agibetter

Valami nem kerek ezzel a családdal. Meg tudod mondani, mi?
@CsipkeRózsa: Így van, többször veszélyes is! Azért irigylem a hölgy családtagok szüléseit. :D
Mikor született Amerika első női tetoválóművésze?
@simmering73: Mindenki azt olvas el, amit akar. :) Nekem nincsenek tetkóim és nem is lesznek, de szeretem az újító szellemű embereket.
Einstein szerint ez a boldogság receptje
@dr frédikántor: Meg persze az, hogy el tudd költeni és lehetőleg ne gyógyszerre. :)
13 olcsón elkészíthető karácsonyi dísz
@Mirabilis: Ez inkább szórakoztató családi elfoglaltság. Egy csomó mindent pedig nem kell megvenni, mert van otthon, pl. tészta, WC papír guriga. Az alapanyaghoz a fenyőtoboz gyűjtése szintén jó kis program a gyerekekkel.
Kevesebb tárgy, több boldogság: egy japán férfi minimalista élete
@ila51: Igen, és kisgyereknél pl nem lehet megtenni, amit ez a férfi megcsinált. Még a kitört kerekű autókhoz is úgy ragaszkodnak, hogy képtelenek elengedni. :)
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@Mirabilis: Kövezzetek meg, de az emberek jelentős része letojja, hogy mi van vele. Fáj a fogam? Nem baj, fájdalomcsillapító. Aztán még egy, és még egy, két hétig. Mire orvoshoz megy, mert már nem bírja tovább, már ki van rohadva a foga, tömni nem lehet, csak húzni. "Lefogytál, komám, mi van veled?" "Á, csak a sok munka!" Pedig ő is tudja, hogy ez nem normális nála, de csak fél év múlva megy orvoshoz, amikor már véreset pisil. Én ezt látom magam körül.
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@Mirabilis: Még mindig nagyobb az esélyed a túlélésre, ha időben fedezik fel a betegséget, mint ha abban a stádiumban, amikor már áttétek is vannak.
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@qxy: Teljesen egyetértek! Viszont azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy hány beteget meg lehetne menteni, ha időben észrevennék a daganatot...
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
@elnyomott: felőlem azt hiszel, amit akarsz. Épp elég fájdalmas a dolog már így is, hívők meg hitetlenek nélkül.
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
Ja, és belsősként megélve a helyzetet, egy életre megtanultam, hogy semmit nem szabad elhinni, amit a híradóban mondanak. Sem-mit. Nem mintha eddig annyira néztem volna.
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
Személyeskedő lejáratókampány áll a háttérben az óvónő ellen, aki a két szuperapuka (akik a híradóban megmutatták teljes pompájukat) két szupergyerekét el merte küldeni nevelési tanácsadóba. Minden szülő az óvónők mellett áll. A vérszagra lejött a retek klub, úgyse történt ma semmi egyéb, amivel meg lehetett tölteni a műsoridőt.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: És akkor visszakanyarodunk az első kommentemhez: mindig a gazdi a hibás, ha másért nem, azért, mert képtelen (f)elismerni, hogy nem való neki állat. Viszont a gazdit egyelőre még nem lehet elaltatni.
Az állatkísérleteknek ehhez a témához az égvilágon semmi köze nincs.
Ez az ősi japán módszer öt perc alatt megnyugtat
@Muki István ószeres: Ahogy gondolod. :D A kezed viszont mindig kéznél van, ha épp elfogyott a kokacserje levele.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: Amennyire tudom, szabadon jár-kel az udvarban és még a szomszédhoz is átszökik, ha arra szottyan kedve. Ha már ennyire erőltetjük az ember-állat párhuzamot: emberek között is vannak elmebetegek, lehetnek kutyák között is.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: A kerületünkben pár hete történt egy kutyatámadás. Valami véreb fajta szétszaggatta a postás lábát, aki a 70 éves gazdival társalgott a kapuban. Hogy mit érzett fenyegetésnek a kutya, azt nem lehet tudni, de a gazdáját is megharapta és csak a szomszédok (és az ő lapátjuk) volt képes leállítani az ebet, aki egyébként azóta is vígan rohangál a kertben, miközben a postás 8 napon túl gyógyuló sebesüléseket szerzett. Ugyanakkor elhiszem, hogy mindig a gazdi a hibás, ha mással nem, hát azzal, hogy állatot tart, miközben képtelen parancsolni neki.
Így különböztesd meg a hamis parfümöt a valóditól
@Mirabilis: Nem semmi! :-D Ami a kibontást illeti, általában minden helyen ki van rakva egy mintapéldány, nem? A dobozbelsőt meg úgy lehet kibontás nélkül megállapítani, hogy kicsit megrázod a dobozt és ha ide-oda dülöngél benne az üveg, akkor nincs jól körülbástyázva.
Négy egyszerű matekos trükk, amit nem tanítanak az iskolában
@RonaGyuri: Nyilván, van, akinek már nem lehet újat mondani semmiről. :)
Mutasd a zoknid, megmondjuk, ki vagy! Játékos személyiségteszt
@verőce21: Nyugodtan elolvashatod, nem ír rosszat. :) Én is ebbe a kategóriába tartozom, ezt az értékelést külön megjegyeztem. :D
Ennyit változtak az Alkonyat sztárjai 9 év alatt
@Mirabilis: Lehet, hogy a kezdetektől az, csak a PR miatt kellett járnia ezzel a Pattinsonnal. Azért az fontosabb, hogy egész jó kritikákat kap, mint színésznő. :)
Hogyan válassz kiegészítőket? Mutatjuk!
@Mirabilis: Például magamon. Nem az a fakó fehér bőröm van, mint mondjuk egy szeplős vörös hajú lánynak, hanem "könnyebben barnuló fehér". És mivel nem olyan áttetsző a bőröm, az erek inkább zöldek, mint kékek rajtam. De lehet, hogy mutáns vagyok. :D
Teljesen igazad van, hogy a ruha is sokat számít, színben és anyagban egyaránt. Bár szerintem a hideg királykék színhez tökéletesen megy az arany. Viszont, ha pl. egy duci arcú lány feltesz egy gomb méretű klipszes fülbevalót, akkor biztos, hogy nem fog az arca vékonyabbnak tűnni. Ha ez a célja, inkább hosszúkás fazont válasszon.