Klubtag

A mi Kedves Vezetőnknek úgy hiányzott ez most, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
@Eladott Ország: S, ha már lebukott, akkor is tudta mi a kötelessége ebben a helyzetben. Úgy, hogy e tárgykörben nehéz lenne megnevezni nálunk olyasmit, amire különösebben büszkék lehetnénk, Amink volt - jogos nemzeti tartásunk, becsületünk azt az Orbán vezette fidesz-maffia már leamortizálta.
A sógoréknak még a gazemberei is jellemesebbek, mint a mi éppen regnáló árvalányhajas, feudál-klerikális kormányzatunk és vakhitű kiszolgálóinak bármelyik tagja.
Merkel: a hazaszeretet és az EU nem zárja ki egymást
@Eladott Ország: Ha esetleg a népnemzethy, horthysta bagázsnak ez nem tetszik, akkor tessenek kevesebbet lopni és a magyar gazdaság fejlesztésébe befektetni. Na azt már nem, mert az urizálás szinbóliumainak (katélyok, parkok, parlag földek, stb.) megvásárlásának több jelentőséget tulajdonítanak. Ezek az un. jobboldali érzelmű múltmajmolók, hiányos történelmi és gazdasági ismeretekkel. Az többi vállásos tohuhabohu nem más,mint az egyszerű népek megvezetése. És ők képezik a fidesz-kdnp 2.824.551 fős táborát. A magyar társadalom közel 10 millió emberből és több. mint 8 millió választópolgárból áll. Könyörgöm, mi az, hogy hagyjuk, hogy ez a minoritás mindent uraljon.
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
@Eladott Ország: ..." Megmondaná valaki a despota szotyisnak, hogy még érvényben van a Trianoni békeszerződés?" Épp ezt akarja a szerencsétlen Orbán negligáltatni, mint elődje a töketlen Horthy, aki képes volt az érvénytelenítés reményében az utolsó pillanatig kitartani a fasiszták mellett.
Most persze nem tudom, kitől várja OV a "megváltást"? Sebaj, addig is lopnak ezerrel - ez a feladat Orbán fideszeseinél.
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
@kissé felnőttem: : 97, milliárt ??? normálisak? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
@lusta: ...Nem tartom valószínűnek, hogy ettől a támogatástól Románia GDP-je jelentősen növekedne. Ugyanis élek a gyanuperrel, hogy ugyanúgy el fog tünni ennek a pénznek a nagy része a fidesz-strómanok farzsebében, mint idehaza. S miután ez a módszer igencsak tetszik az ottaniaknak, hiszen rendre - az ideregisztrálók - Orbánékra szavaznak, a morális lejtőt sem ússzák meg.
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
@lampa laz: Az, hogy Orbán eddig eljutott kártételeivel Mo. leamortizálásában, nem kis részben annak is köszönhető, hogy egyszerűen nem tudjuk, akarjuk elhinni, hogy folyamatosan, milyen és mennyi aljasságra képes...és mégis
A magyar kormány 97 milliárdos programot indít Erdélyben
@lampa laz: Reszkessen minden térség, ahol legalább egy magyar család él. Orbán elhatározta, hogy felvásárolja a "nagy" Magyarország területeit, majd ő megmutatja, hogy "újraegyesít"
Az orosz, a kínai érdekeltségek meg drukkolnak neki, ők csak nyerhetnek ezen.
Elözönlötték a kínaiak a magyar lakáspiacot
Így kell egy területet megszállni, egyetlen puskalövés nélkül...a hatalmat éppen gyakorló országvesztők hathatós támogatásával.
Elözönlötték a kínaiak a magyar lakáspiacot
Nnnnna! Jó fideszes segítséggel csak ideért a Nostradamus által megjósolt "sárga veszedelem"...
A muszlim az nem komilfó...a taoizmus az jöhet versenyezni a keresztény értékekkel. Győz a jöbbik.
Halász János szerint "az ellenzék kezdettől fogva falaz" Czeglédy Csabának
A kormány és az általa sakkban tartott ügyészség meg falaz a saját csalóinak...nagy részéről tudunk.
"Butaság, felelőtlenség és hiba volt" – Lemondott a botrányba keveredett osztrák alkancellár
Ő lemondott, mert joggal félt honfitársai többségének megvetésétől. Nálunk nem kell az ilyen senkiházinak félnie, hiszen itthon félistenné avanzsál az illető, ájuldozó hívek körében ünnepelteti magát, mint népe és Európa megmentője.
Gulyás Gergely elsorolta, mi az, amit az emberekért tesz a református egyház
Szvsz a "kereszténységre épülő szabadság..." fából vaskarika. Az 1789-es francia forradalom, melynek egyik legértékelhetőbb társadalmi következménye az állam és az egyház elválasztása volt, bizonyította, hogy mi is a különbség a keresztényi szabadság és a valódi között. A vallás azt megelőzően és azóta is - mint egyfajta drog - a tömegek ópiuma, már akik számára - a problémák megoldásának keresése helyett - a szolgai alázat, a beletörődés, az érzelmi és anyagi függőség (félelem), vagy kifosztottság, a hamis próféták imádata a megoldás. A keresztény egyházak semmi olyan plusszt nem szolgáltatnak ki a társadalom tagjai számára, mint amiket a "demokratikusan" megválasztott, mondvacsinált 2/3-os többségű, világi kormányzatnak ne lenne a kutya kötelessége biztosítania az erre a célra beszedett adókból. Ezzel szemben a közös források követhetetlenül lényegülnek át magánvagyonokká és vesztik el "közpénz" jellegüket, amire még pökhendien hivatkoznak is.
Kövér: Közép-Európa jelenti a keresztény és nemzeti alapon nyugvó Európa jövőjét
Még a végén tényleg győznek ezek az álkeresztény-nemzetieskedő erők a választásokon, mivel a józan ellenfelek - az ilyen szózatokon - halálra röhögik magukat: Orbán, mint Európa DNS-e, most meg a Laca, akinek már nem is elég, hogy Magyarország egyenlő velük, most már Közép-Európa is egyenlő velük.
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@csipetke: A nemi identitás un. "normálistól" való eltérése már jóval korábban is létezett (már a görög kultúra idején is).. Az emberek ilyen beteges homofóbiája azóta rongálja intenzíven az egyes ember személyiségét, amióta a keresztény egyházak (különösen a katolikus) feljogosítva érzik magukat arra, hogy ez ügyben (is) kinyilatkoztassanak, címkézzenek, kirekesszenek és egyéb ilyen "Istennek tetsző" módszerekkel félemlítsék meg a híveket. Gyermekeket meg aztán a pedofil szentfazekak közelébe sem szabadna engedni, mint tudjuk. Ezek aztán nem állnak ki felcsapott sisakkal, hogy milyen "identitásuk" van, lapulnak, miközben lelkek (gyermekek és felnőttek) százai, ezrei vannak rájuk bízva. Na ezekért a gyermekekért is kellene, hogy szóljon már a harang...
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@csipetke: Szerintem teljesen mindegy milyen a nemi identitása, attól még lehet(ne) rendes, tisztességes hazafi. A legnagyobb orbán-leánynak rendben vala a nemi identitása, oszt mégis látjuk, hogy az országkifosztó családi vállalkozásukban milyen eredményesen tevékenykedik. Így viszik tovább a keresztényi családi modellt.
Áder Jánosnál nagyobb kamuzöldet még nem láttam
Muszáj volt neki valami pótcselekvést kitalálni, hiszen az eredeti kötelezettségeinek legfontosabb elemét úgysem képes ellátni.
Ezek: "
.A köztársasági elnök legfontosabb alkotmányos kötelezettsége, hogy őrködjön az államszervezet demokratikus működése fölött. A demokrácia nem egyenlő a többség uralmával. A demokrácia attól demokrácia, hogy garantálja és intézményekkel védi a politikai közösség valamennyi tagjának jogait, melyek az egyenlő emberi méltóságból következnek. Az államfőnek mással nem helyettesíthető, fékező és ellensúlyozó szerepe van az alkotmányos demokrácia védelmében."
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@Szeparepa2: ...azt sem igen tudja, hogy milyen a normális nembuzi...
Megjegyzem a világ gazembereinek, bűnözőinek legnagyobb részét nem egyneműek nevelték fel.
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
@adrenalink: "Laci! Ezekkel biztos nem vagy egyenrangú!"
Meg ezekkel sem: https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_LMBT_sze...
Ugyanis nélkülük nem lenne milyen kultúrát féltenie a fidesz-kdnp hangadóinak a migránsoktól.
Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe
Majd, ha tisztességes felmérés készül arról, hogy az egyneműek által nevelt gyermekek kevésbé normálisak, hasznosak, értékesek, mint a "keresztény" családban nevelkedettek, no majd akkor, pofázzon ezerrel itt bárki is. Egyelőre (a debil tehetségtelenek okán) az a helyzet, hogy - főleg a művészetek területén - bőven lekörözik az un," normálisakat". Figyelj és olvass, de főleg mérlegelj!!!
Gulyás: Én is azt gondolom, hogy önzés az azonos neműek örökbefogadása
Gulyás ugyanolyan szánalmas, korlátolt és előítéletes, mint a párjabeli " vice-házmester".
Ezen segíteni nem lehet. Ez a jobb sorsra érdemes fiatalember az értelem, a tisztesség és a jövő számára már elveszett...
Kövér a pedofíliához hasonlította azt a követelést, hogy a homoszexuálisok gyereket fogadhassanak örökbe
A fidesz-kdnap agymosó propagandája - amit nem lehet megakadályozni, hogy a fiatalokhoz is eljusson - sokkal súlyosabb kártétel (nevezhetjük pedofíliának), mint a kifogásolt közigazgatási folyamat lenne.
"...van, ahol már három WC-t írnak elő a közintézményekben: a nőknek, a férfiaknak, meg a… harmadiknak." Te hazug, szarházi G1szolga. Nevezz meg egy olyan "közintézményt" bármelyik EU-s államban, ahol ilyen helyzet létrejött. Egyébként is, ti vagytok a magyar közintézmnények gazdái, gondoskodjatok róla, hogy ilyen itt ne legyen, ha téged - tudatlanságod és bunkóságod okán - ez ennyire frusztrál. Értelme ugyan nem sok van, mivel a WC-t használni vágyó majd eldönti maga, hogy melyik ajtón menjen be. Mindemellett, jó, ha egy magyar parlamenti vice"házmester" olyan körültekintő, hogy úgy érzi ilyen témákkal is kell és érdemes nekije foglalkoznia.
A jól prosperáló WC-s néni szerepét mindenesetre kiválóan alakítja.
Hosszabbra nyúlt a tervezettnél a Trumppal való találkozás, így összegzett Orbán
Ez az esemény egy nyilvánvalóan semmitmondó, üres, két autokrata pojáca összetalálkozása, melyet munkamegbeszélésnek csúfolnak. Képzelem mennyi suskába került az nekünk, hogy az ottani lobbisták kieszközöljék ezt a 40 perces kétoldalú élvezkedést. Szánalmas és nevetséges, mikor ez a két gőglufi egymás hátát veregetve dicsőitik a másik fél gazemberségeit, melyet a demokrácia ellen az utóbbi években elkövetni igyekeznek - orbán majdnem teljes sikerrel, amit trump rohadtul irigyel is tőle. Viszont két dologban nincs ellentét köztük az biztos: az egyik a könyörtelen, antihumánus nézetrendszerük, a másik, hogy a gazdagodásukért MINDENRE képesek. A hatalom számukra a DROG, illetve eszköz az anyagiak eléréséhez.
Üzenik Handó Tündének: a becsület nem eladó
"Üzenik Handó Tündének: a becsület nem eladó"
A világ egy veszélyes hely, nem azok miatt, akik rendre el- és kiárulják a tisztességet, hanem azok miatt, akik ezt tétlenül nézik. (Einstein után szabadon)
Jétákpénzt osztott a Kétfarkú – pénzhamisítás miatt vizsgálja őket a NAV
@justhpeter: ...hahaha...a párom , aki nem kifejezetten sportőrült, ugyanerre a következtetésre jutott stadion ügyben...
Jétákpénzt osztott a Kétfarkú – pénzhamisítás miatt vizsgálja őket a NAV
Nem akarom elhinni, hogy ehhez a hülyeséghez a NAV bármelyik döntésre jogosult vezetője adná a nevét, ha csak kemény, felsőbb utasításra nem cselekszik. Fidesz vezérelte kormányzati térfélről számos hasonlóan aberrált kezdeményezésnek lehettünk az évek alatt tanúi.
Most már csak azt várom, hogy a filmkészítők, a színházi vezetők is tetemre legyenek híva, ha olyan darabot mutatnak be, ahol "műpénznek" volt, van vagy lesz szerepe.
Orbán egykori ellenfele kiáll a miniszterelnök mellett
A ko(ó)r előrehaladtával nem minden ember a növekvő bölcsességéről fog elhíresülni. Úgy látszik Boross Péter nyomdokaiba lépett.
Három nap alatt kétszer marasztalták el a TV2 elfogult hírműsorát
Nagy dolog...majd 10-15 másodperces kormányzati hirdetéssel visszakapják azt a pénzt, amit büntetésként leróttak. Például majd orrba-szájba sugározzák, hogy miért hazafias 4-5 gyereket világra hozni, még ha tisztességesen etetni, ruházni, iskoláztatni nem is képes a magyar családok többsége ennyi nebulót. Sebaj, jók lesznek alattvalóknak.
Ellenvéleménynek meg helyes nincs...
Gulyás Gergely: a következő évtized turizmusfejlesztésének nyertese lehet a Velencei-tó
No igen - szegény Balatonunk "megnyerte" a kapzsi fidesz-hiénák érdeklődését és "hathatós támogatását".
Felkészül a Velencei-tó.
Timmermans a tévében vitázna Orbánnal – megérkezett a miniszterelnök válasza a felkérésre
Orbán elzárkózása a véleménycsere elöl csak "egy politikai korrektségnek hazudott lábszagú gyávaság".

"Ez az ember csak akkor bátor, amikor olyan helyre megy, ahol senki nem mer visszapofázni neki, és amikor a politikai pedofília eszközeivel kell a könnyes szemű rajongó nénik és bácsik, továbbá szülők v. pedagógusok által inzultálásra felkínált ártatlan gyermekek csodálatát újra meg újra kivívni".
A történelmi keresztény egyházak kritika nélkül egyetértenek a kormány családtámogatási rendszerével
@namihami: ...na jah! Választani kellett a perselypénz és a júdáspénz között...és mint már annyiszor a történelem során az utóbbit választották, jelentős vagyonjuttatásokról van itt kérem szépen szó.