Madácsi Pali

Már most belebukott a paksi beruházásba a miniszter?
@tulipan: annak lesz nagyon súlyos következménye ha megcsinálják. Fojóból még senki nem csinált halászlevet. Süli tisztában van a nagyonsok megoldatlan problémával, ezért késik. Majd "Rezsi Szilárd" megoldja, mint a birkózó csarnokot.
Baka András is a Handó ellen mozgolódó bírók mellé állt
@Madácsi Pali: valami csoda folytán eltűnt a hozzászólásom írása közben azt ihlető LMP- FIDESZ közeledést taglaló cikk.
Baka András is a Handó ellen mozgolódó bírók mellé állt
Az LMP-t eleve Viktor Viktorovics Gecikov és ügyvédje grundolta a fideSS "demokratikus" külső támogatására. Ellenzéki előadásaik soha semmilyen valódi hatást nem értek el a fideSSel szemben. Kipótolták a 2/3-ot ha kellett, és szétzilálták az ellenzéki összefogást. Aki a fideSSnek ártott azt megbüntették, leváltották, kizárták vagy kilépésre kényszerítették. Nem közelednek egyenlőre a fideSShez,mert mindig is az ő szekerüket tolták, zöld demokrata álcaháló alatt. Most csak a háló szakadt szét és mindenkinek látni engedi a valót.Majd akkor fognak közeledni ha a bejutás lehetősége elvész és társulnak a KDMP mellé.
Újabb intézkedés: a kormány így folytatja a hajléktalanok elleni hadjáratát
A nem hajléktalan éjszakai gyalogosokat viszont törvénnyel kényszeriteni életveszélybe, a csomópont felszini zebra nélküli forgalmába, keresztény cselekedet! Barmok! Az élethelyzetüket prőbálnátok megoldeni, amibe a törrvényes forintositás utáni kilakoltatásokkal kényszerítettétek az embereket. Galát, álkersztény rabló banda.
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon
Ha máshol nem is de legalább retorikában, mert a fideSS saját törvényi meghatározását is minimum 90%, de néha 99%.al -al múlja alul a migráns áradat.
Fidesz: a baloldal kifosztotta Budapestet
8 év után most felébredtek. Lapátolnák lócitromot vissza a paciba.
DK: Rendkívüli ülést tart az Európai Néppárt elnöksége a Gruevszki-ügy miatt
Ezt is biztos "Soros" tervelte ki. Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnok nem tehetett mást.
Nincs épeszű magyarázat arra, miért nincs tranzitzónában Gruevszki
Mit kel ezen csodálkozni! A baltásnál is elrendezett mindent az a 7,2 milliónyi $. Az, hogy ez egy cseppet törvénytelen az csak Poltnak nem tűnik fel.
Az elítélt macedón exkormányfő vezette a magyar diplomáciai autót, amivel Magyarországra szökött
Igy van ha valaki tele pénzes erszénnyel 'menekül", akár a törvény elől, akkor Viktor Viktorivics Gecikov segít. Még az sem számit, hogy jön vagy megy. Ezt csak a földhozragadottak vélik szöktetésnek! A törvények felett létezők ezt kéz kezet mos alapon rendezik egymásközt.
Varga Mihály súlyos vádakkal illette az utolsó pillanatban lakástakarékot kötőket
Hallot már ez a szakmáját elárulő gerinctelen féreg a jogállam alapját képező ártatlanság vélelméről? Ezt pedig még ők is megkapták. Egy hatályos törvény nyujtotta lehetőséggel élni nem erkölcstelen bűn, mint ahogy ezt a lenetőséget a jigalkotás minden előírását felrúgva 48 órán belül elvették.
Orbán: 2030-ra Magyarország tartozzon az EU 5 legjobb országa közé!
Viktor Viktorovics Gecikov miniszterálnok és strómani körének már eljött a kánaán. 30-ra rajtuk kívül max senki nem marad az országban, mert eltemetik, vagy lelép családostól külföldre.
Elzavarták a macedón tévéseket Orbán házától
Majd évek múlva valamelyik külföldi bank könyveiből az is kiderül mennyibe fájt az önzetlen, baráti segítség.
Botrány! Igen harciasan osztotta a kormányt Vadai Ágnes dk-s képviselő a parlamentben!
Talán nincs igaza? Esetleg valótlan ságot állitva rossz szinben tünteti fel a fideSS-t? Vagy talán az a megengedhetetlen cselekedet, hogy mint képviselő, mint ellenzéki politikus fel meri hivni az emberek figyelmet, a propaganda média megkerülésével, a fideSS ténykedésére?
Magyarországról szertegurulnak az uniós támogatások Delaware-től Tallinig
Működik a Nemzeti Együtt Rablás. Az uniós ügyészség sok ilyen csodát tudna felszínre hozni, ezért sérti a szuverenitásnak álcázott, valójában a fideSS fehér galléros bűnözőinek érdekeit.
Elkaszálta az NVB az MSZP népszavazását a kórházi VIP-ellátásokról
Igazából a kérdéseket a nemzeti álnév alatt működő fideSS csinovnyikok gáncsolták el.
Bűncselekmény hiányában megszüntették az Eliosszal szembeni nyomozást
A legjobb reklám az uniós ügyeszség szükségessége mellett! Amúgy ez csak természetes, hisz az apósa sem volt megvesztegethető a neki átutalt több mint 7 millió dollárra,l amit a baltásért kapott. Ja a falopás traktorát sem sikerült megtalálni, ami előtt fotózkodtak.
Teherautóról küldött kemény üzenetet Verhofstadt Orbánnak – fotó
"Orbán megmenti európát a migránsoktól" lesz a lépaláírás a Pesti srácok által prezentált MTI "hírben".
Teherautóról küldött kemény üzenetet Verhofstadt Orbánnak – fotó
@namihami: simán, hisz az ENSZ menekültügyi egyezményélt is Soros intézte.
Ujhelyi István történelemkönyvet küldött Junckernek
@FLETÓ: tudod nem csak a fideSS hívők magyarok. Bár ezt tényt Viktor Viktorovics Gecikov rendre figyelmenkívül hagyja.
Orbán beszéde Tisza Istvánról: rossz európai döntések sorozata sodort minket a világháborúba
Miniszterálnok úr! Várja meg amig az angolok salyát elhatározásból elkövetik a gazdasági harakirijüket! Voltak Ők a világ vezető hatalma, majd az uniós csatlakozásuk előttmegszünt gyarmatrendszerük és tönkrement gazdaságuk mellett küzdöttek terrorizmussal és polgárháborúval. A megszünö gazdasági előnyük miatt bankrendszerük és autóiparuk zsugorodása miatt a 29-es válsággal összevethető katasztrófa vár rájuk az önhöz hasonló politikusaik miatt. Magyarszág Mátyás korában volt a fénykorán fejlett multikulturális államként.
Ne felejtse el az sem, hogy közvetlenül trianon előtt a Nagy Magyarország lakosságának 55%-a volt magyar anyanyelvü. A többiek: románok, szlovákok, németek, szerbek, ruszinok, horvátok, stb 45%- át tették ki hazánk népességének. Ezért ne papoljon a történelem elferdítésével nemzet-államról! Magyarország feldarabolásához is a nemzetállami eszme vezetett. Hazánk nagyjai között elismerten szerepel Zrinyi a nagy honvédő, aki egyben horvát bán, vagy Weiss Manfréd cseh országból származó zsidó, aki létrehozta Csepelen a vasművet, és sokáig sorolhatnám nem "magyar" családnevü tudósainkat, feltalálóinkat, hős katonáinkat akik Magyaroszágnak szeredtek dicsődicsőséget. MAGYARORSZÁG SIKEREI IDEJÉN MINDIG MULTIKULTURÁJU ÁLLAM VOLT!!! Mint most az USA. A bezárkózó nemzet államok mindig vesztesek.
Orbán: van erős gazdaságunk és erős szövetségeseink
A miniszterálnok ezen véleménye akár igaz is lehet, csak a megfelelő hivatkozási alapokat kel hozzá megtalálni. Gazdaságunk a harmadik világgal összehasonlitva tényleg nyerő, de szövetségi rendszerünkben szánalmas. Szövetségesei Erdogán és Putyin hazájukban mindenek felett álló tekintélyelvü vezetők, de ismét a szövetségi rendszerünket alapul véve már nem igazán szalonképesek.
Már a gallyszedést is büntetik
@Klubtag: ne legyenek illúzióid, az akkori tolvajt most sem fognák el! Max új rendőri vezetőket neveznének ki az ügy miatt leváltottak helyére. A "salyát láb"-ra még közvetve is tilos rálépni!
A Fidesz feljelentette Demeter Mártát
Az ügy kisértetiesen kezd hasonlitani az UD ZRT esetre. Ott is évek mulva mondta ki a bíróság, hogy a kiszivárogtatott titkokat a fideSS hozta nyilvánosságra, de eljátsztták a felperes vagy ügyész szerepét a nyilvánosság előtt. Azért van némi bizonytalanság az előző véleményemben (felperes vagy ügyész) mert egyik esetben sem tisztázott a fideSS prominensek szerepe.
Már a gallyszedést is büntetik
Szomorú statisztika lesz a saját fűtetleln lakásban megfagyók számának emelkedéséről. Viszont a fideSS véleményét Lázár már rég elmondta: "Mindenki annyit, ér amennyije van!"
Reagál a CEU: Tényleg egy amerikai "kulipintyóban" tanítanak?
@Shikari: Te f@szkalap! Semilyen képzésnek sem feltéle az előadóterem birtoklása, még Orbánisztánban sem.
Schöpflin György: A kormány nem engedheti, hogy a CEU rektora zsarolja
Meg jó büdös K... nyád.! Remélem a CEU lesz az utolsó szög a fideSS koporsójában! Legalább néppárti ként. Azt azért mégsem látom, hogy a Soros segítségével "kreált" ( ha már az egyetem is kamu) diplomákat tucatjával adnák vissza a kormányon lévők.