Grafix69

Novák Katalin szerint az Egyesült Államok követendő példának tartja a magyar családtámogatási rendszert
Tisztelt Katalin ! Magyarországon a baszott nagy család támogatási rendszert a lakosság 1% -a sem tudja igénybe venni. Éppen úgy ahogyan a 4 gyermekes anyáknak nem kell személyi jövedelemadót fizetni , nyilván nem sok négy gyermekes anyuka dolgozik . A kurva nagy 10 millás hitelt amiből jelenleg még vidéken sem lehet lakást vásárolni bőven kimeríti a mézes madzag fogalmát . Igazából ezek a támogatások csak a gazdag embereket segítik . Ma jelenleg Magyarországon normális ember aki egy vidéki gyárban dolgozik nem fog 4 ,3 d még kettő gyermeket sem a világra hozni mivel olyan alacsonyak a munkások bérei , hogy azok csak az alapvető szükségletekre elegendőek , olykor még arra sem . Akiknek ezt a szart kitalálták azoknak nincs 350 000 ft nettó jövedelmük , nincs még 4 millió forintjuk kipótolni vidéken egy lakás vásárlást és sok esetben még autót sem tudnak fenntartani . A baszott nagy valóság az , hogy az emberek kb 6 millió magyar nem keres meg többet mint napi 4000 forint nettó . Az igazi család segítés az lenne , ha emelnék a családi pótlék összegét , ha gyermekes családoknak jövedelem pótló járadékot adnának ,, ha nem éri el a keresetük fejenként a kurva KSH átlagot , vagyis a 260 ezer ft nettót . Aztán teljesen le kéne vinni a Magyarországon megtermelt élelmiszerek adóját ( ÁFA ) mondjuk 0 százalékra , mert akkor érdemes volna termelni otthon . Aztán támogatni kellene a fizetések nagymértékű emelését mert valamiért a 45 000 forint gyes elég riasztó lehet minden anyukának . Mivel önök ezt a szart a gazdag emberek életviteléhez igazították ( politikusoknak van 5 gyereke meg a nyomorban élőknek , meg a cigányoknak . ) ezért ez egy zéró , nulla , fos tervezet. Éppen olyan mint az 1 kulcsos adó , mert az baromira igazságos .
Ő Cinthya Dictator új szerelme? – fotó
Az a helyzet , hogy ők ketten az a kategória mint egy viccben : Két avantgárd művész ül egy párizsi kávéházban . Azt mondja az egyik , :-- Te rá szarjak a zongora tetejére?
Mire a másik :--- Á ugyan minek , ezek ezt úgysem értenék . Nos én sem .
Szijjártó: lelepleződött Brüsszel eddigi legnagyobb hazugsága
A jó Isten áldjon meg , hát miről beszélöl te aki életében nem dolgozott soha , semmit nem termelt meg maga körül ami igazolná a létezését . Mindegyikőtök egy szélhámos egy semmirekellő egy ámító hazug szó csépelő aki azt mondja amit hallani akarnak , aki jól él , mit jól él ? , fényűzően él a semmiből , a magyar emberek eltartják. 30 Évesen milliomos 40 évesen milliárdos hazudozó , akinek annyi értéke sincs ebben a világban mint a papucsállatkáknak . Egy mocskos képmutató , haszonleső , ingyenélő , szardarab .
Itt a Fidesz válasza Webernek
@Shikari: Nincs ilyen ,hogy liberál fasiszta , azért nincs ilyen mert a kettő kizárja egymást .
Orbán: "a Jóisten kezébe kell tennem magamat"
blablablaolnablablabla , mondotta a miniszterelnök . Valójában ezt kellett volna mondania : Magyarországot én irányítom , egyedül én döntök mindenről és mindenben , Európában is ezt szeretném , azért is mert egy önimádó elmebeteg fasz vagyok , meg azért is mert az oroszok annyira szorongatják a tökömet , hogy nem is tehetek mást . A népemet hülyének nézem és a nemlétező kereszténység leple mögé bújva lopom szét az egész országot és egész Európát . Pedig nem is vagyok cigány .
Itt a Fidesz válasza Webernek
@Shikari: Te egy baszott nagy elmebeteg vagy , de inkább barom.
Itt a Fidesz válasza Webernek
Hallgasd már meg a kibaszott stadionokban a magyar válogatott neveit mikor kommentálják . A tv -ben a sok magyar falábut , a nemzeti 11 akiből 3 magyar van a többi mind migráns . Elmebeteg
Bódi Sylvi tangás feneke eddig a hét szexi fotója
Most nem azért mintha én szép lennék , no de ennek a nőnek semmilyen alakja sincs , vagy is nem van . Ez a csaj olyan egybe nő , semmi olyan nincs benne amire azt mondanám ,hogy vonzó . A segge se nem gömbölyű se nem formás , a csípője egybe esik a derekával , melle nincs a feje meg kész katasztrófa . Ja és nem rossz szándékból gondolom ezt , de szerintem a hazai ribancok közt ez a legsemmitmondóbb .
Tolvai Reni reagált a kemény beszólásokra, amiket cici villantós új videóklipje miatt kapott – videó
@papa.49: na én pont ezt akartam írni de megelőztél. Én hangot nem adtam rá mert nem akarok szart hallgatni , viszont simán csak a videó olyan frankón CIGÁNYOS lett , de hét ez kell ide.
Deutsch: "Soros Györgynek van egy terve" – videó
Itt kizárólag ezeknek a faszkalapoknak van terve , az összes fideszes meg a vezetőik rohadjanak meg , sőt dögöljenek meg . Ja igen és ez is belefér ha már nem tehetek ki , hogy rakta volna telibe az anyukáját mint ezzel a zsíros pofájú kábítószeres fasszal együtt .
Az MNB javasolja, hogy mindenki alanyi jogon kerüljön be a magán-egészségügyi rendszerbe is az állami mellett
Az elvtársak felfedezték a magánnyugdíjpénztárat amit annak idején elloptak csak most más lesz a neve , a lopás ugyan olyan lesz .
Orbán "bűneit" festették a falra London egyik forgalmas helyén
@durbincs: Az a helyzet , hogy nem mindenki él a saját szellemi képességeinek csapdájában. Olvasd el többször , ha nem csak megjátszod ,hogy elmebeteg vagy , amit kétlek .
Orbán "bűneit" festették a falra London egyik forgalmas helyén
Teljesen mindegy ki írta , az is teljesen mindegy ,hogy hova írták , meg az is ,hogy mivel. Azért egy egyszerű kérdésem lenne azokhoz akik elégedettek a magyar miniszterelnök és a magyar kormány munkájával illetve magyarok . A kérdésem : VAN MÉG EGY OLYAN MINISZTERELNÖK A VILÁGON KINEK A GÚNYNEVÉT A NEVÉVEL EGYBEN FELÍRJÁK EGY PÁLYAUDVARON , MERT ANNYIRA UTÁLJÁK ? . Szóval van még egy ilyen bárhol?
Gulyás Gergely szerint a kommunizmus civilizációs zsákutca volt
Nem a kommunizmus civilizációs zsákutca ( bár nem vagyok kommunista ) csak éppen olyan bűnözők éltek a kifordított valósággal pl 1919 után Oroszországban is , mint akik jelenleg agyarországon kormányoznak . Egyszerűbben a demokrácia sem civilizációs zsákutca ( pedig Gulás elvtárs ezt akarta mondani csak még nem merte ) pedig ezek a bűnözők azt csináltak belőle 1 év alatt Magyarországon. Az igazán civilizációs zsákutca az az önkényuralom , bizony, bizony ám !
Fidesz: Brüsszel letagadja, miközben már decemberben megszavazták és készítik elő a migránsvízumot
Megy az erőlködés ezerrel . Nos ez az ember a magyar tenyészbika akit még a kommunista volt apósa sem zavart annyira mikor még a fürjeket toszogatta a zsíros ápolatlan retkes pofájával. Mindenkinek a nemzeti fasiszta pártra kell szavazni mert bejönnek az afrikai népek és elveszik a kőműves meg a pék jól fizető állását a dübörgő magyar honban . Mondjuk de csak úgy elképzelés szinten , nem igazából á dehogy , csak olyan képzelgésben , ha elmenne ez a büdös tahó dolgozni valami gyárba az lenne a legjobb . Rohadt megélhetési tumor , egy fos ember . Az ilyenek miatt tart ez az ország a sötét középkorban . Alkotmányos selejt .
Hollik: Brüsszel fizessen a kerítésért
270 milliárdból 250 milliárd alkotmányos költség M. Roland után szabadon.
Segítse az EU, hogy a magyarok ne menjenek nyugatra dolgozni - közös kárpát-medencei nyilatkozat született
Teljesen meghatódtam , olyan szinten elérzékenyültem , hogy zsebkendőt kell keresni . Az EU ne engedje elmenni az embereket az országból . Hát magyar az aki nem akar éhen dögleni ?
Tölgyessy: Orbán letért a nyugati útról, és kiderül, megint rossz oldalra állt-e az ország
@RonaGyuri: Neked kell igazat adni , nagyon jól megfogalmaztad a lényegét . Balkáni hintapolitika , demokráciáról sem tud semmit ez a nép mert úgy kapták , aztán szépen pár rühes bűnöző a saját hasznára leigáz egy egész népet . Igen és a szocialisták sem csináltak mást , eladták az országot azok is de akik most vannak hatalmon már a 21. század gátlástalan harácsolásával játszani ezt a játékot .
Államtitkár: egyértelmű a kapcsolat a Soros-hálózat és az Európai Bizottság között
Hát baszki , ha leírod ,hogy Petike egy faszkalap és ráadásul nem is igaz akkor Petike megtámadja azt , parasztok.