Klubtag

Nézőpont Intézet: csaknem kétharmaddal nyert volna a Fidesz-KDNP, ha parlamenti választások lettek volna
@Eladott Ország: "... azt látjuk, hogy a bizonytalanok Magyarországon legalább annyian vannak, mint a fidesz szavazói, vagy inkább sokkal többen!"...és ezek joggal a fidesz-kdnp-ellenes meggyőződésűekhez sorolhatóak.
Ezek a leszakadók, a megzsaroltak (közmunkával, segélyekkel, támogatásokkal, stb.), iskolázatlanok, hátrányos helyzetűek, akiket állítólag nem hagy a kormányzat az út szélén..., stb., stb., stb.
A NER az embertelenség, a gőg, a bűnözés, a gazemberek uralmának megjelenítője. Nincs ehhez fogható bűnbanda egész Európában, bármennyire is keresik szánalmas igyekezettel a példákat.
Lemondásra szólították fel Mohács új polgármesterét
@nemkati: ...nem olyan sétagalopp elirányítani egy Mohács szintű települést...az fidesz által feltüzelt ellendrukker népség meg jobb, ha önvizsgálatot tart...
Tarlós István nem veszi át képviselői mandátumát
@papa.49: ...hát nem hiszem, hogy ott a közgyűlésben hiányzik bárkinek is...hogy mire vállalkozik Orbán mellett, az meg hamarosan kiderül...unoka ide, unoka oda... :o)))
IMF: Magyarország gyorsabban, a világgazdasgág lassabban növekszik majd
@papa.49: ...nekem is ez a gyanúm, de egyébként is már durvára unalmas, hogy minden külföldön megjelent Magyarországgal kapcsolatos megnyilvánulás (bárhonnan, bárki részéről is szülessen) magyar fordítása ill. INTERPRETÁLÁSA elfogadhatatlan a kormány-propagandisták torzításai miatt, 10-ből 9 és félszer hazudnak a mint a vízfolyás...
Mást se csinál az érdeklődő ember, mint hogy megkeresi az eredeti megjelenést és összevet...
És ezt addig művelhetik ebben az országba , kedves fiatal barátaink, amíg nem érzékelitek, hogy milyen fontos a nyelvismeret. Amíg ügyeskedéssel és nem valós képességekkel akarjátok a nyelvvizsgákat igazolni.
Nézőpont Intézet: csaknem kétharmaddal nyert volna a Fidesz-KDNP, ha parlamenti választások lettek volna
OK!...de nem országgyűlési választások voltak, hanem önkormányzatiak az ismert eredménnyel.
Felesleges ilyen észszerűtlen feltételezésekre pazarolni a biteket, mi lett volna ha...
Egyébként is a jóslataikkal bőven leszereltek az elmúlt napokban, hetekben...
Tarlós István nem veszi át képviselői mandátumát
"Mint ismert, Tarlós István vasárnap elvesztette a főpolgármester-választást, utódja Karácsony Gergely lesz. Tarlós már korábban bejelentette, hogy nyugdíjasként az unokáival szeretné tölteni az időt."

Csak nem visszautasítja Orbán felkérését a tanácsadói megbízásra.
Ezek ketten OV meg TI jó kis bohócpáros, röhejesek, de nem viccesek.
A Fidesz leszámol Borkai Zsolttal
És mi lesz a milliárdokkal, amit ügyvéd haverjával elsíboltak a győri forrásokból?
Egyébként meg megszámlálhatatlanok azon önkormányzati tisztségviselők (polgármesterek, testületi tagok), akik magukat függetlennek vallják, de bőven a fidesz csecsén lógva simán kiszolgálói a rothadt NER mindennapi
kártékony működésének - tisztelet a kivételnek.
Lengyelországban ismét győzött a Jog és Igazságosság párt
A lengeleknek is az a sorsuk, hogy a szarosbödönt ki kell kanalazniuk egészen az aljáig ahhoz, hogy észhez térjenek.
A Magyar Nemzet megtalálta Tarlós vereségének felelősét
@Dr plágium: ...én már 2022-re várom azt a bizonyos "pofára esést"... :o)))
A Magyar Nemzet megtalálta Tarlós vereségének felelősét
Ha Orbán időben és határozottan megnyilvánul Borkai-ügyben - pl. visszahívják és mást jelölnek helyette - akkor ez a felháborodás nem biztos, hogy országos kiterjedésű lett volna. Lehet, hogy Győrben ellenzéki győzelem születik, de ekkora sokk drága miniszterelnökünket talán nem érte volna.
De hát - mint az eddig feltárt "kapcsolati háló" alapján is látható - nem olyan egyszerű ám ezzel szembemenni.
Orbán és a fidesz-kdnp saját mocskos NER-jének csapdájában vergődik ilyen esetekben is. Etetni kell a "szörnyeket" és főleg bizony oda kell ígérni a védelmet esetleges lelepleződés alkalmával.
Rövid beszédet mondott Tarlós: "Budapesten el kell gondolkodni"
@Dr plágium: "...tudni kell mikor kell abba hagyni."
...de nem tudja, mert most majd elszegődik Orbán mellé...bármi is lesz a feladata. Már annyi OV-t kiszolgált, kártékony személy lebzsel a ME körül, akikre igaz, hogy "a mór megtette kötelességét, a mór mehet"...igen mehet: tanácsadónak havi minimum egy milláért.
Márki-Zay Péter újra nyert Hódmezövásárhelyen
Innentől kezdve Lázár abbahagyhatja az áskálódást és nézhet valami tisztes elfoglaltság után...már persze, ha tudja mit is jelent ez.
Magyarország népe nem Orbán Viktor népe
Eddig sem volt az, csak most már az orbáni megfélemlítés bénító tehetetlenségi állapotából kellene, hogy magához térjen ez a jobb sorsra érdemes náció.
"Győr lett Magyarország segglyuka"
Ezzel a szégyennel bizony a győrieknek kell együtt élniük, és bizony nem lesz lenyugvás, ugyanis az elkövetkezendő időszakban számos elemzés és negatív példa tárgya lesz.
Orbán Viktor: "Készen állunk az együttműködésre"
"Budapest vesztett egy polgármestert, de én nyertem egy kiváló tanácsadót."

...akivel majd együtt ötletelhettek azon, hogyan lehet a fővárosi vezetés biciklijének küllői közé rendszeresen
benyomkodni az ellehetetlenítés botját. Ismerjük ezt a mentalitást a 2002-2010. közötti orbáni ellenzékiség időszakából.
Orbán Viktor: "Készen állunk az együttműködésre"
"Készen állunk az együttműködésre"
No persze, hogy is van az a megállapodás, ami csak akkor érvényes, ha Tarlós nyer és kb. 1.000 milliárdot ért volna a főváros számára. Na majd akkor hiszem el az együttműködésre való hajlandóságot, ha ezt újragondolja Orbán.
Durranhat a pezsgő Felcsúton, már lehet gratulálni a nagy győzelemhez
A "Felcsúti csoda" nem más, mint szánalmas paródiája az önkormányzatiságnak, a helyi népképviselet érvényesülésének. Nem más,mint általában a demokrácia illiberális értelmezése úgy fidesz-kdnp módra.
Utoljára ilyet a korabeli népfront jelöltjeinek győzelme kapcsán láthattunk, bár ott csak 99.8 %-os volt a részvétel, mert mondjuk egy ember valahol részegen fetrengett a mezőn.
Nemzetközi megfigyelők is nézik a választás tisztaságát
@Yoda69: ...és addig, amíg ezt Orbán is tudja, addig el fog menni a legvégsőkig...mert ez még nem az ám...ne legyenek illúzióink. A nemzetközi megfigyelők meg a polkorrektség jegyében csak vizsgálódjanak, írják meg jelentéseiket, meg füstölögjön Európa, hogy nahát, de ilyet EU-s tagként, a kontinens közepében...és persze folytatódik a macska-egér játék.
Megtörte a hallgatást a Fidesz: ezt reagálták a győri polgármester szexbotrányára
Nem az a baj ezzel az ál-polgári, ál-keresztény, semmirekellő, gazember gyülekezettel és támogatóikkal, hogy elvetik a baloldali liberális értékeket - ez szívük joga -, hanem az, hogy amit helyette kínálnak az a mocsok, az erkölcstelenség, a tolvajlás, a hazudozás, a megfélemlítés,...stb.,stb.,stb.
A magyar társadalom több, mint negyed része ennek a romlottságnak a híve...itt kell megállni és higgadtan elgondolkodni, hogy hogyan jutottunk idáig...és milyen jövő vár ránk...
Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról
Éljen és virágozzék a keresztényi erkölcs legújabb megnyilvánulása, miért is csak a papokat ekézzük, itt van egy politikusi amoralitás - fidesz-kdnp normák szerint. Azzal - ti szerencsétlenek - nem lesztek ám sem tisztességesebbek, sem, tiszteletreméltóbbak, sem erkölcsösebbek, sem példaadóbbak, ha a mindennapi mocskos életviteletek mellett milliárdokat költötök a hazug propagandára (megvédjük a keresztény értékeket (szex és pornó, és pedofília...ect.), nem engedjük be a migráncsokat (csak az orosz bűnözőket, a kínai üzletembereket), meg családok éve, meg az aljas hazudozás folyamatosan, ...stb.)
KEDVES HÍVEK! MENNYI KELL MÉG, HOGY FELÉBREDJETEK? Ha csak nem az a helyzet, hogy így éltek, gondolkodtok, cselekedte ti is a mindennapokban.
Lázár János szembement a Fidesszel, Kubatovtól meg is kapta a magáét
Ó, jaj, annyira izgatott vagyok...az egyik gazember megcsiklandozza a másik gazembert...hülye szolgák, majd a főnök közétek csap és annyi.
Centralizálhatja a kormány a teljes közösségi közlekedést
@tudode: ...no egye fene...de legalább, amit az irányításuk alá vontak működne rendesen - de nem, pusztul le a legtöbbje.
Kórházba vitték Kövér Lászlót, aki rosszul lett a szlovák kormánygépen
@tudode: ..."Lehet, hogy ezek is emberből vannak!!! "

Lehet, hogy emberből, de biztos, hogy nem EMBERBŐL.
Orbán alaptörvénye nem kötelezi semlegességre az államot – fenyegethetik a budapestieket ha rosszul szavaznak
"Fontos, hogy egy ország lakossága is magának vallja az alaptörvényt
2014. szeptember 30. 7:30" Trócsányi László igazságügyi miniszter

Fontosnak fontos volna, csakhogy ez az alaptörvény, ez kúria, ez a választási gittegylet, ez a kormányzati kurzus ennek a magasztos célnak a megvalósulásához ALKALMATLAN-ok.
Közzétettük a bérlakások visszavételének tervét, nekünk rontott Gulyás Gergely
@verőce21: ...igazad van, nem keverem...főleg azért, mert ez csak egy szemléletes példa lett volna, nem a lényegi mondanivalóm...miszerint..."...hogy van ezeknek pofájuk itt rinyálni. Az egész orbáni ellenzékiség arról szólt 2002-2010. között, hogy a híveik folyamatosan szimatoltak és szivárogtattak...nem volt olyan szaktárca-, vagy kormányzati ötlet, kezdeményezés, melyet végig tudtak volna vinni, mert aljas módon ízekre szedték, ellehetetlenítették még azt is, hogy társadalmi vitára bocsássa a szakterület. Még népszavazási kezdeményezéstől sem riadtak vissza büdös 300 forintos vizitdíj miatt. Most meg miattuk rohad az egészségügy."
Ezen a meggyőződésemen pedig a korábbi kitérő mitsem változtatott.