Köb Jani

A fideszes politikusnak elképesztő ötletek jutottak eszébe a melegek diszkriminálására
Egészséges személynek is lehet betegsége, na de ennyi beteg, nem lehet már egészséges személy, ami ugye orvosi eset, mert a betegséggel orvost kell keresni, de nem a felvonuláson.
Rubint Réka újra oltár elé áll
Ez már borzalomnak is sok, ez az oltárhoz cipelés, biztosan még szűz is?
Itt a zsidó, hol a zsidó?
@durbincs: Ott a dohány ahol a zsidó van, de sokan nem koncentrálnak a címre:, Itt a zsidó? Hol a zsidó? Ahol nincs zsidó, és az hol van? Erre kell a választ adni! @CsipkeRózsa: nem vallásra, Hitre, de látni kell a gyülekezési helyeket is. Milyen kevesen vannak?
Itt a zsidó, hol a zsidó?
@CsipkeRózsa: Németh Sándor kezdeményezésére 1996 januárjában Nem feledkezünk el rólad (We Forget You Not) címmel Jeruzsálemben négynapos nemzetközi konferenciát és zarándoklatot szerveztek mintegy 5000 német és magyar keresztény részvételével. A Hit Gyülekezete 1992-től kezdve rendszeresen indít bibliai tanulmányutakat Izraelbe.
Itt a zsidó, hol a zsidó?
A wikipedia erősen hiányos, nem lehet hivatkozási alap.
Itt a zsidó, hol a zsidó?
@CsipkeRózsa: Nézd az ÁTV műsorát, a Németh örömódát hit gyülit, a zsinagógák látogatottságát, és talán akkor nem támad kétely nálad, megépült lakóparkok tulajdonosait.
Mégsem vesz Németország izraeli drónokat
Avagy csak rakétákkal együtt adja Izrael:, ami már a német tűrő képességet túlszárnyalva magas fokon emelt szinte lesajnálja a német rakéta hatékonyságát.
Itt a zsidó, hol a zsidó?
Az érdekesség mégis abban van, hogy egyre többen vannak, és mágnesként húzza őket az ország, akkor ki hazudik, vagy a zsidó v. a politika!
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@F_Viktor: A Dísztér környékén lakó, éjszaka pihenni vágyó németek kiszolgáltatottságát, illetve a „német” hatóságok tehetetlenségét látva a hírportál végül megállapítja, hogy a dortmundi, közel 20 ezres „Festi Ramazan” (a „ramazan” szó az arab ramadán - رمضان - török változata – H. J.), azaz „ramadán feszti” újabb útjelzője az idegen honfoglalásnak, illetve Németország lopakodó iszlamizálásának. Mert hogyan is szokták mondani Németország nemzet- és hazaáruló politikusai? Például a jelenlegi kancellár, Angela Merkel, egykori kelet-német ifjúkommunista csúcsvezető, az afroázsiai migránsok Németországra szabadítója, meghívója, Christian Wilhelm Wulff, korábbi „német” szövetségi elnököt idézve 2015-ben ország-világ előtt kijelentette: „Der Islam gehört zu Deutschland” (Az iszlám Németország része). Márpedig, ha az iszlám Németország része, ahhoz tartozik, akkor a ramadánozók miért lennének tekintettek a németek nyugalmára? Zoom Frank-Walter Steinmeier elnök - örömmel látja Németország iszlamizálását Frank-Walter Steinmeier, jelenlegi szövetségi elnök sem akart elmaradni dicső hivatali elődjétől, mert néhány órával ezelőtt a ramadán böjti hónapot lezáró iftár, azaz böjtöt megszakító ünnepi étkezés idejére a Kölnische Rundschau című lap közlése szerint a következő üzenetben köszöntötte a németországi muszlimokat: „Nagyon jó látni azt, hogy időközben a ramadán Németországban magától értetetődően részévé vált a mi közös életünknek” (Es ist schön zu sehen, daß der Ramadan in Deutschland inzwischen zu einem selbstverstandlichen Teil unseres gemeinsamen Lebens geworden ist.”) Frank-Walter Steinmeier szövetségi elnök az ünnepi üdvözlet megfogalmazása előtt valószínűleg nem értekezett a dortmundi Dísztér környékén lakó gyaurokkal.
Újra megtörtént - rengeteg a sérült - vallási ünnepen gázolt egy női autós Nagy-Britanniában
@Csizmás Kond: Tőlem lehet ősszel is ha ilyen eredményes lesz:, aki megteheti az áldozat bemutatását Allahnak.
Orbán nem jön haza szavazni
Akkor már az ellenzéknek sem kell ott lenni a szavazáson, ez ilyen egyszerű.
Három év börtön várhat Kozsóra
A három év nagyon kevés, csak a szemüvegen át néz, a valóságot meghazudtolja:, korlátolt személy.
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, a szövetség nem kíván reagálni
@Hellcat: helyes a meglátásod, korlátlan személy nem ismer korlátokat, sem határt egyeduralmát sajátosan bujtatja versenyzők igényeinek, hol ott az ő igényének kell bekövetkeznie...
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, a szövetség nem kíván reagálni
Ahol a határ korlátlan, nem lehet határt szabni, egyszer a korlátlanság fog határt követelni, mikor rádöbben a köz, hogy korlátlanság a káosz szüleménye.
Meghalt a brüsszeli robbantó
A belga katona rasszista mivoltát , gyilkos hajlamát bizonyította be Allahu akbar kiáltásra, mert a félelem elvette a józan ítélő képességét.
Bernd Storck a következő két hazai vb-selejtezőn kifizeti az andorrai meccsre kiutazók jegyét
Minden évben újra meg újra, meg megint újra újulnak meg:, csapják arcul a hívő szurkolókat akik meg is érdemlik a sorsukat, mert csak a rosszat ismerik a jó felismerése náluk hiány cikk. Dárdai nem véletlenül., de tudatosan nem vállalt szerepet Storckal aki egy csapat összeállításra is képtelen, hogy eredményt érjen el.
Bernd Storck a következő két hazai vb-selejtezőn kifizeti az andorrai meccsre kiutazók jegyét
Elérkezett az idő amikor pénzért vásárolják a szurkoló tábort, a rizsát meg tartsák meg a politikának.
Kósa: Orbán nem lesz ott a plakáttörvény-szavazáson
Minden párt árú:, lehet eladni, és megvásárolni, kereslet kínálat határozza az árakat, mi ebben az új? Ennyi döglött véleményt csak hírként tudnak adni!
Hosszú Katinka nyílt levélben támadja a FINA-t, a szövetség nem kíván reagálni
Keresni kell Katinkának mert nagyon sok az eltartott:, Katinka eredményessége nélkül Gyárfás sorsára jutnának, útilapu lenne a talpukon
Saját uszodakomplexum kell Hosszú Katinkának
Ha a falábúak eredmény nélkül bitorolják a Puskás akadémiát, eredményekkel büszkélkedő úszóinknak miért ne lehetne uszodakomplexuma állami de nem magán!
Lelki betegségéről vallott Tóth Gabi
Gabi új találmánya, a pánikbetegség igazából csak ő létezik a többség felett. Celeb az mindenki felet van, saját magát szereti, meg azt aki tömi!
MSZP-elnök a Momentumnak: "Akkor ne zavargásszanak a mi pályánkon!"
@Béla333: Játéktér ahol csak ők játszhatnak, más nem kap engedélyt a játékra, így csak ők lehetnek győztesek, a többi csak pályán kívüli, esetleg szurkoló lehet! MSZP demokrácia?
Bíróság: nem szabad Fásy Zsüliettre azt mondani, hogy tehetségtelen szartartály
@CsipkeRózsa: Tehetséges csak nem az énekléshez, hogy mihez azt meg mondja meg, hogy tudjunk róla, és ne állítsuk azt, hogy nem tud énekelni, csak tátogni, fosy v szari, de nagyon bűzlik ez a lefizetett ítélet.
Nem kapta meg a kétharmadot a Fidesz plakáttörvénye
"Mint a példa is mutatja, ezért nem jó, ha az aránytalan választási rendszerben egy párt túlnyeri magát. Azt hiszik, mindent megtehetnek a győztes/győztesek. Bizony, az ellenzék nélkül nem lehetne kormányozni, a győztes párt kénye - kedve szerint átszabni és megszabni a törvényeket. Nagyszerű pofon volt ez orsósék pofáján, hiszen egy tolvaj sem szereti, ha tolvajnak nevezik!
Lám, Vona a parlamentben nyíltan maffiavezérnek mondotta a felcsúti törparasztot, lemaffiázta a kúrmányát, kimondta a minden bizonnyal valót a felcsúti maradona strómanjáról, a nemzet gázszerelőjéről, vagyis mindazt, ami a Jobbik plakátjain látható, abból kiolvasható, s íme, sehol egy feljelentés rágalmazásért, becsületsértésért, stb. Talán nem véletlenül."
Balog Zoltán beismerte: hazudott az államtitkára a Voldemort-ügyben
Mindannyian tudjuk, hogy hazudik, hisz politikus, ezt nem kell elismerni, hanem beismerni kell, de nem utólag, hanem a nyilatkozat pillanatába, Flóri is utólagosan fogja beismerni., azt amit minden magyar tud!
Le kell mondania Storcknak? Orbán Viktor válaszolt
Ez így ahogy elhangzik, a magyarok butasága, hogy ennyi falábnak még szurkolnak is, már a pályán dagadtra kellett volna verni őket, hogy kiábránduljanak a pályára lépéstől is.
Saját politikai haláláról beszélt Gyurcsány Kálmán Olgának
Gyurcsány legfrissebb politikája az önmegsemmisítő politika:, ami másra kerül, hol ott ő is bankszámla tulajdonos SVÁJCBAN, amit senki sem tud bizonyítani.Így az MSZP képtelen megsemmisíteni Ferit, ez az öröm nem teljesül az MSZP guruknak!