Mobil123

Palkovics: Magyarországon nincs diplomás munkanélküliség
Anyádpics@ját van. A diplomások mennek el a szakmunkások mennek el . A nagy magyar vállalkozók szarnak bejelenteni a beosztottat.
Csintalan Sándor bejelentkezett MSZP-elnöknek
Igeeen :-D :-D hülyék társaságának egy ilyen lény kell vezetőnek :-D :-D meg is érdemelnek.
Mindenki tud dolgozni, aki akar, közölte Orbán
"a béremelések következtében egyre több embernek megéri dolgozni Magyarországon."- na meg az Anyád!! Annyira megéri itthon dolgozni.pl 15 óra talpalás vendéglátásban 6000 forintért (KEMÉNY 400 forintos órabér) és a borravalót le kell adni a főnöknek. A fasszopó még a kasszát is bekamerázta . Na ennyire éri meg itt dolgozni.
Kósa Lajos Bertalannak nevezte Szél Bernadettet
Tán azt hitte hogy a volt feleségével beszél na csak nem Györgyöt mondott Gyöngyi helyett.
A Debreceni Egyetem szerint az járatja le az intézményt, aki Putyin ellen tiltakozik
@Mirabilis: most alakult gyors és még nem volt idő feltenni az oldalukra. Ja?! De már fel is oszlott. Csak addig élt amíg megszavazták a putyinak a címet.
A tomboló Irma miatt Miamiban ragadt a szegedi apa és fia
@Donáld Tramp: nem a balosok küldtek eddig sem repülőt "szegény "nyaralokért.
Melania Trump Árvízi Barbie-nak öltözve látogatta meg a katasztrófa sújtotta Texast
Hát szégyen hogy nem szaros gumicsizmaba és melósruhába ment. Most komolyan ez a legnagyobb problémája az amcsi médiának? Azt várják tőle hogy homokzsákokkal a hátán pózoljon???
Választottak egy hülyét és a feleség es a gyermek ruházatát kritizálják feszt? Gratulálok . Komoly média!!!
Még mindig nagyrészt a nők végzik nálunk a házimunkát
@magyarbakancs: kreatívabb hozz állást ! Hívd el a haverokat hogy segítsenek a munkában és említsd meg hogy a hűtőben áll pár üveg sör. :-D
Augusztusban megduplázzák a családi pótlékot
Hát ez qrvára nem dupla !!! csak előbb adják a szeptemberre eső részt . Köcsögök! A dupla azt jelenti hogy kétszer annyit adsz !
Őszre a saját költségén kijavítja a T-Systems a BKK e-jegyrendszerét
Nem értek hozzá de : Eleve egy ország fővárosában nagyon sok ember használja nap mint nap a helyi tömegközlekedést így számomra egyértelmű hogy nem egy szarul összerakott felületet alkotok meg melyen hogy fizetni tudjanak az igénybe vett tömegközlekedési szolgáltatásáért rengeteg ember adatai szerepelnek regisztráció után . Illett volna tesztelni a rendszert mielőtt kib@sszák a nagyérdeműnek. Persze most lehet az reagálni erre hogy tesztelték de akkor a fiatalember nem tudta volna átírni az összeget közvetlen fizetés előtt. Bár olvastam olyan cikket is hogy ez a fiatalember már „ betört” :-) (bár sztem nem !!)a MÁV és a Szerencsejáték Zrt oldalára is és felhívta a hibákra a cégek figyelmét és eme állami cégek megköszönték és javították a hibát. (megjegyezendő hogy azt is T …. csinálta )
Ja ? és sztem ha egy ember vett 50 forintért bérletet akkor vett sokkal több is :-)
Megvette a dél-budai szuperkórház telkeit a kormány
"tömegközlekedéssel is nehezen megközelíthető."- most komolyan azt hiszi valaki hogy oda bejuthat majd a dolgozó de beteg nép?? Oda majd az urak mennek állami kocsikkal amit a nép -aki beteg de dolgozik - pénzéből tartanak fent.
Urbán Flórián visszaszólt Kormos Anettnek a nők szerepéről
Ugye milyen szar ha kirgadnak valamit az ember megnyilvánulásából? :-) na de azért gondolom hogy van szakmai vezető is (aki esetleg ért a focihoz ) a kulbnál.(ezzel nem azt akarom mondani hogy a nő nem ért !!) nem biztos hogy a női igazgató a szakmai részbe bele szól. Viszont a gazdasági részt kiválóan tudja vinni .
Besokalltak a Red Bull Air Race-től, zajongással tiltakoznának a budapestiek
@Pálinkafőző Rézüst: 2010-ben már a nemzeti űrbázis :-D elutasította a rendezvény engedélyeztetését. mjad 2015-ben már újra kaptak engedélyt. És bizony 2010-ben igen is az emberek nyafogtak azért mert nem lesz. (na persze azt én nem tudom hogy az elutasítás netán zsebpénz elmaradásának az oka volt igazából és 2015- ben még is csak jutott tömésre :)) )
Azoknak is kikapcsolták a telefonját, akik leegyeztették az adataikat
@human: hithű szavazokat uygan nem mert olyan sötétség van náluk hogy fel sem fogják az egészet. Nem is emlékszem hogy kiderült e egyáltalán hogy melyik szolgáltató adta el azt a 200 sim kártyát és akkor éppen stratégiai partner volt eee a kormányank :-)))
Besokalltak a Red Bull Air Race-től, zajongással tiltakoznának a budapestiek
Úgy rémlik hogy pár éve a jelen hatalom nem engedélyezte és akkor mindenki puffogott ezért. Most akkor mit akartok? Döntsétek már el !
Azoknak is kikapcsolták a telefonját, akik leegyeztették az adataikat
@human: természetesen lezártnak tekintik. Kurva csendbe voltak azzal a rengeteg kártya vásárlásáról. Egyszerűbb volt ezt a törvényt meghozni.
Jövőre 220 milliárddal többet költenek az egészségügyre
És mihez képest költenek ennyit?? A minusz 500 milliárdhoz képest vagy csak a minusz 220 milliárdhoz képest?
Dráguló dohány, ingyenes közműcsatlakozás – rengeteg jogszabály változott
"a vendéglátásban kaphatnak majd munkát, olyan helyeken, ahol az elvégzendő feladatok egyenetlenül jelentkeznek."- te senkiházi köcsög!!! Hát a most végzet gyerekek nem tudnak elhelyezkedni!!! Még is hová az anyadba akarod a sok nyugdíjast rakni??
Tarlós: két drótot dugtak össze rosszul, ez okozta a hibát
@Yoda69: szerinted Pécsen az megvéd ? Nem hiszem. És az országot mi védi meg ettől ? Vagy büdös görény cigánytól? Sztem semmi.