Grafix69

Emily Ratajkowski megmutatta: ilyen egy tökéletes test
Mindenkinek más a tökéletes , szerintem szép csaj , baromi jó alakkal , szép az arca és a csípője . A többit nem tudom , de gondolom jó mindenhol.
Ma érkezik a bankszámlákra a nyugdíjprémium
@szaboria1: Nem tudom nem vagyok nyugdíjszakértő , anyám 45 évesen rokkant nyugdíjba ment 3 tüdőembóliája volt , trombózissal meg spékelve , 2-3 műszakban dolgozott kemény fizikai munkát akkoriban jobban fizették azt is , a nyugdíja jelenleg 75 éves korában 123 ezer forint , de 13 éves kora óta dolgozott és a 80 években havi 10 ezret keresett ( az akkori átlag 2000-3500 ig volt )
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
jesszus egymást basztatjátok mások baromságai miatt , na ez az a rendszer amit építenek.
Ma érkezik a bankszámlákra a nyugdíjprémium
@szaboria1: Akik többet dolgoztak nyilván többet is érdemelnek , de ne ,hogy azt akard nekem megmagyarázni , hogy aki éhen hal a nyugdíjából az mind dologtalan fasz volt . A másik mi az hogy többet dolgoztak? Időben vagy befizetett járulékban , mert az koránt sem mindegy . A minimál nyugdíj akkor is mindenkinek megjár és ez nem lehet a létminimum alatt . Kb ennyi
Páros lábbal szállt bele Gyurcsányba a Fidesz
Azért a tisztánlátás miatt , azzal mindenki tisztában van , hogy Orbán vagyon ( apuka,feleség,jó barátok ) miből keletkezett , keletkezik . Az első a párt székház 500 pár milliós eladása ( ellopása ) után apuka kőbánya tulaj lett , aztán a vissza nem térítendő föld támogatások , a bér lakás szarért megvásárlása és 90 milliós eladása stb , stb , lehetne sorolni a végletekig ami jelenleg is tart . Gyurcsány Ferenc valami hasonlóból gazdagodott meg amit itt most le modellezek . Az 1989 privatizáció során a balatoni állami üdülők privatizációjára is sor került . Nos mivel az akkori MSZMP- ben lévő tagok főleg a felső vezetésben lévők megérezték a pénz szagát a következőt agyalta ki a volt KISZ titkár ( gondolom némi nemű kenő pénzel megsegítve ) , hogy pénz nélkül is meglehet ezeket szerezni ( utána ezt a módszert már a bankoknál is alkalmazták ) Szóval pénz nélkül megveszi részletre , de az állam vissza bérli magasabb összegért havonta mint amennyi a kölcsön törlesztő része . Tehát azt mondták a nyaralóra ,hogy elvtársak ez 100 milliót megér ( megért az 200 at is ) Feri meg felvette az állami banktól a hitelt egy milliót adott a másik tahónak aki intézte a 100 milliót 5 évre adták havi kétmillió a törlesztés és az állam vissza bérli ( lízing ) a nyaralót havi 4 millióért . Nos ezt mindegyikkel megcsinálták , az összessel . Na valami ilyesmi módon keletkeztek a gazdagok kezdeti vagyonai , vagyis lopásból . A szép az volt ezekben az ügyekben ,hogy pl a cukorgyárakat a nagy kapzsiságban mindet elherdálták , a kaposvári is osztrák tulajdonban van . 23 cukorgyárat ajándékoztak az elvtársak a nyugatnak úgy ,hogy még azzal is tisztában voltak ,hogy ezeket mind bezárják a felvásárlás után mert konkurencia a piacnak , azóta iss importból van a cukor otthon . Tehát a pénzlopással nem csak szimpla bűncselekmények sokaságát követték el , hanem hazaárulást is , a magyar villamos művek is így került idegen kézbe ( Francia ) aztán az megmondta , hogy mennyi legyen az áram otthon a 4,7...
Ma érkezik a bankszámlákra a nyugdíjprémium
Nekem az a rész tetszik idézem " Akinek eléri a nyugdíja a 80 ezer forintot, azok számíthatnak a maximális prémiumra. Akinek alacsonyabb a nyugdíja, az kevesebbet kap év végén. " 80 ezerre jár a maximális már , milyen kurva jó nem? Az meg aki éhen döglik az elégedjen meg egy 100-as al , nem ? 80 ezer forintból kurva szarul lehet élni , akkor milyen szarul lehet élni annál kevesebből ?
Hiába szexelt élő adásban – kiesett az első villalakó
Uram Isten , Szintikeeeeeeee , na baszki , lényegtelen ,hogy bele áll -e vagy nem áll -e bele , Azt magas röptű gondolatokat . Szerintem tudatosan választották be az összes kurvát , meg az összes idióta ,dologtalan faszt.
Az MNB elárulta, hogyan közelíthetjük meg 2030-ra Ausztriát
Autó úton északnyugat felé Sopron után azonnal észreveszi mert nem lesz kátyús az út , ha odaérnek a még itt élő megmaradt magyarok mikor munkát vállalnak . Szerintem 1-2 év múlva oda is ér mind.
Jennifer Lopez melltartó és bugyi nélkül mutatta meg magát
Szerintem meg az életben is baromi jól nézhet ki . Bár még nem találkoztam vele .:)
Megvalósulhat Kásler nagy álma, jön a Magyarságkutató Intézet
Na ez az , Himlernek is volt egy náci kutató intézete a tiszta ária népet kereste és akkoriban Tibetbe is eljutottak a nagy nemzeti keresésbe , és azt is hitték ,hogy a nagy germán nép Tibetből származik , éppen úgy ahogyan Petőfi Sándor földi maradványait firtató nagy
tudományos értekezés egy női csontvázról aki szerintük Petőfi . Gondolom az elemről működő despota is ezeket a roppant értelmes dolgokat kutatja milliárdokért , főleg azt a részét , hogy ki az igazi magyar , megjegyzem olyat nem fog találni , mert már nincs olyan .
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
@durbincs: A diktatúra csak akkor nem olyan rossz ha mindenkié , amikor mindenkié az demokrácia . A régi dolgok felidézése nem baj , de restaurálása annál inkább , ezt pontosan tudod te is.
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
@durbincs: nem , illetve de , értem ezt is , normális értékekkel bíró országban nem kell aggódni .
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
@durbincs: Azt sokan nem tudják ,lehet te igen , de inkább leírom neked . A baloldaliság illetve a jobboldaliság nem arról szól ,hogy ki liberális meg ki kommunista meg ki arisztokrata . Az Angol rendszerben az 1700 években a bírák kérdezték a parlament résztvevőit , hogy aki királypárti az a jobb oldalra mennyen aki meg a parlamentális eszméket ( demokrata ) valja az a baloldalon gyűljön össze . Ez egy kérdéshez vezetett igény volt a bírák részéről . Nos a bal , vagy a jobb oldaliság innen ered . Semmi de semmiköze sem a fasiszta sem a kommunista rendszerhez . Ezt csak a tisztánlátás kedvéért írtam le . Az ,hogy valaki liberális , az nem azt jelenti legfőképpen , hogy mindent elfogad , mert neki el kell fogadni , inkább azt jelenti megpróbálja konszenzusra juttatni a különböző érdekeket , Sajnos a primitívebb társadalmi rétegekben össze keveredik a bal , a szélső bal , a jobb a szélső jobb , a demokrata , a liberális , a fasiszta , antiszemita pártok nézetei. Jelenleg az ideológia hazug , mellesleg mindig hazug volt , mert benne van a lényegében . Viszont ez az ideológia roppant káros is és legfőképpen veszélyes is . Gondolj arra ,hogy simán képes volt a Szír állam a saját népét lemészárolni az elszámoltatás elkerülése miatt . A Magyar állam is képes lesz erre ha minden elveszik, képes lesz embereket kiirtani , képes lesz bármire ami megvédi az images-t . Mindenre , még arra is ,hogy engem vagy téged lemészároljon . Próbáld meg ezek után azt elképzelni ,hogy milyen hatalmi kényszerek , vagy országok döntése vezet oda ,hogy személyek közti hatalmi visszaélés olyan helyzetet eredményezzen ami egy világháborúhoz vezet egy ideológiai célért ami pl téged vagy engem nem érdekel . Orbán Viktor nem hős , inkább egy populista szélhámos , és kurva veszélyes , mindenkire , ebben te is benne vagy .
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
@durbincs: Értem én amit írsz de , az ,hogy nem bizonyítottak a bal oldali pártok semmit a létjogosultságukhoz , nem jelenti azt , hogy akik most vannak igen . Elég veszélyes vizekre eveznek , kicsit félelmetes is lesz . Volt már Magyarország olyan helyzetben amikor a pici nép akarta megmutatni mi a politika lényege , eddig még mindig bele fulladt , ráadásul soha nem felelt érte senki csak az ártatlanok , gondolom érted amit ezzel akarok mondani .
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
@durbincs: Abban igazad van ,hogy Gyurcsány finoman szólva is szart bele mindenbe , viszont itt úgy kezelik ezt az országot mint valami családi vállalkozást. Azért 1989 óta volt itt mindenki aki tett azért ,hogy ez így legyen .
Orbán Viktor megérkezett Sanghajba
Azt nézem , elvitte az ingatlan mágnás feleségét is .Az egyszerű háziasszony , olyan arca van mint aki a börtönt várja .
Nagy szükség lenne a két számjegyű minimálbér-emelésre
Azt nem értik meg sokan , vagy inkább nem beszélnek róla ,hogy Magyarországon a béreken elképesztő állami terhek vannak . A munkáltatónak pluszban még egyszer ki kell fizetni a nettó bért az állam felé . Pontosabban ez azt jelenti ha az állam emel központilag bruttó 1000 forintot akkor abból 600 az övé . Na ezért nem lesz ebben az országban soha a büdös életben magas jövedelem , mert megkapják itt a dolgozók a bért csak az állam elveszi a 60 százalékát . Aztán meg a nettó jövedelemből meg befizetheted a 27 százalék áfát . Aki 120 ezer forintot kap nettóban az megkeresett 285 ezret , csak az állam elveszi , egy részét a munkavállaló fizeti ki egy részét a munkaadó a maradékból meg még az ÁFÁ-t is ki fizeti mindenki . Ilyen modell a világon nincsen , sehol . Még Németországban sem így megy , pedig ott erősek az adó viszonyok , Írországról meg nem is beszélve ahol nem éri el az összes levonás a 8 százalékot , a munkáltató meg nem fizet szart sem a melós után az államnak .
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
Orbán Viktor és a NER ( Nemzeti Eredet Rendszere ) , valamint az egész állami kereszténység a fasizmust építi . Teljesen ugyan az az egész berendezkedés . Nép ellenség, nemzeti tudat módosítás , egy központi párt ( a többi csak díszlet ) . Kirekeszteni mindenkit a rendszerből aki nem ajvékolja a nagy Keresztény bundába öltöztetett hazugság és történelem hamisításra épült ideológiát . Hivatkozni mindig a nemzet nagyságára , kialakítani egy nagyon gazdag réteget akik lojálisak ( pénzért ) a mindenkori hatalomhoz , személyi kultusz kialakítása . Hinta politika használata ( szidni az uniót , kint meg szopkodni ). Főbb vonalakban ennyi lenne . Tetszik nem tetszik , lehet ezt nevezni mindenek ami szépen hangzik , de ez egy FASISZTA állam . Most fejlesztik a katonaságot . Vajon minek???
Ezért támadják Magyarországot! – A Kormányzati Tájékoztatási Központ lerántotta a leplet
A királyt támadják és az ő királyságát , azért mert egy pökhendi ,tolvaj, hazug álszent elmebeteg aki a magyar népet és annak földjét egy családi vállalkozásként kezeli , a látszat demokráciával együtt , és nagyon veszélyes nacionalista minden környező országra nézve . Egy elmebeteg . No ezért támadják .
A legjobban kezelt szenvedélybetegség ellen indított látszatharcot Lázár
Lázár is elhúzhat a picsába , szivarozik aztán itt ossza az észt. Dohányoztam én is , hol igen , hol nem . Volt ,hogy 5 évig nem , jelenleg megint nem és remélem ez végleges lesz . Akkora baromságot kitalálni mint amit oda hányt az emberek elé még senki nem volt olyan ostoba . Először is , mindenkinek a saját joga ,hogy mit tesz a testével vagy a testébe , még akkor is így van ez ha a nagy nemzeti narancs szemüvegben ezt nem akarja észrevenni ez a megélhetési bűnöző . Aztán meg a másik dolog , mit képzel ez a barom ,hogy a dohánycégeket , ami rengeteg állami pénz forrást jelent , csak így meglehet fingatni egy ilyen faszfejnek . Mellesleg az egész csak egy elterelés a valódi szarról ami már nyakig ér . Aztán a nagy földesúr és kastély tulajdonos ( nem az én földemen van ) miért nem az italt szünteti meg ? Annyi ember döglik bele , ráadásul a részeg ember közveszélyes is , na miért nem azt tiltják be? Ja főzzél otthon pálinkát annyit ,hogy meg is fulladhatsz benne, az nem káros , nem hát csak éppen egymást verik agyon az emberek bebaszva . Vagy tán a kurva nemes vadászat ( szórakozásból állatokat gyilkolni ) előtte biztosan be kell venni egy két felest mert az olyan férfias dolog meg kurva hideg is van . Mennyen a jó picsába ez az elmebeteg , ingyen élő faszkalap .
Orbán: mi mindig többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle
@kokopelli: Értem én amit írsz és azonos veled ebben is a véleményem csak azt unom már ,hogy a magyar embernek miért kell azt gondolnia ,hogy különb , okosabb, értékesebb , különlegesebb mint más Európai népek ? Egy valamiben mindig jobbak voltak , azonnal ráéreztek a pénz szagára . Sem rosszabb sem jobbak nem voltunk soha , aki azt állítja ,hogy többet adtunk a világnak mint amit kaptunk az nem azért van mert mások olyan rossz emberek és állandóan elakarnak nyomni minket . Azért van mert a magyar állandóan hivalkodik mindennel , ilyenek vagyunk aztán kész . A kurva nagy demokráciát sem harcoltuk ki csak úgy kaptuk , olyan is .
Űrkutatásért felelős miniszteri biztost nevezett ki Szijjártó Péter
Valami lóvé nyerés szaga lehet , még nem tudni pontosan mi az , de kiderül nemsokára.
Orbán: mi mindig többet adtunk a világnak, mint amennyit kaptunk tőle
Azért mert mondjuk adtunk, biztonsági gyufát , golyóstollat , számítógép elméletet , helikoptert , szódát , lángszórót , stb , sorolhatnánk még vagy 100 nagyszerű találmányt , de ne felejtsük el azt az apróságot , hogy ugyan ezt ( vagy még sokkal többet ) köszönhetjük az angoloknak,franciáknak , németeknek , olaszoknak , de még az oroszoknak is . A találmányok sokasága jellemezte a világot az 1700- 1960 ig tartó években , az ipari forradalomban , a tudományos felvilágosodás időszakában . Azért adtunk mi sok olyan dolgot is a világnak a történelem folyamán amire nem vagyok nagyon büszke . Persze ezt sok nemzet elmondhatja magáról csak az a különbség ,hogy mi állandóan verjük a mellünket mennyi mindent adtunk a világnak , pl ugyanezt az önimádatot ritkán hallottam Németországból 1933-45 után . Igen adtunk sok mindent , és vettünk is el rengeteget . Sikerült sok háborúban vesztesek oldalán hamis ügyért harcolni , ha igaz ügyért harcoltunk azt is letagadtuk ha pénz szagot éreztünk . Kirobbantottunk közvetve egy világháborút és aláírtunk jó pénzért egy nemzet szétdarabolását , a saját nemzetünket , akkor még volt jelentése ennek a szónak . Kihoztunk mi mindenkit hősnek ha kellett , ha az érdekeink úgy kívánták még Brezsnyev is kapott egy kitüntetést tőlünk a 120 másik mellé , igaz ezt most is megtesszük az azeri nép nagy vezetőjével. Elvettük a zsidóktól amit lehetett ( igaz ezt ők is megtették ) , aztán azt hazudtuk nem tudtunk róla mi folyik itt . Elküldtük a katonáinkat meghalni a Don kanyarhoz , mikor már rég tisztában voltunk vele , hogy vesztünk. Annyira szeret a kedves vezető büszkélkedni a magyar nép dolgaival ,hogy egy rendkívüli népcsoport akinek a hátán fát lehet vágni ( szó szerint ezt mondta ) és azóta vágja is a Tiborcok meg a mindenható Lázárok fáját a hátunkon , Lázár szerintem Jézus nélkül is feltámadna ha most kellene csak egy 100 euróst kellene meglebegtetni a hullája felett , hiszen mindenki annyit ér mint ...
Kiakadt a Viszkis a hatóságokra: "Az egész családomat szívatják"
Sajnos összetéveszti a Robin Hood féle tv sztárságot a hétköznapi ember életével , sajnos mások is bele esnek ebbe csapdába csak ott annyi a különbség , hogy a törvényeket ők hozzák , vagy éppen a vak komondor megy a lábuknak.