Pegero

Új titkokra derült fény az Európai Unióról

Nem a nemzetek védelme, hanem azok megsemmisítése az Európai Unió valódi célja – állítja néhány napja megjelent könyvében Philippe de Villiers egykori francia politikus.

Füstgránát kell ide

A túlóratörvény esetében tulajdonképpen annyi történt, hogy a munkáltatók dolgát szerette volna megkönnyíteni a kormány, ahogy azt Palkovics miniszter egyébként utólag el is árulta.

Erõszakra uszító röpcédulákat szórtak szét a fõvárosban

Uszításra alkalmas és erőszakra buzdító röpcédulákat szórtak szét a fővárosban Bajnai Gordon volt kormányfő alapítványának (Haza és Haladás) aktivistái, akiket nagy valószínűséggel egy, a bevándorláspárti spekulánshoz és Hillary Clinton bukott amerikai elnökjelölthöz köthető alapítvány (Center for American Progress)...

Meghalt egy ember a Keleti pályaudvarnál

Több rendőrautó és egy fehér paraván állt a főbejárat előtt.

Kiújult Juncker isiásza

Az Európai Bizottság elsõ embere a most zajló uniós csúcson meglehetõsen furcsán viselkedett. Megint.

Bősz Anett eltörölné Magyarországon az "anya" megszólítást - A hírek főutcája

Elég nagy felháborodást váltott ki a Parlament új üdvöskéje, Bősz Anett közel múltban indított mozgalma: a Magyar Liberális Párt képviselője úgy képzeli a nők jogainak védelmét, hogy megszüntetné Magyarországon az "anya" megszólítást.

A nagy választási vereség után õrjöngenek Soros hívei, feldúlnák a várost

Egészen furcsa lelki állapotba kerültek az amerikai milliárdos hazai hívei a Fidesz legújabb elsöprő győzelmét követően.