nála ,hogy kövér . Igen lefogyott 45 kilót de a bőre koránt sem fogyott hozzá . A másik meg , hogy baromi jól énekel és engem az sem érdekel ha 150 kg és az sem ha egy top modell . Összegzés képen Zimány mittudoménkicsoda , pl olyan mint egy jó csaj , de csak messziről ezen kívül nem tud semmit . Aztán a másik közepesen jó énekes és még közepesebben jó csaj , viszont rendkívül szép arcú Király Linda ( persze a Himnuszt hagyjuk ) Ő is kövér kövérnek született , MIchael Jackson meg négernek született , ő is megmagyarázta miért fehéredik meg ezek is miért fognak vagy miért nem .
Agrárminiszter-jelölt: úgy került a sertéspestis Hevesbe, hogy egy migráns eldobott egy szendvicset
Ez meg úgy került a parlamentbe , hogy valaki bele rúgott egy kutyaszarba az meg berepült az ablakon.:)
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
Akkor még egy 1990-ben a Kecskemétre Solt felőli bejáró főúton a mezőgazdasági bolt ( akkor) mellett lángos sütő volt , kifejezetten a fuvarosoknak . A sajtos tejfölös 9 Ft a sima 7 forint volt .
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
@papa.49: Akkor én is mondok egy érdekességet 2009 -ben Kaposváron a piacon 200 volt a sima 250 a sajtos tejfölös és ez biztos . 9 éve . Meg azt nem értem miért háborodnak fel hiszen ott van a KSH átlag nettó 270 forintos fizetése , abból csak futja egy 500 ft -os lángosra , vagy nem? Mé?
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
Nem a lángos a drága , a fizetések szarok .
1,5 euró egy jó lángosért szerintem megfelelő , persze nem 300 eurós havi fizetésből .
Gulyás Gergely szerint nem látszik az esélye, hogy 10 éven belül kormányváltás lenne
@Eladott Ország: Az éppen olvastam Navrasics nyilatkozatét : Nem sérült a demokrácia rendszer szinten Magyarországon . Képzelheted , ha már neki sem sérült akkor kinek igen ? Mármint a párton belül ,
Navracsics: soha senkit nem támadtam a Fideszben, Orbánnak gratuláltam
Lefeküdt Ő is nekik , pedig azt gondoltam talán gerincesebb , de nem ,a pénz , pozíció nagy dolgok a gerinc nem annyira .
Voksán Virág hamarosan anya lesz
@Eladott Ország: Mikor volt az Európa Bajnokság azt nyilatkozta ,hogy Brazilia esélyes a nyerésre:))))
Még mindig áramlanak az állami milliárdok Simicska cégébe
Minden bizonnyal ,a választások előtt szólt neki a Geci , hogy ha bele köpsz a levesembe akkor is nyerek de utána földönfutóvá válsz az tuti . Vagy el ülsz a seggeden és utána is pénzelünk , vagy pattogsz aztán kicsinálunk.
Balog Zoltán a kormány romaintegrációban elért eredményeit méltatta
"Magyarországon ma olyan gazdasági növekedés van, amely szívja magához a munkaerőt".

Igen , szent szar , igen elvtársak ,olyan kurvára szívja a munkaerőt a rendszer , hogy simán képes egy ilyen semmirekellő ,ingyenélő, szardarabot , mint ez az ájtatos esztergályos plébános eltartani a nagy büdös semmiért . Amúgy meg nem ,hogy nem szívja a munkaerőt ,inkább elüldözi az országból . Helyesen talán így lett volna a mondat .

"Magyarországon ma olyan gazdasági növekedés van, amely szívatja a magyar munkaerőt".
Kósa Lajost így még nem látta kamera elől menekülni
Lehet mondta neki a futtatója , hogy Lajos bazdmeg , te ne pofázzál mert állandóan csak a szar folyik a fejünkre , ha kinyitod a szád.
Orbán 12 évre tervez: „régen álltak ennyire jól a csillagok”
12 évre tervez . Az első évben meghozzuk azokat a sarkalatos 2/3 -os törvénytelenségeket amik segítik én és családom , valamint minden olyan igaz keresztényt aki nekem csókol kezet milliárdossá lenni . A második évben szétzúzzuk a még önálló önkormányzati rendszert , helyébe rendeleti kormányzással fő ispánokat teszünk az uradalmak élére. A harmadik évben megpróbáljuk elérni , hogy még az uniós pénzek jó része a zsebünkbe vándoroljon . A negyedik évben olyat csinálunk a jogállam sárba tiprásával amiért ki tudjuk eszközölni , hogy az európai unió kivágjon bennünket . Az év végére kitaláljuk az új ellenséget ami akármi lehet ,és a választásokat új 2/3 rendelettel úgy bebetonozzuk , hogy még az is elképzelhető választás sem kell és 3/3 is meglesz . Utána 8 évig folytatjuk az oroszok oldalán és mindent megteszünk ,hogy nyugdíjas korunkra még az ük unokáinknak se keljen dolgozni , akár csak nekünk parazitáknak . FOLYTATJUK