Nagybajcs

Besülhet az Együtt csodafegyvere – kihívót kapott Juhász Péter
@RonaGyuri: Miért ?? egy kokós --hazug --hiteltelennel mennyivel lenne nagyobb esélye - -sem vele sem mással a parlamenti küszöb közelében sem lesznek !!!
Miniszterelnöki minőségében nem lehetett volna ott Orbán a FIFA-gálán
@Clavigo: A meghívott vendégek költségeit --ez esetben Orbáné t is az UEFA fizeti --tudni kell hogy az UEFA a világ leggazdagabb szervezete !!
Szakértő: Orbán már lejátszottnak tekinti a 2018-as választást, ahogy a magyar baloldal is
Orbánék mindent visszaadtak amit a SZOCIK elvettek --gyed--gyes--családok segítése --ország stabil lábakon áll --szinte nincs infláció --emelkedtek a bérek 4 % a munka nélküliség --és amiben még biztos vagyok ha a gazdaság lehetővé teszi vissza adja a SZOCIK által elvett 13 havi nyugdíjat is -- CSAK a FIDESZ --soha többet bal oldali hazaáruló ország kiárusító kormányt mert ezek a magyarok legnagyobb ellenségeik !!!
A TEK egy pillanatra sem mozdul Orbán mellől
@laja70: Te miben vagy akadályozva vagy korlátozva --az agyadon kívül--
Gyurcsány: Totális háborút folytat a Fidesz az ország ellen
Ha a kakinak keze lenne akkor a szocik meg a dk kezet fogna vele --csak hogy a választó nem hülye mindent tisztán lát hogy mire megy ki a játék most már a jobbikkal kiegészülve --ezek egymást lőnék agyon és fogják is miután utálják egymást és majd az elbukott választás után jön az egymásra mutogatás --ami eddig kaki volt az marad is hiába jön a jobbik csak a kupac nő amibe bele fognak fulladni !!!
Fegyverrel raboltak ki egy budapesti dohányboltot
@desiro: Szerintem Juhász Petike volt mert elfogyott a pénze drogra --vagy talán Szanyinak kannás borra !!!
Nyugdíjasok, figyelem: január közepéig nem lesz nyugdíj!
@dr. prédikátor: Ha valakinek 47 ezer az annyit is dolgozott --vagy zsebre tette anno a pénzt feketén -arra nem gondolva hogy egyszer mindenki meg öregszik --ennyi !!!
Mire jó a nyugdíjasok Erzsébet-utalványa?
Akinek baloskáim nem tetszik nem kell átvenni --vagy oda kell adni aki rászorul --szegény --hajléktalan stb --remélem a vén Orbán ellenes komcsik ezt teszik és nincs bőr az arcukon elfogadni --vagy talán mégis olyan vastag az a bőr hogy elfogadják --ELVTÁRSAK !!
Vadászbalesetben halt meg a Coop vezetője
Szinte minden télen vannak vadász balesetek --mert miről is szól --tudom mert van vadász ismerősöm --előtte jó nagy tintázás nehogy fázzanak mire arra kerül a sor szinte már lőnek mindenre ami mozog --évek óta vannak ilyen és hasonló BALESETEK --ha ez nem is volt az --szigorúan alkohol tilalomhoz kötném mint a vezetést de hát a vadászat úri szórakozás csak pénzes gazdagabb osztályhoz tartozóak tudják űzni ezt a szórakozást --kérdezem mi lenne ha a szarvasnak is lenne puskája mert igy nem egyenlő a küzdelem --még annyit ha valakik szórakozásból tudnak állatokat lőni ott valami lelki probléma is van !!!
Transparency: Egyre mélyebbre süllyed a korrupcióban Magyarország
Én utálom ha valaki parasztozik --mert van egy mondás ha a paraszt nem szarik az ur nem eszik --mert amit nap mint nap meg eszünk azt a parasztoknak nevezett bölcs --okos emberek termelik ki amihez nagyon sok ész tudás kell --mert pl--milyen tudás kell egy villamos - busz --portás stb ezeket miért nem nevezik annak ???mert más munkát végeznek --paraszt az aki mást annak tart mert nem tudja mit jelent a szó --a szó szoros értelmében --egyébként a viselkedéssel --magatartással szemben szokták használni --de miért ??? mert azt hiszik hogy a paraszt buta ..bunkó -..tanulatlan ember pedig sok sok úgynevezett tanult --diplomás embernek LENNE MIT TANULNI A PARASZTOKTÓL --EGYET BIZTOSAN --" EMBERSÉGET" ..