Rózsika Hatházi

Ennyi nővel szelfizett ma egyszerre Orbán Viktor – fotó
Nem értem, honnan van az a sok, ízlésficamodott, dugatlan p...a, aki erre a kivénhedt, hordóhasú kan cigóra cuppan.
Dráma: megfulladt a 26 tonna alatt a kisbusz sofőrje
@görbetükör: Valszeg rosszul közelítettem a dologhoz. Viszont olvasd el az utolsó mondatom második felét. Olvasgatom a cikkek kommentjeit és elég sokan a tűzoltót teszik felelőssé. Pedig szerencsétlen nem tudhatta, hogy vásott kölykök okozta tűzesethez hívták őket. Éppen eléggé fogja nyomasztani az eset a hátralevő életében. A második kérdésedre sokféle választ lehetne adni, de inkább nem mennék bele.
Dráma: megfulladt a 26 tonna alatt a kisbusz sofőrje
@görbetükör: Azok a gyerekek nem égtek volna benn. Azok a gyerekek csinálták a tüzet. A tűzeset Őrmezőn volt, a nevelőotthonban. A környék lakóinak az összes hócipője tele van velük. A telepen randalíroznak este tízkor, cigit tarhálnak, berúgják a buszmegálló üvegét. És senki, még a nevelők sem tudják őket megfékezni. Hetente minimum kétszer rendőrt hívnak hozzájuk. Nem, mintha ettől, feltámadna a balesetben elhunyt férfi, de lehet, hogy a tűzoltóautó sofőrjének a helyében én is ezerrel száguldottam volna menteni.
Szijjártó: az osztrák államfő Soros György és a migránsok oldalára állt
Ez a Soros György igen virulens. Az összes kormánytagot és az összes rászavazót megfertőzte. Ellenszere pedig nincs. Szólni kéne már az új emberminiszternek, hogy hasson oda a kutatóknak, hogy mihamarabb megtalálják az ellenanyagot. Mert ezen az ima, meg a tízparancsolat betartása sem segít
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Úgy látszik, van az a pénz, amitől korpásodik a haj. Nekem akkor se kellene, ha fiatalabb lennék, vagy gyémántokkal ékesített aranyból lenne a cerkája. Utálom a pocakos napóleonokat.:))))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Húha, mitől maradtam le? Ez mikor volt és ki volt az az ízlésficamodott cemende?
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: A francnyavalyát azért írtam, mert olyan jól hagzik. Sztem a zorbán már szex miatt nem kap el ilyesmit, hisz a bögyölőjét is csak a tükörben tudja lemeózni. :))))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Ennek csak a felemás gumicsizma áll jól. Istenem, miért nem viszi már el a Devla. Vagy stroke, infarktus, ulcus (gyomorfekély), vagy valami francnyavalya? :)))
ATV: újabb miniszter távozik a kormányból – egy "tábornok" lehet az utódja
@Commenter: Nem tud lefogyni, mert állandóan zabál. Bécsig fut roppanós virsliért, fél disznókkal pózol...stb.
Gyárfás Tamást hazaengedik az előzetesből
Gyilkosságra való felbujtással vitték be. Neki jó lesz a házi őrizet. Czeglédy Csabának nem!!!
Rogán: ágyútűz fog zúdulni ránk
Tóni, tóni! Orvos látott már?
Mondjuk, azt tudtuk régen, amit te most őszinteségi rohamodban bevallottál. Jelesen, hogy 2006-ban kimentetek tüntetni.
Hajdú Péter összeveszett az egész stábbal?
Menten a kardomba dőlök! @Sámannus: Igazad van, vihetné a potykát is. Engem speciel rohadtul idegesít, hogy minden reggel hóttra fényezi magát. Az ilyen polihisztor, minek megy riporternek?
Összeomlott fülke, leszakadt ujjdarab, borítékba tett okmányok – horror és komédia a magyar szavazóhelyiségekben
@koszpeko: Nekem is furcsának tűnik. A másik meg, hogy a bizottsági tag benézett a fülkébe. A fülkék nem olyan függönnyel vannak takarva, ami nem ér le a földig? Vagy a szavazó levitációs állapotban ikszelt és azért nem ért le a lába a földig? :))))
Tenya "beudvarolna" keményen Kiss Ramónának
Te szent magyar anyanyelv! Milyen szó az, hogy beudvarolna? Ráadásul keményen. Kazinczy meg forog a sírjában. Nem is forog. Ventilátort játszik.
Sex bomb, sex bomb – szól a háttérben Schobert Norbi és Réka karácsonyi üzenete közben – videó
Napaszmek! A szeretet ünnepén nem tudtam mi hiányzik! Csak azok a fogsorok lennének kevésbé feltűnőek. Csak nem a Ló éve következik a kínai horoszkóp szerint?
Így védi meg a karácsonyi vásárt Budapesten a TEK
A Karácsonyi vásárt kitől kell megvédeni? A vásárlóktól? Vagy a harci járművet kell védeni a nylon szalaggal? A nevetségesség non plus ultrája. Basszus, odabiggyesztenek egy tankszerűt, körbekerítik négy oszlophoz erősített műanyagszalaggal, oszt jól meg van védve. Röhej.
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
@kereső: Kérlekszépen ez a nemzethy förmedvény nem más, mint milliárdok elherdálása a közpénzből. Mit nem értesz ezen? :)))))
A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt
Na, azért én nagyon kíváncsi lennék valamire. " Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről" Azért szedjük már kronológiai sorrendbe a dolgokat! A nemzethy inzultáció már ki lett postázva, a buzgó mócsingok által kitöltve és visszaküldve, amikor Hadházy elkezdett kutakodni. Mondja már meg nekem, valami fityiszes okostojás, hogy akkor milyen kísérlet is zajlott arra, hogy a zemberek ne mondhassák el a véleményüket? És arra is kíváncsi lennék, ha ez a f@szság ország-viágra szóló siker lett, mi a tosznak titkosították 20 évre a nemlétező Soros tervet? Nagyon nagy baj van abban a fejekben!
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Arra lennék kíváncsi, ha a tartalmi feldolgozás is megtörténik, milyen eredmény jön ki? Ja, hogy az már nem lesz publikus. :)))))
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: Áááá! Humorérzék híjján vagy. Nem akarom magyarázni, mert utálok telón pötyögni. A gépem meg már aludni ment.
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: Sajnálom, nem egy srófra jár az agyunk. Ez egy kitekert szlogen volt. Nem is kellene benne a logikát keresned.
Durván kiosztotta Facebookon a vásárlókat egy magyar bolti eladó
@quadrocopter: @kokopelli: Nem írt félre semmit, szándékos volt. Ez egy szlogen volt fiatalabb koromban, hogy a túlzásba vitt nemi élet hiánya ezt, meg azt okozhat. :)))))
Elfelejtette hol parkolt, de most, 20 évvel később, végre meglett a járgány
@namihami: Nem kell ahhoz szellemi fogyatékosnak lenni. Én is jártam úgy, igaz, nem húsz év múlva találtam meg az autómat. Történt, hogy az Alkotás utcában volt dolgom és az volt az egyszerűbb, ha beállok a MOM parkolójába, ahol még sosem parkoltam. Hiába jegyeztem meg, hogy melyik lifttel mentem fel, melyik kapun mentem ki. Visszafelé mantráztam, hogy ezen a kijáraton, ezzel a lifttel, mégis mire leértem nem leltem az autómat. Csak álltam ott, mint f@sz a fűben, a kétségbeesés határán. Szerencse, hogy arra biciklizett egy garázsmester, aki segített rátalálni a drága kis ékszeres szellencémre. Meg is fogadtam, hogy többet tuti nem állok be a MOM parkolójába. :)))))