Kopacsi bacsi

Két vaddisznóban is sertéspestist mutattak ki Nógrád megyében
Egy szarházi aki se nem magyar se nem EU állampolgár tünjön el a picsába még az ország mellöl is!!Mert a következő már élesebb bomba lessz szerintem!!
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@RonaGyuri: El mész te a jó bárcás kurva édesanyádba mert agyon baszlak!
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
@RonaGyuri: El mész te a jó bárcás kurva édesanyádba mert agyon verlek!!
Publicus: A magyarok többsége megszavazta volna a Sargentini-jelentést
@tulipan: Igen hogy nekünk már elegünk volt a megszállásokból??Meg az ilyen rohadék diktatórikus rendszerekből mint az EU meg az oroszok!!
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
Ezután imádkozzatok hogy a Fidesz nehogy feltegye azt a kérdést magyarok akartok muzulmán ország lenni?? Mert ha bent maradunk arra kényszerítenek bennünket vagy kilépjünk!! Nagy meglepetés lenne ha azt kapnák válaszul hogy gyorsan lépjünk ki a picsába ebből a határ szarból!!
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
Arra leszek kíváncsi mi változik mert lehet hogy ez volt az egyik legjobb lépés hogy megszabaduljunk az EU tól!! Mert Ők lépték át a EU szerződést!!Ki kell lépni a picsába ebből a szarból!!
Így tapsolták a meghatódott Sargentinit a képviselők a szavazás után – videó
Arra leszek kíváncsi mi változik mert lehet hogy ez volt az egyik legjobb lépés hogy megszabaduljunk az EU tól!!
Elnyelte a ködfolyam hajnalban a Dunakanyart – videó
@vladimir putin: Látom nálad már vörös köd van!! Mocskos kommunista kutya!!
Petíciót indít Veiszer Alinda, Hajós András és Gundel Takács Gábor az emberséges társadalomért
Ha annyira emberségessek vagytok miért nem a magyar eleseteken segítetek??Vannak jópáran! Rokkantak betegek hajléktalanok! De gondolom ti csak a migrásokra gondotok! Vannak az országban olyanok akik kénytelenek megélni 30.575 forintból egy hónapig nem egy napig!!Vagy még kevesebbõl!! Ez például én vagyok akit az építoiparban megrokkantam ! Most ennyi a járandóságom! On hibámon kivül kerültem ilyen helyzetbe már lassan husz éve de senki sem segít a hajléktalanok gondolom még rosszabb helyzetben vannak! De szerintem te és a társaid csak a haza árúlásán jár az eszetek!!Mert nem hiszem hogy rajtunk akartok ilyen vehemencíával segíteni!!Ti aztán rohadt jó emberek vagytok! Ugyanaz mint a kádár érában akkor is az emberek szegények voltak de mindenfelé kellet segíteni!! :Lehet hogy ti nem is tudjátok mi volt a kommunista szombat!! Aki nem ment annak minden juttatását megvonták!! Hajrá Magyarok aki beteg vagy elesett az dögöljön meg!!Csak kifelé azt lássák ti aztán rendes emberek vagytok!!Minden szarházi liberális azt szajkózza szegény emberek, nem is olyan szegények mert leszarják a magyar sertés húst amihez mi meg hozzá sem igen jutunk azért mert nekünk az is drága!!Igen nagyon sajnálom hogy a szarházi barátaitok akik ölnek és rakásra gyilkolják az embereket ti nagyon szeretitek őket! Van egy ajánlatom menjetek ti az arab országokba és csináljátok ti is azt amit ők tesznek itt európában valószínű hogy fejnélkül jönnétek csak haza vagyis inkább hoznának benneteket!!Gondoljátok végig amit írtam!!Köszönöm a megértéseteket! Amúgy meg Amerikának kellene jótékonykodni mert Ő indította el ezt a lavinát! Azt hiszem ti is szégyellhetitek a pofátokat a kormánnyal egyetemben, de abban az egyben igazat adok a fidesznek hogy nem kellene úgy járni mint a nyugati országok!!Hogy itt is gyilkoljanak a terroristák!! Mert az igenis látható hogy van össze függés a muzulmánok itt élése között és a gyilkosságok között!!Nyugodalmas jó éjszakát de ne tudjatok nyugodtan aludni amíg egy meg gyilkolt ember...
Váratlan fordulat a soroksári gyilkosság ügyében
@vacsi: Szerintem a rokonai élnek! azoktól gondolom nem sok jót várhat!!
A magyar államtitkár megleckéztette a svéd kormányt
Miért nem lehet kitiltani és a mi nagykövetségünket vissza hívni Svédországból??Az Ország belügyeibe való beavatkozásért!!
A Stop Soros miatt Magyarországot is bírálta az ENSZ emberi jogi főbiztosa
@tulipan: Te hülye nem ennyi szegény ember él a földön!!A menekülteket meg fogadja be az aki el kergetette az embereket!!Aki pénzeli a háborúkat és minden áron csak az Őnekik megfelelő fajta demokrácía létezik!!