agibetter

Boldog család, 76 gyerekkel
@Veleda: Végülis 76 gyerek egyszerre sosem tartózkodott velük, mert amikor a legkisebbek odakerültek, a legnagyobbak már kirepültek. De elképesztő mentális és emocionális megpróbáltatás lehetett még így is ez az életfeladat, azt hiszem.
Valami nem kerek ezzel a családdal. Meg tudod mondani, mi?
@CsipkeRózsa: Így van, többször veszélyes is! Azért irigylem a hölgy családtagok szüléseit. :D
Mikor született Amerika első női tetoválóművésze?
@simmering73: Mindenki azt olvas el, amit akar. :) Nekem nincsenek tetkóim és nem is lesznek, de szeretem az újító szellemű embereket.
Einstein szerint ez a boldogság receptje
@dr frédikántor: Meg persze az, hogy el tudd költeni és lehetőleg ne gyógyszerre. :)
13 olcsón elkészíthető karácsonyi dísz
@Mirabilis: Ez inkább szórakoztató családi elfoglaltság. Egy csomó mindent pedig nem kell megvenni, mert van otthon, pl. tészta, WC papír guriga. Az alapanyaghoz a fenyőtoboz gyűjtése szintén jó kis program a gyerekekkel.
Kevesebb tárgy, több boldogság: egy japán férfi minimalista élete
@ila51: Igen, és kisgyereknél pl nem lehet megtenni, amit ez a férfi megcsinált. Még a kitört kerekű autókhoz is úgy ragaszkodnak, hogy képtelenek elengedni. :)
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@Mirabilis: Kövezzetek meg, de az emberek jelentős része letojja, hogy mi van vele. Fáj a fogam? Nem baj, fájdalomcsillapító. Aztán még egy, és még egy, két hétig. Mire orvoshoz megy, mert már nem bírja tovább, már ki van rohadva a foga, tömni nem lehet, csak húzni. "Lefogytál, komám, mi van veled?" "Á, csak a sok munka!" Pedig ő is tudja, hogy ez nem normális nála, de csak fél év múlva megy orvoshoz, amikor már véreset pisil. Én ezt látom magam körül.
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@Mirabilis: Még mindig nagyobb az esélyed a túlélésre, ha időben fedezik fel a betegséget, mint ha abban a stádiumban, amikor már áttétek is vannak.
A rák 7 korai tünete, amit az emberek 90%-a figyelmen kívül hagy
@qxy: Teljesen egyetértek! Viszont azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy hány beteget meg lehetne menteni, ha időben észrevennék a daganatot...
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
@elnyomott: felőlem azt hiszel, amit akarsz. Épp elég fájdalmas a dolog már így is, hívők meg hitetlenek nélkül.
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
Ja, és belsősként megélve a helyzetet, egy életre megtanultam, hogy semmit nem szabad elhinni, amit a híradóban mondanak. Sem-mit. Nem mintha eddig annyira néztem volna.
Kisgyerekeket terrorizáltak egy XI. kerületi óvodában
Személyeskedő lejáratókampány áll a háttérben az óvónő ellen, aki a két szuperapuka (akik a híradóban megmutatták teljes pompájukat) két szupergyerekét el merte küldeni nevelési tanácsadóba. Minden szülő az óvónők mellett áll. A vérszagra lejött a retek klub, úgyse történt ma semmi egyéb, amivel meg lehetett tölteni a műsoridőt.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: És akkor visszakanyarodunk az első kommentemhez: mindig a gazdi a hibás, ha másért nem, azért, mert képtelen (f)elismerni, hogy nem való neki állat. Viszont a gazdit egyelőre még nem lehet elaltatni.
Az állatkísérleteknek ehhez a témához az égvilágon semmi köze nincs.
Ez az ősi japán módszer öt perc alatt megnyugtat
@Muki István ószeres: Ahogy gondolod. :D A kezed viszont mindig kéznél van, ha épp elfogyott a kokacserje levele.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: Amennyire tudom, szabadon jár-kel az udvarban és még a szomszédhoz is átszökik, ha arra szottyan kedve. Ha már ennyire erőltetjük az ember-állat párhuzamot: emberek között is vannak elmebetegek, lehetnek kutyák között is.
Mit tegyél, ha megtámad egy kutya? Azt semmiképp, amire elsőként gondolsz!
@elnyomott: A kerületünkben pár hete történt egy kutyatámadás. Valami véreb fajta szétszaggatta a postás lábát, aki a 70 éves gazdival társalgott a kapuban. Hogy mit érzett fenyegetésnek a kutya, azt nem lehet tudni, de a gazdáját is megharapta és csak a szomszédok (és az ő lapátjuk) volt képes leállítani az ebet, aki egyébként azóta is vígan rohangál a kertben, miközben a postás 8 napon túl gyógyuló sebesüléseket szerzett. Ugyanakkor elhiszem, hogy mindig a gazdi a hibás, ha mással nem, hát azzal, hogy állatot tart, miközben képtelen parancsolni neki.
Így különböztesd meg a hamis parfümöt a valóditól
@Mirabilis: Nem semmi! :-D Ami a kibontást illeti, általában minden helyen ki van rakva egy mintapéldány, nem? A dobozbelsőt meg úgy lehet kibontás nélkül megállapítani, hogy kicsit megrázod a dobozt és ha ide-oda dülöngél benne az üveg, akkor nincs jól körülbástyázva.
Négy egyszerű matekos trükk, amit nem tanítanak az iskolában
@RonaGyuri: Nyilván, van, akinek már nem lehet újat mondani semmiről. :)
Mutasd a zoknid, megmondjuk, ki vagy! Játékos személyiségteszt
@verőce21: Nyugodtan elolvashatod, nem ír rosszat. :) Én is ebbe a kategóriába tartozom, ezt az értékelést külön megjegyeztem. :D
Ennyit változtak az Alkonyat sztárjai 9 év alatt
@Mirabilis: Lehet, hogy a kezdetektől az, csak a PR miatt kellett járnia ezzel a Pattinsonnal. Azért az fontosabb, hogy egész jó kritikákat kap, mint színésznő. :)