Madácsi Pali

Republikon: Nem valószínű a Fidesz-kétharmad
@Béla333: tolja el a piros biciglijét! Eleget ártott már az orbánváltásnak.
Kovács Zoltán nem száll le a döglött lóról - sumákoltak, kiderült, de ő üti a vasat tovább... - Városi Kurír
Ha ennyire gyűlöli azt akinek a pénzén , és egyetemén szerzett diplomát az lenne a minimum, hogy vissza adja azt!
Republikon: Nem valószínű a Fidesz-kétharmad
Szél térült-fordult és szállítja az eredmény. Javaslom mindenki úgy nézze a szavazólapokat mintha azon LMP nem szerpelne, ha el akarjuk kerülni az Orbáni megtorlást!
Fidesz: Soros zsoldosseregei folyamatosan támadják Magyarországot
Orbán és maffia hálózata semilyen kritikát, ellen véleményt nem tűr. A demokráciát kiiktatta. A hadsereg új fordulat a retorikájukban, melyre hivatkozva április 8 után ha hatalmon maradnak megkezdhetik a fegyveres megtorlást, elszámoltatást. TISZTA TÖRÖKORSZÁG!!! Csak Erdogan Gülenre hivatkozik.
Kiakadt a Fidesz Ungár Péter telefonos kampányán, miközbn adatvédelmi szempontól számos necces ügye van
A miniszterálnok és alakulata már többszö bizonyította, hogy Orbánisztánban a törvények rájuk nem vonatkoznak.
Miniszterelnök úr csak beugrott, nem szabad ebből semmi rosszat kihozni
@Shikari: van az aszint ami alá nem megyek ön után! Nem elsőgenerációs értelmiségiként lelke rajta.
Miniszterelnök úr csak beugrott, nem szabad ebből semmi rosszat kihozni
@Shikari: nem hiszem, hogy nem tudja mit jelent a cselekvőképes kor. Tudja ahoz kötik a választó jogot is. Miért kel mindenkit hülyének nézni?
Demszky Gábor nagyon kiakadt, hogy Szél Bernadett futni hagyná Polt Pétert
Másfél éve az a véleményem az LMP-ről, hogy az udvari bolond szerepét játsza. A jogos kritikákat úgy adják elő, hogy a király nevessen rajta. A megoldásuk már nem az ő dolguk, sőt ha megoldás nem a korona felől látszik kibontakozni, tesznek ellene. Most mindenki előtt világossá tették kit szolgálnak! Számukra afideSS minden tette bocsánatos bűn. Az ellenzéket alázniuk kell.
Vége a színjátéknak: az LMP senkivel sem fog összefogni
@Manhattan: ehez a szövetséghez a Lehetsz Megélhetési Politikusoknak elkellene érni a bejutási sküszöböt. Nem fogják. Arcon csapták a kormányváltást akarók többségét, már nem hisznek nekik. Béla333 minősithetetlen kommentjei minden értelmes, internet felhasználót taszítanak.
Miniszterelnök úr csak beugrott, nem szabad ebből semmi rosszat kihozni
@Shikari: mint ahogy sem Gyurcsány, Molnár, Vona vagy Szél sem! Az óvodások, iskolások messze vannak a cselekvőképes kortől. A kampánynak, politikusnak a gyerekek közöttsemmi helye! Magán emberként, szülőként menjen gyermeke, unokája iskolájába iskolai ünnepre, szülőértekezletre! Ezzel ön is tisztában van, biztos vagyok benne, hogy paragrfust is tud hozzá idézni.
Fideszes EP-képviselő: újabb politikai támadás készül Magyarország ellen
@Shikari: sőt érvénytelen és eredménytelen népszavazást is tartott, ahol a "magyarok" 98%-a támogatta. Igy kerültünk több mint 7 millióan a nemzeten kívülre. A menekült áradat mintha nem ide tartana és Merkelt , akivel álitólag egy pártcsaládba tartozik, mégis újra választották. A csúti g^ci viszont űlni fog.
Fideszes EP-képviselő: újabb politikai támadás készül Magyarország ellen
@Shikari: ja pont úgy demokrata mint Hitler volt! A demokráciáról egyezik a véleményem a több min 500 millió uniós polgáréval. Picit többen vannak mint a 60 000 orbáni menetelő.
Miniszterelnök úr csak beugrott, nem szabad ebből semmi rosszat kihozni
Mintha Orbánisztán törvényei tennének arról emlitést, hogy oktatási intézményben tilos politikai tevékenységet végezni. Vagy ez már nem is politika, csak a főméltóságos csúti g^ci megtekinti kikből lesznek az alatvalói. Tudnám cifrázni hova menjem a fenyegetőző patkány!
Fideszes EP-képviselő: újabb politikai támadás készül Magyarország ellen
@Shikari: soha nem voltam kommunista! A fideSS a fasizmus valamennyi ismérvét magára vette.
A szabadság (liberty) szeretete valamennyi őszinte magyar ember sajátja, akikre a törté elem során büszkék lehetünk. Ez csak az orbáni fasisztoid rendszerben a programozott droidok fejében szitok szó.
A Fidesz szerint a Jobbik Simicska pénzén vásárolja meg az ellenzéki jelölteket
Gyulus! Kapj már a fejedhez! Akár mi lesz a választás eredménye, az új parlamentbe nem fogsz bekerülni. Oda a mentelmi jog.
Fideszes EP-képviselő: újabb politikai támadás készül Magyarország ellen
@Shikari: az államrend elleni izgatás akkor is törvénytelen volt. Az utcai harcokat több heti uszitás után fidesz ultrákkal sem sikerült iteljesíteni, a tv székház felgyújtotta magát, au utcakövek magukat felszedve tördelték a rendőrök kezét, lábát. Orbán ténykedését a törvénytelenül elfogadott alaptákolmány nem legalizálta! A lengyelek jobban félnek az orokszoktól, mintsem megkockáztatnák a 7 cikkelyt. Putyin pincsije magára maradt. A soros duma nagyon ócska, most bukott meg Bayer főülepfényesítő az áltitkoszolgálati mesterkedésével. A nem hithű orbánárják megfenyegetésével a miniszterálnok magára húzta az eltakarításának elemi igényét.
"Aggasztóak a magyarországi fejlemények" – ezt gondolja az EP alkotmányügyi bizottsága
Mindenkinek el kell menni szavazni a többséget zsaroló, fenyegető fideSS maffia ellen! Itt márcsak azt kell eldönteni mi megy a levesbe az ország, vagy a komány?
Bayer Zsolt tényleg titkosszolgálatok segítségével kezdte el megszervezni a Soros-hálózatot?
Hát ezért bojkottálja a fideSS a nemzetbiztonsági bizottság ülését. Azt remélték nem derül ki a választásokig, hogy lábbal tiporják az alaptákolmányt és a törvényeket.
Bayer Zsolt csapdát állított, de áldozatai csapdájába sétált bele
@namihami: önszerint Bayer és Orbán azt csinál amit akar. Aki megvédi magát a hamis vádtól az a hibás.
"Az MSZP van a legnagyobb bajban" – Deák Dániel politológus szerint "soha nem látott káosz van az ellenzéki oldalon"
Nem véletlenül íratta így a miniszterálnok a választási és párttámogatási törvényeket. A Lehetsz Megélhetési Politikusokat választási párt ként kell ezután kezelni. Ha a fideSS elveszi a relativ többséget Vona vagy szembe köpi a választóit és önmagát, vagy tényleg Orbánt vált, de ahoz meg kell egyezni a baloldallal.
Mindent a hazáért Bombasztikus LMP-bejelentés
A Jobbik nem lép vissza, ezért gyengitik a baloldali jelöltet! Bravo lömöpö, Szél koronázni akar!
Szél Bernadett szerint ma a kormányzás csupán a korrupció mellékterméke
@Béla333: az LMP és ön az elszámoltatás két akadája! Felhívom a figyelmét, hogy ma 2018. március 21. van nem 2011. Az Orbán kormány 8 évét kikapcsolta a tudatából alaptákolmányostól, alkotmányos költségestől, a nemzet vejkójával, Kósa 4.3 milliárd eurójával, Orbán 7.2 millió $-ával amit a baltásért kapott, az összes brókerbotránnyal együtt, a nem fideSS szavazók nemzetből kitagadásával és megfenyegetésével stb együtt. A kollektiv bűnösség benesi elvét ön akár a polgárháború kirobbantásáig követi. A fideSS 8 éve alatt az MSZP vezérkara többször kicserélődött, a felső vezetésből a fideSS kollaboránsok, velük vizizők kikerültek. Az önök által annyira gyűlölt Gyurcsány 2000-ben nagyvállalkozóként lépett be az MSZP-be, vagyonát nem politkusként szerezte. Karácsony Gergely 2009-ben lépett be az LMP-be. A 10-es választás kampányfőnöke, majd a frakcióvezető helyettese volt. Ennek az embbernek az értékrendje nem változott, viszont a politikai környezet 180°-ot fordult! A jelenlegi óriás mértéku korrupció nagy probléma, de a legnagyobb a beígért orbáni leszámolás. Ezt figyelmen kívül hagyni óriási politikai bűn! Egy szállóigévé vált szólás alapján szabadon: Ezt elkurták (LMP), nem kicsit, nagyon!
Szél Bernadett bejelentette, hogy itt a vége, az LMP már tárgyalni sem akar a koordinációról
@Béla333: Hány helyen a leg esélyesebb az LMP jelölt? Segitek jelenleg 1, de holnap utám már 0.
Kassai Dániel már önként visszalépett. A maradék 105 jelölt csak a kormányváltás lehetőségét rontja a töredékszavazatokból elérhető 1-2 listás helyért, akkor amikor a választók többsége kormányváltást akar. A fentiek alapján Szél vagy hülye, vagy szándékosan tolja Orbán szerét. A választók bölcsességét kár lebecsülni, a billegő körzetekben biztosan kifogják választani az esélyes jelöltet. Béla ezek szerint Szél kormány nem lesz a következő 30-40 évben.
Az LMP lemondott 150 millió forintról, és a jelek szerint szégyelli
@koszpeko: ebben igazad lahet. Ha igy van, az eleve esélytelenek remélem követik a jó példát!
Szél Bernadett bejelentette, hogy itt a vége, az LMP már tárgyalni sem akar a koordinációról
@Béla333: most jelentette ki a 6%-os miniszterelnök jelölt, hogy a választók akarata nem érdekli.
A 105 indulóval csak az Orbánváltást nehezítik. Ezek után remélem Szél még egyéniben sem jut be, és a Lehetsz Megélhetési Pulitikus küszöb alatt marad! A válaaztók nem hülyék, a pávatánc végetért.
Az LMP lemondott 150 millió forintról, és a jelek szerint szégyelli
@koszpeko: olvassa figelmesebben! "Mikor még nem derült ki Kassai döntése," Tehát ez az egyéni jelölt Kassai Dániel döntése nem pedig az elnökségé. Szélnek a legkevésbé volt inyére, hisz igy ugrott 150 millió támoatás, de Hadhazy is inkáb visszaléptetéseket fogadna.