Rózsika Hatházi

Íme Magyarország legnagyobb mellű nője – fotók
Szűzmáriaidesanyám! Lőjenek a melle alá 10 centivel, oszt eltalálják a térdét. :))))
Horthy Miklós-szobrot avattak Kálozon
@offside: Figyelj, @karma1: már nagyon régen éktelen klavival kommentel. Mi megértjük, ha sokáig maradsz téged sem fog zavarni. Nem kell a Tel-Aviv-os duma!
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@adrenalink: Igazad van. Én szoktam hallgatni reggeli kávézás közben az ATV-n. (azért csak hallgatom, mert az uram és parancsolóm ül a tévével szemben) Nem tetszenek a kérdései, ráadásul provokatív módon teszi fel. Van, akinek jól áll ez a stílus, de Kárásznak nem. Ez az én egyéni véleményem. :))))
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@adrenalink: @Horizont: Köszi. Ez nem jutott eszembe. Mint írtam, én sem igazán döglök a Kárászért, de volt oka ott lenni.
Már megint gond van a Széll Kálmán téren: habot lövell a szökőkút
Túltolták a fékezetlen habzású mosóport. Mint annyi mást. Ezek mán csak túltolni bírnak. :)))))
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@Mirabilis: 20:46-ra Nem szeretem a Kárászt, de úgy tudom, hogy Törőcsik Marival hoztak létre valamilyen alapítványt. Ne kérdezd, hogy milyet, mert most így nagy hirtelen nem jut eszembe. Na, ezért látogatja KR a művésznőt.
Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel
Világra szóló siker. A kb. 8 és félmillió szavazóból,( már aki megkapta a nemzethy inzultáció című förmedvényt) 1 560 000, azaz egymillióötszázhatvanezer visszaérkezett. Meghajlás, taps özön! Oszt? Brüsszel összeszarta magát?
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@bakcsubakka: Bakker, teljesen elment az eszem. Én igazi kakastaréjra gondoltam, nem a taréjosra sült irdalt szalonnára. Viszont a kakashere ammán gyühet. Cigánypecsenye nélkül! :))))
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@bakcsubakka: Azért, én szeretem a kakastaréjt cigánypecsenye nélkül is.@papa.49: Nekem megfelelne a porszem méret is. Ha nagyon fel szeretném húzni magam a látásától, hát előkapom a nagyítómat. Bár, nem vagyok benne biztos, hogy túlsütött állapotban nem kártékony. Állítólag, az égett kaja rákot okozhat. Ez sületlen állapotban is okoz valamilyen nyavalyát, csak az még lappang. Nálam. Másoknál már lehet diagnosztizálni az agyhalál kezdetét. :))))
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@papa.49: Nem sok az a 40 centi? :))) Lécci, mondj kevesebbet! :))))
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@papa.49: Ha csak 1 méteresre rövidülne, akkor sem lenne sokkal alacsonyabb. Max, 2 sámli kellene ahhoz, hogy elordibálja a hülyeségeit.
Megszűnik a mobil-előfizetés, ha június 30-áig nem egyeztetjük adatainkat
Én felhívtam az sms-ben megadott számot és fél óráig zenét hallgattattak velem. Érdekes, hogy az új szig. számomat is elfogadták. Viszont a beígért e-mail visszaigazolást a mai napig sem kaptam meg, valamint arra a kérdésemre: Mire jó ez, mitől fosik a kormány, mi értelme van évente újra egyeztetni szintén nem kaptam választ.
Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére
@gulyasgyula: Látod,tiszta fityisz stílus. Vagy macsó. Ha valami nem tetszik, rögtön agyatlanozunk. Az utolsó mondatodban egymás után két helyesírási hiba is van. Tudod, ez nem is annyira érdekelne, csak azért jegyeztem meg, mert eléggé irritáló volt az önfényezésed. Hogy 70 éves létedre mennyit dolgozol, hány kilométert vezetsz, bárkit lenyomsz szkanderban...stb. Agyra gyúrni sem ártana néha! Majd utána lehet büszkélkedni.
Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére
@gulyasgyula: tegnap 21:51-re. Lőrincze Lajos. Ha már ilyen nagytudású vagy, legalább a nevét írhatnád helyesen! Egyebek: az intelligens két essel írandó, rászorulva rövid u, fejtető egy té, a szkander az nem szkandel, a tavalyt pedig elipszilonnal kellene írni. Tovább nem böngészek az írásaid között, ez is éppen elég volt. További szép napot!
A kormány erényeit dícséri anyák napján a Fidesz
Bakker, az a glória a fejeteken Sidolozásra szorulna! És igen csálé is! A nagygéci Bözsi néni be is veszi. Na, helló röfik. :))))
Tüntetés: kutyaürülékkel teli zacskót aggattak a Fidesz-iroda kilincsére
@gulyasgyula: Csak úgy, halkan kérdezném, a hozzászólásait olvasván. Az önfényezésen kívül, a magyar helyesírással miért tetszik hadilábon állni? Szép napot!
Árpádina és Kandida: két kézzel tépi a haját, ha meghallja a legújabb keresztneveket
@lópicigáspár: De mivel bratyó, tehát hímnemű, akkor ő volt az Inszeminátor. :))))
Tüntetést szerveznek a kutyaadó ellen
Idéznem kell az "Apa zenél" refrénjét, miszerint: b@szódjál meg kdnp, s külön semjénzsót!
Semjén Zsolt új adót vetne ki a kutyatartókra
Én is bevezetnék állattartási adót! A célcsoport a fityisz-kdnp lenne. Aki ártatlan állatokra merő passzióból vadászik, az fizessen a lelőtt jószágokért 6, maximum 20 ezer forintot. Akinek vak komondorja van, az adómentességet élvezne, hisz ő lenne a vak kutyavezető. A fityisz-kdnp csoportba tartozó kasztráltak fizessenek csak 10 ezret. Naponta. :)))))
Árpádina és Kandida: két kézzel tépi a haját, ha meghallja a legújabb keresztneveket
@Macskaszem: Az Agyérmeszedett-hez mit szólsz? Az rövidebb. Az Édszeske sem hangzana rosszabbul. Sőt, Cirózis. Csak azt nem tudom, hogy ez fiú, vagy lánynév lenne-e? Tök mindegy, de k@rva jól mutatna egy Kiss, Nagy, Kovács, netán Lakatos előnév után. :))))
Orbán szerint aki beengedi a migránsokat, annak a leszármazottai más világban fognak élni
X-edik bekezdés: "Kiemelkedő nemzetközi spekulánsnak nevezte Soros Györgyöt. Mint fogalmazott, olyan spekulánsról van szó, aki tönkretette emberek tízmillióinak életét, amikor bedöntötte az angol fontot és megtámadott más valutákat. Milliók szegényedtek el azért, hogy neki profitja legyen.-jelentette ki. Magyarországon nem is olyan régen ezért büntették meg több százmillió forintra, mert spekulált a legnagyobb magyar pénzintézet ellen.És csak nagyon kicsin múlott, hogy nem járt sikerrel. " Na, erre varrjunk gombot! A múltkorában a kuszaszemű hablatyolt valami ilyesmit, hogy Nato tagállam tör a magyarságra, kormánytbuktatni, meg puccsolni, blabla. Na végre, meg lett nevesítve: Soros volt, bizony! Az viszont k@rvára érdekes, hogy akkor a nemzethybiztonságiak sem tudtak a dologról, most meg már neve is van. Nem igazán tisztelt miniszterelnök "úr"! Eztetet, miért Brüsszelben kell elordibálni? Azt teccik hinni, hogy a magyar emberek többsége analfabuta, ahogy maga gondolja? Nem uncsi már a sorosozás? És, ha már az anyagiaknál tartunk, tessen mondani: a több százmilla soros büntiből mikor lesz stadijon Csajágaröcsögén? Az annyira hiányzik, mint egy marék szar a zsebünkből! Vagy netán az egészségügybe teccett belefeccölni és azért kell egy ultrahangra csak három-négy hónapot várni? He? (a helyesírási hibák direkt vannak!)
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
@Szókrakész: Olvass Bayerzsótit! Az hozza a kultúrát.
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
@Béla333: Zöld erdőben jártam,
Berúgtam, oszt bánytam
Fel akartam dőni,
Nesze b+ kőni!
Orbán Viktor meglocsolta az unokáját
Vitya, vitya! Ej, de szarul nézel ki. Sok a redő a képesfeleden és igen püffedt a búrád, Veséd, májad rendben van? Mintha a régi fényed a hajaddal együtt megkopott volna. Úúúúúgy aggódom.
Balog: Minden iskolában lesz pianínó
Hát, ennek biztosan elmentek otthonról. A pottyantós rötyi, a lepusztult falak mellett valóban már csak a pia nyista hiányzott. Ettől jobb lesz az oktatás színvonala. Számolni,írni, olvasni, szöveget értelmezni kéne megtanítani a nebulókat. Mondjuk a kémiai elemek vegyjelét sem ártana! :)))) Nem baj, ha gyerekek éheznek, majd klimpíroznak egyet, oszt elmegy az étvágyuk. Zenei nagyhatalom! Nem inkább idióták gyülevész hada? B+, mikor ébredünk fel ebből a rémálomból?