Nagy Mária

Hivatalos: Orbán Viktor 250 ezer forintot takarított meg tavaly
Csak az nyugtat meg, hogy a képen már tartja is a kezét a bilincshez, amiért lop, csal, hazudik.
Áder János aláírta az oktatási törvények módosítását
Csak a szülők és a pedagógusok ilyen értetlenek, hogy nem tudják milyen "jó" lesz nekik. Ja és a gyereket élve betonozzák a földbe.
Százmillió forintos pályázatot hirdet az Emmi iskolai kórusok alapítására és támogatására
Hát persze, hiszen dalolva tettétek tönkre az oktatást. Én már tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessekn.
Most majd a kórus is besegít!
A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyvet a következő tanévtől
Tartsátok meg a gagyi ingyen tankönyveket! Nekem azóta egy vagyonba és millió időbe kerül, hogy tanulható, értelmes anyagot, feladatlapot adjak a gyerekek kezébe.
De gondolom, vannak akik ezen vagyonokat keresnek.
Kósa Lajos valószínűleg külön egyetemnek nézte a CEU könyvkiadóját
@RonaGyuri: A szomorú az, hogy érti, de a cinizmusa, "csakazértis" hülyének nézlek titeket, erősebb motiváció neki.
Tankönyv helyett tabletet kaphatnak az általános iskolások
@F_Viktor: Akkor nekem mákom van, remélem nem kiabálom el. A gyerekek is szeretik, sokkal mozgalmasabbá, hatékonyabbá tehető a tananyag.
Tankönyv helyett tabletet kaphatnak az általános iskolások
@F_Viktor: Biztos szerencsém vanl (minden reggel mondok egy imát érte :) ), az én Smart táblám klasszul bírja, nagyon szeretem, egész nap megy. Még azt is tudta, hogy a jótállási idő lejárta előtt két héttel kell elromlania.
Szóval szuper dolog lenne ez, pedig tudom, hogy valaki sokat kaszált rajta, de ha ezután elromlik dekorációként funkcionál, mert a KLIK-től még izzó cserére sem kapunk pénzt.
Kötelezővé tenné a középiskolai felvételit a kormány
"Palkovics László szerint az oktatás hatékonyságának javítását az alapoktól kell kezdeni, éppen ezért dolgoznak az új nemzeti alaptanterv összeállításán"
1. Mert alapjaiban romboltatok le mindent.
2. Időszerű lenne valamit nyilvánosságra hozni az alaptantervből, mert sz@r helyett mégsz@rabbat nem kérünk!
3. Hát ezt a "dolgozást" nem kapkodják el. Ja, így hosszabb időn át több pénz jut a "szakértőknek".
Tankönyv helyett tabletet kaphatnak az általános iskolások
Nagyon szép, megoldódik a kréta gond! Kinek a cége rendelkezik ennyi felesleges tablettel háromszoros áron? (amúgy normális oktatásban, normális közbeszerzéssel tudnék örülni neki)
Mi már annak is örülnénk, ha normális (nem az idióta OFI-s) tankönyvek megérkeznének szeptemberre . Volt olyan ugyanis, amelyik decemberre ért az iskolákba.
Orbán a HírTv-nek: Óvodás is voltam a kommunisták idején, mégse szolgálom őket
Lehet, hogy óvodásan nem, de utána igen! Azóta meg a kommunistáknál százszor kártékonyabb eszméket szolgál - az emberek ellenében. Amit tesz, ilyen szó már a szótárban nem is létezik.
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
@eszegfu: Nagyon jó gondolataid vannak. Ennyi pénzből sokkal több gyereket, sokkal több helyre lehetne elvinni Magyarországon. Csak nem te, és nem én osztjuk a pénzt, s mint írtam ez a Határtalanul sokkal jobban illeszkedik Orbán politikájába.
Ne legyen igazam, de országon belülre soha nem lesz pályázat kiírva. (Esetleg Felcsútra, vonatozni. :) )
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
@eszegfu: Nem tudok róla, hogy lenne ilyen pályázat. Azt saját pénzből, osztálykirándulásokkal oldjuk meg. Oda pedig sajnos sok olyan gyerek nem jön el, aki ezt sem tudja kifizetni.
Látod, ezen eddig nem is gondolkodtam. Bár a válasz egyszerű, kormányunknak fontosabb a határon túli magyarság, mint az itt élő.
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
@aremy: Képzeld az igazgató sem ss.
Itt a jövő évi kiírás, szemezgesd, hogy mi mindent kell előre leadni, eszegfu megírta mi mindent kell jóval előre kifizetni.
http://www.emet.gov.hu//_userfiles/felhivasok...
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
@levarosbukta: "Tele van a gatyátok, saját magatokért sem tudtok kiállni és akkor csodálkoztok hogy így bánnak veletek."
Mutass már nekem egy társadalmi réteget ma Magyarországon, akik eddig ki tudtak állni magukért! Talán az egészségügy, BKK, újságírók? A pedagógus ráadásul nem is magáért, hanem a gyerekeitekért tüntetett, sztrájkolt.
Akivel eddig a kormány megkóstoltatta a bosszúhadjáratát, nem várja a még nagyobb bekeményítést.
Te lehet, hogy megteheted, hogy kifizeted a gyerekedre eső részt, amit állambácsi adott, de egy iskola nem tudja visszafizetni az összes pályázati összeget. Ugyanis nincs miből, de le lehet vonni a bérünkből. Gondolom ez a verzió tetszene?
"A haza egy nettó őrült markába került" - durván beolvastak Orbánnak
@Peller Anikó: Szomorú, de igaz. Fotelforradalom, az való a mai kényelmes, látni nem akaró magyarnak.
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
" a nem tüntető tanarak álltak az ovi oldalára ha így jobb az ss mellé"-És az elégedetlen tömeg hol volt? Fotelforradalom?
"és milyen elhivatott az a pedagógus aki ezek után is mint a mókus fent a fán nótával dalolva viszi a gyerekeket a fertőzött területre"-Nem hiszem, hogy dalolni van kedvük. Mi ősszel csináltuk végig, az sem volt sétagalopp. A pályázat nem teljesülése viszont komoly szakmai és anyagi szankcióval jár. No de mindent te sem tudhatsz. Egyszerűbb a parasztot leütni, mint mattot adni a királynak.
Nem fizetik ki a tanárok kanyaró elleni oltását
@aremy: 8:53 Óriási tévedésben vagy! Szerinted a tízezres tömeg Orbán mellett tüntetett?@aremy: 10:37 Te is szóljál már, hogy fogalmad sincs róla hogy működik a Határtalanul Pályázat!
Kis ízelítő: nem a " tanarak" akarnak " románok által lakott fertőzött területre kirándulni". Ezt a programot a kormány erőlteti és nem passzióból dolgoznak rá a pedagógusok heteket, s őrzik a gyerekeket 24 órás műszakban. Akik most mennek, lassan egy éve pályáztak konkrét helyre, konkrét programokkal. No ezt magyarázd el a kanyarónak!
Egy kövér orbánozással kezdett az új német kancellárjelölt
Minél előbb kérjük azokat a szankciókat Martin Schulz!
"Többször is szorgalmaztam, hogy léptessenek életbe szankciókat ezek ellen a gonosz cinikusok ellen, egyébként többször ki is dobtam a képviselőiket a parlamentből."
Erről soha nem számoltak be a képviselők, hogy ki lettek dobva!
A magára maradt ország – Meddig mehet el Orbán?
@Szeparepa2: Csak a lámpavas már elkorhad, mire mi mindannyian tevőlegesen is összeszedjük magunkat. Perwool mindent leírt, hogyan tudja egy beteg elme manipulálni az embereket. Nem lehet ez alól kivétel a baloldal sem, tőlük ne várjunk semmit, elég egy odadobott konc, olyan összefonódás van közöttük, hogy soha nem mennének szembe Orbánnal.
A magára maradt ország – Meddig mehet el Orbán?
A legfájdalmasabb mondat: "de van még lejjebb. Még sokat ronthat a meglévő demokratikus intézményrendszeren, és van is szándéka erre."
Nessy, igazad van, ez így is lesz, ha végre nem egy irányba toljuk az ország szekerét.
Hátraarcban az Orbán-kormány: Rétvári takarítja el a nyomokat
Agyament ötletelgetésekben világbajnok az EMMI.
"Nagy esélye lett volna 2010-ben a kétharmadnak egy korszerű iskolarendszert kifejleszteni. Ha akkor konzultáltak volna a szakemberekkel, a pedagógusokkal, oktatáskutatókkal, és lassan, először pilot programokban próbálták volna ki a reformokat, és utána bővítették volna országos szintre, akkor most nem kéne a saját eddigi dúlásukat korrigálni. És akkor nagyjából most érett volna be a reform.

Most egy újabb átgondolatlan újításnak nézünk elébe. Közben e társadalmi kísérletekre generációk mennek rá. És végül az ország."
Majtényi: nem reménytelen a helyzet
@emerencia: Biztosan sok. Lehet, hogy már meg sem élem. Nekem mégis ez a beszéd adott egy kis hitet a tegnapi káoszban.
Mindenhol széthúzás, egymás gyalázása folyt. Nem csoda, hogy szemberöhög a csuti! Addig az ő malmára hajtjuk a vizet, míg 200 féle kispárt marakodik a koncon.
Itt azt láttam egységesen, magukért álltak ki az emberek.
Majtényi: Legyen mindenki politikus!
A nap legemberibb, legigazabb szavait kaptam Majtényitől. (Talán végre Sándor Mária is jó helyen van.)Nem fog politizálni, ezt megmondta, de a felhívást keringőre megkaptuk tőle. Akkor mi a francért nem volt ott a fél város?
Majtényi: nem reménytelen a helyzet
Végre valaki kimondta nyilvánosan is: "A király meztelen."
Baj van a birodalomban!
@petike: Nem szórakoztató, de nem sok időt adok neki, hogy így fog beszélni. (Kicsi káröröm.)
Orbán Viktor bejelentkezett örökös nemzetvesztőnek
@grincss: Nem most történt! Már évek óta írja át a történelmet, beszél olyan valótlanságot, ami csak az ő torz világában él. Csak ebből ne kerüljön már be semmi az OfI-s történelem könyvekbe, mert a tanárok egy része is kezd már megőrülni.