Rózsika Hatházi

Minden harmadik nyugdíjas a Fidesz híve
Én ezt kikérem magamnak! Az urammal nyugdíjasok vagyunk, de az életben nem szavaztunk a fityiszre. És soha nem is fogunk! Kéretik tudomásul venni és kéretik nem uszítani egymásnak a zembereket. Pont. Hűűűű, de felhúztam magam. Ma már kábé ötször.
A reptéren csapott le a NAV az adóval tartozó fodrászra
Aha, persze véletlenszerűen választották ki! Az öreganyámnak meg áramszedője volt.
Leköpték és megrúgták a menekülteket befogadni akaró cserdi polgármestert
Végig olvastam a hozzászólásokat. Kár volt! Boáááá! Hej, ha orbánviktor olvasná ezeket, hetedhét országra szóló orgazmusa lenne.
Petíciót indítottak a Színművészeti hallgatói Marton László felfüggesztéséért
@glorianna: Igen, használ. A fidesznek. Nem akartam idehozni a politikát, de amíg az emberek ezeken csámcsognak, észre sem veszik, hogy már megint kilopták a maradék félszemét. :)))
Mégsem lesz nagy közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Sebaj! Az orbánviktor hátradől és rendel a pezsi mellé egy kávét, hurkátkolbászt, pályinkát. Ja, majd' kifelejtettem a szotyit! Oszt jónapot kíván. Oszt, a plebs meg szív, még vagy nyócévig. Hát basszus, meg is érdemeljük!
Papadimitriu Athina: "Szexuálisan zaklatták a lányomat a felvételin"
Áááááá! Elkezdtem írni a véleményemet, de inkább kitöröltem. Engem is zaklattak. Igen. Mentem dolgozni és egy házból rámfütyültek. Voltam, vagy 15 éves és tudatlan. Felnéztem a füttyös felé és látom ám, hogy a cerkáját húzogatja az első emeleti lakás ablakában. Zaklatás vót rendesen. Asse tuttam, merre fussak. Na, most én is elmondtam. Teljesen frusztrált vagyok azóta is. :)))))
Bakondi szerint az embereket érdekli a nemzeti konzultáció
A Bakondó szerint, az embereket foglalkoztatja a nemzethy inzultáció ügye. Igaza van. Engem speciel az izgat belőle, hogy mi a jó k@rva anyjukért kell erre ennyi pénzt elcseszni? A válaszok eddig sem érdekelték őket. A zemberek úgysem tudják meg soha azt, hogy hányan támogatták és hányan küldték el a kormányt a halál faxára. De a negatív siker is sikernek van elkönyvelve. Nem lenne ennek a lóvénak jobb helye, a zsebükön kívül?
Egy negyven éve halott kisfiú is kapott nemzeti konzultációs kérdőívet a kormánytól
Próbálkoznak. Lehet, hogy fideszimádóhoz kerül az inzultáció és orbáimádatból visszaküldi.
Még egy hét, és állítólag tényleg jön a világvége
Na basszus! Mi lesz a beígért őszi zavargásokkal? A Karácsony is elmarad? Na ne má! Mikor megvettem egy csomó ajándékot! :)))))
Orbán szerint a magyar nyelven írott jövőben a nemzeti büszkeség kora jön
Viktor, te 1/2 eszű! Mire legyünk büszkék? Arra, hogy a busz kék? Mert másra nemigen lehetünk. :))))
Megszólalt a panziós, akit kiutált a falu a migránsok miatt
Viktor! Ott Vietnam-ban, vagy Szingapúrban tudsz-e face bookozni? Olvasod-e a híreket, hozzászólásokat? Nem sül-e le a képedről a bőr? Mert te tetted ezt! Te vetetted el a gyűlölködés, a megosztottság magvait! Te tehetsz arról, hogy a magyarok egymás torkának esnek, magyar, magyarnak farkasa lett! Légy kurva büszke magadra, nyalints egyet a szád csücskén, b@szd a kezed zsebre és mond, hogy: oszt jónapot!
Kósa miniszteri kinevezést kapott
@quadrocopter: Nem-e? Há dehogynem. Volt neki egy kuszaszemű gazdasági minisztere, aki jelenleg a pénzünkkel szórakozik. Na, az sem százas, ammán tuti. :))))
Trump nagyon felhúzta Kim Dzsong Unt, aki válaszul hidrogénbombát robbantana a Csendes-óceán felett
Én csak arra lennék kíváncsi, ha Amerika megsemmisíti Észak-Koreát, ki fog hidrogénbombát robbantani a Csendes óceán felett? @gulyasgyula: Valahol tényleg meg lehet érteni,ha nem milliók életével szórakoznának. Tényleg megérett az emberiség a kipusztulásra. Arra, amit nem külső tényezők váltanak ki, hanem ilyen elmebetegek. Aztán kezdődhet minden az egysejtűektől.
Demcsák megszólalt a félresikerült interjújával kapcsolatban
Miért sír ez a nő? Aki családanya, az mind túljut ezeken a dolgokon. Abban a rohadt átkosban voltam fiatal(de jó is volt, mármint fiatalnak lenni is), mi is kezdtünk iskolát a gyerekkel. A XI. kerületből jártam dolgozni Csepelre. Érdekes módon mi is buliztunk, háztartást vezettünk, gyereket neveltünk és helyt álltunk a dolgozóban. Belátom, hogy mára nőttek a terhek, de aki nem bírja a gyűrődést az ne vállaljon ilyen pozíciót. Egyébként, amikor először megláttam Demcsákot az "Egyenes beszéd"-ben rosszul lettem. Kérdezni nem tudott, a hangja oly halk volt, hogy fel kellett a tévét hangosítanom. Csak a kilónyi smink és más semmi. Miből gondolta, hogy Kálmán Olgát, a reggeli műsorban Bombera Krisztinát felül tudja űberelni? Szánalmas.
Semjénék vadászlapja túllőtt a célon: két feljelentést tesznek ellenük állatkínzás miatt
A tömjénzsótot érzéstelenítés nélkül körbe kellene metélni, oszt valamelyik fókák által használt tengerbe behajítani. A cápáknak lenne egy jó napjuk. Istenem, de gyűlölöm ezt a szentfazekat.
A világrend változását taglalta Orbán Kötcsén, Macronnal különösen sokat foglalkozott
Milyen fess a divatdiktátor. A pókhason igen jól mutat a jujzöld, gyárilag (?) gyűrt ümög. A trottyos gatyóhoz pedig nagyon passzol a barna, fűzős cipedli. Legújabb hungarikum.
Megváltozik a Schobert család élete
Mekkora hír! Be kell a seggnek szarni! Az én onokám is ma lett első osztályos. Sőt, az évnyitón ott volt a polgármester is. Bibibííííí! :)))))
Senki sem érti, miért osztotta meg ezt a képet Orbán Viktor Facebookon
@RonaGyuri: Nem tudom, egyre gondolunk-e? Mert az olaszoknál (az olasz nyelvtudásom már kopottas kissé) valami olyasmit jelent, ami felhívás oráliára. :))))
Poloskainvázió fenyegeti az országot
@lópicigáspár: Szeretik azok a paneleket is. Én tavaly szélmalomharcot folytattam ellenük. Az erkélyen teljes menetfelszerelésben, támadó alakzatban masíroztak a nappali felé. Bevetettem ellenük először rovarirtót, aztán mikor kifogyott a muníció előkaptam hajfixálót, hajlakkot. na ezekkel sikerült földhöz szegeznem őket. Már most rettegek, mert hiába van szúnyogháló az ablakokon, ezeken a rafkós dögökön még az sem fog ki
Titokban férjhez ment Orbán második lánya, Sára is
@Eladott Ország: 14:24-re. Bakker! Ebéd után, mi a szarnak raksz fel ilyen képet? Pedig nagyon fincsi volt az ebéd. :))) De tudom, én vagyok a hunyó, mi a bánatért nyitottam meg!
Agyonvertek egy kiskutyát Újpesten, mert falkával támadt a kecskékre
Azért álljunk meg egy szóra! A kutyát az ember szelidítette magához, úgy 25 ezer éve, társállatnak. A ragadozó ösztönt csak odafigyeléssel, gondoskodással lehet tompítani. Mondom, tompítani, nem kiölni. Namármost, ha erre nem figyelnek az ebtartók, akkor nincs min csodálkozni, hogy a kutya visszavadul és bebizonyítja, hogy ember nélkül is megáll mind a négy lábán. Lehet itt bevezetni a kötelető chipelést, veszettség elleni oltást, ebadót, fittyfenét, ha a gazda hozzáállása a kutyához annyi, hogy őrizze a házat (fél méteres láncon), odavetünk vacsorára egy kenyércsücsköt, oszt legyen el vele másnap estig. Ha netán valami gazemberségre, pardon gazkutyásságra vetemedik, jobb esetben belerúgunk, ott hagyjuk az út szélén, rossz esetben agyonverjük, felkötjük...stb. Mindenki válassza ki a megfelelő kínzás módot, hisz az ember annyira leleményes tud lenn!. Tudomásul kellene venni, hogy mindenért, ami a kutyák és egyéb állatfajták bűnlajstromán van, maga az ember a felelős! És ez nem csak a kutyák esetében van így, hanem az egész élővilágra vonatkozik. Minden az embernek kell, tönkretesz élőhelyeket, kipusztít állatfajokat merő passzióból és ha az állat visszavág, akkor sértve érzi magát. Nehogy azt higgyétek, hogy csak kutyabolond vagyok, egyébként a kutyán kívül kedvenc állatom a kecske. Na meg a zsiráf.