Kopacsi bacsi

Döbbenetes videó látott napvilágot: Ki az a Brüsszel? Hát Soros György!
@RonaGyuri: Te szarházi kommunista kutya vagy!!Mindig is vörös báró voltál??
A Pentagon megfenyegette a szíriai elnököt
@kereső: Az Oroszokat hívták de a rohadék Amerikát senki sem hívta!!
Fidesz-KDNP: már az igazságszolgáltatást is befolyásolja a Soros-hálózat
Mi lenne ha valaki megölné a migránsok pápáját a sorost!!???Hogyan zokognának ezek a majmok!! Mit keres itt egyáltalán a soros elvtárs?? Fel akarja építeni az ő kommunáját??
Családtagot vesztett el a kecskeméti állatkert Zarával – a vemhes szurikátát egy iskolás földhöz vágta, az állat halálát aortaszakadás okozta – megszólalt a fiú apja
@papa.49: nahpapa te már teljessen hülye vagy?A gyerek soha sem hiháztatható! Gondokozzzzz! Az állatkertnek kellet volna olyan körülményeket teremteni hogy senki de senki netudjon az állathoz hozzá érni! Hozzá férni! Ha ilyen gondatlanúl örzik ott az állatokat azt hiszem be kell zárni az állatkertet!!A vadálatokért mindig is az állat tartó a felelős! Még a ketreceket is úgy kell lezárni hogy azt illetéktelen netudja kinyítani mégha akarná akkor se tudja kinyítani!!Az állatkert a feleős csak másra akarja kenni!!De azt hiszem majd a bíróság dönt ebben az ügyben mert a szülök helyében én biztossan beperleeném az állatkertet a gyeremket ért lelki trauma miatt és a sok hülye gyalázkodás miatt amit az állatkert inditott utjára!!Még te miattad is!!
Kétszer annyi külföldön dolgozó magyar akar szavazni, mint 2014-ben
@simmering73: Biztosan vannak olyanok is akik kint nagyon jól látják mit művelnék ezek a szemét migránsok és nem akarják hogy az édesanyjukat vagy a nagymamájukat meg basszák ezek a mocskok!!