Nagybajcs

Tüntetést szervez május 1-jére a Momentum
Ezek az új SZDSZ -es hülye gyerekek nem tudják hogy május 1 az nem erről szól --az egy családi ünnep lett --piknikezés --szól a zene --virsli zabálás --sör ivás --kezdik túlzásba vinni a baromságaikat ezek a fizetett..--bérelt suhancok --de majd arra leszek kiváncsi ha még az 1 % sem érik el 2018-ban akkor hogyan fizetik vissza az elpazarolt pénzt --undorító senkiházi pazarló csőcselék !!!
A nemzeti konzultáció meghekkelésére buzdít az LMP
Vigyázzon az LMP hogy kivel fog össze mert ez a drogos majom Juhász így szeretne listáról bekerülni a házba --eddig saját maga miatt került be mert egyedül voltak --de ha ezzel a drogossal összefognának esélyük sem lenne --vagy elvinnének jó pár listás helyet --csak óvatosan LMP --mert be akarnak csapni benneteket mert tudják hogy az 1% --al esélyük sem lenne mert a drogosokra és a takonyzabálókra senki nem szavazna --nélkülük is át lehet menni a TŰ FOKÁN !!
Zúgott a füttyszó Orbánnak a Nemzeti Múzeumnál
Láttam --lezüllött alakok voltak ott --azt hallottam bérfüttyösök voltak --alkoholistának mindig jól jön egy kis kannás borra való !!!
Ádert nyerve vesztett Majtényi
Csak lecsicskázta ?? nyugodtan le is homokoztatta volna --Vona szerintem beteg ahogy ma láttam a tv-ben --le van fogyva az inge 3 számmal nagyobb a kelleténél --azóta is röhögök amióta Volner kijelentette hogy ha hatalomra kerülnek !!! már megint megy az önámítás semmi esélyük és ezt ők is tudják --egy hazaáruló pártra és annak MELEG vezetőjére nem hiszem hogy sokan tennék le voksukat --ha így folytatják örüljenek annak ha bekerülnek a házba --köpönyeg forgató párt --Orbán szerint és igaza van CSICSKA párt lett a jobbik !!!
Vigyázat! Mérgezett kolbászt szórtak szét egy budapesti kutyafuttatónál
Érthető meg nem is --itt a Gyakorló u. lakótelepnél az óvodánál --sulinál --a parkban rengeteg a kutya gumi --sokat járok arra és látom hogy kb 10-ből egynél van zacskó aki össze is szedi --ha kutya éppen szarik oda sem néz mintha nem is vele lenne ..---ezt sokszor megfigyeltem --hol vannak a közteresek --itt fizetős a parkolás még nekik is lehetne a feladatuk az ilyenek büntetése mert ami itt is van az elviselhetetlen állapot --egyébként kutya barát vagyok --nekünk is van de a nejem le sem indulna zacskó nélkül !!!
"Kár, hogy túlélte" – ezt írta egy fideszes exképviselő Sándor Máriáról
Azért valami szögezzünk le --ha valaki öngyilkos akar lenni --de eszébe sem jutott csak feltűnés keltés volt az egész --de ha igen !!! akkor kérdezem hogy lehet rábízni betegeket a ha valaki lelkileg ennyire labilis --észrevette hogy lassan mindenki kihátrál mellőle !!!
Videó: kifütyülték Putyint az Oktogonnál
Sok hülye itt --ez minden nagyon fontos állam állam főjének kijár --ez nem fosás ti hülyék hanem biztonság --hol volt a nagy pofátok amikor Brezsnyevnek zárták le anno az egész várost ?? ja akkor befosás volt meg sem mertetek szólalni szarházi szarkeverők --anno akkor diktatúra volt --!!!
Milliárdos celeb zaklatja Sarka Katát
Szerintem Peti nem tudta kielégíteni szexuálisan --erre én anno figyelmeztettem is amikor felszedett jó pár kilót --agy ÉHES nőnek minden cm fontos vagy vált --mint ahogy vele is megtörtént --!!!
Besülhet az Együtt csodafegyvere – kihívót kapott Juhász Péter
@RonaGyuri: Miért ?? egy kokós --hazug --hiteltelennel mennyivel lenne nagyobb esélye - -sem vele sem mással a parlamenti küszöb közelében sem lesznek !!!