Köb Jani

Pápai Joci jó szereplést vár magától az Eurovízión
A leszereplés biztosítva, utolsónak is kell valakinek lenni! De ne magyar szövegmondó legyen:, hanem énekes, lehetőleg tehetség is párosuljon az énekhez!
Újabb nyomozást indított a rendőrség az Országos Roma Önkormányzatnál
Ez az eset is ráfogja nyomni bélyegét a választásra, a többség már eleget tűrt ezeknek a börtön
szökevényeknek, a többségi társadalom ellen az igazságszolgáltatás!
Újabb nyomozást indított a rendőrség az Országos Roma Önkormányzatnál
Röhej ez a sírig tartó nyomozás a cigány ügyben, mert ez az igaz elnevezése a tolvaj bandának!
Irritálja a becsületes adózó állampolgárokat, ez lenne az igazságszolgáltatás magyar változata?
Cigány módra?
Visszatér Budapestre Chris Rea
Pest a butaságok lelő városa, minden világ kiutált személyét fogadja mivel a sötétség csak pesten érvényesül!
Botrányt csinált Hosszú Katinka férje az úszó ob-n
@szettevette: Nem indult a klub csapata a váltón, ezért üvöltözött Tusup Debrecenben. Ez viszont bizonyította jogos felháborodását, még a hangoskodását is, ez nem minősíthető botrány okozásnak csak figyelem felkeltés szükségességhez, hogy mivel akadályozza egy személy az eredményesség ki nyilvánítását a sportolók kárára.
Botrányt csinált Hosszú Katinka férje az úszó ob-n
De van ilyen, a gyakorlat ezt már bebizonyította: csak az a kérdés, hogy mi segít, az eredmény eléréséhez? Munka, vagy más, segédeszköz ami még nem került nyilvánosságra. Addig viszont ezt a teljesítményt úgy kell elfogadni mint természetes munka, szorgalom, kitartás eredménye. Hogy meddig fokozható, vagy lehet eredménye ennek a hatalmas munka bírásnak, egészséges - e vagy már káros hatást fejt ki a szervezet normális működésére,?
Igazi gavallér: lopott pénzből nősült
@Csizmás Kond: A boldogságot lopja, ne a pénzt! Szerencsétlen boldogtalanságba lopta be magát:, rabzakóban is lehet boldogan, boldogtalan lenni?
Botrányt csinált Hosszú Katinka férje az úszó ob-n
Kellő informáltság nélkül butaság lebunkózni bárkit az őszinteség kinyilvánítása miatt, ok hozta az okozatot két személynél. Ha ismerném az okot, akkor tudnám megítélni a hangerő jogosságát, de csak a bors felelőtlen hírhajszását tudom bizton elítélni. A bors hasonlít a sunyi lóhoz, amely akkor rúg amikor hátat fordítasz!
Hatalmas beszédet mondott Gulyás Márton az utolsó szó jogán – videó
@division: Jó buli az elsődleges, a drog, a szesz, na meg a szex, a szólás szabadság csak járulékos hivatkozás. Alkotásuk a Genderelmélet diktatúrájának éltetése, mert ez megfelel a jó bulizásnak!
Völner: nem az ország érdekeit nézik a civil törvényt kritizáló civilek
: @szép új világ: Értelmet nélkülöző személy:, soha nem lehet értelmes attól ha sokat olvas, de értelmezhetetlen az olvasott szöveg. Ugyancsak hamis nálad a hangszer, mivel az ütővel nem a természetes hangú húrt ütöd le, hanem a hamisat.,amit te valósnak hiszel, de a hamisság soha nem lehet valós hangzású húr. Buli- buli -buli ez a hangzása a leütött húrnak!
Áder János aláírta a CEU-törvényt
@Cefi: Akik zsidóznak, , komcsiznak, libsiznek. azok az emberek életszerű életükben rossz tapasztalatokat éltek át, szenvedtek el, ezért érzelmileg gyűlölet él bennük:, ezek után érthető és jogos is érzelmük kinyilvánítása, ez érzelmileg emberi tulajdonság, amit nem lehet megszüntetni:Ezzel csak együtt lehet élni, kilehet beszélni a sérelmeket, ami enyhíti ideig óráig a sértettséget, de közel sem szünteti meg.
Áder János aláírta a CEU-törvényt
@Cefi: én a zsidó életszerű felfogásból indulok ki, még mielőtt véleményem kinyilvánítanám , több oldalról tudakozódok a tárgykörben amiről kialakítom a véleményemet,. A kutya ugat és az a személy aki még a kutyánál is alábbvaló, ostobább szellemi rokkant!
Áder János aláírta a CEU-törvényt
A libsi hisztizést abba kel hagyni, ,,Azért, hogy senkiben szemernyi kétség se maradjon az iránt, hogy a Magyarországon működő külföldi egyetemeken folyó magas színvonalú munka folytatásának feltételei továbbra is biztosítottak lesznek, felkérem Magyarország Kormányát, hogy az érintettekkel haladéktalanul kezdje meg a tárgyalásokat az új törvényi rendelkezések végrehajtása érdekében" ,,A törvény két új feltételt támaszt a külföldi felsőoktatási intézmények magyarországi tevékenységével kapcsolatban. Ezek alkotmányos szabályt nem sértenek, nemzetközi szerződésbe, európai uniós irányelvbe nem ütköznek". Volt egy jó nagy buli a megvezetetteknek, túloldalra tolták a kerékpárt. Ez az egyetemi értetlenségi!
Farkas Flórián hivatali hűtőjét 450 ezer forintból töltötték fel
Az ellenzéknek kellene kibombázni az igaz történést, de tehetetlensége már égbekiáltó, a Momentum se bukik a témára, pedig sok szavazót állítanának maguk mellé, de ezek is csak a kényelmet keresik, elvesznek az érdektelenségben!
14 Nobel-díjas állt ki a CEU mellett
@Ördögvadász: Nagyon tetszőleges a véleményed, csakhogy kissé tévedsz, mert nem csak a metéltségük miatt kaptak sanyarú Nobel díjat, ezek egymást jelölik ki, nem biztos, hogy metélt csak a szépreményű Saul fiánál merült fel kétség a metéltségnél, azonban utólagosan is metélhették, ha meg nem:,akkor nagyon nagy a tévedés, mert ők igazán a hívők!
“Húzzál a zsidó anyádba” bemutatjuk Önöknek a valódi Orbán hívőket. Érdemes megnézni! +VIDEÓ!
@Apatszerek: @coni: és hasonmásai sohasem fogják megérteni a különbséget a hamis, és az életszerű valós történések különbözőségeit:, alkalmatlanságuk a megértéshez nem született hiányosság, csak egyszerűen tetetett. Mert a családjuknál nincs szellemi fogyatékosság,csak az egyik rokonság liberális!
Szalai: Fájó kimondani, de ez a realitás
Akárhogyan próbálja a szar szalonképessé tenni önön magát, csak szar marad!
Kutyaharapásokkal, verésnyomokkal térnek vissza a menekültek a szerb-magyar határról
@1magyar: A Járőrözés a kerítés Magyarország határán a kerítésen belül történik, Jó lenne már az igaztalan állítások, valódiság tartalmát is górcső alá venni! Libsi állítások konkrétumának tartalmát Név, idő , terület megnevezésével, ha ez nincs meg akkor ez egy hírgyártás valakiknek a találmánya!
Magyar házaspárt öltek meg Belizében
Ez az offshore üzletkötés járulékos vesztesége. Mindegyik offshore üzletelésnek ilyen járulékos veszteségnek kell lenni! Balsors kísérte útjukat!
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@staro2: Az autóban még hárman utaztak rajta kívül, mindannyian nők. Úgy tudni, a sofőr tudatmódosító szer hatása alatt vezetett, de ellenállást nem tanúsított. csak tesztelte a kedves rendőröket meddig tudnak türelmesek lenni a törvénytelen cselekedetek elkövetőivel szemben.
A Nový Čas internetes kiadása nyilvánosságra hozta a nagyszombati rendőrök beavatkozásáról szóló teljes videót, amit csak tudat módosult idegzetűeknek ajánl!
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@staro2: Először ki vétett a törvény ellen, a rendőr? Vagy az üldözött nő, ital, drog hatása alatt.
A többi cselekedet járulékos! A lőszer a legnagyobb kár, ami érte a rendőrséget!
Ezt mondja a határkerítés, ha közel mennek hozzá
Saját élettársa 15 éves húgát erőszakolta meg a gyanú szerint a Pest megyei Kartalon a kameruni Pierre Paul Menyoa, akit azóta nagy erőkkel keresnek a rendőrök. A néger a Lokál információi szerint 2015-ben "menekültként" érkezett Törökországból, tavaly pedig az afrikaiakból verbuvált és azóta a bajnokságból kizárt budapesti focicsapat, az Internationale CDF SE játékosa volt. "Hős honvédő" kormányunk pedig hagyta szabadon grasszálni... Meg is van most az eredménye, amiképpen a fajgyalázó ribanckodásnak is. Figyelem, figyelem! Figyelmeztetem, hogy a magyar határnál van, a határkerítésnél, ami a magyar kormány tulajdona! Ha megrongálja a kerítést, illegálisan átlépi, vagy megpróbálja átlépni, az Magyarországon bűncselekménynek számít! Figyelmeztetem, hogy tartózkodjon a bűncselekménytől! Benyújthatja menedékkérelmét a tranzitzónában. Késő bánat Korábban
kellett volna, akkor most nem keresnék az ártatlant, hát ő csak szexelt.
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@staro2: Én csak viszonzásul annyit, hogy kétszer menjen át rajtad, kocsival hát ha tudsz a törvényre is reagálni, mit értesz te azon, hogy több közlekedési rendőr autóval követte a 22 éves alávaló nő vezetési tevékenységét, hány ártatlan személy életét veszélyeztette cselekedetével. A rendőr kocsik szerinted díszként követték kísérő zenével. A törvény erre a nőre nem vonatkozik, mert nő ? Aki a törvény ellen tudatosan vét, az elveszti a törvényes bánásmód elvét! Tisztességes állampolgárt illeti meg a tisztességes törvényes bánásmód!
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@Horizont: De annak képzelték magukat azért szívtak, tudatukat módosító szert, hogy olyanok legyenek mintha azok lennének, de nem azok, még azoknál is undorítóbbak.
Fotókkal igazolta az Orvosok Határok Nélkül, hogy bántják a menekülteket
Bántják a menekülteket, ez már röhej, ennyi hiszékeny ember csak rosszindulattól van vezérelve.
Egyetlen egy magyar rendőröl sem, merem feltételezni, hogy ok nélkül verik a határunkat,törvényeinket semmibe vevő:, megélhetési randalírozókat. Mert ők odamennek ahová akarnak. Liberál agy ezt mind elhiszi helyesli! Meddig lehet ezeknek menekülni, csak addig amíg elhiszik, hogy ezek, menekülnek igen a munka elől.
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@Csizmás Kond: @Horizont: Le kellett volna lőni, mindet, a rendőrök nagyon elnézők volta a celeb nővel, irtani kell ezeket a társadalom szemetei.
Hihetetlen: buzizásból békülés lett Hajdú Péter és Puzsér közt
@namihami: Két buzi egy pár,. Ugyan melyik az anyuka? Melyik az apuka? Mely nem:, adott virágot át:, a másik nemnek? Jól időzített nőnapi téma! Ez is egy hír?
Eszméletlenre rugdosták a meglőtt lányt a nagyszombati rendőrök – videó
@Csizmás Kond: Nemzetközi nőnap alkalmából, tudatukat elhomályosító szert fogyasztottak:, a rendőrök csak kísérték, pár lövéssel tudatták velük hogy virág átadás lesz amennyiben megáll. Szlovákia Nagyszalonta mentesült a liberális piszoktól ott, ott azt kap amit megérdemelt a törvényt semmibe vevő 22 éves celeb.