Madácsi Pali

6000 forintot kapnak a választás előtt a ferencvárosi idősek – az önkormányzat szerint ez nem kampányfogás
Ha október 15-én adnák nem lenne kampány fogás! Így viszont a [email protected]áziak pozició vásárlása.Fel kell óket jelenteni.
Kövér László szerint a lelkészek felelőssége, hogy a hívek jó helyre szavazzanak a választásokon
Te Laca! Hallottál már a tiz parancsolatról? Tudod a keresztény-zsidó hit alap tanításáról. Na ha eszerint kormányoztatok volna akkor beszélhetnél, így csak az "Istened nevét hiába a szádra nevedd"pontot is sérted.
Pikóéknak adott igazat a Fővárosi Választási Bizottság: nem történt törvénysértés
Ezvan ha a g^ci csicskái nem látnak el az orrukig. A részben amerika szervereken futó kubatov listára bizonyíték is van. Rengeteg feljelentés lesz ebből. Rájuk borúl amit főztek, mint apatkányírtós szerződés.
Megtámadták Tordait
Nem csak neki van elege az agresszív fideSSböl
Kövér: Gyurcsány célja, hogy polgárháborús helyzetet teremtsen
Te Laca! Téged nem zavar, hogy a bajszod hosszabb mint az eszed? Tudod volt egyszer egy TV székház, ami hogy-hogynem egszer csak leégett. Meg azok a frány utcakövek is meguktól ugrottak a tisztességes sétáló csapatok kezébe, hogy aztán a rendőrok kezét lábát törjék.
TASZ: Gulyás miniszter törvénytelenül kampányol Tarlós mellett
Orbánisztán qurmánya lábbal tiporja a jogot! Már a látszatra sem adnak.
Tarlós: a vitáról való vita méltatlan és álságos
A vitáról csak te vitatkozol! A kihívód és a választók szerint szükséges! Egy gyáva pondró vagy. Október 14-től nyugdíjas.
Távoznia kellett az iskolából egy szekszárdi diáknak, mert lájkolt egy ellenzéki Facebook-bejegyzést
@CsipkeRózsa: a "helyezkedéssel" nincs gondom, a kötelező, vagy elvárt világnézet a tűrhetetlen.
Távoznia kellett az iskolából egy szekszárdi diáknak, mert lájkolt egy ellenzéki Facebook-bejegyzést
Az igazgatonő meddig marad a helyén? A tantestület mért nem állt a diák mellé? Ez megbecsáthatatlan minden demokráciában!
Megszállta a rendőrség a közös VIII. kerületi polgármesterjelölt irodáját
FideSS barmok! Mit fogtok csinálni a közvetlen telefonos kampányotok idején amikor olyan számon zaklatjátok a választópolgárokat amelyet nem adtak meg nektek? Ezután biztosak lehettek az azonnali feljelentésben. Tömeges lesz!
Feljelentést tett a józsefvárosi választási iroda
Pont úgy csinál a fideSS, mintha nem ők alkalmaznák rendszeresen, és bizonyíthatóan a "Kubatov" listát!
Alkotmányjogász: teljes a káosz az Európai Ügyészség körül
A káosz fenntartása O1G-nek az érdeke, ennek a tetünek meg a feladata. Legalább propaganda és látszat szintjén.
Rendkívüli: Donáth Anna apja az MSZP-s lelkész, alkalmazottakat zaklatott a szeretetotthonban
Gyönyörű műfaj a fake news, legalább is Durbincs szerint. Az ártatlanság vélelme még Donáth Anna apját is megilleti, minden jogállamban. @Durbincs! Majd ha jogerős ítéletet hozol akkor nyilatkozz, de az "elítélt" akkor sem minősiti gyermeke személyét! Turkálj még a ka.iban és töröld csak a saját ruhádba a [email protected] kezed, hátha elfedi a gennyes bűzt ami belőled árad!
Titkolja a kormány, hogy hány vendégmunkás dolgozik Magyarországon
Még a végén kisiklana a migráns propaganda! Mert a nállunk dolgozó külföldiek csak vendégmunkások, akik viszont a németeknél kívánnak dolgozni, letepedni azok egytől-egyig terroristák, erőszakos nemi közösülők, egy szóval migránsok!
Újabb fényűzéstudományi mérföldkő az Origón: Karácsony Gergely luxuscsaládjával ehetett süteménykülönlegességeket egy balatonfüredi elitcukrászdában
A családbarát qurmány szerint luxus a család! Sőt egetverő bűn velük süteményt enni egy cukrászdában. Relmélem eltakarodtok a jó bud... 3,14-csába!
Feljelentést tett a DK a Microsoft-ügyben
Ez nem Sukoró, ahol a költségvetést nem érte kár és csak egy nagyberuházás maradt el, viszont akik nem vallottak Gyurcsány ellen letöltendőt kaptak. Itt "csak az ameriakiak" bizonyították Orbánék korrupt törvényszegő viselkedését. Volt már ilyen máskorkor is, hogy a O1G és sleppje csak külföldön bukik le. Oszt "Jó napot!" vagy "Kellemes karácsonyt!" .
Varga Judit: a magyarok nem lebontják, hanem védik Európa értékeit
Egy buliban letett a nyilatkozat előtt Tomcsival, és egy néhány csíkkal több fogyott.
Mindenki megnyugodhat, a Fidesz felkészült az önkormányzati választásra
Houdini tervei alapján készültek az urnák, az elvárt eredménynek megfelelő szavazólapokkal, már csak az eredményt kel bejelenteni.
2000 Ft-ba kerül a csúszda, amit eddig ingyenesen használhattak a gyerekek!
Családbarát qurmány! Saját család.. A többiek pedig nem férnek be az Orvbáni "mi magyarok" közé.
Ezekben az ügyekben képtelen érdemi döntést hozni az Alkotmánybíróság
Ha döntenének beismernék az alapvető emberi jogok semmibevételét Orbánisztánban, nemzetközi szi ten. Alávaló Brigantik. Az olyan döntéseikkel aminek nem lehet külföldi folytatása, akár alaptörvény ellenesen is nyalják O1G valagát.
Rétvári: "az Orbán-kormány 2010-es felállása előtt csak csökkentek a nyugdíjak"
Te Bence, nem sül le bőr a képedről? Mikor emeltetek utoljára családi pótlékot? Ki vonta meg az alkalmazotti adókedvezményt a szegényebb emberektől? Ki ad csak adókrdvezményt a családoknak, ís igy kizárva a kedvezményekből az alacsony jovedelműeket? Azt már nem mered bevallani, hogy a gazdagokat 228 miliárddal tettétek gazdagabbá a szegényektől elvont adóból? Fogadd szivből jövő okádattal vegyes gyűlöletem!
Nyugaton tombol a terrorizmus, szabadság csak itthon – derül ki a fideszes propagandafilmből
Meddig tűri még az EPP a fideSS otromba "asztalra [email protected]ással' egyenértékü rágalmait? Felkérek minden demokratikus uniós képviselőt a felfüggesztett fideSS kizárásának gyorsítására, hogy az eddig elnyert posztokat is veszitsék el. Tegyenek meg mindent egy " Szabad Európa" szerü rádió, TV magyarnyelvü, ingyenesen fogható csatornák kialakításáért!
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
@RonaGyuri: O1G Soros osztöndijjal jutott ki Oxfordba, amit abbahagyott mert honatya lett. Nem a kádár rendszer küldte, fizette a tandíját.
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
@RonaGyuri: nem a támogatási folyamatot írtam le, de a Soros pénzén történt. Sokkal több köze van hozzájuk, mint a szajkózott "Soros tervhez". Ha valaki "bérenc" akkor az pénzért hajtja végre megbízója szándékát, ők rengeteg pénz kaptak pártra, egyetemi tanulásra.
Csúfosan leszerepelt Magyarország a jogállamiságot értékelő listán
@RonaGyuri: mert Soros... , és kivételesen igaza lesz! Ha annak idején nem ad pénzt a fideSSre, nem járatja a sutyerákokat egyetemre...