Madácsi Pali

Orbán megszólalt pelenkaügyben
Viktor Viktorovics Gecikov életkoránál fogva, és az említett pelenkát megtöltő gyermek nagyapja, anyjának apja, épp annyira illetékes mint a lánya. Hazug disznó!
A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés ellen
Az intézmények nyilatkozatainak engedélyhez kötésével épp ma sikerült igazolni a "hazug" jelentés 2. és 5. pontját. Viktor Viktorovics Gecikov és nyaloncai a következő mondatukkal képesek cáfolni az előzőt. Még nem ásták elég mélyre magukat.
Az Emmi szétküldte utasítását: senki sem beszélhet engedély nélkül
Ennyit független intézményektől (Sargentini-jelentés 2. pont) és a szólásszabadságról (5. pont).
Kim Lane Scheppele: Senki se becsülje le az Európa vezetésére készülő Orbánt!
@Shikari: Itt élek, és megfogadtam a zsebducse tanácsát. Nem hiszek annak amit mond, csak annak amit tett.
Kim Lane Scheppele: Senki se becsülje le az Európa vezetésére készülő Orbánt!
@Shikari: Inkább Viktor Viktorovics Gecikov hogy akarta elérni? A félrevezetés, a hamis propaganda, a zsarolás, a kenőpénz az unió politikusaival szemben csal porhintés, csak a hozzád hasonló féleszűekre hat. Esetleg tudnál idézni a magyar közállapotokat méltán bíráló 11 pontból? De a 'migráns"-os pont is csak a keresztényi emberséget kéri számon. Egy barom vagy, ha a magyarok által népszavazáson elfogadott szabályok szerinted putyin pincsijére nem vonatkoznak!
Orbán Viktor: Magyarország védeni fogja a jogait, ha kell, önökkel szemben is
Itt a vége a keresztény álcának. Mindenki előtt nyilvánvalóvá tette euroszkepticizmusát. Holnap pakolhatnak anéppértból, vagy.a néppártok szembe köphetik magukat.
Senki nem tud semmit a gíroszosnál, ahol az erőszak történt
Sok dolog van mi utálatos, de a NER propaganda sz@rkavarásánál nincs mocskosabb...
Avagy hamarabb utolérni a hazug néphülyitést, mint a sánta kutyát. Vajon mért nem a magyar emberek jogainak, lehetőségeinek és közös pénzeinek a 11 pontban összefoglalt elrablásáról szoló Sargentin-jelentés ről irnak, akár vázlatosan?
A Fidesz felszólította az ellenzéket, hogy utasítsa el a Sargentini-jelentést
A jelentés nem a menekültekről, hanem a FIDESZ által szétvert magyar demokráciáról szól. A hazudozásuknak véget kel vetni. Itt az ideje a számvetésnek. Van miért rettegniük, de megérdemlik.
Sűrű kioktatások között vallotta be az államtitkár, hogy az Orbán-kormány kórházreformra készül
Az, hogy a Viktor Viktorovics Gecikov szektások azt kapják amit választottak még hagyján. De a többiek, akik nem szavaztak rá, a lakosság 2/3-ának tragédia. Szörnyű lesz anyaloncoknak amikor ráeszmélnek, hogy a propganda és a judáspénz már nem segít, mert az emberek elkezdenek a szemüknek hinni.
Súlyos szavak a Honvédkórház működéséről; Ajkán távozik a sürgősségi osztály éléről a főnővér
A paraván inog, de Viktor Viktorovics Gecikov kormányának csak az a fontos, hogy állva tartsa. A zemberek, azaz a betegek érdeke egy fikarcnyit sem számít.
A DK a Hágai Nemzetközi Bírósághoz fordul az éheztetések ügyében
Még a végén lesz egy ellenzéki párt az orbángyűlésben. A fideSS ösztüze garantált, miközben a fennen hirdetett keresztény álca alatt a szentírás tanait tagadják.
Szél Bernadett továbbra is a frakció tagja marad – Kanász-Nagy Máté szerint "nincs szó az LMP összeomlásáról"
Az orbánbérencek még mindig a "21. századi párt" néphülyitésnél taranak. A kongrasszusuk egyetlen tisztességes célja a párt feloszlatása lehet! A magyar demokrácia felszámolásában tevékenyen vettek részt.
A Fidesz nem vesz részt a devizahitelesek miatt összehívott parlamenti ülésen
A fideSS ismét hitet tett: mi lopunk, ti kussoltok! Gergelyt idézve "nyazsgem!". Ezeket még csúfolni sem lehet honatyának, mert még az is szégyent hoz a szó tartalmára. Barna nyelvú nyaloncok! Bernike, ugye örülsz?
Talán szólni kellene a kormánynak, hogy a határokon belül is élnek magyarok!
Most a akkor, hogy is van ez a nemzetállam kérdés? Mert az elcsatolt területek nagyrészén nem a magyarok voltak többségben? Sőt Lukács Bánya (Banja Luka, magyar neve Orbászvár) lakosai nagyrésze muzulmán vallású. A magyaranyanyelvüek szinte nem éltek ott. Szinte kizárt, hogy a török kiűzése után a bosnyákok ne megszálló idegen vallású hatalomként tekintettek az Osztrák--Magyar Monarhiára! De területileg Magyarországon éltek, mint ahogy többi salyát régiójában többségben élő nemzetiség. Azt is meg kellene emlitani trianon kapcsán, hogy a Nagy Magyarország lakosainak többsége nem volt magyar anyanyelvű. Mit is beszélek, így oda a nemzetállami délibáb!
Óriási bejelentés: mégis megtartják a rendkívüli ülést a magyar parlamentben a devizahitelesekről
@1magyar: ez sajnos csak remény marad, mert a fideSS nem fog megjelenni sem. Nekik csak a lenyúlható lé a fontos.
Megbüntette Gyurcsány cégét a jegybank
Viszont a Questor egedély nélküli több százszoros értéku kötvény kibocsátása szóra sem érdemes. A kisbefektetők ihatnak a pénzükre hideg vizet, holott az állam a törvénytelenül ott fialtatott pénzét benfektes információ alapján kivette. Ez minden jogállamban Viktor Viktorovics Gecikovnak 30 év letöltendőt jelentene!
Kabaré újratöltve: meg se kérték rá, de az LMP nem fog össze Rákospalotán
Belehúznak a fideSS érdekében, hogy annyi voksot se szerrezzenek ahány ajánlásuk volt, vagy kapnak a fideSS-től, a jelöltállitáshoz. Mit keresnek még a szabad sajtóban a demokratikus oldalon? Ideje lenne őket a helyükön a fasiszta állampárt mellett kezelni.
LMP: "nemzeti tragédiához" vezetett az Orbán-kormány politikája
az LMP segítsége nélkül esélye sem lenne erre Viktor Viktorovics Gecikovnak. Azért egy kis gyurcsányozás hiányzik az írásból, mert így mintha DK-s nyilatkozat lenne.
Hollik: a Fidesz-KDNP készen áll a küzdelemre a liberális politikai erőkkel
Azt, hogy mit jelet kerszténynek lenni a szentírás elutasitásával Orbán megtagadta. A kersztény, vagy nemzeti jelzőt egyenlővé tette a a kádári szocialista minősítéssel. A demokrácia tűzzel, vassal írtandó a fideSS politikája szerint, hisz liberális. Putyin pincsije a világháborúkhoz vezető régi eszmék újra hirdetésével, beígért ismételt megvalósitásával a pusztulást, megsemmisülést hozza ránk. Megvalósitásához pont olyan arányban van forrása mint Észak
Koreának a világ elleni harcához. Viktor Viktorovics Gecikovnak az új dolgoz várban lévő dolgozó szoba helyett gumiból járna egy, rácsos ablakkal.
A kormányszóvivő szerint politikai nyomás áll a kötelezettségszegési eljárás mögött
@Nessy: majdnem egyet értek veled.a különbség köztünk itt van: "Pártunkat és kormányunkat" helyett én így vélem: "ártunk és qurmányunkat"
A kormányszóvivő szerint politikai nyomás áll a kötelezettségszegési eljárás mögött
Kamu, hamuka! A törvénytelenséget, a csúsztatást, az érvényben lévő általunk is ratifikált nemzetközi egyezmények figyelmen kívül hagyását fogják szankcionálni. Az engedély nélküli határátlépés és annak elősegítése eddig is bűncselekmény volt hazánkban is.
Módosult a Btk. a veronai buszbalesettel összefüggésben
@Horizont: mert a NER lovagokra a törvények nem vonatkoznak. a mostani szigorítási hazugsággal is csak az alkalmazott gépkocsivezetőt büntetik, fa lelősöket nem is keresik.
Odaszúrt egyet Gyurcsánynak az LMP
A "Lehetsz Megélhetési Politikus"-ok pártja minden erkölcsi alapját elveszette. Akár a fideSS frakcióba is beülhetnek, velük szemben úgysincs soba semilyen aggájuk. A szólás szabadság és gyülekezési jog komly csorbítása náluk szóra sem érdemes, de egy kis Gyurcsányozásra bármikor kaphatók. Politikai kurtizánok.
A bíróság másnak ítélte a birtokát, L. Simon mégis sajátjaként vallotta be
Ki merészeli úgy gondolni, hogy rájuk is vonatkozik a törvény? Ezen az apróságon mindíg simán atlépnek! Még a törvénykezés közben is.
A kormányon kívül senkinek sem tetszik a cafeteria kivéreztetése
De nekik nagyon! Hisz adót, emel és pénzt von el az emberektől. Az azért mégsem lehet, hogy mindenki jól járjon. Tessék tudomásul venni, hogy itt csak a Nemzet Egyesült Rablói (NER) élvezhetnek támogatást
Fidesz: Soros hálózata elmozdítaná a kormányt
Akkor tört volna le a keze amikor fizette Orbán Viktor tanulmányait még pénzt adott neki a fideszre!