bakegya

Kidobóemberek állták útját az újságíróknak egy fideszes képviselő lakossági fórumán – videó
@lampa laz: nézd a túlvilágról is átszavazni képesekkel-egyetlen halottlátón keresztül is el van intézve minden-ki se kell találni ki ennek az akciónak a kitalálója,lebonyolítója és nyertese!HAJ-RÁ-MAGYAROK!-időt kell nyernünk-mondta viki és folytathatjuk,revansra várók még vannak!
Orbán ördögként festi le az uniót, de a lopott EU-s pénz jól jön a családnak
Milyen érdekes-ez a szegény orsos viki ,még a végén NINCSTELEN, HAJLÉKTALANKÉNTVAGY GAZDASÁGI MENEKÜLT STÁTUSBAN FOG EMIGRÁLNI,DE NEM KELETRE az biztos!!!
Orbán elárulta, kik az ellenségek, akik még revansra várnak
Minden EU FELZÁRKÓZÁSI MILLIÁRD 80-90% AZ ORBÁN ORSOS MÉSZÁROS TIBORCZ PITYU ÉS A HAVEROK NYULTAK LE NYELTEK BE-gáz-rnergia ,mezőgazdasági üzletágak a kezükben.ÉPÍTŐIPART MÉDISBIRODALMAK-letelepedési kötvények,IDEGENFORGALOM,ERDŐ -ÉS VADGAZDÁLKODÁS-KASTÉLYOK,VILLAHÁZAK...MÉG NEM ELÉG A viktor MR.ORSOSNAK BANKOK IS KELLENEK-A magyar TŐSZDE MELLÉ NEMZETBIZTONSÁGI OKOK OKÁN!
MÉG AZ IS KIDERÜL-HOGY ORBÁN VICCTOR HAJLÉKTALANKÉNT HAL MEG!
Nahát-BOLDOG KARÁCSUNYT MAGYAROK!!!
Önt is úgy verték át, mint Kósa Lajost? A rendőrség várja a jelentkezését!
KÓSER ügyvédje van ennek a KÓSERNEK NEM ÉPPEN MONDHATÓ-kósa miniszternek???-ne hülyítsük már a választókat-éppen elég már a TIBORCZ"fényetetésből"-A MÉSZÁROSRÓL már nem is beszélve.
Sorra küldi a rendőrség az 50 ezres büntetéseket a diáktüntetéseken részt vevő fiataloknak, újságíróknak és fotósoknak
Orbán rendőrállamában a sintérével bünteti azokat CSALÁDBARÁTSÁGTALANSÁGGAL AKIK tandíj ellenében taníttatni még képesek a gyerekeiket!?
Az orbán lányainak miből tellett (RÁHEL,SÁRA)MILLIÓK A SVÁJCI,BRÜSSZELI TANDÍJRA???-
Szemét egy kurmányzója ez a fideSS MAFFIA MAGYARORSZÁGNAK
Simicskó: gyermekeink és unokáink jövőjéről is döntünk
Hát persze PITYU !!!-igazat éllítasz 2010-de már azt megelőzően is javában az EU HITELELEK-a vissza nem térítendők mindenképpen,mint pl Lévai ANIKÓ NÉNIÉ a szőlőtelepítésekhez-földestül,mindenestül,cakk-pakk,bányák kővel sóderral bőven telve még a VÉRTES GÖDREI ORSOS OORBÁN PAPI nagyfiainak boldogulását alapozták meg a habzsi dőzsi a mai napig is tart-már a termőréteg leborotválásánál tartanak EGÉSZ FEJÉR MEGYÉBEN,de nem restekZALÁBAN IS ZSÁKOLNI A MAGYAR FÖLDET HOGY AZTÁN TŐLÜNK lehetőleg nyugatabbra értékesítse a sipos böske néni-mert ugye azóta már a 80 felettei FityiSS NAGYIK IS VÁLLALKOZÓK LETTEK-mint ahogy a kósa mami is disznóságok önkéntes felvállalását népszerűsítve kampányolhat SZABADON-tovább is van-83%-át SIKERESEN ELTAPSOLTA ORBÁN VIKTOR KÖZELI CÉGEK ÖZÖNE az európai unió felzárkózási összegek tömegét-nem mellékesen bebetonozta saját köreibe a magyarok jövőjét!
MIT MŰVELTEK MÉG EZZEL A HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉVEL,SIMICSKÓ PITYU???
Tiborcz haverja már biztosra veheti, hogy ő viheti a Kolosy téri csarnokot
Na, oda se érdemes költözni.Sajnálom az ott lakókat-remek lesz a dopgép zaj mentáldiliterhelését kezeltetni egy magánklinikán.
A Balatonon csapolják meg Orbán körei az európai adófizetők pénzét
@Clavigo: https://coub.com/view/14wpd7-ha... ez a BÉKA NÉNI menetgyakorlatozás közben feltehette ezt a jó kérdést-MI MAGYAROK is leleplezhetnénk AZ EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBVÓL FELCSUTKÁRA HAZATOLT EURÓMILLIÁRDOK AT-KINEKL A SZÁMLÁJA hogyan,miből terhelődött,az orbán és mészáros kastélyok tiborcz pityuval a fényben néhány év távlatában miből is duzzadtak orbitális mértékbren???
A Balatonon csapolják meg Orbán körei az európai adófizetők pénzét
KENESE,RÉVFÜLÖP,SZEPEZD,BALATONMÁRIA,FONYÓD,SIÓFOK,FÜRED,TIHANY,ÁBRAHÁMHEGY PARTI SÁVBAN AZ ÉRINTETLEN NÁDAS VÉGIG,ROMKOCSMA,KEMPINGEK,AZ ÖSSZES,BALATONFENYVES,BADACSONY... BAXÁTOK MEG,FELSOROLNI SEM BÍROM !
több tonna öles fakivágva-IST6EN VERJE MEG MINDENKI OLYT AKI EZT A TEMÉRDEK KÖZVAGYONT ÁTJÁTSZOTTA ENNEK A POLIP MÓDJÁRA RAGADÓS,ENYVESKEZŰ CSALÁDNAK A KEZÉRE!
Ezernél is több halott adatai a csepeli választókerület kamupártjainak ajánlói között
A temetőkommandó-hullarablók-JÓ HELYEN VAGYUNK -a minap olvastam egy orbán kampányplakáton-nem akartam hinni a szememnek,de ezek szerint mégis igaz!
Orbán szerint Európa megtelt, a határokat meg kell védeni
CSU-MEGOSZTVA jó a magyarok vajdájának-a BEVÁNDORLÓ MINDEN MIGRÁNCS NÉPEK VALÓDI ELLENÁLLÓJÁNAK!
Illiberál HAJ -RÁ BAJOROK-imádkozzatok együtt orsos orbán hazudós vicctorral a magyarok miniszterelnökével!DE-GEN -ER-A G...!-ENNÉL MÉG A MÉSZÁROS GÁZ SZERELŐNEK IS TÖBB ESZE VAN!!!
Nemcsak Kósa menekül: a Fidesz sem megy el a csengeri háztartásbeli miatt összehívott bizottsági ülésre
Érdekes az ORBÁN -MATOLCSY Görgy párosnak minden BANKÁRNÁL HITELES SEGGFOLTJA
ÉS MILLIÁRDOKBAN MÉRT EURÓSEGÉLYE VAN ,akár KÖLCSÖNBE-akár BETÉTBEN!!!
Arról nem is beszélve ,EZEK A FIDESS FANTASZTIKUMOKNAK MÁR CSAK KASTÉLYOKBAN LEHET LAKNI...meg kellene vizslatni az EU POLGÁRAINAK eddig hol laktak!!!
Orbán Viktorral szelfiztek a szerencsiek, miután megtudták tőle: "Európa komoly bajban van"
CUKROS BÁCSI...kampánykörúton-fényetető pityu hiányzik a szelfiről-SZÉP KISLÁNYOKAT SIMOGATHAT a cigánybáró-büszkék lehetnek rájuk a cukorgyári MUNKÁSOK,A SZERENCSI CSALÁDOK ÉS A HAZA NÉPPÁRTOS (fideSS)NARANCSKÖDBEN TARTÓI!!!
Mráz Ágoston Sámuel szerint március 15-én küzdelem volt, amelyben győzött a Fidesz - Városi Kurír
...és ha nem a fityiSS győzi elvenni,leamortizálni a MAGYAROK legkarizmatikusabb NEMZETI ÜNNEPÉT akkor TE HAZA HÚZOL?-mert a gernyó -szász már meg kellett hogy tegye-mondjuk közöm nincs hozzá,de csakkk úgy megjegyezni volt kedvem.
A fideszes képviselő szerint Orbán Viktor nem szó szerint értette Magyarország megfenyegetését
07.16---hát ennél ordítóbbbbbb tapló nincs@karma1: ennyire domborítani a saját hátrányát embert ritkán van az embernek alkalma SZERENCSÉTE-deeeeeeeee hááááááááááááát!!!DDD
Orbán Viktor: Magyarország fejlődik, ezt még a vak is látja
CSAKKK HOGY A LÁTÓK TÖBBEN VANNAK-hülye fax-ennek az agya helyén SÓDER VAN,az folyik belőle folyamatosan-aztán köp rá nagyokat-nagyon unalmas már ez primitív G...
Elmúlt 8 év: így tömte ki a Fidesz a gazdagokat - I. rész
Az úton végiG kell menni-hááááát van ellenvélemény is-ELMEGYÜNK A FALIG!!!
EGY VÁDIRATOT IS MELLÉKELNI KELLENE MÁR A MAGYAR KURMÁNYNAK-ki mennyit lopott és mibű gazdagodtatok meg ilyen nagyon fényesen és gyorsan a FideSS NARANCSKÖDBEN!
Szájer szerint sorsdöntő választás jön
ER-száj-ER,huj de retye -ratyi ,jól áll neked a KOSSUTH szarál!Ha ez a MAGYAR HAZA ILYEN TOLVAJ G...vejkókkal,fideSS KÉPMUTATÓKKAL,BÉKAMENETELŐKKEL LESZ TOVÁBBRA IS MEGPUPOZVA,AKKOR SZÁJER PAPI az A KERESZTÉNY -KÖVETKEZTETÉST LEHET CSAKKK levonni vesszen inkább a haza-ÉLJEN MÉSZÁROS gázszerelő-akadémikussal,fényetetős geróf TIBORCZ PIYUVAL ÉS ORBÁN KORONAHERCE-HURCA HERCEGNŐVEL saját lábon azon a szemétdombon amit magának a FityiSS MAFFIÓZÓKNAK KICSINÁLT orbán főherceg-és erdéyi vajda,szimplán a MAGYAR POLIP!
Orbán Viktor: Bárkivel vállaljuk, vállalom a csatát, azért, hogy megvédjem Magyarországot!
@verőce21: ti mind -ahogy elnézem- esztek isztok,VÁSÁROZTOK,duhajkodtok,de még a vagyonkájukból is kiforgatjátok a paraszti és szellemi hagyományaikat még mindíg őrizgetni képes(még otthon vegetálni,nélkülözni se rest elöregedő )SZÉKELY KISEBBSÉGET ÉS AMIT A LEGALÁVALÓBBNAK TARTOK ,A HITÉLETÜKÖN KERESZTÜL PÉNZELITEK LE ŐKET magyarul nekifutásból lasszóval prostituálja a magyar kurmányotok orsos vicctor és tőkés lászló által,a többi bitang seggedelmével a székely FÖLD ZEMBEREIT MOZGÓSTVA a gyerekeiket.Kiskoruakkal kampányol a vezér csillaosotok belügyesen de külügyesen mindenképpen,miközben csakkk toll az orbán seggében a SZÉKELY ZÁSZLÓ,pontosan annyi energiával mint a felcsuti foci huszárok közt egy -egy fekete afrikai focista ,vagy a jó arab pharanon "profeszor "több száz milliárdos vagyona,mint jogos öröksége a falopós pityukának.Egyébként AJÁNLHATNÁM BÖJTE ATYA -nem elgiben kiadott- MONOLÓGJÁT IS...e témában ,csakkk neked tisztelettel...-de csakkk a levélszavazásra,bértapsolásra (.IDEÍRHATNÁM A BUSZOK RENDSZÁMAIT IS ,volt mit összegyűjtögetni március idusán megint,mint mindíg jó pár éve lengyel kézen-közön veszitek el az ln NEMZESÉGEM ÜNNEPÉT(de nem teszem,mert azt se érdemli meg a te sötét érzelmileg elvakult agyacskád hogy rád írjak orbán orsos bojtár BIRKÁJA TI NEM CSAKKK A HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉT,DE A SZÉKELYSÉG MEGMARADÁSÁT IS VESZÉLYEZTETITEK-a harmadik világégést előkészítve ezzel az indulatból lotyogással-mert ez minden csakkk nem NEMZETÉPÍTŐ POLITIKA-EZ BÉKÉTLEN ZSIVÁNYKODÁS,alpári ahogy csinálni képesek vagytok A NARANCSKÖDÖSÍTÉST egy közönséges tolvajpárttal a hátatok mögött!FideSS!!!NÉPPÁRT???@verőce21 : ?-ÉBRESZTŐ!
Sokkoló titokra derült fény a Czeglédy-ügy kapcsán: ez az oka, hogy börtönben tartják a politikust?
@bencemacska: van rá esély-elmennek a falig-bent vannak a spájzban-folytatjuk és március idusán már egyértelmű nyilvános nyilatkozatot,ígéretet tett a megtorlásra is...ER -DÖG -ÁM mintájára meg is teszi...
Orbán jövő héten beveszi Bécsnek büszke várát, mert az osztrák kancellár nem jön Budapestre
@papa.49: dehogy nem,fogadják...TÁMOGASSÁK IS MEG...úgy ahogy kell!-a sógorok ki nem állhatják a lopósokat és az összeesküvés gyártókat.
341 gyanús aláírást találtak az Orbán család ügyvédjeként ismert képviselőjelölt ajánlóívén
@dr. prédikátor: ja- BACHOT zongorázik,de én folyamatosan dobgépet hallok már mind a két zongorát e miatt a tetű miatt el is kellett adnom...
A fideszes képviselő szerint Orbán Viktor nem szó szerint értette Magyarország megfenyegetését
FARKAS sanyinak higgyetek ORBÁN KIÁLL és KÁLT...szembefossa a magyarokat aztánCSÖNDBEN CSAKKK HALKAN ELTAKARÍTTATJA MINDEN MOCSKÁT -PISZKÁT!.családbarátsággal!!!
Egy halmozó mese az egész ÉLETE...ez el ment vadászni...az meglőtte...
341 gyanús aláírást találtak az Orbán család ügyvédjeként ismert képviselőjelölt ajánlóívén
Már mikor mondtam-A PSZICHOPATA IMÁD A KÓRHÁZI ÁGYAK ALATT DE MÉG A TEMETŐKBEN IS A SÍRGÖDRÖK ALJÁN IS KOTORÁSZNI-szegény +pharanon profeszor úr" A JÓ ARAB pöröghet már a sírjában...RÖHÖGŐ ÖRÖKÖS tiborcz pityu meg arat és tovább szalad...@karma1: @szaboria1: A jó keresztény EURÓPA ILYEN KEGYES...ha ezek folytatják nemtudom itt mi lesz...