Madácsi Pali

Orbán nem mondta ki, hogy a szélsőjobbal szövetkeznének
Ha a zemberek megtapasztalnák a német és francia városlakók sanyarú sorsát mert "egy baloldali kormánnyal már úgy néznének ki a városaink, mint egyes franciák, németek", akkor Viktor Viktorovics Gecikov rácsos ablakból csikos ruhában csoldálná a naplementét élete végéig.
Nem mentek el a fideszesek a nemzetbiztonsági bizottság ülésére, amit a Strache-ügy miatt hívtak össze
A g^ci K anyátokat képviselőnek hazudtt szemétládák! Mert az O. Flóra névazonosság mennyivel komolyabb ügy mint amibe az osztrák alkancellár bele bukott? Pedig Ő csak olyan médiát akart mint a tietek!
Hatalmas meglepetés: a Fidesz réme nyerte az EP-választást Hollandiában
@Klubtag: megsemmisítő erejü lessz a fideSSre a kijózanodás, amikor már nem tudnak majd tovább hazudni. Előbb utóbb rájönnek a birkák is, hogy európában béke van hiába háborúzik a g^ci 10 éve.
Hatalmas meglepetés: a Fidesz réme nyerte az EP-választást Hollandiában
A példa adott. Aki európai létet akar hazánkban az elmegy és szavaz O1G ellen!
Kocsis Máté Makón félt a bevándorláspártiaktól
Te hig agyu kretén! Az erős nemzetállamok a mút században 2-szer rombolták le európát, és sok millió ember haláláért felelősek!
Nagyot akart kampányolni az érdi fideszes polgármester, feljelenthették
2700 ember jogtalan adatkezelési ügye semmiség a "O Flora" ügyhöz képest! Mármint a fideSS szerint, vagyis amit szabad Jupiternek...
Így reagált Szijjártó Péter a német külügyminiszter éles bírálatára
Te balf.sz g.ci tanonc! Ennyire hülye vagy, vagy másokat nézel bolondnak? A német kritikában szó sincs bevándorlókról, ellenben áldatlan, tevékenységeteket joggal bírálják. Amire persze nincs válaszotok!
Orbán megköszönte a magyar gazdák támogatását, és felhívta figyelmüket a migránsveszélyre
Élő menekültet hazánkban a lottó ötösnél kissebb eséllyel láthatunk, viszont csókosaid pénzlenyúló tevékenységébe minden nap bele botlik minden magyar!
Gulyás: az EU utolsó sikere a bővítés volt
Mért a gazdáddal mindent megteszek a lenyúlható pénzért és a demokráci ellen!
Orbán: Brüsszel elvenné a gazdák pénzét, és a migránsoknak adná
Ha Lölö a legnagyobb magyar gazda, akkor meg is érdemli! A strómanod nem GAZDA, hanem az intéződ a birodalmodban.
A Fidesz szerint "a szocialisták üzleteltek Pecinával"
Volt egyszer egy Népszabadság amit a leleplező sorozata megjelenése előtt egy nap alatt, minden törvényt felrúgva bezártatok! Nem az MSZP, hanem ti te takony.
Ara-Kovács Attila: Az osztrák dominó
Vitya lapit mint tehénlepény a fűben! Beomlik a homokvára, oda az osztrák példa, és egy pillanat alatt vált nyilvánvalóvá, hogy kompromittáló adatok nem csak Putyinnál lehetnek. Ide már Polt ügypártoló nagyon pici lesz. Érik a kiosztott sallerekre a válasz, de őt nem fogják befogadni min Gruevszkit néhány milla euróért.
Halász János szerint "az ellenzék kezdettől fogva falaz" Czeglédy Csabának
Ha leírnám mit dondolok arról aki világra hozott, kitiltanának, így nem teszem. Egy kérdés: sikerült már összehozni akár egy koncepciós per vádiratát Czeglédy ellen? Akkor coki te baron, és hüzz a 3.14csába!
"Butaság, felelőtlenség és hiba volt" – Lemondott a botrányba keveredett osztrák alkancellár
Ajánlom a miniszterálnok figyelmébe! És itt nem volt szó 7,2 millió dolcsiról amit a külföldi bankok dokumentéltak a baltásért, meg nyelvvizsaga hiányról, meg a nemzetbiztonsági C vizsga hiányról.Egyszerüen csak múködött a tisztesség és demokrácia.
Kövér László szerint Európa "ideológiai szőnyegbombázás célpontja"
Te Laca! Mondj egy pontot a 10 parancsolatból a ne öljön kívül, ezt unió kényszeríti rátok, amit betartotok! Vagy valamit a keresztényi tanokból amit nem tiprtok lábbal! Ne úgy védd a kereszténységet, hogy elveszed a családok lakását! Adj nekik enni, adj tisztességes megélhetést biztosító munkát, adj hajlékot! Hanglér, ficsur vagy, aki elárulja társát egy maték lencséért!
Bojkottálta a Fidesz a parlamenti ülést a lakhatásról – fotó
A populista, szélső jobb oldali, fasisztoid fideSS zeusi magasságból tekint "népére". Fennhangon hírdeti "Mendenki annyit ér amije van!" Meg különben is nekik már eljött a kánaán, a többieknek meg coki! Nem elég, hogy megtiltották a parkban alvást?
A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok
És vannak köztük még "egyenlőbbek" is, akik mindenek felett állnak. Nagy keresztényi buzgalommal vetik el Krisztus tanait.
Most a holland miniszterelnökkel rúgta össze a port a magyar külügy, bekérették a budapesti nagykövetet
A miniszteálnok és qurmánya szembe megy az unióval, és úgy tesz mint a söfőr aki fordítva hajt fel az autópályára, és mindenkit hülyéz aki szembe megy vele. Pedig csak ők qurtak át mindenkit, "nem kicsit," ... hogy klasszikust idézzek.
A vizsgálódó nemzetközi szervezettel sem volt hajlandó beszélni Handó Tünde
A Handó magatartását javaslom minden hivatali vizsgálat alá vont magar embernek és jogi személynek! Mert ha neki lehet akkor mindenki másnak is! Ez viszont csak akkor működik, ha tömegesen megtesszük.
Szijjártó: novemberben Magyarország ad otthont a Tudományos Világfórumnak
Ezzel csak az a bökkenő, hogy novemberre megölitek a magyar tudományos életet.
A tudósok had vigyék rossz hírünket a világba!
Bakondi: valótlanságokat állít a balliberális oldal kampánya
Te álnok kígyó! Védd elő a soros tervet és mutasd be! Szakértőként csak egy dologhoz értessz, ártunk és qurmányunk rációt és valóságot nélkülöző propagandájának szajkózásához.
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
Vége a pávatáncnak. A miniszterálnok nyiltan felvállalta euroskepticizmusát.
Orbán se nem erős, se nem vezető
Kezd hasadni a bábruha. A mai Brüsszel ellenes hazugság beismerése után inogni látszik a koalíció.