Oposit

Orbán történelminek nevezte Kásler érdemeit
Vitathatatlan! A legek embere. Legrosszabb, legnagyobb dilettáns, leg-stb...
A kormány elárulta, mikor érhet véget a koronavírus miatti teljhatalmuk és a rendeleti kormányzás
A jogszabály tervezet meg nyilván olyan bonyolult lesz, ha május 26-ig írják, hogy semmit nem fog visszaadni csak a látszatot.
Két kilométerről lőttek agyon egy embert Újfehértó egyik sűrűn lakott utcájában
Ezt nem hiszem el. Milyen puskája volt a vadásznak? Mert egy átlagos vadászpuska csak úgy tud ellőni 2 kilométerre, ha felfelé tartja. Ha vadra, akkor csak megpattanni tud, de akkor meg tényleg nem hiszem, hogy olyan messzire halálos sérülést okoz. Itt valami gyanús. Lakott terület felé meg amúgy is tilos lőni.
Döbbenetes felvétel: kétségbeesetten kiabált a fiatal nő, akit letepertek a budapesti rendőrök
@Pálinkás Pál: én akkor is tartom a korábbi kérdésemet, hiába mondta el a rendőrség mit csinált a nő. Egy kigyúrt, szimpatikus irokéz sérós, tetkós, izomtrikós cigóval is így keménykedett volna hangosan az utcán ez a tahó? Azokat még megbilincselni sem merik, csak a tekesek. Itt meg játszotta a fejét ez a melák. Gondolom eddig csak a vágóhídon tudott érvényesülni a malacokkal.
Orbán még májusban visszaadja a teljhatalmat?
Itt nem csak olyan emberek vannak, akik ha nem értenek egyet orbánnal, azok "libsik" és nem tudom milyen jelzőkkel ellátott fidesz által elviselhetetlen lények ám!

Nem lett volna ezzel baj, ha a hatalom átvételét nem úgy intézte volna a gazdátok. Mivel azt is úgy sikerült, mint ahogy a hozzáállása mindenkihez a "kabbefaszom" stílus, így amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten is!
Müller Cecília bejelentette: "Lesz nemzeti oltóanyaggyár"
@Yeromos: nyilvánvaló, hogy a "nemzeti" név alá összegyűlt pribékjei és a cigánycsalád tagjai fognak tovább gazdagodni ezen.
Amúgy ez csak egy fedőintézmény lesz, amire elmennek a milliárdok, de soha egy használható oltóanyag nem fog kikerülni onnan. Esetleg desztilláltvíz, mint placebo.
Ennyit ért a kapcsolat: pártízezres bírság miatt szakított a Fidesszel Bede Zsolt
@olivetti: a spiclik mindig rosszul végzik. Vagy az áll rajtuk bosszút, akit beköptek, vagy akinek köpnek annak lesznek nem kívánatosak. Tehát méltó helyükre kerülnek mindig.
Jelentősen megugrik benzin és a gázolaj ára
@ágimami: Hát csak abból kiindulva, hogy a régi árakat felül fogják múlni, mivel a forint is szerencsére megromlott, meg a veszteségeiket is be kell pótolni, meg a különadó az alacsony olajár esetén is be fog játszani nagyon kedves módon.
Jelentősen megugrik benzin és a gázolaj ára
@ágimami: egy hónap múlva vagy azon belül magasabb lesz az ár, mint 450 Ft szerintem.
Félelmetes jóslat: a koronavírus második hulláma sokkal pusztítóbb lehet, mint gondolnánk
@Pálinkás Pál: lehet, hogy két éve válságról hadovál, de eddig nem a válság és úgy tűnik nem is ez ellen a vírus ellen cselekedett, hanem valami teljesen más irányba megy a törpe vajda.
Félelmetes jóslat: a koronavírus második hulláma sokkal pusztítóbb lehet, mint gondolnánk
A helyzet az, hogy ez egy olyan dolog, amire ha akarják, bármeddig lehet hivatkozni és bármit meg tudnak tenni ennek a leple alatt. Nyilván a hullámok annyiszor fognak jönni, ahányszor akarják. Nem véletlenül fegyverkezik és tölti fel a készleteit a dagadt vajda. Vagy tud valamit és akkor ő is benne van a világméretű átverésben, vagy az árnyékban készül a népe ellen.
Ez szörnyűbb, mint maga a betegség.
Menczer: "Hosszú védekezésre kell készülni"
@jesz: persze, a hatalmukat kell foggal-körömmel védeni, mert félnek attól, hogy a lámpavasra felkötik őket fejjel lefelé és lehet rugdosni és köpködni őket.
Novák Katalin: soha nem látott méretű lejárató kampány indult el Magyarország ellen
Ez hazugság, mert ezt az országot már nem lehet lejáratni, mert lejárt.
Egy rakás szar, aminek a tetején ül a dagadt vajda.