Nőkor

Nőkorszak - Turistának lenni Dubaiban - 0. nap
@wagabund: Lesz második, meg harmadik, meg negyedik nap. Nincs panasz. Pénz nélkül is jó volt. :) Csak az első nap volt érdekes, főleg amiatt, hogy nem arra számítottunk, ami várt. Aztán megváltozott a véleményünk. Továbbra is bénák, csetlő-botlók voltunk, de én még életemben nem röhögtem annyit, mint ott. :D Főleg saját magunkon.
Nőkorszak - A francia elnök szüleit sokkolta a hatalmas korkülönbség
@glorianna: És valójában ugyanúgy megbüntetik a tanárnőt is, noha a közvélemény legfeljebb megveregeti virtuálisan a fiú vállát. :)
Nőkorszak - A francia elnök szüleit sokkolta a hatalmas korkülönbség
@glorianna: Ma már nem érdekes, meg bizonyították is, hogy nem a levegőbe beszéltek. Ez akkor volt gáz, amikor a tanárnő belement a viszonyba a 16 éves fiúval. Ha ez fordított esetben történik, és férfi a tanár, akkor is törvénytelen, és akkor is büntetendő.
Nőkorszak - A francia elnök szüleit sokkolta a hatalmas korkülönbség
@sajtkukac: A szülők nem jelentették fel. Ha megteszik, nyilván nem ússza meg ejnye-bejnyével.
Nőkorszak - 3 házi tipp a ragyogó arcbőr eléréséhez!
@Mirabilis: Azért az erősen függ attól, hogy mennyire ráncos a bőr. Egyébként a hidratálás a ráncokat is feltölti picit, de nem én írtam a cikket, én csak közöltem. :) Ettől függetlenül tudom, hogy a ráncokat a plasztikai sebész tudja a leghatékonyabban eltüntetni, de ki szeretne úgy kinézni, mint Meg Ryan mostanában? Maradt volna ráncos, és ráncosan bájos, mint felpuffadt múmia. A ráncok ellen nincs sok orvosság, ami meg van, az nem teszi szebbé az embert. Rengetegen hisznek a különböző kozmetikai módszerekben, amik lehetséges, hogy ideig-óráig hatásosak, de semmi sem olyan hatásos, mint egy jó botox vagy ráncfelvarrás. Láttam közelről vámpírterápiával, hyaluronsavval feltöltött, vagy botoxszal kezelt arcokat. Nem akarnék úgy kinézni. Maradok a ráncaimnál.
Nőkorszak - Akinek rend van a fejében, annak rend van az otthonában is?
@karma1: Néha, amikor először megyek valakihez, és meglátom a lakását, rájövök, hogy nálam rend van, még a gyerekem szétgórt cuccával együtt is. :) Mindjárt jobban érzem magam. Már csak ezért is érdemes vendégségbe járni. :)
Nőkorszak - Akinek rend van a fejében, annak rend van az otthonában is?
@karma1: :) Igazad van. Azért is szerepel a cikkben az "otthonos rend" kifejezés. :) A katonással is baj van, a durva kupival is baj van. A kettő között van az igazság. Szerintem.