Mobil123

Sorban mondanak le a mandátumról a politikusok
Minden ellenzéki párt takarodjon összefogva számolják meg a szavazatokat!!! Mint az ovisok!! Megsértődtek mert átbaszták őket és futnak haza anyucihoz!!! Viszont ha nem álltok oda az mind egyöntetüen az újra számolás mellé akkor takarodjatok mind a picsába!
A banktól megmentette az állam, saját magától már nem
Na ennyit a "segítettünk a devizahiteleseken " meg a többi hangzatos szövegről, csak épp egy nagy rakás szar az egész . Így kell mégtöbb embert beledöngölni a nincstelenségbe . Szavazzatok rájuk mégtöbben .
A Fidesz arra kéri az ügyészséget, hogy adjon tanúvédelmet "a Czeglédy-Gyurcsány-ügy" tanúinak
Miért is kell tanúvédelem? ha van bizonyítéka bárkinek is bárki ellen akkor van vagy legyen annyi vér a pucájában hogy kiáll . Ha meg nincs akkor meg annyi...
Karácsony Gergely rengeteg pénzt ígér, ha nyer
Hűha!!! Jön a kánaán :-) Már csak az a kérdés hogy miből.
Gyurcsány: Orbán előtt jobb volt, utána is jobb lesz
Sajnos azért nem lehet azt mondani hogy előtte jó volt pláne az oktatás de most rendesen padlóra küldték az oktatást , egészségügyet... és sajnos bárjogy is alakul a választás Mi allampolgárok akkor ráb@szink, mert ezt a romhalmazt rendbe tenni sztem képtelenség . hacsak nem drasztikus változásokkal de ki lesz aki ezt felvállalja ?? nincs ilyen.
Azt mondja az emberminiszter, hogy javult a közgondolkodás a fogyatékossággal élő emberekről
hát rólad és bandád fogyatékosságáról még inkább romlott .
A tényleges fogyatékkal élőkről a közgondolkodás meg sztem eddig sem volt semmi gond, csak ti vagytok aljasak velük szemben!
Demcsák Zsuzsa nem titkolja, ezért fáradékony, hízik és kialvatlan
És mit tett le az asztalra??
Tán csak gazdagék közé viszi a gyereket ? "kerüli a szegényeket, egyik bejegyzésében azt írja, gyermekét az újlipótvárosi Szent István parkba viszi, mert oda csak jól szituált szülők járnak gyerekeikkel."
Magyarországon a jövő orvosai szinte alig találkoznak betegekkel
Hát sztem a cím így helyes (igazából nem értem mi köze a címnek a cikkhez ) " Szar az orvosi képzés Magyaroszágon. vagy Az orvostanhallgatóknak folyamatosan elmarad a gyakorlati képzésük . vagy ...
Feketemunkást találtak a Fidesz kereskedelempolitikusának boltjában
"csak adminisztrációs hiba történt" - igen gondoltam . csak hogy minden vállalkozásnál ilyen "adminisztrációs " hiba van folyton! (legalább is ezzel védekeznek) Lásd: építőipar, vendéglátás...stb.
Boldog(abb) új esztendőt Propisok!
Hát látom a kampanyél továbbra is kiáll egyesek szájából. Hihetetlen hogy még az ünnepek alatt sem tudnak kulturáltan megszólalni.
Boldog új évet kívánok .
Balog Zoltán szerint minden napra van egy jó hír
A nagy fejed nő a fekete lyuktól b+!! Egy szenteskedő f@szfej vagy.
Erdélyből reagáltak Gyurcsányra: megint össze akarja ugrasztani a magyart a magyarral
Az összeugrasztást a jelen hatalom megtette! Ki hol él , adózik, és ország elsődleges állampolgára ott szavazzon .
Hihetetlen szerencse ért egy építkezésen bujkáló hajléktalant Békéscsabán
@volvós: azért én olvasok itt "bal" oldalról is olyan kommentet hogy felfordul a gyomrom tőle.
Hihetetlen szerencse ért egy építkezésen bujkáló hajléktalant Békéscsabán
@volvós: azért én igyekszem a jót keresni az emberekben. Van hogy sikerül , van hogy nem. Szeretem magam eldönteni hogy érdemes e vagy nem a figyelmemre. A párt hovatartozás sokszor rossz értékrendet hoz ki egyesekből. Legyen az bal vagy jobb oldali. Az emberi érték nem egy ilyen fórumon mutatkozik meg igazán. Legalább is remélem.