Klubtag

Fogdosta és folyamatosan zaklatja – az anyakönyvvezető feljelentést tett a tyukodi polgármester ellen
Na ja! Ha a bepanaszolt illető fidesz-kdnp kegyelt, akkor fújfúj lejáratás. Ha más a politikai meggyőződése, akkor jöhet a TV-ben egyenesen közvetített vezetőszáron való sétáltatás, különösen így választások közeli időkben.
Örökre eltiltaná a Fidesz a gyerekektől a pedofil bűncselekményt elkövetőket
Ez az egész most nem más, mint választási fogás. Akkor lettek volna hitelesek, ha az elmúlt 7,5 alatt kitudódó ilyen jellegű bűnöket megfelelő szakértelemmel, szigorral, következetességgel és főleg kellő gyorsasággal tárták volna fel, hoztak volna ítéletet, esetleg ha kell módosítottak volna törvényt. Szinte fel sem tudom sorolni azokat a törvénymódosításokat, melyeket pár nap alatt átvertek a parlamenten nyilván, mert fontos volt számokra (a legutóbbi pl. a CEU). Nyilván a pedofíliával kapcsolatos szigorítás nem volt olyan fontos a kormányzat szemében, mint hogy pld. a civil szervezeteket vegzálják.
Az, hogy a korábbi kormányok mit mulasztottak, az nem érdekel, meg is kapták a "jutalmukat", szét lettek kergetve több cikluson át mellőzve lettek. Most a jelenlegivel kell ugyanezt tenni, mert méltatlan egy ország sorsának alakítására.
Köszönjük LMP, köszönjük Széll Bernadett a reménytelenséget!
@papa.49: Sokan vannak, akik az LMP megalakulásakor már a névválasztást sem vették komolyan tőlük, sokan pedig fokozott figyelemmel kísérték a tevékenységüket, hogy hátha...
Ez lett belőle...
Gulyás Gergely: Komolytalan dolog a letelepedési kötvényes vizsgálódás
Milyen jó dolog, hogy ilyen vidám, laza ország vagyunk, pártunk és kormányunk nem vesz komolyan semmit - a közvélemény és az ellenzék is csak "komolytalankodik" itten. Például halálra röhögtem magam a magánynyugdyjpénztári suska lenyúlásán. Visongva hahotázok folyamatosan a fidesz-kdnp vezérrablók közbeszerzési mókázásán. Levegőért kapkodva gurgulázom a megszámlálhatatlan presztizsberiházáson (lsd: sportcsarnokok, kisvasút, stb.). A rekeszizmaim majd szét pattannak azon, hogy hogyan járatja le OV a hazámat a "túristaútjain" a különböző antidemokratikus és illiberális barátainál tett nyálcsorgató, hajlongó látogatásaival.
Szóval tisztázzuk csak: komolytalan dolgok vizsgálata is komolytalan, viszont a véresen komoly, sőt tragikusan súlyos események vizsgálati igényét ez az érzéketlen senkiházi legyen szíves - elfogadható magyarázat helyett - nem minősítgetni - az általa képviselt hazaáruló rablóhordát mentegetve.
Iránytű Intézet: Féléves mélyponton a Fidesz
Az ország és a magyar nép tragédiája, hogy még így is képesek lehetnek 2/3-os parlamenti többségre szert tenni 2018-ban. Nem fogadom el, hogy ez KIZÁRÓLAG a választási törvény fidesz-kdnp általi megerőszakolásának következménye...ébresztő...ez a banda a választásra jogosult szavazók 30 %-át sem képes maga mögé állítani, ami persze némi reményre jogosít az ország morális állapotát illetően.
Na itt az erkölcsi és politikai alap az elzavarásukra...mi tartja vissza a többi, több, mint 70 %-ot? Az ellenzék oldalán a döntés...most vizsgáznak egyszer s mindenkorra és ez mindegyik ellenzéki formációra érvényes...nem kérünk a mutogatásokból, a kirekesztésből és az elvtelen, vagy éppen aljas "elvi" finnyáskodásból.
Visszavonják a becsületrendet a szexuális zaklatási botrányba keveredett filmmogultól
NAGYON HELYES!!! - mielőtt végzetesen leértékelődne az összes többi becsületrenddel bíró
kitüntetése.
Macron: kitoloncolja Franciaország a bűncselekményeket elkövető illegális bevándorlókat
NAGYON HELYES!!! (Figyelem: a bűncselekményt elkövető és illegális, ezek a kulcsszavak és ez vonatkozzon mindenkire, legyenek ezek bármilyen náció tagjai, még mielőtt a gyülöletbrigád elkezd a "francia példával" operálni!!!)
Melyik filmek nem léteznének Harvey Weinstein nélkül?
Nagyszerű filmek fűződnek a nevéhez nem vitás. A producer feladata a film elkészítéshez szükséges források biztosítása, kapcsolatok kiépítése, nem kizárólag a saját pénzét kockáztatta. Mindemellett jó érzékkel nyúlt forgatókönyvekhez, témákhoz, melyből kasszasikerek lettek. Amikből nem lettek - mert nyilván volt mellényúlása is - arról nem készült videösszeállítás. Üzleti sikerei NEM MENTESÍTHETIK A BŰNÖK ELKÖVETÉSÉNEK KÖVETKEZMÉNYEI ALÓL. Az a szomorú - és itt a sértettek is elgondolkodhatnak - hogy ilyen sokáig nem lepleződött le a nyilvánosság előtt. Valószínűleg szakmán belül nagyon is sokan tudtak a viselt dolgairól.
Juhász Péter szélmalomharca: feljelent
Csak fele annyit tennének valamit a fanyalgó, finnyások közül, már optimistán tekinthetnénk a 2018-as választások elé. Mégis mit tetszenek gondolni? Hogyan lehetne ezt a szarházi bandát kiiktatni végre a magyar politikai életből, és kezdődhetne meg valamiféle tisztulási folyamat. Bárki is pisil a "széllel szembe", csak együttérzés illeti és bőven támogatásunkra méltó.
Orbán vizsgálatot követel Hadházy Ákos ellen
Ugyanazt az aljas módszert veszik elő, amit már 2010. előtti években sikerrel alkalmaztak. Alap nélküli karaktergyilkolászás olyan ellenfelek esetén, akik túl közel járnak az igazsághoz. Mindez egy olyan hazaáruló részéről, akinek nevéhez levakarhatatlanul a Paks2 világraszóló korrupciója társul, ami még csak előkészületben van, de már Guinnes rekorder.
Őcsénynek elege lett az újságírókból, visszavárják lemondott polgármesterüket
@justhpeter: "Meglepetés, hogy a saját kárukon kezdenek tanulni."
De hiszen éppen, hogy nem tanulnak, mert az újságírókat, meg az egész világot hibáztatják, hogy átmenetileg oda a "nyugalmuk"...
Még egy hét, és állítólag tényleg jön a világvége
"...A csapás október 15-én fog bekövetkezni, azaz szűken egy hetünk maradt hátra."
A csuda vigye el! Én meg egy csomó pénzt elköltöttem a mélyhűtőnk feltöltésére. Előbb is szólhattak volna...
Az interneten mindenki egymás után többször is kitöltheti a nemzeti konzultációt, az Orbán-kormány bízik a magyarok jóhiszeműségében
"...az országot teherautókkal, vonaton (sőt kerékpáron) járó kommunisták közül sokan 15–20 helyen is szavaztak ugyanazon a választáson (a külön erre a célra nyomtatott kékcédulákat az MKP bocsátotta rendelkezésükre)..." ez 1947-ben történt.
Most modernebb a világ - kék cédula helyett haytech áll rendelkezésre...mennyivel kényelmesebb!!!
Soma Mamagésa határozottan kiállt Szinetár Dóra döntése mellett
Nem tudom mit tettem volna az ő helyében. Elég ambivalensek az érzéseim., de ez a közérdeklődésre nem tart számot. Szinetár Dóra története viszont igen, és ez egyfajta üzenet, ami igen tiszteletreméltó és humanista. Ebből a szemszögből kellene szemlélni.
Bojár Gábor: Orbán nem tudja elfogadni azt az integrációt, előbb-utóbb az Európai Unión kívülre kerülünk
A semmirevaló, öröksegélyezett, szapora nyulaknak eszük ágában sincs Mo-ra települni, bárhogy is szeretné ezt elhitetni Orbán, főleg addig, amíg Európa boldogabbik fele nem telítődik velük. Hiába lenne kvóta szerinti kötelező befogadás. Abban a pillanatban, ahogy megkapnák az EU-s státuszukat és ezzel együtt a szabad helyváltoztatást (merthogy a kettő együtt járna), úgy pucolnának innen, hogy ihaj. Az összes többi hamis és ezért veszélyes propaganda. Nem kell elhitetni az ország népével, hogy mi olyan vonzó állam lennénk. Azok a menekültek ugyanis, akik eljutottak EU határáig, azok azért nagyon elszántak. Sokkal veszélyesebb az Orbán-Rogán tandem Európába áramoltató - terrorostatámogató - kötvényes akciója, naivan merem remélni, hogy nem tudatosan csinálják. (szmájli: kaján vigyor)
"Ez nem sajtószabadság, de nem diktatúra"
Bárhogy is árnyalgatják, hogy "de nem diktatúra", a bőrünkön érezzük, hogy mit is jelent. Egy hazug, tolvaj társaság a jelenlegi országvezetés. A véleményszabadság is bőven korlátozva és szankcionálva van, elsősorban az illetők egzisztenciájának fenyegetésével, az adóhatóság "fegyverként" való bevetésével, stb. Az egészségügyi, az oktatási, a jogszolgáltatási alrendszerek működésének lezüllesztésével előállt az a helyzet, hogy csak azok élhetnek a minőségi szolgáltatásokkal, akiknek elegendő jövedelmük van. Hiába magyarázta utólag Lázár hírhedett bonmotját, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van - látható, hogy mára már kormányzati filozófia lett belőle. A gyógyulásra, a kitörésre, a felemelkedésre, az igazságszolgáltatásra szinte semmi reménye sincs millióknak.
TGM: Hallgatás
"...A köztársaság éppen végképp sírjába hanyatlik..."
Veszprémben graffitizett Simicska, elkapták a rendőrök
Istenem!!! Hová züllött ez az ország 30 év alatt, különösen az elmúlt hét és fél év eseményeit figyelembe véve...Ma már látom, hogy elszalasztott lehetőség: gyermekkori barátunk 1990-ben felajánlotta, hogy mindenben támogat (mert meg is tehette) és 3 gyerekkel (18-16-14) keljünk útra egy általa jobbnak vélt világ felé (egyébként ő 76-os disszidens). Mosolyogtunk és arról győzködtük, hogy most már miért mennénk el más országba, más földrészre, hiszen a lehetőségek házhoz jöttek...gyermekeink ma joggal tesznek szemrehányást nekünk...
Nem akar több levelet kapni Orbán Viktortól? Ezt kell tennie!
Ha valaki(k) értelmes, értékelhető, hiteles, elutasító véleményt akarnak tenni, akkor olyan módszer kell, hogy a válasz nélkül hagyott íveket össze kell gyűjteni és nyilvánosan bemutatni a kormánynak, mert ezt a mennyiséget ugyebár nem lehet propaganda-hazugsággal semmissé tenni.
Válságstábot hív össze a Fidesz az MSZP széthullása miatt
Be is lehet szarva a fidesz. Ha szétesik az MSZP, akkor már semmi sem akadályozza meg a "sokattudókat" abban, hogy végre felfedjék az elmúlt évek aljas (közös) játékait.
Dráma: öngyilkos akart lenni Gáspár Győző, Bea asszony mentette meg
@prime777: "...Ez egy jó hely lenne nagyon is, de a nép hihetetlen mivé vált."
Ez az elmúlt 30 év kvintesszenciája.
Ma választ vezetőt Németország – ezt kell tudni a szavazásról
Minden latolgatás felesleges. Orbán Viktor pénteki rádióbeszédében kijelentette, hogy imádkozni kell Merkel asszonyért (gondolom ő is ezt teszi, ha már egyszer erre szólít fel).
Merkel nem kaszinózott, nem drogos, nem halálos beteg, tehát...ugyan miért, ha nem a győzelméért. Miután ő a kdnp-n keresztül jól fekszik "odafent", hát nem is kétséges az eredmény. Mindenki más, aki a sikert a magáénak tudja, aljas plágiumot követ el...és kiátkozandó.
Lázár János jövőre már nem szeretne kormánytag lenni
@wagabund: ...".a sok utazást meg fogadjunk, hogy megoldja.."...szól Rogán Tóni feleségének, aztán okosba lebarterezik a napi hlikopterezést...
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
@division: Az, hogy ilyen lekezelő, távolságtartó vagy azokkal kapcsolatban, akik a te konfortzónádon kívül élnek - elég visszatetsző. Ez a szemlélet a 250 évvel ezelőtti kezdeti vadkapitalizmusban volt honos. Nagyon hajazol a Lázár-féle életszemléletre: mindenki annyit ér, amennyit (szabadon kitölthető)...!!! Ez a te dolgod, majd elszámolsz a lelkiismereteddel, ha itt lesz az ideje. Ha az anyagi hátteredet tisztes tevékenységgel biztosítod, nem is érhet semmi gáncs.
Az viszont úgy látszik nem mond számodra semmit, hogy az emberség, a szolidaritás - ami vagy benned él, vagy nem - nem piaci kategória. Az álláspontodat inkább ismerethiánynak tekintem.
Egy kormányzatnak azonban egy "országban" kell gondolkodnia és a nagy tömegek érdekében kell cselekednie. Amelyik nem ezt teszi, azt el kell zavarni. A mostani neked nagyon tetszik, mert ők tehettek arról, amilyen módon hatalomra kerültek,...amilyen módon vagyont gyűjtöttek...amilyen példát mutattak fel becsületességből vagy becstelenségből a közösségnek. Igen is, az eseményeknek bőven közük van a mindenkor regnáló kormányzathoz, ilyen könnyen a felelősséget nem lehet lerázni Ha nem így lenne, nem kellene választásokat rendezni és ettől fogva közvetve közünk van - neked is, nekem is.
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
@Klubtag: ...és aki ezt nem érzi, nem érti, na az tart joggal igényt a "szánalmas" jelződre.
Orbán: a nyugdíjasok megkapják azt, ami megilleti őket
@division: ...Egyébként te hoztad fel, hogy saját erődből vagy okos és anyagilag független, örülj annak, hogy nem tudtak a lehetőségeidtől megfosztani, mint sokakat. Nem szégyen az, ha valaki ezen a szemüvegen keresztül lát, ítél és minősít, csak éppen nem lesz feltétlenül objektív. A mai gazdasági és társadalmi folyamatok alakulásának haszonélvezői (fájdalom, ez a lakosság kisebb hányada) természetesen érdekeltek abban, hogy ezek a folyamatok továbbra is érvényesüljenek. Sajnos ezt érzékelve – 2010. óta - a ciklusról ciklusra az ország nyakára ültetett törvénykezési és végrehajtó hatalom - sok mindenre felhatalmazva érzi magát. Például arra is, hogy milliós létszámú társadalmi csoportot kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítsen, megfosztva őket korábbi alkotmányos jogaiktól, majd időszakonként odavetett könyöradományokért feltétlen lojalitást várjon el tőlük. Azokért, akik a te példádat szeretnék követni, de nincs rá módjuk (nem feltétlenül tehetség, felelősségérzet, vagy szorgalom hiányában), na azokért kell, hogy „szóljon a harang”. A pedagógusokért, az egészségügyesek nagy részéért, a plázákban éhbérért keccsölőkért, a közigazgatásban dolgozó megfélemlítettek zöméért, a szalagok mellett „henyélőkért”, a szittya magyar vállalkozók csak minimálbérre bejelentett alkalmazottaiért, stb., stb., stb., szóval a jelenlegi és a közeljövő nyugdíjasaiért Nekik nincs forrásuk olyan öngondoskodásra, mint amit sugalsz. Ezért van szükség SZOLIDARITÁSI elven működő nyugdíjrendszerre, mert hogy az Orbán-kormány – ordas hazugságokkal - a legbutább gazda módjára akkor vágta ki a fát, amikor az éppen termőre fordult volna.
'Kurva anyád!' – ennyi volt a fideszes képviselő reakciója a mentősök béremelésére
@namihami: ...honnan tudnák szerencsétlenek, hogy ez nem komilfó, ahol ők szocializálódtak ott az asszonyverés, az anyázás, a kocsmai szkanderezés, stb. dívott.