JAJMÁR

Undormány, amit Orbán művel - politikai hasznot húz a buszbalesetből
Hiteltelen az a baj. Bármit is mond vagy csinál nekem csak képmutatás.. Most éppen "így" kell!
Gyerekeket szállító magyar busz szenvedett balesetet Olaszországban
@verőce21: Baleset volt! Hogy lenne már oka a szülő? (Fölösleges még ezzel is nehezíteni az ő gyászukat. Okolják ők magukat biztos enélkül is, pedig dehogy tehetnek róla!)
Ja, a szegénység lehet, hogy igen. Pl. a busz műszaki állapota... - pedig hasítunk, ugye -?
Kormányszóvivő: a civilek a terrorszervezetekkel cimborálnak
Nagy emberi manipulátorok ezek! Aki változást akar, és felgöngyölíteni, majd eltakarítani a mocskot, az Botka mellé áll!
Tóta W. Árpád: Ezért kérlek, becsüld meg őt!
Sok mindenben egyetértek. A Tramppal lesz vége a "nagy" Amerikának! Vicces figura, de rossz színpadra lépett, itt nem tolerálják a viccelődést. Se az ösztönlényeket. Kiszámíthatatlan, komolytalan. Mondd még egy-két meglepőt, a miniszterei meg az ellenkezőjét, aztán egy idő múlva a meglepővel sem törődik senki. A legjobb változat, ha lesz olyan szereplő a kormányában, aki át tudja venni az irányítást. A legrosszabb, hogy "összevész" a világ tetején címért az összes nagyhatalom.
Gyerekeket szállító magyar busz szenvedett balesetet Olaszországban
Miért? miért? Nincs ezekre válasz, ha az ember előre látná hol éri baleset, nem arra menne! De nem tudja. Mert bárhol előfordulhat.
Mindig nagyon izgultam, - és még most is - ha a gyerekeim messzire mennek. Jaj, csak nehogy...
Aztán a szomszéd utcában gázoltak halálra egy kislányt, a fiam egyik iskolatársát. Csak a boltba ugrott le!

Feldolgozhatatlan tragédiák!
Törölni kell a Kiss László-ügyről szóló cikkeket
Én már kitöröltem ezt az embert! Kimondottan irritál, hogy már tegnap óta, v. tegnapelőtt? ahogy belépek a Propira, ott nyavalyog előttem. Nem akarom látni! Töröljék már le innen!
Hat túlélőt találtak a lavina által betemetett olasz hotelben
A természet megint megmutatta, hogy mindennél erősebb! DE nagyon!
Iszonyatos! Az élet írja a legnagyobb drámákat!
Tarlós: aki Budapestet szereti, nem ellenzi az olimpiát
Hú, milyen populista! Ilyet én is tudnék, figyu: aki szereti Magyarországot, az nem akarhat most olimpiát rendezni itt! (és ennek még alapja is van, ezt meg lehet indokolni...)
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik
Hát ilyen nincs! Ez egy mini.szter. A civilek a lleghitelesebbek, ők maga a nép, az "emberek" . Akiket képviselned kellene!
De nem a "farok csóválja a kutyát".
A civilek semmibevétele az érdekeik semmibevétele.
Nem azér'vagy ott, hogy rajtuk gazdagodj!
Horváth András: az a cél, hogy kriminalizáljanak
Ezért kell/ene beállni -plBotka - a változást akarók mögé, és ott maradni. Akkor is, és főleg, ha kígyót-békát kiabálnak rá! Mert fognak. Ez a fegyverük, de nem bedőlni, a HAndrás, HÁkos, JPéter, SzBetti, KGergő ...stb. mert vannak még ... higgyük el, ők nem önmagukért "viszi k vásárra a bőrüket"
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
@Béla333: Igazad van, tényleg nagyot lendítene az elfogadottságukon, és remélem, hogy a Botka is tudja, és lesz is rá megoldási javaslata, hiszen ez az alapja mindennek!
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
@eugen4402: 10:09 Igen! Másrészt a mai - nem véletlenül így alakított - rendszerben, az a bűnös, akit annak kiáltanak ki, és az meg nem, akit nem. Hamis, vagyis látszólagos megítélésünk lehet csak. Ezért sem érdemes rajta lovagolni.
Az a kérdés, hogy ez így megfelel-e, jó-e? Azon túl, hogy betemet a korrupció minket, nyilvánosan észre sem vehetjük, megalázva hagyni, hogy beskatulyázzanak minden téren.
Az emberek erről kellene, hogy döntsenek.

Ha nem, ha tényleg azt szeretnénk, hogy a törvény mindenkire vonatkozzon, és fölülre a legjava kerüljön, ahhoz másik rendszer kell, de tetszik vagy nem, az csak ebből eredeztethető, amink van.
Előbb meg kell változtatni, másik igazságügyi intézményeket, másik emberi értékrendet, másik jogállamot kell kiépíteni, akiktől el lehet és kell várni az igazságosságot. Fordítva nem működik. Ezért gondolom, hogy aki fölöslegesen személyek és ellenzéki pártok kritizálásába öli az energiáját, visszatartó erő! Az nem a változást támogatja.
Bocs, kicsit hosszú voltam...
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
@Béla333: és hogy akarod az ellenzéket elzavarni? (de mindenki ellenzék, aki nem támogatja a regnáló kormányt.) Hogy akarod kiválogatni az ocsúból a búzát?
Nem lehet! Csak egyben lehet "fogyasztani", miközben egyenként ki lehet dobálni az ocsút. Ha érted...
Meghökkentő részletek derültek ki Matolcsy vagyonosodásáról
Meghökkentő az, hogy az emenbé elnöke! De ezen én folyton meghökkenek...
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
@verőce21: Persze, nálad az "árokásók" :)
A vessző pontosan ott van, ahová szántam és tettem. Csak olvasd újra...
(Tudod, ugye?: "a királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem..."
Botka László az MSZP miniszterelnök-jelöltje
Gratulálok! Remélem megértik az emberek, hogy a történet nem az mszp-ről, nem a Gyurcsányról, hanem arról az egyetlen most előttünk lévő lehetőségről szól, amit a Botka jelöltsége adhat. Hagyjuk a pártos vitát a választások utánra, az lesz a tisztulás időszaka! A Botkáé minden tiszteletem, mert csoda kell ahhoz, hogy végül bele ne bukjon. Mégis vállalnia kell, mert valakinek vállalnia kell, ő pedig alkalmas rá, talán az egyetlen!
Stumpf András: Nincs egyetlen jó érv sem a Fidesz civilbeszántós tervei mellett
Igen, ez egy okos fiú. Egyébként mindig szimpi volt, ha nem is értettem egyet vele, mert mindig érvekkel támasztotta alá amit állított. Persze, más nézőpontból mint én. Most viszont eléggé egy nézőponton vagyunk, örülök neki :)
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
@verőce21: Szerencsére ez a könyv az egyetlen értékes dolog, amiről igen!
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
@verőce21: Kerestem egy könyvet a Librinél. Azóta folyton idenyomja reklámba a Kisherceget, hogy akciós. Nem vicces, hogy arról meg te jutsz eszembe, hanem dehonesztáló! - Jobbeer...
Ennyi volt Klapka György nyugdíja
Aki pedig ezt a járandóságot kapja - gondolkodom, hogy kik lehetnek - talán fiatalon megrokkantak, vagy eleve munkaképesség csökkenés miatt nem tudtak szolgálati időt szerezni.
Persze, hogy kevés. A triplája is.
Ennyi volt Klapka György nyugdíja
Na de fel is vette ezt az összeget? Talán észre sem vette, hogy ilyet is kap. Nyilván nem nyugdíj, de azért fura, hogy nyugdíja ne lett volna, szerintem volt. Talán nem Mo. és nem forintban.
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
Vannak erők, akiknek nincs más megoldásuk mint az eu-t gyöngíteni. Meg a Nato-t. Mert esélytelenek ezekkel szemben. Persze, gyöngítik is, konkrétan 'maguk alatt fűrészelik az ágat'. De tényleg nincs más lehetőségük. Se tehetségük, se akkora hatalmuk, és soha, de soha nem lesz annyi pénzük, hogy tisztességesebb módszerekkel tényezők legyenek! Akármennyit "szereznek" is sündámbundám.
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
Jaj, Istenem! Hát, most úgy néz ki, hogy onnan "potyog" nekik valami. (Hát, lehet, hogy potyog majd, oszt sírás lesz belőle).
Pálfordulás napján majd máshol nyálaznak a történelem dicső élősködői. Ennyi!
167 milliárd forintot loptak és csaltak el a 4-es metró építésekor
Átláthatóságot és nyilvánosságot minden uniós beruházás és minden közpénz ügyben. Ez jogos igénye a népnek a kormány felé.

Egyébként minden csak rágalom. a legjobban az kiabál aki a legnagyobb bűnös.
Kósa a 41 szavazatos győzelem után: Szentendrén megbukott az ellenzék "sunyi koalíciója"
Nem ismerem ezt a nőt. Lehet mindegyik jelöltnèl jobb. Na de emberek, hol van az eszetek? Elveszett ?
Századvég: Orbán Viktor népszerű a lakosság körében
A Századvég nem érti az iróniát. Nincs rà rubrikájuk. Pedig ha lenne ... de elcsodálkoznának, mit is jelent "az én kedvelem, hú de nagyon" ebben az országban
Kovács Zoltán: A civil szervezeteknek is teljesíteniük kell az átláthatóság követelményeit
Ugyanúgy mint a politikusoknak? Ne már! Egy civil szervezet - cöfröfröf nem az - ne züllödjön már ennyire le..

(Ez a kovi átlátszó mint a "lepkefing")