Klubtag

Csődbe ment az Országos Roma Önkormányzat
Nézem ezt a képet...édesistenem, mennyire hasonlítanak egymásra...
MSZP-elnök a Momentumnak: "Akkor ne zavargásszanak a mi pályánkon!"
Gyula, Gyula!!! Ilyen hozzáállással - még ha nem is akarsz kollaborálni a fidesszel a győzelmük érdekében - akkor is a malmukra hajtod a vizet...ebből nem lesz semmiféle "összefogás", de sőt nem kormányváltás.
Havi félmilliót keres Matolcsy bankjában Polt lánya
És valószínűleg ez a bűbáj kisleány is azt hiszi és hírdeti, hogy ő aztán a saját lábán áll...
Kálmán Olga papíron döntött róla, elhagyja-e a férjét
Ha nem elsőre, hanem később találkozik az ember a mindent "elsöprővel", kockás papírral, vagy anélkül, de lépni fog...mindamellett tiszteletem és irígységgel vegyes csodálatom azoknak, akiknek elsőre sikerül...
Németh: a konzultáció világossá tette a civil törvény szükségességét
@Aki Én: ...minden ellenőrizhetetlen és ez 8 millió magyar választónak természetes...már rég százezreknek kellene az utcán tüntetniük...és a tömeg fenyegető fellépésével (nem tettlegesen, csak megmutatva magukat, hogy sokan vannak) elzavarni ezt az nemzetrontó, országromboló, morális csődöt képviselő senkiháziak undorító gyülekezetét. Nem-nem, szépen, konszolidáltan (háttéralkuk közzétételével:,márminthogy ki kivel nem áll össze) készülünk a 2018-as torz, hamis választásokra...elképesztő.
Németh: a konzultáció világossá tette a civil törvény szükségességét
Sem az un. konzultáció keretében feltett torz, irányított kérdések, sem pedig az arra adott válaszok megismerésének kormányzati ellehetetlenítése nem alkalmas semmire, csak az abban közreműködők újabb pénz-lenyúlássára. Valójában: ez az egész bohóckodás szükségessé tenne egy igazi, demokráciákban működtethető civil törvényt, csak nem abban az értelemben ahogyan ezt az agyament buldózer kommunikálja. Arra volna eleve szükség, hogy a civilek kezdeményezései törvényi védelmet élvezzenek, de hát ezt ennek az ál "demokratikus???", illiberális, nemzetrontó társaságnak hiába is mondja bárki. Fóbiákkal teli, személyiségükben sérültek primitív gyülekezete, népnemzeti, árvalányhajas álcában.
Őrizetbe vették Botka László jogi képviselőjét
Mindezek figyelembevételével hogy-hogy Farkas Flórián még szabadlábon játszhatja az ártatlan hülyét...ilyen szemfüles NAV-os nyomozók orra előtt.
Orbán: Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés állni fog
@Peller Anikó: ..." Miért akarnád összezagyválni a disznóságaival?...
Igaz, bocsika, csak átmenetileg komolyan vettelek: "Most az, hogy erre építi a választási hadjáratát? Hát persze, hiszen nem hülye. Csak lopós."
A lopósságának sem sok köze van a "nyerő kerítés"-hez...mindegy, többet nem reagálok a megnyilvánulásodra, mert még zagyváláson kapsz...és akkor jaj nekem.
Orbán: Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke, addig a kerítés állni fog
@Peller Anikó: ...száz aljasságot egy jó elképzelés és annak megvalósítás nem fedi el...átmenetileg jó megoldás, sőt még propagandánakis jó, legfeljebb ez a szerencsétlen ország nem a migránsáradatba, hanem Orbán minden más területen végrehajtott rombolásába fog belepusztulni...
Pánik a panelház lakói között
@1magyar: ...ó fognak építeni, a haverok, a közeliek - olyan ócsai szociális lakópark színvonalú házacskákat 500.000,- Ft/négyzetméter áron...az a jó biznisz...aztán az meg kit érdekel, hogy szerencsétlen érintettek hosszú évek alatt szorgalommal, szeretettel, anyagi áldozattal szépítgették lakásukat...
Trumpék nem tárgyalnak Orbánékkal a CEU-ról
Azért az amerikai külügy se hülye. Így két legyet ütnek egy csapásra - visszautasíthatják a magyar megkeresést és még Sorosnak is borsot törnek az orra alá.
Íme Magyarország legnagyobb mellű nője – fotók
Azért én az amerikai orvosi kamara helyében elbeszélgetnék a nem egészen százas orvosával is. Hogy is van az a bizonyos hippokratészi eskü: nem ártani a páciensnek. Hát ez akkor mi?
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
@bakcsubakka: "A homo jelző a zsóti esetében messzemenően nem alkalmazható !"
Egyetértek, de ettől még félelmetes és életveszélyes jelenség...mindíg így kezdődik...
Az ügyészség nem vizsgálja az orosz kódot
Az ügyészség egy fidesz alapszervezet, nem vizsgál az semmit, amit az első titkár Orbán nem enged neki...de ja vu 1950-es évek...
Kósa: Habony nem közszereplő!
Te ótvar kósa, ha nem közszereplő, akkor mi...a rosszabbik énetek, az aljasságaitokat sugalmazó tanácsadótok, a kebelbéli jóbarátotok. Valami fontos fószer lehet, hogy ilyen vehemensen véditek. Vagy ő van kijelölve majdani bűnbaknak? Akármi lesz is, ott lesz a helye
a vádlottak padján...
Visszadobta a rendőrség a Bayer Zsolt elleni feljelentést
Miért is venné komolyan a feljelentést a BRFK. hiszen ugyanúgy egyetért vele, akárcsak a fidesz párt és a jelenleg regnáló kormány...egy húron pendülnek, egy a tábor, egy a zászló, egy a szellem...hét év alatt sikerült mindegyiknek lezüllenie ugyanarra a színvonalra...
Elkezdték leszedni az "Állítsuk meg Brüsszelt!"-plakátokat
A szarházi, hazugok (fidesz-kdnp) visszakozása értelmes embert nem győz meg semmiről...legkevésbé arról, hogy ők az egyedül alkalmasok az ország vezetésére.
Bayer Zsolt: Bocsi mindenkitől, én hülye vagyok
Nehogy már bedőljön ennek bárki is...itt kérem szépen egy kormányzati filozófia - köztudatba való becsempészéséről van szó...BZS által, ő a megbízott és a legromlottabb ahhoz, hogy ezt végrehajtsa.
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
@Klubtag: ...ma nagyon sokat hibázom, mert hosszú idő óta nem éreztem ekkora veszélyeztetettséget, és ez bizony nagyon ismerős...
szóval..."Ecce interfectorem homo"!
Kávézni hívták Bayert a civilek, akiknek a megverésére buzdított
Kedves, nagyon szimpatikus TASZ-os fiatalok!
Szvsz rossz vágányom haladtok.
A horhtysta vallató és verőlegények, továbbá a rákosista ÁVH-s bribékek stilusában megnyilvánuló emberszabású borzalomlényekkel nem kávézik épeszű ember. Nem ez a megoldás.
Nyilvánvaló, hogy velük ellentétben- tisztelve a szólásszabadságot - fenyegetésüket sajnos komolyan és tudomásul kell vennünk – tekintettel arra, hogy a hivatott szervek és személyek csendben, kezüket dörzsölve hallgatnak ez ügyben, sőt némelyek még meg is erősítik a kilátásba helyezett pogromot a lelkes egyetértésüket hangoztatva.
Tehát: ki kell nyilvánítani, hogy ha erre sor kerülne (és amilyen gyáva, primitív banda) még akár sor is kerülhet, tudjuk, hogy mi a teendő. Tudjuk, hogy mi a teendő???
Az egyelőre még érvényben lévő törvények a jogos önvédelmet elfogadják, ha az arányban áll a fenyegetettség nagyságával. És ugyan mi lehetne fenyegetőbb, mint ez az állati, bayer-féle kirohanás a teljes párt és kormány hallgatólagos beleegyezésével.
Egyébként azt - hogy szellemesen kávézni hívtok egy a végkifejletet tekintve akár gyilkolásra felszólító ámokfutót – nem érti ám meg a hat lelket számláló település Bözsi nénije. Neki továbbra is Orbán az isten, mint a disznói, hiszen ugyanúgy érez irántuk – az életét adó haszonállatok.
Mindemellett szeretettel és tisztelettel figyelem tevékenységeteket. Engem már holmi fideszes dresszbe öltözött emberi torzulámnyok nemigen tudnak megfélemlíteni.
Áfacsökkentéssel és nyugdíj-prémiummal számol a 2018-as büdzsé
Aki ennek felül...Júdásnál is rosszabb...és tényleg nem érdemli meg, hogy jobb élete legyen...
Kiszedték Szentendrén a Kétfarkú Kutyapárt által ültetett fákat
Ha a példakép, nagyfőnök hülye, ugyan mitől lenne normális a többi híve?...
Minden családnak két gyermeket kellene vállalnia
@papa.49: ...lemaradva mögötted csak három a gyerek, de ez még hagyján, unoka csak kettő, abból egyik "hozott" anyag. Mivel érveljek, hogy "szaporodjatok és sokasodjatok". KIRÖHÖGNEK!!! és akkor még olcsón megúsztuk.
Merénylet a Parlament férfi vécéjében!
Megfelelő törvényt a megfelelő helyre...az agyonmódosított újabb változat már máshova nemigen való.
„Nem vagyok orvos” – Orbán odapörkölt egyet Gyurcsánynak
@papa.49: ...mindig elszomorítasz. Naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy a történelmi tragédiákból
egy értelmes nép tanul és ezt a feltételezést a magyar jobboldalra is kiterjesztem.
Kimaradtak Botka vagyonnyilatkozatából a milliós luxusórái
@Peller Anikó: ..az anyukám meg látott 1945-ben olyan embert, akinek három óra volt a kezén, négy meg a bokáján, vécélánc a nyakában, vodkát vedelt és kecskét hajkurászott...ezek leszármazottai az új barátai Orbánnak...íme a 888-at komolyan vevők ízlésének megfelelő hír...