Madácsi Pali

Hidvéghi szerint Várhelyi Olivér meghallgatásán nem szakmai vita folyt
Nyalonc! Már megint szándékosan kevered az ország érdekét a gazdád érdekével.
Karácsony Gergely kiakadt és felszólította a kormányt
Ártunk és qurmányunk még mindig azt hiszi, hogy őket nem lehet elkergetni és felelősségre vonni.
Közös fellépést sürget a Jobbik az ellenzéki képviselők szívatása miatt
Nincs értelme bemenni sem az orbángyűlésbe. Főleg ha korlátozzák a közintézményekbe a belépési lehetőségét a képviselőknek. Viktor Viktorovics Gecikov felszámolja a parlamentális demokráciát. Mért nincs még ellenzéki bojkott? A szavakból nem ért!
„Az MTVA-székházban elkövetett súlyos testi sértés” miatt felfüggesztették Varju László mentelmi jogát
SZÉGYEN, AMIT MEGENGEDNEK MAGUKNAK EGY ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐVEL SZEMBEN! FedeSS csicskák, meg lesz ennek az ára!
Brüsszel mindenáron át akarja erőszakolni a migránskvótát
Az idén 75000 vendégmunkás "importját" támogatja O1G menekült ellenes kormánya a közösből. Aki "ingyen" jönne mert hazájában üldözöt, vagy üldözött keresztény az a fideSSnek nem kel, pedig a jelentkezők között még válogathatna is.
Az MSZP és a DK nélkül akar közös frakciót a kispesti LMP
Az az 1 fő képviselőjük nyugodtan beülhet a fideSSbe! Legalább le hull a lepel és mindenkinek tisztul a kép.
A hazaáruló Cseh Katalin a migráció pártján áll
Te hazug, bugris, drogos, tolvaj! A keresztény kurdok elleni török háború elitésését megakadájoztad. A menekültek helyett az agresszor pártjára álltál! Megveti tettedet egész európa. Egyébként elő viríthadnád a miniszterséged idején a stadionbeléptetőkre elherdeált lóvét!
Az ügyészség szerint Varju László súlyos testi sértést követhetett el a köztévé székházában
A jó büdös fideszes k. anyjukat! Hazánk nemzetközi megítélése már így is a búvár béka hátsója alatt van miattuk. Mit várnak nem kerül az ügy nemzetközi szintre, a [email protected] túlzott sajtószabadságával? O1G végképp el ásta magát az unióban, csak sajnos a CDU nem őket akarja kilökni a néppártból, hanem hazánkat az EU-ból. Remélem az ellenzéki képviselők ezt megakadályozzák!
Dunaújváros vezetése a vereség után hazavitte a merevlemezeket
Felkell őket jelenteni, nagy ertékre elkövetett, csalás, sikkasztás, hivatali visszaélés miatt. O1G bérencei azt hiszik, hogy a sajátuk amivel gazdálkodniuk, és elszámolniuk kellett.
Üres városháza várta az új újpesti polgármestert
Ez nyílt beismerése annak, hogy nem működtek törvényesen. Könnyebb lesz a feljelentés! Kollektíven vonulhatnak a börtönbe is.
Hollik szerint a főváros felelőssége, ha félkész betonmonstrumok maradnak a Városligetnél
Mivan g^ci tanonc? Tudodva gazdád nem született császárnak! Semmi keresnivalója a várban. A mérhetetlen urizálásotonsk, úrhatnámságotoknak, törvények felett állásotoknak eddig nem volt határa. Megindultatok a kóterbe vezető úton.
Hollik szerint a főváros felelőssége, ha félkész betonmonstrumok maradnak a Városligetnél
Mivan g^ci tanonc? Tudodva gazdád nem született császárnak! Semmi keresnivalója a várban. A mérhetetlen urizálásotonsk, úrhatnámságotoknak, törvények felett állásotoknak eddig nem volt határa. Megindultatok a kóterbe vezető úton.
Visszautasította az alpolgármesteri felkérést a KDNP embere Baján
@CsipkeRózsa: a miniszterálnok egy kényszeres hazudizó, soha nem mond igazat. Még a kérdései is álszent, hazugok. A valósággal megszünt a kapcsolata.
A kormány szerint a török offenzíva nem is a kurdokat célozza
Bravó [email protected]! Amit bofögsz a nép csak igy nevezi; lehazudja a csillagot az égről. Méghogy nem keresztény üldözés, nem népcsoport elleni vallási okból fegyveres támadás. Arról mért nem szólsz, hogy a CDU már nem csak a fideSSt rakná ki a néppártból, hanem hazánkat az unióból.?
Kiborult a közmédia Hadházy táblái miatt
Próbálnának nem "kiborúlni"! Már nem is kellene dolgozni menniük.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
A köpcös tejes erőből védi a keresztényeket! Ja, bocs, az illiberális, korrupt,hasonszőrü demokratikus körökben megvetett senkiházit.
Frissítve! Rendkívüli hír: Tettlegesség és verekedés Pécsen, a Jobbik képviselőjét is falhoz szorították!
A g^ci sisera hada érzi a vesztét! Ennek a szavazókörnek minden képp érvényteleníteni kel az eredményét.
Kubatov-listából mozgósítanak Pusztaszabolcson
Azonnal fel kel jelenteni a fideSSt választás rendjének megzavarásáért, választási csalásért, jogosulatlan adatkezelésért!
Karácsony aktivistái megsértődtek és széttrollkodták Puzsér kampányát
Mit várt ez a barom! Minek ment Karácsany rendezvényére megafonozni? Ez Tarlósnak sem jött be. Egy sutyerák fideSS bérenc!
Tiborcz egymillióra perelte be Karácsonyt
Csak egy szerény javaslat Karácsonyt támogató ellenzéki pártok felé: pereljék vissza a vejkótól azt a pénzt amit EU-s tenderen csalva indulva, végül az após, O1G, nemzeti költségvetésünkből fizetett ki a részére, hogy az OLAF ne vizsgálhassa. Tudtommal az ELIOS nem magyar tenderen, nem magyar költségvetési forrást ígérve nyerte sorra a pályázatokat! Csak a cehket fizette az após a közösből.
A Fidesz szerint Borkai magánügye a szexvideó-ügy
A pofátlanság nem ismer natárt a fideSSnél! A kettős mérce, az álnok hazug áskálódás, a törvények felett állás csak természetes náluk.
Folytatódik a győri, fideszes polgármester leleplezése – videó is előkerült a szexpartiról
Most viszont nem megy a rendőr a vezetőszárral, kamerás kísérettel, mint az ártatlanul meghurcolt baloldaliak esetében!
Puzsér: a Fideszt csak az ellenzékével együtt lehet elzavarni
Csörgő sipkás fideSS bohóc! 14- én mindenképp véged. Bér nyalonc vagy, a helyedben az utcára is szégyelnék kimenni. Tudod a "Szél kormány" mesevilága még nem volt olyan régen.
Deutsch Tamás ledobta az atombombát Karácsony Gergelyre
Tompi! Egy csikkal megint többet szivtál a kelleténél! Hamarosan eljön az idő amikor felelnetek kel a rágalmakért is. Azt azért meg tudod mondani mért titkolja a gazdád, hogy hányfő külföldi vendégmunkás dolgozik a magyar emberek bérének alacsonyan tartásáért hazánkban? És mennyi állami támogatást utal érte valamennyiünk zsebéből, mert a költségvetés az kõzös kassza, nem a miniszterálnok magán bugyellárisa. És eme bugyellárisba mennyi került a Tonyó letelepedési bizniszéből?
Orbán: jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket
Úgy tesz a miniszterálnok mint aki sose hallott a törvénybe foglalt társulási szerződésről! Erről már csak ez jut az eszembe "Zúg az éji bogár, neki meg a falnak,.."
Rendőrt hívtak a keszthelyi ellenzék vezetőjére, amikor el akarta kérni a helyi tévé egyoldalúra sikerült választási műsorát
Agyalágylt csürhe amelyik kampányban rendőrt hív arra aki számon meri kérni a pártatlan tájékoztatás hiányát. O1G rendszere úgy fog össze omlani mint a kártyavár.
Polt Péter azt akarja, hogy gyanúsított legyen a DK politikusa
Poltot azonnal fel kell jelenteni hivatali visszaélés, rágalmazás, választás rendjébe beavatkozás miatt! Az országgyűlés szakbizottságát azonnal össze kel hivatni és kezdeményezni Polt azonnali felmentését. Ha fideSS megvédi, ami szinte biztos, magukra sütik a választási csalás bélyegét! Érzik a vesztüket.