Köb Jani

Merkel: A magyarok megtévesztették a menekülteket a Keletinél, humanitárius katasztrófa fenyegetett, ezért kellett őket beengedni
@quadrocopter: A politikai érdekük volt a magyar párt fogosdi mert a szabad Európa rádió a legnagyobb segítséget rikácsolta éjjel nappal, persze a magyarok nem vendégként érkeztek nyugatra, hanem munkásként, és akartak azaz beilleszkedtek az ország társadalmába, törvényei szerint éltek, elfogadva szokásukat kultúrájukat, nem kellett integrálódásról beszélni sem.
Merkel: A magyarok megtévesztették a menekülteket a Keletinél, humanitárius katasztrófa fenyegetett, ezért kellett őket beengedni
Német Kelet-Afrika a mai Ruanda, Tanganyika és Burundi területén fekvő német gyarmat volt 1884 és 1918 között. Területe 994 996 km² volt, háromszor akkora, mint az egykori Német Birodalom európai területe.
Merkel: A magyarok megtévesztették a menekülteket a Keletinél, humanitárius katasztrófa fenyegetett, ezért kellett őket beengedni
@fekete: Egy új, egységes európai uniós menekültügyi rendszer részeként ki kell egyenlíteni a tagállamok közötti különbségeket a menedékkérők ellátásában, mert az EU-s összevetésben magas németországi támogatások hozzájárulnak a menedékkérőket az országba vonzó "szívóhatáshoz" - mondta a német belügyminiszter egy hétvégi lapinterjúban
A német mint volt gyarmattartó. Jóvátételi kötelezettségének tegyen eleget, amit a gyarmatokról eltulajdonítottak abból megnyugtatóan tudják fedezni a költségeket. Angol gyarmatok, Francia, német, holland, spanyol, ezek akarják ránk tolni a fizetési kötelezettséget,
a migránsok az ő gyarmatukról érkeznek Merkel-hez, hát vendégelje őket továbbra is, hisz kötelezettsége neki van éppen a 19 szd- tól.
Diákok ellátás nélkül a határon? – megszólalt a rendőrfőkapitány
@peterkelemen: Téged nagyon megsanyargattak, sorvadásnak vagy kitéve, nem úgy mint a migránsok a Német honba, futó nőt kezelve le Allah akaratának engedelmeskedve, orvostan hallgató lány is alá kerül, azt hitte, hogy ágyasa...
Anger Zsolt büszkén mutogatja párja fenekét
kijalófasz az az anger? Egy színes akinek színe van csak, mert az esze hiányzik, ezért nevezik szín - észnek. Emese meg sminkeli az alsó széle közepét,hogy színész legyen.
Senki sem érti, miért osztotta meg ezt a képet Orbán Viktor Facebookon
Egy igaz ember arcképe alá nem kell szöveg:,csak a selejtet kell magyarázó szöveggel ellátni.
Ferenc pápa: A befogadás előbbre való a nemzetbiztonságnál
Ferenc pápa: A befogadás előbbre való a nemzetbiztonságnál, a keresztényeknél, a pápánál, a
Vatikánnál.
Ferenc pápa: A befogadás előbbre való a nemzetbiztonságnál
Ez a pápa a kereszténység bomlasztására lett kitalálva, Minden menekült migránst fogadjon be a Vatikán, emberséges magatartást mutatva, ha ezt tenné és nem egy elszigetelt közösségben imában temetkezve várja a keresztény hit diadalát:, közben az iszlám üldözi, írtja a keresztényeket hitükkel együtt.
Hajdúszoboszló polgármestere nem kér Kósa Lajos kioktatásából
Így reagál egy bútorozott agyú személy, hogy honnan van ez a rengeteg bútor ennek az agyában, vagy ez csak egy szúette egyedi bútor eladásra előkészítve..
Amerikai rakétarendszert vásárol Románia
Izraeltől vásárlás a legrövidebb szállítás légi úton, senki nem lát semmit, nem tud semmit:, szabad légi folyosón biztonságos szállítás.
Amerikai rakétarendszert vásárol Románia
@36: Ugyan hagyni kell ezeket a EU bohócokat iszlámosodni, ölelgetni a gázolókat:, meg is van az eredménye barcelonai tragédia, a politikusoknak semmi nem elég megoldják egy részvét távirattal.
Amerikai rakétarendszert vásárol Románia
@36: Nagyon Háles, de a beszerzés borzalmasan lassú, É Korea is besegít egy kis kerülővel.
Amerikai rakétarendszert vásárol Románia
@36: Az izraeli atomrendszert kell Magyarországon megvalósítani, hagy köhögjenek az EU vezetői, igaz a szamárköhögés nem hallatszik Izraelben..
Török miniszter: Németország ne parancsolgasson az EU-nak!
@kokopelli: Így igaz, hogy ki lehet lépni, de csak akkor ha a piacról kivonul a piac rabló EU és jóvátételt hajt végre az ország iparának kereskedelmének vissza állításának folyamatában, nem véletlenül támogatják anyagilag a nyugat piacrablói a keleti EU tagországokat ez a támogatás csak egy kis morzsája annak a haszonnak amit ők évről évre bezsebelnek.
Török miniszter: Németország ne parancsolgasson az EU-nak!
@karma1: A gazdasági szerződés, nem politikai hatalom diktátuma:, ezt nagyon sokan még nem értik, na de idő kell mindenhez! A jóvátétel elmaradása a gyarmattartó országok részéről miért is van elfelejtve? A gyarmatok lakói most már a gyarmattartókhoz jönnek, ez nem tűnt fel az EU-nak, vagy a látás korlátozva vagyon?
Török miniszter: Németország ne parancsolgasson az EU-nak!
@karma1: Csak annyit, hogy a német akarat = az EU akarattal, hisz a német határozza meg az EU akaratát...Az UNIÓ csak gigerli szerepet tölt be, hiszen a 27 tagállam, csak reklám a palettán
Anglia már 2010 -ben közölte az EU val, hogy kilép ha az EU folytatja lopakodó politikai akcióit a nemzetek jogainak önhatalmú megnyirbálását. A figyelmeztetés nem volt elég! Így az ígéret valósággá vált. A tényeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.A német megerősödött gazdasági hatalmát nem lesz képes megosztani, még a Franciák is csak másodlagos szerepet fognak betölteni, ne legyen igazam, mivel a német politikai hatalmat:, a gazdasági hatalmi törekvése határozza meg. A török felismerte a német, francia törekvést és jelezte, hogy nem helyes a német egyeduralmi törekvést keverni az unió céljával, ami nem a német akarat megvalósításával egyenlő. A kereskedelmi szabadság:, nem jelentheti a tagállamok önrendelkezési jogainak bujtatott politikai terrorja.
Két hét alatt ötvenöten igényeltek - Sorra kérik a makóiak az ingyenes lobogót
@durbincs: Ha kevés információval rendelkezel, de játszod az okosat, a mindentudót, mindenkinél mindenről több tudásod van, legalább is ezt hiszed, az öndicséreted bűzlik
de nem veszed észre, a butaság elhomályosítja élesnek tartott elmédet. Lehetséges ez nálad már
születési hiba, amiről te nem tehetsz, hisz ilyennek születtél.
Két hét alatt ötvenöten igényeltek - Sorra kérik a makóiak az ingyenes lobogót
@CsipkeRózsa: Lehet e egy kérdéssel több,:, ugye te nem magyar vagy? De makói sem, az ilyen gondolatokkal megáldottakkal mit kellene csinálni? Értelmez is, ne csak olvas! Ehhez készült a hsz - em Ez szépen példázza mennyire buta nép a magyar. A makói meg pláne. Ezt csodálatos dolognak tartja miközben Makón szar a víz és lajtos kocsikból kell vinni. Most komolyan kérdezem normálisak? Szerintem megérdemlik az ottaniak is a sorsukat. Agyon kellene taposniuk a fideszeseket, akik nemhogy védik a magyarokat, de irtják, de úgy látszik ilyen egyszerű trükökkel simán meglehet vezetni őket. Nacionalista agyhalottak.
Két hét alatt ötvenöten igényeltek - Sorra kérik a makóiak az ingyenes lobogót
@peterkelemen: Lehet e egy kérdéssel több,:, ugye te nem magyar vagy? De makói sem, az ilyen gondolatokkal megáldottakkal mit kellene csinálni?
A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát
Ugyan így minden politikustól is el kell venni, aki pártvonzó tevékenységet folytat.
Botrány: Korda György és Klárika idén nem kapott meghívást!
A botrány az, hogy ők nem hajlandóak drogfogyasztók társaságában megjelenni, ezt ki is nyilvánították, ezért maradt el a meghívás.
Negyven oktató távozik a BME gazdasági karáról
Ez a negyven oktató a leggyengébbek közül lett kiebrudalva, de még ugyanennyi bujtatva vagyon.
Cseh Lászlóval együtt hat elnökségi tag mondott le a Magyar Úszószövetségnél
Ki is kezdte, pénzéhség korlátok nélkül, kibontakozóban az aréna tulajdonlása, működtetése:, a ráfizetés az adófizetőké, a haszon a működtőé saját zsebbe. Állami tulajdon, magán tulajdonlás,
így lehet gyarapodni.
Kislány bántalmazott és rabolt ki egy 90 éves nénit Budapesten
@a helység kalapácsa: Tudni kell, hogy a cigány lop, hazudik, gyilkol, de nem dolgozik.