bakegya

A Fidesz közös ünneplésre buzdít 23-án
@quadrocopter: jaj bizony a MA-RISKA!-kiteheti a fityiSS kirakatba az orbán.
A Fidesz közös ünneplésre buzdít 23-án
Emlékeim szerint nincs mit ünnepelni 56-on-GYÁSZNAPOLNI-AZT IGEN.FÉLTÜNK,NÉLKÜLÖZTÜNK ÉVEKIG.Ettől lett szar a gyerekkorunk-még éheztünk is és magunknak kellett minden élelmiszert megtermelni,aztán JÖTT RÁKOSI,A ROKONAIM MIND ELHÚZTAK,MOST MEG A NYAKUNKON EZ A TOLVAJ MÉSZÁROS -ORBÁN!!!
November 8-án adják át a szombathelyi Haladás Sportkomplexumot
Orbán álma beteljesülni látszik!-foci-itt.foci-ott,foci minden mennyiségben,most már csakkk az a kérdés, miből élik túl a MAGYAROK A KÖZMUNKÁS LÉTÜKET?
Áder: aggasztó a Nyugat-Balkán helyzete
@Jozefina: orbánnak minden kell,itt er-dög -ám mintájára szabadon garázdálkodik a fityiSS BIRKÁIVAL.A hülye is látja,milyen jól berendezte MAGÁNAK a visegrádi pancsolóját!!!-A "ZÁDER" is csakkk ezt intézi.Az ő rabszolgatartó Magyarországát kiválóan focializálta-itt már csakkk a "sportoló"akadémikusss az ember-A TÜBBI CSAKKK "ZEMBEREK"közmunkán!!!
IGAVONÓ BALTIKUM A CÉLKÉPZETE-minden arra megy hogy benyelhesse az ílliberós NÉPPÁRTJÁVAL a Balkán még facér államait is , ficó és kacsinszki mellé.Most UKRAJNÁN DOLGOZIK A SZÍJGYÁRTÓ,A BALTIKUMRA RÁ ÁLLÍTVA A ZÁDER.Így megy ez mészároséknál az EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL ÉS A MI ADÓNKBÓL.
Botrány a nagycsaládosok születésnapján: a melegek és a menekültek jogairól beszélt egy felszólaló
HŰSÉG A NÉPHEZ,HŰSÉG A PÁRTHOZ-ha fityiSS -es vagy,akkor érdemes gyereket csinálnod!-ja,hogy ezt a belga nem tudta?-nyalván a SOROS KÜLDTE EZT IS!
A FARKAS FLÓRI bizonyára hitelesebb monológgal előállott volna,ha előkerült volna-még cigány gyerekek is potyoghattak volna-AZ ÉGBŐL!BAZÁRI-de magyar!
Nemzetközi segítséget kér az Orbán-kormány a munkaerőhiány miatt. "Na ugye!"
No csakkk nincs kőtörő,sóderbányász vagy traktoros?Éhesek a disznók?Nincs aki ganyézzon?
NEM BAJ.
Áder: aggasztó a Nyugat-Balkán helyzete
@Nessy: Horthy után repeszt a rétinéger-és pálinkaforradalmár,az már biztos.
Áder: aggasztó a Nyugat-Balkán helyzete
@tudode: az első mondatod mondandója ugrott be zsigerből nekem is-oltári milyen erőszak szervezkedést visz ez az orbán-na de kell ehhez ez a lekvár áder is!!!
Kinézte magának a csuti a tengerjárást is SZERBIÁN ÁT!-BEVENNÉ AZT IS ÖTÖDIKNEK A VISEGRÁDI MAJOM-KETRECHARCBA!!!
Orbán: átverik a multik a magyar embereket
@RonaGyuri: akkor evidens,a szotyit bélférgek ellen zabálja!-klasszikus eset.
Mégsem lesz nagy közös ellenzéki tüntetés október 23-án
Felcsutkai mészáros te és a gané fideSS BANDÁD AKAR ÁTVERNI MINDENKIT-de nem fog sikerülni,még ha tovább őrizgetnek kényeztetnek-fényezgetnek az álszent-BIRKÁID,AKKOR SE!!!
Orbán: átverik a multik a magyar embereket
@RonaGyuri: ÁTVER MINDENKIT-pofátlanul-MÁR ANNYIRA VAKMERŐ,Ő MAGA MONDHATJA KI-ez nagyon gáz!
Orbán: átverik a multik a magyar embereket
ORBÁN MÉSZÁROS,CSAÁNYI-UZSORÁS,SINTÉR SANYÁVAL-ÉS A TÖBBI AKIK MIND AZ ARISZTOKRATA MAGYARKODÁSBAN a legnagyobb strómanjaikkal tolták haza a mi kis Magyarországunk-IŐLÜK VESSZÜK A HÚST A SZALÁMIT,A TEJET,A TOJÁST,A GÁZT A VIZET-ha sikerül kiutálni a VIKINEK A MULTIT!
HÁROMSZOR ILYEN DRÁGÁN VERI RÁ A MAGYARRA A BALHÉT-EZ AZ ORBÁN TERV!!!
eszköz neki a hibbant visegrádi négyek-akik nyilván szarba vesznek majd minket!!!
Keresztes háború
Ő FENESÉGEazt se érdemli meg az összes állkeresztény birkájával együtt,hogy alátolják a Szent Mihály lovát-a tíz parancsolat egyetlen sorát se állná meg az utolsó kenetnél,se ő se a pereputtya!
Furcsa pénzmozgásra bukkantak az Orbán család cégénél. Pedig csak a szokásos saját lábon állás!
@egyvandor: az orbán győzi az apjával,testvéreivel közösben lerabolni az ország természeti értékeit-nem kérdés mekkora üres bányagödrök maradtak utánuk,hány hektár feltalajt borotváltattak már le,hogy aztán bezsákoltassák a magyar termőföldet (amultinál is ezt vesszük meg)GANÉ CSALÁDFA EZ TÖBB SZÁZ LÁBON ÁLLVA!-nem kérdés ki itt a "SPEKULÁNS"!!!
Furcsa pénzmozgásra bukkantak az Orbán család cégénél. Pedig csak a szokásos saját lábon állás!
Ez a hülyére vett Magyarország ARANYBÁNYA ,DE CSAKKK AZ ORSOS ORBÁN CSALÁDNAK!-lopnak,lopatnak a patkányok!
A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt
Ifj Lomniczi majd ezt is megfúrja!- pontosan úgy ahogy a német kancellár asszonyt folyamatosan ekézi.ORBÁN SZUVERINITÁSÁNAK TÁRGYA SOROS GYÖRGY-és pumm-tumm meg van magyarázva-ez az ORBÁN TERV!-gyors reagálású csoport a fityiSS.
A nevető zsidó
Ba ...meg viki ,na ide az illiberómat...mert ezen már be kell szarni-minden szart megetetni vagy képes a MAGYARRAL ...akit állítólag a székely szart...na ezen a téveseszméddel már örömködtél eleget!Ennek alapján még azt is bizonyítani fogod,hogy cigány vagyok,LÁTLELETEZNI FOGJÁTOK A VÖRÖSSEGGFOLTOT IS???-de tévedsz mert ennyire hülyére azért minden magyar NEM SIKEREDHETETT!
Orbán: Magyarország feltápászkodott, lassan saját lábára áll
"rekordgyanús"-vagy vicctor-DE A GYANÚ ÁRNYÉKÁBA SE FÉRHET A TE MAGYAR GAZDASÁG FEJLESZTÉSED!-zsebre dolgozol néhány száz lábon állva vicctor-
Sárga csekkel fizet? Ez érdekelni fogja!
FAR-HÁT-és KERÍTÉS-mondhatjuk JÓ HELYEN VAGYUNK-MÉSZÁROS ORBÁN MINDENT LÁT!
'Mennyi pénzt kapott ezért?" – Orbán élete legkorruptabb ügyével találkozott a parlamentben
Mondhat,kérdezhet,parancsolgathat amit akar a köpcös!Korruptabb és hazugabb ember ma MAGYARORSZÁGON NINCS ,mint "orbánmészáros"!!!
Teréz körúti robbantás: fordulat egy rövid szó írásmódja miatt?
@cikicakk55: igen.Nemesdéden az öregasszonyok egymás közt még mindig ö-ve sutyorognak a református templomnál,ha összefutnak-és igen,a nyelvemlékeimben nekem is van ,hogy ahogy szóródott a magyarság annak arányában ennek hagyományt megőrző nyoma bárhol lehet az országban,de SOMOGY -ZALÁBAN KELLŐ GYAKRABBAN.
Különben is ...sajnálom a két embert akik megsérültek,de A SINTÉR A BULINEGYED KIIRTÁSÁÉRT MINDENT MEGTESZ A LEOSZTOTTJAIVAL KÖZÖSBE----ma éjjel se lehetett aludni,az 50cm falvastagság ellenére sem-szemét emberiség ellenes amit a VII-kerületben művelnek a romkocsmáikban a fenntartók.
'Mennyi pénzt kapott ezért?" – Orbán élete legkorruptabb ügyével találkozott a parlamentben
@anka: és ha kevés lesz neki az oxigén a csövön ..nekem aztán reklamálhat...BÁR MÁR OTT TARTANÁNK,MINDENKI9 FÖLLÉLEGEZHETNE.
'Mennyi pénzt kapott ezért?" – Orbán élete legkorruptabb ügyével találkozott a parlamentben
@anka: ...és mivel ez nem a mészáros orbán terv-ÁLLAMPÉNZEN ami még köztulajdont ránkhagytak a viktorka szerint "kommunisták"KASTÉLYOKAT ,DE MA MÁR AZ EGÉSZ Balatont is FELTURBÓZNI,AZTÁN LEPAPIROZNI AZ ORBÁN PEREPUTTY 1000 milliárdja mellé még egy ezermilliárdost osszegrundolni!!! -leszarja ez hány busz gyullad ki-a Metró megáll?-hát annak is a GYURCSÁNY AZ OKA.eNNYIT TUD EZ A TOLVAJ-KORRUPT RÉTINÉGER.
Nem vicc! A kormány hamarosan bárkit indoklás nélkül is teljes megfigyelés alá vonhat — vége a magánéletnek?
Egy EU BIZTOSON-számon kérte a SEMJÉN miért nem elég korrupt!!! Egy orbán fideSS PÁRT KATONÁJA milyen alapon hűtlen, soros bérenc!?