Nagy Mária

Gundel Takács szerint tehát Orbánék most hülyét csináltak belőlünk a világ előtt
"Szerintem hülyét csinálnánk magunkból a világ előtt." Gundel Takács lemaradtál, az már régen megtörtént. Vagy a húsos fazékról lecsúszás fáj? Így jártál, egynapos királyság!
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
@nemkati: Segíthetek fogni a lapátot? Majd cserélgetjük a fejeknél, mert így is jól el fogunk fáradni mire mindegyikkel végzünk.
A mondatot személyes okokból választottam, fájó pont. De itt a link, kötelező olvasmány annak, aki még normális. (mire végig olvassa, nem biztos, hogy az lesz)
http://index.hu/gazdasag/2017/02/22/matolcsy_...
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
@Nagy Mária: Jaj, hat rám is a hülyeség! Mármint éppen nem megment, hanem tönkretesz cégeket családi, -vagy csalási- megfontolásból.
Az amerikai nagykövetség reagált Matolcsy érthetetlen beszédére
Nem tudom milyen krimit olvasott Matolcsy, de nagyon megártott neki. Ennyi zagyvaságot még a reggeltől estig részeg szomszédom sem tud összehordani.
Ez a mondat roppant érdekes!
"Azonban - és ez az árnyék, hiszen ez egy örömhír, ez jó hír, ennek Magyarország minden polgára örül - megtisztítottuk a magyar pénzügyi rendszert a rablólovagoktól, a csalárdan rablásból élő brókercégektől és pénzügyi intézményektől." - hiszen most ő éppen ezt teszi az összes tisztességes befektetési céggel, hogy megszerezze. (Személyes tapasztalat.)
Szemét hazaeladó!
Uramisten, ki ez az ember? - nagyon nyílt levél Orbán Viktorhoz
@cikicakk55: Tudod mindenkinek van egy története, s valahol mindenkinek rohadtul fáj valami, s olyankor még nehezebb józan ésszel felfogni ami körülötte zajlik, pedig nem ezt érdemelné egy ledolgozott élet után. Te egy nagyon tisztán látó, okos és erős asszony vagy, most elsősorban a családodra koncentrálj. Ha tudok segíteni, írj üzenetet.
Kellenek ezek a személyes sorsok is, amit leírtál, mert ezzel is lehet nyitogatni az emberek szemeit, s erősíteni az emberek egymás iránti empátiáját, ez összefogásra serkentheti a széthúzókat.
Uramisten, ki ez az ember? - nagyon nyílt levél Orbán Viktorhoz
@cikicakk55: Nagyon jól látod, sajnos sokan élnek úgy, ahogyan ti is. Kitartás nektek és bízzunk a fiatalokban!
Uramisten, ki ez az ember? - nagyon nyílt levél Orbán Viktorhoz
@Horizont: "Csak közben elvett mindent." Nagyon szeretném megélni amikor ezt a mindent visszavehetjük. Látom a gyerekeim fiatal kora rosszabb, mint az enyém volt az átkosban, legalább az unokáimnak lenne jobb.
Itt az indok, hogy miért a Felcsút kapta a legtöbb tao-támogatást
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ne rontsd tovább a kedvem, a kérdés csak költői volt.
Uramisten, ki ez az ember? - nagyon nyílt levél Orbán Viktorhoz
@Horizont: Kicsit szipogok a levélen. Nagyon eleven képek jöttek elő, ahogyan a fiam minden kabátján kokárda volt. Lelkes és optimista volt, ma már nem az. Hit, remény, álmok, a legfontosabbakat vették el a fiataloktól.
Itt az indok, hogy miért a Felcsút kapta a legtöbb tao-támogatást
Az ész megáll és ácsorog. Tényleg ennyire hülyének néztek minden embert?
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@qxy: "De ha csinálom akkor az " legyen tökéletes." No végre, ebben teljesen egyetértünk.
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@papa.49: Tudom, és sajnálom. Ezen mi is átestünk, a média azt szajkózta, hogy a pedagógus is milliomos lett, pedig még nem értem el a víz-gáz szerelő tanítványom fizetésének felét sem. Nem tőle sajnálom, ügyes, jó gyerek. De valahogy mégis torz a tükörkép.
Felhergelt tömegek vannak, de Békemenet nem lesz
Ez azért nem semmi. Nyílt fenyegetés azoknak, akik Magyarország jövőjéről felelősen gondolkodnak.
„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség békemenetre. Méghozzá olyan békemenetre, amely végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól”
Az ország ellen éppen a CÖF kampányol, egyenes út vezetne a csődbe. Hát nem értitek, NINCS RÁ PÉNZE A MAGYAR EMBEREKNEK!
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@qxy: Én szeretem, amit csinálok.Tanítványaim országszerte sikeresek. Visszajárnak megköszönni, hogy milyen alapokkal indultak. Nekem ez elég, hogy jól érezzem tőle magam. Ezért kérem, ne általánosíts, mert más is végez szuper munkát a saját területén nem csak te.
Farigcsálják a civil törvényt, hogy pontosabban célozzon Sorosékra
@namihami: @CsipkeRózsa: Lehet, hogy félreérthető voltam. A kérdéseim Trócsányihoz és az Orbán bandához szóltak. Soros nélkül sehol nem lenne ez a maffia banda, s titkon arra gondoltam hátha talál Soros egy tőlük alkalmasabb támogatandó csoportot, akik segítenek ezt a rezsimet süllyesztőbe tenni.
Enyedi Ildikó Deutschnak: hagyják békén a filmemet!
Csak nem telibe talált a nyilatkozat, akkor vonyítanak így, mint a csapdába szorult farkas?
Én is szégyellem tompika, hogy ilyen kormányunk van. Akkor most rám is haragszol? Én is rátok, nagyon!
Farigcsálják a civil törvényt, hogy pontosabban célozzon Sorosékra
Nincs egy kicsit nagyon üldözési mániátok? Vagy nagyon féltek attól, ahogyan ti hatalomra kerültetek Soros segítségével, másokkal is megtörténhet, akik talán jobban tennék a dolgukat, s arra érdemesebbek?
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@qxy: Ezt nem igazán vártam tőled. Hidd el nem csak te vagy olyan szuper, mindenhez értő ember, hanem a tanárok többsége is. Néhány negatív példa alapján igazán nem gerinces elítélni az összes pedagógust.
Te külföldön vagy, így lehet nem tudod, ezért még egyszer leírom. Nekünk nem szünidőnk van, hanem kötelezően akkor letöltendő szabadságunk, ami meghatározott nap. Ha nem elég a szünidők munkanapjaira, akkor be kell menni adminisztratív munkára. Az idei nyári szabadságunk július 3-tól kezdődik, s hidd el lesz is mit dolgoznunk egy ilyen tanév után. Aug. 10 körülitől pedig az új tanév előkészítő munkái lesznek.
Nem tudom mikor láttál utoljára iskolát, de nem úgy működik, ahogyan azt te képzeled.
S küldenék még egy elégtelent, az igekötős igék írásáért, ha már magyarnak érzed magad...
Külföldön élő magyarok: az Orbán-kormányt le kell váltani
@karma1: Nekem is ez jött le belőle, túlságosan naivan szabálytisztelők vagyunk. Én magam most értettem meg, hogy miért nem mozdul a többség, mikor minden oka meg lenne rá. A nagy népi banzájok a szocializmusban szerintem csak hasonlatok, hogy ahhoz voltunk szokva, hogy szépen hazamegyünk. A mostani tanártüntetéseken is ezt kérték a szervezők. Tényleg senki nem meri bevállalni a "balhét".
De az utolsó gondolatokat tényleg mindennap el kellene olvasni, hátha feltámadnának Petőfi , Nagy Imre vagy Robespierre-i tettek.
"Tedd fel magadnak a kérdést:

Vajon megteszek-e minden tőlem telhetőt, hogy ez a mai áldatlan állapot megoldódjon?
Akkor és amikor kell, ott vagyok-e és azt teszem-e, amit ilyenkor tennem szükséges?
Szólok-e ezért másoknak, hívom-e őket is a tettekre?
Mit tudok tenni például március 15-én?
Be tudom-e azt vállalni, hogy a tüntetés végén nem megyek haza?
Számíthatok-e arra, hogy ha ezt jó sokan bevállalják, akkor én is hozzájárultam a sikerhez?
A kívánatos eredmény így teljesülhet-e?
Ha Budapesten a Kossuth tér, és a vidéki városok főterei is állandóan emberekkel van tele, akik csak beszélgetnek egymással és követeléseket hangoztatnak, azaz békésen tüntetnek, akkor pár héten át tartó folyamatos jelenléttel és békés eszközökkel ez a diktatúra megdönthető-e?
Lehet, hogy ez a megoldás!
Utóirat: abban a pillanatban, amikor egy tüntetés végén hazaindulsz, csak egy korabeli május 1-i felvonuláson vettél részt."
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@quadrocopter: " hogy csak na!" Ez nagyon igaz, nagy dőzsölést lehet rendezni belőle, a szeptemberenként beharangozott újabb lépcsős emelés kb. bruttó 10 ezer közel 40 év munka után. Az utolsót pedig jogellenesen, utólag átnevezték minőségi munka bérpótléknak, amit nem kap meg mindenki.
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@Edmond Dantes: Tényleg borzalmas volt az a röhögés, mint a kórus, akinek beintett a karnagy. Ha a nagyfőnök érdemi választ nem tud adni, minden kérdezőt lealáz gusztustalan "jópofasággal", már rég fel kellett volna minden megalázott képviselőnek jelenteni. A kórusnak meg, meg van mondva, most a főnök nagyon vicces, bár nekem gusztustalan, egy ME ilyet nem engedhet meg magának. Ez a vélt felsőbbrendűség, vagy gyáva, önbizalom hiányos ember megnyilvánulása.
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@szép új világ: Nem vagy egyedül. Tök mindegy kiről mond bármit, azt hiszi jó poén, de én már hozzávágtam volna egy jó nehéz dolgot, mert semmi emberi méltóságot nem tisztel. Gusztustalan, emberietlen az egész törpe pojáca!
10 év alatt ezerszeresére növelte bevételeit Mészáros Lőrinc cége
@Hellcat: Én félek, hogy ez valóban a mangalicáé, a hűségnek és a butaságnak ára van. De akkor mennyi lehet a gazdaállat sápja?
Megjött a tanárok fizetése: 1 forint
@Eladott Ország: Ez jár nekünk! Mire átmossák így összemegy. :)
Stefka István: "ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol”
Inkább az a hülye, aki a mának él, de nem gondol a következményeire. A nagyzolás ára nem lehet a gyerekeink jövője. Vannak rossz példák előttünk, nem szégyen tanulni belőle.
Bocsánatot akart kérni, de mélyebbre ásta magát a Sándor Mária halálát kívánó fideszes
@Horizont: Nekem is egy hasonló kép ugrott be erről a mocsadékról, mikor meghallottam a Híradóban. Ennél a böhöm állattól, aki egy egyszerű tőmondatot nem tud összefüggően mondani, a Sándor Mária kisujja is értelmesebb.