Yeromos

Oszter családja a teljes összeomlás szélén: több mint négy év börtön lebeg a feje fölött
A mi Rózsa Sándorunknak van ám egy két nagy betyár haverja, együtt szokott vadászgatni a hódmezővásárhelyi nagy betyárral, Lázár betyárral. A perzekutorok őt nem fogják elérni.
Gyermeket vár Orbán Viktor 23 éves lánya, Sára
Úr Isten, még egy "éhes száj" ő vajon hány milliárdba fog kerülni az adófizetőknek.
Nézőpont: a nyugdíjasok Erzsébet-utalványa azt jelzi, "jól megy a gazdaságnak"
Jól megy a gazdaságnak ezért a nyugdíjasok jelentős jutalmat kaptak, 10 000 Ft 2017-re vetítve havi 833 Ft. De ezek a tetvek ebből is kampány csinálnak, vajon miért nem csapták hozzá azt a 10 000 Ft-t az utolsó nyugdíjhoz, akkor nem lenne tele vele a lakájmédia. Talán akkor a posta sem dőlt volna be, és költségek is kevesebbek lettek volna.
Megint betiltották a burkát Ásotthalmon
Irigylem az ásotthalmi embereket, mert náluk minden rendben van a településen. Így a képviselő testület teljes erőbedobással koncentrálhat az ásotthalmi dresscode megalkotására.
Azért csendbe megjegyezném a muszlim az ásotthalmi népviseletbe öltözve (gumicselló, svájci sapka) is muszlim marad.
Szétoltják Facebook-oldalán a netezők a KFC-t
@Zsoel: Miért bűzlik? Neked soha nem volt problémád a KFC-vel, nem akartad elkérni a vendég könyvet, ezért az üzletvezető nem küldte rád a verőemberét.
Ha a "kedves vendég" egy kicsit többet ivott és balhézik, akkor sem lehet az az elintézés módja, hogy egy izom agyú bunkóval megveretem.
A férfiak szoknyája után most szemöldökcsipesszel utalgatott Orbán Vonának
Megpróbálok lesüllyedni az Orbáni szintre. Inkább egy buzi mint egy geci kormányozzon.
42 milliárd forint hiányzik az egészségügyből
Nem hiányzik az a 42 milliárd megvan az, ott van Mészárosnál, Vajnánál, az Orbán családnál Rogánnál és még sorolhatnám a tettestársakat.
Csak vissza kéne venni.
Storck: jó úton jár a magyar válogatott
A "jó úton járunk" mérlege 2017. évben 1 győzelem 4 vereség.
Rendőrautó elé kanyarodott a Skoda – fotók
@nem tibi: Gondolom úgy, hogy elakarta kerülni a frontális ütközést, és balra húzta az autót.
Lombikprogram: Semjén Zsolt szerint a magánszektorban gyilkolják az embriókat
Most már megvilágosultam a Semjén féle keresztény erkölcsi alapokról. A gyermektelen párok, lombikbébi programmal való megsegítése, hogy Ők is szülők lehessenek és gyermeket nevelhessenek az nem jó keresztényi cselekedet.
Az állatok szórakozásból történő halomra gyilkolása (vadászat) az jó keresztényi cselekedet.
Megszólalt M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló
Azért kíváncsi lenné miiért próbálja mosdatni a maffiózót a kormánypárti média. Olyan remekül taglalja, hogy ha 2 vagy 4 másodperccel korábban ezt vagy azt vagy azt teszi a másik autó akkor nem történt volna meg. Valahogy azt nem taglalja, hogy ha nem ült volna volán mögé jogosítvány nélkül és nem száguldozik belőve a városba akkor nem történt volna baleset. És ebből a szempontból tényleg viszonylag lényegtelen, hogy be volt kokozva vagy sem. Maximum súlyosbító körülmény lehet.
Folyamatosan hangoztatja a cikk, hogy kártérítést akar fizetni a családnak. Te barom itt nem anyagi kárt okoztál hanem ember életeket vettél el. Azt hiszi, hogy minden megvehető. Az erkölcsrendjük szerint ha kifizetem a rokonokat akkor nincs bűncselekmény, talán még jól is járnak. Ma itt tart Magyarország. És egy ilyen maffiózót mosdat a kormány pári média, És az ügyészség nem tartja indokoltnak, hogy előzetes be helyezzék, nem veszik el az útlevelét.
Mert gondolom fel sem merülhet az esetleges tanúk, szakértők némi pénzel való befolyásolása, esetleg szökés. Bár a szökés nem jöhet szóba mert nagyon jól tudja, hogy 3 évet fog kapni felfüggesztve.
Semjén szerint van egy népcsoport Magyarországon, amelyik még egy fillér adót sem fizetett életében
És van egy népcsoport, amely más népcsoportok által befizetett adókat ellopja, zsolti te is ebbe a népcsoportba tartozol, orbánnal, mészárossal meg még sorolhatnám egy darabig a tettestársakat.
Hatalmasat bukhat Nagy Feró, ha az embereket nem érdekli a Beatrice
Mond az asszonynak ne aggódjon, Te már a FIDESZ csalogánya vagy, ha egyetlen néző sem lesz a koncerten akkor is meg fogod kapni a pénzt állami támogatásból (mint Ákos szokta), nyaltál te már annyit a viktornak.
A MÁV új kabalafiguráján röhög a fél ország
Ez a huszárbajuszos, dülledt szemű, kancsalnak látszó, vékony lábú superman klón egyszerűen röhejes.
Semjén: "Ugyanazt kell csinálnunk, mint Izraelnek"
Te idióta és azok hová mennyenek akiket saját hazájukba üldöztök. Mert nem hagyja, hogy átmossátok az agyát, esetleg más a véleménye mint nektek.
Bizarr baleset érte a magyar playmate-DJ-t egy szívószállal
Tanulság ha részegen szívószállal iszol akkor használj védőszemüveget.
Imalánc Orbán Viktorért
Imádkozzunk hívem, hogy orbánviktor és családja, mészároslőrinc és tettes társai mihamarabb a megfelelő helyre valamelyik büntetés végrehajtó intézetbe kerüljenek.
Ámen
Döbbenet! Mészáros Lőrinc nem nyert meg egy közbeszerzést
A pályázat elbírálókat már internálták Orbán cimborájának (Putyin) valamelyik táborába.
Vagy új stróman jelent meg a FIDESZ tájékán.
Kezdődik! Balatonbogláron terrorveszélyre hivatkozva nem lehet autózni
Javaslom az embereknek messziről kerüljék el Balatonboglárt ezeken a napokon hisz terrorveszély van.