JAJMÁR

Gréczy Zsolt lemond parlamenti mandátumáról
Mivé tettük a világot, nem hiszem el... (Ákos... olyan, amilyen, de van egy -két jó száma ) hát én se! Miféle figurák vannak? Hihetetlen! A képét nézve egész hihetetlen, hogy csak úgy privátba a farkát fényképezi... no, nem! politikus az legyen feddhetetlen! Le kellett mondania! !!
Vajna Tímeának bedőlt a gyémántos cége
@Dr plágium: Keres magának egy másik sok pénzes öreget! Egész elképesztő, mennyi hiú pénzes hapsi van! Fog találni :-)
Az oktatás tarthatatlan helyzete miatt demonstráltak a tanárok Budapesten
Fontos dolgokat hagytak ki! Nincs pedagógus, de nyugdíj mellett nem dolgozhat pedagógus, csak ha lemond a nyugdíjáról. Vagy megbízással, amit havonként hosszabbítgatnak... és hát jóval kevesebb a bér. (De nincs ember!!! Ezért nem nehezíteni, könnyíteni kellene a nyugdíj melletti munkavállalást)
Nincs pedagógus, de a pedagógusképzés - és átképzés- nincs segítve! Persze, a béreket is lehetne emelni, de a leterheltség szörnyű!
Merkel már nem remeg, simán pofára esik a színpadra menet közben
Politikai következtetést levonni egy balesetből... - még jó, hogy nem fogták rá azt, hogy alkoholista - eléggé primitív gondolkodásra vall! Merkel ügyes, még akkor is, ha megbotlik, és inkább így, mint jellemében. Tudja, hogy a humor az élet sója, és élt is vele :-)
Orbán: "indulat, dölyf és gyűlölség nélkül, lélekben alázatosan, szelíden kell uralkodnod"
Hát nem is tudom... erre nem találok egy ideilló szót se, annyira ... hm, tényleg nem találok! Nem találok, mert nem tartom emberhez méltónak, hogy csak úgy valamiféle szavak kiessenek a számon!
Persze, a kijelentéssel nem lehet vitatkozni... de hátborzongatóvá válik, ha méltatlan mondja! (Hű, lehet, hogy megtaláltam :) )
Kálmán Olga visszatért az ATV képernyőjére
Nos, innen nézve - a választás után - és, hogy Karácsony van, más értelmet nyert ez a cikk és a hozzászólások! Az élet bizony tartogat meglepetéseket. Hála Istennek :-)
Németh Szilárd biztosan nem lökhette meg Hadházyt, mert ő a helyén ült a táblás incidens alatt – fotó
Hát, ki tudja melyik kopasz a Németh Szilárd... úgy tűnik, hogy egy Németh Szilárdhoz nagyon hasonló kopasz meglökte Hadházyt :-D
A Wass Albertet lenácizó budapesti főpolgármester belátta, hogy sokakat megbántott (VIDEÓval)
A háború oda-vissza sok életet megnyomorít! Tisztességes és jó emberből is képes áldozatot és gyilkost csinálni! Vass Albert jó író, költő volt. Nem tudom, hogy jó ember volt-e, és hogy amit tett választotta, vagy nem volt választása, vagy hogy egyáltalán mit tett? Ezért nem is vádolom semmivel.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: Nyugi, csinálják az újabb "menekülteket", hiszen nincs elég belőlük. Pedig erre épül a "rendszer"...
Csak remélem, hogy egyre többen látják és már nem veszik be a süket dumát!
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Béla333: Üdv, jó hogy itt vagy, bár már én is ritkán..., de nem véletlen, hogy Orbán most küldi a "kiegyezési" szándékát! Erős lejtmenetnek indult, ezt nehéz lesz megállítania.
Az Ördög Ügyvédje most Rogán Antalról posztolt egy képet
Sajnos, hogy manapság csak 'álruhában" járkál az igazság! Különben letagadnák!
Újraválasztották Orbánt a Fidesz elnökének, Gulyás kikerült az elnökségből
Hát én teljesen ledöbbentem! hogy ezek még választanak? Valahogy erre nem is gondoltam :-)
Eszembe jutott az én első választáson való részvételem, anno'.. kaptam emléklapot is :-D meg egy borítékot, és mondták, hogy oda dobjad be...!
Karácsony Gergely a hangfelvételről "Nem tudnak megfélemlíteni"
Már megin egy titkos felvétel... jajjjjjjmá' de unom! Nincs bennük semmi keativitás?
Brutális Fidesz-fölényt mértek, tovább gyarapodott a kormánypárt tábora
Biztos sokan szavaznak a fideszre, de az önkori választások előtt egy ilyen hír... na, kinek kedvez? Szóval minden hírt kellő fenntartással kéretik fogadni. Iiigen, így van, de csak azért, mert egyébként még mindig légürest tér van az ellenoldal helyén!
Olyat üzentek Orbánnak az irodája előtt, hogy ezt biztosan nem teszi zsebre
@nemkati: Nem, nincs. Nincs benne az unokáim szemében, a virágaimban, a tanítványaimban... és ha mégis, majd én kigyomlálom :)
Rogán: "Három bohóc áll szemben" Tarlóssal
Igaz, de ők vannak otthon, a porondon... cirkuszba bohóc való! (Cirkusz az egész politikai világ, amolyan Cipollás - főleg ahogy arrogánst elnézem - és hasonló véget is jósolok neki)
Olyat üzentek Orbánnak az irodája előtt, hogy ezt biztosan nem teszi zsebre
@nemkati: Felőlem... Nekem nem hiányozna semmilyen formában, sőt, az van, hogy már most sem érdekel! Kizártam :-)