Grafix69

Simlis virsliket buktattak le a fogyasztóvédők
10 Virsliből 9-ben nem éri el a feltüntetett adatokat. Igen és mindegyik tartalmaz szója fehérjét. Pontosabban az S760 vagy az S800 szója lisztet ugyanis az xy kft aki fűszer keverékeket forgalmaz Magyarország egész területén , az adalék fűszereket szója keverékben csomagolják ki .100 kg készárunál ez 4 kg -os csomagokban értendő melyből a szója 2 kg. Nem értem a hiszti okát.
Több száz milliárdot fizetett ki az állam a csokra
A képlet nagyon egyszerű. Az állam kihelyezi a közpénzt ( CSOK ) a családoknak hitelbe, a bank megelőlegezi, az állam kifizeti. Az adós elveszti a munkahelyét a bank elveszi az ingatlant a közpénz elveszti közpénz jellegét, a befizetett összeg és az ingatlan magánvagyon lesz, Mészáros Lölövics , vagy OTP , vagy Orbán vagyon .
Kövér László elmondta, mit csináljanak a magyar fiatalok internetezés helyett
Kövér elvtárs nem mondott semmi olyasmit ami már ne hangzott volna el 1933 vagy 1939 ben. Pontosabban Ő már azon is túllépett, hogy mint a fasiszta mint a szocializmus eszméire támaszkodva csak az egyén ellen szólalna fel. Kövér elvtárs már általánosságokban beszél mind a tömegek mind az egyén ellen. Ami azt feltételezi, hogy kialakított magának egy új ideológiát, nevezetesen a köztörvényes bűnözök ideológiáját.
Adómentessé tenné a vadászaton kilőtt állatok húsát a KDNP
Ezt a büdös nyáladzó faszopó rühes megélhetési parasztot kellene oda feltenni ahol a vaddisznófej van. Rohadt kis parazita az egész retkes csuhás degenerált barmokkal együtt!
Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják
"hogyan süllyedt bennszülötté ez a nagy középkori nemzet tulajdon országában?" Úgy ,hogy az ilyen hazaáruló, mihaszna, elmebeteg tahók eladták az országot egy marék szotyoláért. 1919, 1945, 1989, és 2014-ben is .
Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve
@verőce21: igazad van ezeket nem mindig tudom , valami más amiért értéktelen a véleményem . ? Töröltem magamat minden jót nektek .
Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve
@verőce21: Tudom , hogy te mindenben remekelsz , hiszen részletesen ki is fejted , mellesleg ez nem egy irodalmi fórum és mint ilyen gondolom azért mivel nem az még nem olyan rettenetes . Nekem az nehezebben menne , hogy mindenben egy olyan rendkívül intelligens ember legyek mint pl , te . Így elnézést , ha hiteltelen vagyok de a magyar zenei színvonal helyesen vagy helytelenül is a béka picsája alatt van . Sajnos.
Kárpáti Rebeka olyan dühös lett Pápai Joci kiesése miatt, hogy nem juttott eszébe egy európai ország magyar neve
35 éve foglalkozom zenével , zeneszerzéssel , masterelésel , keveréssel , stúdió munkával jelenleg is . Az én véleményem a következő lenne . Évek óta van ez az Euró víziós dalfesztivál . Szinte kivétel nélkül , igénytelen , túlvariált , vagy éppen primitív zenék kerülnek be a dal válogatások során . Nem csak magyar oldalról van ez így , valami megfoghatatlan okból szinte mindegyik nemzet a legszarabb zenéit teszi itt közkincsé . Valami okból , ki tudja miért a profi zeneszerzők illetve előadók mindig elkerülik ezt a neves rendezvényt . Nyilván van egy-két kivétel a számok közt is , de gyakorlatilag ezek a művek pont a 12 egy tucat fosok közül kerülnek ki . Én a magyar részvételt már évek óta figyelem , persze nyilván az ízlés az elég szubiektív mindenkinél más és más , de azért gyakran még a zenei ingerküszöböt sem érinti meg ezeknek a daloknak a hallgatása . A magyar oldalról én Pápai Jocit is ide sorolnám , van akinek tetszik , de nekem középszerűnek tűnik és ebbe szinte a fesztiválon résztvevő előadók vagy 90 százaléka is . Olyan el énekelgetnek aztán kész . Nem érzek benne semmi töltést , nem borsózik a bőröm ha meghallom stb . Szóval az , hogy kiesett nem nagy kár , sem a produkció szempontjából sem az ő énektudása szempontjából sem , kb egy színvonalon van mind kettő . A tehetségkutatókról meg annyit , hogy most már lassan a tehetségtelen embereket adják el erőszakkal a közönségnek . Ez van . Fel a fejel Joci kb ugyan azt szintet tudod mint akik ott maradtak .
Kelemen Anna bugyi nélküli képpel izgatja a rajongókat – fotó
Azért , persze csak az én véleményem . Szóval , ha mondjuk nem lenne annyira megnyúlva a bőr az arcán . Olyan mértékben kezdi szét plasztikázni az arcát is , hogy olyan hatása van az arcának mint amikor egy viaszbaba 200 fokon hirtelen megolvad . A másik . Kezd olyan hatást kelteni a szája mint Geronadzó Mariskának , szóval olyan szinten van feltöltve már ami a saját karikatórájának is elég erős lenne. Piszkosul jó teste lehetne ,ha nem tetetne akkora bazinagy szilikonokat a csecsébe ami lassan úgy fest mintha egy képregény figura lenne , ráadásul annyira feszül , hogy kilátszanak az erek rajt . Az is eszembe jut mikor fotóztatja a valagát ,hogy legalább az eredeti. A személyisége meg katasztrofális . Összegezve , volt egy szép csaj amiből lett egy luvnya aki már kapaszkodna vissza a normális kinézetbe de annyi műtét és baszás után csak rosszabb a helyzet . Jó kis dög volt valamikor , most meg egy katasztrófa , ha megszólal akkor meg aztán világvége van .
Fidesz: Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – videó
Megüzenték határozottan , ide leírom az emészthetőbb verziót : Az Európai Unió nem foglalkozik azzal , ha magánszemélyek banki kölcsönt kapnak és azzal sem ha ennek kedvezményeit egy ország maga dönti el. Csak és kizárólag azzal foglalkozik ami az Uniós pénzek olyan elosztását szorgalmazza ami a versenyképességet nagymértékben sérti . A még gyengébbeknek : Mészáros Lölövics , Tiborc István , Garancsi , stb . Teccikérteni ?
Dömötör: irányváltást kell kikényszeríteni Brüsszelben
Igen elvtársak a család támogatási rendszer világszínvonalú . A kilenc gyermekes családot ki kő baszni a házbú mert nem perkálnak . A 400 ezer forintos 21 éves banki faszkalapnak meg kell adni 2,5 milliót ,hogy vegyen egy baszott nagy autót mert van három kölke 3 év alatt . Igen teljesen rendben van ez az egész . Meg megtámadják az anyátokat ott Brusszelben me nem akarják ,hogy jó legyen a népnek ezek a szemét kapitalista imperialista gimnazista kizsákmányolóak . Rohadjon meg az összes fidesz buzi a vezetőkkel együtt mennyenek a fasiszta kurva anyjukba .
Így vállalhat egyszerre több munkát
Kormány közeli média lap , írott és on-line . Azt hittem rosszul látok , felhívják az emberek figyelmét a rabszolgatartó társadalomban , hogyan dolgozhat többet . Ehhez képest a szocializmus kommunista szombatja egy ártatlan baráti összejövetel . A pofám leszakad , hogyan dolgozzunk 24 órában éhbérért ?
Kásler: a mentők keresztényi elvek szerint végzik munkájukat
Ez a faszi egy elmebeteg kretén faszkalap , retkes és koszos is , ja meg hülye is .
Kövér: a magyarság lényege a kereszténység
Ez a jószág még mindig itt tart? A magyarság lényege ,hogy már a 450 éves habsburg és a 250 éves török uralom után , no meg a fasiszta Magyarország illetve az 40 éves orosz fennhatóság után most kik is vagyunk igazából . Vagy Attila a nagy HUN nemzedéke akik pogányok voltak , sámánok , akik köptek a keresztényekre . Esetleg István után miután kizsarolták a német királynővel a kereszténység felvételét . Szóval mihez kell itt viszonyítani ? Kövér elvtárshoz esetleg mint űber Hungarikumra . Szerintem meg egyszerűen baromság az egész , nem a magyarság természetesen , hanem a hasonlítás kissé okafogyott .
Navracsics Tibor ma már nem biztos, hogy belépne a Fideszbe
Sajnos tudta Ő már ezt 9 éve is , csak azt gondolta talán nem , hát de.