Klubtag

Trumpék nem tárgyalnak Orbánékkal a CEU-ról
Azért az amerikai külügy se hülye. Így két legyet ütnek egy csapásra - visszautasíthatják a magyar megkeresést és még Sorosnak is borsot törnek az orra alá.
Íme Magyarország legnagyobb mellű nője – fotók
Azért én az amerikai orvosi kamara helyében elbeszélgetnék a nem egészen százas orvosával is. Hogy is van az a bizonyos hippokratészi eskü: nem ártani a páciensnek. Hát ez akkor mi?
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
@bakcsubakka: "A homo jelző a zsóti esetében messzemenően nem alkalmazható !"
Egyetértek, de ettől még félelmetes és életveszélyes jelenség...mindíg így kezdődik...
Az ügyészség nem vizsgálja az orosz kódot
Az ügyészség egy fidesz alapszervezet, nem vizsgál az semmit, amit az első titkár Orbán nem enged neki...de ja vu 1950-es évek...
Kósa: Habony nem közszereplő!
Te ótvar kósa, ha nem közszereplő, akkor mi...a rosszabbik énetek, az aljasságaitokat sugalmazó tanácsadótok, a kebelbéli jóbarátotok. Valami fontos fószer lehet, hogy ilyen vehemensen véditek. Vagy ő van kijelölve majdani bűnbaknak? Akármi lesz is, ott lesz a helye
a vádlottak padján...
Visszadobta a rendőrség a Bayer Zsolt elleni feljelentést
Miért is venné komolyan a feljelentést a BRFK. hiszen ugyanúgy egyetért vele, akárcsak a fidesz párt és a jelenleg regnáló kormány...egy húron pendülnek, egy a tábor, egy a zászló, egy a szellem...hét év alatt sikerült mindegyiknek lezüllenie ugyanarra a színvonalra...
Elkezdték leszedni az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-plakátokat
A szarházi, hazugok (fidesz-kdnp) visszakozása értelmes embert nem győz meg semmiről...legkevésbé arról, hogy ők az egyedül alkalmasok az ország vezetésére.
Bayer Zsolt: Bocsi mindenkitől, én hülye vagyok
Nehogy már bedőljön ennek bárki is...itt kérem szépen egy kormányzati filozófia - köztudatba való becsempészéséről van szó...BZS által, ő a megbízott és a legromlottabb ahhoz, hogy ezt végrehajtsa.
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
@Klubtag: ...ma nagyon sokat hibázom, mert hosszú idő óta nem éreztem ekkora veszélyeztetettséget, és ez bizony nagyon ismerős...
szóval..."Ecce interfectorem homo"!
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
Kedves, nagyon szimpatikus TASZ-os fiatalok!
Szvsz rossz vágányom haladtok.
A horhtysta vallató és verőlegények, továbbá a rákosista ÁVH-s bribékek stilusában megnyilvánuló emberszabású borzalomlényekkel nem kávézik épeszű ember. Nem ez a megoldás.
Nyilvánvaló, hogy velük ellentétben- tisztelve a szólásszabadságot - fenyegetésüket sajnos komolyan és tudomásul kell vennünk – tekintettel arra, hogy a hivatott szervek és személyek csendben, kezüket dörzsölve hallgatnak ez ügyben, sőt némelyek még meg is erősítik a kilátásba helyezett pogromot a lelkes egyetértésüket hangoztatva.
Tehát: ki kell nyilvánítani, hogy ha erre sor kerülne (és amilyen gyáva, primitív banda) még akár sor is kerülhet, tudjuk, hogy mi a teendő. Tudjuk, hogy mi a teendő???
Az egyelőre még érvényben lévő törvények a jogos önvédelmet elfogadják, ha az arányban áll a fenyegetettség nagyságával. És ugyan mi lehetne fenyegetőbb, mint ez az állati, bayer-féle kirohanás a teljes párt és kormány hallgatólagos beleegyezésével.
Egyébként azt - hogy szellemesen kávézni hívtok egy a végkifejletet tekintve akár gyilkolásra felszólító ámokfutót – nem érti ám meg a hat lelket számláló település Bözsi nénije. Neki továbbra is Orbán az isten, mint a disznói, hiszen ugyanúgy érez irántuk – az életét adó haszonállatok.
Mindemellett szeretettel és tisztelettel figyelem tevékenységeteket. Engem már holmi fideszes dresszbe öltözött emberi torzulámnyok nemigen tudnak megfélemlíteni.
Áfacsökkentéssel és nyugdíj-prémiummal számol a 2018-as büdzsé
Aki ennek felül...Júdásnál is rosszabb...és tényleg nem érdemli meg, hogy jobb élete legyen...
Kiszedték Szentendrén a Kétfarkú Kutyapárt által ültetett fákat
Ha a példakép, nagyfőnök hülye, ugyan mitől lenne normális a többi híve?...
Minden családnak két gyermeket kellene vállalnia
@papa.49: ...lemaradva mögötted csak három a gyerek, de ez még hagyján, unoka csak kettő, abból egyik "hozott" anyag. Mivel érveljek, hogy "szaporodjatok és sokasodjatok". KIRÖHÖGNEK!!! és akkor még olcsón megúsztuk.
Merénylet a Parlament férfi vécéjében!
Megfelelő törvényt a megfelelő helyre...az agyonmódosított újabb változat már máshova nemigen való.
„Nem vagyok orvos” – Orbán odapörkölt egyet Gyurcsánynak
@papa.49: ...mindig elszomorítasz. Naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy a történelmi tragédiákból
egy értelmes nép tanul és ezt a feltételezést a magyar jobboldalra is kiterjesztem.
Kimaradtak Botka vagyonnyilatkozatából a milliós luxusórái
@Peller Anikó: ..az anyukám meg látott 1945-ben olyan embert, akinek három óra volt a kezén, négy meg a bokáján, vécélánc a nyakában, vodkát vedelt és kecskét hajkurászott...ezek leszármazottai az új barátai Orbánnak...íme a 888-at komolyan vevők ízlésének megfelelő hír...
Itt van Orbánék legaljasabb húzása, amivel eldönthetik a 2018-as választást – Nyugati Fény
Na ilyen az az "illiberális demokrácia", amit Orbán olyan pökhendien védett-magyarázott a múlt héten az EU-ban. Marad a szamizdat, aminek egy antidemokratikus rendszerben létjogosultsága van. Az információk elől elzárt embereknek - akik nem tudnak internetezni, korlátozottak a TV csatornái - a kezébe kell adni, postaládájába be kell dobni
Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!
@papa.49: " ...emlékszünk arra honnan indult és mivé lett, tehát ha nem vagyunk neki könnyebb a hazugságait elhitetni... " Ezen az ötleten (mármint a kormányzati passzív eutanázia újabb gyöngyszemén) nem árt azért ha a középkorúak és a fiatalok is elgondolkodnak. A kor ugyanis nem érdem és nem gyógyír semmire, csupán egy átmeneti állapot. Na 2018-ban ennek megfelelően kéne dönteni, mert az sem megoldás, ha mindenki - aki él és mozog - csomagol és menekül.
Orbán népszerűsége visszaesett, Botka már előtte jár
Sajnos 1-2 % még akár statisztikai hiba is lehet és egy fecske nem csinál nyarat.
Ha nem jön létre ütőképes koalíció 2018-ra a fidesz-kdnp pusztító konglomerátuma ellen, akkor
Botka Úr bekereteztetheti az "előnyét" és kiteheti...
Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!
@papa.49: ...ha az én információim illetve értelmezésem a hibás (ami persze elképzelhető), akkor sokkal rosszabb a helyzet. Akkor ismeretlenül is szeretném megkérdezni - a döntéshozó "halálbrigád".-ot működtető - fővezért kézcsókkal imádó idős hölgyeket, meg a féléves imaláncot életre hívó álkeresztényeket, hogy most hogyan érzik magukat. Mindjárt érthetővé válik, hogy az emberjogi civil szervezeteket (is) miért akarja a kormányzat ilyen vehemenciával "kipucolni" a közéletből - csak nem félnek a tömeges emberjogi perektől?
Orbánék megtették az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás!
Én is olvastam több helyen erről és úgy vélem, nem árt árnyalni. Az új hatékonyabb gyógykezelések egyik mellékhatása, hogy mivel nagyon drasztikus - jobban megviseli az immunrendszert, mint a korábbi kezelési fajta. Namármost egy fiatalabb szervezetnek nagyobb esélye van a regenerálódásra egy "erőszakosabb" kezelés után, mint egy idősebbnek.
Ell kéne kerülni, hogy egy idősebb tumoros beteg az újfajta kezelésbe haljon bele az immunrendszere általános legyengülése miatt és elveszítse a lehetőségét a gyógyulásra
esetleg egy régebbi - lassúbb, de kíméletesebb módszer alkalmazásával.
Ezt az okfejtést hajlamos vagyok elfogadni, mert nem vagyok orvos, kénytelen vagyok hinni a hozzáértőknek és reménykedni, hogy az érvelés megállja a helyét.
Rogán: Orbán megvédte Magyarország és a kormány álláspontját Brüsszelben
Tóni, Tóni...jelentős leépülés figyelhető meg rajtad...Viktorotok csak a saját ill pártja és kormánya álláspontját védte, kevés eredménnyel. Az országra ne hivatkozzatok, mert minden adat arról tanúskodik, hogy kb 2 millió ember az, akik kisebb-nagyobb lelkesedéssel (vélt, vagy valós érdekek mentén) támogatják a zömében torz világlátásotokat. A többi nem mozdul, de nehogy már úgy értsétek ezt, hogy a ti támogatóitok, a nagy túrót. Ti tettétek őket ilyenné, megosztottá, gyávává, félelemmel telivé, kiszolgáltatottá. Semmivel sem vagytok különbek, mint a (Rákosi)Kádár-rendszer prominensei, talán csak annyiban, hogy lényegesen bunkóbbak vagytok.
Át kell világítani a Soros-listán szereplő képviselőket
Ha lehetne kérni, csak haladjunk időrendben szépen sorjában...először jöjjön a III/III. lista.
Utána párhuzamosan az orosz fizetési lista, meg a Soros támogatottak névsora.
Így együtt a három lesz nagyon érdekes és mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket, ki-ki vérmérséklete szerint.
Orbán megadta magát a Néppárt elnökségének
@silber13: ...és mégis. Innentől egyetlen könnycsepp sem hullajtandó a kimúlás útjára lépő Európai Unióért.