bakegya

„Sehol sem járkálhatnak biztonságban” – Erdogan megfenyegette az európaiakat
Felcsutkai -terrorveszedelmes is ki fogja preparálni Magyaroeszágot azEMBERI JOGOK KÖZÖSSÉGÉBŐL...ezt az ER-DÖG-ÁM-ott is menekülésre kellett volna már régen kényszeríteni---orbán is ezt a szultánt majmolja...MINDÍG A NÉPEM LEGJAVÁT AKARTAM,,,
MEG IS TETTEM...
Döntött a bíróság: bántalmazta Demcsák Zsuzsát a volt férje
Most következik a mintaanya program,gondolom ,az eddigi nyilvántartásból ítélve???!!!-semmi közöm hozzá,csakkk ne kellene végignéznem a kerereskedő TV 2-nagy ritkán adódó szabadidőmben -ezt és a tőle semmiben sem különböző magamutogató árukínálat nagy részét.
ÖNREKLÁMOK HELYETT VALAMI HASZNOSABBAT,maradandóbbat, kedves Zsusza.
Széjjelsimogatták Orbánt Salgótarjánban – videó
@TomasP: hova gondolsz!...CSAKKK ÖREGEZIK EGGYET TEKNŐS VICCTORUNK.
Nincs miből tápszert venni...ezeknek a nyanyáknak meg már minden udvarlója a temetőbe-így aztán fizetnek neki mint a katonatiszt a cigánynak.
Széjjelsimogatták Orbánt Salgótarjánban – videó
A harmadik osztályosok kurmányülésezgetés is nagy pedál nyomás volt a parlamentben.EGYENESEN TOLDI MIKLÓS KÉPÉBEN TETSZELEGVE...és most ÖREG NÉNÉK ŐZIKÉJÉRE VÁLTOTT a felcsutkay fociológus vicctor...
Az önkielégítés csodája ez a jánusz arcu teknős vicctor!!!-ez kell ezeknek a bunkó magyaroknak sztálin után szabadon ORSOS SZEMÉLYI KULTUSZA!!!ddd
Orbán oligarchái az Igazi Csíki Sör mögött?
@lampa laz: HÖRPINTSÉK CSAKKK FÖL-...amikor én sörrészvényért álltam sorba...na jó,azokat a papirokat is éppen úgy lehugyozhatták az elsőbbségi tulajdonosok ,mint az OTP-aztán MINDJÁRT A KINOINT IS-mert aKINEK SOKKAL TÖBB PÉNZE VAN AZT AZ MINDJÁRT KIVÁSÁROLTA-INGYÉ...ILYEN MA MINÁLUNK ...JÖN FÖL...JÖN JÖN A MÉSZÁROS ÉS AKI NEKI...PONTOSABBAN MINDENKI TUDJA KINEK ÚTBAN VAN ANNAK SZABADSÁGHARCOT KELL-ÉS KELLL INDÍTANI,DE NYERNI...NYERÉSZKEDNI IS MINDEN ÁRON.ÍGY ÉPÜL SZÉPÜL FELCSUTKAY ORSOSÉK TELE PUTTONYA
Egyik olalon becsalogatja a külföldi pénzeket,és ha már beugrottak a mi piaci térfelünkön szépen megkopasztja őket-ez kéremszépen az orbán orsos családi maffiózók korrupt zsenije-AZTÁN SENKINEK SEMMI KÖZE HOZZÁJUK -MEGÜZENTE A NEMZET FÉNYETETÉSBŐL SAJÁT LÁBON TÁNCIKÁLÓ VŐJE...ha ebből bárki nem tanul az ki lesz nyírva a NEMZET NEVÉBEN.
Karcagra kerül a milánói világkiállítás Sámándobja
@lampa laz: mért nem a káli medencébe...egész nyáron a balatonparti villaház helyett abban pancsikolhatnának a tettestársakkal közösbe-Meddig fognak még a fideSS TETTESTÁRSAK KÖZTÜNK JÁRNI KELNI ...SZABADON???----ja hogy ezeknek is ORBÁN VIKI ÉLVEZI A HATÁRTALAN BIZALMÁT!!!
Egy ilyen ember, aki ezt elköveti, nagyon sok évet érdemel
@Aki Én: a baltával gyilkolót is orbán engedte haza a hazájába,AZERBADZSÁNBA AHOL NÉPSZOKÁSBÓL MA IS BALTÁVAL ÖLNI ÉRDEM ÉS MOST MÁR EGYÜTT LÓG A LÉVAI ANIKÓ A DIKTÁTORNÉNIVEL AKI MEGJEGYZEM JOBBAN HASONLATOS EGY SARKI... MINT SZŰZMÁRIÁHOZ... aztán,mint ahogy a jogvégzett mondta vannak népszokásaink amiket meg kell védeni (szuvenír, nacionálé,hungay-kumm családbarátsággal)
Orbán felesége már megint az azeri diktátor nejével lóg
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TALÁN CSAKKK A BALTÁS BALTÁJÁT VITTE VISSZA!
Mert ha nem ezért ment oda akkor ...világos minden!!!
Eltüntették Orbán bakiját az ünnepi beszédéből
MINDEN MONDATA EGY ARANYKÖPÉS-VAN MÁR MIBŰ VAGDALKOZNI!
---őt magát kellett volna már réges -égen a politikai palettából eltüntetni---A POKOLBA.
A magyarok személyi kultuszát úgylátszik SZTÁLIN UTÁN SZABADON ORSOS VIKTORBAN LÁTTA MEGTESTESÜLNI!!!
AZ ORBÁNCSALÁD ÉS MAFFIAKORMÁNYZÁSÁNAK TERRORJÁBAN ÉLÜNK-DE BELÜGYESEN ÚGY TŰNIK SENKIT SEM ZAVAR-még kozmetikázzák is a hülyeségeit!
Ennél lejebbbbbbb már nincs!!!
Magyarországon épít szélsőjobbos bázist, ide is költözik Nick Griffin
A szemetet már megint úgy összehordhatja a szél ,hogy ki se lehet takarítani.KÖSZÖNJÜK ORSOS VICCTOR.Szar alak vagy A HORDÁDDAL EGYÜTT.
Hétfõtõl felújított metró viszi az utasokat
ORSOS UTÁN TARLÓS IS CSODÁT TETT A FITYISS NARANCSKÖDBEN!!!
Felújítanák a zánkai és a fonyódligeti tábort
Két keréken fideSS UNGI -BUNGIK LEPIK EL MÁR JÓ IDEJE A PARTI SÁVOT VÉGIG A NÁDASOK HELYÉN IS.Az ábrahámhegyi vadi új ORBÁN ROMKOCSMA-VÍZPARTI TELKEK,NA AZOK MÁR MEG IS ÉPÜLTEK-LE VANNAK KERÍTVE-KERESZTÚRON IS MŰKÖDIK A JEGYZŐNŐ RENDESEN RAJTA VAN A FEJLESZTÉSEKEN-LEHET DAGONYÁZNI NYAKIG AZ ISZAPBAN A VENDÉGEKNEK-AZTÁN A FENYVESI KORRUPCIÓVAL TARKÍTOTT LEPEDŐKET IS KIMOSHATJA MAJD A RÉCSÖLKE AZ EXRA GYES MELLETT.HÉVÍZ ÉS KÖRNYÉKE OROSZ BUGYRAIRÓL MÁR SZÓ SE ESSEN!!! MERT AKI ITTEN MÁR SZÓLNI MER ELVISZIK A TITKOSSZOLGÁLATOK!
Felújítanák a zánkai és a fonyódligeti tábort
KINEK???
ZÁNKÁRA MÁR BE SE LEKHET NÉZNI A BALATONPARTRA.A LUXUSHAJÓK FOGLALNAK HELYET RÉVFÜLÖPÖN IS SEHOL EGY SZABADSTRAND,ARRA NINCS PÉNZ-A KÜLTERÜLETI UTAKAT KI SE MÉRIK,MERT ESZE ÁGÁBAN SINCS A LUXUS VILLATULAJDONOSOKNAK A BELTERJESSÉGEN TÚLLÉPNI-EGY KÉT TRAFIK KOCSMA ÉLELMISZERBOLT EGY KÉZBEN-ÉS HIPP HOPP ÚJ KIKÖTŐK ÉPÜLNEK,KEMPINGEK KERÍTIK KÖRBE EL A BALATONT A FITYISSNEK a SZÁLLODAIPAROS ORSOS RÁCHEL-MÉSZÁROS LÖLŐ ÉHEN NE HALJON...A TRAFIKOK,TOKAJ UTÁN AZ MAGYAR IDEGENFORGALOM IS KELL A KŐBÁNYA LERABLÓ ORSOS GYŐZŐ TSZ ELNÖK-PÁRTTITKÁR -SIPOS BÖSKE LESZÁRMAZOTTAKNAK.HAJRÁ MAGYAROK!A MARADÉK EU KÖZPÉNZ TAO-BÓL TELIK MÉG!
Mostmár tudjuk, hány jegy kelt el a felcsúti kisvasútra
országszerte hóban fagyban kerékpárral közlekednek kéi három falu távolságban akár közmunkára is a ZEMBEREK-NŐK -FÉRFIAK FIATAL GYEREKEK -MERT NINCS AUTÓBUSZ KÖZLEKEDÉS SE MÁR .Az EU-ból az orbán -mészáros,,,de már a simicskás lenyúlások idején kibaxtam volna a pályázatokból is.
SOK BŰNCSELEKMÉNY VAN ENNEK AZ ORBÁN MAFFIA CSALÁDNAK A KEZÉHEZ TAPADVA.mÁR A JÖVŐ KÖZGAZDÁSZAIT IS A TOLVAJ CSALÁDBARÁTSÁGRA OKTATHATJA.MENJETEK A FRANCBA A NACIONALISTA OLTÁRI NAGY HAZUGSÁGAITOKKAL SINRE TETTÉK EZEK A NARANCSKÖDÖSÖK A MAGYAROK NYAKÁT-EMLÉKEZZETEK A FELCSUTKAI VASÚT AVATÁSA KÖRÜL MI ZAJLOTT???
Lázár János semmit nem tud Mészáros Lőrinc vagyonáról
@Borsodi: :)))))) az ilyen és ennél még ordítóbb összefüggetlenségeik sorozataiból bőven leleplezik saját disznóságaikat.
Rogán ebből nehezen fogja kimagyarázni magát
RÖPÜLŐS GIZI NÉNI UTÁN, MEHET A ROGÁN TÓNI!!!-lecsapni rá de azonnal.
Rogán Cecília csinosítgatta beszéde előtt Orbán Viktort
-cili cica tiszta kezü némber,a halotti maszkját is ő kenhetné már fel!
Gyanú sem kell a lehallgatáshoz, ha rábólintanak az igazságügyi tárca tervére
@quadrocopter: az örökifjú lomniczi vérre szomjas kutyaként a nyomunkban csörtet !
SE ÉLDÁS ,SE BÉKESSÉG ,MAGYAR FÖLDÖN ITT MÁR NEM LESZ.ez az orbán maffia ezzel a törvénnyel belügyesen kivégez minket,de ettől kezdve külugyesen se fognak már befogadni se sehol minket,ha menekülni próbálunk.
Utazzon az 1960-as évekbe a Tényekkel, ahol Orbán Viktor miniszterelnök irodájába látogató vidám gyerekekről tudósítanak
MÉGHOGY TOLDI???-Talán inkább HÁRIJÁNOS Egyik kezedben BALTA-azzal BRÜSSZELLEL VAGDALKOZOL!
A másik kezedben egy halom letelepedési kötvény amivel visszabútorozod az oroszokat jópénzért,hogy aztán kétlábbal taposhasd szét a nagyvilág minden sarkába a jobb életre vágyó MINIMÁLBÉREN TENGŐDŐ magyarokat!
Ezek a gyerekek, mint ahogy a fél világ is tudja már...
Magyarország legerősebb embere MÉSZÁROS LŐRINC!!!DDD
Orbánék a foci miatt üzenik Brüsszelnek: kell a segítség
AZ ORBÁN CSALÁDI MAFFIA VAGYONVIZSLATÁSÁVAL VESZŐDJÖN BRÜSSZEL.
A pokolba ezzel a FELCSUTkától TÜKRÖSPUSZTÁRA TARTÓ MILLIÁRDOS EU ADAKOZÁSSAL!!!
Orbán Viktor gyerekeknek tartott rendkívüli kormányülést
@staro2: olyan már nincs-nagyon drága-kiosztogatták afélzártakból is nevelőszülőkhöz a kisajátított gyerkőcöket.
Orbán Viktor gyerekeknek tartott rendkívüli kormányülést
Remélhetőleg lesz annyi esze mindegyik gyerkőcnek, hogy nem hagyja magát ...beszervezni!!!
Gyanú sem kell a lehallgatáshoz, ha rábólintanak az igazságügyi tárca tervére
EZ POLITIKAI GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET-semmi kétség kinek és milyen célból van erre szüksége,mint az összes többi gyalázatos törvényes törvénytelenségre is!!!FOLYTATJA ÉS EL FOG MENNI A FALIG.
Gyanú sem kell a lehallgatáshoz, ha rábólintanak az igazságügyi tárca tervére
Munkahelyteremtő ISTENFÉLŐ VICCTOR NARANCSKÖDBE VESZTŐ CSATÁJA ITT FOG VÉGET ÉRNI!
Nem értek volna be a kórházba, mentőállomáson szült a pécsi kismama
Ez jó hír,ÉS nem rendellenes-ez benne a legszebb!
AZT KELLENE MÉG ELINTÉZNI ,MINDEN MAGYARORSZÁGON ÉLŐHÖZ ELFOGADHATÓ ÚTVISZONYOKKAL KÖZLEKEDVE JUSSON EL A MÉG MINDIG KEVÉS ÉS SOKKAL JOBBAN FELSZERELT MENTŐKOCSI,MEGFELELŐ SZEMÉLYZETTEL !!!
A felzárkózásunkból ez már biztos kimarad-ÉPÍTTET UTAK HELYETT STADIONOKAT ORSOS FELCSUTKAY VICCTOR -a rétinégerei igazán visszaszólhatnának már neki-a nagy szabadságharcukban.
Hatalmasat bakizott Orbán a március 15-ei beszédében
@papa.49: amennyit a már nem is tudom melyik csatorna lehozott belőle-veled egyetértve szerintem is a saját téveseszméinek,játszmagerjesztő kiváltságait fogtechnikázta ORDÍTVA végig...MINDENT LEZAVART A SÉRTETTSÉGEIBŐL-iszonyatosan pöpec nek mutatkozik és lesajnálva osztja meg a MAGYAR LAKÓSSÁGOT,DE MÉG A SAJÁT TÁBORÁT IS MERT TOLJA ELŐRE MINT MINDÍG AZ ERDÉSZI NYÁLASOKAT.
HIÁNYOLTAM AZ ÚJGAZDAG ISMERŐS POFÁKAT A TAPSIKOLÓK KÖZT...