Klubtag

Ez a legalja. Egy valós hír, és az állami álhír.
Azt még sem teheti közzé az állami média, hogy Orbán térden állva könyörgött, hogy ne zárják ki, inkább "felajánlja", hogy elviseli a felfüggesztés szégyenét...magában meg vihog azon, hogyan fog hülyét csinálni honfitársaiból.
Tévedés ne essék - ezzel a hazudozással a saját híveit alázza fososra, a többiek ugyanis tudják, hogy kivel van dolguk...több példával alátámasztottan ismeretes, hogy hogyan szokott ő "pávatáncolni" EU-s zenére...
Kiröhögték Orbánt a brüsszeli sajtótájékoztatón – videó
@csipetke: ...mi már saját bőrünkön tapasztalva tudjuk, hogy... hazug rebellisből, valahai ál-liberális politikai kalandorból nem lesz demokratikus européer.
És ez akkor is igaz, ha tekintélyes tagokból álló bizottság vizsgálgatja OV demokrácia-felfogását.
A néppárt is csak a szarkupacot görgeti maga előtt ahelyett, hogy egyszer s mindenkorra lapátra tenné az őket is minősítő veszélyes szövődményt, mint a fidesz. .
New York Times: Orbán segíthet feltölteni Putyin európai kémhadtestét
@papa.49: ...egyszerűen érthetetlen. Általában a gazdasági (befektetői, pénzügyi) érdekekre szoktak hivatkozni, de hát könyörgöm, amit nyernek az "olcsó" magyar munkaerőn és protekcionált törvényi környezetben, annak többszörösét veszítik el geopolitikailag, biztonságpolitikailag. A világ szemében - hitelesség tekintetében elszenvedett veszteség meg pénzzel ki sem fejezhető. Ezt pedig egy Putyin kaliberű politikus nagyon is jól látja és ki is használja, aki tehát ebben segítséget nyújt az választhat - vagy ostobának, vagy gazembernek tartja a világ.
Szijjártó leleplezte "Brüsszel legnagyobb hazugságát"
Na meg az is lelepleződött, hogy egy ilyen nímand, hogyan áll szolgálatába a hétmérföldes gazemberek - főleg orbán - agymenéseinek...közelg az idő Péter, amikor átkozni fogod azt a pillanatot, mikor csatlakoztál ezekhez...de nem sajnálunk, többször volt lehetőséged a kiugrásra, akárcsak a többi senkiházinak...nem lehet, hogy ennyi mocsok megtorlatlanul maradjon...
Az ügyészség nem lesz mindig polt kezében...1989-90-ben meg lehetett úszni, mert nagyon sokan voltak érintettek, de mára már tisztázódtak (lelepleződtek) a szarházi, gazember felelősök
A német CDU elnöke a közép-európai országok tiszteletét hangsúlyozta az EU reformjáról szóló írásában
@libellle: ...@libellle: ...az én nemzetem az elmúlt években négyszer (három esetben) 2/3-dal hozta be a hatalomba az orbán & Co-t...nemzetem ezt termelte ki magából, újra és újra és újra.
Továbbá: „…De kilehet lépni Magyarországnak is, igaz akkor a magyar gazdaság megszünik és bizony a jólét is. Ja és sem nyugdig sem oktatás sem egészségügy nem létezik. Na szép jövöt az unio nélkül….” Ezek a Te szavaid, ezt tudod, látod (egyébként helyesen)...ha bekövetkezne, meg is semmisülnénk.
Neked nagyon jól kell tudnod, hogy mennyit kell dolgozni, bizonyítani egy nemzetnek ahhoz, hogy elnyerje a külvilág tiszteletét, pláne, ha hatalmas történelmi hibákat követett el a vezetése (tömegek támogatásával) és ezt nemhogy nem szégyenli, hanem még szobrokat is állít a "tévedéseinek" felmagasztalására.
Mindezt több, mint 2,8 millió ember támogatása mellett. Tudod kis ország vagyunk, ennyi embert nem olyan könnyű - békés eszközökkel, mert ehhez ragaszkodunk - meggyőzni, hogy tévúton jár.
Az ellenzékünk egyelőre nem nőtt fel a feladathoz, eszközeit pedig illiberális törvényekbe ágyazva egyre-másra lopja szét a kormányzat...de hát innen változtatni lesz szép és "tiszteletre" méltó..:o)))
Erős magyar hadsereget akar a honvédelmi miniszter
Tessék mondani MINEK? Tán csak nem készülünk hadüzenni valakiknek?
Amerika elfáradt, most átvesszük a stafétabotot?
Mit szól ehhez a nagy medve?
Gyanítom, hogy inkább egy másik fedőköltést kell keresni a lopkodás leplezésére.
Fidesz-szóvivő: a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást
Halász János kérdésre válaszolva kijelentette: "Az ellenzék pénzért és hatalomért mindenre képes".
Ellentétben a fidesz-kdnp-vel, akik ugyebár a széles demokrácia formáinak új és új elemeit keresik és vezetik be, a fárasztó hatalomgyakorlástól meg szeretnének megszabadulni, sőt az a nyüves pénzhalmaz elköltése a legterhesebb kötelezettségeik egyike.
Nacsa: Az ellenzék egy elvtelen összefogást próbál összehozni
@Nessy: ...továbbá mennyi lesz a fenyegetés, mint tavaly tavasszal a választások előtt.
Orbán egy "szavahihető" káder, megmondta március 15-i kinyilatkoztatásában, hogy jön a politikai, erkölcsi és jogi elégtétel mindazokkal szemben, akik nem értenek vele egyet.
A fiatal házasok akár törlesztés nélkül is kaphatnak babaváró támogatást
Mielőtt a dolog élvezetesebb részéhez hozzákezdenének a lelkes vállalkozók, nem árt azt is mérlegelni, hogy:
"Veszélybe kerülhet a gyermekorvosi ellátás - A praktizáló orvosok fele hatvan évnél idősebb, rövid időn belül pótolni sem lehet kiesésüket."
A német CDU elnöke a közép-európai országok tiszteletét hangsúlyozta az EU reformjáról szóló írásában
"Tisztelt" Annegret! Egy kis időre - mondjuk pár évre - gyere ide, élj velünk, próbáld ki milyen...
Ha még akkor is így látod, akkor talán még miniszterelnök is lehetsz nálunk...
Kocsis Máté: Brüsszel a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott
@kereső: ...egyébként én silány dadogó valék, olvasd el Eladott ország 10:56-os beírását...
Ennél plasztikusabban nemigen lehetne ezt a nációt jellemezni...
Kocsis Máté: Brüsszel a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott
@kereső: ...hogy ez genetika e, vagy neveltetés - azt nem tudom. De, hogy végtelenül nemzetromboló az egész mentalitás - az mind történelmi távlatban, mind tapasztalati alapon számomra egyértelmű.
Kocsis Máté: Brüsszel a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott
@Eladott Ország: ...de, hát a szolgalelkű magyar választókat nemhogy nem zavarja, de ebben a helyzetben érzik magukat komfortosan...ez a több százéves ismerős létformájuk...az összes többi forradalmak, elégedetlenségek - amiknek a hősiességhez vajmi közük van -. csak időszakos fellángolások...
Az MSZP nőnapi rendezvényén kapott díjat Bálint gazda
Tök mindegy, hogy milyen napon és alkalommal...
TISZTELETEM - értéktelen méltatások mellőzésével - KATEDRA NÉLKÜLI PROFESSZOR ÚR!!!
ÖN KÉPVISELI AZT, AMIT A HOMO PRIMITIVUSOK SOHA NEM FOGNAK MEGÉRTENI...
Kocsis Máté: Brüsszel a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott
@polar450: ...ezeket a tények nem érdeklik, a hülye, aljas, ostoba, hazug propagandát cumizzák kényelmesen - mert így nem kell gondolkodni, szembenézni, dönteni, felelősséget vállalni.
Ma is az a 2.824.551 polgár, akik már 2018-ban sem értette a világot, most sem mérik fel, hogy mekkora baj van, nem brüsszellel, hanem...orbánnal, a pártjával, a politikai céljaival, a csökött agyukkal, na meg a szegényes kultúrájukkal, amit nem igazán szeretnek, ha említésre kerül, mert ott kilóg a lóláb, a valós értékek hiányát ugyanis nem lehet plakátokkal takarni...
Kocsis Máté: Brüsszel a migráció és a határvédelem kérdésében megbukott
Édes Istenem, hogy mennyi mocsodék, morális analélfabáta, fidesz-kdnp-s bandatag mérgezi itt szerencsétlen hazánk polgárait...az a röhej, hogy most mennyire tudják mi a feladata a schengeni határokkal rendelkező országoknak, csak 2015-ben nem tudta. Hülye fütyi, egyébként meg egy szánalmas "betanított munkás", orbán-bérenc, ami mára már sokkal veszélyesebb és egyben ostobább és aljasabb, mint ha valaki Soros-bérenc lenne...
Gulyás Gergely: a kommunizmus civilizációs zsákutca volt
"Gulyás Gergely: a kommunizmus civilizációs zsákutca volt"
Nahát! Rájöttetek, amit normálisék már évtizedek óta tudnak?

Csak akkor meg mi a redves nyavalyáért akarjátok újrahonosítani egyre több elemét???
A választási csalástól a politikai, egzisztenciális megfélemlítésen keresztül a kiskirálykodásig, az oroszok és kínaiak iránt érzett oldhatatlan odaadástól az ország érdekeinek elárulásáig. Ez utóbbit olyan erkölcsi mélységekből űzitek, hogy ezt még a korabeli "kommunisták" is szégyenlették volna.
Tarlós bejelentette: leaszfaltozzák a fővárosi földutakat
@Qqberci...de legalább is az elmúlt ötben...
...mert most újra lehetősége van a budapesti lako9sságnak, hogy újragondolja, hova is tartunk
egy Tarkós és a fidesz-.kdnp kártákony vezetéséve...,
Így búcsúzott a menesztett Jaksity Kata az ATV-től – fotó
@CsipkeRózsa: ...igazad van, de én ezt is (https://www.facebook.com/katalin.jaksity/post... elolvastam és mindezek alapján formálódott bennem a "gyanu"...
Talán az ATV-nél úgy vélhetik: "JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK"
Így búcsúzott a menesztett Jaksity Kata az ATV-től – fotó
@36: ...egyébként mindkét párosban a nők viszik a prímet, már ami az elvárható empátiát és a szakmaiságot illeti...
Így búcsúzott a menesztett Jaksity Kata az ATV-től – fotó
@Eladott Ország: ...és akkor ez az elbocsátás most az ATV igazodási kényszere, hogy árnyaltan fogalmazzak???
Szijjártó: Magyarország és Bulgária szerint nem a migráció a válasz a demográfiai kihívásokra, hanem a családok támogatása
"Szijjártó: Magyarország és Bulgária szerint nem a migráció a válasz a demográfiai kihívásokra, hanem a családok támogatása"
Ebbe a torz gondolatmenetbe éppúgy benne rejlik a szarházi fasizmus attitűdje, mint ahogy a magyar kormány családpolitikájában. Ugyanis minden eszközzel azt akarja az Orbán-kormány elérni, hogy a gyermekvállalás ösztönzésének forrásait lehetőleg a cigány lakosság ne érhesse el.
Ez is igazolja, hogy az a bizonyos roma integrációs terv, amit 2011. első felében a soros magyar EU-elnökség idején állítólag kimunkáltak és nagy büszkén meghivatkoztak, az lópikulát sem ér.
A többi tohuvabohu...
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
Minden cikket és kommentet menteni, menteni, menteni...ezek lesznek a kordokumentumok. Nehogy már a Schmidt Mariska "emlékezései" szolgáltassák az alapot az utókornak...
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@Klubtag: ...egyébként a gyűlölködés csillapításának margójára...Jééééééééééééééééééé
csak úgy simán eltüntek Lázár és főherceg barátja lakás és vadászati ügyeivel foglalkozó cikkek és kommentek...hát nem édes...a meghunyászkodásnak újabb ordító példája...éljen az állítólagos túlsúlyos ellenzéki sajtó...amíg még élni hagyják...
Elemésztette Magyarországot a gyűlölet
@Eladott Ország: "Azt hiszem, mindazonáltal téved az elvetélt jogászok gyöngye: nem gyűlölet ez. Rosszabb annál: mindenféle gazdasági, politikai és egyéb érdek nélküli őszinte megvetés."
Így igaz...továbbá...
Mindenki téved, aki azt hiszi, hogy magyarok gyűlöletével vádolni no meg szarháziakhoz méltó módon fenyegetni a jószándékú, értelmes kritikusokat az majd csillapítja a jogos ellenszenvet, utálatot, megvetést, szánalmat, amit ezek ellen a regnáló mocskok és pártfogóikkal szemben éreznek a tömegek. Elég öreg vagyok már, hogy a párhuzamot észrevegyem - ugyanígy gyűlölték az ötvenes években a padlássöprő, fekete autós éjszakai látogató, pofába hazudozó hitehagyott komisszárokat is - a haszonélvezőkkel egyetemben.
15 év alatt 10 százalékkal csökkent a határon túli magyarság létszáma – Szili Katalin változást sürget
Ejnye-ejnye Katinka, ha valaki ebben keményen benne volt (van), hát az bizony Te vagy.
Megbízóid megrendelésére hivatásszerűen, milliós fizetésért borzasztottad el az értelmes, kritikusan gondolkodó embereket magyarságuk vállalásától. És még mindig azt hiszitek, hogy ez pénzkérdés...úgy látszik a kárpát-medencei varázsban ti magatok sem hisztek igazán, hiszen egyre több zsét pumpáltok a környező országok fogyó magyarságába, akár a honi testvérek nyomorának növelése árán is.
A piaci ár tizedéért bérelhet önkormányzati lakást a Lázárral vadászó Habsburg herceg
Amikor a szolgalelkű újurak (ma diplomás jobbágyivadékok) mutatnak példát abból, hogyan kell hajlongani, megalázkodni, dörgölődni, hátha szól néhány pozitív szót az ővéi társaságában erről a beteg társadalomról. Máskor meg labancoznak, forradalmi hevületet hazudnak, nyöszörögnek a kb. 300 éves elnyomás miatt. Hol törvénybe foglalják, hogy nem lehet relativizálni a bolsevizmus bűneit, hol hazánkat véglegesen lejáratva deklarálják, hogy nekünk az orosz meg a kínai kapcsolat az igazi, boldogító jövő. Mindeközben pökhendien követelik a Sorosnak behódoló nyugat szorgalmas, tehetséges adófizető polgáraitól a járandóságokat, mert, hogy ezt mi megérdemeljük...ez az igazi magyar néplélek, amelyre néhányan annyira büszkék...ebből ugyan nem lesz semmiféle felemelkedés. Egy pár címeres gazember uracsot játszik, ripacs módjára pávatáncol a nemzetközi porondon és ezt hívják ők magyar öntudatnak.
"A roma holokauszt emlékezetének mindmáig nincs önálló intézménye Budapesten, és kiállító tere sem"
"A roma holokauszt emlékezetének mindmáig nincs önálló intézménye Budapesten, és kiállító tere sem"
Lehetett volna, de a rávalót Farkas Flóri és bűntársai saját célra elrekvirálták...az Orbán tudtával, beleegyezésével és hathatós példamutatásával kijelölve a követendő utat.
Nyolc év börtönt kért az ügyész a Telekom biztonsági hibáját feltáró etikus hackerre
Hát ez pech...lebuktak...most lehet kialakítani egy újabb "rést", hogy az "illetékes kutakodók" bármikor simán utánaböngészhessenek az adatainknak...így nem kell dokumentálni semmit...
a szolgáltató meg moshatja kezeit, a feljelentéssel részéről a felelősség letudva.
Három nap csúszás miatt szívatja a Kétfarkúakat az Állami Számvevőszék
@Eladott Ország: ...ó...csak a kormány kedvenc intézményeinek szabad adatokat eltitkolniuk...a jogos kérdésekre nem válaszolniuk,...a közszolgálati hírgyártást hazugságokká átalakítaniuk.
Szóval aki nem látja, hogy mi folyik itt 1998 óta valójában, az vagy hülye, vagy bűntárs...