Rózsika Hatházi

Tenya "beudvarolna" keményen Kiss Ramónának
Te szent magyar anyanyelv! Milyen szó az, hogy beudvarolna? Ráadásul keményen. Kazinczy meg forog a sírjában. Nem is forog. Ventilátort játszik.
Sex bomb, sex bomb – szól a háttérben Schobert Norbi és Réka karácsonyi üzenete közben – videó
Napaszmek! A szeretet ünnepén nem tudtam mi hiányzik! Csak azok a fogsorok lennének kevésbé feltűnőek. Csak nem a Ló éve következik a kínai horoszkóp szerint?
Így védi meg a karácsonyi vásárt Budapesten a TEK
A Karácsonyi vásárt kitől kell megvédeni? A vásárlóktól? Vagy a harci járművet kell védeni a nylon szalaggal? A nevetségesség non plus ultrája. Basszus, odabiggyesztenek egy tankszerűt, körbekerítik négy oszlophoz erősített műanyagszalaggal, oszt jól meg van védve. Röhej.
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
@kereső: Kérlekszépen ez a nemzethy förmedvény nem más, mint milliárdok elherdálása a közpénzből. Mit nem értesz ezen? :)))))
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
Na, azért én nagyon kíváncsi lennék valamire. " Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről" Azért szedjük már kronológiai sorrendbe a dolgokat! A nemzethy inzultáció már ki lett postázva, a buzgó mócsingok által kitöltve és visszaküldve, amikor Hadházy elkezdett kutakodni. Mondja már meg nekem, valami fityiszes okostojás, hogy akkor milyen kísérlet is zajlott arra, hogy a zemberek ne mondhassák el a véleményüket? És arra is kíváncsi lennék, ha ez a f@szság ország-viágra szóló siker lett, mi a tosznak titkosították 20 évre a nemlétező Soros tervet? Nagyon nagy baj van abban a fejekben!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Arra lennék kíváncsi, ha a tartalmi feldolgozás is megtörténik, milyen eredmény jön ki? Ja, hogy az már nem lesz publikus. :)))))
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: Áááá! Humorérzék híjján vagy. Nem akarom magyarázni, mert utálok telón pötyögni. A gépem meg már aludni ment.
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: Sajnálom, nem egy srófra jár az agyunk. Ez egy kitekert szlogen volt. Nem is kellene benne a logikát keresned.
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: @kokopelli: Nem írt félre semmit, szándékos volt. Ez egy szlogen volt fiatalabb koromban, hogy a túlzásba vitt nemi élet hiánya ezt, meg azt okozhat. :)))))
Elfelejtette hol parkolt, de most, 20 évvel később, végre meglett a járgány
@namihami: Nem kell ahhoz szellemi fogyatékosnak lenni. Én is jártam úgy, igaz, nem húsz év múlva találtam meg az autómat. Történt, hogy az Alkotás utcában volt dolgom és az volt az egyszerűbb, ha beállok a MOM parkolójába, ahol még sosem parkoltam. Hiába jegyeztem meg, hogy melyik lifttel mentem fel, melyik kapun mentem ki. Visszafelé mantráztam, hogy ezen a kijáraton, ezzel a lifttel, mégis mire leértem nem leltem az autómat. Csak álltam ott, mint f@sz a fűben, a kétségbeesés határán. Szerencse, hogy arra biciklizett egy garázsmester, aki segített rátalálni a drága kis ékszeres szellencémre. Meg is fogadtam, hogy többet tuti nem állok be a MOM parkolójába. :)))))
Fekete kedd: a NAV lecsapott a Mall.hu-ra
Az Alza.hu-nál is tarthatnának ellenőrzést. És lecsaphatnák azt az irritáló kis, zöld szörnyeteget! :)))
A fideszes házalók megtépték a vak művészt, mert kidobta a sorosos kérdőíveket
Megkérem a Tisztelt Propellert, ugyan csináljon már egy másik oldalt is. Egy olyat, amelyiken durbincs (nem durbintok) sógor és division el tudnának társalogni egymással. A cikk lehetne akár, a "Hótehénke és a hét pörsenés", úgysem ahhoz szólnak hozzá.
Hospice ház: az EMMI megvizsgálja, tudnak-e adni plusztámogatást
@RonaGyuri: De a lölö mellényzsebe a zorbánviktor zakója alatt van. Azon meg ott van a kevlár. Golyó és kézálló. :))))
Így emlékezett meg halottainkról Orbán Viktor
@Pegero: Lehet, hogy a te fülednek hamis, de többeknek a szférák zenéje lenn.
Így emlékezett meg halottainkról Orbán Viktor
Én meg a zorbánnak küldenék egy dalt. De olyat, ami miatt nemcsak a propiról, hanem a fészbúúúkról is kitiltanának 200 évre. Így nem küldök, csak magamban dúdolgatom. :)))))
Németh Szilárd durván beszólt az LMP-s politikusnak
@volvós: Víztoronyfejű? A víztoronyban legalább van víz, ami lételem. Ennek a fejében vákuum van, ami meg is látszik, mert az agysejtjei sem élnek meg ebben a közegben. :)))))
Majdnem lemaradt egy nyugdíjas Orbán beszédéről, de a polgármester segített
Mekkora hőstett! A polgimester kiérdemelte a szarcsimbókokkal ékesített nagyvalag rendet. Remélem, a 86 éves fideszhívőhöz nem kellett mentőt hívni, a zorbán beszéd okozta orgazmus miatti infarktushoz.
Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
Én ezt kikérem magamnak! Az urammal nyugdíjasok vagyunk, de az életben nem szavaztunk a fityiszre. És soha nem is fogunk! Kéretik tudomásul venni és kéretik nem uszítani egymásnak a zembereket. Pont. Hűűűű, de felhúztam magam. Ma már kábé ötször.
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Aha, persze véletlenszerűen választották ki! Az öreganyámnak meg áramszedője volt.
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
Végig olvastam a hozzászólásokat. Kár volt! Boáááá! Hej, ha orbánviktor olvasná ezeket, hetedhét országra szóló orgazmusa lenne.
Petíciót indítottak a Színművészeti hallgatói Marton László felfüggesztéséért
@glorianna: Igen, használ. A fidesznek. Nem akartam idehozni a politikát, de amíg az emberek ezeken csámcsognak, észre sem veszik, hogy már megint kilopták a maradék félszemét. :)))
Mégsem lesz nagy közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Sebaj! Az orbánviktor hátradől és rendel a pezsi mellé egy kávét, hurkátkolbászt, pályinkát. Ja, majd' kifelejtettem a szotyit! Oszt jónapot kíván. Oszt, a plebs meg szív, még vagy nyócévig. Hát basszus, meg is érdemeljük!