Klubtag

Varga Zoltán: nekünk gazemberekből is a selejtje jutott!
És ezt a cinikus, embertelen kormányzást - persze jó sok pénzért és vagyoni előnyért - lelkesen támogatja az un. 14 történelmi egyház mindegyike. Az nem mentség, hogy működtetnek egészségügyi és oktatási intézményeket is - nagy ára van annak, cserébe elvárják, hogy add fel a
személyiségedet, a szabad gondolkodásra való képességedet, egyszóval a lelkedet.
Ujhelyi: valaki vegye le Ursula von der Leyenről a narancsszemüveget!
Ugyan mi csodálkozni való van ezen...csak nem gondolta bárki is komolyan, hogy ez a csodás politikusi "etalon" beváltja a zsarolási (választási) ökölharcban, kényszer hatására tett ígéreteit.
Ezért írtam pár héttel ezelőtt, hogy az un. EU-s értékrendek folyamatosan errodálódnak és ebből számunkra semmi jó nem sülhet ki.
Orosz üzleti kör kezdett felvásárlásba a Balatonnál
@1magyar: JA...emlékszem - kormányváltáskor egymás fütyijét méregették, hogy ki vonz be több külföldi tőkét, mert azért ezeknek csak kisebb hányada volt új kapacitásokat létrehozó beruházás. Most SEM azt találták ki, hogy pl. részvénytársaságokat alapítanak (széles lakossági forrásból, amit a párnacihából csalogatnak elő) és abból vásárolnának az orosz maffiózóknak való átjátszás helyett, hanem állampapírt bocsátanak ki (a költségvetés finanszírozására) jó magas kamatra a tehetősektől, amit majd a következő (5-10 év múlva) éppen regnáló kormány(ok) törlesztenek az adóbevételekből...
Ezért volnék kiváncsi nagyon arra, hogy ki a jelenlegi tulajdonos, akiktől az orosz család megvásárolja a létesítményeket...de erről nem találtam utalást a cikkben...
Növekvőben a vallásokkal szembeni állami korlátozások – Európában is
@Nessy: ...az egészséges személyiségű, országukat, honfitársaikat szerető és tisztelő emberek például már 1789-ben rájöttek, hogy az eredményes társadalmi fejlődés egyik záloga az állam és az egyház szétválasztása, amit aztán az idő is igazolt.
Akik ezt nem veszik tudomásul és dohos, avittas történelmi korok restaurációját tűzik zászlajukra, azok sokat vétenek embertársaik ellen.
Növekvőben a vallásokkal szembeni állami korlátozások – Európában is
@Macskaszem: ...azért kapják az államtól a hatalmas vagyonokat és támogatásokat, hogy minél hatékonyabb vallási pressziót gyakorolhassanak minél több ember felett, ez biztosítja, hogy politikai célokból is kezesbárányok, terelgethetők legyenek. Tudják, hogy ezt már gyerekkorban el kell kezdeni, hogy a "siker" minél kiterjedtebb legyen.
Orosz üzleti kör kezdett felvásárlásba a Balatonnál
@csipetke: ...és van 2,8 millió támogatójuk, akik hamis krokodilkönnyeket hullajtanak a trianoni veszteség okán...most meg asszisztálnak ahhoz, hogy országvesztőink önként, dalolva dobják oda korábbi elnyomóinknak a haza javait.
Orosz üzleti kör kezdett felvásárlásba a Balatonnál
Nesze neked magyar nemzethy nagyság...úgy Orbán-módra...ez a 93 ezer négyzetkilóméter már nem ország a maga klasszikus, magasztos értelmében, csak egy pufferzóna, a német és az orosz pénzeberek küzdőtere...és ahelyett, hogy ezt megakadályozná a kereszrtény-polgári kormány, ösztöni és szervezi a bundát elősegítő dílerek és üzérek játszmáit - persze zsíros jutalékokért.
Nem kikötőt, hanem elhagyott ipartelepet vett a kormány Triesztben
@Eladott Ország: ...élek a gyanupörrel, hogy ez nem dilettantizmus, hanem sunyi, aljas gazemberség... a fideszes potentátok további vagyonosodása érdekében...
ennél durvább törvényjavaslatot még sosem láttunk. És ezek 2/3-dal megszavazzák.
Lázár meg az egész szavazó-utomata fidesz-kdnp parlamenti frakció akkor lett volna e tárgyban hiteles, ha ezt a javaslatot még a dohánybizbisz lenyúlása előtt feldobta volna...

Legközelebb meg majd az autózók és a nem autózók egészsége védelmében be kell tiltani a gépjárműveket - különösen a traffipaxot blokkolóval felszerelt A8-asokat úgy-e Janó! Köztudott, hogy az összes közlekedési eszköz közül a gépjármű forgalomban leli halálát a legtöbb ember!!!
Ellenzéki kerekasztalt alapítottak a magyar EP-képviselők
Ebből is látszik, hogy a külföldi befektetők igényei, érdekei mennyivel előbbre valók a demokrácia elemeinek védelménél...és ezek a befektetők döntően olyan országok tőkései, melyek meglehetősen szigorúan őrzik saját kivívott előnyeiket.
Szijjártó szerint elfogadhatatlan, hogy a migránsok az adott ország lakosaival egyenjogú egészségügyi ellátást kapjanak
Hát bizony ez a magyarországi viszonyokat tekintve érthető is...csak azt nem tudom ez a Szíjjártó gyerek mikor lett "migráncssimogató", hogy ennyire vigyáz a menekültek egészségére...
Európa leggyengébb vezetője lett Ursula von der Leyen
@CsipkeRózsa: ...de legalább nem hazudják elsöprő, kétharmadnak...az Uniós választási szabályokat nem a magyar licence szerint alkották meg.
Dunai Mónika szerint Gyurcsányék megint "a magyar családok ellen" szavaztak – videó
Lehet, hogy én tudom rosszul, de már az csak úgy megy az éves költségvetés tárgyalásakor és szavazásakor, hogy a pénzügyminiszter előterjeszti a kormány javaslatát, azt megvitatják, esetleg az ellenzék is tesz kiegészítéseket. Ez utóbbit általában a kormányzat nem fogadja el, végül EGYETLEN SZAVAZÁSSAL dönt a parlament a költségvetésről.

Mi is a hiszti tárgya móunika? Ti felcicomáztátok a 2020. évi költségvetést a "családok támogatásának költségvetése" hazug címkével, hogy jót lehessen toporzékolni e tárgykörben.
Ez a költségvetés és általában a fidesz-kdnp családtámogatási rendszer nem a magyar családok érdekeit, hanem csak a kiváltságos családok érdekeit szolgálja...és ez nem ugyanaz.
Az pedig, hogy ki kerül ebbe a körbe, azt mindenféle mocskos kritériumokkal szabályozzátok, a
valódi rászorultságnak a tisztán politikai koncepcióban nyoma sincs.
A parlament is foglalkozik a kadétiskolai fajtalankodással
@vacsi: ...én meg csak arra vagyok kíváncsi, hogy egyházi és most már a katonai kiképző szervek égisze alatt meddig lehet fiataljainkat KORMÁNYZATI SEGÉDLETTEL megrontani...
Sokkot kapott a Viking kapitánya, amikor rájött, mit tett
A szerencsétlen és nem vétlen kapitány persze tetemre hívható, de a tulajok és az üzemeltetők aljassága, romlottsága pontosan az eseményeket követő órákban vált nyilvánvalóvá...
Donald Trump nem teszi zsebre azt, amit a xenofób kirohanása után kapott
@Tavryni őrnagy: ...amennyiben ezt az őrültet másodszorra is megválasztják, akkor ennek a szerencsétlen világnak tényleg vége...és összeborulhat végre Putyin, Trump, Orbán, Kim Dzsongun, és még egy pár ilyen torzs, személyiségzavaros, kártékony példánya az emberiségnek.
A parlament is foglalkozik a kadétiskolai fajtalankodással
@Eladott Ország: A röhej, hogy a férgesei csak nem akarnak kimúlni, rendre-rangra előeszi őket a rossznyavalya meg Orbán...és aki abban bízik, hogy az előző arcvesztésekből bármit is tanulnak, no az nagyot téved. A cél a pihentetés és a hülye híveik rövid emlékezetében való joggal bizakodás...Ez a fidesz vetésforgó.,..
"Természetesen a vak is láthatja, hogy az nem én vagyok" - Pucér fotók miatt akadt ki Bogdányi Titanilla
Kedves Titanilla! Csak az tudja megállapítani, hogy nem Te vagy, aki már látott eredetiben meztelenül - tehát nem fotóról, mert az bőven manipulálhatól...o:)))
Hiába várják a bírák a fizetésemelést – folytatódik a kormányzati zsarolás?
...mint ahogyan szintén hiába várják a pedagógusok, az egészségügyisek, a szociális munkások, a közalkalmazottak, stb.
Varga: nőnek a bérek, csökkennek az adók
A szakembereknek jobban hiszek, mint a hurrá optimizmust szajkózó pártkatonáknak.
https://444.hu/2019/02/27/hiaba-a-gazdasagi-n...

A haszonelvű réteg (a népesség bőven kisebb hányada), mely ugyan jobban él, de országban, hazában gondolkodni képtelen csak számolgassa nyugodtan forintocskáit - szavazataival megszolgálta, hálálkodhat és járulhat kézcsókra, a többi 4-5 millió meg...

Ez a mentalitás a múlt század hetvenes éveiben sem váltott ki tiszteletet. .
Varga: nőnek a bérek, csökkennek az adók
...továbbá züllik az oktatás, hülyül az ország, rohad az egészségügy, folytatódik a fiatalok elvándorlása, viszont gazdagodnak a keresztény egyházak (már van lehetőség bankkártyával is perselypénzt fizetni), de legfőképpen sok-sok milliárddal gyarapodnak az állami maffia kegyeltjei.
Varga: nőnek a bérek, csökkennek az adók
@tulipan: ...ez mára új fokozattal bővült, úgymint: fidesz-propaganda
Márki-Zay Péter már megbánta, hogy meggondolatlan kijelentéseket tett
Elég önfejű gyerek voltam - apám ugyan soha nem emelt kezet rám, de édesanyám néha a fenekemre csapott, sőt elcsattant egy-egy makarenkói pofon is. Egyetlen olyan fenyítésre sem emlékszem, hogy ki ne érdemeltem volna, sőt ma is - meglett korban - hálás vagyok azokért, mert emlékezetes és tanulságos volt. És örülök, hogy ma még megcsókolhatom azt a kezet, mely meglendült olykor-olykor, viszont emellett sokkal többet simogatott.
A szerető szülő megtalálja a helyes arányt és időpontot.
Ebben a kérdésben is - mint annyi másban - nem létezik kategorikus igen, vagy nem.
Ennyi mindent még nem tudott meg Orbán Viktorról egy nap alatt
Orbán egyre inkább belegárgyul abba a téveszmébe (midőn az önhitt kiskakas is), hogy a nap azért kel fel, mert hogy ő kukorékol...ergo a történések mozgató energiáját ő szolgáltatja...ezt a agymenést igazolandó születnek az ilyen szánalmas és röhejes akciói, mint pl. a napi "elfoglaltságáról" szóló bárgyú facebook bejegyzései
Nem csoda, hogy hívei elalélnak és ez alkalom a hazug propaganda sulykolására, miszerint a magyar emberek többségének ő kell(ene)...
Kocsi Máté szerint a DK áskálódik
@Nessy: ...meg hogy is volt az, mikor 2004-2010. között ott nyáladzottak az EU valamelyik szervénél, hogy vonják meg a Gyurcsány kormányától a támogatást. Akkor is a magyar emberek, a magyar haza érdeke volt a fő szempont?...Hiába, nagy gazemberek ezek a fidesz-kdnp komisszárok (a vezérükkel az élen), no meg még Alzheimeresek is...
Paul Anka arról énekelt, hogy szereti a Balatont, a Hősök terét és Orbán Viktort – videó
Hogy ez milyen szánalmas, te szegény Anka, ennyire le vagy rongyolódva? Azért az beszédes, hogy a videót ki is tett közzé...no nem baj, sok már egyébként sem választotta el rákosi pajtástól...meg a személyi kultusztól...
Tállai András: "harmincszor több támogatást kapnak a családok, mint 2010-ben"
@Eladott Ország: ...ennél még az agyonköpködött szocialista éra káderpolitikája is igényesebb volt...különösen a rendszer utolsó évtizedében.
Magasan Kálmán Olga nyerte meg a reklámversenyt
Valaha kedveltem ezt a nőt, de mára már nem tartom sokra. Bár néha még felcsillantja újságírói kvalitásait, de a "varázs" oda...link és gyermeteg lett.
DK-nak üzenem - kidobott pénz volt és nekik sem használt...