Köb Jani

Pár nap alatt sikerült felrázni Európát
Igazad van Bernike, politikai celebnek nem kell gyerek, mert csak politikus lenne az is, köztudott hogy a köz utálat a politikusok felé óriási.
LMP: "nem azért vagyunk, hogy teleszüljük a világot"
Hát ezzel a gondolkozással egyetlen politikai celeb se szüljön!
A Párbeszéd együttműködne a többi ellenzéki párttal
@Béla333: A hatalomra igyekvő párt, csak addig képviseli a közt még a hatalmon kívül helyezkedik, amikor eléggé elbutult a köz, és választási győzelmet ér el bármelyik párt, onnan már a hatalmi gőg dominál, hogy csak a megválasztott párt képes az ország vezetésére. Ha ez nem így van, akkor miért kell négyévenként, a közt butítani, hogy ezt a jelenlegi rablóbandát amit a FIDESZ valósít meg, újabb még rablob bandával leváltani? Összefogást a pártok csak a hatalmi ágak elosztásáig képviselnek, utána már a hatalom, a befolyásolás a cél, a mindég nagyobb hatalom biztosítása a párt részére, hogy minél jobb anyagi helyzetbe kerüljön a párt és egyeduralmát tudja biztosítani.
A Párbeszéd együttműködne a többi ellenzéki párttal
Ezek a pártocskák vastagon le sz ----k a választóikat, a parlamentbe való beágyazásuk a célja mindegyiknek kivétel nélkül. Akik ezt nem látják azok látás, zavarban szenvednek, és még mindég homályos a látásuk, pedig a valóság előttük lebeg. Jönnek egymás után az alakult pártok,felveszik az ingyen munkanélküli pénzt, azután röhögnek a bírói ítélet semmisé nyilvánításán. Flóri példáján lelkesülve.
Farkas Flórián ciki a Fidesznek, de mégis kell
A piszok az soha nem lesz tiszta, még ha felülről, annak is látszik.
Gáspár Bea betegségére külföldön kell orvost keresni
SZTK- ba mindennap jelen kell lenni, a sorát ki kell várni, az orvos utasításait be kell tartani, és a celeb létet el kell felejteni, garantált egy hét múlva a pajzsmirigy működés tökéletes lesz.
Így reagált Pápai Joci a cigányozós címlapra
Magyar állam nemzeti és etnikai kisebbségek:bolgár, cigány,görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén. több nincs, sehol a roma.
Így reagált Pápai Joci a cigányozós címlapra
@laja70: Ha Pápai Joci cigányságát elismeri és büszkén állítja, hogy cigány akkor az CIGÁNY ugyanis a nemzetalkotó 13 kisebbség tartalmazza a cigányságot mint nemzetalkotó kisebbséghez tartózó Magyar állam összetételét lett Magyarország elnevezéssel! Csak az igazságszolgáltatónak csúfolt Jogmenekült köcsögök divatként sértőnek használják a cigány megnevezést, ha Jocinak sértő akkor ő rasszista fasiszta a legnagyobb mértékben.
Azért kell imádkoznia, és ez akkor lenne őszinte, ha a cigányság társadalomba történő beilleszkedéséért, befogadásáért imádkozna, persze ez már teljesíthetetlen feladat részére.
Kósa Lajos nem tudja, milyen vadászgépei vannak a Magyar Légierőnek
@silber13: Miért is a legfejlettebb harci eszközökkel rendelkezik és a legtöbb harci gyakorlattal rendelkeznek az USA katonái, ezt kellene felismerni:, a mi értett. Akkor ez az eszmefuttatás nem tartalmazna butaságokat, összehasonlításokat főleg nem Kósára vetítve!
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@teuton: A semmi az nálad lehet valami is, mert te hiszed, hogy valamit tudsz és az a valami a te terméked, pedig az a termék is pénzt foglal magában, mit te tényként kezelsz az valaki semmije:,csak a semmi tűnik valaminek valakinél aki képzeli magát valakinek, de értéke semmi!
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@Csizmás Kond: Vakoknak demokrácia,olyan mint a látóknak a demokratikus lószar, egy biztos mindkettőnek büdös! Viszont nem tudnak mit kezdeni vele!
Csókkal és megnagyobbított mellekkel várta Pápai Jocit felesége
@JAJMÁR: Egy celebbel több családi élettel kell megismerkedni? Ez a szenny média, éltető eleme! , felesége más meglepetéssel is várta:, megnagyobbította a melleit, és kitakarította a lakást, kimosta az ágyneműt!
Fodor Gáborék legalizálnák a marihuánafogyasztást
A marihuána fogyasztásának azonnali hatásai közé tartozik a felgyorsult szívverés, a tájékozódási zavar, és a mozgáskoordináció elvesztése, melyet gyakran depresszió vagy álmosság követ. Vannak, akik a drog használatától pánikrohamot kapnak vagy szorongani kezdenek.
De a probléma itt nem ér véget. A tudományos kutatások szerint a THC, a cannabis hatóanyaga, hetekig vagy még tovább a testben marad.
A marihuána füstje 50-70%-kal több rákkeltő anyagot tartalmaz, mint a dohányfüst. Egy fontos tanulmány szerint egyetlen dzsoint annyi kárt tud okozni a tüdőben, mint öt egymás után elszívott hagyományos cigaretta. Azok, akik már régóta és rendszeresen szívnak dzsointot, gyakran szenvednek hörghurutban, ami a légutak gyulladásos betegsége.
A drog nem csak a testi egészségre lehet káros hatással. 2008-as ausztrál tanulmányok szerint a marihuána éveken át tartó intenzív fogyasztása összefüggésbe hozható bizonyos agyi rendellenességekkel. Ezt alátámasztják a marihuána hosszú távú hatásaival kapcsolatban végzett korábbi tanulmányok is, amelyek azt állapították meg, hogy a marihuána olyan elváltozásokat okoz az agyban, amelyek hasonlóak azokhoz az elváltozásokhoz, amelyek más elterjedt drogok hosszú távú használata miatt alakulnak ki. Számos tanulmány összefüggést talált a folyamatos marihuánahasználat és a pszichózis (elmebaj) között.
A marihuána eltorzítja az ondósejtek szerkezetét. Így még egy kis mennyiségű marihuána is ideiglenes sterilitást (a gyereknemzés képességének elvesztése) okozhat a férfiaknál. A nőknél a marihuána használata megzavarhatja a menstruációs ciklust.
A tanulmányok szerint a sok füvet szívó emberek szellemi képességei hajlamosak gyengülni. A cannabisban található THC akadályozza az idegsejtek működését az agyban, és így káros hatással van az emlékezetre.
A cannabis azon kevés drogok egyike, amely súlyos, örökletes fogyatékosságok kialakulásához vezető rendellenes sejtosztódást okoz. Azok a terhes nők, akik rendszeresen szívnak marihuánát vagy hasist,...
Vagyonnyilatkozati eljárás Botka László ellen
Nézzétek már úgy ezt a jelenséget, hogy kinek az érdeke, ill. melyik pártnak áll érdekében Botka lejáratása. Kivel nem lép szövetségbe? Mely család minden tagja, tette fel adóbevallását DK honlapjára? Ki az a fehér kezű személy akinek az összefogás addig érdeke még létre nem jön, onnan viszont a bomlasztása a célja annak a nagy összefogásnak? Meddig élhet egy összefogási akarat? A posztok elosztásáig, nem tovább!
Kábellopás miatt nem jár a 14-es villamos
@Szókrakész: Nagyon helyes:, így legalább tudják, és látják,hogy Flóri hogyan valósította meg az út a munka világába projektet! Igaz hogy nem kábelt lopott hanem Forintot, de ez mellékes, nem lényeges ! A Lényeg a lopás, ami munkának minősül ennél a kisebbségnél többszörösen igazoltan, lepapírozva még a NAV sem talál visszaélésre semmi jelt!
Megjelent Budapest nagy kátyútérképe
@advocat: A parkoló az csak hagyján de Szolnoktól a 3224 számú út Tiszasülyig már járhatatlanná vált nyomvályúk miatt, a képviselőknek, a Budapestieknek kellene ezen az úton közlekedni, nem a munkába járó dolgozóknak! Akkor vennék észre a különbséget Pest és vidék közt.
CEU-rektorhelyettes: egyre kevesebb az esélye, hogy Budapesten marad az egyetem
Szakmunkás képzést kell beindítani. Annak értelme, értéke jóval több:, mint az elméleti buli képzés. Dolgozni értéket előállítani egyik sem képes, de szöveg van a drog, a buli érdekében a szülők meg fizetnek!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@namihami: Tökéletesen megértetted mondandómat, általad leírtakkal csak egyet tudok érteni, helyesen tudsz következtetni, és a lényeget ragadod meg.
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@eszegfu: Most hitem van? Vagy pénzem? Ha nincs hitem de van pénzem, akkor nem perlekedek! De ha nincs pénzem de van hitem,hogy állami, vagy magán adományok révén lehet pénzem, ami elegendő a gondtalan megélhetéshez, akkor a pénz szerzés motivál és nem a hitem az ami a megoldáshoz közelebb vitt! Házi áldás ! Nem egyházi, hanem minden egyes háznak áldása, Hol Hit Ott szeretett, Hol szeretett ott áldás, hol áldás ott Isten, hol Isten ott szükség nincsen! Csak nagyon félre ismertették a hitet:, erejét, párosították a hatalommal az egyénileg érdekelt személyek! Hitet a hatalomba tették, Papság, pápaság, Vatikán külön érdekszféra hatalmi ág államon belül megosztás! A hívők csak ennek a kiszolgálására létezhet tevőlegesen!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@lusta: csak arra kérem a választ, hogy a hitnek mi köze a pénzhez? Az embernek van elve , hite, amely nem árú cikk,."pénz" eszközre nem váltható "betegség" ami egyre nagyobb mértékben szennyezi be az embert a minden ható pénz! Ami vezérli ezeket a hit közösségeket, ha nem így igaz, akkor miért kell a hitet pénzé tenni:, pénzé váltani. Perelni jogi útra terelni, ami nem a hit kérdés kategóriája. Jog és hit keverése a valóságban egy butaság!
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
Gondolkozni nem bűn, a valóság felismerése az már a gondolkozás egy magasabb foka, melynek alap pillére a megélt valóság tudatosítása. A hit az nem pénz kérdése, az ember hite az önmagából fakadó elkötelezettség egy nem látható, nem tapintható szellemi terméknek, semmi köze a pénzhez... Amikor a pénz kerül a hit közelében onnan hamisítási tevékenység..
Egymilliárdos kártérítést ítélt meg Strassbourg Iványi egyházának, mert megfosztották őket státusuktól
@Eladott Ország: Kérdés, hogy miből,? Iványiék semmit nem kapnak, mégis életben maradt a közösség, működnek, dolgoznak, segítenek. Iskolákat, óvodákat, kórházat, idősotthonokat működtetnek, a személyes gazdagodást és kényelmet régen feladták azért, hogy tegyék, amit hitük szerint tenniük kell. Ezért indított pert? A hitnek a legnagyobb baja, ha átveszi az állam feladatát, persze nem önzetlenül, hitet adjon és nem kell perelnie!
Betiltották az alkoholt a Nagy Duettben
Hát józanul nem is lehet ekkora butaságokat produkálni! Nyilván való, hogy észen kívüli társaság képes gagyi műsort előadni! Amilyen a gazda olyan a szolga! Tudat módosultak.
Nem kapott menedékjogot Mohácsi Viktória Kanadában
Magyarországon meg semmilyen jogot nem kap,sem politikait, sem emberi jogot, így kell ennek a semmirevaló politikusnak visszavágni, hogy érezze a tevékenységének káros hatását amit tett a Magyar társadalom az ország ellen. Kanada felismerte nála a hazugság természetességét, ami a cigányt jellemzi, évszázadok óta. Az öregek meggyilkolását cigányok által, bezzeg nem sürgette az igazságszolgáltatókat.
Pápai Joci jó szereplést vár magától az Eurovízión
A leszereplés biztosítva, utolsónak is kell valakinek lenni! De ne magyar szövegmondó legyen:, hanem énekes, lehetőleg tehetség is párosuljon az énekhez!
Újabb nyomozást indított a rendőrség az Országos Roma Önkormányzatnál
Ez az eset is ráfogja nyomni bélyegét a választásra, a többség már eleget tűrt ezeknek a börtön
szökevényeknek, a többségi társadalom ellen az igazságszolgáltatás!
Újabb nyomozást indított a rendőrség az Országos Roma Önkormányzatnál
Röhej ez a sírig tartó nyomozás a cigány ügyben, mert ez az igaz elnevezése a tolvaj bandának!
Irritálja a becsületes adózó állampolgárokat, ez lenne az igazságszolgáltatás magyar változata?
Cigány módra?
Visszatér Budapestre Chris Rea
Pest a butaságok lelő városa, minden világ kiutált személyét fogadja mivel a sötétség csak pesten érvényesül!