Köb Jani

Itt a válogatott kerete – Dzsudzsák visszatért
Megkapja a kért összeget, egy lépéssel közelebb a vereségekhez, van az a bőr az arcon. Még hogy csúcsformába, ezek már a csúcsról lezuhantak, mint a válogatott.
Szinetár Dóra nagyobbik fia ma 22 éves – megható üzenettel köszöntötte fel az édesanyja
@JAJMÁR: A szabadság megléte nagyon örvendetes, azoknak akik tudják, ismerik annak társadalmi, és magán jellegét. A társadalmat érintő szabadság azonban nem jelenti, hogy az egyén szabadságának magán része, ami a család magán ügye,érték ki keljen vetítenie a társadalom értékelésére, állásfoglalásokra, helyes nem, celeb vagy kivagyiság, helyes vagy helytelen, közösségi portálokon tudatni?
Brutálisan kivégeztek egy rabot Szombathelyen
@lópicigáspár: Ez a rabok büntetése, a rab erkölcs nem engedi a gyerekmegrontást, és a többit. Náluk még érvényes... a fogat, fogért állítás, nem liberálisak az elkövetők, se nem külországi migránsok, ezek a mi országunk migránsai.Ezek sem tudnak integrálódni.
Pikáns, félreérthető pózban fotózták le Csonka Andrást a stylistjával
Ezt az igazítást jobb helyeken nevén nevezik, na de hogy nála nem lehet gondolni, hogy az ami, nem az ami.
Gyárfás Tamás megzsarolása ügyében is gyanúsítottként hallgatták ki Jozef Rohácot
Megmondta, hogy a ma született bárány bűnösebb mint ő... hiszen ő csak egy áldozat...
v. járulékos vesztesége a becsületesség oltárának.
Összeomlott a soroksári kocogó nő férje
Gondolkoznak , hogy lehet ki írni a feltételezett gyilkos nevét, P K ... v. P Kálmán ...v Polyák K.
Zacher töröltette a botrányszagú interjúját
@lampa laz: Úgyis felfogható, hogy nem az ágazat dolgozóinak érdekét képviselte, ezért álltak ki mellőle, politikusi érdekmellé állt, ezt a köz jól reagálta le, mert a szakma az nem tűri a politikát.
Zacher töröltette a botrányszagú interjúját
@Lepényleső: Talán az igaztalanság az ami visszalépésre kényszerítette, értelmiségit légyszi ne emlegess, mert az szét van forgácsolódva, nem létező igény. Az RTL az ATV tele van ezekkel az értelmiségi katyvasszal, kiforratlan elméletek igazolni vágyásával, nem törődve a valóság tartalmával, csak mit akarok én... az a jó.
Zacher töröltette a botrányszagú interjúját
Jut eszembe, ö nem az orvos társadalomhoz tartozik melyet "Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom,amit így jellemez, ami létezik." amit a hálapénz gyógyít , ha van gyógyulsz ...ha nincs akkor túlvilági jelenésed biztosított. De lehet, hogy drogozik , most múlt el a drog tudatmódosító hatása, és azért töröltette a bejegyzést, tehát hazudott, mint mindég.
Curtis leárulózta Majkát
@kripton: Barátok, ugyan már, mind kettő léha életvitelű személy különbség csak a mértékben...van. Szórakoztató iparnak két személye,,, akiről híreket gyártanak...fiatal szórakozni vágyóknak, akik erre a maszlagra vevők... amúgy a szemetet a szél mindig összefúja a médiába.
Pénteken lehúzza a redőnyt Soros budapesti intézete
@Qqberci: Én másként látom. Soros legnagyobb bűne, hogy a magyart utálja: azok akik támogatják semmivel sem különbek sorosnál, a pénzért az országot árulják. Lehet így úgy
szövegelni, de az alap megváltozhatatlan spekuláció, és pénz, a mozgatója cselekedeteiknek.
Márki-Zay szerint százmilliók hiányoznak egy vásárhelyi alapítványból
Jegyzőkönyvbe kell vetetni felszólalásakor, és a ráadott választ... ott van ... de hol... kimondta illetve kinyilatkozta. ha ez nem történik meg akkor ez ellenzéki kacsa, aminek Márki-Zay mindég bedől,
Kiderült, melyik ország szülötte a keddi londoni gázolásos incidens elkövetője
@Peller Anikó: Sokszínű társadalom éltetése megköszöni tehetséges egyszínű személy, hogy angol állampolgár, és nem afrikai.
Márki-Zay: Tartózkodjunk kérem a hazugságoktól!
Az eddigi életed másból sem állt, ha te pribéknek nevezed, akkor ők téged minek szólíthatnának, nevezhetnének múltad miatt. A sértődöttség nagyon rossz tanácsadó, először békülj meg saját magaddal.
A világsajtó is beszámolt a megölt szurikátáról
A gyerek összehasonlítása állattal, ez az állati... ilyet emberi lény nem tesz.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
"Az LMP kampányfőnöke azt mondta az adásban:

a szocialisták történelmi bűnt követtek el, mert gyakorlatilag ők hozták vissza Gyurcsány Ferencet az Országgyűlésbe". De ők is tették lapátra, hazugságai miatt, mintha az MSZP nem hazudna. Nem tudják magukat baloldalivá tenni, annál inkább libsinek, mert ahhoz nem kell éltető gondolkozás, elegendő az öröklődés.
Így értékelte a külföldi sajtó a magyarországi választást
A győzelmet a vesztesnek el kell ismerni, ha nem tudja, akkor ne induljon versenyen... ez ilyen egyszerű... BUKTA.
Szél Bernadett újraszámoltatja a szavazatait
@dr. prédikátor: Ez a majdnem, hogy nő, még nem tudja, hogy nem miniszterelnök jelölt, hanem egy bukott jelölt, aki képtelen a bukását tudomásul venni, és lemondani.
Szél: az LMP a saját lábára tudja állítani az országot
@kereső: fedi kommented a valós helyzetet, sokak szemén a hályog akadályozza a tisztán látást, ezek érzelmi szálon foglalnak állást tévesen, de a valós állapotról , kialakult helyzetről nem akarnak tudomással bírni, elveszett realitás, amit nem képesek helyére tenni.
Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta
Az inzultáló egy öntörvényű személy, aki felhatalmazza magát arra, hogy ő mindent megtehet, előtte nincs semmi, ami megakadályozza önakaratú cselekedetét... Tévedett ezt a tévedést emlékezetesebbé kellett volna tenni, kéz, lábtöréssel egybekötve, hogy kellő ideje legyen viselkedését kekeckedését átgondolni.gyógyulásának ideje alatt. Segítséget az ilyen személynek nem szabad kapni senkitől, érvényesüljön az önakarata a szenvedésnél, fájdalom érzeténél is.Tanulja meg tisztelni embertársát, s a nőt.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék.
"- Tegyetek ajánlatot, vegyetek meg bárkit, itt a pénz, csak szóljatok! – üzente meg a Jobbik elnöke minden egyes választókörzetbe. Ha kell, készpénzben adják át a helyi politikusoknak az igényelt milliókat."Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Tévedsz én a pártokról beszélek, és nem ismerek a pártoknál kivételt, mindegyik bemocskolta már magát annyira, hogy a becsület csak mint kívánalom van jelen. "Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból."

Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet. A becsületet a pénz mennyisége fejezi ki Minden pártnál.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Tehát erről többet, bizonyítékot tudsz? Igen annyit mint te a becsületes pártokról. A pártok becsületessége röhej kategória, szórakozó kabaré műfaj, a tolvaj becsületességét az álarc takarja, az meg a számla, nyilvánosságra hozása, mely párt az ahol nincs pártérdek. Na ugye. Frakció fegyelem.Egyöntetűség... a hamisságok takarására, kampányba megengedett a hazugság nyilvánosan, becsület sértések, személyek lejáratása, háttérbe szorítása ha a párt érdek úgy kívánja. A többi a ma 17:11 - en olvasható.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Ők szokás szerint zsebből fizetnek,utálják a bürokratikus számlákat, Simon, Ceglédi rendezte a kiadásokat, hitel nincs, végrehajtás nincs. Ezt a tisztaságot még az LMP nyíltan hamisított kampányszámlája sem tudja felülmúlni. Látszat számlát sem csinálnak azok akik a saját párt tagságuk tagdíj befizetéséből gazdálkodnak, nem úgy mint a többi párt, az állami támogatásért jöttek létre, tagság nélkül, csak vezetőségük van.
Tusuppal vagy nélküle? Hosszú Katinka döntött
Katinka elég az a 13 arany ami dicsőségben született, ne rombold le azt telhetetlenséggel.A mohóság káros az egészségre is. Tudni kell megállni, szerénységgel. Ettől lehet egy sportoló nagy, legenda az ország, a fiatalok előtt..
Lehet, hogy kitiltják Orbán Viktort és szűk körét az Egyesült Államokból?
Hála a magasságosnak, legalább nem tanulnak meg magasabb fokon lopni, hála az amerikai tolvajlásnak.
Jogellenesen vették le Hadházy plakátjait
@dr. prédikátor: Benét, Gergényit, Dobozit, de felmentésért felebeztek.
Újabb bejelentés érkezett az Erzsébet-utalványokról – eddig kapja meg minden érintett
@nihil: Te mint állat, ne hasonlítsd magadat emberhez, mert arra alkalmatlan egy állat.@namihami: Nagyon jó lenne ha gondolkozni is tudnál, nem csak szajkózni a negatívumot, amit teszerinted falun nem fogadnak el, nagyon tájékozatlan vagy, csak az MSZP- DK -s boltban nem fogadják el azt is csak Budapesten a Gyurcsány szférában.