Köb Jani

Az előzetes letartóztatásból indulna független jelöltként Czeglédy Csaba
Az előzetes letartóztatásból indulna független jelöltként Czeglédy Csaba, a legbecsületesebb ügyvéd, aki minden tudásával, trükközésével sikerre vitte pártja kasszájának pénzel való feltöltését.
Hétfőtől jönnek, kopogtatnak
Minden aláírás gyűjtőt megkérdezek , mennyit ér nekik egy aláírás, és onnan licitálok, a győztes viszi az aláírásom, mert ez is egy üzlet, a piac igényli.
Ma tartják a népszavazást a bulinegyedről: mi lesz itt éjféltől reggel hatig?
Ez az igazi pesti buli, ez kell a köznek, buli bulihátán, még több bulit Pestnek, megérdemlik mert elvannak szállva a modern magatartásukkal, akkor élvezzétek a Juhász módit...
Bokros Lajos: a magyar kormány = bűnszövetkezet. - Városi Kurír
A vesztését érző ugri bugri pártok...tevékenységének útólsó reménykedése,ami elnyújtsa szenvedésüket a hatalomból való kirekesztés.
Bokros Lajos: a magyar kormány = bűnszövetkezet. - Városi Kurír
Bokros már csak tudja, ő a nagy szavahihető a fogorvosok fizetővé válásának,... fogatlanná válók fizető képtelenek sokaságának rovására... a megszorítások úttörője, köpönyegforgató pribék. Ez a személy még mer nyilatkozni ez az a libsi szokás kiváltsága.
Mi lesz Hosszú Katinka nagy terveivel?
Bizonyossá vált, hogy az a bizonyos érdek szerelem nem működik csak csaliként a celeb-bé válás után.Mikor egy nagyon jó sportoló celeb-bé válik onnan már nincs vissza út. A sport eredmények elérése nem követi olyan nagy közérdeklés, mint a magánszférában történő eseményeken történő kíváncsiságok, hogyan ja miértje.
Juhász Péter nem veri élettársát! - Városi Kurír
@Equus: értelmedhez képest van a szókincsed, mást nem is várok el tőled, hisz a kábulás állapotából képtelen vagy kilépni. Így gondolkodik egy drognak alávetettje.
Juhász Péter nem veri élettársát! - Városi Kurír
Drogos az emlékezet kihagyására hivatkozva, verte a feleségét folyamatosan naponta több esetben, ez természetesen függött a tudatmódosító szer., folyamatos élvezetével egyenes arányba. Harcolt is tisztességgel a tudat módosító szer törvényes engedélyezéséért. Ezért is van helye a politikába, mint tudatát módosított egyetlen politikusnak.
Felképelni ezt a Juhászt
Ennél már csak a kábszeres Juhász kábulása nagyobb.
Gyurcsány támadásba lendül Orbán ellen
Ez az embernek nem nevezhető,...csak emberhez hasonlítható hiteltelen személy... mikor fog a nyilvánosság elől eltűnni. Nagyon irritáló.
Ennyi lesz Medveczky Ilona nyugdíja – keményen oltják a kommentelők
Nos ezeket a társadalomba lévő feszültségeket, az ilyen és hasonló szórakozást kiszolgáló léha életet,... vivő személyek srófolják fel.
Lázár János cigányozott egy jó nagyot
@Shikari: A libsik mióta uralni akarják a vélelmezéseket, elfeledkeztek a valóságról ami nem alkuszik,... nem pártkérdés a ki nyilvánítás... , hanem egyszerű emberi igazságérzet felszínre törése. A baj, és a vita, vitatkozás, ott csúszik félre mikor az érzelmek teret engednek, a gyűlölködésnek ami köszönő viszonyba sincsenek az emberi igazságérzettel, ami a személyek megtapasztalásán alapul... annak társadalomba való létét fejezi ki... személy által nyilatkozva, ideológia mentesen. Az itt nyilatkozó személyek egy része libsi, a másik FIDESZ, ami közös bennük mindkettő ideológiai, így kibékíthetetlen ellentét feszül köztük, ami az alpári szavakat vonja maga után... mind két fél részéről. Mindkettő rész igazság morzsáit hinti a köz felé, vélve, hogy az igazság az ő oldalán van, érzelemből nyilvánulnak meg, ami elkerüli nagy ívben a társadalmi igazságérzetet. Valóság, hű képet a társadalom felé, sajátos szemszögből egyik fél sem közöl, csak részben, kiemelve egy elégedetlenségi mutatót, ami tagadhatatlanul jelen van
a társadalomba, ezt kiemelve szajkózza unalomig. Amennyiben a társadalom jelen állapotát igazság tartalommal képesek lennének felmérni, úgy rádöbbennének, hogy a jót elismerni, a rosszat jobbító szándékkal kell kezelni, kevésbé lenne ellenség kép, inkább ellenfél, ami nem ugyanaz.
Lázár János cigányozott egy jó nagyot
@kulabombaafityiszre: Az nem baj ha valaki egyéni véleményt alkot, de ezt ne kösse egyetlen párthoz sem mert, az nem párt... hanem egyén.
Lázár János cigányozott egy jó nagyot
@Shikari: A libsi személyek újrahasznosítására már nem kerül műsorra. A libsi média meg elveszti szavahihetőségét, nézettségét, csak lesz, de minek.
Lázár János cigányozott egy jó nagyot
Tökéletes igazságot nem lehet cáfolni, aki nem ismeri a munkát, munkaidőt, a segélyvárás közti különbséget azok a cigányok.kivétel nélkül.
Szijjártó: Magyarország kiléphet az ENSZ-tárgyalásokból – a külügyminiszter szerint a Soros-terv és az ENSZ koncepciója kísértetiesen hasonlít
Ki kell lépni, és nincs vita, Amerika egyértelműsítette hogy bohóc egy gittegylet, és nem szolgálja az Amerikai érdekeket, de a Magyarét sem.
Bekeményít a magyar rendőrség
Abban az országban melynél a rend; a fegyelem; szervezettség-, jogkövető állampolgárainál, magánál a törvényben foglalva tartalmazzák az elvárásokat nem liberalizálják, akkor erre nem lenne szükség. egyáltalán... fél évig tart majd a fokozott ellenőrzés, és utána?
Orbán Viktor, amint belerúg egy éhező kisgyerekbe?
@peterkelemen: A becsület az emberi erény. A becstelen az nem emberi kategória, az az ellenzéki pártokat foglalja magában.
A Fidesz minden valamirevaló riválisának odapörkölt a párt kommunikációs igazgatója
@Yoda69: Az öndicséret mindig bűzlik, így van ez most is veled..Nem csüngeni kell a valóságon, hanem felismerni. Na de aki csak a médiát ismeri... az a valóságot képtelen felismerni.
A Fidesz minden valamirevaló riválisának odapörkölt a párt kommunikációs igazgatója
@Rockxy: Ezt elérte.

január 27. 13:04
Faktor

iszlám
vona gábor
volner jános

Vona félreállítását követelik a Jobbikban. Volner kerül a helyére?
Volner átveszi Vona helyét? Kínos helyzetben a Jobbik tagsága. Vona Gábor szerintük politikai öngyilkosságot követett el, amikor elkötelezte magát a muszlim vallás mellett. Dobó István és Gárdonyi Géza forog a sírjában... Még a pártvezetés nagy része sem ismerte Vona Gábor Allahot és az iszlámot éltető, videóra rögzített politikai nyilatkozatait. A párttagokat pedig egyenesen megdöbbentette mindez. Szerintük Vona politikai öngyilkosságot követett el, ezért le kell váltani.

A FAKTOR információi szerint többen máris megfogalmazták, hogy Vonát a lehető leghamarabb félre kell állítani. A helyén, legalábbis a párt országos listáján Volner Jánost szeretnék látni, aki a Magyar Gárda volt kiképzőtisztjeként és főparancsnok-helyetteseként szerintük sosem vetemedne olyasfajta árulásra, hogy a muszlimok és Allah mellett kötelezze el magát.
"Soros egy dolgot tehet..." – az MSZP is összeakasztotta a bajszát a milliárdossal
Minden a spekulánsnak sem jön be... Viszont a FIDESZ egyet vesz... kettőt kap... spekulálás nélkül, üzleti alapon, így kell az eladásra szánt árút megvenni. Karácsony csak mint csatolt ajándék szerepel.
Gáspár Győző: Rúgnak, amíg meg nem döglök – 200 milliót követel a NAV-tól a showman
Győzi te még a NAV- ot is két vállra fektetted igazságérzeted érvényesítésével, azóta is szégyenben van a NAV nem tud veled mit kezdeni. A cigány az cigány a nav meg csak egy rabló szerv. Bizonyítottad.
Levélben kér tájékoztatást Soros Györgytől a nemzetbiztonsági bizottság elnöke
Ennyire buta nem lehet egy képviselő, de ha már buta legalább ne hangoztassa. Soros kapcsolatát, mert hiteltelenné válik- vált.
Fordulat jön Simon Gábor ügyében?
Az MSZP lopott pártvagyon nem lehet vizsgálat tárgya, ha személyesítve elosztásra került, ezt Gyurcsány már törvényesítette az MSZP DK - val való kapcsolásával. visszakerült a lopott pártpénz a közösbe...
Az iszlám radikalizmus átvette a francia börtönök feletti irányítást
Így van az , ha a kéz nincs összhangba az ésszel, ha az ész beteg, a kéz önállósítja magát.
Bayer Zsolt - Iszonyat ( csak 18 éven felülieknek!) - hatalmas égés Bayertől
Minden rendszer uralkodó vezetőinek EU követői, a nyaloncok és hívei gondolat menete csak egy irányú, aki ezt az irányt nem követi... az a kivetettek táborát erősíti, és ezekre minden jelző használata megengedett, sőt kötelező jelleggel érvényesíthető... mindaddig még az egy irány követése meg nem valósul. Ez olyan mint a sínhez kötött jármű, csak a sínen tud közlekedni.
Mind két tábor a megosztott politikai pályán mozog, csak az a valóság felismerését nem teszi lehetővé. Tudatuk az EU állásfoglalását a meghívottak beözönlését ami egy pár ország gazdasága igényel... az olcsóvá váló munkaerő befogadásért, ami nekik gazdasági előnyt jelentene. Másik tábor ennek ellenkező állást foglal a munkaerő biztosítását a saját állampolgárai születésének növelésével család segítő intézkedéssel kívánja megoldani, nemzeti államokban. EURÓPA a nemzetek állama marad e, vagy politikai elgondolás megvalósulása érvényesül EU módon. Jogállam lebontásának sokadik lépcsője.