Papuska1

Weber: „elfogyott a türelem Orbánnal szemben"
@lampa laz: Miért? "Akik nem állnak be a NER-be" mit akarnak? Azt már tudjuk, hogy mit nem, de mit helyette? Ezt jó lenne egyszer valakinek eldönteni! Még inkább nyilvánosságra hozni.
Weber: „elfogyott a türelem Orbánnal szemben"
Ezek nem keresztény értékek, hanem liberális értékek, amiknek semmi helyük Európában, hiszen az emberiség kipusztulásához vezethetnek. A keresztény értékeket a Bibliából lehet kiolvasni. A liberalizmushoz semmi köze a kereszténységnek, hiszen az egy keményen konzervatív ideológia, ami kizárja a Weber által emlegetett szabadságjogoknak nevezett szabadosságokat. A Néppárt eddig jobboldalinak mondta magát, de elvei a balliberális elvrendszer szerint működnek, és a migránsok beeresztésével pont ők tették veszélyes vidékké Európát.
Titkolják, hogy az intenzív kilakoltatások miatt hány gyermeket szakítottak el a családjától
@Eladott Ország: Nem azt írtam, hogy minden érvényes szabállyal egyetértek. Egyszerűen értem, hogy ott a hideg éghajlaton miért gondolkodnak okosabban, mint mi...
Titkolják, hogy az intenzív kilakoltatások miatt hány gyermeket szakítottak el a családjától
Egyébként a sok két szintes, nagy belmagasságú ház láttán dán és holland ismerőseim fogták a fejüket. Ennyi pénz van itt? Kérdezték. Ha valaki járt ott tudja, hogy a házak, vagy a lakások a család méretéhez igazodnak. Ha nő a család minőségi cserével, a lakáskereskedelem és az állami segítség együttes erejével oldják meg a problémát. Dániában döbbenten láttam, hogy kívülről milyen kicsinek látszanak a dán házak. Belül derült ki, hogy annak ellenére, hogy többnyire magasabbak, mint mi, a belmagasság 2,20 - 2,30 méter. Miért? Mert felfelé száll a meleg, és nem a holt teret akarják fűteni! Minden házon, lakáson látszik, hogy milyen beosztású, végzettségű a bent lakó. Aki szerényebben keres, szerényebben lakik. A nagyobb városokba való beköltözést ott kevesen vállalják, mert tudják, nem tudják megfizetni. (Ott sem!) Ha megnézzük a kinti lakásárakat (a bérlet és a vásárolt ház hiteltérítése majdnem ugyanannyi) náluk többszörösébe kerül egy ház, mint nálunk. A kisebb településeken besegít a lakásba az önkormányzat, a városokban nem. Van, amit még el lehetne tanulni ettől a világtól. Ott is van egy csomó hajléktalan, vajon miért?
Titkolják, hogy az intenzív kilakoltatások miatt hány gyermeket szakítottak el a családjától
Bármennyire szomorú is, aki nem fizet, azzal valamit csinálni kell! A jog fura fintora, hogy például arra nem kötelezhető, hogy dolgozzon és a keresete bizonyos hányadát az adósság törlesztésére fordítsa, de kilakoltatható. Sajnos ebbe belekerülhetnek szerencsétlen emberek is, de talán itt volna a civil szféra, az önsegítés szerepe. A gazdagok például egy ilyen embereket segítő alapba is adakozhatnának. Csak meg kellene szervezni! Aki élt már az előző rendszerben, az tudja, hogy az itt mutatott toleranciával mennyien éltek vissza. (Természetesen nem azt állítom, hogy a most szerencsétlenül járók többsége visszaélő, de nem kizárt ez sem!) Ha egyeseknek lehet, másoknak nem, magyar mentalitás szerint az sem fizetne, aki teheti. Ez volt akkor is. Ha nincs szankció, az jár jól, aki potyázik, aki summant! Ezt hivatalosan igazságosan nem lehet megoldani, de mint írtam egy ezzel foglalkozó civil sokkal több mozgástérrel rendelkezik, mint az állam. Erre mégsem vállalkozik senki! Az sem járja, hogy más fizessen azok helyett, akik meggondolatlanok, vagy felelőtlenek voltak! Nehéz itt igazságot tenni!
Tinédzserek gyújtották fel szándékosan a Ráday utcai kollégiumot – a tűzben egy négygyermekes édesapa halt meg
@Eladott Ország: Na például itt kezdődik. Dühödten állítasz olyat, amit annyian skandálnak és állítanak, de bizonyítékot még senkitől nem hallottam, csak olyan demagóg állításokat, amik erősen sántítanak. Nyugaton (és még számos normális országban) ilyen állításokért, ha azt konkrétan nem tudja bizonyítani valaki, büntetnek. Ez nem szólásszabadság! Egy nagyon rafinált módon tömegesen terjesztett rágalom, amit egyetlen bíróság sem igazolt még, nagyon aljas módszer egy kormány lejáratására. Pont erről beszélek. Válogatott csúsztatásokkal félrevezetve az embereket próbálják egyesek összezavarni a valóságot kevésbé ismerő, hozzá nem értő embereket. Pont erről beszélek. Írj egy példát arra, hogy mikor és ki lopott (konkrétan lopott és nem törvényesen a saját belátása szerint, amire jogosítást kapott) vett el pénzt. Várom a konkrét esetet. Nem a demagóg csúsztatott hazugságokat (nyugdíjopénz stb.) hanem valódi példát!
Tinédzserek gyújtották fel szándékosan a Ráday utcai kollégiumot – a tűzben egy négygyermekes édesapa halt meg
@Eladott Ország: Egy pillanatig sem állítom, hogy a FIDESZ tökéletes. Tökéletes politikai erő nincs, még sehol nem produkáltak ilyet, legfeljebb többet, vagy kevesebbet lehet tudni a háttér dolgairól. Ugyanakkor manapság a politikusok nélküli világ sem létezik sehol.Ez a demokrácia alapja, persze tökéletes demokrácia sincs! Nyugaton a cenzúra és a politika sajátos működése a mi egykori "szocializmusunkhoz" hasonlóan ügyesen elleplezi a hibákat (bűnöket). Ennyire nyílt és a dolgokba belelátni engedő politika még soha nem volt nálunk. Aki nem vak, látja a hibákat és a jót is! Aki kicsit belelát az "elődök" világába, az képes reálisan értékelni. Nincs jó, csak kevésbé rossz! A politika lényege a manipuláció, a biztonsági tartalékok képzése és a hatalom megtartásának célja. Ezt nem lehet tőle elvitatni. Ugyanakkor az is adottság, hogy jobb, hihetőbb programmal, a választásokon minden politikai aktuális hatalom megdönthető. Persze, ha nem tud senki hihetőbb és mindenki számára elfogadhatóbb programot csinálni, mint a hatalmon lévők, akkor ők vannak előnyben és nyernek. Azt is látni kell, hogy a fővárosban csak a lakosság 1/5-e él. A fővárosiaknak tetsző program kétharmadot jelent az ellenzéknek. A vidék, népi és nemzeti gondolkodású. Ilyen program nélkül nem lehet győzni hazánkban, legfeljebb országos káoszt kirobbantani! Valahogy vagy a nyugatnak lehet kedvezni, vagy a velük kritikus nemzeti érzelmű magyaroknak. A kettő együtt nem megy! Szerintem Trianon után még 2-300 évig így lesz!
Tinédzserek gyújtották fel szándékosan a Ráday utcai kollégiumot – a tűzben egy négygyermekes édesapa halt meg
@csak úgy...: @csak úgy...: Azt hiszem a "közTV" fogalmával van valami problémád. A KözTV azt jelenti, hogy az emberek által a "köz" képviseletére választottak üzemeltetik, és azt kell képviselnie. Nem azt jelenti, hogy tájékozatlan emberek megtévesztésére és polgárháború kirobbantására alkalmas, torzításokat beolvashasson bárki, vagy aki úgy gondolja és nem tudott nyerni a választásokon, az mondja meg a tutit, ráadásul külföldi uszítók által fizetett egyének, akik célja, hogy az erős Magyarország szétessen és ne tudja a jobboldali kormány egész Európában végigvinni a kampányát, aminek segítségével meggyengül az Európai baloldal. Ezért káoszt, anarchiát idéznének elő itthon, véletlenül éppen a sorsdöntő Uniós választás előtt. Mintha Ukrajnában és még néhány közép-kelet-Európai országban, biztos véletlenül történtek volna a dolgok. Most háborúznak és éheznek az emberek. Biztos ez volt a "nép" akarata?
Persze programot, ha sikerül káoszt kelteni, vagy egyáltalán bármi jövőképet nem tudnak adni, a balhét csinálók és megtévesztett társaik. Járjunk úgy, mint az Ukránok, éhezés, káosz! Ez volna a cél? Tényleg ez a Magyarok érdeke? Lehet, hogy ez néhány a baloldaliságot eszközül használó nyugati manipulátor érdeke inkább? Tényleg lehet ennyi véletlen egyezés? Na ne már!
Tinédzserek gyújtották fel szándékosan a Ráday utcai kollégiumot – a tűzben egy négygyermekes édesapa halt meg
@m73: Szerinted. Mások szerint nálunk van a világon az egyik legnagyobb szólásszabadság. Van, aki ezt meg is tapasztalta, például a németeknél, de más nyugati országban is. Ha valaki nemzetben, származásban gondolkodik, szerintetek rasszista. Hol a szabad gondolkodás határa. Azt pedig, hogy az egyik embernek előnye van valamiben, a másiknak meg hátránya ebből, valahogy nem tapasztalom. Tudnál erre példát mondani. Érdekelne. A rend területén én is érzek hiányosságokat, de ezt inkább a helyi anarchisták okozzák, meg egy kis puhaság a hatalom részéről. Másutt nem lehetne bizonyítékok nélkül vádaskodni, tudatosan elferdített dolgokkal embereket hergelni, tények nélkül befeketíteni embereket, csak politikai beállítódásuk szerint. Ezt másutt büntetik, vagy bizonyítani kell. Nálunk ez szinte korlátlanul lehet. Hogy is van ez?
Tinédzserek gyújtották fel szándékosan a Ráday utcai kollégiumot – a tűzben egy négygyermekes édesapa halt meg
@m73: Az a történelmi liberalizmus és a mai gazdasági és politikai alapon működő inkább anarchista liberalizmus köszönő viszonyban sincs egymással. Milyen szabadság az, amiben megmondják, hogy mit szabad mondani és mit nem, büntetés terhe mellett. Milyen szabadság az, amiben nem lehet kimondani azt, amit gondol az ember? Milyen szabadság az, ahol nincs rend? A szabadság és a rend együtt képes normális világot fenntartani! A mai liberálisok több tabut állítanak fel, mint amennyit a legdurvább diktatúrák állítottak fel egykor, és nem biztosítják a szabadság legfontosabb feltételét a polgárok biztonságát! Lehet valamire azt mondani, hogy "liberális" ha azt csak megcsúfolja! Egyébként nem tudom kik gyújtogattak és milyen volt a világnézetük. Ez most még valamiért titok.
Összesen 14 vasúti mellékvonalat szüntetne meg a kormány
Nem értek egyet egyetlen vasútvonal megszüntetésével sem! Némi korszerűsítéssel és racionalizálással minden vonal vesztesége csökkenthető! Ha a környezetbarátságot is figyelembe vesszük, összességében gazdaságossá tehető! A ráfizetéses vonalak kihasználatlansága a lassúságukból, a korszerűtlen kocsikból adódik. Automatizálással, pályakorszerűsítéssel, villamosítással, gyors modern helyi vonatok beállításával, főként Uniós pénzből tartósan a vasúton tartható lenne a forgalom, sőt némi teherforgalomra is esély lenne. Túl sok kamion füstöl üreg dízelmotorokkal az utakon! Pont ezeken az útvonalakon is.
Sargentini nem tervez magyarországi utazást, "fizikai erőszaktól" tart – kemény dolgokat üzent a kormánynak
Igencsak mellé trafált a képviselő asszony. Nem az az oldal verekszik, fenyegetőzik, balhézik. Bár sokan beszólnának neki, de fizikai fenyegetést csak a baloldali provokátorok jelentenének rá. Lehet, hogy erre is gondolt?
Meztelenül ábrázolták Kunhalmi Ágnest egy szórólapon
Azért jó, hogy nem fénykép! Lett volna mit retusálni, bár megszólalásig dekoratív, csak azután derül ki, hogy hol a hiba!
Napközben átutalják a nyugdíjakat
@Eladott Ország: Olyat nem lehet garantálni, ami láthatóan bizonytalan. Ma még igen, de, ha nem nő duplájára a munkaidő és nem fog a fele annyi ember kétszer annyit dolgozni, biztosíthatatlan a világon mindenütt a nyugdíjfizetés és még sok minden! Amit kifizetnek, azt meg kell termelni. Ha nincs, aki megtermelje nem lesz. Szomorú, de igaz! A pénzt nem csinálják, csak munkával, terelési értékkel jön létre és annyit lehet elosztani, amennyi van. Nálatok otthon nem így működik?
Napközben átutalják a nyugdíjakat
@papa.49: Persze, ezt is a Fidesz csinálja, mert ők a mindenható! Hát nem ők csinálják. Az államkincstárban dolgozók csinálják és a bennfentes információk szerint néhány óra késéssel a bankok megkapták a pénzt. Ők nem utaltak tovább. Ami tényleg a kormány (nem a Fidesz) felelőssége, hogy utána járnak-e, hogy mi történt és lesz-e felelősségre vonás!
Napközben átutalják a nyugdíjakat
A dolog pikantériája az, hogy a nap folyamán, feltételezhetően késve, de a bankok megkapták a nyugdíjakat. Az érintettek többsége mégsem jutott hozzá. A leggonoszabb a dologban az, hogy mivel Karácsny volt, sokan "belecsúsztak" a folyószámla hitelükbe is, ami jóval magasabb kamatú, mint a hagyományos hitelek, ráadásul napi kamatozású. A bank a törlesztést akkor írja jóvá, mikor az utalást is megejti, így a péntek délután érkező pénz hétfőn kerül jóváírásra. Ez három napi plusz kamat, amit nyer a bank és bukik a nyugdíjas. Ha nem tudnánk, hogy kétmillió nyugdíjasról van szó, piti összegnek tűnne, de így nem is olyan szerény pénz ez. Amire én kíváncsi lennék, történik-e vizsgálat, lesz-e felelős és kártéríti-e valaki a hátrányt szenvedőket? És itt lehet a kormány szerepe, hisz a számfejtéshez és utaláshoz valójában semmi köze, az elrendelésen kívül, ami megtörtént. A baki az Államkincstárban történt. A kérdés, lesz-e vizsgálat és mivel effektív károkozás történt és jó pár visszaélés is, a lényeg, hogy lesz-e következmény!
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@karma1: Talán a gigantikus vízfejjé terebélyesedett Budapestről, vidékre irányíthatták volna az embereket dolgozni. A Pestiek még a 8 óra munka demagógiájában élnek. Vidéken ilyen nincs! Annyit kell dolgozni, ami éppen szükséges, néha többet, néha kevesebbet. A szükség és nem egy kommunista jelszó határozza meg ezt. Budapest gigantikus növekedése így is óriási veszély, mert vészhelyzetben egyre sérülékenyebbé válik. Nyugat nagy fővárosaiban gazdasági lépésekkel próbálják megakadályozni az ilyen életképtelen gigászok létrejöttét. Nálunk az Orbán kormányig nem történt semmi! Most is lassú, de legalább van némi felzárkóztatás és megindult egy minimális visszaáramlás a falvakba, még, ha nem is a mezőgazdaságba, de a vidéki iparba. Kicsit jobb vidéken, és a lakosság 4/5-e vidéken él! Bár Budapest próbálja mozgatni az országot, a hőbörgők a lakosság 0,5 ezreléke körül vannak. A vidéket soha nem fogják leszavazni! Legfeljebb elérik, hogy mindenkinek sokkal rosszabb legyen. Azt, hogy ki mit lopott el és hogy, nehezen értem. Ami alapján az ellenzék számol, azok az Uniós pénzek. Ezek kb.80%-a ma is vissza megy, oda ahonnan jön. Akkor miből él óriási életszínvonal különbséggel jobban, persze főleg vidéken a lakosság többsége? Ha ennyit elloptak és mégis ennyi maradt, talán nagyon ügyesek! Egyedül Pesten lassult az életszínvonal emelkedése, romlott az egészségügyi ellátás, de ezt az életképtelen vízfej meg is érdemli!
Juncker: a kereszténydemokrata értékek nem egyeztethetők össze a Fidesz politikájával
Először is hiteltelen, amit Juncker mond, hiszen minden Európai szabályt, szokásjogot megszegve egy offshore paradicsomot csinált Luxemburgból, összeharácsolt egy gigantikus tőkekoncentrációt a miniállamban, azután a kirobbant botrányra fittyet hányva a szőnyeg alá söpörte a bűncselekményt. Indultak a világban már hasonlóért háborúk is! Csak Európa gyenge! Az USA, Kína, vagy az Oroszok messze túlleptek rajtunk! Nem kukacoskodnak és nem gátlásosak. Rövidesen Kína lesz a világ vezető hatalma és ő élni is fog az előnyeivel. Európa begubózott és elkésett! A liberalizmus a végpusztulás szélére vitte, és gazdaságilag folyamatosan veszít. A kereszténydemokrácia nem a Junckeri piás liberalizmus, hanem az Adenaueri kemény konzervativizmus! Ha Európa nem mutat erőt, majd mások mutatnak! A keresztény nem azt jelenti, hogy hülye, vagy mindent másokra hagyó, a saját érdekeiről lemondó! A keresztény az harcos! Csak tudja, hogy milyen értékrendért harcol. A középkorban a keresztes hadak pontosan tudták! Ezt valahogy elfelejtjük. Mi hiába puhulunk el, ha körülöttünk a világ kegyetlenül és keményen versenyzik!
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@karma1: A nyugat soha nem fog elfogadni! Vagy valamilyen módon érdekévé kell, hogy váljon a megmaradásunk, vagy nem maradunk meg! A nyugat nem felejt! Soha nem felejti el azt, hogy valaki legyőzte, megalázta, megadóztatta, ha ezer éve volt, akkor sem! Személyesen megtapasztaltam több nyugati országban, ahol őseink jártak. Csak azért maradhattunk meg, mert jól védekeztünk és jól trükköztünk! Persze ezt egy csomóan nem értik, mert nem ismerik saját történelmünket és az arra való reakciókat. Ez is vicc, hogy mindenütt tanítják, ahol a sérelemre emlékeznek, nálunk, ahol az egyetlen nagy dicsőségünkre, nem. Sajnos Európa emlékezete sokkal hosszabb, mint ezer év! Bár ez furcsa, de tény. Ők még mindig a Római Birodalom valamiféle folytatói. Az a kb. 4 nagy népcsoport, ami Európát alkotja (Germán, szláv, indo-román, skandináv,). Mi "nem vagyunk ide tartozók! Ha egyesülne Európa, bizony egymásnak esnének. Addig van esély, amíg nemzetekben néha egymással is összevesznek. Talán ezt akarja Soros fellazítani a migrikkel. Ha ez a célja, talán nem is hülyeség, de semmi esélye nincs!
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@Eladott Ország: Látom az érvek elfogytak! Pedig ma már azt is tudni lehet, hogy a Jaltai négyekből ketten a hazánk megszüntetése, a környező országokba való beolvasztásunk mellett lobbiztak, az USA nem foglalt állást és Sztálin is csak azért állt mellénk, mert nem akarta Tito Jugoszláviáját a szomszédjába.
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@Eladott Ország: Mindig úgy tudtam, hogy kultúrember vagy! Sajnos nagyot tévedtem!
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@karma1: Helyette olyan lesz a tér, mint akkor, amikor még szabad volt az ország, és nem a háborús győztesek diktáltak nekünk! Nagy Imre pedig egy forgalmasabb helyre kerül, ahol már sajnos nem lehet visszaépíteni a Nemzeti Színházat, amit politikai okból romboltak le sok minden mással együtt!
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
@karma1: Ehhez annyit azért hozzá kell tenni, hogy Hitler karmaiba a nyugat kényszerítette az országot, hiszen akkor fogadtak volna be minket, ha lemondunk nemzeti szuverenitásunkról, így Hitler és Sztálin, vagy a megsemmisülés között választhattunk. Te mit választottál volna?
Megkezdték Nagy Imre szobrának bontását
Nehezen vitatható, hogy Nagy Imre a második világháború utáni vereségünket kihasználó kommunista migrációból származik, ugyanakkor nem tagadható, hogy később a nemzet mellé állt és példamutatóan viselkedett, életét adta a hazáért és részben a nemzetért is. Ezért tiszteletet érdemel. A szobrát nagyobb forgalmú, ismertebb helyen állítják fel, azt hiszem ez nem lehet sértő számára és a család számára sem! Az a szimbolika, amivel az idegen, főként szláv befolyás emlékeinek eltüntetésére visszaállítják azokat a jelképeket, amik azt az időt idézik vissza, mikor Magyarország igazából független és magyar volt és megszüntetik azokat a kényszer intézkedéseket, amiket ellenségeink az első és a második világháború után identitásunk megtörésére kényszerítettek ránk, nagyon helyes és időszerű, a nemzetegyesítés mellett. Sajnos Európai hatalmi pozícióink visszaszerzéséig még várnunk kell, bár lehet, hogy csak az Uniós választásokig! Mi soha sem adjuk fel!
Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban
@Horizont: Irigylitek az urakat, a gazdagokat, a magasabb rendű és ezért többre érdemes embereket. Egyenlőséget akartok, mint a szocializmusban volt. Az emberek nem egyenlőek, és soha nem is lesznek azok. Ti hittétek el akkor, hogy így van! Hát nem így van! Aki szerencsésebb, aki bátrabb, vagy merészebb az mindig is a többi felett fog állni. Mindig lesz aki parancsol és aki azt szolgaként végrehajtja. Ilyen a világ és ilyennek is kell, hogy legyen! Másképpen a Madáchi falanszter jönne el!
Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban
A sok irígység mögött a magyar iskolarendszer egyik komoly hibája áll. Szinte csak nálunk nem tanítják, mit jelent a modern hatalmi struktúra szerte a világban. A Parlament a képviselők háza. Normál esetben a Kormány, aminek a feladata a Parlament döntéseinek végrehajtása nem működhetne "egy fedél alatt" a Kormánnyal, nem az övé a "Nemzet háza" a Parlament. Valójában az volna az ideális, ha a Kormány tagjainak többsége nem volna tagja a Parlamentnek, csak mint vendégek vennének részt a vitákban. Hasonlóan külön struktúra a bűnügyek feltárása (ügyészség) és a büntetések kiszabása (bíróság). Ha ezek bármelyike nem az adott állam kezében van, nincs független ország, akkor ott nincs szuverenitás. Milyen kevesen ismerik és élik ezt így!
Karácsonyi interjúban ítéli el a kormány gyűlöletkampányait az evangélikus püspök
Talán bölcsen nem kerültek adásba, hiszen a muszlim a Saria törvénye szerint halálos bűnt követett el, és ezt valaki végrehajtotta volna rajta. A lényeget nem értik sokan. Az iszlám nem vallás, hanem világhódítási doktrína! Persze, sokan, most felháborodnak, de szinte mindenütt Európában csak a Koránt ismerik, ami egy vallásról szól, és Mohamed akkor írta, mikor békében volt a világgal. A másik két szent könyv, ami többszöröse tartalomban a Koránnak és csak pusztításról, világhatalomról és egyéb durva dolgokról szól nálunk kevesek által ismert, bár az Iszlám gyermekeinek az iskoláikban abból kell a legtöbbet kívülről megtanulniuk és az a fő magatartási szabály. Olvasd el, és utána alkoss véleményt!
Orbán Vik­tor szuper cuki képpel elindította a karácsonyt
Először is, minden ellenfelemnek, vitapartneremnek, vagy csak azoknak, akik lealázó módon gyűlölnek, Áldott boldog és szép Karácsonyt kívánok!
Másodszor az egyik Facebbook oldalamon én is megosztottam ezt a képet, miniszterelnök Úrról és unokáiról. Az, hogy átkozódó bejegyzések jelentek meg a miniszterelnökről nem öröm, de Ő vállalta a posztot és tudta mivel jár. Az, hogy szerencsétlen kisgyerekekről minősíthetetlen, a legszörnyűbb halálukat kívánó fröcsögésből sem volt hiány, az számomra elfogadhatatlan. Ha valaki "falra szögezni" "agyon rugdosná" és kitekerné a nyakát" ezeknek a szerencsétlen gyerekeknek, olyan vad gyűlöletet feltételez, amit el sem tudok képzelni. Kaptam én itt ezen az oldalon, mindenfélét. Végül is minek jöttem ide, tudhattam, mire számíthatok, de hogy az engem gyalázók és ócsárlók gyerekeiről, unokáiról ilyet írjak, még gondoljak is, számomra elképzelhetetlen. Lehet, hogy én sem fogom vissza a véleményem, de bármelyik ellenfelem, vagy ellenségem testi épsége, vagy élete volna veszélyben, gondolkodás nélkül segítenék neki. Ri tényleg nem így vagytok vele? Még egyszer Áldott Karácsonyt kívánok mindnyájatoknak!
Ettől félhet a kormány: mérgesek a rabszolgának nézett munkások, országos útlezárások jöhetnek
@Aki Én: @Aki Én: Nem akarlak elkeseríteni, de nincs még végleges törvénytervezet. Egyébként a szakértők és az indoklásban az előterjesztők is egyértelműen rögzítették, hogy csak önkéntes túlóra lehet! Nem igaz, hogy a túlórapénzt három év múlva kell, vagy lehet kifizetni! Ilyen nincs, nem is lehet! A korlátot, mint határt határozták meg. Közben az a néhány melós, aki többet dolgozott, mint a megengedett és néhányukat már keményen megbüntette az APEH ezen háborog. Hogy is van ez?