bakegya

75 milliárdos vasútfejlesztés pottyant Mészáros Lőrinc ölébe
MAGYARORSZÁG EGY IGEN JÓL FEJLŐDŐORSZÁG LESZ HA EZEKET ELTÜNTETJÜK!!!
Gázszer FC: Mészáros Lőrinc 11 fős szupercsapata
Na ez már kiakasztó kell hogy legyen,mert ha nem, akkor tényleg össze kell még annak a pár százezer szülőképes fiatalnak is csomagolni akik a következő és azt követő nemzedék potenciális magyar népszaporulatának biztosítékai ORSOS VICCTOR A FELCSUTI MÉSZÁROS!-ÁLRUHÁBAN.
Telefonon faggatja a Fidesz a szegedieket Botkáról
A CSUTI FELHÁZIASOKAT ,AKADÉMIKUSSOKAT hungary kummm,beajánlhatná már valaki az EU BIZTOS ÜGYÉSZEINEK...AMÍG NEM KÉSŐ KUTAKODNI LETELEPEDÉSI PÉNZEK,TAO,MÉSZAROS BIRODALOM,TIBORCZ PITYU-RASI -PASI JÓ ARAB ÜZLETEI,FÉNYETETÉSEI-ÉS AZ EMÚT 17-ÉV LOPIKÁLÁSAI ÜGYÉBEN.A birkanyál táján se ártana kapirgálni-farkas flórika,habrongy árpika,aztán oligarnérung-akik csakkk úgy röptetik a magyar gazdagságot...b...vicctor a lajost,mert köpött rád???-IGAZA VOLT-ÉS VAN IS-TE AMILYEC C...G...VAGY A RÓMAI PÁPÁT IS KIFOSZTANÁD,MEGKÁROSÍTANÁD,MEGLOPNÁD!!!-a botka?-mi az neked két sámli és a fülébe súgod-KINYÍRLAK!
Nem kell visszamennie a börtönbe a Quaestor-vezérnek
Na ná,hát orsos vicctornak nem tartozik semmivel-SZEGÉNY MINT A TEMPLOM EGERE-mindkettejük!-a szíjgyártó majd megsajnálja őket és ad nekik MUNKÁT,KENYERET!!!
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@Clavigo: ls rugott egy de inkább több öngólt,mint mindig ahányszor ráerölteti magát EURÓPA DIPLOMATIKUSABB FELÉRE.
Szeretne ez az emberszabású akkora BIZALMAT kapni akár a magyaroktól is,mint a fiatal M.FRISSEN BETUDHAT MAGÁNAK A GYÖNYÖRŰ FRANCIAORSZÁG POLGÁRAITÓL.Már megint csakkk az ellenségeket gyűjti nekünk magyaroknak ez a nárcisztikus,agresszív rétinéger.
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: azt kétlem,DE HOGY MAGÁN ÁT KELL LÉPNI azt lerendezte!
Európa vs. Orbánisztán
Gyalázatosan lejáratja a viselkedésével ez a g ...orsos a mi hazánkat,MAGYARORSZÁGOT!
Orbán Macronnal kezdte a napot
Megrágta és kiköpte-AZ ÚJ FRANCIA ELNÖKÖT-mint a mészáros szotyoláját!-
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: nnna,van még valami,írd ki magadból de gyorsan...közben mérd a vérnyomásod és igyál sok vizet...valami jobb fajta viskit kínálj nekem.
Ezúttal a pszichológusokról nemzeti konzultál velünk a kormány
@papa.49: az nem jó és túl szép is volna,ugyanis akkor büntetőjogilag nem felelősségre vonszolható,mert amilyen magától nem menne úgyse sehova!!!
Mondjuk egy vizesárok alján el tudnám képzelni minden levizslatás nélkül is!
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: na látod máris itt az amiről beszélek-MEHET A FELES PLAKÁTTÖRVÉNY-szar alak nyanyust idézhetném...a súlyokat elvetheti a marhája,el is veti...még az se zavarja,ha a saját nagyújjára ejti-MARHA NAGY FORMÁTUMÚ MONDHATOM!!!
Majd NEMZETI KONFIRMÁLHATTOK NEKI ÉLETE VÉGÉIG-
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: a mérlegelvet aki hintának használja az a mértékegységet nem ismeri...a nélkül meg nincs érték!-
Ásványvizet osztogat a MÁV a hőségriasztás miatt
MÉSZÁROS LÖLŐ MÉG NEM ELÉG GAZDAG-ÁSVÁNY VÍZ,HONNAN MIBŰ???-MINDEN LE VAN PAPIROZVA...MONTA A NEMZET VŐJE,TIBORCZ PITYU...senkinek semmi köze hozzá...Ezt is ü mondta.
Azt meg én mondom...mindig az a legdrágább ami nem pénzért van!!!
Most pl éppen a szabad strandunk nyúlja le örökre a mészaros!!!-kutyafürdető camping lesz a helyén-a helyiek száj tátva nézik mint a BALATON tv rongyrázó taralmait,vagy a migráncs tv...DDD
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: kavarogtak a közelmúlt nem épen értékálló langyos pocsolyájában elegen-ideje lenne egy minőségi létre lépni !Ennek a kül -és belpolitikailag nagyon KÖLTSÉGES, VESZÉLYES JÁTSZMÁKAT BE KELL REKESZTENI,MERT NEM LESZ JÓ VÉGE.
Varga: fel kell venni a kesztyűt az uniós piacvédelmi intézkedésekkel szemben
...KELL,misi mókus kimondta neked ezt...csakkk nem a felcsutkai vezérlő tábornok orsos győző bácsi nagy fia a vicctor???-KI MÁS.
Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba
@Aki Én: " jaj fiam-VÉGE A FOGTECHNIKÁZÁSNAK, IDEJE A MUNKA ALAPÚ TÁRSADALOMBAN RÉSZT VÁLLALNOD,TÖRLESZTENED,TÚL SOK HITELT HALMOZTÁL FEL A MAGYAROK NEVÉBEN!-AZ EU POLGÁRAINAK MÉG A GYEREKEID ,UNOKÁID ÉS ROKONYAID IS TÖRLESZTENI FOGNAK...MARS A KŐBÁNYÁBA!-és akkor még finom voltam és kegyes!"
Orbán nem jön haza szavazni
@Béla333: a MAGYAR NEMZETI szuverén-tákolmánynál is hiányoltam a vezérlő gomb nyomását A VEZÍRKARNAK!!!-(nem mintha nem sajnálnám az adómat ettől a büdös bandától)
A vétó kirekesztését,elvetését,lesöprését,kihajítását,eltiprását...stb is írhattam volna,de szándékosan írtam amit írtam,ma is fenntartom,hogy ül.
A dk-ok figyelemre méltóak,de amíg ez a rétinéger van hatalmon addig itt több-párt trend nem lesz toppon!
Elkészült az EYOF ifjúsági olimpiai falu Győrben
ÉPPEN IDŐSZERŰ-.jó lesz gerontológiai intézménynek-remélhetőleg akadálymentesített!!!D
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
@durbincs: Makron érvel,orsos viszont mást mond,mint amit cselekszik!Vérbeli bűnöket követ el nem csakkk A MI HAZÁNK DE AZ EMBERISÉG ELLEN IS.
A félelmei a kudarctól ,egészen szélsőséges módon tartják éberen!!!
Nagyon időszerű lenne,ha nem ezzel a tök-alsóval képviseltetné Magyarország a bel-és külügyetlen politikai szándékainak kinyilvánítását.
Üzengetett egy nagyot egymásnak Macron és Orbán
Franciázik az orsos-a minden hájjal felfegyverzett vén fax-lediktálja mit KELL-és kell mindenki másnak ,míg a mészáros és az ő igen drága oligarhái szabadon ÉRTÜNK LPONAK.
Születési dátumodban titkosan kódolva van a személyiséged! Nézd meg!
Tele van a net nárcisztikus picsákkal.akik marha jól keresnek ezekkel a baromságok terítésével-ÉS MÉG ÁFÁS SZÁMLÁT IS OSZTOGATHATNAK!!!
Orbán nem jön haza szavazni
@Clavigo: PAKS II SZAVAZÁSÁT IS IGNORÁLTÁK-szegedi kirándulással-LÁZÁR,ROGÁN-ÉS A FELCSUTKAI MARADONA!!!
Orbán nem jön haza szavazni
Brüsszel fogva tartja-kósa lala feldobta-tranzit zónába vele,az EURÓPAI UNIÓBAN SEMMI HELYE!!!
Tizenöt jelenség, melyek arra utalhatnak, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere bajban van
Ezek LAKTÁK LE AZ ÚJ MAGYARORSZÁGOT-FOSZTOGATTÁK AZ EU POLGÁRAIT és mégis arra készíti fel ezeket a disznókat a hegyek nélküli medence és még azon túl is-hogy ezeket a bűnözőket tovább takargassa!!!
Általános tűzgyújtási tilalmat rendeltek el az egész országra
@Fradigege: A TŰZCSAPOKAT szereltetné föl legalább ezzel a méhszaros ragadékkal-meg mielőtt a balatoni kempingjei égnek le!
Semjén: „Meglesz az egymillió új honpolgár”
Nagy polgárháború lesz még ebből-HOGY NEM DŐL RÁ A KERESZT EZEKRE A FIDEss KUFÁROKRA!!!-