Rózsika Hatházi

Erdogan rosszul lett
Törökországban nincs Recep(t)-re inzulin, vagy valamilyen gyógyszer? :)))
Mi ez? – kérdezi a rendőrség a lakosságtól és misztikus korongokat mutat
Pontok a Nazca vonalak végén. Csak, hogy a zűrből is lehessen látni. Ha meg misztikusak, miért nem fordulnak patakyufoattilához? :)))))
Sorra mérgezik a kutyákat Debrecenben
@Apatszerek: És, ha egyszer egy gyerekfóbiás rak ki valamilyen mérget, azért is a kutyások a hibásak? Abban igazad van, hogy fel kellene szedni a kutyagumit, de a méreg kirakása nem csak a kutyákra veszélyes. Gondolj bele, hogy a gyerekek is mindent a szájukba vesznek, mert totyogós korukban így kezdenek a világgal ismerkedni. Azzal meg ne gyere, hogy a szülők felelőssége! Nekem hátul is szemem volt, mikor a gyerekem lenyelt egy kétforintost. Elég sokáig telefonfülkének hívtuk, mert akkoriban azzal működtek a nyilvános állomások. De, ez még a régi "átkos"-ban volt, akkor még nem utálták egymást az emberek, a nem kutyások a kutyásokat, az eltérő véleményűek a más elvet vallókat.
Dunakeszin munkagépek élve temettek el kiemelten védett gyurgyalagokat
@antigravi123: Látod bazmeg, igazad van. Mentségemre szolgáljon, hogy először én is a hörcsögfejűt olvastam. Utána más hírből értesültem, hogy Zanussi a progyuszer. Debazmeg, látom téged nem a természetkárosítás érdekel, hanem a fenenagy vajna emberijog. A különbség a kettő között csak az, hogy az ember valamilyen módon tud védekezni, a szerencsétlen gyurgyalag meg nem. Arról, hogy kinek van fóbiája nem nyitok vitát, csak a margóra jegyezném meg: elmútt nyócév, Gyurcsány, migráncs, szabadságharc, Brüsszel, Soros, Brüsszel, Soros.
Dunakeszin munkagépek élve temettek el kiemelten védett gyurgyalagokat
Fogadjunk, hogy a hörcsögfejű lesz a film progyuszere. Kifizeti zsebbű, azt a pár millát a madarak miatt. Ezeket kellene 10 méter mélyen földbe döngölni, természetesen arccal lefelé.Egyébként a k@rva anyjukat! Azt!
Riadóztatták a Gripeneket
Csak nem a vezír sakkozott egymagában, már megint? Vagy most kapta meg az elektrosokkot a Trampli bejelentése utáni sokkra?
Tarlós bejelentette, hogy lebontják a felüljárót a Nyugatinál
Budapest nem a vezír szíve csücske. Letarolni, fátlanítani, sóval behinteni! Kivéve a Czineghe utca. Futball, birkózó, tenisz stadionokat, ezeret! Milliárdokat, oda nekik! Még, még, még!!!
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
@maci0427: Persze, van ingyenes egészségügy. Csak győzze az ember lánya kivárni,megélni mire a doktor úr/nő színe elé járulhat. Addig forduljon a piócás emberhez.
Jó hírt kaptak a kormánytól a nyugdíjasok
@maci0427: Persze, nem muszáj elfogadni, sőt vissza is lehet küldeni. Akkor nekem a kormány küldje vissza a befizetett szja-mat, plusz a világcsúcsot döngető 27 %-os élelmiszer áfát. Mert én nem szeretném, hogy futball, birkózó, tenisz stadionokra, valamint üveghídra, fittyfenére költenék a befizetett pénzemet. Mesélj kérlek, hogy egyébként, a narancsködben úszó nyugdíjasok visszaküldték Medgyesinek a 13. havi nyugdíjukat? Vagy mondjuk a nagy keresztény haragpéter, akinek majd 300 ezerre rúg a nyugdíja?
Áder a megbékélést szorgalmazta Csíksomlyón
Én is kifejezném a reményemet, hogy kérésem meghallgatásra talál. :))))
Tíz megyében várható felhőszakadás
Az én időjárásjelentésem is tuti. Ablakot pucoltam, naná, hogy esni fog. :)))
Újabb plakátkampányt indít a kormány
Na még ez is. Az "Állítsuk meg Brüsszelt" kampánytól már kivert a ragya. Mire ezt orvosolván időpontot kérek a bőrgyógyászatra és sorra is kerülök, tán ki is kezelnek, újfent kezdhetem elölről az egészet. Ez úgy hiányzott, mint egy marék sz@r a zsebemből. :)))))
Rosszul sült el a szépészeti beavatkozás, csak kendőben mer utcára menni a zalaegerszegi nő
Miért is akar valaki másmilyen lenni, mint amilyen? Miért nem tudja valaki, vagy a párja elfogadni, hogy kis mellel, keskenyebb szájjal is szép lehet a nő? Miért kell minden nőnek Barbie-ra hasonlítani, a pasiknak meg Ken-re, vagy Brad Pitt-re, vagy kinek mi az ideálja. Nem biztos, hogy mi vagyunk csúnyák, kövérek, laposak, bambisüveg fazonúak, ha a párunk szépnek lát így is. Ha meg nem, az nem a párunk, annak le is van út, meg fel is van út! :)))
LMP: "nem azért vagyunk, hogy teleszüljük a világot"
@Csizmás Kond: Nem lehetett félreérteni. Szándékosan, meg pláne. Ha nem érted az iróniát, akkor minek reklamálsz?
LMP: "nem azért vagyunk, hogy teleszüljük a világot"
@Csizmás Kond: @Donáld Tramp: Miért vagytok benne biztosak, hogy Bernike a ti utódaitokkal szeretné teleszülni az országot? Csizmás kacor eleve kizárt, mert sarkantyús, kardos utódot senki sem szeretne szülni (bár a nők fájdalomtűrő képessége sokkal nagyobb, mint a pasiké). Donaldtrampli utódot meg azért nem, mert milyen ciki lenne, ha a szülészorvos előbb sírna fel, mint a kisded.
Íme Magyarország legnagyobb mellű nője – fotók
Szűzmáriaidesanyám! Lőjenek a melle alá 10 centivel, oszt eltalálják a térdét. :))))
Horthy Miklós-szobrot avattak Kálozon
@offside: Figyelj, @karma1: már nagyon régen éktelen klavival kommentel. Mi megértjük, ha sokáig maradsz téged sem fog zavarni. Nem kell a Tel-Aviv-os duma!
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@adrenalink: Igazad van. Én szoktam hallgatni reggeli kávézás közben az ATV-n. (azért csak hallgatom, mert az uram és parancsolóm ül a tévével szemben) Nem tetszenek a kérdései, ráadásul provokatív módon teszi fel. Van, akinek jól áll ez a stílus, de Kárásznak nem. Ez az én egyéni véleményem. :))))
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@adrenalink: @Horizont: Köszi. Ez nem jutott eszembe. Mint írtam, én sem igazán döglök a Kárászért, de volt oka ott lenni.
Már megint gond van a Széll Kálmán téren: habot lövell a szökőkút
Túltolták a fékezetlen habzású mosóport. Mint annyi mást. Ezek mán csak túltolni bírnak. :)))))
Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak
@Mirabilis: 20:46-ra Nem szeretem a Kárászt, de úgy tudom, hogy Törőcsik Marival hoztak létre valamilyen alapítványt. Ne kérdezd, hogy milyet, mert most így nagy hirtelen nem jut eszembe. Na, ezért látogatja KR a művésznőt.
Minden eddiginél magasabb a nemzeti konzultációban való részvétel
Világra szóló siker. A kb. 8 és félmillió szavazóból,( már aki megkapta a nemzethy inzultáció című förmedvényt) 1 560 000, azaz egymillióötszázhatvanezer visszaérkezett. Meghajlás, taps özön! Oszt? Brüsszel összeszarta magát?
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@bakcsubakka: Bakker, teljesen elment az eszem. Én igazi kakastaréjra gondoltam, nem a taréjosra sült irdalt szalonnára. Viszont a kakashere ammán gyühet. Cigánypecsenye nélkül! :))))
Áramot vezettek a kerítésbe a szerb-magyar határon
@bakcsubakka: Azért, én szeretem a kakastaréjt cigánypecsenye nélkül is.@papa.49: Nekem megfelelne a porszem méret is. Ha nagyon fel szeretném húzni magam a látásától, hát előkapom a nagyítómat. Bár, nem vagyok benne biztos, hogy túlsütött állapotban nem kártékony. Állítólag, az égett kaja rákot okozhat. Ez sületlen állapotban is okoz valamilyen nyavalyát, csak az még lappang. Nálam. Másoknál már lehet diagnosztizálni az agyhalál kezdetét. :))))