Grafix69

Matolcsy ügyvédje szerint nem lehet azt mondani Matolcsyról, hogy közpénzt lopott
Én javasolnám a médiának , mindegyiknek , hogy mikor a híradó megy akkor az összes politikus szemét takarják ki , ne sérüljön a joga ennek a sok embernek . Azért is mert a magyar állampolgár aki szív egész életében azt lehet mutogatni minden médiában , de az újságokban is a bűnözőket védeni kell ki kell takarni a szemüket . Végtére is ezek is bűnözők , oda kellene figyelni a jogaikra , ha a nyugdíjas éhen döglik azt tessék lefotózni , még akkor is ha a kancsal fasz lopta el a nép pénzét.
Nem engedi bírálni az MTI a homoszexuálisok kigyógyításáról értekező köztévét
Azt hiszem 1933 tól is már erősen próbálkoztak ezekkel az okfejtésekkel , a buzikról is meg a nyomorékokról is ment az értekezés mennyire haszontalanok , és betegek . Steiner Kristófot is meg kellene kérdezni mennyire érzi magát betegnek ? Talán nem kellene ezzel ennyit foglalkozni , mintha nem volna más fontosabb dolog ebben az országban .
Ezek ma a legkeresettebb szakmák Magyarországon
@division: Nagyjából én is ezt gondolom , viszont bármelyik cég ami valós termékeket állít elő ( nem kötvényeket ) az a következőképpen épül fel. Tervezés , kivitelezés, tárolás , szállítás . A kivitelezés még ha szalag rendszerben történik is akkor is igényel szakembert , még ha nem is mindenkinek de egy részének muszáj szakmájának lenni , egy nyomdában biztos ,hogy nem mindenki nyomdász de nem árt ha van belőle . A hentes is hiány szakma , mármint a jó hentes , mert balfaszból meg lézengőből van elég sok .
Ezek ma a legkeresettebb szakmák Magyarországon
Nem látok a listában egyetlen szakipari munkást sem , festő, autószerelő, hentes, kőműves,asztalos, lakatos, gépforgácsoló, víz- gáz , fűtés szerelő , targonca kezelő, vasipari munkás, stb . Ezek szerint kizárólag azok a hiány szakmák , amik nem járulnak hozzá közvetlen a termeléshez csak közvetetten . Érdekes , mert ha valakit megkérdezel ezekkel a szakmákkal kapcsolatban azonnal vakarja a fejét mert nem tud mutatni egyet sem aki szabad lenne.
Majka Amerikában kezdene új életet
Mondjuk eltudom képzelni az amerikaiakat amint tárt karokkal fogadják a szerencse lovagját letelepedési papírokkal ,közben megkérdik és miből akarnak itt megélni , milyen hasznos tevékenységet folytatnak ami önmagukra és amerikai társadalmunkra nézve is hasznos ? Hát pókerezem .
Pintér Tibor összejött az X-Faktor énekesnőjével
@Eladott Ország: Ez egy faszkalap , mindig is az volt. Önelégült , beképzelt, nagyképű , okostojás aki ezeket a tízen -húszon éves lányokat teljesen eltudja kábítani a fasz dumájával .
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@kereső: baszki már a végén láttam mikor elment
meg olyan szar a laptop touch padja hogy pici hozzá érésre már elviszi a kurzort ahova éppen akarja .
Több ezer milliárd forintot rejtegetnek a magyarok a párnacihában
Na elkő venni oszt jó napot kancsal faszkalap is megmondotta , hogy mindenki milliomos a magyarok közt csak nem tudnak róla.
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
folyt : Adolf Hitler példaképeként említ és együtt érez a hős orosz néppel akik legyőzik a zsidó csürhét ( Lenin is irtotta zsidókat , kulákokat , meg mindenkit a hatalom miatt ) A 2000 évek elejére kiderült a szovjet titkosítás feloldása után ,hogy a nácik a Szovjetunióban tanulták meg a haláltáborok kivitelezését , a speciális kínzásokat illetve a politikai erőszak szervezet felépítését náluk már volt NKVD , Németországban is utána megalakult a Gestapo . Írásos bizonyítékok igazolják mindezt vagy 50 oldalon Lavrentyij Pavlovics Berija aláírásával . Amit a kormányod épít az a kettő ötvözete egy demokratikus lepelbe csomagolva , de kétséged ne legyen ha Magyarország nem az EU zóna közepén lenne már annyi volna a halott , hogy nem tudnád megszámolni . Történelemből meg ha van valami kérdésed akkor ott az internet olvass többet , bár ez sem a kommunisták , sem a fasiszták erőssége nem volt mert mind műveletlen parasztok voltak .@Grafix69:
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@kereső: A következőket a figyelmedbe ajánlanám ha már Kun Béláról is beszélünk . Az első mind a fasizmus mind a szocializmus ( kommunizmus ) azonos , teljesen azonos módon épül fel . Én mind a kettőt mélységesen elítélem mivel mindkettő egy öncélú áll szociális (nem szocialista ) érzékenységre hat ráadásul olyan megtévesztésekkel amikkel az embereket befolyásolni tudják egy kis népcsoport meggazdagodása céljából . Míg a fasizmus faji előítéletekre hamis ideológiát megteremtve ,populista (például a te pártod is ezt építi ) elméleteket kreál addig a kommunizmus a társadalmi különbségekre épít , megpróbálja elhitetni az emberekkel ,hogy a magántulajdon káros és kapitalista népnyúzók első számú fegyvere . Na ezzel a különbségek véget is értek , a többi teljesen ugyan az . Mind kettőben le kell számolni az értelmiséggel , az új eszményi ember típus létrehozása a mindenkori hatalom ideáljának megfelelően ( nálatok ez a droid típus ) , az egyént mint önállóan gondolkodó lényt ki kell törölni az agyakból , csak a nemzet számít , ellenség képekkel kell bombázni a népet , félelmet kell kelteni , bizonytalanságot , függőségi viszonyokkal kell zsarolni azokat akiknek más a véleményük , centralizálni a hatalmat , mindent irányítás alá vonni , megszabni ,hogy mit a jó és mi a rossz , az emberek magánéletének megfigyelése minőségének amortizálása . Mind a kettő rendszer egy kizsákmányoló tömeggyilkos rendszer. Kun Béla egy eltévedt kommunista volt , rá is baszott mert a saját fajtái nyírták ki a Szovjetunióban . Azért azt sem kellene elfelejteni ,hogy a tanácsköztársaság idején rengeteg kommunista párt volt szerte Európában , főleg azért mert az embereknek tele volt a fasza az olyan véglényekkel mint te magad is és azt gondolták az valami jó dolog lehet , legalább is ezt ígérték. A fasiszták is ezt ígérték ők a zsidókat találták a saját hülyeségük helyett . Egy korabeli német napilabban még meg is írta egy akkoriban még ismeretlen propaganda újságíró ( Joseph Goebbels) aki Lenint...
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@Shikari: Na mesélek neked egy ilyen Űber magyarról , aki a ti fajtátoknak jelkép , sőt példakép a nagy Magyarország partjait három tenger mosta aztán a sok mosásban össze ment 1919 -ben . És jött a megmentő ( azért legalább őróla egy jó dolgot is ellelhet mondani, no de majd később ) a főméltóságú nagyméltóságú hazafi ( lófaszt ) a ti példaképetek , aki még akkor sem ült el a picsáján mikor már tudta ,hogy azt a 150 000 szerencsétlen embert akit a Don kanyarba küldött soha nem látja senki . Sőt már 1943 tavaszán tudta ,hogy barátja és mestere a sötét nagyúr Dark Adolf népirtást követ el a galaxis eme kicsi zugában és csak az ő birodalmában van az utolsó érintetlen zsidó népcsoport Magyarországon akiket persze minden gond nélkül a birodalom haláltáboraiba szállíttatott már 1944 májusától egészen augusztusig . Persze mivel pontosan tisztában volt vele ,hogy nem a birodalmiak nyernek és ha ez kiderül (a 450 000 zsidó deportálása) akkor bizony az ifjú padavant megfosztják amúgy sem méretes lézer kardjától félelmében leállíttatta a deportálásokat . Világ életében nagy köpönyegforgató volt amikor változott a szél megpróbált másik kabátot felvenni . Segített kiirtani 450 000 embert meg még 150 000 aztán előadta , hogy ő megmentette őket , bla bla bla stb . Olyannyira jól sikerült neki az egész ceremónia (pávatánc ) ,hogy ha az amerikaiak nincsenek vagy nem lépnek közbe ( érdekes ,hogy a Jedi mestert megmentését és életben tartását a zsidók fizették ) akkor bizony a bitón végzi a nagy tengerész akinek hajóját nem éri vész , sajnos nem érte. Ja a nevét majdnem elfelejtettem pedig a ti példaképetek ti is olyanok vagytok mint ő Horthy Miklós.
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@tulipan: Pontosan , nincs is vita , csak tudod ezek azt hiszik magukról ,hogy ha jobboldalinak vallják magukat ( azt nem tudják ,hogy az mit jelent ) akkor legalább nem nevezhetik kommunistáknak őket , na ezért is.
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@Shikari: Én nem vagyok magyar gyűlölő . de még csak fasiszta sem vagyok , sőt még ember gyűlölő sem . Ez a ti nagy magyarkodásotoknak a baja , ezért volt Trianon is , ezért volt minden . Mert a kurva nagy magyarkodásban elfelejtettetek emberek lenni , mindig oda szartatok ahonnan ettetek . Ennek nálatok már évszázados hagyománya van , jellegzetes tünetegyüttese az Űber magyar , meg az Erdélyt vissza stb . Pedig valójában csak pénzéhes gyökerek vagytok akik az anyjukat is eladnák két nokedliért , mert nálatok nem a tehetség számít hanem a nyalás , ti erre vagy tok szakosodva , mind az 1,500 000 -ren . Már annyira kiszipolyoztátok az anyaországban élő dolgozó embereket , hogy a határon túliakat most kezditek . Ostoba demagóg , hazug , álszent , cionista , semmirekellő faszkalapok vagytok , egy tumor a jobb sorsra érdemes magyar testen.
Durva fenyegetést kapott Luxus Vivien
Takarodna már el a picsába ez a kecskelábú ribanc is
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
@Shikari: Az érik a négy ötödre : Szerintem a három harmad is meglesz , akkor biztosan ha csak a gyökerek maradnak az országban , és erre bizony nagy esély van . Még sokáig éljen a miniszterelnök úr a lassan megüresedő birodalomba . Lehet addigra már a muszlim horda is bemehet az országba hiszen a miniszterelnök úr óránként is képes ideológiát változtatni . Tiszta elvakult agymenés az egész.
Rubint Réka besokallt, és kritizálói orra alá dörgölte a fenekét – fotó
Szerintem a kutyát nem érdekli , hogy néz ki a hölgy . Sőt kurva ronda lesz öreg korára a sok edzéstől ( nőiesség nuku ) aztán azt nem tudom azt hogyan viseli el ?
"Hazudott, mellébeszélt, megfutamodott" – ellenzéki reakciók Orbán rendhagyó kormányinfójára
Mást nem hallani , mint mindenki bevándorláspárti aki nem fasiszta , nekem ennyi jött le ebből a valóság hajlításról .
Kocsis Máté szerint a közös ellenzéki lista egy "Soros-lista" lesz
Azért úgy eltudom képzelni , persze csak képzeletben , hogy mikor egy két gondolkodó ember ( mert hát biztos van ezek közt olyan is ) kiáll a nép elé , és pontosan tudja ,hogy mekkora baromságokat beszél , de mivel már bedarálta a NER rendszere és két szar lehetőség közül a gerinc hiánya miatt mindegy is melyiket válassza , kénytelen a saját szellemi képességeit óvodás színben feltüntetni ( elnézést az ovisoktól ) mikor pontosan tudja ,hogy semmi értelme az egésznek de már bent van a fél teste a tűzben és már minden mindegy . Miért nem tudja senki azt mondani ? Igazatok van és már nem akarok szégyenkezni . Szóval Kocsis Máté gerincét a NER húsdarálója ott alul a tökénél bekapta és nem engedi el amíg teljesen kész nem lesz a fasírt . Remélem nem kell sokáig várni.
Rákosihoz hasonlította Gyurcsány Ferencet a Nézőpont Intézet vezetője
@telegdilaci: pontosan, félreértés végett ,: én nem támadom Gyurcsányt , csak azt próbáltam megértetni ( mivel a cikk róla szólt , nem Csányi Sándorról ) nem volt ő sem egy ártatlan bárányka az 1989 évek után . Viszont azt is leírtam , hogy sokkal többet adakozott a vagyonából jó célokra mint a pökhendi Orbán és bandája .