Klubtag

Szijjártó bejelentette: Magyarország harmadik éve tagja az elitklubnak
Majd akkor örüljünk, ha részletezik a fijjug, hogy ebbe a több, mint 100 milliárd eurót kitevő összegbe mit is számítottak bele...
Mert ugyebár, ha a leszorított bérek, illetve horribilis adókedvezmények biztosítása okán ide települt autóipari-multik által fizetett, kínkeserves bérmunka kapcsán Németországba vissza- ill. kiszállított részegységek is benne foglaltaknak, akkor ugyebár ez a mellveregetés nem igazán jogos...
Gyanítom, hogy a pökhendiség alapvetően erre épül...de, hát mit is lehet elvárni ezektől...valós, saját teljesítmény csekélyke, de más tolla jól elfedheti a nagybüdös "SEMMIT"...és ezt a "többletet" az új, magyar, (orbán-féle) burzsoázia gyorsan zsebre is teszi, van ehhez nekik számos szarházi segítőjük és kiszolgálójuk (Polt, Pintér, Matolcsi, Varga Mihály, Varga Judit, Szíjjártó...stb.
Az a club, amelyik ezt a kócerájt befogadja soraiba, az annyit is ér...
Gyermekpornográfiába bukott bele a peru magyar nagykövet, a TEK titokban hozta haza
@simmering73: ...a híveikkel, támogatóikkal együtt...ugyan mi is van ezen a " fehér, keresztény, heteroszexuális" bagázson tisztelnivaló...???
Már több mint 2000 milliárd forintért vásárolt állampapírt a lakosság
Vannak a gondolkodni hajlandó, értelmes emberek és vannak a Mórickák...az utóbbiak táborára építi a fidesz-kdnp... nem hiába, mivel ezek szaporítására tették fel egész életművüket (pl: NAT)
Már több mint 2000 milliárd forintért vásárolt állampapírt a lakosság
Ezért tartják a pénzintézetek alacsonyan a betéti kamatokat. Terelik a pénzeket a jóval nagyobb hozamot ígérő állampapírok felé...Mindez a kormány és a jegybank pénzügyi taktikájának része, a pénzintézetek, meg akár saját jól felfogott érdekük ellenére is igazodnak (hiszen betéteseket vesztenek) - a fennmaradás, a mo-i működési lehetőségük fejében ...szvsz.
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@CsipkeRózsa: ...az égvilágon semmi, de a fidesz szándékai szerint a hülye felvetésük kapcsán levezettük az indulatokat,...csak a lényeg veszett el...:o(((
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...ezek egy beteg rendszer és szószólóinak a pótcselekvései...szar ügy, amikor Berlusconi félék társaságáért kell kuncsorogniuk, hát nem?...:o)))
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...nem, nem tudom, mert még egyetlen - II. világháború utáni - szemét, politikai kurzus sem volt annyira mocskos és jövőellenes, hogy emigrációra kényszerített volna félmilliónál több embert Mo-ról - ez a fidesz-kdnp rekordja...most olvastam, hogy a Brexit kapcsán 80.000 magyar ember kérte a végleges letelepedési lehetőségét Angliában. Ez ugyan nem sok mondjuk egy 200-300 milliós népesség esetében, na de egy alig 10 milliós nemzetnek, milyen veszteség...!!! Pláne, ha tudjuk, hogy ezek általában a társadalom "krémjei".
Még 1956-ban is "csak" 250-280 ezer ember disszidált...
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: 15:47...Rákosi pajtás boldogtalanságára meg teszek nagy ívben, bár már ott tartanánk, hogy Orbánról is elmondhatnánk ugyanezt...
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: 15:45...és most őszintén, nem érdemlik meg a leggyötrőbb honvágyat, ők, akik annyi ember kényszerítettek hazájuk elhagyására...?
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
"A módosított Nemzeti alaptanterv (Nat) "vállaltan hazafias, gyermekközpontú és 21. századi"
Ebből persze semmi sem igaz, de a tőmondatok kedvelői és a csak azt értők számára "isteni" kinyilatkoztatás...
Ez egy kétségbeesett kísérlet, hogy némiképp hozzáértő gittegyletnek látszódjon az oktatási ügyekért felelős
tárca, no meg az őket navigáló Orbán-kormány.
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...ugyan mit érdekli az orbánféle fidesz-kdnp potentátokat, mi lesz ennek a vége...vagyonuk nagy része már kimentve, biztonságban, az ázsiai autoriter, diktatórikus hatalmak befogadó nyilatkozatait már megkapták, a "hadrendbe" sohasem állított repülőgépek rendelkezésre állnak, pilóták 24-ben készenlétben. Akik szívnak mindig a vétlenek...
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...Martin Niemöller után szabadon...ha nem állítjuk meg ezt az orbánféle borzalmat, akkor előbb-utóbb mindenki(k) megszenvedik, aki(k) nem hajlandóak beállni a sorba, vagy aki(k)nek nincs módjukban elpuccolni innen...nem feltétlenül a fizikai erőszak eszközével...a fiúk nagyon ötletgazdagok, ha veszélyben érzik hegemódiájukat.
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...most hallottam a rádióban egy "illetékes" magyarázkodását, hogy a tömeges demonstráció most azért nem időszerű, mert vírus-veszély van...no akkor egy kicsit várunk...:o)))
Gyöngyöspatáról küldött videóüzenetet Hollik, amiben tisztázta a Fidesz álláspontját – videó
Nincs ennek a szerencsétlen Holliknak néhány jó barátja, hogy figyelmeztesse - a pancsolt, kétes eredetű, drog - mint például az orbáni tudatmódosító dumák - igencsak ártanak az agytekervényeknek...egyre jobban látszanak rajta(is) a túladagolás jelei...
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...én sem, éppen ezért várat magára a siker...

lsd: " Vásárhelyi Mária: kedves szülők, nagyszülők, meddig tűrjük még ezt?! cikkét.

"Számomra az elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódását az okozza, hogy a szülők milyen elképesztő közönnyel nézik végig, ahogy az oktatási kormányzat - nyilvánvalóan feletteseik utasítására - ..."
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...vannak vannak, persze, csak én hiszek a "sok lúd disznót győz" népi bölcsesség igazában és hatékonyságában.
Gajdics Ottó szerint hibáztak, mert nem akkor vágták pofán a Helsinki Bizottságot, amikor Bayer Zsoltot gyűlöletkeltőnek nevezték
Tessék mondani: lehet kritikai megjegyzés tenni a pöttyös seggű kárpátmedencei leszármazókra, vagy a szittya kipcsakokra, a hőn szeretett török(muzulmán) (fél)testvérek utódaira, vagy a türk tanács kiátkozásától kell tartani.
Ejnye de zavaros is ez a mihazánkos, orbános, illiberálisos, fehér, keresztény(!!!), hetero magyar identitás...
Állampapírban úsznak a nemzetgazdaság irányítói is
Nincs is ennél jobb üzlet (mellesleg aljasabb sem) - elcsaklizni a nemzet vagyonát, aztán meg jó hozamra kölcsönadni az államnak, amely eleve elősegítette a népe kirablását...
Kövér László tisztázta: ő fehér, keresztyén, heteroszexuális, magyar férfi
"Kövér László tisztázta: ő fehér, keresztyén, heteroszexuális, magyar férfi"

Ebből is látszik, hogy ez nem garancia semmire, a normalitáshoz más kritériumok is kellenek...
Fidesz: a Nemzeti alaptanterv kritizálói bevándorlókat akarnak idehozni
@Nyírfa: ...mert a kormány életpálya-modelljének köszönhetően még egy hétre való kitartásuk sincs. Ezért el sem merik kezdeni a sztrájkot, mert vagy kirúgják őket, vagy jövedelemcsökkenést kell elszenvedniük. Kövér ezt már nagyon jól bejáratta a parlamentben.
Kövér László szerint az ellenzék a hibás mindenért, ők tökéletesek
Ezt az infantilis mentalitást 4-5 éves gyerekeknél már kezelni kezdik, hogy felnőtt korban ne okozzon szociális személyiségi eltorzulást. KL-nél elmaradt a terápia, a következmények nap mint nap láthatóak.
Katolikus segédlelkész heccelte fel a gyergyóditróiakat a Srí Lanka-i pékek ellen
@Nyírfa: ...sajnos a bárdok még hallgatnak, egyelőre a "fortélyos félelem igazgat" egyházi közreműködéssel...deja-vu érzés...az aljasság akkor is az, ha a szenteltvíz ráspriccel...
Döntöttek a budaörsi klinika egynapos szemészeti sebészetéről
@Nessy: ...amiről - hiteles szakember szerint is - kiderült, hogy egy év alatt az érintettek száma egy közepes település lélekszámával egyenlő, sőt még halálos áldozatok is vannak nem kevesen.
https://www.egeszsegkalauz.hu/eletmod/egeszse...
Gyurcsány: Olyan világot szeretnénk, ahol akkor is vigyázunk rád, ha nem vagy fehér, keresztény és heteroszexuális
@Nyírfa: ...na ja, és nyilván az EU néppártja lenne az, amelyik a leg"gyorsabban" és a leg"karakánabbul állna ki a fidesszel szemben a magyarok érdekében, nem lenne ez más most sem, mint ahogyan zajlott 56-ban...:o(((
Nagy változás előtt a Fidesz – Habony Árpád újra a startvonalon
" Szerintem Orbán Viktor sincs tisztában az ország valós állapotával, és azt is el tudom képzelni, hogy a környezete tudatosan tart tőle vissza információkat"

No elmentek ti a sunyiba, anno Kádárt is ugyanígy mentegették...amikor már régen nyilvánvaló volt, hogy elvesztette realitásérzékét, csak ő nem abban élte ki magát, hogy szétrabolja (önmaga és a közeliek meggazdagodása érdekében) az országot.
Gyurcsány: Olyan világot szeretnénk, ahol akkor is vigyázunk rád, ha nem vagy fehér, keresztény és heteroszexuális
@advocat: ...neked nem kell megsértődve lenni...te a kategória normálisai közé tartozol.
Megsértődni a többinek sem kellene - hanem inkább önvizsgálatot tartani - akik magukon kívül mindenki mást gyűlölnek, kirekesztenek, a mindennapi életüket megnehezítik, szóval mind az isteni, mind az emberi normákkal hadilábon állnak.
De ami a legfontosabb, hogy ennek vica-versa igaznak kell lenni...tehát rohadtul megvetem és a normális társadalomból kirekesztendőnek tartom pl. azt a gyermekintézményi vezetőt, aki kiskorúakat ront meg, rohadtul megvetem, ha ezt az erkölcstelenséget felesküdött egyházi személy végzi, megvetem azt a majmot, aki a feleséget onnantól becsüli csak és nem veri agyba főbe, ha legalább öt gyereket szült, rohadtul útálom, aki országvezető létére a törvények betartása ellen uszít, elfog a hányinger, ha pár év alatt valaki(k) - nem felelősségre vonható módon - százmilliárdokkal károsíthatják meg nemzetünket, stb.,stb.,stb…….
És van pofájuk magukat fehér, keresztény, heteroszexuális „üldözötteknek” beállítani és egy velejéig romlott rasszista szarkupac hívó szavára demonstrálni - szándékosan félremagyarázott három mondat miatt.
Orbán jól taktikázott: elvek helyett a kompromisszumot választotta a Néppárt
@kereső: ...és ennek a romboló szándéknak az eléréséhez nem is találhattak volna alkalmasabb személyiséget, mint OV, aki egy elszabadult hajóágyú módjára tüzelget bárhova, bármire, amit megrendelnek nála...ezt azért nem nevezném "jól taktikázásnak"...árulás ez a javából, akármilyen "dicsérő" jelzővel is cicomázzuk fel azt, amit művel.
Orbán jól taktikázott: elvek helyett a kompromisszumot választotta a Néppárt
Summa summarum: "minél előbb megoldást kell találni arra a problémára, amit úgy hívnak: Orbán Viktor."
Mind idehaza, mind az európai politikai porondon.
Rabosították az MTVA-székházban bántalmazott DK-s Varju Lászlót, tüntetést szervezett az ellenzék
@justhpeter: ...már megbocsáss, de tényleg csak ennyi lenne...akkor valóban fel kell adni, el kell ereszteni, le kell mondani minden még lehetséges jogorvoslati formáról...gyerünk vonuljunk passzív rezisztenciába, amire majd később büszkén lehet hivatkozni, amikor ez a mocsok orbán-rendszer valami előre nem érzékelhető hatásra összeomlik...cselekedni nem érdemes ugyebár, mert kényelmetlen, mára már veszélyes és akár költséges is lehet.
Eddig 600 milliárdot költöttek családvédelemre – mégsem születik több gyerek
Ezt írtam tegnap 10 óra körül "...meg kéne kérdezni borkait...ő "autentikus"...és kiderül ma, hogy a győriek is tudják-e mi a különbség...a hiteles családpolitika és a fidesz-kdnp népnemzeti szex-biznisz-korrupciója között..."
SAJNOS NEM TUDTÁK...