Klubtag

Cser Ágnes szerint sok egészségügyi szakembert vesztett az ország a baloldali kormányok miatt
"Vállaljuk a sajtópert: Cser Ágnes az egészségügy legkártékonyabb alakja
2016. június 19. 15:16
Nehezen tudunk elképzelni egy olyan szakszervezeti vezetőt, aki a szakma és a mögötte álló dolgozói réteg helyett a hatalmat képviseli. Mégsem kell a képzeletünkre hagyatkoznunk, ugyanis elég ha körbenézünk, és egyből ki fogjuk szúrni a magyar egészségügy legkártékonyabb szereplőjét: Cser Ágnest."
Emlékezetem ő nem volt soha egészségügyi miniszter, ami nem jelenti azt, hogy nem szeretett volna az lenni, csak nem sikerült neki.
Levágott disznóval gúnyolják Sorost? A fideszes képviselő meglepő választ adott
"Ez egy régi szokás, hogy a gazda bemegy az ólba, hogy kiválassza a levágásra szánt (=soros) disznót. "
És tessék mondani, eddig hány nyesznyóba pörzsölték bele ezt a szép népi hagyományt és küldtél szana-szét az ezt igazoló fotót. Pócs Jani biztos egy takaros sportarénára vágyik, azt pedig kérem szépen meg kell ám szolgálni, például így...
Bánsági Ildikó egy üveg whiskyvel vezette le a feszültséget, amikor a fia felgyújtotta a konyhájukat
Nagyszerű Ildikó Asszony!
Ebből a fiatalok azt tanulták meg, hogy lehet jó nagy hülyeségeket, felelőtlenségeket csinálni következmények nélkül. Sőt ezt még megünnepelni is jó móka...
Van egy olyan módszer, hogy egészséges mérlegelés, hogy mikor, mit, hogyan reagálunk le és reagálunk-e egyáltalán...praktikus személyiségtréning anyósoknak...tudom, mert szinte naponta gyakorlom.
PIRLS-felmérés: minden eddiginél jobb eredményt értek el a magyar diákok
"...a magyar diákok az élményszerző szövegeknél – mint mesék... – jobb eredményt értek el, mint az információszerző szövegeknél – például interjúk, tankönyvi szövegek."
A negyedikesek most 10 évesek...8 év múlva már nemigen fogja őket érdekelni a valóság.
Elég lesz nekik a népnemzethy, árvalányhajas nagy magyar álom...
Nem nyomoz Tállai ellen a főügyészség, mert a képviselő a "köz érdekében járt el"
Cserébe esetleg Tállai megígéri, hogy a NAV nem fog kutakodni olyan ügyekben, amik ugyan indokoltak lennének, de az ügyészség kéri a hatósági vizsgálódás mellőzését.
Ezért van szükség arra, hogy ezek a hivatali funkciók független, jól képzett, hiteles szakemberek által legyenek betöltve. Az illiberális (orbáni) demokráciafelfogásba és gyakorlatba persze ez utóbbi szempontok nem illenek bele.
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Ez csak azért alakulhatott így, mert minden eddiginél nagyobb teret biztosított a kormány a válaszok csalással történő szaporításához - pl. az interneten. Ennyi...
Ezt nem lehet magyarázni, megkapták a kellő figyelmeztetést a csalás veszélyére, de cinikusan nem törődtek vele...sőt...
Hajtóvadászat öregekre
@Eladott Ország: ...márpedig ez a szakma olyan, hogy tökéletesen nem lehet csinálni, ergo a NAV jobb fegyver mint egy modern sorozatlövő, még ha nem is olyan gyors.
Hajtóvadászat öregekre
@Eladott Ország: ..lassan már ott tartunk, hogy jobban félünk a fidesz-kdnp-től illetve ezek lezüllesztett intézményeitől, mint anno az Andrássy út 60.-tól. Elérték a fijjug, amit akartak...
Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket
Na szóval ezek azok a rosszéletű nők, akik a valódi áldozatok elől elveszik a jogorvoslat és a szolidaritás elemi lehetőségét is.
Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket
"Ez is közrejátszott abban , hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is."
És mi vezetett a túlburjánzó exhibicionizmusodhoz kedves?
Hajtóvadászat öregekre
@grincss: Igen, értettem a "rövidítést". Ráklikkeltem a blogjára, de hát ezeket már itt-ott (idézetekként) olvastam. Azt hittem valami új, kiterjedtebb forrásra leltél.
Hajtóvadászat öregekre
@grincss: kösz...máris utána megyek...jó nevetni néha annyi mocsok láttán.
Iványi Gábor Nobel-békedíjra jelölte Soros Györgyöt
@szaboria1: ...hát ez az, ezért terjedt el nálunk a kereszténység rovására a görög ortodoxia... :D)))
Új televíziós kampányt indít a kormány
@kereső: ...sőt, amíg lehetett még 13. havit is adtak. Hát most a helyett van a Bözsi utalvány, de csak azért mert száguld a gazdaság.
Új televíziós kampányt indít a kormány
@Hellcat: Tudtommal nem ugyanaz a postás viszi ki a levélként feladott utalványokat, mint a csomagokat. Viszont ez a kormány által kierőszakolt helyzet a postások számára (bér helyett) a karácsonyi "pulykapénz" lehet. Legtöbb nyugdíjas - a nagy juttatás feletti örömében - hátha ad egy pár forintot a postásnak.
Új televíziós kampányt indít a kormány
NNNNNNA! Ezek szerint elfogyott a köztévé 2017-es büdzséje, de nem merik közhírré tenni, tehát kitaláltak valami hülye ürügyet. Kíváncsi vagyok arra, hogy a TV mennyit fog leszakítani ezért az állami költségvetésből pótlólag. Ez az egyik variáció. A másik az, hogy ezek szerint olyan hülye a lakosság, hogy nem is tudja mit kell kezdeni az utalvánnyal, pedig tavaly már megtanulhatta volna. Sőt a családtagok sem képesek kiokosítani az öregszülét erről, pedig sokak munkahelyén adómentes juttatásként kapnak ám ilyet. Szánalmas és egyben vérlázító.
Nem hiszi el, hogyan reagált a Fidesz az LMP listás jelöltjeire
@Béla333: Azért vigyázat mit javasolsz, több példa is volt már arra, hogy egy - fidesz számára - rivális politikus lejáratásához nem volt szükségük "vadászati" jogalapra.
Nem hiszi el, hogyan reagált a Fidesz az LMP listás jelöltjeire
Nincs és nem is volt egy sem, kivéve az agyament vezénylő lázálmaiban.
Viszont bizonyíthatóan van olyan párt(pártszövetség) mely körbetúrnézza keletet és hol orosz, hol kínai, hol "baráti" arab zeneművekben vállal fellépéseket, akár kotta nélkül is ideológiai alapokon. A művet ugyan nem érti, de a zene csilingel, mint az aranytallér.
Gyorsan lezárta a NAV a nyomozást Mikola István ügyében
@Eladott Ország: A próféta szóljon belőled...Tulajdonképpen ezt az indokolatlan apátiát nem értem, hogy mindenki, aki tehetne mégsem tesz, mert úgy véli nem járhatna sikerrel. A népség felrázásában kisebb-nagyobb eredményt elérő szervezetekkel szemben meg mindenki csak finnyás undorkodással viseltetik. Ha már más választás nincs, akkor legalább dönteni kellene, melyik a kisebbik rossz: a fidesz-kdnap további regnálása, vagy bármely más párt illetve választási szövetség. Egy biztos, ha 2018-ban újra a mostani felállás lesz a befutó, innentől kezdve minden egyes szavazójuk személy szerint is viselheti ugyanazokat a minősítéseket (akár belföldi, akár külföldi), melyeket imádott "bűnszervezetük" már eddig is kiérdemelt vagy még ki fog érdemelni. Nem lehet arra hivatkozni senkinek, hogy "jaj kérem én nem is tudtam, hogy mit művelnek a favoritjaim". Ugyancsak bűntársak az indokolatlanul távolmaradók is. Az nem indok, hogy nincs kire szavazni, mert igenis van.
Fidesz: rekordszámú volt a részvétel a Soros-terv elleni konzultáción
@lampa laz: ..."... nehogy aztán még kikukázza valaki ha kidobom."
Ilyen óvintézkedésre már nincs szükség. Az internetes felületen való kitöltést annyiszor ismételgetheted más-más néven, ahányszor akarod, a kutya sem szöszmötöl a beazonosítással. Ez alapján kell megítélni ezt a hazug közleményt.
Gyorsan lezárta a NAV a nyomozást Mikola István ügyében
@Eladott Ország: A kapzsiság, a mértéktelen kapzsiság fogja a vesztüket okozni...minden szinten... és jó látni, ahogyan egymást adják fel, így repülnek értékes információk és dokumentumok a még valamilyen szinten tisztességes, tárgyilagos médiák postaládáiba.
Újabb botrány az Éger féle orvoskamarában – A mentőorvos kitálal
"Orvosok határok nélkül" és most a tisztesség és a józan ész határaira gondolok.
Ezt a fószert a "betonszakértő" Mikolával kéne összekötni és...innentől szabad a képzettársítás.
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@karma1: "En lelegzet -visszafojtva drukkolok a valtani akaro eroknek, BARKINEK, aki hihetoen tesz is orban bukasa erdekeben...:o) " Ezt sokan várják kis hazánkban, de nem elegen, tenni pedig még kevesebb képesek a jól működő megfélemlítési mechanizmus okán. És mivel ezt OV és galeritársai is érzik, elkezdték meg(fel)vásárolni azt a réteget, mely helyzeténél fogva abszolut hálás minden morzsáért és azt meg is szolgálja: kézcsókkal, áldó imával, mise-celebrálással, jövő tavasszal pedig a kellő számú szavazattal.
OV-től magától tudjuk és már meg is tapasztaltuk (legalább egyszer), hogy tömegek (erő felmutatása) kellenek ahhoz, hogy ő megijedjen picinyét. Én azért vagyok pesszimista, mert nem látom ezeket a tömegeket a rendszer lebontásának politikai céljaiért megmozdulni.
Nehogy már én 67 évesen beteg térddel, botra támaszkodva vonulgassak, hol vannak a fiatalok és a középgeneráció. Nekik talán így jó?
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
A politikai kalandorok és bűntáraik zöme azért tud olyan sokáig és olyan "hatékonyan" felszinen maradni és olyan sok kárt és keserűséget okozni az emberiség kisebb-nagyobb közösségének, mert a gazemberség lélektanát a hétköznapi emberek jó része nem ismeri. Úgy vannak vele, hogy "na ezt azért már mégsem meri(k) megtenni", vagy "biztos okuk volt rá, hogy így vagy úgy cselekedjenek a zemberek érdekében". És a saját csapdájuk foglyai lesznek...itt tartunk most.
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@karma1: ...'Valahol EL KELL KEZDENI a nagytakaritast, es minel elobb, annal jobb.'...
Így legyen...
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@karma1: Simicskát egyébként nem a jól kiérdemelt büntetéstől féltem, inkább egy "sajnálatos", megszervezett és végrehajtott baleset bekövetkezésétől, vagy például egy jól időzített "szívroham"-tól. Azt nem tartom valószínűnek, hogy egy közúton elgázolja például egy 80-as, reszketeg, osztrák nyugdíjas és aztán eltűnik örökre a "baleset" okozója. A kreatív hazugsággyártás "gyorsnaszádja" ez a bűnbanda, amelyik ma rombolja az országot.
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@karma1: Amit írtál az természetesen mind igaz, de ezt(ezeket) Simicska nélkül is tudja a fél ország és legtöbbjére közvetlen vagy közvetett bizonyíték is van. Ilyenek pl. az Alkotmány eltüntetése (új alaptv.), a sajtószabadság erőteljes megnyirbálása (médiatv.) Ha pedig eljönne az az idő és felbukkanna egy felkészült, elkötelezett gárda (ide ugyebár főleg jogászok és közgazdászok serege kellene), mely komolyan gondolná a hazája iránti elkötelezettségét, akkor óráról-órára csatlakoznának mindazok, akik bármi apró infóval is előbbre vihetnék ezt az ügyet. Sajnos nem tudom elhessegetni azt a sejtésemet, hogy mind Gyurcsány a megvásárolni szándékozó "terhelő" dokumentuma meglengetése, vagy most Simocska "leleplező" megszólalása a közelgő választásoknak szól nem pedig az igazság iránti oldhatatlan igénynek. Hadházy is csak egy magányos harcosnak tűnik. És bizony amíg csak egy-egy lovag kardozik csak, addig a rájuk leselkedő veszély is fennáll. Gondolj csak bele, hogy hosszú évek óta milyen fenekedett dühvel próbálja Orbán Gyurcsányt börtönbe juttatni. Mostantól a "vegykonyhájában" már a Simicska iránti bosszú mérgét is kevergetik, róla meg a főkolompos ME többet is tud, így eddig egymást tartották sakkban. A lakosság pedig állítólag egyre nagyobb gyönyörrel simul Ov és az ő maffiakormánya gucci cipőjének talpa alá.
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
Ezzel csak azt érték el, hogy Simicskát életveszélybe sodorták...és most tanácstalan vagyok, hogy sajnáljam Lajosunkat, vagy drukkoljak...hogy megérje a tanúskodás időpontját.