Klubtag

A DK szerint "történelmi bűnt vesz magára az LMP, ha az Orbán-kormány hatalomban maradását segíti"
@Eladott Ország: ...1-2 évig még vegetálnak, majd beadják a derekukat a megélhetésért, aztán szép csendben kimúlnak, mint a kdnp elődpártja, mint az MDF, mint a kisgazdák...
Végül pedig nem lesz gazdasági ágazat, ami nem az orbánféle maffiózók kezében lenne...
Bayer: összes patkány azon sivalkodik, hogy a miniszterelnök megfenyegette őket
Megköszönheti a barátja ennek a genetikai selejtnek, hogy a kétségeket eloszlatva tisztázta: Orbán pontosan arra gondolt és azt mondta ki, amit a "sivalkodók" jól megértettek és amitől az ország nagyobb része joggal fél. Az összes eddigi fidesz-szócső magyarázkodása tiszta hazugság, hogy ó nem úgy gondolta, meg ó nem úgy értette, meg ó felesleges az aggodalom.
Lóf@szt mama!!!
Őrizetbe vették Nicolas Sarkozyt
Azért a párizsi ügyészség sem egy gyorstüzelő, már 2013. óta bíbelődik ezzel a Sarkozy üggyel.
Őrizetbe vették Nicolas Sarkozyt
@Eriksson: ...viszont - sajnos - nagyobbak is megúszták.
Orbán Viktorral szelfiztek a szerencsiek, miután megtudták tőle: "Európa komoly bajban van"
És akkor csodálkozunk, hogy százezrek nem érzik hazájuknak ezt a 93 ezer km2 kiterjedésű
Orbán-féle vazallus birtokot?
ÁSZ: Szél Bernadett fejezze be a rágalmazást!
Az ÁSZ meg fejezze be a közvélemény félrevezetését, a legtöbb állításuk igenis politikai presszóra született az elmúlt hónapokban is. Nemcsak azért nem független, mert az a vezetője az aki, hanem azért sem mert olyan időpontban és olyan eredménnyel abszolválja a vizsgálatait, ami csodák-csodája mindig egybecseng a fidesz-kdnp aktuális érdekeivel.
Az ÁSZ egy lepukkadt jogállamiság intézménye, melyet nem Szél Bernadett szavai hozatak ilyen állapotba, hanem a regnáló hatalom. Amit kifogásolnak az LMP-nél, azt a kormányzópártok nagyüzemben alkalmazzák, sok százmilliós nagyságrendben, következmények nélkül.
Lázár keményen megüzente Márki-Zaynak, hogy maradjon ki az országos politikából
Kéremszépen...ez már akkor a belengetett "elégtétel-vevés"? Vagy még csak ízelítő a választások utáni időszak kormányzati gyakorlatából, amennyiben a fidesz-kdnp "folytatja"?
Jelzem sok újdonság nincs benne, eddig is így működtek, csak eddig még volt bennük némi szemérem és vagy hallgattak, vagy cáfoltak. A nagy testvérük helyzete is stabilizálódott pár évre...a medve meg az egér együtt dübörög...
A Jobbik a migráció támogatásával vádolja a Fideszt - Választási kampány március 19-én
@JAJMÁR: .. .ha győz a fidesz-kdnp lezárjuk a még működő budapesti nyilvános WC-k bejáratát
aztán mindenki jól becsinálhat...:D)))
Sokan meglepődnek majd, ha tényleg ez lesz a választás eredménye – erősen indít egy új közvélemény-kutató weboldal
@karma1: ...kipróbáltam, valószínűleg igazad van...hihetetlen számok jöttek ki a Jobbik párteredményére...akkor is kétségbe vonandó (óvatosságból), ha őket preferálja valaki.
Szijjártó: hangfelvétel van arról, hogy "a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani"
A német kormány környezetében meg olyan dilettáns ágensek tevékenykednek, akik Orbán meg Szíjjártó kedvében járva, fejlett konspirációs módszerekkel Tel-Avivon keresztül küldik értesüléseiket. Szóval hangosan röhögnék, ha nem lenne az egész ennyire szánalmas...
Szijjártó: hangfelvétel van arról, hogy "a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani"
Egyébként úgy gondolom, hogy ha halvány esély is van, hogy ez megtörténhetett, akkor számtalan európai és magyar hatóságnál kellene ennek a dilettánsnak eljárnia, nem pedig
Dunakeszin sztepptáncolni ezzel a baromsággal.
Szijjártó: hangfelvétel van arról, hogy "a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani"
@Commenter: ...ok! akkor egyszerű az ügy...ezzel a baromkodással sincs teendőnk, csak az összeesküvés-elméletük tarthatatlanságát kell az orruk alá dörgölni...
Szijjártó: hangfelvétel van arról, hogy "a Soros-hálózat európai kormányokat akar egymásnak ugrasztani"
Majd akkor fogadom el, hogy ennek a hisztinek alapja vagyon, hogy ha előkerült a hangfelvétel és arról kiderül, hogy nem manipulálták és a tartalma valóban az, ami miatt külügyérünk toporzékol. Ugyanis elég rég óta azt sem hiszem el ennek a kormánynak, amit kérdez.
Farkas Flórián, a roma Kubatov olyat tett, hogy a fal adja a másikat - Városi Kurír
@quadrocopter: ...szerencsétlenek csak utánozzák, amit maguk körül magyar honfitársaiktól
látnak...
Stumpf lánya kistafírozza Schmitt unokáját az Ön pénzén? - Városi Kurír
Van akár csak egyetlen olyan fidesz funkcionárius, akinek nem fűződik a nevéhez kisebb-nagyobb gazemberség?
Fidesz-gáncs Márki-Zaynak és a demokráciának: a vesztes utórángásai - Városi Kurír
No ezért hazugság minden magyarázkodás, ami Orbán március 15-i fenyegetőzését próbálja
tompítani. A valódi énjük a Vásárhelyi módszer, csak most tényleg nem érnek rá várni, míg elül vihar, április 8-ra meg kell mutatniuk a híveknek, hogy milyen tökös gyerekek...
Ha nem a Fidesz győz, van, aki azonnal elköltözik az országból
Nem fog hiányozni, már csak azért sem, mert remélhetőleg az a több százezer ember, akik az Orbán miatt tűztek el valószínűleg visszajönnek. Minőségi csere - a haza javára és üdvére!!!
Elek István: Meglehet az ellenzéki kétharmad
Az a baj Orbánékkal, hogy 2002-ben elhitték a magas győzelmi előrejelzéseket és pofára estek. De ebből - ami következtetést mára levontak, az tök helytelen. Most mesterségesen cinkelt (nekik kedvező) adatok közzétételére sarkallják a zsoldos közvélemény kutatókat. Arra bazíroznak. hogy ezzel a számukra élet-halált jelentő ellenzéki apátiát tudják fenntartani és növelni. Ugyanis további tartalékaik már nincsenek. Tényleg az ellenzéki részvétel növelése az egyetlen megoldás, ami csak összehangolt stratégiával érhető el.
Deutsch Tamás is elkészítette a Lázár-videóját, ő Brüsszelben retteg
@Commenter: ...meg azért, mert a megfelelő posztokon (ME, külügyminiszter) magasan képzett, széles látókörű, kultúremberek nem pedig bugris, politikai analfabéták ültek.
Deutsch Tamás is elkészítette a Lázár-videóját, ő Brüsszelben retteg
@Clavigo: ...a züllésen kívül semmit és ez látszik is rajta, viszont a fidesz törzsgárdatagja és EU-s képviselője, Orbán kebelbarátja, a mindenféle oldalak trágár komment-lovagja, egyszóval pártja és kormánya egyik csúcsarca.
Simicska borítja a bilit?.....Ez az ATOM-BOMBA? (Csak erős idegzetűeknek)
Egyszer volt, hol nem volt...volt egyszer egy ember, aki szerette a majmokat háziállatként maga körül, de az istennek sem tudta azokat befogni, mert a majmok óvatosak voltak.
Kitalálta hát (mert megfigyelések alapján észlelte), hogy ha kitesz és rögzít egy korsót, tele ínyencséggel, de olyan szűk nyakkal, amibe csak egy kéz fér bele, meg lesz a megoldás.
A majom ugyanis benyúl a kajáért, azt marokra fogja és húzná ki az ökölbe szorult kezet, de nem fér ki a lyukon. És nem jön rá, hogy ha nem engedi el a kaját - odavész.
Mi emberek - ebből is megtanultuk, hogy aki sokat markol, az keveset fog.
Aki nem hiszi járjon utána, vagy próbálja ki... :D)))
Néha a kevesebb - több...
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...köszönöm, de nincs ez meg magyar nyelven. Azért lássuk be, hogy hiába fordítja le nekem esti meseként a család angolul beszélő tagja, azért a MŰ FORDÍTÁSÁHOZ MŰFORDÍTÓ szükségeltetik, hogy élvezni is lehessen.
Gulyást és Pokornit Orbán március 15-ei fenyegetéséről faggatták
Szóval kérem szépen én sem bízom az "értelmezgetésükben"...Mióta? Azóta, hogy néhány szarházi fideszpolitikus magánembereket is képes volt a véleményükért beperelni...szerencsére még hellyel-közzel működött valamiféle bírói kontroll...de bízhatunk ebben továbbra is, ha nem sikerül eltakarítani őket?
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...szerintem sok mindenki meg fog szólalni, ha végre ennyi idő után le tudjuk rázni ezt a léleknyomorító szellemiségű, csaló, antitalentumokból álló, csak a mát tekintő, embertelen, nemzetvesztő bagázst...
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...Ott voltál 15-én?...sajnos nem, mert egy tavalyi baleset okán nehezen állok, megyek...a jövedelmi összevetésnek egyébként sincs sok értelme, az olyan emberek, mint a testvérem tiszteletreméltó "őrültek".
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...azért veszem szívesen a hozzád hasonló érdeklődésűek ajánlásait, mert a húgom is rendszeresen ellát infóval (ő könyvtárvezető, népművelő - akkor még volt ennek értelme. célja, de látom ma már hiába is igyekezne lsd. előző hsz-ed...:D(
Szóval én meg csak agy "buta", racionális számász vagyok a Fővám térről.
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...látom nagy rajongója vagy a mesternek, fel is keltetted az érdeklődésemet...
:D)
Reinkarnációs hibbantkormányzás - Városi Kurír
@Commenter: ...köszönöm az infót, megszerzem és elolvasom...a Tű a szénakazalban-t olvastam, ott szerettem meg a stílusát, na meg hát A katedrális - amiben szinte minden emberi bűn és erény megtalálható.. Nem lesz nehéz megbirkózni újra egy művével, elég termékeny író.