Klubtag

Feljelentették Oszter Sándort
Jól bevált posztkommunista közigazgatási "ügyintézés"...fidesz kiadásban...
Az összeomlás szélén a magyar demokrácia, mégsem foglalkozik vele senki
Jól bevált posztkommunista közigazgatási "ügyintézés"...fidesz kiadásban...
Pintér Sándor válaszolt: nem volt magyar állampolgár Gaith Pharaon
Mikor is merült fel először ez a kérdés...úgy hónapokkal ez előtt.
Na kérem szépen, ennyi időbe telt eltüntetni az árulkodó nyomokat...de amilyen felkészült szakemberekkel van a Pintér-művek kibélelve, reményelhető, hogy nem sikerült teljeskörűen.Úgy, hogy erre még visszatérünk...
Megőrülsz: külföldön negatív példaként tanítják Magyarországot
@RonaGyuri: ...valószínűleg koromnál és életszemléletemnél fogva nem bánnám az értelmes, békés, nyugodt, európai kultúrát is elfogadó(művelő) életformát az állandó vérgőzös, militáns attitűd helyett.
Megőrülsz: külföldön negatív példaként tanítják Magyarországot
Sajnálatos, de ezt úgy lehetne elkerülni, ha Magyarországon felhagynának az "illiberális" politikával, eltörölnék az autoriter vezetés érdekeit szolgáló törvényeket, ha egyenlő feltételeket teremtenének mind a gazdasági, mind a társadalmi kezdeményezések számára, ha politikai ellenfeleiket (ideértve a civil szervezeteket is) nem megsemmisíteni, hanem meggyőzni próbálnák a tényekkel (nem a orbán-habony-féle hazug, kétfenekű propagandával), stb.,stb.,stb.
Addig meg le kell nyelni a kritikát, védekezésül meg lehet "nyomják krahácsot"-ozni, meg sorosozni, meg migráncsozni, meg hazudozni, meg fenyegetőzni, meg lehet csalással, meg sumákolással választást is nyerni, sőt lehet milliárdokat költeni politikai lobbitevékenységre külföldön. Bármit is hadoválnak, a tények makacs dolgok és - hála a XXI. század technológiai és informatikai vívmányainak - ezt sokáig felülhazudni nem lehet.
Pásztor Anna beszólt a kiakadt kommentelőknek
Ha nem vagy képes kedves Anna megszervezni, noplána jól megszervezni az életedet, ahhoz ne gyártsál hamis feminista ideológiát. Vannak szülők, barátok, férj, stb., akikre ilyen esetben - amikor a fáradt gőz ki akarod engedni - rá lehet bízni az ilyen korú gyereket. Az, hogy odavitted az semmi más, mint gusztustalan reklámfogás.
Fidesz-MSZP csörte alakult ki az augusztusi dupla családi pótlék miatt
@Desischado: És még nem is teljes a lista!

Bizony nem, mert talán a legfontosabb kimaradt: történelmünk során kevés országrontó, kalandor bagázs mondhatja el magáról, hogy ilyen súlyos és csak hosszan kikezelhető lélekmérgezést hajtott végre a társadalmon, mint a fidesz - természetesen a magyar keresztény(keresztyén) egyházak bűnös cinkosságával.
Fidesz-MSZP csörte alakult ki az augusztusi dupla családi pótlék miatt
A népnemzethy szittya magyari kormány csak egyet nem tud (nem is akar) - nemzete nyelvén pontosan, félreérthetetlenül fogalmazni (ez az un. heveny habonykór).
Nem tantárgyként, hanem életérzésként jelenik meg az iskolákban a hazafias nevelés
Nem kell it bonyolult tudományos módszereket kigondolni a hazafias nevelésre. Untig elég, ha a jelenleg regnáló politikai kalandorok gyülevész hada a legjobbat és a legősibbet alkalmazza, Ez a: személyes példamutatás.
A tahó, maffiózó kormányzati rablóhordák inkább a tömeges kivándorlásra - nem pedig a népnemzeti, árvalányhajas, hazafiasnak hazudott pótcselekvésre - ösztönzik talajvesztett ifjúságunkat, mint ahogy az mostanság történik...lsd. a megkérdezett fiatalok 70 %-ának jövőbeni terveit.
Szép új világ: egyre többen veszik feleségül a szexrobotjaikat
Kíváncsi lennék ezek után, hogy milyen "társadalmi elismertségre" számíthat egy kimustrált vibrátor...
Élőben ment neki az őt megpuccsoló úszósztároknak Gyárfás utódja
Szerencsétlen f@..kalap...nem tudta, hogy aki "szolgának" szegődik, kevés képességgel, az bizony legalább legyen ütésálló.
Na persze ettől még Gyárfás nem lesz grál-lovag, ahogy ezt már korábban is leírtam.
A vesztesek persze mindenkor a versenyzők és a sportág tekintélye...de a próbálkozás az ellenállásra, na az is tiszteletreméltó..
Két autó és egy teherautó ütközött, egy halott
Szerencsétlen f@..kalap...nem tudta, hogy aki "szolgának" szegődik, kevés képességgel, az bizony legalább legyen ütésálló.
Na persze ettől még Gyárfás nem lesz grál-lovag, ahogy ezt már korábban is leírtam.
A vesztesek persze mindenkor a versenyzők és a sportág tekintélye...de a próbálkozás az ellenállásra, na az is tiszteletreméltó...
A sajtó előtti vitára hívja Gyárfás Tamás Bienerth Gusztávot
Az lehet, hogy Bienerth Gusztáv nem alkalmas a feladat, egy rossz választás, de nehogy már ennek kapcsán Gyárfást grál lovaggá avassák...
Marilyn Monroe eddig nem látott, utolsó fotóit árverezik
Na persze...megfenyegetett egy csomó producert, meg filmgurut, hogyha nem fekszenek le vele, akkor majd jól szabotálni fogja a filmjeiket...végül még a makulátlan erkölcsű elnököt is megrontotta...
Meghalt Schubert Éva színésznő
Egyik nagy kedvencem volt, béke poraira...méltó helye van az égi színház örökös társulatában.
Bármikor leeshet az orra az élő Ken-babának
Aki hülye szenvedjen...az orvosait pedig ugyanolyan műtéteknek kellene alávetni, mint amilyeneket ők végeznek hatalmas összegekért...hadd essen le valamelyik testrészük...
Nem lesz nyugdíj novemberben? A legtöbb nyugdíjas retteg
Az egészben az a vicces, hogy ez nem pénzügyi kérdés, pénzt bármikor - akár ötszörös felárért- is tudnak a "fijjug" a piacon összegrundolni (főleg arab pénzemberektől hálából az ő számukra előnyös üzletkötésekért!!!).
Itt elsősorban arról van szó, hogy a rendszer működtetésébe beletaknyolt a fidesz féle "szakembergárda", nos ez a bajok gyökere.
Láthatjuk más területeken is, hogy magára valamit is adó - szakmáját legalább általános színvonalon művelő - emberszabású, már régen ki- és elvonult a kormányzati maffiózók közeléből.
A Jobbikban csalódott szélsőjobbosok borultak össze Vecsésen – videó
Nagyszerű: "fekete ruhások" alias "fekete ingesek"...nincs új a nap alatt, csak veszélyesebb és undorítóbb formában jelentkező gyilkos gyűlölet van...a történelem ismétli önmagát. A szégyellnivaló az, hogy 70-72 év nem történelmi távlat - ergo - "ezek ugyanazok".
Napi érthetetlen: Orbán gazolni kezdett a Vigadó előtt
És ezt a főszert imádja kb. 1,5 - 1,8 millió magyar honfitársunk. Namármost!!!
Van 8 milliónál valamivel több választópolgár, ugyan mi kell ahhoz, hogy végelegesen kiiktassa a maradék 6,5 - 6,2 millió normális (esetleg bizonytalan, hezitáló) honfitárs ezt az OV vezette - kormánynak csúfolt - nemzetvesztő, borzalmas, garnitúrát?
Védelmet kap Orbán és Polt Péter családja
'A TEK biztosítja a miniszterelnökkel és a legfőbb ügyésszel közös háztartásban élő házas- vagy élettárs és gyermek személyvédelmét, ha erre alapos ok van. "

És hogy mennyire alapos, sőt egyre alaposabb okuk van, ezt aztán igazán ez a két ember tudhatja...ezek után egyre kíváncsibb vagyok a GYF által megvásárlásra váró dokumentumok tartalmára is...
Csődbe ment az Országos Roma Önkormányzat
@Pálinkafőző Rézüst: ...kösz az infót, de én elsősorban a romlottságuk - mint közös tényező - okán fohászkodtam egyet...
Csődbe ment az Országos Roma Önkormányzat
Nézem ezt a képet...édesistenem, mennyire hasonlítanak egymásra...
MSZP-elnök a Momentumnak: "Akkor ne zavargásszanak a mi pályánkon!"
Gyula, Gyula!!! Ilyen hozzáállással - még ha nem is akarsz kollaborálni a fidesszel a győzelmük érdekében - akkor is a malmukra hajtod a vizet...ebből nem lesz semmiféle "összefogás", de sőt nem kormányváltás.
Havi félmilliót keres Matolcsy bankjában Polt lánya
És valószínűleg ez a bűbáj kisleány is azt hiszi és hírdeti, hogy ő aztán a saját lábán áll...
Kálmán Olga papíron döntött róla, elhagyja-e a férjét
Ha nem elsőre, hanem később találkozik az ember a mindent "elsöprővel", kockás papírral, vagy anélkül, de lépni fog...mindamellett tiszteletem és irígységgel vegyes csodálatom azoknak, akiknek elsőre sikerül...
Németh: a konzultáció világossá tette a civil törvény szükségességét
@Aki Én: ...minden ellenőrizhetetlen és ez 8 millió magyar választónak természetes...már rég százezreknek kellene az utcán tüntetniük...és a tömeg fenyegető fellépésével (nem tettlegesen, csak megmutatva magukat, hogy sokan vannak) elzavarni ezt az nemzetrontó, országromboló, morális csődöt képviselő senkiháziak undorító gyülekezetét. Nem-nem, szépen, konszolidáltan (háttéralkuk közzétételével:,márminthogy ki kivel nem áll össze) készülünk a 2018-as torz, hamis választásokra...elképesztő.
Németh: a konzultáció világossá tette a civil törvény szükségességét
Sem az un. konzultáció keretében feltett torz, irányított kérdések, sem pedig az arra adott válaszok megismerésének kormányzati ellehetetlenítése nem alkalmas semmire, csak az abban közreműködők újabb pénz-lenyúlássára. Valójában: ez az egész bohóckodás szükségessé tenne egy igazi, demokráciákban működtethető civil törvényt, csak nem abban az értelemben ahogyan ezt az agyament buldózer kommunikálja. Arra volna eleve szükség, hogy a civilek kezdeményezései törvényi védelmet élvezzenek, de hát ezt ennek az ál "demokratikus???", illiberális, nemzetrontó társaságnak hiába is mondja bárki. Fóbiákkal teli, személyiségükben sérültek primitív gyülekezete, népnemzeti, árvalányhajas álcában.
Őrizetbe vették Botka László jogi képviselőjét
Mindezek figyelembevételével hogy-hogy Farkas Flórián még szabadlábon játszhatja az ártatlan hülyét...ilyen szemfüles NAV-os nyomozók orra előtt.