Klubtag

Varga Mihály súlyos vádakkal illette az utolsó pillanatban lakástakarékot kötőket
@kereső: ...elsuhantunk egymás mellett...én azt kifogásoltam a tisztes könyvelők nevében, hogy őket Vargához hasonlítsák bármilyen összefüggésben...:o)))
Varga Mihály súlyos vádakkal illette az utolsó pillanatban lakástakarékot kötőket
@Eladott Ország: ...magukból indulnak ki...hogy is volt az a külügyminisztériumi pénzecske, amit a bedőlt brókercégből az utolsó pillanatban kimentettek és csak után hagyták sorsára a betéteseket...szóval a tisztes könyvelők nevében mondom, hogy igazságtalan a párhuzam...
Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU 5 legjobb országa közé!
Aki elég öreg, az röhögve konstatálja, hogy mennyire nincs új a nap alatt. Annak idején az átkos
cucilizmusban kongresszusról kongresszusra ilyen blődli duma vázolta fel a fenséges, fényes jövőt.
Az eredmény ismert...
Havas Henrik: a kutya sem foglalkozik már velem
"...sosem éreztem magam igazán tévésnek...átmeneti állapotnak tekintettem a tévézést. Nekem költőnek vagy írónak kellene lennem, nem pedig egy sikeres televíziósnak – mondta a magazinnak Havas Henrik,..."
Most akkor mi van? Mi az, hogy unja magát. Most van igazán olyan helyzetben (nem kell rohangásznia össze-vissza), hogy ha valódi mondanivalója van - mint költő vagy író - hát lásson neki...
Cukorbetegek, figyelem!
@papa.49: ...minden együttérzésem az érintetteknek...én még csak "kezdő" vagyok, de nagyon vigyázok mindenre, amit "betolok" a szervezetbe, meg a súlyomra is...egyelőre így tartom a szintet 10 alatt.
Cukorbetegek, figyelem!
Egy 50 db-os tesztcsík-adag átlag 3.500,- Ft és úgy tudom, hogy támogatás csak annak jár, aki szurkálja az inzulint, így 5-600 Ft-ért hozzájut. Az már elég kemény, de aki kevésbé súlyos (csak gyógyszeres vagy étrendes), annak nem jár támogatás. Ennyit arról, hogy a betegek fele miért nem mér naponta...Egyébként a cukorszint megugrása nem csak az étrendtől függ...és a cukorbetegséggel még nem diagnosztizált embereknek sem árt néha megmérni, mert elég alattomos kór...
"Magyarországon van VIP-tranzitzóna?" – a Twitteren érdeklődött Sargentini a volt macedón kormányfőről, aki Magyarországon kért politikai menedékjogot
@menekült: "Sorosnak nincs migránsokat támogató szervezete."

Van viszont Orbán Viktornak, az egész kormányzat - külügyestől, belügyestől, TöK-estől - a rendelkezésre áll, Csak hát ő válogat a migránsok között és versenyezteti őket (ki a nagyobb gazember), mert a szerint lehet a tarifát kiszabni...
"Van képük az ország biztonságáról hazudozni reggel, délben meg este" – közösségi oldalán fakad ki Gyurcsány
@Szeparepa2: "...EZ A KORCS KÖPCÖS ELMEBETEG NÁCI PATKÁNY VILÁGHÁBORÚBA FOGJA SODORNI AZ EMBERISÉGET... de legalább az utolsóba... mert túlélő nem lesz az is kurvaisten... és nem lesz értünk kár... egyáltalán nem... sőt Földanya föl fog lélegezni..."

A Jóisten pedig felsóhajt: hát ez egy hiábavaló kísérlet volt...:o(((
Itt a sajtófőnök válasza arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor házában bujkál-e a volt macedón kormányfő
"...de nem tudni, mire alapozták."
Mire, mire...hát arra, hogy ismerik Orbánt, meg a magyar viszonyokat...nem kell ehhez James Bond-nak lenni...
"Magyarországon van VIP-tranzitzóna?" – a Twitteren érdeklődött Sargentini a volt macedón kormányfőről, aki Magyarországon kért politikai menedékjogot
A nagyon erkölcsös, nagyon jobboldali, nagyon keresztényi kormány vattába csomagolva hazasegítette az azeri baltást, aki szerint egy örmény ember meggyilkolása hazájában nem bűn, most meg "Nikola Gruevszki kedden saját maga jelentette be Facebook-oldalán, hogy Budapesten van" érvényes okmányok nélkül..., mint elítélt köztörvényes bűnöző, nemzetközi elfogatóparanccsal a háta megett...idejön a mocska, mint ha nálunk nem volna az ilyenből túlkínálat...
Szijjártó: évi 10 ezer milliárd forint értéket is termelhet a belföldi autóipar
Belföldi autóipar meg autóexportőr...micsoda pofátlan, fellengzős duma...
Nyomott bérekért való - behozott technológiát alkalmazó - betanított munka van, meg egy néhány beszállító, akik szintén nyomott áron apró egységeket gyártsanak le a hatalmas adókedvezmények fejében idetelepült autóipari üzemeknek, persze azt is külföldi anyagból, majd kiszállítják külföldre. És ha valakinek sértené az érzékenységét a "néhány" kifejezés és büszke arra, hogy sokan vannak - a dolog annál tragikusabb, ugyanis itthon már minden iparágat tönkretettek s így maradt a rabszolgamunka - nevezzék azt akár "belföldi autóiparnak", vagy "autóexportnak".
Varga: továbbra is lendületes növekedési pályán halad a magyar gazdaság
@Aki Én: ..."A magyar gazdaság 2013 óta kiegyensúlyozott és fenntartható növekedési pályán van, azaz eredményes a kormány adócsökkentésre és béremelésre épülő gazdaságpolitikája"
Most vagy a KSH hazudik, vagy a Misi "nem bontja ki az igazság minden részletét".
Van egy olyan érzésem, hogy maguk sem tudják igazán, hogy ez mitől van, egyébként meg egyre nő a szegénység azokban a néprétegekben, akikről a fidesz-kdnp már több, mint nyolc éve tudomást sem akar venni, viszont a politikai lózungok minden helyzetre készen állnak.
Orbán már nem akarja Ádert
Aki Orbán kezéből elfogadja ezt a kijelölést, az többet nem állíthatja, hogy "nem kötődik közvetlenül a Fideszhez".
Világháborús centenárium – Az első világháború magyar hőseinek avattak emlékművet Budapesten
És akkor egy "szabad" magyar katolikus egyház sem osztotta volna orba-szájba az áldást a fegyverekre...úgy-e kisbence?
A Jobbik szerint a Kádár-rendszer restaurációja zajlik
@balos: ..."Ennyi szar ember ahány,most a fideSSes maffiát a felszínen tartja ,nem is értem,hogy tudott ellen állni akkor?..."
Sehogy sem állt ellen...a pártba ugyan nem lépett be, mert azt nem vállalta volna, de azért volt III/III-as jó pénzért, beosztásért, kiváltságokért - nehogy már elhiggye bárki is, hogy a többséget zsarolással vették rá az együttműködésre. Igaz volt a mondása Kádárnak, és annak megfelelően be is tartották a "játékszabályokat", hogy "...aki nincs ellenünk, az velünk van...".
Mára ez már olyan beteges felhangot és gyakorlatot jelent, hogy aki másként gondolkodik az ellenség (nem is kell, hogy tegyen is valamit) és mint olyan, ha lehetőség kínálkozik meg kell semmisíteni (by Orbán). Ez megy most nagyüzemben, ezt ígérte a ME március 15-én. Úgyhogy csak csínyján az összehasonlítással...Szilágyi úr.
Akkor volt kb. 800 ezer,, mindenre elszánt rendszertámogató, a mostani hatalomnak kb. 2,8 millió bigott híve van az utóbbi minden nyilvánvaló mocska, szennye, csalása, hazugsága ellenére.
Akkor sokan tudták, hogy külső hatalomtól függő,fenyegető környezetben kénytelenek élni, dolgozni. Ma egyetlen fenyegetés az országra nézve Orbán Viktor és az ő kormánya. A többi hazugság, terelés, népbutítás és egyéb gazemberség.
Duda: a lengyelek hagyományosan szabad emberek
Minden ember (hagyományosan) szabadnak és egyenlőnek születik - függetlenül attól, hogy lengyel, magyar vagy szecsuán-földi és minden ember számára drága ez az állapot. Úgy látszik a politikusoknak van egy fertőző betegségük, ez a bizonyos oratiozis - a buta szónoklatok tartása iránti kényszeres igény.
Eltűnt Tiborcz István pályázati adatlapja a kormányzati portálról
A bűnismétlés és a bizonyítékok eltüntetése nem ok az előzetes letartóztatásra???
Persze akkor a fél kormányzati apparátus eltűnne a színről, nincs annyi börtöncella...
Marad tehát annak kihirdetése, hogy nem történt bűncselekmény...
És ezek mernek a Sargentini-jelentésre egyetlen kritikai észrevételt is tenni...
Harrach Péter szerint a liberális jogvédők gátolják a hajléktalanság problémájának megoldását
Micsoda egy gerinctelen, hazug, képmutató, álszent szarkupac, akárcsak a pártja.
Hosszú évek óta a legembertelenebb törvényeket szavazzák meg a fidesznek - persze meg is van a fizetség érte: nincs ügynöklista nyilvánosságra hozatal (kiderülne a számottevő érintettségük), sok százmilliárdos vagyon és rengeteg adóforint vándorol a tulajdonukba, amit a tolvaj kormány miniszterelnökétől kapnak. Nem adnak a hívők elég perselypénzt, mert nincsenek elegen és azok is nagyon szegényke? Sebaj, elcsaljuk tőlük kerülő úton. Volna miből bőven a hajléktalanokon segíteni.
Mégsem nyert a Fidesz: a néppárti határozatban ott virít a "liberális" szó
@Klubtag: ...futtaták - helyesen - futtatták, bár az előbbi sem helytelen csak költői...:)))
Mégsem nyert a Fidesz: a néppárti határozatban ott virít a "liberális" szó
@bencemacska: OK! De azért a XXI. században (az internet korában) tök mindegy, hogy hol zajlik a tanácskozás. Ha a bokros teendői mellett érdekelnék ezek az események, akkor nem futna bele ilyen nevetséges helyzetekbe már nem először...a medve bőrére előre ivó párttársain kérje számon, hogy lesre futtaták...
Mégsem nyert a Fidesz: a néppárti határozatban ott virít a "liberális" szó
@bencemacska: ...Csak azt nem értem, hogy ha DT a néppárti frakcióban ül nem olvashatná el hivatalból a határozat-tervezetet mielőtt habzó szájjal ordibálna a nem létező "győzelemről".
Nem beszélve arról, hogy a fidesz képviselők meg is szavazták az ominózus kifejezéssel együtt...
Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
@lampa laz: ...ennél már csak ez a perverzebb az ő szájából...
"...írjuk fel újra a zászlónkra a régi igazságot: vagyis: a néptől, a nép által, a népért"
Persze ez lenne az igazi demokrácia, ha Orbán tudná, hogyan kell működtetni. De hát ő csak az erőből való politizáláshoz ért (saját bevallása szerint is) és a diktatúra (akár a legkezdetlegesebb vagy lájtosabb formája is) a történelmi tapasztalatok szerint sosem fordul át önmagától demokráciába...
Orbán: az emberek oldalára kell állni a győzelemért
Mint egy elszabadult hajóágyú...és ezen már Graz sem segít...
A legelvetemültebb, hazug - magukat néptribunoknak képzelő - politikai kalandorok mintapéldája...
Már szexeltek is a ValóVilág villában
Ezek ugyebár MAGYAR nők és MAGYAR férfiak, akik jó pénzért bármire vállalkoznak...Ennyike!
A jövő megbecsült szülei, akik - ha esetleg hat a csok, meg a fidesz-kdnp propaganda - majd teleszaporodják a 93 ezer négyzetkilométerünket.
Le kellett ülnie a TV2 vezetésének Schobert Norbival
Már nem először zakkan be ez a fószer. Aki ilyen módon képtelen kordában tartani az indulatait, a gőgjét, a bunkóságát azzal nem beszélgetni kell, hanem ki kell vágni, mint azt a bizonyos macskát... Ennyi.
Kósa: Annyi közöm van anyám cégének BMW-ihez, mint a Mol elnökééhez
És kérem szépen az ilyen lala-féle személyiségű, erkölcsiségű, műveltségű fidesz-kdnp potentát a jelen és a jövő egyik hazai etalonja. MODERN KERESZTÉNY PEDAGÓGIA - igaz Rétvári úr?