Klubtag

A Momentum nemet mondott az Együtt-tel való együttműködésre
Jujj, de jó - tudok egy pár ragyogó turista utat. Vagy esetleg Moldova után szabadon elmehettek az általa bejárt országrészekbe, ha a magyar valóságra lennétek kíváncsiak.
Azért az - mint zembert - érdekelne, hogy mi a túróra akartok velem szövetkezni. Vagy ez is titkosítva van, mint ebben szerencsétlen honban annyi más. Ez így nem fog menni fiúk.
De hát tisztában vagyunk Ti is meg Mi is (zemberek), hogy mi a megbízatásotok. A többi meg rózsaszín tehénszellentés...
Orbán Viktor orosz fordulata a legrejtélyesebb dolgok egyike
Putyin anno magához rendelte Gyurcsányt, majd azt követően Orbánt.
Szvsz: Mint rutinos KGB-s ügynök felmérte személyiségüket (moralitásukat) és döntött.
OV-t ítélte alkalmasabbnak (elég romlottnak) arra, hogy nem kevés zsozsó és szükség esetén menedékjog fejében hozzájusson bennfentes NATO és EU-s információkhoz. És ez még akkor is így van, ha ez a csacskahalacska (OV) azt hiszi, hogy ő az okosabb és ki tud majdan kecmeregni a nagy medve szorításából. Az ország számára pedig sajnos elszállni látszik a 89-ben ajándékba kapott kegyelmi pillanat.
Daróczi Gábor: A kormányzat cinikus és gyáva
@Nessy: hogy-hogy nem ismerné be, hát tőle származik a kijelentés? A párhuzam meg csak annak nem nyilvánvaló, aki nem tud, vagy akar az Európai kultúrkör része lenni - tök mindegy, hogy mit ismer be a terhelt.
Daróczi Gábor: A kormányzat cinikus és gyáva
Nála is működik a "ne azt nézd, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek" effektus, akárcsak a példakép-főnök-keresztapa esetében.
Ez a hazudunk reggel, délben, este fidesz-kdnp-s változata.
Még Kocsis Máténak sem tetszik az iskolák egyházi átvétele
"HISZEK AZ EGY ISTENBEN, mindenható Atyában, mennynek és földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében"...de eszem ágában sincs hinni a magyar katolikus egyházban...ritka kártékony szövődmény.
Juhász Péter választási víziója: Együtt-LMP-Párbeszéd-Momentum-MKKP
Drága Péter! Kudarcotok borítékolva van - nem is a kb. 1-1,5 millió másképpen vélekedők miatt, vagy mert DK-s, vagy MSZP-s szimpatizánsok, hanem mert nem vagytok különbek elődeiteknél ezzel a felfogással.
Szijjártó Rodrigo Dutertével tárgyalt a Fülöp-szigeteken
Összenő, ami összetartozik...zsák, meg a foltja...hasonló a hasonlónak örül...stb.
Ez az újkori diktatúrák - megerőszakolt, hazug, csaló internacionalizmusa...!!!
A Kúria kimondta: legalább 131 ezer aláírás kellett az olimpiás népszavazáshoz
Még nagy a fejtörés, hogy a hiteles aláírások számát hogyan lehetne különféle illegitim kifogással csökkenteni...dolgozik a habony-finkenstein apparátus...akár csak a régi szép időkben az mszmp agit-prop osztálya...röhejes.
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
@Eladott Ország: MERT HAGYJUK...!!!
Nincs miről értekezni, jól kell szavazni 2018-ban...vagy beledöglünk egyenként és országosan egyaránt...akik a fidesz-kdnp helyett el kezdenek finnyáskodni, hogy aszongya - ez a párt ezért, az a párt meg azért nem tetszik, mind-mind a jelenlegi rendszer fennmaradását támogatják. Nem igaz, hogy nincs választási lehetőség.
És innentől rám ne számítsanak...sem tüntetésen, sem anyagilag...nekem már mindegy lesz, szeretteim meg már így is szétspricceltek és nagy ívben tesznek a visszajövetelre...
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
@Eladott Ország: a mondanivalód lényege: ha normális kormány lenne...!!! DE NINCS.
No ezen kellene változtatni...és milyen áron???
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
@Eladott Ország: olyan deja vu érzésem van, mintha már éltem volna ilyen szellemiségű rendszerben. Hiába, nincs új a nap alatt. A különbséget csak abban látom, hogy azokról néha lerítt a szégyenérzet, ha lebuktak. A mostaniak nagyon pofátlanok. A mostaniak áldozatai (önszántukból kitelepülők, öngyilkosok, megfagyottak, éhen-haltak, stb.) lassan elérik a 89 előttiekét, de ezeknek nincs lelkiismeret furdalásuk egy hangyányi sem. No bravó! Ez a 27 év "békés(???) fejlődésének" eredménye, no meg a népnemzeti, árvalányhajas új burzsoázia dagadó bankszámlája - aminek eléréséhez persze hiányzik a tehetség és a szorgalom, csak a politikai prostitúció kell. Már Antal József is megmondta: "Tetszettek volna FORRADALMAT csinálni". Egy okos nép tanul történelmi hibáiból...
Ezt nehéz lesz megmagyaráznia a Fidesznek
Sajnálom szegény Németh Szilárdot, továbbra sem ihat Heinekent.
Ha másféléből iszogat mértéktelenül továbbra is mondhat hülyeségeket, mint eddig.

Dől belőlem a jóindulat, hogy a sörre fogom.
Megegyezett a Heineken a Csíki Sörrel
Akiknek meg vöröscsillag-allergiájuk van ihatják a világszínvonalú, igazi Csiki-t.
Luxusbútorok voltak Gaskó irodájában
Szvsz: ez a Gaskó semmi más nem volt, mint egy rissz-rossz, göcsörtös bot, amit az ellenzéki fidesz felbujtására az akkori komány bicikliküllői közé lehetett benyomni. Ehhez nem járnak luxuskörülmények. Sajnos, hogy időben nem távolították el, a vasút talán előbbre tartana.
Lázár elárulta, mikor van korrupció
...a szarhazisag nem kozbeszerzesi volunenfuggo...mint tudjuk...es a fidesz-kdnp kormany is tudja, csak nem erdekli oket...kedves adofizeto parasztok, vakegerek es debilek...
Lázár elárulta, mikor van korrupció
Lazar nem szazas, tok mindegy miket beszel. A partja szellemi es erkolcsi szinvonalat kepviseli minden megnyilvanulasaval.
Lázár minden képviselőt megnyerne a nemzeti érdekek védelmére
Ez a Finkenstein-Habony séma: mindegy ki mondja, csak gyalázatos legyen, most Lázár a napos.
Hisztérikus ordibálás meg az égő háztető esete. Ugyanis nem tudnék most hirtelen megnevezni egyetlen tömörülést sem, amelynek a tagjai nagyobb veszélyt jelentenének a magyar érdekekre, mint a fidesz-kdnp politikusai.
Fidelitas-tagok fütyülték ki Juhász Pétert Szegeden
És ez a fidelitas nevű gittegylet neveli ki a majdani polgári-keresztény elitet.
És ezek megtelepedésétől a politikában nem félnek ám az okos magyarok, csak a hiteles civil szervezetektől.
Meghibásodott: 24 órát sem bírt a 3-as metró felújított kocsija
@elnyomott: ...nem, valóban nem kellene, de rossz helyre címezted. Én ugyanis kettős "identitású" vagyok (kétlaki életet élek) - főváros, vidék, tudom miről beszélek.
A magyar fiatalok fele szerint nem a demokrácia a legjobb államforma
Bizony nehéz kenyér a demokrácia és a működtetéséhez tartás kell és tájékozottság.
Elhiszem, hogy kényelmetlen. De hát a magyar fiatalok nyugodtan alhatnak, ilyen veszély nem fenyegeti őket.
Meghibásodott: 24 órát sem bírt a 3-as metró felújított kocsija
Salgótarjánban meg delíriumos állapotban simogatják Orbánt. Vitt egy kis zsozsót, méltóság oda.
"Óvakodjatok a görögöktől, még ha ajándékot hoznak is"
Persze, nekik nem kell nap, mint nap kockáztatni a biztonságukat.
Többet nem szeretnék panaszt hallani egyetlen vidéki településtől sem, hogy így, meg úgy csak a Budapestet favorizálja a kormányzat. Örüljenek, hogy egyelőre (százezerszámra) nincsenek közvetlen életveszélyben.
Kitálalt az orosz fenyegetésről egy volt magyar titkosszolga
Tisztelt EU-s vezetők!!! Itt már azért nem arról van szó, hogy egy veszett populista kutya félelmében éjszakánként ugatja a holdat a "kitartója" meg koncot vet néha neki. Ha csak a fele igaz a leírtaknak - ez már Európa jövőjéről szól.
Nem, nem az uniót értem ez alatt, hanem a földrajzi és kultúrális Európát.
Amerikai szenátor: Trump hamarosan önként távozhat a hatalomból
@Horizont: ...mert nekik nincs egy polt péterük, próbálnának csak akkor holmiféle vádeljárásokat kilátásba helyezni ezek a fránya demokraták...
Navracsics: Orbán nem akar autoriter rendszert építeni
„Nem hiszem, hogy Orbán Viktor a klasszikus liberalizmus és a klasszikus liberális berendezkedés alapelveit megkérdőjelezni. Nem hiszem, hogy ezzel szemben valami mást, mondjuk egy autoriter rendszert akarna”

ÉN MEG NEM HISZEM, HOGY ÖN NORMÁLIS LENNE.
Egy magyar titkosszolga részletesen felfedi, mennyire súlyos az orosz fenyegetés
Nohát kedves ellenzéki törpepártok - lehet tovább csörtetni és öklöt rázni, hogy ki kivel miért
nem áll össze 2018-ban, meg hogy ki a nagyobb reménység hazánk felemelkedése tekintetében - Botka-e, vagy Gyurcsány. Önöknek egy csöppnyi veszélyérzetük sincs. De hát mitől is lenne.
Több, mint 100 évre visszamenőleg soha nem tudták, hogy hova kell állni, rendre meg is lett a következménye. Utólag maradt a rinya, hogy báncsák a magyart.
Egyébként nem értem a visegrádi négyek másik három országát sem...egy ilyen ganéj magyar politikai vezetéssel együttműködni...és hagyni, hogy ez a "legkártékonyabb magyar" kalandor magával rántsa őket is.
Kihátrálhat a Fidesz-KDNP a lex Heineken mögül
Miért kell minden ilyen esetben csípőből (gyűlöletből, bosszúállásból) nekiugrani a kipécézettnek. Sokkal kevésbé kopna az a csekélyke renoméjuk, ami még esetleg van.
Az emberek már megbánták, hogy a vizitdíj eltörléséért cserébe hatalomra juttatták a Fideszt
Egyébként még a fidesz-kdnp (ez utóbbit mindíg nehéz odabiggyeszteni legitimitási okokból) normák szerint is standard családnak számítunk, és ilyen van a környezetünkben jó pár.
Értelmesen, hitelesen megszólítani a jelenlegi kormányzati formáció még sem tudott bennünket, mivel azonnal lelepleződött a hazugságokkal teli propagandagépezetük.
Így aztán nehéz egymás véleményéhez közelíteni.