Itsuka Nakimaga

Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel
Egy szavukat sem hiszem el! Nem lehet több 100 ezernél, és még annak a felét is (minimum) az interneten küldték, akárki - akárhányszor!
Majd ha egy független nemzetközi bizottság ellenőrizte, akkor - talán!
Gyurcsány oda tette Orbán levelét, "ahova való"
@Béla333: Nono! Sokan valószínűleg a válasz megtagadásától is félnek! Úgy gondolják (és talán joggal), hogy már attól is strigula kerülhet a nevük mellé! Jobb a békesség...
A Rákosi időkben sem tehette meg a Horthy hadsereg egykori tisztje, hogy egyszerűen csak nem megy el a május elsejei felvonulásra! Elment bizony, sőt: még kiabálta is, hogy "éljen Rákosi"!
Gyurcsány oda tette Orbán levelét, "ahova való"
@Béla333: Arra nem gondolsz, hogy a Nemzeti Megfélemlítés Rendszere olyan hatékonyan működik, hogy a megkérdezettek jelentős része még a közvélemény-kutatóknak sem árulja el a valódi preferenciáit?
Gyurcsány oda tette Orbán levelét, "ahova való"
"Iványi Gábor megkeresztelte Orbán Viktor gyermekeit, Soros György taníttatta Orbánt, Simicska Lajos éveken keresztül finanszírozta a miniszterelnököt és pártját... Mészáros Lőrinc is az ő sorsukra juthat."
Pénztáros Lőrinc nem jut az ő sorsukra! Neki ugyanis - ellentétben az összes többivel - nincsenek saját gondolatai!
Schmidt Mária: Soros György Európát próbálja destabilizálni
Mi más gondja - célja lehetne egy 87 éves öregembernek, mint aktívan, hosszú távú világuralomra törni?
Ennél azért még az orbánus baromfiudvarban is több sütnivalót tételeztem fel. De úgy tűnik: a magyarok beszopják.
Náluk - eszerint - még ennél is kevesebb a sütnivaló...
Die Welt: a fiatal magyar demokráciából tekintélyuralom lett
@Szókrakész: Én azért a helyedben utánanéznék: kicsoda is valójában az az Udo Ulfkotte!?
Nincs joga vizsgálódni a hatóságnak, blöff a nagy élelmiszerteszt
@magyarbakancs: Általában igen. Ez esetben nem csak a vizsgálatot, hanem annak eredményét is megrendelték. Feltételezem: a NÉBIH vezetőjének tudomására is hozták, hogy "különben repül".
Nincs joga vizsgálódni a hatóságnak, blöff a nagy élelmiszerteszt
@Csizmás Kond: 1. Külföldön forgalmazott termékekre a joghatósága nem terjed ki.
2. Összehasonlító vizsgálatokra nincs törvényi felhatalmazása.
3. A vizsgálat eredménye: a termékek túlnyomó része Magyarországon jobb minőségű, mint a külföldi.
Németh szerint a kommunisták miatt van még mindig korrupció
Igen! Az egyetemeken a kommunista professzorok tanítják a korrupciót. Ezzel fertőzik meg a derék, jobb sorsra érdemes orbánista fiatalokat!
Azután persze csodálkozunk, ha az egyetem után, politikai pozícióba jutva, a Fidesz és Orbán szolgálatában csak azt gyakorolják, amit a kommunista professzoroktól az egyetemen tanultak?!
Halott nénit lopott meg egy orvos Budapesten
Volt valaha már ez az ország ilyen mély erkölcsi válságban?
Hm - talán a nyilasok néhány hónapja idején...
Hirdetésben tudatta a városvezetés, hogy Kőszegen megszűnt a buszjárat
Hogy nekem miért az alfelcsúti díszjátékvasút jutott az eszembe - az rejtély...
Szétválaszthatják az illegálisan bevándorló családokat a határon
Megismétlem: 1.2.3.4.5.!
Reménytelenül buta vagy, nem tudok olyan iskolásan fogalmazni, hogy felfogd az értelmét. Változatlanul egész másról beszélsz, mint amit leírtam. Sorolod az ostoba közhelyeket, miközben egyetlen gondolattal sem válaszolsz arra, amit olvastál. Úgy tűnik: te csak írsz, de nem olvasol.
Reménytelen, befejeztem, Bye-bye!
Ps. Magyar vagyok ugyan, de ezt a tényt egyre jobban szégyellem! Itt, ahol élek, le is tagadom, ha tehetem. Minél több ilyen szellemi topronggyal találkozom, mint te, annál inkább...
Szétválaszthatják az illegálisan bevándorló családokat a határon
@Szeparepa2: Na töröld le szépen a szádról a habot és:
1. Írj le nekem egy azaz egy konkrét esetet, a britek, spanyolok, portugálok és franciák, vagy mások titkos aktáiból, amikor a határon menekülteket lőttek agyon!
2. Idézz egyetlen mondatot az én kommentjeimből, amelyben én egy szót is írtam befogadásról!

Nos, ha ilyet nem találsz, akkor magad is megállapíthatod, hogy vagy úgy válaszoltál sok-sok sületlenséget, hogy el sem olvastad amit írtam, vagy ha elolvastad, akkor komoly szövegértési kihívásokkal küszködsz.
Tehát akkor még egyszer, újra, a hozzád hasonló nehéz felfogásúakra való tekintettel:
3. A menekülőket, akik túlnyomó része a halomra lövetés elől menekül, a te javaslatoddal ellentétben NEM kellene a határon agyonlőni!
4. Én ugyan ateista vagyok, ám a világ valamennyi szent könyve arra tanít, hogy a könyörületre szoruló nyomorultba ne rúgjunk bele, ne uszítsunk rá kutyát, ne verjük agyon, hanem segítsünk amit tudunk: adjunk enni, ha éhes, inni ha szomjas, ruhát ha fázik, fedelet, ha ázik és néhány jó szót, hogy megvigasztaljuk, ha elkeseredett, ha félti a családját, gyerekeit! Hogy ne feledd: a keresztények Jézusa IS(!) ezt üzente!
5. Mindez független a befogadástól, annak szabályai vannak, amit be kell tartani. Ám ezek között a szabályok között sincs ott az embertelenség parancsa!

Ám úgy tűnik: emberséget már csak a civilizált Európában lehet találni, a hozzánk hasonló alsóbalkáni szarkupacokban nem.Ezért igyekeznek a menekültek innen minél előbb továbbjutni, tovább a civilizált világba. Egyetlen egy sincs aki Magyarországra tartana, csak sajnos útba esik. Itt olyan élőlények élnek, akik csak lőni akarnak.
Mellesleg: 1956-ban Ausztria határán a magyarokat is halomra lőhették volna, de nem tették. Hogy miért? Na miért? Pedig a börtönökből kiszabadult bűnözők is közöttük voltak.
Mellesleg: a szövegedben továbbra sincs egyetlen önálló saját gondolat, csakis másoktól hallott szajkózott közhelyek.
Te nem az a fajta vagy, aki önállóan gondolkozni...
Szétválaszthatják az illegálisan bevándorló családokat a határon
@Szeparepa2: "Amit kérsz, azok legfeljebb titkosított katonai aktákban vannak ott..."

Akkor te honnan is tudod? Veled - és csak veled - nyilván megosztják a britek, spanyolok, portugálok és franciák stb. a titkosított katonai akták tartalmát.
Ha hiszed, ha nem: végigolvastam az egész, több mérföldes szófosásodat. Egyetlenegy valódi, tényeken alapuló adatot nem tartalmaz, csakis légbőlkapott, kitalált, előítéletektől csöpögő, másoktól papagájozott feltételezések. Valószínűleg még nem láttál élő menekültet, de ha a bálványaid ilyesmiket hazudnak: te mondod utánuk, egyetlenegy önálló gondolat nélkül!
Te csak azt szeretnéd már végre látni, hogy a nyomorultba, aki menekül: rúgjanak bele, sőt lőjék is agyon ha a vérében fetreng, neked attól lesz orgazmusod!
De hogy valami értelmes választ is adjak a kérdéseidre: azért nem állnak meg Kisázsia és a Balkán un. "biztonságos" országaiban, mert ott is rengeteg olyan ember él, mint te. Ezért menekülnek tovább, bármi áron, mert egy kulturált, civilizált országba akarnak jutni. Nem, nem hozzánk, mi csak hellyel-közzel tartozunk ebbe a kategóriába. Az alsóbalkáni szarkupacokon minél hamarabb túl akarnak lenni, ha már földrajzi okokból elkerülni nem lehet.
Rendőreinktől, katonáinktól és a magadfajtáktól meg is kapják a magukét, amint az őket (Szerbiában) ellátó orvosok tömegével tanúsítják. Hogy örömöd is legyen: már a halomra lövetés sincs messze...
Akkor fogunk végképp kiiratkozni a civilizált Európából! Fél lábbal már most is a harmadik világban vagyunk.
Szétválaszthatják az illegálisan bevándorló családokat a határon
Te csak a "tűzparancsot" hiányoltad, semmi mást! Te csak lőni szeretnél, gondolom az asszonyokra gyerekekre, mindenkire. Úgy, ahogy 44-ben mások, másokra. A lényeg a büntetlen, szabad gyilkolás.
Kína és Oroszország ebben nekem nem példaértékű. A britek, spanyolok, portugálok és franciák hol, mikor hány fegyvertelen embert lőttek halomra a határaikon? Adatokat kérek!
Szétválaszthatják az illegálisan bevándorló családokat a határon
@Szeparepa2: Ilyenkor tűnik ki: ki az, aki csakis gyilkolni szeretne. Szabadon, mint 44-ben! Ach - die schöne Zeiten...
Senkivel sem szövetkezne a Momentum
@Béla333: Mint már mondottam fentebb: a feladatokat rangsorolni kell! Első (és mindent felülír) Orbán elzavarása. E cél érdekében mindenkinek, akárkivel össze kell(ene) fognia!
Persze demokratikus úton valószínűleg lehetetlen, ahogy ez már a diktatúrákban lenni szokott. Ezért számba kellene venni az erőszakos megoldásokat is.
Ha már Orbán és maffiacsaládja messze jár (így, vagy úgy), akkor lehet számba venni, hogy hogyan tovább?!
Ami a többi pártokat illeti: a jószándékú, ám ügyetlen kormányzást nem kezelném egy sorban egy tudatos és gonosz szándékú, kapzsi bűnszövetkezettel. Na persze ahhoz, hogy ezt valaki józanul belássa, ahhoz gondolkodni kellene! Önállóan, saját ésszel! Nem úgy, mint az orbanizált papagájok!
Senkivel sem szövetkezne a Momentum
@Béla333: "Icuka! Te összefogsz..."

Orbán megbuktatásáért - akár az ördöggel is! A feladatokat rangsorolni kell. Első a szemét eltakarítása, ez minden egyebet felülír. Ha már a gonosz messze jár: akkor el lehet kezdeni közösen, vagy külön-külön gondolkodni: hogyan tovább?
Amikor a róka már viszi a tyúkot a kertek alatt, akkor cselekedni kell, nem finnyáskodni! Különösen, ha már kirabolta az egész baromfiudvart!
Látta már az Oscar-díjas magyar rövidfilmet? Itt megnézheti
Igen, vannak akik csupán azzal szeretnek vitatkozni, akivel mindenben egyetértenek.
Valóban nem ismerlek, bár sejtéseim azért lehetnek...
Gyanítom: mi soha nem fogunk egyetérteni. Semmiben. Van ilyen...
De azért - szevasz!
Látta már az Oscar-díjas magyar rövidfilmet? Itt megnézheti
@desert: Világos. Ennél jobban nem lehetett összefoglalni. Ha egy vitában kifogytunk a válaszokból, akkor le - idiótázzuk a vitapartnert és akkor nem kell elismerni, ha esetleg tévedtünk...
Az a bizonyos bölcs mester talán nem egészen ezt javasolta volna, de hát - nem vagyunk egyformák. Szerencsére. Amit leírtam (ezt is leírtam), azoknak szólt, akiknek füle van a hallásra és némi bölcsessége is - hogy megértsék amit hallanak. Nincs - hát nincs...
És - ez is felér egy Rorschach teszttel!
Látta már az Oscar-díjas magyar rövidfilmet? Itt megnézheti
@elnyomott: "Leragadtak egy politikai ideológiánál, hogy szolidaritás."

Nono! Kifelejted, hogy a film zárójelenetében a gyerekek megmutatták: milyen szépen tudnak MINDANNYIAN EGYÜTT énekelni!
Az üzenet így teljes!
Látta már az Oscar-díjas magyar rövidfilmet? Itt megnézheti
@elnyomott: "Te egyfolytában támadsz olyasmi miatt, amit nem is értesz igazán."

Én úgy látom: te viszont engem támadsz egyfolytában, olyasmiért, amit egyáltalán nem értesz, ezzel szemben viszont - nem is akarsz megérteni!