bakcsubakka

Orbán levélben gratulált az új amerikai elnöknek
Istenem! De szeretné magát csak egy pillanatra bekaparni Donald kascsához.
Undormány, amit Orbán művel - politikai hasznot húz a buszbalesetből
@JAJMÁR: De miért ??? Hát azért mert rászolgált,hogy semmit,de semmit ne lehessen neki elhinni! Nem hagyja el őszinte szó a száját. Sem sleppje nem mond igazat SOHA !
Kezdődik! A szegedi KDNP máris beleszállt Botka Lászlóba
@wagabund: Hallgass rám ! Inkább igyál,minthogy felméréseket olvass és komolyan vedd.
Lázár: fel kell készülni egy újabb bevándorlási hullámra
Eszébe jutott,hogy ki fog hűlni a migráncsos téma,így gyorsan ijesztegetett egyet .
Bele is pusztulnának ha leállna migráció. Akkor még pénzért is vennének ! Nagyon jó ez a téma.Lehet pl. népszavazni róla.Lehet elbukni a szavazást és beállítani úgy,hogy óriási győzelem.
Macskaetetők után nyomoz a hatvani jegyző
Nahát! Minden rendben lenne Hatvanban,de de ezek a macskák ! Hallatlan!
Jegyző (nem úr) fázott már valaha? Volt már éhes valaha?
Egyébként az állatok léte,Tőlünk emberektől függ még normál esetben is. Csak mondom.
Pártot alapítanak a nyugdíjasok
@eszegfu: De nem lesz úgy! Sajnos!
De először is: Ez a pártalapítás szarvas hiba ! Hiba ! Nagyon nagy hiba ! Hát nem tanul ez a nép semmiből? Sem a mások,sem a saját (már korábban is elkövetett) hibáiból?
Na már látom a szomorú jövőt. 2018 ra lesz annyi mini párt,hogy a fidessess győzelmét borítékolni lehet. Kérdezem én: Kinek jó ez?
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
@verőce21: "LIPSI" Az meg milyen betegség? Úgy gondolom,hogy a h1n1 módosult változata lehet. Jesszusom ! Szegénykém,a hozzászólásod alapján te már el is kaptad !
Bayer Zsolt és Nógrádi György is ott lesz a budapesti Trump-partin
@human: Na kérem...A magyarok száma nem kettő,hanem három milla az októberi választás óta. Mint tudjuk,azóta több a három millió,mint az ötmillió. Egyszerű fitymasz matematika. És azóta nevezzük a bukott választást fölényesen megnyert választásnak. Van itt ész kérem.( Annyi amennyi látszik)
Rubint Réka nagyon beolvasott kritikusainak
Na kérem szépen...Én ettől a nőtől vagyok úgy mint a sarki Katától. Updatét tudnék hányni.
Ezek egyszerűen megőrülnek, ha naponta valamilyen formában nem tudnak "megnyilatkozni"
Ez kérem alássan nem más,mint szereplésre való olthatatlan vágy.
Szent esküvést teszek ,hogy ha ezeknek a nevét meglátom és fotót nézek róluk,vagy olvasok róluk,lemondom az újságjaimat és az internetet... Na,jó ! Csak vicceltem !
Sarka Kata megcsalásról kommentel a Facebookon
Mikor tűnnek már el a balfenéken? Úgy utálom már ezt katapeti duót,mint a harmadnapos bablevest!
Egy korszak lezárul: megszűnik a pénzért adott letelepedés
Mindenki nyugodjon le ! Halszemű-halszagú már régen kitalálta a nem ismert nyugdíjas verővel,hogy mi lészen a következő lejmolás a fényes tekintetű segédletével. Addig meg mint látjuk, szinte felhívásként jelentették be a szüneteltetést,hogy az utolsó roham biztos legyen.
Ilyen gusztustalan dolgot még nem találtak Tesco-s csirkemellben
Az ilyen húsokat kik csempészik be a kereskedelembe? A terrorszervezetekkel kvaterkázó civilszervezetek. Azok! Na meg Soros! A bukott baloldal! És végül,de nem utolsó sorban Gyurcsány.
Lehet,hogy hamarabb megenném ezt csirkemellet,mint rezsiszilárd kezéből a csokoládét.
Tilos rosszat lájkolniuk a miskolci kórház dolgozóinak
Ha szabadna kérnem,akkor a lopást kellene betiltani munka és szabadidőben is. És kéretik továbbá,hogy nem kell egy kórház vezetésének állandóan a kurmány seggét nyalni.
TUDOM,TUDOM,hogy boldogulni kell és másként nem megy.
Brrrrrrrrrrrrrr
Kedves Kórházigazgatók !
Jól van ez így ??? A betegek hányad rendű szempontok ebben a szemét victoriában?
Sorosék válasza a kormánynak
Ja ! És ezt a hánytató Sz ... szart meg darálják be cápaeledelnek . Jaj szegény cápák ! Szart enni? Szart szarni ? Na neeeee
Sorosék válasza a kormánynak
@justhpeter: Nem figyelsz ! A lovagrendes aljadékot kihagytad!!! Zsóti nélkül nem lista a lista. Tessék máskor odafigyelni. Azt meg nem fogom többször elmondani,hogy az a civil szervezet,amit a magyar kurmány pénzel az működjön ezerrel : A MI PÉNZÜNKBŐL !!!
Ritka aljadék ez a horda. Az is b...a. k ...édcsan...t még ma aki ezt nem látja.
"Imádkozok Orbánért" – így örültek a nyugdíjasok az Erzsébet utalványnak
@nyanya001: Sose mentegetőzz ! Én előttem is leereszkedik néha a vörös köd.Sokszor gondolom,hogy: Na most fogok agyvérzést kapni. És ilyenkor tehetetlenségében az ember könnyen elragadtatja magát. A lényeg,hogy azonos módon látunk. Mert látunk mindent. Csak ne felejtsünk ! Ne felejtsenek azok,akik majdan a helyére tehetik a dolgokat !
"Imádkozok Orbánért" – így örültek a nyugdíjasok az Erzsébet utalványnak
@nyanya001: Úgy gondolom,hogy ez így nagyon erős ! Attól,hogy be tudja csapni őket ez a senkinél se különb, még nem állatok. És aki megvénül az nem feltétlen hülye.
Értelek én és én is dühöngök azon amit ezzel az alamizsnával műveltek az idősekkel. Ezért a dolgunk az, hogy legalább a szűk környezetünkben magyarázzuk meg azoknak akik nem értik,hogy ez a rendszer álnok,számító,velejéig romlott,hazug,
Luxusstadiont akarnak Budapestre
@sziha: Túltolták a ciglit Balogh atyával együtt.
Tuzson: Orbán Viktor nem költözik sehová
@Grafix69: 2018 ? Meglásd,igazad lesz ! Ezektől az ellenzéki pártoktól, (akik csak a köztársasági elnök és a miniszterelnöki poszt megszerzéséről kavarnak) ezektől a fidesz még száz évig regnál.
Súlyos hiba,hogy nem próbálnak valami módon egyformán gondolkodni. Szövetséget úgy is lehetne kötni ,hogy egyes pártoknak nem kellene a saját ideológiáját teljesen feladni. De lehetne közös cél,bizonyos dolgokban összefogni. Ha mindig azt pofázzák,hogy a nép, az Istenadta nép javát akarják,akkor 1+1+1+etc jó, az sok jó lehetne. Na szóval : Akarnak ők a jó büdös fenét ! Uralkodni ! Azt akarnak. Ízig vérig baloldalinak tartom magamat,de esküszöm: Kezdek meginogni.