Nyírfa

Orbán szerint sok magyarban kipcsak vér folyik
@Nyírfa: Na, a félreértés a 20.36-os megjegyzésre vonatkozik.
Orbán szerint sok magyarban kipcsak vér folyik
@bakcsubakka: @Nyírfa: Azt hiszem, félreértettelek. Mentségemre szolgáljon, hogy alukáltam kicsit.
Szóval, oké! :)
Orbán szerint sok magyarban kipcsak vér folyik
@bakcsubakka: Ha úgy gondolod, hogy genetikailag meghatározottak vagyunk a viselkedésünket illetően, az téves. A rasszok elsősorban külső megjelenésük alapján különböztethetőek meg egymástól. A fejlődésüket , életmódjukat befolyásolja a mindenkori környezetük. De olyan nincs , hogy egy rassz vagy egy népcsoport születetten tipizálható.
Orbán szerint sok magyarban kipcsak vér folyik
@bakcsubakka: Mi a bajod azzal, hogy a köztársasági elnöknek türkös kinézete van? De nem is. Inkább mongolos.
V4NA: Soros pénzéből alaposan előkészített kampányeszköz a Trump elleni eljárás
@RonaGyuri: Momentán én ezt tudtam, nem is szavaztam rájuk '90-ben. Csak egy nyikhaj banda volt már akkor is.,
V4NA: Soros pénzéből alaposan előkészített kampányeszköz a Trump elleni eljárás
@RonaGyuri: Az a Soros, jó Soros volt, Csak azóta elfajult - lényegét tekintve ezt válaszolta Szájer egy újságírói felvetésre.
Németh Szilárd: Bangóné a hivatásos patkányozó
Éppen most olvastam, hogy Havas Henrik szerint Orbán kép típust szeret: a biológiailag hülyét és az intellektuálisan romlottat.,
Hát, ez is betalált. Szilárdot illetően az első verzióra szavazok.
Stoffán György: „Wass Albert náci”… – Nyílt levél Karácsony Gergelynek
Vessetek meg - inkább ne - , de nem tudom, ki az a Stoffán. Vass Albert, Tormay Cecilia , még a nevüket sem hallottam egészen addig, amíg Kövér László nem szaladgált Vass hamvaival. Tizenévesen Thomas Mann Varázshegyét emeltem le anyám könyvespolcáról - nagy valószínűséggel József Attila hatására -, amelyet akkor még nem értettem, de Benedek Istvánt, Szabó Magdát, igen. Nem hiszem, hogy sokat vesztettem volna Vass zsidó- és romaellenességével, hungarista nézeteivel.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@csak úgy...: Megnéztem a rodostói házat - nem a kassai másolatot, Túl jó lenne ez a magyar kormány menekültjeinek.
Arról nem is beszélve, hogy Rákóczi emlékét meggyalázni velük, nagyon nem szeretném.
Valami egyszerűbb házikó a kazah sztyeppén , ahol keresgélhetik a gyökereiket.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@Eriksson: Ez nem nemzetközi üzlet, csak Orbáné. Nem az ország haladását célzó gazdasági megállapodás, hanem csak Orbáné.
Nem népek közötti, kölcsönös kulturális egyezmény, hanem csak Orbáné. Biztos, hogy érzed a különbséget.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@csak úgy...: Igen, keleten van néhány hely, ahol ismerősen cseng a magyar szó. A Rákóczi házat megnézem, már nincs előttem.
Orbán megüzente a Nyugatnak, mi a vele való a kiegezés feltétele
@Málna: Nem biztos, hogy le vagy butítva - bár, értelmet nem vélek felfedezni a megnyilatkozásaidban -, de, hogy jellemtelen vagy, afelől nincs kétségem. Pénzeső, szavazati jog - ha rajtam áll, felejtsd el.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@Nessy: Napok óta az jár a fejemben, hogy milyen látványosan szervezik maguknak a menekülő utakat. Csak még válogatnak, ki árthat kevesebbet, mely országgal nincsen kiadatási egyezményünk, hol érheti őket utol az igazságszolgáltatás, hol vásárolhatják meg a biztonság illúzióját- a közvagyonból.
Gondolta volna Rákosi Mátyás, hogy haláláig a szovjetek "vendéglátását" fogja élvezni?
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@Eriksson: Illetve ebben az esetben nem játszik a demokrácia. Ugyanis nem lett meginterjúvolva a jó nép, hogy egyetért-e egy, a szabadságjogokat, az élethez való jogot semmibe vevő diktátor bárminemű jelenlétével. Ez a lényeg, Eriksson, nem az, hogy borsos bérleti díjért teret ad-e Ferencváros egy iskolának.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
@Eriksson: Lehet. Csak nem olyan szellemiséggel, amit Erdogan képvisel. Nem az a demokrácia, hogy beengedek az életembe mindent, amivel nem kívánok együtt élni, hanem az, hogy megválasztom, kikkel, hogyan, mit teremtek.
Megvan! Ő lesz Karácsony kabinetfőnöke
A kabinetfőnök rokonszenves, Karácsony letisztultságát nagyra értékelem, jó párosnak tűnik.
És igen, szóljunk bele a saját életünkbe, és vállaljunk végre felelősséget magunkért.

Elsők között visszaállítanám a Fővárosi Tisztiorvosi Szolgálat - most hivatal - eredeti funkcióját, hatás- és jogköreit.
Mindjárt nem lennének kórházi fertőzések, szemétkáosz stb. Még a 80-as évek végén, a 90-esek elején is szigorú szabályok voltak, a tisztiorvosi szolgálatok - köjál-intézetek - azonnali takarításokat, fertőtlenítéseket rendelhettek el, folyamatos figyelemmel kísérték a víz - szenny- és ivóvíz egyaránt - és a levegő minőségének változásait. Ha kellett, azonnal riasztottak, közbe léptek, volt rá jogosítványuk. Szerettem is ott dolgozni.
Megvan! Ő lesz Karácsony kabinetfőnöke
@Fantomasz: Jól kipakoltál! :)) És igazad is van.:)
Engem a kínai és a török kaja nem zavar, hogy kínai kolóniák létesülnek, az inkább, a gagyi és sokszor életveszélyes kínai termékek özöne viszont már egyenesen riaszt.
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
Valóban nem. De nyilván olcsón jutott a telekhez, ha romos ház állt rajta. Hogy az eladásakor mennyit ért, az más kérdés.
Mindenesetre értékelem, hogy a légvonalban 500 métert nem helikopterrel tette meg, ha fürdeni támadt kedve.:)
Még valami? Gondolom, nincs annyi a bűnlajstromán , mint a fideszesekén.
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
@görbetükör: Bálint gazda , igen!!!

Demszky milyen rossz fát tett a tűzre? Isten bizony, nem rémlik. Az is igaz, hogy nem emlékszem semmilyen különleges ünnepelni valóra a regnálása alatt.,
Mészáros Lőrinc felesége átalakítja a Life TV-t – jön a pozitív életérzés
Türelmesen várom, mikor veszi át az MTA fideszes kutatóhálózatának a vezetését.
Karácsony Gergely Demszkyt és Tarlóst is Budapest díszpolgárává nevezné ki
Gergely, értem a jó szándékot, diplomatikus is vagy, kétségtelen, véget akarsz vetni az ellenségeskedésnek, nagyon helyesen. De Tarlós mint díszpolgár? Örülök, hogy végre megszabadultunk tőle. Nem kell mindenáron megszerezni a jóindulatát, hogy hátha fékezi Orbán tombolásait. És Demszky is maradjon szépen a háttérben, felesleges élezni ezt az amúgy is feszült politikai helyzetet.
Erdogan alapítványa nyit iskolát Budapesten
Jobban örülnék, ha fürdőt építenének, és, ha Gülem kérne lehetőséget iskolai oktatás beindítására, szavam nem lenne ellene, sőt, támogatnám a népeink közötti jó kapcsolat érdekében.
De Erdogan? Hogy a mi fővárosunkban egy háborús bűnös verjen tanyát, hirdesse az öncélúan használt fundamentalizmusa igéjét? Ez a büszkélkedő magyar, ez az Orbán a rendszerváltás legsötétebb, legkártékonyabb figurája pedig magához öleli a saját végzetét.
De nem a miénket,
Régen vettem részt utoljára tüntetésen, de most megyek, és viszek magammal kurd és tibeti zászlót.,
Mészáros Lőrinc felesége átalakítja a Life TV-t – jön a pozitív életérzés
A közpénzen megvett és működtetett televízió vezetőit pozitív életérzéssel tölti el, hogy egyetlen kanyijukba nem került a beruházás , ám rettentően sok, elkölthető forintot tejel - a magyar adófizető.
Amúgy a hölgynek legalább gázszerelői végzettsége van? Vagy villanyszerelő vagy valami ilyesmi. Érettségi?
Igaz, minek? Okosabbak ők mint Zuckerberg. Biztosan kipcsak vér folyik az ereikben. :)
Új választást követel az ellenzék Csepelen
Persze, hogy csaltak. Mindig, mindenben csalnak. De Borbély Ildikó túlteng, apolitikus, a fidesszel szemben okosan kell fellépni, higgadtan, megdönthetetlen bizonyítékokkal felszerelkezve. A nyugalom fegyver annak a kezében, aki biztos a dolgában.
Megválasztották az ellenzéki politikust, mégsem lehet polgármester
@grincss: Hivatalból semmi. A szocialisták feljelentését a helyi választási bizottság élből elutasította, a rendőrség pedig az ukránok szavazását biztosította. Hogy a lakosság ne akadályozza őket. Hallottál már ilyet?
Annak örülök, hogy kezdenek kiállni magukért az emberek.
Az utolsó pillanatban támadták meg az ellenzéki kerületek választási eredményeit
Ezzel is igazolják, mennyi vaj van a fejükön. És akkor az ember belegondol, hogy ezek uralják az országot. Mi pénzt hordanak el, mennyi lehetőség vész kárba, mi minden megy tönkre a kezük alatt. Égbekiáltó!