JAJMÁR

Botka már majdnem olyan népszerű, mint Orbán
Hajrá Botka ! Pártoktól függetlenül. De talán felsorakoznak mögé a kormányt váltani akaró választók!
A Momentum nemet mondott az Együtt-tel való együttműködésre
Nem tudom mi a jobb. Fogalmam sincs, hogy lehet ebből a slamasztikából kievickélni, amibe jól belemászott az ország.
Csak remélem, hogy mások tudni vélik, ès eltalálják a helyes megoldást. Mert az lesz a jövőnk.
5 órán át várakoztatták a 96 éves nénit a kórházban
A kórház ellátta! Ha jól értem. A betegszállítók - vagy aki odavitte - feledkeztek meg róla. De hogy a beteget valami csomagfélének nézik, felháborító!
Orbán Viktor beugrott a pápához is Rómában
A Viktor "nagyon van"!

"Ma már tudom: a legsúlyosabb baj, ha valaki „nagyon van”. Egy politikus bölcsebb lenne, egy színész tehetségesebb, egy férj jobb, és minden ember sokkal boldogabb, ha fölismerné, hogy „nagyon van”. A hatalom oly mértékig eltorzítja lelkünket, mint ahogy arcunk vonásai is eltorzulnak, ha egy szélcsatornában szembenézünk a viharral. Iszonyatos nyomása van. Ha egy újgazdag azt mondja, hogy „Én, öregem, nem változtam semmit! Éppolyan egyszerű ember maradtam, mint voltam!” — az egészen biztos, hogy saját helyzetét nem mérte föl. Lelke nemcsak eltorzult, de ráadásul még menthetetlen is, mert erről nem is tud. Ezt a torzulást még senkinek sem sikerült megúszni. Az embernek nem való, ha „nagyon van”, mert egy porszem. Jézusi szóval: lelki szegény. Amíg ezt tudja magáról, „övé a mennyek országa”. De amikor azt hiszi, hogy ő egy Valaki, egy mások fölé emelkedett sugárzó Nap — akkor baj van, s kezdődik a pokoljárása. " (Müller Péter)
Moldova György szétnézett az országban, kétségbe is esett rendesen
Moldova elénk tette a tükröt. Bele kellene nézni, mert ott az életünk. Nem pedig mögé, hogy ki tartja. De lehet is is, Moldova hiteles, még ha az elveivel nem is tud mindenki azonosulni. Nem is kell! Amiket leírt, tények.
Alig egy hete sétáltam a Király utában, (Pécs), de nem kellett kerülgetnem az embereket, mint anno'. Régen mindig tömve volt, ahogy a Széchenyi tér is. Most üres, pedig sétálóutca, szépen felújított, de szinte kong!
Sokkoló: brutálisan gyalázzák a kommentelők Ferenc pápát Orbán Viktor Facebook-oldalán
Jó nagy zűrzavart kavart némelyek fejében az orr_báni politika!
De még a lelkekben is. :(
10 parancsolat
Itt a bizonyíték, hogy a humorhoz ész is kell! Ez az írás nem humoros, debiztos sokan vannak még v.már, ezen a szinten:(
Nyilvánosságra hozták a londoni merénylő nevét
Részvétem az áldozatok családjának, a sebesülteknek gyors gyógyulást.
Hihetetlen, hogy a putyinkás trolloknak mekkora élményt okozott a tettével ez a gyilkos :(
Négy magyar céghez is került mosott orosz pénz
"A pénznek nincs szaga". Hát még mosva :) Egyszer minden kiderül. Alapos összeomlás előtt áll a világ, amikor kiderül, hogy az iá csak mellékszereplő volt.
Szabad pályán játszanak az orosz kémek Magyarországon
Van az a közmondás: "többet ésszel, mint erővel". Nos, a Nato és az Eu. erővel nem legyőzhető. Mert erős. Volt. Persze , ha gyengül... Szóval már régóta mondom, vegyük elő a "józan " eszünket, és ne dőljünk be az irányított agyonsujkolt gyuűlöletproopagandának. Ez okozza majd a legnagyoobb tragédiát!
Szabad pályán játszanak az orosz kémek Magyarországon
Hm, érdekes gondolatok. Nem valószínűtlen, mondhatnám logikus, beleillik a történésekbe.
Amerikában kezdene új életet Majka és családja
Nem h@lye a Majka, és amit elért, azt elsősorban saját magának köszönheti. Persze, segített a VV, de hol a többi nyertes? Egyik sem tudott így megkapaszkodni.
Nem irigykedni, a tehetséget elismerni kell. Ő tehetséges.
Hogy miben? Ez a jó kérdés :)
Emberméretű albán kakason álmélkodik a fél világ
Nagy, nem mondom, de "emberméretű"? nem erre a lelibegő tyúkocskára számítottam a cím alapján! Legalább egy struccnagyságúra! Jaj, ezek az újságírók, még egy kakasos hírt se tudnak felturbózás nélkül közzé tenni.
Kiderült, melyik vércsoportnál jóval nagyobb a rák és a trombózis kockázata
@papa.49: Köszi. Tényleg, ahogy utánanéztem, az A csoportúak Mo-n kicsit többet vannak. (A:44 , 0:32. Nagyon érdekes, Svédországban pl. a 0-s vezet, de országonként, földrészenként változó.
Nálunk a szűkebb és tágabb családban, de még az oldalágon is, messze a 0-s van többségben.
Most, hogy tudom, nincs is ebből akkora dömping, külön szerencse, mert talán mindig akad egy rokon, aki éppen ráér, ha úgy adódna :-)
Kiderült, melyik vércsoportnál jóval nagyobb a rák és a trombózis kockázata
De jó, én is szerencsés vagyok. Megnyugtató a statisztika. A meddőség nem jött be, így volt módon továbbadni ezt a kitűnő vércsoportot háromszorosan. Az emberiség fele 0-s és RH+, de jó ide tartozni.
A többieknek megnyugtatásul írom, hogy a statisztika csak egy viszonyszám, és pontosan tudjuk, hogy mennyit ér :)
Botka László tökéletes képeken tölti a kolbászt Szeged népének
@Horizont: Sok szép szokáshoz, meg "nemzeti" szavunkhoz ragasztottak pejoratív gyakorlatot. Dehogy mész te rossz irányba, attól nem tartok :-)
Persze, ki a megmondhatója, merre van a jó irány? Inkább megérzésből próbáljuk kitalálni. Csak remélem, hogy jól.
Botka László tökéletes képeken tölti a kolbászt Szeged népének
@Horizont: 15:34 Miért, Orbán is szétosztotta az elkészült ételt?
De tényleg! Nem az a baj, hogy Orbán részt vett kolbásztöltő rendezvényeken, meg egyéb helyeken. Oda most már mások ne is járjanak?
Tudjuk jól, hogy hol a baj!
A Botka abban hasonlít - ha már hasonlítgatunk -, hogy ugyanúgy darálja az előírt szlogeneket minden fórumon, de még a mondatok is ugyanúgy vannak összerakva, ahogy az először elmondta. Bemagolta, és most sulykolják. A módszer több mint hasonló! Nagyon nem szeretem - agymosás - a meggyőzésnek ezt a módszerét, de be kell látnom, hogy van az a réteg, akiknél csak az számít, hogy hányszor hallja! Ha valamit változtatna, talán megtörne az agymosás folyamata. Én viszont nehezen viselem ezt a papagájmódszert.
Botka László tökéletes képeken tölti a kolbászt Szeged népének
Nyolcadik éve van már ez a fesztivál Szegeden, nagyjából ugyanígy! Csak eddig az ország népét nem érdekelte ennyire, hogy mit csinál Botka!
Vagy most, hogy ME. jelölt lett belőle, kerülnie kellene a "kolbászt"?

" Az elkészült finomságokat végül Botka László polgármester osztott szét a fesztiválra kilátogatók között. Közel ezer adag talált gazdára, az ételek mindenkinek ízlettek."

Polgármesterek, lehet utánozni :)
Nem roppan az Orbán-rendszer
@GeoCravker: Az nem zavar, hogy csomószor ellentmondasz saját magadnak? Még egyetlen kommentem belül is sikerül :-)
Most mi a problémád? hogy nekizavarják a tömeget a szakadéknak, és nincs is ott híd? Vagy, hogy nem zavarják neki - hanem hazaengedik a tömeget a tüntikről -, és lecsendesítik ?
Épül a híd, ki így, ki úgy áll neki. Időnként le is omlik, aztán megint felraknak egy darabkát! Ez most a PROGRAM!
Előfordulhat, hogy nem lesz masszív, vagy nem is lesz kész mire kell, és a szakadékba zuhan az ország! Éppen ezért, én már csak építő jellegű kritikát tudok elfogadni.
Az LMP szerint nem vendégmunkások kellenek, hanem béremelés
Ez a kormány bünteti a nyugdíjas munkavállalást.
De nem megtiltani, és nem kötelezővé tenni kellene, hanem lehetővé, és elérhetővé kellene tenni. Szerintem.
Az LMP szerint nem vendégmunkások kellenek, hanem béremelés
@verőce21: Te kereszténynek beképzelt, idegengyűlölő ! A Nagypéntek nem azért ünnep, mert ez a kormány annak rendelte! Nem is attól, hogy a boltok nyitva vannak, vagy nincsenek. A Húsvét se azért ünnep, hogy sonkát zabálhass!
A karácsony se azért, hogy otthon unatkozz! Egyáltalán nem kell. Elmehetsz árkot ásni, senki nem tart vissza!
Nem roppan az Orbán-rendszer
@coni: Igen, az elitnek nagy a felelőssége. Sajnos a tisztánlátás helyett sokan a ködösítésben érdekeltek.
Nem roppan az Orbán-rendszer
@GeoCravker: 11:28: "O.K. Téged nem vert át. A vakhitet nem is lehet."

Majtényi esetében. Nem különösebben ismerem, de az, hogy eleve vesztésre ítélt megmérettetést elvállalta, hiszen előre tudott, kinek osztják a babért az osztók, - a megmérettetésben mégis győzni tudott -, és az erkölcsi győzelem az igazi győzelem. Bennem tiszteletet ébresztett, a győzelme pedig örömet okozott!
Nem hit kérdése, ez történt!
Az "épülő hídra" te magad is lángszórót irányítasz! éppen erről írtam már többször is neked!

Amiben hiszek - és ami nem teljesen magánügy -, hogy semmi sem tart örökké, a leghosszabb és legsötétebb éjszaka is véget ér egyszer!