bakegya

Külön adót vetne ki Mészáros Lőrincre a Jobbik
Külön adó???-azt is az én adómból fizetné be a vicctornak!
Én SÍNRE TENNÉM a szaros kis életkéjét a "nincstelen" gazdájával együtt!
Orbán: a korrupt politikusokat sikerül ellenzékben tartani
"Futnak az életükért,be akarnak jutni a következő parlamentbe..." aljas!
Bebetonozott hullát találtak a Csallóközben
Ezért vannak a jó barátok...EGY SZÉP NAPON ELTŰNNEK-aztán előkerülnek!
A jó arab Pharanon is mint megtudtuk,nem sokáig élvezhette a jószomszédi viszonyt,hamar itt hagyni kényszerült a mesés vagyont.Isten nem ver bottal!
Orbán mondott három mondatot az olimpiáról
Ez a teknős még a NEMZETI LÓSZARÁT IS ELADNÁ,CSAKKK HOGY MÁR AKKOR MEGDÖGLÖTT A LÓ AMIKOR BEETETTE "ALMÁVAL"!!!-menny a francba!
Hiába okoztak tömeges megbetegedést a szendvicseik, a rendőrség továbbra is tőlük rendel
EMLÉKEZNEK MÉG AZOK AKIKET AZ EPERLEVESSEL MÉRGEZTEK MEG,azok kivételével akik beleis haltak,NYILVÁN.AZT IS JÓ NÉHÁNY FIBRÓZÁS EPEHÓLYAG BÁNJA-MÉGSEM TÖRTÉNT SEMMI-ORBÁN CSAPATTÁRSAK AZÓTA IS ERŐSÖDNEK A JUNIOROKON GAZDAGON ÉS SIKERESEN BE ETETHETIK A GYEREKEINKET IS.
Stefka István: "ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol”
Ezek az "ennyi hülye ember"kivételesen még nem MÉSZÁROS LÖLŐ LEOSZTOTTJAI-hanem dupla doktorok,matematikusok,de még a nemzetnek sem mostoha gyermekei,mert képesek voltak a düledező -rogyadozó nyugati társadalmak munkaerőpiacán is versenyben munkát vállalni és itthon a magyar nyelvismeretüket gyakorolni olimpiai sebességgel egy VALÓSÁGOS DEMOKRATIKUS ÖSSZMUNKÁBAN TELJESÍTVE 266 EZER AKÁRHÁNY HONFITÁRSUNK VÉLEMÉNYÉT ÖSSZEDOBNI(éjt nappallá téve megfeszített tempóban)-KÖSZÖNET JÁR NEKIK PÉLDAÉRTÉKŰ AMIT A HAZÁÉRT TETTEK.
Stefka István: "ennyi hülye ember, aki önmaga ellen kampányol”
VIAGRÁKAT BEVENNI-fényetetők támadásra-MAGYAR FIATALOKAT FOGUNK +ENNI SZŐRÖSTÜL BŐRÖSTÜL-nem migriket-a saját büdös kölkeinket,nehogy már az legyen amit ők
MEGÉRDEMELNÉNEK!!!
10 év alatt ezerszeresére növelte bevételeit Mészáros Lőrinc cége
Közös öröm ez AZ ERŐS MAGYAR MÉSZÁROS ÉS ORBÁN VICCTOR VIRÁGBA BORULÓ BARÁTSÁGA-akkor ha a tavaszi szélben közös lámpavason himbálóznak!!!
Tarlós: Akik meggondolták magukat, felmondták a nemzeti egységet
A lopósok EGYSÉGE azon kényszert érez,hogyan szerveződjön újra bűnszövetségbe.
Egy ilyen kis ország gazdasága viseli a fővárosába koncentrált beruházások költségét?
A vidéki ember saját költségen felutazhat ,befizetheti magát az eseményekre?@jancsipapa: részletezéseddel értek egyet-azonkívül -egy függetlennek látszó NOB vezér milyen alapon szövegel a fenti tartalommal-MOST HOL VAN AZ ORSOS VICCTOR SZUVERÉN MAGYARORSZÁG PUFOGTATÁSA -a BRÜSSZELI DEMOKRATÁK ELLEN MŰKÖDIK CSAKKK A FOCIALISTA MAGYARORORSZÁGRA BE NEM AVATKOZÁS JOGVÉDELME???
Nagyon sűrű ez a narancsköd már amit MAGYARORSZÁG NEVÉBEN A KURMÁNYON LÉVŐK GENERÁLNAK A NÉP ELLEN.
Keményen beleszállt a budapesti olimpia ellenzőibe a NOB-elnök
A nemzet vője TIBORCZ PITYU, lerendez minket EGY SIMA FELSZÓLÍTÁSSAL,ÜGYVÉDILEG ELLENJEGYEZVE.Betekintést nyerhetünk a KÖZ-OK -IRATOKBA!-a többiez pedig SENKINEK SEMMI KÖZE!
MAGYARUL, KINYALHATJUK AZ Ő ÉS ORSOS VICCTOR FELSÉGES SEGGÉT!
Bírnám ha a másik két pályázó is elállna -a terrorveszedelmesség okán-ami egyébként sajnos vastagon benne van a játszmában.
Keményen beleszállt a budapesti olimpia ellenzőibe a NOB-elnök
Tomikám egy ekkora hangyafingnyi ország ekkora olimpiát mi a szöszér rendezhetne meg,ha csakkk nem az orsosnak a feltünsi viszketegségéért?-ja hogy már Rióban ledumálta veled az üzletet???-ezt látod elhiszem,mert tudod Thomas Bach úr nagyobb a mi teknősünk étvágya mint a tehetsége!!!
Pénzt kapott Amerikából? A NAV is megtudja
@Macskaszem: nagyon egyetértek...és még hozzátenném -AZ ORBÁN TELJES PEREPUTTY VAGYONVIZSGÁLATÁT PÁRBAN A MÉSZÁROSÉVAL,TIBORCZ PITYUÉKKAL 89-IG VISSZAMENŐLEG!!!
A csapat, amelyik meglepte az országot
AZ ORBÁNMAFFIA CSALÁDOT ÉS A TETTESTÁRSAIKAT IS KILÓRA BE KELL GYŰJTENI-AKKOR MONDHATJUK CSAKKK -HOGY EZT IS MEGCSINÁLTUK-
Pénzt kapott Amerikából? A NAV is megtudja
HÁT AKKOR MOST,MOST KELL ITTEN MINDENT FELÉGETNI MAGUNK UTÁN,MERT HA MAGUNK AKARATÁBÓL NEM TESSZÜK MEG,EZ AZ A RÉTINÉGER TEKNŐS MAFFIA ADÓCSOMAGOL ÖSSZE MINDEN MAGYART ...KIVÁLOGATJA KÖZÜLÜNK A NAPSZEMÜVEGESEKET ÉS A TÖBBIT BEVÁGJA A TÁLAI KEMENCÉJÉBE!!!
Többet tehetsz a Földért, mint gondolnád
Annyit tehetek,hogy elhallgatom a motorfűrészek-muzsikálását évente kétszer ŐSSZEL ÉS TAVASSZAL IS,mikor a is a balatonfelvidéki panorámából eltüntetik a faluerdőket-jó ha csakkk ligetre vágják-visszatelepítésről szó se esik évtizedek óta-a volt tsz-ben kapirgálóknak ajándékba kiosztogatták,de minek,hogy most lerabolják,mert drága a gáz fűtés,égetik fel a természeti környezetünk.A szőlőket már kivágták-most az erdeink következnek-aki szólni merészel-egyszerüen kilövik,vagy véletlenül leég a hajléka "szeretettel",mert pártunk és kormányunk sokat segít a rezsicsökevénnyel-köszönjük VICCTOR RENDSZERES VÁLTOZTATÁSAID-GYŐZŐ BÁCSI PEDIG "SZERETETTEL" ZSÁKOLJA A MAGYAR TERMŐTALAJT-a magyarok pedig visszavásárolják "SZERETETTEL"!
Gundel kitálalt: ezért lett elege a közmédiánál
Ezt a magatartást nevezem KÖZSZOLGÁLATNAK-
A mai magyar közmédia légkörét és tartalmi terheltségét-mondhatni hülyeségeit,hosszú távon nem lehet elviselni!
Orbán kinyilatkoztatta: ellenséges ügynökök fúrták meg az olimpiáját
@F_Viktor: nem kérdés ez az eszement erőszak kellett ránk hozni ennek a szemét narancstálib csürhének.Szerintem a PHARANON HAVERREL KÖTÖTT ÜZLETELÉSEIKRŐL EL KELL TERELNI A FIGYELMÉT A PLEPSZNEK-MERT UGYE A JÓ ARABBAL IGEN VIRÁGZÓ TERRORCSELEKET KÖVETETT EL A NEMZET VŐJE-aztán ott van még A LÉVAI gizi "aranyalma ÜZLETI TÖRLESZTÉSE IS AMIT A MÉSZÁROS LÖLŐ PENGETETT LE,3.5 milliáérdotVan mit piszkálni,de teknős vicctor cselezget a lopottholmival-A sajtó is arra kellett neki,hogy legyen mivel a közérdeklődőket csapdában tartani!
Orbán kinyilatkoztatta: ellenséges ügynökök fúrták meg az olimpiáját
@papa.49: nekem is ez ugrott be de nekem még sok minden megy egyedül is,de ehhez sajnos még kevesen vagyunk-de érik a dolog...
Összegyűjtöttük az olimpiai aláírásgyűjtés legjobb beszólásait
LEHET A SEMMIBŐL VALAMIT CSINÁLNI,DE...Nincs mit tenni,orsos győzőék MÁR AZ URSZÁGUNK NEMZETI PARKJAINAK LEVADÁSZÁSÁN -ÉS SZŐLŐBIRTOKAINAK ÚJRAFELOSZTÁSÁN,KÜLTERÜLETEINEK IDEKENFORGALMAS BEÉPÍTÉSÉN DOLGOZZÁK MEG A HELYI ÖNKURMÁNYZÓIKAT.
Elutazott Bea asszony, gyászba borult Győzike
Ezt a reklámot is MAGYARORSZÁG KURMÁNYA FIZETI-NYALVÁNVALÓ.
NÉPSZAVALÁS-IS LESZ EBBŰ MÉG!
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
A NAGYNEMZETI LÓSZERSZÁMOS FOSIK A NÉPAKARATTÓL-de nebízzon senki abba ,hogy le fog mondani a focialista mennybemenetelről...látensen összelopatja még az utolsó erejével is azt amit AKAR.Ettől kezdve" AZ Ő SPORTOLÓI" reggelire is milliárdokat fognak kigurítani Az EU MILLIÁRDOK MIND ERRE MENNEK!!!
Orbán: az olimpia nem a Fidesz ügye
Aztán most ki a rossebbel fogsz te felcsutkay szélhámos .KONZULTÁLNI,MERT TEGNAP MÉG LEVÉLSZEMETELÉST RENDELTÉL EL-aztán már könyv alakban is HÍRHARANGOLTATTATOK!!!-Gyáva,ocsmányság amit a fityiSS tálibokkal végigvitetsz
Borkai: Az ellenzék osztotta meg az embereket az olimpia ügyében
Ez a Borkai is egy sportszerütlen szarkupac-hova akar még felkapaszkodni,hogy ennyire benyal a FityiSS-nek?!D