Rózsika Hatházi

Ezzel a szöveggel hívja a Fidesz a nyugdíjasokat.
Előre leszögezem, nem nagyon szeretem a Jobbikot, de Vonának egyben, másban igaza van. Megnéztem az ominózus felvételt és tényleg xar folyt a szájukból és remegő kézzel lökdösték a másik embert. Természetesen fidesz hívő nyugdíjasok voltak. A Vona szövegét pedig, akinek nem inge, ne vegye magára. Ezzel a telefonnal, megint sok embert fel fog bőszíteni a fityisz, hiszen aki még emlékszik az nagyon jól tudja, hogy ez a pár mondat ugyanolyan kiragadott dolog, mint az őszödi beszédből az "elkúrtuk, meg hazudtunk éjjel, nappal". Ezt is addig kell sulykolni a hülye fejekbe, míg a végén igaznak hiszik. Agymosás.
Másfél kilós betontömbbel a nyakán dobták ki a bichon kiskutyát
Én az emberszerű nyakába tennék koloncot, de nem másfél kilósat, hanem másfél mázsásat. A száját meg bevarrnám. Zsákvarrótűvel és érzéstelenítés nélkül.
Ön elhiszi, hogy a képen látható férfi az apja a japán hercegnőnek?
A haszonállatok házasításáról. Ja. A koszos disznó, meg a részeg disznó frigyre lép. Ritka szép pár lesz. :))))
Pataky Attila az ufók mellett szellemekkel is barátkozik
Lehet, jobb lett volna, ha az a tetves gömbvillám nem melletted csapódott volna, hanem beléd! Ámen.
A diósjenőiek összefogtak Oszter Sándor ellen
Na persze. A Mom parkban is az oszlop ment neki a művész úrnak. Úúúúgy, de úgy utálom, amikor valaki felkapaszkodik az uborkafára és onnantól azt hiszi, neki mindent lehet. Maradt volna meg Rúzsa Söndörnek, a betyárnak, akkor tisztelhető lenne. De így??
Szép új világ: egyre többen veszik feleségül a szexrobotjaikat
Én a mosogatógépen mosható szeméremajkakon nyerítettem. Vizuálisan elképzelem, hogy a pasi a mosogatógépre helyezett vájdlingban lögyböli a használt nunát. Természetesen Jar-ral. Ha meg beleteszi a gépbe, az edényekkel együtt mosogatja el? Mert egy szem puncit mosni, nem valami rentábilis. :))))
Megint elromlott egy felújított metró
@namihami: A hazánkban ideiglenesem állomásozó orosz mérnökök nem is akarnak rájönni a hibára, mert most várják az öröklakásuk kiutalását. Különben is Soros volt. Bizony. Majd a beszélő disznósajt elmondja, hogy a Soros szemmel verte, vagy az agyhullámai segítségével rontotta el a metróajtót. Egyébként nem értem az oroszokat. Már ők sem a régiek? A '89-ben vásárolt orosz mélyhűtőm a mai napig működik. :)))
A Jobbik elvenné az alacsony iskolázottságúak választójogát
@wpym: Mi bajod a 65 év felettiekkel? Azt hiszed minden időst meg lehet venni egy tányér levessel? Te is lehetsz még annyi idős és nem biztos, hogy beszarnál a röhögéstől, ha Taigetosz pozitívnak nyilvánítanának.
A rendőrség elkezdett nyomozni a BKV-s fakocka-ügyben
Első számú szabotőrt, F. Kockát elkapták. Most faragnak egy botot, hogy legyen mivel ütni a többi szabotőr nyomát. :)))
Így még biztos nem látta Kiszel Tündét, de nem is felejti el egyhamar
Jézusmáriaszentjózsef! Tiszta szerencse, hogy reggeli a hír. Estére, majd csak sikerül elfelejtenem ezt a gúvadt szemű, "kebelcsodát". A fogával azért csinálhatna valamit, vagy legalább csukott szájjal bazsalyogjon! :)))))
A BKK szerint rossz e-mail címre írt az etikus hacker, aki viszont azonnal megcáfolta ezt
Mégis mit várunk a Bkk, lánykori nevén BKV-től? Emlékszem,még egri leányka koromból, hogy a vezér Aba Botond azért kapott nemtom hány millás osztalékot, mert nem volt akkora hiánya a cégnek, mint az előtte levő évben. Kereskedelemben dolgoztam és tudván, ha leltárhiányod van, akkor a következő évben nem jár sem prémium, sem nyereségrészesedés, osztalék,zárszámadás ki, minek nevezte. De, bakker Aba Botondnak járt! Ezért a mostani hülyeségért sem az illetékes etárs lakol. Beismerni, hogy rossz a rendszer? ammán nem! Majd lakol a lator, mert fel merte hívni a hiányosságra a feneséges felsőbbrendű figyelmét! Ráadásul rossz e-mail címen? Miért is nem vitte be az 50 forintos bérletet az illetékeshez és jégcsákánnyal nyomatta volna a homloka közepébe? Ja, és utána bocsánatot kellett volna kérnie!
Megvette a dél-budai szuperkórház telkeit a kormány
@nusika: Jajj, hát nem láttad tegnap este a tisztelendő urat? Még valami olyasmit is vakogott, hogy itten olyan oktatás lesz, hogy nem kell orvos, majd a diplomás tökömtudja mi a titulusa, az majd mindent megold. Tán, még az észmésztúltengésre is tud majd valami ellenszert. Ami most van ammán nem is igaz, de eljő egy olyan jó világ, hogy a dekadens nyugat is itt fogja a nyálát csorgatni a szupermagyar vajákosokra. Természetesen paraszolvenciátlanul. :))))
Megsértődött és kivonult saját sajtótájékoztatójáról a Fidesz-frakció szóvivője
@quadrocopter: De forró tejben és sercegő vajban. Ja, és természetesen égő ronggyal a szájukban. Na, akkor kéne stopperolni, mennyit úsznak százon! :))))
Megvette a dél-budai szuperkórház telkeit a kormány
Megint elvesznek a dél-budaiaktól egy jó kis kirándulóhelyet. Mi, örmezőiek csak kopasz dombnak hívtuk, jókat lehetett sétálni, kutyát "legeltetni", télen, ha volt hó szánkózni. Pár éve a dombnak nevezett magaslaton kivágtak minden fát. Minek az oxigén? Nembeszélve arról, ha jól tudom eléggé lápos a vidék, hogy a toszba akarnak megalapozni egy ezervalahány férőhelyes ún. szuperkórházat? Vagy az lesz szuper, ha a beteg odatalál? Egyébként , szerintem lóf@sz sem lesz belőle, csak a zemberminiszter kínjában hablatyolt valamit tegnap este. Látszott rajta, hogy nem igazán volt a helyzet magaslatán semmilyen téren.
Sarka Kata is a dugóban ragadt az M7-esen
Milyen szerencsém van, hogy nem tömöm a vezír bukszáját az autópálya matricával. Nem járok autópályán és nem ragadok dugóba sem. Ahelyett itthon hülyeségeket kommentelek. :))))
Megjelent a villamosokon a taposható Soros-plakát
És, még mindig van lejjebb. A Mariana árok mélysége, ha jól tudom 11 km körül van. (most nincs kedvem elővenni a kisokosaimat). Ezek, vajon milyen mélyen lehetnek már? Nem árt meg nekik a nagy nyomás? Vagy már megártott? Vagy. Ammán tuti. :))))
Erdogan rosszul lett
Törökországban nincs Recep(t)-re inzulin, vagy valamilyen gyógyszer? :)))
Mi ez? – kérdezi a rendőrség a lakosságtól és misztikus korongokat mutat
Pontok a Nazca vonalak végén. Csak, hogy a zűrből is lehessen látni. Ha meg misztikusak, miért nem fordulnak patakyufoattilához? :)))))
Sorra mérgezik a kutyákat Debrecenben
@Apatszerek: És, ha egyszer egy gyerekfóbiás rak ki valamilyen mérget, azért is a kutyások a hibásak? Abban igazad van, hogy fel kellene szedni a kutyagumit, de a méreg kirakása nem csak a kutyákra veszélyes. Gondolj bele, hogy a gyerekek is mindent a szájukba vesznek, mert totyogós korukban így kezdenek a világgal ismerkedni. Azzal meg ne gyere, hogy a szülők felelőssége! Nekem hátul is szemem volt, mikor a gyerekem lenyelt egy kétforintost. Elég sokáig telefonfülkének hívtuk, mert akkoriban azzal működtek a nyilvános állomások. De, ez még a régi "átkos"-ban volt, akkor még nem utálták egymást az emberek, a nem kutyások a kutyásokat, az eltérő véleményűek a más elvet vallókat.
Dunakeszin munkagépek élve temettek el kiemelten védett gyurgyalagokat
@antigravi123: Látod bazmeg, igazad van. Mentségemre szolgáljon, hogy először én is a hörcsögfejűt olvastam. Utána más hírből értesültem, hogy Zanussi a progyuszer. Debazmeg, látom téged nem a természetkárosítás érdekel, hanem a fenenagy vajna emberijog. A különbség a kettő között csak az, hogy az ember valamilyen módon tud védekezni, a szerencsétlen gyurgyalag meg nem. Arról, hogy kinek van fóbiája nem nyitok vitát, csak a margóra jegyezném meg: elmútt nyócév, Gyurcsány, migráncs, szabadságharc, Brüsszel, Soros, Brüsszel, Soros.
Dunakeszin munkagépek élve temettek el kiemelten védett gyurgyalagokat
Fogadjunk, hogy a hörcsögfejű lesz a film progyuszere. Kifizeti zsebbű, azt a pár millát a madarak miatt. Ezeket kellene 10 méter mélyen földbe döngölni, természetesen arccal lefelé.Egyébként a k@rva anyjukat! Azt!
Riadóztatták a Gripeneket
Csak nem a vezír sakkozott egymagában, már megint? Vagy most kapta meg az elektrosokkot a Trampli bejelentése utáni sokkra?
Tarlós bejelentette, hogy lebontják a felüljárót a Nyugatinál
Budapest nem a vezír szíve csücske. Letarolni, fátlanítani, sóval behinteni! Kivéve a Czineghe utca. Futball, birkózó, tenisz stadionokat, ezeret! Milliárdokat, oda nekik! Még, még, még!!!
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
@maci0427: Persze, van ingyenes egészségügy. Csak győzze az ember lánya kivárni,megélni mire a doktor úr/nő színe elé járulhat. Addig forduljon a piócás emberhez.
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
@maci0427: Persze, nem muszáj elfogadni, sőt vissza is lehet küldeni. Akkor nekem a kormány küldje vissza a befizetett szja-mat, plusz a világcsúcsot döngető 27 %-os élelmiszer áfát. Mert én nem szeretném, hogy futball, birkózó, tenisz stadionokra, valamint üveghídra, fittyfenére költenék a befizetett pénzemet. Mesélj kérlek, hogy egyébként, a narancsködben úszó nyugdíjasok visszaküldték Medgyesinek a 13. havi nyugdíjukat? Vagy mondjuk a nagy keresztény haragpéter, akinek majd 300 ezerre rúg a nyugdíja?