Nagy Mária

Egy kövér orbánozással kezdett az új német kancellárjelölt
Minél előbb kérjük azokat a szankciókat Martin Schulz!
"Többször is szorgalmaztam, hogy léptessenek életbe szankciókat ezek ellen a gonosz cinikusok ellen, egyébként többször ki is dobtam a képviselőiket a parlamentből."
Erről soha nem számoltak be a képviselők, hogy ki lettek dobva!
A magára maradt ország – Meddig mehet el Orbán?
@Szeparepa2: Csak a lámpavas már elkorhad, mire mi mindannyian tevőlegesen is összeszedjük magunkat. Perwool mindent leírt, hogyan tudja egy beteg elme manipulálni az embereket. Nem lehet ez alól kivétel a baloldal sem, tőlük ne várjunk semmit, elég egy odadobott konc, olyan összefonódás van közöttük, hogy soha nem mennének szembe Orbánnal.
A magára maradt ország – Meddig mehet el Orbán?
A legfájdalmasabb mondat: "de van még lejjebb. Még sokat ronthat a meglévő demokratikus intézményrendszeren, és van is szándéka erre."
Nessy, igazad van, ez így is lesz, ha végre nem egy irányba toljuk az ország szekerét.
Hátraarcban az Orbán-kormány: Rétvári takarítja el a nyomokat
Agyament ötletelgetésekben világbajnok az EMMI.
"Nagy esélye lett volna 2010-ben a kétharmadnak egy korszerű iskolarendszert kifejleszteni. Ha akkor konzultáltak volna a szakemberekkel, a pedagógusokkal, oktatáskutatókkal, és lassan, először pilot programokban próbálták volna ki a reformokat, és utána bővítették volna országos szintre, akkor most nem kéne a saját eddigi dúlásukat korrigálni. És akkor nagyjából most érett volna be a reform.

Most egy újabb átgondolatlan újításnak nézünk elébe. Közben e társadalmi kísérletekre generációk mennek rá. És végül az ország."
Majtényi: nem reménytelen a helyzet
@emerencia: Biztosan sok. Lehet, hogy már meg sem élem. Nekem mégis ez a beszéd adott egy kis hitet a tegnapi káoszban.
Mindenhol széthúzás, egymás gyalázása folyt. Nem csoda, hogy szemberöhög a csuti! Addig az ő malmára hajtjuk a vizet, míg 200 féle kispárt marakodik a koncon.
Itt azt láttam egységesen, magukért álltak ki az emberek.
Majtényi: Legyen mindenki politikus!
A nap legemberibb, legigazabb szavait kaptam Majtényitől. (Talán végre Sándor Mária is jó helyen van.)Nem fog politizálni, ezt megmondta, de a felhívást keringőre megkaptuk tőle. Akkor mi a francért nem volt ott a fél város?
Majtényi: nem reménytelen a helyzet
Végre valaki kimondta nyilvánosan is: "A király meztelen."
Baj van a birodalomban!
@petike: Nem szórakoztató, de nem sok időt adok neki, hogy így fog beszélni. (Kicsi káröröm.)
Orbán Viktor bejelentkezett örökös nemzetvesztőnek
@grincss: Nem most történt! Már évek óta írja át a történelmet, beszél olyan valótlanságot, ami csak az ő torz világában él. Csak ebből ne kerüljön már be semmi az OfI-s történelem könyvekbe, mert a tanárok egy része is kezd már megőrülni.
Baj van a birodalomban!
Ez nagyon jóóó! Olyan igazi elmebeteges, amilyen kezelés előtt igaziból is.
Tölgyessy: Jó eséllyel nem leváltható Orbán hatalma
Hát nem valósultak meg. Nagyon tudatosan juttatták az országot erre a szintre, a játszunk egy kicsit kapitalistát játékot mindenki csaljunk, lopjunk nézzük hülyének a dolgozó embereket szabály alapján tették. Az utolsó kormányunk ezt már tökélyre (pofátlanra) fejlesztette!
Majtényi: A legreménytelenebb helyzetből sem szabad feladni!
A nap legemberibb, legigazabb szavait kaptam Majtényitől. (Talán végre Sándor Mária is jó helyen van.)Nem fog politizálni, ezt megmondta, de a felhívást keringőre megkaptuk tőle. Akkor mi a francért nem volt ott a fél város?
15 perc uszítás, gyűlöletkeltés volt Orbán beszéde – Nyugati Fény
Ezt a "méltóságteljes" ünneplést féltették a tiltakozóktól? Ez egy pártgyűlés volt a buszokon vitt híveknek, hogy el ne bizonytalanodjanak, kik az "igazi " ellenségei a szabadságunknak. De nincs baj, majd viktor forradalmár megmenti a magyarokat.
Jobban járnánk, ha magát mentené el innen nagyon messze.
Rémísztő volt látni a villamoson egy nyugdíjas csoport ( orbán képes tacepaókkal), elragadtatottságát, mintha legalább pápai áldást kaptak volna. Vajon nekik mennyi a nyugdíjuk?
Engedélyezte a bíróság a tüntetést a március 15-i miniszterelnöki beszéd alatt
Valahol éreztem, hogy sántít a rendőrségi tiltás. Egyébként semmi vész, mert a kiabálást semmikép nem tilthatták volna meg.
Egy kis bátorítás. https://www.youtube.com/watch?v=0BnWnfuFKig...
Orbánt nem csak szélsőjobboldali politikusnak, de még milliárdos befektetőnek is nevezi a Reuters
Mi is tudunk róla nem csak a Reuters. A legfőbb bűnünk, hogy nem teszünk ellene semmit. Ilyen magyar mentalitással, még évekig a nyakunkon ül.
https://www.youtube.com/watch?v=I6PK-9au-RI...
Betiltották a sípolós kokárdát is az Orbánt kifütyülni vágyóknak
@PJProby: Persze, azt csak egy fideszesnek szabad + felgyújtani a fél várost. Nézzetek már néha tükörbe is!
48 pedig nem a ti ünnepetek, hanem azoké, akik szembe mertek szállni az orbánhoz hasonló dölyfös nagyurakkal.
Az MNB eladja az Eiffel Palace irodaházat
Nem ez lesz lölőke nagy bejelentése? "Annyit hozott a tőzsde, nincs hová tennem a pénzt, egye fene veszek már egy Eiffel Palace-t. Csak azt is megmondhatták volna, mi a fene az a Eiffel Palace !"
Megtiltotta a rendőrség Juhászéknak, hogy kifütyüljék Orbánt március 15-én
Akkor tőlünk el lehet venni a "méltóképpen történő ünnepléshez való jogát"?
Mert a kormányt minden, főleg a törpe, de nem méltó, hogy ünnepelje 48-t!
Öt ábra, amiből Berlinben levezették a magyar demokrácia válságát
@Cefi: Én nem vagyok benne olyan biztos. (sajnos) A mindennapi megélhetésért küzdő családoknak sem idejük, sem rálátásuk nincs a tényfeltáró írásokra.
Tapasztalatom, hogy a szülők között 10-ből 2-3 van tisztában pl. az oktatáspolitikával.
Öt ábra, amiből Berlinben levezették a magyar demokrácia válságát
Cefi! Ez nagyon jó elemzés az ország oligarcháiról, a demokrácia teljes megszünéséről. Kár, hogy a magyar ember azt sem látja, ami az orra előtt történik, ez a berlini DRI elemzés meg csak kevesekhez jut el!
Orbán: Támadás alatt állunk
@papa.49: Pont ezt akartam írni. :)
De az még rejtély számomra, hogy abban a csöppnyi agyában hogy fér el ilyen sok háború. Nem bánnám, ha már kifelé utat találna, s kicsit szétpukkanna, mint a lufi!
Mészáros Lőrinc miatt utcára tesznek hetven családot?
És nekünk ez még mindig nem elég, hogy a fél(?) országon már áttaposott ez a túlképzett Zuckerberg a "csak barát" ganéval együtt. Egyre pofátlanabbul lopják ki a szemünket, no de ez "emberiességből" minden milliárdos csaláson túl tesz.
Mindig példaként tekintettem a gyermekvárosra, mert normális életet, életesélyt adott olyan gyerekeknek, akik az elhivatott családok nélkül biztosan süllyesztőbe kerülnének.
Ez a két szemét tesz róla, hogy tényleg oda kerüljenek. Irány Felcsút, tüntetni a mangalica házánál!
Igazoltattak két nyugdíjas nénit, mert beszóltak Orbán Viktornak
@human: Igazad van, csak szerencsétlenkedtek tanácstalanságukban, látványos a tehetetlenségük.
De a két civil rendőr mi a fenének csinált belőle ekkora ügyet.
Igazoltattak két nyugdíjas nénit, mert beszóltak Orbán Viktornak
Én szégyellem magam a rendőrök helyett. Két idős hölgy vette a bátorságot, hogy tiltakozzon nyilvánosan. Én nem hallottam egy emberi szót sem az ÖT rendőr szájából. Nekik nincsenek szüleik, nagyszüleik? Nem jókedvükből vették a nyakukba az utcát az idős hölgyek, ráadásul igazuk is van!
Presztízsberuházás lehet a kilencosztályos iskola
@Nessy: Gumicsont és parasztvakítás, mert érdemi munkát még nem végeztek a tanterven, de valamit fel kell már mutatniuk.
Megvan, hogy fogna hozzá az oktatás rendbetételéhez a Momentum
@justhpeter: Hozzátenném, hogy motiválatlanabbak a gyerekek is. Sokan pocsék hangnemben beszélnek egymással és felnőttekkel.
Csak a szülők motiváltak abban, hogy azonnal az igazgatóiba rohanjanak, ahelyett, hogy a gyerekét tanító tanárral beszélné meg a problémát.