Madácsi Pali

Ettől okádja el magát a magyar ember: Cseh Katalin első felszólalása az EP-ben
Durbincs! A MAGYAR EMBEREK TÖBBSÉGE, tudod akik nem szavaztak ártunk és qurmányunkra de azért magyarországon születtek és magyar az anyanyelvük, viszont a fényességes O1G tagadja magyarságukat, tőled és az ilyen baromságoktól hányja el magát.
Médialincselésnek nevezte lebuktatását a távozó miniszter
Ezért fél a csúti, korrupt, himivarsejt váladék, a jogállamtól, a demokrásiától a független sajtótól, az értelmes, gondolkodni tudó magyar emberektől.
Nem engednek ellenzékieket indulni az orosz választásokon
Mi a fenének a választás? Az csak úri huncutság, pénz kidobás. Putyin megbízottja nyert 120 évre 452%-al 117%-os résztvétel mellett, és punktum. Aki nem hiszi próbálja megszámolni a 370 évre titkosított, tegnap megsemmisített szavazólapokat 1000 év gulág terhével.
Hiába adakozott az ország: egy fillért sem kaphatnak a vörösiszap-károsultak
Legalább O1G fulladt volna bele! Nem sajnálnám a családjától a rájuk eső részt. Igy viszont 3000 évet érdemel zákában.
Az EP-ben tört ki a háború a Fidesz és az ellenzék között
A fideSS bukni fogja az elnyert posztokat is nagyon hamar. A választások óta ádázul küzdenek a megmaradt tőlük független dolgok ellen. Az EPP pillanatokon belül kénytelen lesz ajtótmutatni nekik! Márpedig a néppárt miatt kapták a poziciókat. amik maradnak az EPP-nél.
Orbán a hvg.hu-nak: a CEU eltávozott Bécsbe, kérdezze az osztrák kancellárt!
O1G egy valódi bunkó paraszt, egy tahó! Pont úgy csinál mi tha nem ő üldözte volna el.
Kocsi Máté szerint a DK áskálódik
Matyi! Úgy csinálsz mint aki nem beszél magyarul! Tudod te mi a kümbség Magyarország, és a fideSS nevü párt között? Nálatok ez a két szó szinonímája egymásnak, pedig nem azok. Ti csak egy álnok, hazug, csaló, korrupt pártnak álcázott rablóbanda tagjai vagytok. Bortönben a helyetek, nem parlamentekben.
Tarlós: az anyagi és technikai feltételek adottak a 3-as metró klimatizálásához
Pista bá'! Ezek szerint csak a szándék hiányzott. Nem kicsit ciki ezzel kampányoln.
Varga Judit: bebizonyítjuk, hogy rendben működik az ország
Feltéve ha sikerül figyelmen kívül hagyni a Nemzeti Együtt Rablókon kivülieket!
Rétvári: A baloldali ellenzék bárkivel összefog a minimális szavazatért cserébe
Érzitek a vesztetek! Ti kicsináltaok a jobb oldalon mindenkit, mert a hegylakó szerint csak egy maradhat. Ez a fideSS demok... akarom mondani diktatúrája. A demomráciákban a saját érdeknek ott van a határa amikor más érdekét sérti. Megegyezést még hirből sem ismeritek ithon. Pedig O1G még Macronnal is lebratyizott Weber ellen. Ne erre varjál gombot!
Tarlós: nem a fővárosról szól Karácsony Gergely kampánya
Hol élsz te debil barom? Hol láttál egy szó utalást Karácsony programjában Gyurcsányra? A valós problémákról szól az egész, men a ülepének nyelvvel sikálásáról mint tied.
Közeledik a választás: Tarlós már ígérget
A két ciklus csak a város kifosztására volt elég! Térítés nélkül tünetek el a vagyonból az iskolák, kórházak. A pozitív szaldó mínuszba fordult, a várólisták végtelenek, a kórházakor be kellene zárni a dolgozói létszámhiány miatt. A gazdája mit szól hozzá, hogy hirtelen megtagadja a fideSSt?
Deutsch Tamás: Gyurcsányék és a többi ellenzéki máris megkezdte az áskálódást saját hazájuk ellen Brüsszelben
Ezt hány csík után tudtad kitalálni? Előtte a fasisztoid pártod még a magyarságát is megtagadta azoknak akik nem értenek veletek egyet! Sajnos még min dig nem kaptátok meg a méltő büntetéseteket a demokrácia szétveréséért, a korrupcióval fűszerezett hatalmi gőgért, a törvények felett állásért, a jogállam eltörléséért.
Boris Johnson: Nem blöff a megállapodás nélküli Brexit
Szét lehet verni az Egyesült Királyságot. Valaha Spanyolország is volt világhatalom, és annak megszünésében is főszerepet játszottak az angolok.
Deutsch Tamás vizsgálhatja az EU-források szabálytalan elköltését
Bolondot csinálnak az Unióból! Kecskére káposztát tipikus esete. Méghogy a fideSS fel van függesztve?
Novák: tízhez közelít a megítélt babaváró támogatások száma
@kereső: aból a "tizhez közeitő"-ből , ami akár 1 is lehet mert már több mint 0 de kevesebb mint 10, nem igazám fog bedőlni egysem, mert tutira valakinek közeli családtagja. A sok érdeklődő csak propaganda, de közülük 1 ezrelék sem kap
Hosszan magyarázta Orbán mi a baja Timmermans elnökké jelölésével
Orvbán, még a magyarságát is tagadod annak aki nem ért veled egyet! Kussolj, nincs beleszólásotok!
Kövér László: a V4-ek nem a probléma, hanem a megoldás Európa számára
Erre a nemzet szégyenére nem lehet mondani, hogy "Bölcs maradtál volna, ha halgattál volna!", de nem csinált volna magából nagyobb barmot + nem járatja le hazánkat.
Varga Juditot jelöli igazságügyi miniszternek Orbán Viktor
Már bocs, de Trócsányi csak a fideSS-t megillető helyre számíthat. Hazánk akkor sem egyenlő a fideSSel , akár hány ezt irjátok le . Mintha a fideSß fell lenne függesztve az EPP-ben, valamint nincs abszolút tobbséguk. Még ha időben sikerülne is újra átverni az EPP-t, a koaliciós partnerek kizártak minden együttműködést O1G nyaloncaival. Itt az igazi bibi, a 2 milliónyi birkával szemben valódi demokratikus 100 milliónyi szavazat. A "nagy vezér" anyit ér mint elefánt popóján a légypiszok.
Tarlós az ellenzéki előválasztási vitáról: "Olyan hülyeségeket még az életben nem hallottam, mint amit ezek az emberek mondanak"
Ezek szerint a fideSS-nek hülyeség az átláthatóan gazdálkodó, élhető, tiszta Budapest.
Tárolósék még több patkányt, hosszabb várólistát, sok-sok mutyit akarnak.
Kálmán Olga nem kért engedélyt kampányvideóihoz az ATV-től, megszólalt a csatorna vezérigazgatója is
Érdekes, hogy ez mennyire "fáj" a fideSS médiának. Az elbukott sajtóperek tömkeleg alapján "tisztában vannak" a személyiségi, szerzői, képmás jogok tiszteletével. Egy kis lejáratásért sorra jelenhetik még a valótlan tartalmú álhíreket.
Újhelyi István: Vajon hogy érzi magát most Áder János? Nem ég az arca, Elnök úr?!
Áder gúnyneve "Bajszos Szar" mejet a demokrácia lebontásában végzett dicstelen tevékenységért érdemelt kizár minden lelkismereti kérdést vele szemben, mivel az nincs neki.
Orbán: a magyar emberek nem akarták Weberéket
Ezek szerint már csak a miniszterálnok meg az ártunk és qurmányunk tagjai magyar emberek.