JAJMÁR

Fidesz: a baloldal kifosztotta Budapestet
@verőce21: Nehéz utolérni, mert nagy átváltozó művész "ezek a kommunisták".Általában - meg ahogy a helyzet és a cél megkívánja - különböző alakzatokban a "jóság és demokrácia" álarcában tipor le mindent,mindenkit, miközben egyik kezével messzire mutogat, a másikkal fosztogat. Hol és kik lehetnek ezek?
Nehéz, nagyon nehéz a válasz...
(Csak gondolkodók bírják kitalálni :) )
Varga Mihály súlyos vádakkal illette az utolsó pillanatban lakástakarékot kötőket
Vàdaskodni nagyon tudnak.A feddhetetlenek :-D csak a hátsó szándék ne lenne mindig minden mögött, mert az olyan nem szép, hogy nagyon csúnya !
Buktát csinálna Botkából Lázár
@colibri: Ó, dehogynem! és még akkor is, ha "bagoly mondja verébre..." , hisz tapasztaljuk! Tonkreteszik akit tönkre akarnak tenni.
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
@Mirabilis: Hu, szerintem a kérdéseidre te is tudod a válaszokat.
A "nép" tűrőképességét, vagyis minket monitoroznak. Hogy kik?az "ugyanazok"!
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
@Mirabilis: Pedig" ezek ugyanazok"! Ès együtt tartjàk fönt ezt a nemzetiizè rendszert, amit
bizony, együtt hoztak létre, és eszük àgàban sincs megdönteni.
Gyurcsi hőbölgős , "szenvedélyes" mondatainak semmi sùlya hatása sins. Nem az a cél, hogy "gyùjtson". Monitoroznak.
Nem blöfföl? Mondott már "kigyótbékàt", igért hozzá bizonyìtékot... ki látta?
Ha majd tényleg lesz, az se érdekrl már senkit. Hozzászoktatják a népet.

EZEK MIND UGYANAZOK!
Szinetár Dóra nyilvánosan szoptatott – kitört a balhé a követői között
@Katalina62: Mert nem mindenkinek természetes. Amióta "kiposztolják" híres és kevésbé híres emberek, természetesen és büszkén, azóta egyre inkább elfogadják az emberek.
Van értelme :)
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
Ja, a Gyurcsány... jó földelés, a ner szolgája! Időnként levezeti a nép felgyülemlett feszültségét, időnként - a ner - tesztelik, hogy milyen erős ez a feszültség!A Gyurcsi mondd egynagyot... és nem történik semmi, tehát még lehet terhelni, még nem akar lázadni a tömeg...
Nem vettétek észre, hogy ez az ember mindig "blöfföl"?
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
@Peller Anikó: Nem itt van ez valójában kitalálva. A ner ennél jóval több. A ner minden. Egymindentlátóhálózat! Mindenhol ott van. kötve és fogva az is, aki benne van, az is, aki csak közvetve, de valahol mindenki része. Minden település és minden település minden lakója.
Nem a Gyurcsány mondta meg amit már mindenki tud, és hiába várja mindenki a másoktól, hogy fölébredjen, mert hiszen nem alszanak. Csak várják, hogy majd a mások fölébrednek, és majd csinálnak valamit. Mert ő nem tud, őt fogja a ner!
Az államigazgatás van nagyon kitalálva!
Bizony, bizony, a demokrácia látszatára épül! Csak, és akkor billent volna meg, ha az ellenzék nem ül be a Parlamentbe! De beült. Most meg kajabálják a hülyeségeiket, puskacső elé az embereket. Hát, kajabálni könnyebb, mint lemondani a biztos pozícióról.
Az ellenzék is a ner!
Döbbenetes dolgok helyezett kilátásba Gyurcsány
Ez most jött rá? Miért nem választások előtt? (Költői kérdések... tudom ám, miért nem ) :)

Sőt! Azt is sejtem, hogy kiknek kellene szerinte, nem a Parlamentben - ahová egyébként szépen becsücsült ő is - megdönteni ezt a rendszert.
De igen! ez uszítás... de nyugi, senki se uszítódott meg tőle. Talán csak a fotelben.
Ma tárgyalnak arról, hogy a vajdasági és kárpátaljai magyarok is szavazhassan az EP-választáson
Szép... már olyan érzéseim vannak, hogy "direkt" lettek elcsatolva anno' azért, hogy a jövőben - ami most van - jól kitoljanak velünk.
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@tulipan: Nem értik, mert a tévé "azisten", és az megmondta, Angela Merkel megbukott!
Ezt így, konkrétan...
Ennyit a köztévé hitelességéről. és a birkák eszéről :-D
Nem szeretek "birkázni", sértés a birkákra nézve :-)
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@Csizmás Kond: Óh, felelősséget emlegetsz? De "csak" azét?
Nézz körül! Én is a felelősséget hiányolom.
De látok közelebb is.

De, hogy Nem érted, azt is látom.
Próbálom másképp: a terrorcselekmény tünet! A világ egy összefüggő szervezet! Ha a lába fáj, az is fáj az egésznek, ha a feje, az is!
Az okot kellene megszüntetni, de nem úgy, hogy levágom a - ráadásul a nem fájó - testrészt, hogy oda ne menjen be a fájdalom, mert elsőnek az fog meghalni. A levágott rész! Ha felszabdalod az egészet, akkor meg felgyorsítod a véget!
Csak egyben, összefüggésében és az okot orvosolva lehet jól kezelni a világ "betegségét", mert beteg a világ!
Merkel így gondolkodik. Nekem szimpi!
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@Peller Anikó: Merkel bűnbaknak lett kinevezve éppen azok által, akiknek se tehetsége, se esze nincs a bevándorlás problémájának hatásos kezelésére. Nincs és nem is volt, de a hasonló a hasonlót mindig megtalálja. A Merkel hátán, az ütögetve, szépen építgethetik saját hatalmi pozíciójukat - de csak azt -
Hát, majd meglátod, hogy ők miféle hibákat - és tényleg -követtek el, és fognak elkövetni.
Könnyebb az egyébként lelkiismeretes embert kikezdeni, - hiszen a bűnbakra lecsap az alja, mint a hiénák -, mint pótolni...
Merkel helyén sokáig űr marad :(

De szerencsére kancellár marad még .
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@Csizmás Kond: Minden mindennel összefügg! Európa része az egésznek. Nem lehet egy részt menteni - ráadásul egy nézőpont szerint -, a többi kárára! Ahhoz, hogy Európa élhető legyen, bizony, meg kell találni az egyensúlyt. Nem akarok most a tényekbe belemélyedni, hogy ki kezdte, és miért, mitől vannak bajban egyes nemzetek, miért és kik folytatják a háborúkat...

de állítom, hogy ezen az arrogáns úton soha nem lesz béke és nyugalom, és Európát éppen azok "döntik romba", akik ostoba módon más népek, földrészek fölé helyezik. Nem is szólva arról a pestisként terjedő beteges jellemvonásról, hogy saját magukat is mások fölé helyezik. Nagy csattanás lesz ennek a vége!
Vajna Tímea beolvasott Hadházy Ákoséknak
Na, ugyehogy milyen nemzethy magyar keresztyén? Meg az Andy? Mindent a hazáért!
Demeter Mártát lehülyézték a parlamentben, majd elvették tőle a szót, mert nem akarta megvédeni magát
A "nagyon okosok" pedig tesznek róla, hogy a tévedésből nyilvánosságra került rendkívül titkos anyag napokon, heteken át a nyilvánosság és közbeszéd tárgya maradjon. Nem képesek leszakadni róla!

Már azt kell feltételeznem, hogy "kisstílű politikai indíttatás" az oka az ügy napirenden tartásának, amibe belekeverik DM minden kapcsolatát, múltját, jelenét.
Amúgy DM azt hozta nyilvánosságra, amit előzőleg neki szimpla kérésre a HM kiszolgáltatott! Na, hogy is van akkor?
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
Egyébként nem lemond, hanem bejelentette, hogy nem indul! ami egészen más megítélés alá esik Cikkíró! A gondolkodó emberek körében :)
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
Angela Merkel már vastag és szép betűkkel beírta magát a világ történelemkönyvébe. 18 év hosszú idő ilyen magas poszton, ahol folyamatosan, minden nap, minden pillanatában minden mondatnak, mozdulatnak politikai jelentősége van.

Az biztos, hogy hatott, és pozitívan... mégis, elindult a világ valami olyan visszafordíthatatlannak tűnő negatív irányba, hogy ennek megfordításához új emberek, új erők kellenének. De lehet, hogy nincsenek ilyen erők, és megtörténik, amit egyébként senki se akarhat!
Én se akarnék részt venni ebben Merkel helyében. De le a kalappal előtte, bár a köztévé úgy adta be a hírt, hogy "megbukott", én úgy értelmezem a döntését, hogy van bátorsága visszalépni, és van bátorsága belátni, hogy vissza kell lépnie!
Halljátok, hatalomittas férfinép? Ez a BÁTORSÁG!
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@Peller Anikó: Hm, minek örülsz akkor? "ha mindig csak rosszabb lesz" ?
Rohamléptekkel adósodik el a lakosság
Rohamléptekkel gazdagodik a felső réteg az eladósodó lakosságon, és egyúttal röghöz köti őket.
"Csűrhetjük, csavarhatjuk, de a pártok helyett senki sem fogja legyőzni a Fideszt"
Egyszer minden elmúlik. És akkor múlt lesz belőle.
A kerék forog, de hogy mikor billen át, az még titok. De megtörténik, ahogy az éjszakát követi a nappal, a telet a tavasz...

Ahogy a költő mondja:
"Változik a világ: gyengül, ami erős,
És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt."

Aztán majd jönnek az elemzők, és elmondják, hogy ők megmondták, hogy hogyan és miképp, már előre, mi meg elemezzük az elemzőket :-D
Rózsa György lánya akkorákat terpeszt a rúdon, hogy megőrül tőle az internet népe
Elképesztő! Miközben nagyon szép! és mennyi munka van benne, hiszen ellentmond a gravitációnak - az én szememben -, de az ember izületrendszerének csodáját tárja elénk.
Görög Zita megmutatta másfél hónapos kisfiát
@Commenter: Timon... - hát, hogy szép-e, az ízlés dolga. Ritkának ritka...
Nem vagyok híve a furán ritka és magyartalan neveknek.
A baba aranyos :)
Már ötszáznál is több ügyvéd tiltakozik a hajléktalanság kriminalizációja ellen
@verőce21: Szóval a hajléktalanság = deviáns, munkakerülő, csak koldulásból élő, alkoholista művészekkel? és azt akarod igazolni, hogy a törvény nem kriminalizál? Hát akkor hogy sikerült neked máris ez a következtetés? SAját erőből talán?
Ennyire sikeresen? hogy még a közterületen se kell életvitelszerűen ott lennie, elég, ha hajléktalan és máris kitaszított?
Na, gyerünk, rugdoss beléjük!
Micsoda bátorság...

De a megfagyáshoz nem kell hajléktalannak se lenni.
Itt az első egyház, amely egyértelműsítette, törvényi úton betiltani a hajléktalanságot nemcsak lehetetlen, de embertelen is
@Shikari: Há' mi van neked a fejedben?
Példa: Alaposan leiszod magad valami buliban, elhagyod a cipődet, tök részegen és ziláltan - és büdösen - ledőlsz egy padra, vagy csak úgy a földre, józanodni! Jön a rendőr, jól körülnéz, hogy van-e nálad szatyor, meg mi van benne, és ha ilyet nem talál, gondolja: na, ez jól beivott. De a tiéd a park, a pad, no meg van lakásod is, csak valahol arrébb...

A hajléktalan pedig cipeli minden vagyonát egy szatyorban, és leül a padra megpihenni! Még az is lehet, hogy elszenderedik. Jön a rendőr, megnézi, van nála takaró, na, felrázza nyomban, megkérdi hol a lakása? Ja, az nincs, se közel, se messzebb... na, gyerünk a rendőrségre! Mert az bűn! Ő, nem ülhet le a padra, nem az övé a pad, a park... mert nincs lakása!
Itt az első egyház, amely egyértelműsítette, törvényi úton betiltani a hajléktalanságot nemcsak lehetetlen, de embertelen is
@Shikari: A szűklátókörű embernek mindig igaza van... a saját szemszögéből! Hiszen csak egyetlen részletre figyelsz, mindig oda, ahova a "nagyember" mutatóujja irányítja a tekinteted!

Ennél többet felfogni nem is vagy képes. Tipikus fidesznyik :))))))
Mondhatnám, hogy a te bajod, de valami programmal sokszoroztak, ezért mindannyiunk baja lett!