Ludas Matyi

Lecsaptak a rendőrök a két fiatalra, akik felfújták a járdára, hogy átverik a turistákat a bulinegyedben
@desiro: nagyobb gondot okoznak a vendeglatosok, akik atvagjak a touristakat! Hallottam, hogy a legnagyobb Disco is elado lenne, de azt valaszoltak a külföldiek, hogy ott nem hajlandok investalni, ahol a legnagyobb nemet Auto gyar elnöksegi tagjat minden indok nelkül a felfujt Security köcsögök fel holtra vertek. Igy is mar a magyarok a legbutabb Balkan orszagok köze van sorolva. Szegyen, hogy sem a rendörseg, sem a TEK nem tud abban a büdös barlangban rendet tartani! Minel vastagabb a boritek, annal elöbb jatszak meg a harom majmot?
Három liter folyadékra van szüksége naponta egy felnőttnek
@idppp: erdekes! A nemet es az angol orvosok szerint egy felnött ember folyadek igenye naponta max 2 Liter. Ennel több artalmas a vesekre. Termeszetesen, nyaron a forro hösegben nem art a kiizzadt folyadek potlasa. De az sem vag földhöz, ha csak 1,5 Liter vizet iszol. Ugyan az a törveny mint, "akkor egyel amikor ehes vagy es ne akkor amikor harangoznak." Akkor igyal ,ha szomjas vagy.
Nagy Ervin tizenkétszer megrúgta az anyára és gyermekére támadó férfit
Büszke lehet magara, mert amikor egy 16 eves kislanyt is valahol a faluvegen elvertek, megalaztak, csokoltattak a cipöjüket a qrva "csavarinde motoszkalas" lanyok bandaban, amit fel is vettek a Smartphonra, az arra jaro gyalogosok csak neztek ezt a verest es megalaztatast es nem leptek közbe. Ennek az embernek meg helyen vannak a tojasai, nem ugy mint a masik 99%-nak az emberisegnek. Le a kalappal Nagy Ervin!
700.000 magyar nyugdíjast fenyeget a halálos kór
@Eladott Ország: a magyarok mindig is a legpesszimistabbak voltak 1956 utan. De nem is jogtalanul, mert ha elnezed a jelenlegi helyzetet, melyik gyermek, diak lat maga elött jövöt abban az orszagban? Iskolak, ovodak, korhazak romokban hevernek. Azt kivanom, hogy minden diak tanuljon idegen nyelvet es a diplomaja utan minel messzebb kerülje el ezt az orszagot, ami valamikor Europa viragzo orszaga es nepe volt!
Két gyerek is meghalt a hét áldozatot követelő balesetben a 81-es úton – fotók
@vacsi: Nem csak a sebesseg a hunyo! Ha a hülye "Magyar" nem tud autot vezetni, jarjon gyalog! Nagyon sok buta kapott kezhez jogositvanyt egy vastag boritekert!
Két gyerek is meghalt a hét áldozatot követelő balesetben a 81-es úton – fotók
@herczeg0210: Az nem kifejezes Herczegem! Vezettem mar a vilag összes tajan, de ilyen fegyelmezetlenül, agressziven, önzön, butan sehol nem vetenek autot, mint Magyarorszagon. A minap is a 84-esen hajtottam elöirasszerüen 90-el es elöttem 200 meterre at jön az en sajat savamba szemböl egy köcsög terepjaro. Nem rantom felre a kormanyt frontalisan talalkozunk. Persze hogy szerencsem is volt ,mert nem volt az ut padkaknal fasor. Meg annyi lelekjelentekem volt, hogy raneztem a palira, de nem lattam rendesen ,mert a feje lent volt a ket üles között, keresett valamit. Szemet szemert, fogat fogert! Aki a hanyagsaga, vaganysaga miatt embert öl a közlekedesben le kellene zarni eletfogytiglan!
Ha túl sok fehérjét fogyasztunk, rövidebb ideig élhetünk
Igen, nem jo a sertes hus, nem jo a marha hus, nem egeszseges a sok gyümölcs, karos a sok zöldseg, ne igyal tejet, Joghurtot, ne egyel semmit, igy elsz a legegeszsegesebben.
Németh Szilárd megemlékezett Horthy haláláról
Most mar jo lenne ha az elvtarsak az 1956-ban ledöntött Sztalin szobrot is ujra felallitanak es megemlekeznenek Sztalin atya halalanak evfordulojarol is. Ha mar a volt komcsikrol beszelünk!
Halálos baleset történt Szombathelyen
Hat ehhez mit szoljak? Gyakran jartam Szombathelyen es az a sok kis köcsög 20-on evesek ugy mennek a föutakon, mintha 100 eve vezetnenek. Alattuk a 30 eves BMW es nyomjak minden körültekintes nelkül füstölögve több mint 80-al a gazt. Az ilyen faßoknak akik embert ölnek annyi börtönt adnek, mint akik tenylegesen akarva ököllel vagy fegyverrel embereket ölnek!
Zarándokvonat indul a csíksomlyói pápai misére
a zarándokok részt vesznek Ferenc pápa latin nyelvű szentmiséjén, majd délután visszaindulnak Magyarországra.!
Remelem a zarandokok sikeresek lesznek es hoz a nagy papa, Rockefeller Clan csicskasa penzt is nekik.
Ne annak a misejet hallgassatok aki meg egy Centet sem segitett a szegenyeknek, vagy az afrikai ehezöknek!
Minden Cent amit a perselybe dobtok a Rockefeller Bankban, Vatikanbankban landol ;-((((
Másfélszeresére drágultak a banki szolgáltatások 2013 óta
@kokopelli: sajnalom koko, de nem fogok veled napokig ezen vitatkozni vagy agyalni, ha nem veszed a faradsagot es magad informalod! (Kopp Verlag). Az AOK , IKK es sok mas betegbiztosito (gesetzlich versichert) , a nyugdij intezet, GEZ a Staatliche Unterabteilungen sind. Ha barhol itt akarcsak 10 Euroval tartozol is, maris küldik a nyakadra a Gerichtsvollziehert. Azert jo lesz, ha vigyazol, mert a Magyar nyugdij utan is be kell fizetned a betegbiztositasi es mas jarulekokat. Addig jo mig nem tud rola a betegbiztositod. Ha csak 50 Eurot is kapnal a a Magyar allamkincstartol abbol is 9,X EUR-t le kell tenned az asztalra havonta. Vagy akar, azt csinalsz amit akarsz!
Másfélszeresére drágultak a banki szolgáltatások 2013 óta
@kokopelli: en Nemetorszagrol beszeltem, de valoszinü akkor arrol sincs fogalmad, hogy az MNB, Vatikan & Vatikan Bank a Rotschild & Rockefeller Clan tulajdonaban van. Ha Magyarorszagon a bankok nem allami tulajdonban vannak, akkor ne csodalkozz, hogy meszaros utan az OTP tulajdonosa a leggazdagabb ember az orszagotokban. Miert is, mert az ügyfelek penze nem az ügyfeleke, hanem a bank tulajdonosae. Ha minden OTP ügyfel a penzet kivenne a tulajdonos mar nem szerepelne a gazdagok listajan, eltekintve azon ingatlanok erteketöl amit ö az ügyfelek penzeböl maganak es csaladjanak mar megvasarolt.
Másfélszeresére drágultak a banki szolgáltatások 2013 óta
Hat tenyleg egy rablas amit a magyarorszagon levö bankok az ügyfelekkel szemben tesznek.
Nemetorszagban inkl. minden Transaktio, penzlevetel etc. utan fizet az ügyfel max. 10 €-t havonta. Hogy is van ez Nemetorszagban? A bankok, nyugdijintezet, betegbiztositok, (amik allami tulajdonban vannak) semmi Chansod, ott vaznak at ahol akarjak!!
Semjén: a Fidesz-KDNP az Európai Unió legsikeresebb politikai konstrukciója
@csipetke: sose fogjatok öket elzavarni! Hogyan amikor a rendörseg, honvedseg a megvasarolt csicskasa a kormanyotoknak. Emeld fel a hangod lefujnak Gazsprayvel, emeljel kezet a kormanyra, fegyvert fognak rad a rendörök es a katonak. A parancs az parancs alapon. A Magyar rendörök, katonak kepesek a sajat anyjukat is megölni, ha erre parancsot kapnak!
Tatár Csillának ezer eurót kínáltak 60 perc szexért
Kinalni lehet, de hogy meg is kapna az mar mas muzsika. Amugy ez mind csak lutri, mert egy kalap szart is lehet, gyönyörü csomagolasba rejteni.
Amerikai katonanők hamis profiljai próbálják becserkészni a magyar férfiakat
Aki nem hiszi jarjon utana. Nemetorszagban ezek a Nigeriai, Ghanai Gangsterek nyilvan vannak tartva, de nem lehet hozza ferniük, mert az egesz vilagon Londonban, Bangkokban es az Afrikai allamokban elnek es csapnak be embereket. A fotok is kamuk. Ugyanezt csinaljak az ingatlan piacon is, hogy kamu fotokkal es cimmel felkinalnak berbe Luxus lakasokat potom penzert es kernek foglalokat via Western Union. Aki a Western Unionon fizet akarmit is az egyszerüen balfaß es meg is erdemli, hogy levegyek!
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
@human: nem latok hasonlatot a Nacikkal! Ezek a hozzaallasok inkabb a Stasira (Honecker & Stalin & Co.) vontakoznak es hasonlitanak.
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
A Demokratiaban ervenyes a szolas szabadsag es a nepi tüntetes.! Amennyiben ezt egy Politikus is megtiltja, akkor ott Diktaturarol beszelünk.
Volner János a tüntetőkre uszítaná a Betyársereget
Ez a köcsög valoban egy haborut provokal? Miert a betyar sereg halhatatlan, vagy nem fogja öket a golyo? Nagyon tudd, hogy meddig huzod a madzagot Janosom volna vagy ner!
Puzsér szerint Tarlós hazudozik
Ki a köcsög ez a Tarlos fömutyi Arschlecker a kormanybol? Vazeg amikor ez beszel, olyan mintha valaki hatulrol betartani neki. A 90%-t nem erted amit makog! Most ez frankon Geisteskrank vagy csak teteti?
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
@papa.49: Nem hinnem, hogy eszak koreaval egyenlö lenne a magyarorszagi politikai helyzet, de a hasonlatok neha tullönek a valosagon. Ott ahol nincsen Internet, Google, Facebook, a kormany tagok ott es azt a nöt dugjak meg akit kivalasztanak, nem hagyhatjak el az orszagot, nem hinnem hogy ez jellemzö lenne Magyarorszagra. Inkabb a jelenlegi polikai helyzet hasonlit a Sztalini es a Nicolae Ceaușescu rendszerre azzal inkabb egyetertek, mert akkor is a kormany tagjai, a kormany csaladtagjai raboltak szet az orszagot es akik ellenük szoltak, felleptek azt egyszerüen "eltüntettek."
Lekőbunkózta volt külügyminiszterét Trump
Összetenne a Magyar a kezet, ha a Trump kormanyozna az orszagot, mert akkor mindenkinek jutna. Trumpnak van eleg, nem kell neki többet rabolnia, mint masoknak, akik nem ismerik a hatart. Nem kell minden negativ jelentest Trumprol megenni.
Németh Szilárd ismét birkafejet evett – videó
A Kozma Pityuval együtt tancoltunk a pipacsban, de nem lattuk az elnököt. Tudja egyaltalan, hogy ki az a Kozma Istvan?
Németh Szilárd ismét birkafejet evett – videó
Ö legalabb integralodik! Az arabok kedvenc eledele a birka fej.Hol is birkozott az MBSZ elnöke, mert senki nem tud rola.
Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak
Maradjon a Clooney farkanal, annal tovabb ugy sem tud gondolkozni. A diplomajat is a papi kemeny dollarjai miatt kapta meg. Ha viszket a muschi szoljon Clooneynak majd bekavar. Szerintem Hungaryt összekeveri Hondurasszal!
Francia zavargások – A középiskolások megmozdulásai is folytatódtak
Öljetek egymast Hunok, tapsol a fityesz! Mi a faszert a legszethuzobb, arulo, spicli nep a Magyar? Ez igy volt a kommunista idöben is, es ez igy van a jelenlegi elvtarsi rendszerben is. Maradtok a beka segge alatt, csak a szatokat jartatjatok, mig a franciak elinditottak a polgarhaborut, eddig meg fegyverek nelkül, de ami kesik nem mulik!