Köb Jani

A világsajtó is beszámolt a megölt szurikátáról
A gyerek összehasonlítása állattal, ez az állati... ilyet emberi lény nem tesz.
Másnap: az LMP rátámadt a szocialistákra Gyurcsány miatt
"Az LMP kampányfőnöke azt mondta az adásban:

a szocialisták történelmi bűnt követtek el, mert gyakorlatilag ők hozták vissza Gyurcsány Ferencet az Országgyűlésbe". De ők is tették lapátra, hazugságai miatt, mintha az MSZP nem hazudna. Nem tudják magukat baloldalivá tenni, annál inkább libsinek, mert ahhoz nem kell éltető gondolkozás, elegendő az öröklődés.
Így értékelte a külföldi sajtó a magyarországi választást
A győzelmet a vesztesnek el kell ismerni, ha nem tudja, akkor ne induljon versenyen... ez ilyen egyszerű... BUKTA.
Szél Bernadett újraszámoltatja a szavazatait
@dr. prédikátor: Ez a majdnem, hogy nő, még nem tudja, hogy nem miniszterelnök jelölt, hanem egy bukott jelölt, aki képtelen a bukását tudomásul venni, és lemondani.
Szél: az LMP a saját lábára tudja állítani az országot
@kereső: fedi kommented a valós helyzetet, sokak szemén a hályog akadályozza a tisztán látást, ezek érzelmi szálon foglalnak állást tévesen, de a valós állapotról , kialakult helyzetről nem akarnak tudomással bírni, elveszett realitás, amit nem képesek helyére tenni.
Beszólt egy lánynak a diszkó után, a barátja fejberúgta
Az inzultáló egy öntörvényű személy, aki felhatalmazza magát arra, hogy ő mindent megtehet, előtte nincs semmi, ami megakadályozza önakaratú cselekedetét... Tévedett ezt a tévedést emlékezetesebbé kellett volna tenni, kéz, lábtöréssel egybekötve, hogy kellő ideje legyen viselkedését kekeckedését átgondolni.gyógyulásának ideje alatt. Segítséget az ilyen személynek nem szabad kapni senkitől, érvényesüljön az önakarata a szenvedésnél, fájdalom érzeténél is.Tanulja meg tisztelni embertársát, s a nőt.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Gondosan megtervezett országos akcióról van szó, ehhez kellenek Simicska milliárdjai. A korlátlan lehetőségeket biztosító hatalmas összegből bárkit le tudnak fizetni, meg tudnak venni Vonáék.
"- Tegyetek ajánlatot, vegyetek meg bárkit, itt a pénz, csak szóljatok! – üzente meg a Jobbik elnöke minden egyes választókörzetbe. Ha kell, készpénzben adják át a helyi politikusoknak az igényelt milliókat."Vona és Simicska külön térképet és névsort készítette azokról, akiket az elsők között próbálnak megvesztegetni, de előbb-utóbb minden ellenzéki képviselőjelöltnek ajánlatot tesznek
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Tévedsz én a pártokról beszélek, és nem ismerek a pártoknál kivételt, mindegyik bemocskolta már magát annyira, hogy a becsület csak mint kívánalom van jelen. "Döntő kérdés lesz az elkövetkező napokban, de akár a választások előtt csak néhány órával, hogy hány MSZP-s, DK-s, LMP-s képviselőjelöltet sikerül megvenni Simicska százmillióiból."

Az sem érdekli a Simicska-pártot, hogy a képviselőjelöltek felvásárlása egyértelműen bűncselekmény, nemcsak a választási szabályokat sérti, de egyértelműen a büntető törvénykönyvbe ütköző bűntett, konkrétan megvesztegetés, illetve választási csalás, amelynek büntetése akár 8 éves szabadságvesztés is lehet. A becsületet a pénz mennyisége fejezi ki Minden pártnál.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Tehát erről többet, bizonyítékot tudsz? Igen annyit mint te a becsületes pártokról. A pártok becsületessége röhej kategória, szórakozó kabaré műfaj, a tolvaj becsületességét az álarc takarja, az meg a számla, nyilvánosságra hozása, mely párt az ahol nincs pártérdek. Na ugye. Frakció fegyelem.Egyöntetűség... a hamisságok takarására, kampányba megengedett a hazugság nyilvánosan, becsület sértések, személyek lejáratása, háttérbe szorítása ha a párt érdek úgy kívánja. A többi a ma 17:11 - en olvasható.
Karácsony Gergely koalíciós kormányzást ajánlott a DK-nak és az LMP-nek
@Béla333: Ők szokás szerint zsebből fizetnek,utálják a bürokratikus számlákat, Simon, Ceglédi rendezte a kiadásokat, hitel nincs, végrehajtás nincs. Ezt a tisztaságot még az LMP nyíltan hamisított kampányszámlája sem tudja felülmúlni. Látszat számlát sem csinálnak azok akik a saját párt tagságuk tagdíj befizetéséből gazdálkodnak, nem úgy mint a többi párt, az állami támogatásért jöttek létre, tagság nélkül, csak vezetőségük van.
Tusuppal vagy nélküle? Hosszú Katinka döntött
Katinka elég az a 13 arany ami dicsőségben született, ne rombold le azt telhetetlenséggel.A mohóság káros az egészségre is. Tudni kell megállni, szerénységgel. Ettől lehet egy sportoló nagy, legenda az ország, a fiatalok előtt..
Lehet, hogy kitiltják Orbán Viktort és szűk körét az Egyesült Államokból?
Hála a magasságosnak, legalább nem tanulnak meg magasabb fokon lopni, hála az amerikai tolvajlásnak.
Jogellenesen vették le Hadházy plakátjait
@dr. prédikátor: Benét, Gergényit, Dobozit, de felmentésért felebeztek.
Újabb bejelentés érkezett az Erzsébet-utalványokról – eddig kapja meg minden érintett
@nihil: Te mint állat, ne hasonlítsd magadat emberhez, mert arra alkalmatlan egy állat.@namihami: Nagyon jó lenne ha gondolkozni is tudnál, nem csak szajkózni a negatívumot, amit teszerinted falun nem fogadnak el, nagyon tájékozatlan vagy, csak az MSZP- DK -s boltban nem fogadják el azt is csak Budapesten a Gyurcsány szférában.
Vona Gábor óva intett attól, hogy ellenzéki összefogásra várjanak a kormányváltást akarók
@dr. prédikátor: És te ugyan mi vagy, téged minek lehetne nevezni, megszólítani? Eszedbe sem tud jutni, hogy ha egy pártnak nincs egyénisége az minden csak pártnak nem nevezhető gyülekezet csupán, vagy még annak sem.
Újabb bejelentés érkezett az Erzsébet-utalványokról – eddig kapja meg minden érintett
@RonaGyuri: Csupán csak kíváncsiságból Mikortól lenne lehetséges a visszaállítás, hogy meglegyen becsülve, a kibicnek semmi sem drága... add már uram... de azonnal. mostantól kívánság? A svájci indexálás 7,6 százalékkal magasabb növelést jelentett volna eddig. A másik oldalról közelítve: amíg a svájci indexálással a nyugdíjasok garantáltan megkapták volna ellátásuk reálértékének javítását, addig ez ma leginkább a szerencsén múlik. A jövő évi tervezett inflációval megegyező, 0,9 %
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
@Eladott Ország: Sajnálattal kell veled közölni, hogy olyan lettél, és vagy mint a mosható vécé papír...szaros de mosható mint az ellenzéki párt mindegyike.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
A nemzet emlékezete még él.
Sok a rendőr, kevés a civil - jelentette tudósítónk a Kossuth térről. A parlament előtt fél tízkor kezdődik a hivatalos ünnepség. Zászlófelvonás lesz a közjogi méltóságok jelenlétében. A civilek az eseménytől igen távoli kordonok mögé szorultak, az utóbbi évek szokása szerint.
Orbán túl kicsi, a parlament épülete túl nagy, de megoldották okosba... - Városi Kurír
Emlék.Ahogy a MÖM oldalán olvashatjuk: „Gyurcsány Ferenc népirtó, elmebeteg hatalmát a lakájmédia és a gondolkodni képtelen, egyenruhákba bujtatott, a NÉP-re kezet emelő verőemberek tartják fent. Ezért megismételjük 2007. október 13-ai felhívásunkat. A Magyar Önvédelmi Mozgalom felszólítja az ellenséges – a népirtó Gyurcsány-rezsimmel kollaboráló – média képviselőit (elsősorban az RTL Klub, a TV2, az ATV, az MTI, a Népszabadság, a Népszava, a Blikk, az Index és a többi bal-liberális sajtóorgánum fullajtárjait!), hogy a 2008. március 15-ére kitűzött budapesti – Blaha Lujza téri – rendezvényünket saját jól felfogott érdekükben kerüljék el. Mozgalmunk szerint ugyanis ha zavartalanul tudnának tudósítani, akkor is aljas módon hazudnának a felsoroltak! […] Figyelmeztetjük a magyarnak nevezett rendőrséget, hogy a népakarat ellen ne merjenek erőszakot alkalmazni, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek!” @Mirabilis: @justhpeter: Ez a jó? Nektek.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
Visszaemlékezés.Ahogy a MÖM oldalán olvashatjuk: „Gyurcsány Ferenc népirtó, elmebeteg hatalmát a lakájmédia és a gondolkodni képtelen, egyenruhákba bujtatott, a NÉP-re kezet emelő verőemberek tartják fent. Ezért megismételjük 2007. október 13-ai felhívásunkat. A Magyar Önvédelmi Mozgalom felszólítja az ellenséges – a népirtó Gyurcsány-rezsimmel kollaboráló – média képviselőit (elsősorban az RTL Klub, a TV2, az ATV, az MTI, a Népszabadság, a Népszava, a Blikk, az Index és a többi bal-liberális sajtóorgánum fullajtárjait!), hogy a 2008. március 15-ére kitűzött budapesti – Blaha Lujza téri – rendezvényünket saját jól felfogott érdekükben kerüljék el. Mozgalmunk szerint ugyanis ha zavartalanul tudnának tudósítani, akkor is aljas módon hazudnának a felsoroltak! […] Figyelmeztetjük a magyarnak nevezett rendőrséget, hogy a népakarat ellen ne merjenek erőszakot alkalmazni, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek!” Elfelejtve.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
@Eladott Ország: Gondolkodni az nem bűn, gondolatokat közölni az sem bűn, érzelemből közölni részrehajló ostobaságot na az a bűn.
Puzsér Róbert: Nem ünneplem többé március 15-ét,.... legyen május 31. az új nemzeti ünnep! - Városi Kurír
A magyarság megélése, az együvé tartozás , a nemzethez tartozás hűség, erény és alázat. Magyarország ezt jelenti. Ezt csak ténylegesen azok értik akik átérzik nemzeti hagyományainkat, és nem a kulti,múlti, libsi... világi új beszél nyelven kommentál, érzelem, értelem nélkül.
Előzetesbe került Czeglédy Csaba – ezt mondta az ítélet után
Tiszta ügyvéd nincs, nem létezik, pártügyvéd, a bűnben fogant... pártjával együtt.
Gyurcsány szerint a kormány és a kormánypárti sajtó politikai kérdést csinált a Czeglédy ügyből
@Pálinkás Pál: Olvasd már többször át:Saját házába befogadta a gazdasági jólétre jogosultakat,...Nem menekültek lettek írva.
Gyász: meghalt a MIÉP képviselőjelöltje
A halál tiszteletét minden gondolkozó embert tiszteletbe tartja. Aki érzéktelen az meg nem gondolkodó csak egy érzelem nélküli személy, vagy valami más.
Gyurcsány szerint a kormány és a kormánypárti sajtó politikai kérdést csinált a Czeglédy ügyből
Haladó nemzeti hagyományunk emléke... még erősen él a tudatunkba... emlékképünkbe az az állítás, hogy aki hazudik az lop is, a lopás védelme őneki erkölcsi kötelezettségként van törvényesítve, hiszen a pártjának titkolt pénz küldőjét mentesíteni kell. Különben is igaz, nem politikai bűnöző, hanem gazdasági.
Czeglédy Csaba: Ez egy szörnyen aljas dolog
@Mirabilis: Én nem is vártam tőled megértést, csak akkor értenéd meg, ha a válasz egyezne a te általad kialakított vélelemmel.
Czeglédy Csaba: Ez egy szörnyen aljas dolog
@Macskaszem: tartsd be a társalgási alapokat, ha ez nálad egyáltalán ismert. Tiborc piaci alapokon pályázatokat nyert, a pályázatban foglaltaknak megfelelően a vállalt munkát elvégezte, a lámpatestek felszerelve, világítanak, átadás átvétel a polgármesteri hivatal műszaki ellenőre átvette a kritériumnak megfelelően. Az elvégzett munka piaci alapon kifizetve. Mi a probléma. Szerintem a piac diktál, olyan nehéz ezt megérteni. A kifogások akkor lépnének fel, ha amennyiben a vállalt munka,... nem lenne elvégezve.
Czeglédy Csaba: Ez egy szörnyen aljas dolog
@Mirabilis: Ez a jellemző a liberális extrák felfogására a globalitás minden eredője, és folyamata piaci libglobál, a világ globálissá tétele piaci értékek révén. A kommunista kiáltvány alapján, világ proletárjai egyesüljetek helyet, világi globalizáció megteremtése gazdasági ráhatással a nemzetállamokat semlegesíteni... a globalizált gazdasági érdekeknek megfelelő piac diktátumával, azt érvényesíteni mindenek felett... A gazdaságilag erős hatalmak érdekeinek megfelelően.
Czeglédy Csaba: Ez egy szörnyen aljas dolog
@Madácsi Pali: : Amit írtam az a valóságot tartalmazza, mellémagyarázkodások nélkül, nem kell mosdatni, hamis bizonygatásokkal, amelyek a kitalációk sokasága... A törvényt ne a tolvaj ítélje aljasnak, mert annál aljasabb csak tolvajszemmel lehet.