Ludas Matyi

Macron: a kereskedelmi háborúk senkinek sem jók
es ez a faszfej honnan tudna? ö csak a Rothschild es Rockeffelerek parancsait teljesiti!
Most rakétavetőkkel játszik az észak-koreai diktátor
@papa.49: csak annyira hülye, mint az Angela Merkel. Azok milliardos tetelekben szallitanak fegyvereket az araboknak, dzsihadnak, es öt nem nyaggatja senki?
Egy részeg férfi megvert egy gyereket az utcán
Nagyon helyes. Ha mar a szülei nem tanitottak meg az illemre vagy az idösebbek tiszteletere, valakinek ezt utolag meg kell tennie! Mit szolnanak ezek a pisisek, ha az ö szüleiket csufolnak ki az utcan? Biztos hogy nem tetszene nekik!
Von der Leyen Orbánnak: a jogállamiság elengedhetetlen
@F_Viktor: semmi baja nem lesz az Orban elvtarsotoknak, mert Ursula von der Leyen most utalt at 250 MLLIO EUROT a fia cegenek tanacsadas cimen.
Egyre kevesebb a működő vállalkozás Magyarországon
@nezelodo: arrol nem is beszelve, hogyha egy epitkezesbe kezdenel, mar eleve elutasitjak a kivitelezest! Vannak olyan nyugat dunantuli nagy "falvak" ahol az epitesi osztaly vezetöjenek le kell tenned a vastag boritekot millios nagysagrendben es ugy epitkezel, ahogyan neked tetszik. Ki a faznak van kedve ebben az orszagban meg barmibe is belekezdeni, ha mindenhol keresztbe raknak a boritekos elvtarsak? Es meg azt mondjak, hogy a kormany harcol a korruptio ellen? Vicc!
Így reagált Weber Ursula von der Leyen megválasztására
@Desischado: Miben remenykedsz? Akkor nem vagy valoszinü tisztaban azzal, hogy 1989-ben nem a nyugat nemetek szabaditottak fel az NDK-t, hanem eppen forditva törtent. A Merkel a Honecker egyik jobb keze volt az FDJ-ban, valamint a Stasi ügynöke volt akik több rendszer ellenes egyeneket es csaladokat küldtek a börtönbe. Az Ursula von der Leyen ugyanugy mint Merkel az FDJ es a Stasi ügynöke volt. Merkelnek sikerült tönkre tennie a nyugat nemet allamot ,most Europa van a soron, mert a harmas Stasi (Kramp-Karrenbauer) fogat addig nem nyugszik, amig minden allamot (magyarorszagot) is nem kenyszeriti a hatalma ala. Ha ugy lesz lefogja Ursula von der Leyen ha kell eröszakkal is le fogja bontatni a Magyar hataron levö keriteseket. Es akkor annyi neked Magyarorszag!
Videó: így tarolta le a BMW-s a magyar családot a horvát autópályánál
Igen ez egyszer fordult a hatarnal elö! De a Magyar utakon es az autopalyakon ez napi renden van, amit senki nem tart nyilvan, vagy kapja fel a fejet. Nap mint nap törtennek frontalis ütközesek, ahol szülök es gyermekek halnak meg. A birosag itelete max. 4 ev vagy felfoggesztve. Ennyit er egy ember elet. Ember elet kioltasa = gyilkossag! min. 20 ev fegyhaz es örök eletre a jogositvany bevonasa! Mert sajnos ez nem igy van tovabbra is elöznek a köcsökög a belathatatlan kanyarokban.
Neonáci lőtte fejbe a német politikust
@teuton: en meg a kommunista berencekkel, ávosokkal nem vitatkozom! Nem vagyunk egy levelen!
Neonáci lőtte fejbe a német politikust
@teuton: Nem akarod eszrevenni te kis köcsög, hogy egy nulla, egy genetikai hulladek vagy, ahogy a Shikari is eszrevette. Szallj mar ki erröl az oldalrol te kis majom es menjel a vissza a dedoba ahol annyit cumizhattal amennyit csak akartal. Vagy itt is csak a cumira varsz?
Neonáci lőtte fejbe a német politikust
@teuton: kedves "te az uton" ismeretlen. A süket dumadat mar elhintettek az ávosok is 1957-ben. A Magyar es a nemzetközi törvenyek ertelmeben nem talaltam a bemondasomnal gyülöletbeszedet, csak a valosagra deritettem fenyt. Vonulj hatra az egy szobas, hatso udvari büdös appartmanodba es csak olvasgassal, de ne szoljal hozza, mert a vilagi nezetekröl, nem beszelve a tapasztalaidrol, halvany rugod nincsen. Az ilyen fazonokat az 50-es 60-as evekben kerekbe törtek a dökös magyarok. Ajanlom, hogy olvasgasd a Kopp Verlag könyveit, hogy felvilagosodjon az a szürke agyad!
Neonáci lőtte fejbe a német politikust
@teuton: te pedig egy kis fasszopos kommunistak segget nyalo kis geci vagy. Tudom, hogy nem a legjobb a Magyar helyesirasom, mert en a Magyar nyelvet tanultam, nem volt könnyü. De, hogy te olyan statistikakra hivatkozol amit a nemet allam lead, arra vall, hogy az IQ = 3. Tudd te kis kreatur, hogy minden nemet statistikat a nemet kormany elöirasai szerint közlik le. Az, hogy hany diplomam van es hany nyelven beszelek, ne zavarjon, mert nem is emlitenem, mert összeszarnad magad a beteges komplexusodtol, kis köcsög. Buta vagy a sötet mint egy lepcsöhaz. Sajnos vannak meg ilyen szar emberek az orszagotokban mint te, ezert nem is juttok elöbbre, mert meg fertözitek a nepet.
Pezsgőt ihatott a Viking Sigyn kapitánya a végzetes ütközés előtt?
Titkos jatek kaszino? Drogen vagy "honfoglalok" szallitasa 2000 EUR p. szemely is szamba jöhet?
Neonáci lőtte fejbe a német politikust
Mar röhögni sincs kedvem ezen a sok nemet hazugsagokon. Akkor nem Antifa, nem baloldali, es nem Grün volt. Ha egy Politikus velemenyevel nem ert egyet egy polgar, akkor az rögtön meg van belyegezve, hogy NACI! Ha a nep tüntet a politikusok diktaturaja vegett, akkor ezen tüntetök mögött tutti ,hogy a nacik allnak. Az, hogy az Antifak a kormany neveben 30 Euros oraber kifizetesevel felgyujtanak autokat, megdobaljak kövel a rendöröket, betörnek üzletekbe , akkor is a Nacik allnak mögötte? Tuti, hogy amikor a russzkik 1945-ben lerohantak nemetorszagot, hogy a Nacik alltak mögöttük. Ennyi Naci lenne Nemetorszagban? Igen, mert a politikusok egy kapal ßart sem ernek. Nem beszelve arrol, hogy mindegyiknek vasarolt Diplomaja es Doktor titele van es az IQ-juk = 3!
Novák: "jövőre 2200 milliárd forintot fordít a kormány a családokra"
@kocogok: a problema az, hogy a Csokkal is rengeteg csalas törtenik a partembereken/komákon/sogorokon belül. Felveszik a 10 vagy 20 Millio forintot, felepitenek egy 90 m2-es hazat Sárváron, majd az anyost vagy az anyat költöztetik be. Nem valoszinü, hogy egy 60 vagy 70 eves idös asszony meg be tudna vallalni 3 gyermeket!
Azok akik pedig ra vannak szorulva, azokat akar milyen kifogasokkal is elutasitanak.
Szegyen!
Három és fél évre börtönbe megy a román kormánypárt elnöke
Erdekes! Magyarorszagon viragzik a korrupcio es senkit nem itelnek el. Egy Dunantuli nagy falu epitesi osztaly vezetöje olyen vastag boritekokat kap az epitesi vallalkozasoktol, hogy a fizetesehez evekig hozza sem kell nyulnia. Ezen epitesi vallalkozok, ugy epitkeznek, ahogyan nekik tetszik es minden tervezesre megkapjak a dicsö alairasokat es engedelyeket! Ha viszont egy "szürke" polgar ad be egy epitesi engedelyt tuti, hogy ezerszer keresztbe huzzak szamitasait. Mennyi börtönt is kapna ez az epitesi osztaly vezetöje romaniaban? Hanynom kell amikor ezeket az epitesi objekteket nap mint nap latnom kell!
Állati módon szétvert egy olasz templomot két bevándorló
Es a buzi papa mindenhol arra keri a nepet, hogy tart karokkal fogadjak be öket! Kerdezem. Hany nomadot fogadott is be a Vatikan? A faß seggfej, vizet predikal es bort vedel!
Kijött egy friss lista a leggazdagabb magyarokról
A Csanyi az OTP ügyfeleinek penzevel lakkozza magat. Nem nehez az ügyfelek penzet kamatoztatni Schweizban es a morzsakat az ügyfeleknek kifizetni. Adjal nekem 100 Mio. EUR-t csak egy evre, annyi penzt kapok a Schweizi bankoktol, hogy le vannak a gyermekeim, unokaim es dedunokaim egy eletre biztositva. Ki vennek az OTP ügyfelek az összes penzüket akkor is mar megteremtette a maga jövöjet a Csanyi elvtars!
Egyszerűen megállt az M1-es közepén egy autós
Nem csodalkozom! Sehol a vilagon nincsen annyi idiota az utakon ,mint Magyarorszagon! Eletveszely Magyarorszagon autoval közlekedni.
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
Szerintem azt sem tudja, mit jelent az a szo, hogy " Apokaliptikus!" Azt nem ertem magyarorszagon, hogy miert csak hülyek ülhetnek a parlamentben es a kormanyhivataloknal mint polgarmester. Megismertem az ott tartozkodasom alatt egy ket polgarmesterrel (polgar Mester) es olyan sötetek voltak, olyan az altalanos müveltsegük ,hogy az IQ = 0,00!
Deutsch: "Soros Györgynek van egy terve" – videó
Hagyd mar ki csavo a Soros Györgyöt! Vagy a nyelveden: csavarinde motoszkalas uzsella.
Soros Györgyöt jol atbasztatok, levettetetek es utana eldobtatok mint egy hasznalt kottont!
Ö nagy ivben szarik ratok csak a Magyar nepet sajnalja.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Csanyi? Nem az aki a banki ügyfelek penzeböl lett milliardos? Szerencsetlen ügyfelek azt hiszik tele vannak penzel, ha a szamlakivonaton nagyobb összegeket latnak, de az nem az ö ,hanem a Csanyi elvtars penze. Az a tied, ami a zsebedben vagy a matrac bankban van. Birka a Magyar nem veszi eszre, hogy minden vonalon hülyere veszik!
Orbán: hamarosan aláírhatják a Budapest-Belgrád-vasútvonal építési szerződéseit
@menekült: miert lenne kidobott penz? Itt is lefognak az elvtarsak par milliardot szakitani!
Videó: járókelőkbe kötöttek bele és verekedtek a Nyugati téren – ki ismeri fel őket?
csak azt nem ertem, hogy miert nem egyedül molesztalja valaki a jarokelöket? Hat (6) szarszaju gyenge elmejü embert miert is nem lehet egyszerüen egy AKM-el kiiktatni? Szüksege van az orszagnak erre a söpredeknek? Nincs! Akkor egyszerüen szamüzni öket Syriaba vagy Afghanistanba! Nem börtönbe, kenyszer munkara a lerombolt arab orszagokba retur nekül szamüzni!
Ma számos nagyvárosra sötétség borul
@egyember: Hat a vazsi szarvaron is olyan sötetek mar most az utcak, hogy nem mersz kimenni este 18:00 ora utan. Hogy ki a vasz lopta el a hianyzo villanypoznakat?