Ludas Matyi

Állati módon szétvert egy olasz templomot két bevándorló
Es a buzi papa mindenhol arra keri a nepet, hogy tart karokkal fogadjak be öket! Kerdezem. Hany nomadot fogadott is be a Vatikan? A faß seggfej, vizet predikal es bort vedel!
Kijött egy friss lista a leggazdagabb magyarokról
A Csanyi az OTP ügyfeleinek penzevel lakkozza magat. Nem nehez az ügyfelek penzet kamatoztatni Schweizban es a morzsakat az ügyfeleknek kifizetni. Adjal nekem 100 Mio. EUR-t csak egy evre, annyi penzt kapok a Schweizi bankoktol, hogy le vannak a gyermekeim, unokaim es dedunokaim egy eletre biztositva. Ki vennek az OTP ügyfelek az összes penzüket akkor is mar megteremtette a maga jövöjet a Csanyi elvtars!
Egyszerűen megállt az M1-es közepén egy autós
Nem csodalkozom! Sehol a vilagon nincsen annyi idiota az utakon ,mint Magyarorszagon! Eletveszely Magyarorszagon autoval közlekedni.
Semjén: a Notre-Dame leégése apokaliptikus értékvesztése Franciaországnak
Szerintem azt sem tudja, mit jelent az a szo, hogy " Apokaliptikus!" Azt nem ertem magyarorszagon, hogy miert csak hülyek ülhetnek a parlamentben es a kormanyhivataloknal mint polgarmester. Megismertem az ott tartozkodasom alatt egy ket polgarmesterrel (polgar Mester) es olyan sötetek voltak, olyan az altalanos müveltsegük ,hogy az IQ = 0,00!
Deutsch: "Soros Györgynek van egy terve" – videó
Hagyd mar ki csavo a Soros Györgyöt! Vagy a nyelveden: csavarinde motoszkalas uzsella.
Soros Györgyöt jol atbasztatok, levettetetek es utana eldobtatok mint egy hasznalt kottont!
Ö nagy ivben szarik ratok csak a Magyar nepet sajnalja.
Először szólalt meg Orbán magánrepüléseiről Csányi Sándor
Csanyi? Nem az aki a banki ügyfelek penzeböl lett milliardos? Szerencsetlen ügyfelek azt hiszik tele vannak penzel, ha a szamlakivonaton nagyobb összegeket latnak, de az nem az ö ,hanem a Csanyi elvtars penze. Az a tied, ami a zsebedben vagy a matrac bankban van. Birka a Magyar nem veszi eszre, hogy minden vonalon hülyere veszik!
Orbán: hamarosan aláírhatják a Budapest-Belgrád-vasútvonal építési szerződéseit
@menekült: miert lenne kidobott penz? Itt is lefognak az elvtarsak par milliardot szakitani!
Videó: járókelőkbe kötöttek bele és verekedtek a Nyugati téren – ki ismeri fel őket?
csak azt nem ertem, hogy miert nem egyedül molesztalja valaki a jarokelöket? Hat (6) szarszaju gyenge elmejü embert miert is nem lehet egyszerüen egy AKM-el kiiktatni? Szüksege van az orszagnak erre a söpredeknek? Nincs! Akkor egyszerüen szamüzni öket Syriaba vagy Afghanistanba! Nem börtönbe, kenyszer munkara a lerombolt arab orszagokba retur nekül szamüzni!
Ma számos nagyvárosra sötétség borul
@egyember: Hat a vazsi szarvaron is olyan sötetek mar most az utcak, hogy nem mersz kimenni este 18:00 ora utan. Hogy ki a vasz lopta el a hianyzo villanypoznakat?
A fiatal házasok akár törlesztés nélkül is kaphatnak babaváró támogatást
most nösültem, tehat fiatal hazas vagyok. 70 eves vagyok, es ugy döntöttünk, hogy mi is varni fogjuk a babat. Kapunk mi is baba tamogatast?
Tarlós szerint akár légkondi is lesz a metrón
szerintem ez a pali szellemi fogyatekos. Meg hogy a XXI. -ik szazadban kimeri jelenteni, hogy a Metro szerelvenyeken akar meg legkondik is lesznek. Szerintem ennek agyi problemaja van, ha ez az ajanlat egy nem mindennapi különleges ajanlatnak lennie kellene. Ki raz a hideg ha csak megszolal!
A fűtésrendszer korszerűsítésére pályázhatnak családok
Jot röhögtem! Van Vasi megyeben egy kis falu, ugy hivjak hogy Szarvár! Na már most erre mondjak a szarvariak, hogy ök mar város. Igen? Akkor hadd emlekeztessem a szarvariak polgarmesteret, hogy vannak olyan utcak szarvaron ahol meg mindig faval fütenek, mert a gaz vezetekek lefektetese csakis ugy müködik az utcaban, ha a lakok azt sajat maguk financirozzak. Miota kell a lakoknak a közeterületeken elhelyezett viz, villany vagy akar gaz vezetekeket sajat maguknak financirozniuk? Kivancsi lennek, hogy kiadta a varosi cimet ennek a 15 ezres falunak?
Három autó ütközött az M3-ason
Tisztazatlan? Tisztazom! A harombol kettö biztos, hogy hülye volt es nem tud autot vezetni!
Balesetek miatt több kilométeres a torlódás az M0-áson
A hülye magyarnak sem az autopalyak szelesitese, sem a sebesseg korlatozasok nem segitenek. A hülye Magyar egyaltalan nem tud vezetni. Beül egy 20 eves füstölgö Audiba a Lada utan es addig nyomja a pedalt, mig valakit meg nem talal. Miert is ne talalna meg, ha centimeterekre van a masik seggeben. Egoistak, agresszivek, es egyszerüen hülyek vagytok az elöirasos auto vezeteshez! Egy orszagban sincs a vilagban annyi baleset, mint ebben a 9 millios orszagban! A halalos baleseteket mar nem is emlitem.
Tarlós verhető – okos stratégiával győzhet Budapesten az ellenzék
Nem is ertem, hogy hogyan kerülhetett ez az ember Budapest vezetöjenek? Egy normalis mondatot meg nem hallottam töle. Meg, ha valami okos tojas meg is irja a szöveget , azt sem tudja elolvasni tisztessegesen. Szegyen nem csak Budapestnek ,de az orszagnak is.
Lecsaptak a rendőrök a két fiatalra, akik felfújták a járdára, hogy átverik a turistákat a bulinegyedben
@desiro: nagyobb gondot okoznak a vendeglatosok, akik atvagjak a touristakat! Hallottam, hogy a legnagyobb Disco is elado lenne, de azt valaszoltak a külföldiek, hogy ott nem hajlandok investalni, ahol a legnagyobb nemet Auto gyar elnöksegi tagjat minden indok nelkül a felfujt Security köcsögök fel holtra vertek. Igy is mar a magyarok a legbutabb Balkan orszagok köze van sorolva. Szegyen, hogy sem a rendörseg, sem a TEK nem tud abban a büdös barlangban rendet tartani! Minel vastagabb a boritek, annal elöbb jatszak meg a harom majmot?
Három liter folyadékra van szüksége naponta egy felnőttnek
@idppp: erdekes! A nemet es az angol orvosok szerint egy felnött ember folyadek igenye naponta max 2 Liter. Ennel több artalmas a vesekre. Termeszetesen, nyaron a forro hösegben nem art a kiizzadt folyadek potlasa. De az sem vag földhöz, ha csak 1,5 Liter vizet iszol. Ugyan az a törveny mint, "akkor egyel amikor ehes vagy es ne akkor amikor harangoznak." Akkor igyal ,ha szomjas vagy.
Nagy Ervin tizenkétszer megrúgta az anyára és gyermekére támadó férfit
Büszke lehet magara, mert amikor egy 16 eves kislanyt is valahol a faluvegen elvertek, megalaztak, csokoltattak a cipöjüket a qrva "csavarinde motoszkalas" lanyok bandaban, amit fel is vettek a Smartphonra, az arra jaro gyalogosok csak neztek ezt a verest es megalaztatast es nem leptek közbe. Ennek az embernek meg helyen vannak a tojasai, nem ugy mint a masik 99%-nak az emberisegnek. Le a kalappal Nagy Ervin!
700.000 magyar nyugdíjast fenyeget a halálos kór
@Eladott Ország: a magyarok mindig is a legpesszimistabbak voltak 1956 utan. De nem is jogtalanul, mert ha elnezed a jelenlegi helyzetet, melyik gyermek, diak lat maga elött jövöt abban az orszagban? Iskolak, ovodak, korhazak romokban hevernek. Azt kivanom, hogy minden diak tanuljon idegen nyelvet es a diplomaja utan minel messzebb kerülje el ezt az orszagot, ami valamikor Europa viragzo orszaga es nepe volt!
Két gyerek is meghalt a hét áldozatot követelő balesetben a 81-es úton – fotók
@vacsi: Nem csak a sebesseg a hunyo! Ha a hülye "Magyar" nem tud autot vezetni, jarjon gyalog! Nagyon sok buta kapott kezhez jogositvanyt egy vastag boritekert!
Két gyerek is meghalt a hét áldozatot követelő balesetben a 81-es úton – fotók
@herczeg0210: Az nem kifejezes Herczegem! Vezettem mar a vilag összes tajan, de ilyen fegyelmezetlenül, agressziven, önzön, butan sehol nem vetenek autot, mint Magyarorszagon. A minap is a 84-esen hajtottam elöirasszerüen 90-el es elöttem 200 meterre at jön az en sajat savamba szemböl egy köcsög terepjaro. Nem rantom felre a kormanyt frontalisan talalkozunk. Persze hogy szerencsem is volt ,mert nem volt az ut padkaknal fasor. Meg annyi lelekjelentekem volt, hogy raneztem a palira, de nem lattam rendesen ,mert a feje lent volt a ket üles között, keresett valamit. Szemet szemert, fogat fogert! Aki a hanyagsaga, vaganysaga miatt embert öl a közlekedesben le kellene zarni eletfogytiglan!
Ha túl sok fehérjét fogyasztunk, rövidebb ideig élhetünk
Igen, nem jo a sertes hus, nem jo a marha hus, nem egeszseges a sok gyümölcs, karos a sok zöldseg, ne igyal tejet, Joghurtot, ne egyel semmit, igy elsz a legegeszsegesebben.
Németh Szilárd megemlékezett Horthy haláláról
Most mar jo lenne ha az elvtarsak az 1956-ban ledöntött Sztalin szobrot is ujra felallitanak es megemlekeznenek Sztalin atya halalanak evfordulojarol is. Ha mar a volt komcsikrol beszelünk!
Halálos baleset történt Szombathelyen
Hat ehhez mit szoljak? Gyakran jartam Szombathelyen es az a sok kis köcsög 20-on evesek ugy mennek a föutakon, mintha 100 eve vezetnenek. Alattuk a 30 eves BMW es nyomjak minden körültekintes nelkül füstölögve több mint 80-al a gazt. Az ilyen faßoknak akik embert ölnek annyi börtönt adnek, mint akik tenylegesen akarva ököllel vagy fegyverrel embereket ölnek!
Zarándokvonat indul a csíksomlyói pápai misére
a zarándokok részt vesznek Ferenc pápa latin nyelvű szentmiséjén, majd délután visszaindulnak Magyarországra.!
Remelem a zarandokok sikeresek lesznek es hoz a nagy papa, Rockefeller Clan csicskasa penzt is nekik.
Ne annak a misejet hallgassatok aki meg egy Centet sem segitett a szegenyeknek, vagy az afrikai ehezöknek!
Minden Cent amit a perselybe dobtok a Rockefeller Bankban, Vatikanbankban landol ;-((((