Rózsika Hatházi

Többen is többet keresnek Orbánnál
Én is többet keresek. De nem találok. Pedig már a párnacihát is kifordítottam. :)))
Letartóztatták az operával terrorizáló nőt Párkányban
Azért variálhatott volna. Mondjuk a Despacito-ra, azzal tuti még az ugató kutyákat is elüldözte volna. :))) Apropó, nincs valakinek ötlete, hogy egy "nagggyonnn kedves" lakótársat milyen zenével tudnék kinyiffantani?
Medvével is találkozott Orbán Tusványoson – videó
@Edmond Dantes: A videó elején az látszik, hogy a pohos, valszeg a páncélozott autóból vette a medvét filmre. Vagy az egyik csicskája. Mert az tuti, hogy ez húsz méternél többet nem tesz meg a málnakeverőin.
Nyugdíjasok! Hamarabb jön a pénz
Nem tudom, ez mitől buli. Eddig is így jött a nyögdíj. Ez csak egy újszülött nyugdíjasnak új vicc. :)))
Német tudósok: a szorosan megkötött nyakkendő elhülyíti viselőjét
@Csizmás Kond: Ha nem tud tikkelés és túlmozgás nélkül közönség előtt beszélni, nem menjen politikusnak. Pláne miniszterelnöknek.Nem beszélve arról, hogy a szónoklatait leírják neki, nem akkor kell rögtönöznie.
Ennyi nővel szelfizett ma egyszerre Orbán Viktor – fotó
Nem értem, honnan van az a sok, ízlésficamodott, dugatlan p...a, aki erre a kivénhedt, hordóhasú kan cigóra cuppan.
Dráma: megfulladt a 26 tonna alatt a kisbusz sofőrje
@görbetükör: Valszeg rosszul közelítettem a dologhoz. Viszont olvasd el az utolsó mondatom második felét. Olvasgatom a cikkek kommentjeit és elég sokan a tűzoltót teszik felelőssé. Pedig szerencsétlen nem tudhatta, hogy vásott kölykök okozta tűzesethez hívták őket. Éppen eléggé fogja nyomasztani az eset a hátralevő életében. A második kérdésedre sokféle választ lehetne adni, de inkább nem mennék bele.
Dráma: megfulladt a 26 tonna alatt a kisbusz sofőrje
@görbetükör: Azok a gyerekek nem égtek volna benn. Azok a gyerekek csinálták a tüzet. A tűzeset Őrmezőn volt, a nevelőotthonban. A környék lakóinak az összes hócipője tele van velük. A telepen randalíroznak este tízkor, cigit tarhálnak, berúgják a buszmegálló üvegét. És senki, még a nevelők sem tudják őket megfékezni. Hetente minimum kétszer rendőrt hívnak hozzájuk. Nem, mintha ettől, feltámadna a balesetben elhunyt férfi, de lehet, hogy a tűzoltóautó sofőrjének a helyében én is ezerrel száguldottam volna menteni.
Szijjártó: az osztrák államfő Soros György és a migránsok oldalára állt
Ez a Soros György igen virulens. Az összes kormánytagot és az összes rászavazót megfertőzte. Ellenszere pedig nincs. Szólni kéne már az új emberminiszternek, hogy hasson oda a kutatóknak, hogy mihamarabb megtalálják az ellenanyagot. Mert ezen az ima, meg a tízparancsolat betartása sem segít
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Úgy látszik, van az a pénz, amitől korpásodik a haj. Nekem akkor se kellene, ha fiatalabb lennék, vagy gyémántokkal ékesített aranyból lenne a cerkája. Utálom a pocakos napóleonokat.:))))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Húha, mitől maradtam le? Ez mikor volt és ki volt az az ízlésficamodott cemende?
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: A francnyavalyát azért írtam, mert olyan jól hagzik. Sztem a zorbán már szex miatt nem kap el ilyesmit, hisz a bögyölőjét is csak a tükörben tudja lemeózni. :))))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Ennek csak a felemás gumicsizma áll jól. Istenem, miért nem viszi már el a Devla. Vagy stroke, infarktus, ulcus (gyomorfekély), vagy valami francnyavalya? :)))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Nem tud lefogyni, mert állandóan zabál. Bécsig fut roppanós virsliért, fél disznókkal pózol...stb.
Gyárfás Tamást hazaengedik az előzetesből
Gyilkosságra való felbujtással vitték be. Neki jó lesz a házi őrizet. Czeglédy Csabának nem!!!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Tóni, tóni! Orvos látott már?
Mondjuk, azt tudtuk régen, amit te most őszinteségi rohamodban bevallottál. Jelesen, hogy 2006-ban kimentetek tüntetni.
Hajdú Péter összeveszett az egész stábbal?
Menten a kardomba dőlök! @Sámannus: Igazad van, vihetné a potykát is. Engem speciel rohadtul idegesít, hogy minden reggel hóttra fényezi magát. Az ilyen polihisztor, minek megy riporternek?
Összeomlott fülke, leszakadt ujjdarab, borítékba tett okmányok – horror és komédia a magyar szavazóhelyiségekben
@koszpeko: Nekem is furcsának tűnik. A másik meg, hogy a bizottsági tag benézett a fülkébe. A fülkék nem olyan függönnyel vannak takarva, ami nem ér le a földig? Vagy a szavazó levitációs állapotban ikszelt és azért nem ért le a lába a földig? :))))
Tenya "beudvarolna" keményen Kiss Ramónának
Te szent magyar anyanyelv! Milyen szó az, hogy beudvarolna? Ráadásul keményen. Kazinczy meg forog a sírjában. Nem is forog. Ventilátort játszik.
Sex bomb, sex bomb – szól a háttérben Schobert Norbi és Réka karácsonyi üzenete közben – videó
Napaszmek! A szeretet ünnepén nem tudtam mi hiányzik! Csak azok a fogsorok lennének kevésbé feltűnőek. Csak nem a Ló éve következik a kínai horoszkóp szerint?
Így védi meg a karácsonyi vásárt Budapesten a TEK
A Karácsonyi vásárt kitől kell megvédeni? A vásárlóktól? Vagy a harci járművet kell védeni a nylon szalaggal? A nevetségesség non plus ultrája. Basszus, odabiggyesztenek egy tankszerűt, körbekerítik négy oszlophoz erősített műanyagszalaggal, oszt jól meg van védve. Röhej.