bakegya

Lehet, hogy kitiltják Orbán Viktort és szűk körét az Egyesült Államokból?
...mi és még sokan vagyunk olyanok... azt vártuk mikor költözik be a fedél nélküliek közösségi szállására a pereputtyánal együtt -a hátizsákjával amit előtte átvilágítana a DEMOKRATIKUS JOGÁLLAM NEVÉBEN A SINTÉR-aztán osztatlan közösbe velük!!!
Újabb konzultációs dömping várható
@tkr ltl hmlysn: igen ezn "szarházy" sereg löveti szét,de nem Európát,hanem a mi fejünk fölül a fedelet,máakinek még van!!!- nekem már a bizonyos "sír-beszéd"óta meg volt ez az egész játszma vízionálva!
A rendszerváltást akkor b...el a magyar társadalom amikor nem csatlakozott a "taxis" blokádhoz!
-akkor most ezt az okádék bűnbandáját orbán mészárosnak a simicskája -és a sintér nem varrta volna a HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCE NYAKÁBA!-volt itt már minden és lesz is,de nyugalom az nem mostanában.
Már Ön se tudja kikerülni Mészáros Lőrinc termékeit!
...és az Európai Ügyészség mikor kezdi el faggatni MÉSZÁROS ORBÁN zseniális illiberális országlenyúlásának és az európai polgárok adakozásának hazatolásárnak történetének témájáról!!!???
Kéri László: Tartok attól, hogy az előttünk álló hónapokban elégtételvétel, rombolás, durvulás veszélyeinek leszünk kitéve!
VALÓSÁG EZ-most jöttetek rá???-EZ NEM AZ ÁLLATSIMOGATÓ-és nem csodálkozhatunk ha ezt éppen a g...mondja,és nem csakkk mondni fogja-nem annyira látható emberek akik ezt intézik.
Újabb konzultációs dömping várható
Így PŐRÉN...miden boríték nélkül mondom-a kutya se menti meg se orbánt,se a fityiSS MAFFIÁT A LOPOTT közpénzek és vagyon,de még a TEMÉRDEK HITELCSAPDA MIATTI életfogytiglan tartó közutálattól ÉS HA EZT A TÁKOLMÁNNYAL LEVÉDETLEN ORSZÁGOT JOGÁLLAMNAK ÉS DEMOKRATIKUSNAK IS BETUDJUK AKKOR A BÖRTÖNLAKAT IS RÁJUK ROHADHAT.
Újabb konzultációs dömping várható
Ezt a pofavizitáló fotót jól nézzétek pofán magyarok-ez itt az orbán szarházyék serege,amint bevetésre indul...EURÓPÁVAL SZEMBE...ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁG DEMOKRATIKUS JOGAIT ÉS FÜGGŐSÉGÉT ETTŐL A BETYÁRSERREGTŐL!
Rögtön két nemzeti konzultációt is belengetett a Fidesz
ÁLLJON KI A LOPÓS,HAZUDÓS,CSALÓS ORSOS VIKTOR ÉS A KOSSUTH TÉREN KONZULTÁLJON A NÉPPEL!!!-a sajtótájékoztató is nyilvános legyen ezt követően a téren-Kordonok és a SINTÉRI BIZTOSÍTÁS NÉLKÜL-KOPASZOK KIZÁRVA!A lengyelek is maradjanak otthon.minden határon túli jöhet,de kussban nézzen ki a fejéből-KAJA NINCS!!!
Megszületett Orbán Viktor második unokája
@Zeta: EBBŐL migráns lesz,amint saját lábára állítjuk!!!ÁLLÍTOM!
Ki az, aki felépíttet egy stadiont a háza mellett, belerak egy csapatot, szerveztet egy nemzetközi kupát (!), sose győz és mégis boldog?
Dilimozis orbán vikinek csak a pénzmosodája a magyar foci is!-Erre jár a vekkere és az összes hekkere.JÓL EL VANNAK BELŐLE-amíg a MAGYAR NÉP HAGYJA.
Megszületett Orbán Viktor második unokája
JOHANNA...még ki se bujt-de máris SZENT...nyilván nem ok nélkül viszketegségből kaphatta ezt a nevet az újabb százlábú orbánlány-ARRÓL NEM IS BESZÉLVE,MIBŐL GONDOLJÁK HOGY KÖZÉRDEKLŐDÉSRE AD OKOT g .viktor magánügye.
Itt az első fotó Orbán Viktor újszülött unokájáról!
Együtt örülni mindíg jó,de nem egy ilyen emberrel ...Nem tudom miből gondolja ez a család,hogy a magánügyeik is közérdeklődésre érdemesek!
Az éhezés, a hiperinfláció és a korrupció sem volt elég - Újraválasztották Orban Viktor-t
A SOROS A HIBÁS- önbizalmat adott ennek a fityiSS bandának-itt az eredménye-csakkk remélni tudom,büntetlenül nem ússzák meg!!!
A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról
Ez az írás vélhetően a baromfiudvar alján lévő szemétdombon kapirgáló tyÚkok és kakasuk szintjén fogantathatott meg!-(ELNÉZÉST MINDEN TISZTESSÉGES BAROMFITÓL)
A háttérben elhaladó nyugdíjas arckifejezése mindent elmond a Liberálisok sajtótájékoztatójáról
@Shikari: hát irtsátok ki őket A kéthamatos szarháziakkal törvénybe iktatjátok a véralvadásgátlásaitokat,végül is ezen ti már régen dolgoztok velős kereszténységgel-hajrá MSZMP párttitkár és titkárnénik palántái, szépen kinőttétek magatokat ORBÁN fityiSS SZEMÉTDOMBJÁN!
Ellenzéki ricsajoktól tart Kövér László
Ennek olyan az agya mint egy összerothadt szénaboglya,de még fonalférgek is lógnak itt ott mindenki levesébe -ez a kövér az ügyeletes biztonsági-őr-akkor ha kezelésen van a viki???
sokkal egyszerűbb lett volna ,ha senki se veszi át a mandátumát a SZARHÁZIAK MELLETT!
MÉG EGY ILYEN MOSLÉK BANDA NINCS MINT A fityiSS!!!-a semjén gyülekezetről meg nem is érdemes szót ejteni.Rotyi országban élünk az már biztos.
Itt a lista a balatoni strandok árairól
Mihez képest olcsó???A 90-es évektől kezdve @idppp: igaza van,a BuDAPESTEN FÜRDŐ IGAZGATÁS ALATT ELÉGGÉ ELSZALADT A LÓ-KÜLÖN BEJÁRATOTT MAFFIA a gyógyszeriparral karöltve !-mindenen fáradoznak csak a magyar lakkósság gyógykezelésén nem-A BIZTOSÍTÓ KI VAN TÉVE A BULIBÓL -ÁRTÁRGYALÁS NUKU varga misivel kiegyezve...na de ugorgyunk...vAN TERMÉSZETVÉDELMI,MEZŐGAZDASÁGI-ERDÉSZETI,ÉS ÉPÍTÉSI TÖRVÉNYÜNK,HELYI -DE MA MÁR ORBÁN KURMÁNYRENDELETEKKEL MEGSPÉKELVE !Bányák,vizek,levegő a FITYISS POTENTÁTOK NEVÉRE BEJEGYZENDŐ!!!van itt már parti ORBÁN ROMKOCSMA IS-,külön beléptető sorompóval-szembe vele a NÁDASBA IS BEVETTE MAGÁT A lasztovicáékkal egysoron a betyársereg-NA AZOK NAK NINCS NAPONTA STRANDBELÉPŐKRE SZÜKSÉGÜK-mentelmi joggal.A természetes vizek parti sávját most nyúlja le mészaros LŐRINC és Orbán RÉCSÖL-tiborc PITYU páros KONKRÉTAN...körbe a MAGYAROK TENGERÉN IS,Nézzen utána mit intéznek a NEMzETI lórugósra járatott SPORTHIVATALNOKOK,de lazán az összes FÖLDHIVATALBAN HATÓSÁGILAG ÜNNEPNAPOK ÉJSZAKÁIN HAJNALRA,be van jegyeztetve minden AMIRE AZ ORSOS PEREPUTTY FOGA FÁJT-ÁLLAMPÉNZEN!!!-sőt már a TANÚHEGYEK OLDALÁBAN IS ŐK TURKÁLNAK-a Szentgyörgy-hegyet is hazatolták a Badacsony után szabadon...
Súlyos százmilliárdokba kerülhet a Magyar Honvédség fejlesztése
A lényegre viki-már a látszatra se adsz-világos...fegyverbe magyar ...a tiborc pityu és a lőrinc elöl...Kossuth L azt üzente...a vérnyomás csökkentőt is vedd be!!!DDD
Orbán: mi vagyunk Európa jövője
KITAPÉTÁZHATJUK ennek a két nagy-embertelennek a pofázmányával a mellékhelyiségeinket még ezer évig azzal se elégednének meg.Bűnszövetség ez az orbánmaffia,úgy ahogy van,a kezdetektől fogva-degeneratív, szélsőséges nacionalista tolvajok maffiája foglalta be erőszakkal Magyarországot,vallási köntösben.
Orbán: mi vagyunk Európa jövője
Mikor lesz már vége ennek a moslék beetetésnek amit ez az elszabadult felcsutkai diktátor magának megenged!!!
Orbánt lehagyták az Európai Néppárt csoportképéről - Városi Kurír
ÉGÜNK miatta-itthon kellene égetni,tetten érni a lopott holmival és rajtakapni a hazugságain.
Navracsics: soha senkit nem támadtam a Fideszben, Orbánnak gratuláltam
@papa.49: ifjú Lomniczy patkány mellett már nagy labdába nem rúghat a gondterhelt-orbán nem felejt!!!
Párizsban is modellkedett Erdélyi Mónika fiatalon
Nem tudtuk-hát most megtudtuk-hiába,egy idő után az emlékeiből élhet meg már csak az ember,elmúlt szép napokat-hát ő is így járt!-mit is alkotott Ő tulajdonképpen?-na mindegy is.
"Bevándorlók millió várják most is, hogy útra kelhessenek" – Orbán szerint az ország megvédése nem a NATO, nem az EU feladata, hanem a miénk
Inkább megúsztatnám egy vizes árok alján,teljes fegyverzettel!
Arról nem beszélt ez a csaló ,milyen fegyvergyártást üzemeltetett már be a Csányi papival közösbe (Svájcba már beszállít egy ideje).Nagy franc ez az orbán-rájött hogy a szerotonin szint kibaszása után a legnagyobb kereslet a fegyverekre van-egy bűnöző militális szürke állománya csinál ki minket nem csak EURÓPÁBÓL!!!
Több uniós pénz kerülhet a Balaton fejlesztésére
@kisrigó: jól mondod,megtapasztaltuk,csak hogy nélkülünk nincs élet-eleve úgy választottunk szakmát.
Trócsányi megerősítette: Magyarország nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, mert átgondolatlan a koncepció
PÁR -BAJT AJÁNLANI AZÉRT NEM LENNE AKKORA BŰN MINT AMIT KIVITELEZTETEK A MAGYAR ÁLLAMKASSZÁBÓL-AZ ORBÁN PEREPUTTONYÁVAL SAJÁT ZSEBRE AZ EURÓPAI POLGÁROK ADAKOZÁSÁVAL MEGPUPOZVA!!!
Több uniós pénz kerülhet a Balaton fejlesztésére
@kisrigó: FÖLKÖTÖTT ÁLLAL-sajnálom de én már ezt tapasztalom.
Több uniós pénz kerülhet a Balaton fejlesztésére
ÁLLAMI NAGY BERUHÁZÁS-AZTÁN BEJEGYZÉSEK ÖZÖNE AZ orbán ráhel,tiborc pityu-és mészaros lölő nevére a földhivatalokban,mert nekik semmi se drága és elég-HAJRÁ MAGYAROK az összes kikötő,kemping-és szállodák igen csak nagyon nagy hányada már azorsos orbán pereputtyé!!!Behódolt a viktornak és a maffiának csak nem az összes balatonparti polgármester és fityiSS KÉPVISELETES TESTÜLETEK.
Hogy mi? 500 forint lesz idén egy lángos a Balatonon
@human: nem szívesen írnék neked erre csúnyát-de biztos így lesz,mert már a ZÁNKA IS LEVAN NYÚLVA-pedig ott mindíg is gyermektáborok voltak.minden kikötő és a szolgáltatások rátelepedtek a parti sávra és magántulajdonban.Strandok szűkek és drágák-,de vannak név szerint is megajándékozott nádasok kal a széleken politikusok akik parti telkeket kaptak,mint pl ÁBRAHÁMHEGYEN A TÖBBIT NEM SOROLOM,MERT MÉG BEVITETNEK.