bakegya

Előléptették az azeri baltás gyilkost
AZ AZERI HÁLAPÉNZ jó lesz a MÁTRAI ERŐMŰ TULAJDONRÉSZÉNEK KIVÁSÁRLÁSÁRA.
ORBÁN egy rafinált,korrupt zsivány!!!
Előléptették az azeri baltás gyilkost
@gulyasgyula: NEKEM SOSE VOLT GUSZTOSOM A MÁS SZARÁT BEVENNI-jó gusztusod van,ha egy ilyen kicsinyes és erkölcstelen érvvel képes vagy előállni-EMBERTELEN ez a cselekedete a Magyar miniszterelnöknek Bűn-és bűnhődés tárgya kellene hogy legyen egy jogállamban-de mint megtapasztaljuk,Magyarország egyre jobban eltávolodik ettől.
A harcoló miniszterelnök most politikai kézitusáról beszélt
OLYAN EZ MINT A SIRÁLY!!!-kiröpül Brüsszelbe-odaszarik-aztán visszaröpül!!!
FÖLBASSZA ITTHON AZ ÁLLÓVIZET IS ,de BASZIK HARCOLNI!-cinikus,populista szemétkedést generált a visegrádi négyeléssel megint-A soros tervével pedig kitürültette a seggét a saját valagtisztogatóival.TUDATTA VELÜNK márciusig még vidáman lopni fognak a fityiSS -KÖRÖSZTÉNYEKKEL .Adakozzatok HÜLYE MAGYAR BIRKÁK ENNEK A G..c...nak akár 250-ft is a semmiből "BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Puzsér lehet Orbán legveszélyesebb kihívója
HUMORÁNÁL van a pali.A VIKINÉL ez is jobb,mert ez csakkk pofázik de nem lop,csal és hazudik!-na jó,üldözési mániája az neki is van,de azzal legalább még senkinek sem ártott!
Mocskoskezű bűnözők vezetik Magyarországot – itt van az érintettek bűnlajstroma
KIAKASZTANI-minden faluba -városba!-a magyar választóknak joguk van tudni milyen kígyókat melengetnek!!!
"AZ ORBÁN SZABADSÁGHARC" HÁBORÚS BŰNEI-NEM ÉVÜLNEK EL!
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
Gazdag gazdasági bevéndórló az jöhet-csakkk zsebbe fizessen az orbán -rogán -habony családnak. nehogy nélkülözzenek.
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
@RonaGyuri: felháborító ahogy ez a parlamenti bunkó banda kiszolgálja a diktit-demokráciát játszat velük a fideSS HOMOKOZÓBAN-
Újabb pénzcsap Mészárosnak - nem volt még elég?
Zseniális PRÍMA ez a mészáros lőrinc a NEMZET GÁZSZERELŐJE-Orbán Viktor és családja igazán KITÜNTETHETNÉ MÁR !
Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"
@RonaGyuri: így van.Ez a sok fityiSS FÜGE A MENEKÜLTEKET KÜLDI EL A MÁSVILÁGRA!
Ilyen a kegyes NACIONALISTA-NA DE FOGALMA SINCS MILYEN BOMBÁK ELŐL MENEKÜLNI
A Fidesz szerint az egész baloldal a Soros-terv mellé állt
HAJRÁ orbán fideSS MAFFIA RASSZISTA NÉPPÁRT-orbánt a jótevőjétől megvédhetitek,de a jó Isten haragjától semmi és senki se védheti meg,menekültként végzi!!!
Boldog Karácsonyt Magyarország!-büdös disznóságokat takargattok a Parlamentben.
A Fidesz parlamenti többsége ma ismét megleckézteti az Európai Uniót
NÉPSZAVAZÁS???-orbán kutyafaxa SOROS agyszüleménye KÉT OLDAL HAZUGSÁGOT FŐZÖTT KI "NEMZETI KONZULTÁCIÓJA" LEVÉLSZEMÉT FORMÁTUMBAN-
Menekült törvényjavaslaton dolgozik az EU BIZOTTSÁGA-ez a szégyentelen kétkulacsos is aláírta,ezzel szemben két hónappal későbbb,EZ A KÉPVISELŐCSOPORT UGYANAKKOR KOMPLEX MIGRÁCIÓT KOMMUNIKÁL-a FOGALOMZAVAROSBAN TURKÁLNAK-orsos orbán LOMNICZIVAL ÉS LÁNCOS KUTYÁIVAL SIMA SZEMMÉLYISÉGJOGSÉRTÉSSEL HAZUDIK A VILÁG ÉS A MI ORSZÁGUNK SZEMÉBE,ÍRÁSBA!!!-Azzal a primitív HANGGAL KAMPÁNYOL AMIT A NÉP HALLANI AKAR,NA EHHEZ NAGYON ÉRT ORBÁN VIKI!!!-hogy lehet egy egész nemzet és a fél világ ennyire hülye???-VESZETT FEJSZE NYELÉT KERESSÉTEK INKÁBBB,MERT EZZEL AZ ÁSKÁLÓDÓVAL A SAJÁT SÍRUNKAT ÁSHATJUK CSAKKK...
Simicska Lajos: a magyar erős nemzet, túléli Orbánt is
@Aki Én: de van ,csakkk nem hülye egy se,magyarul nem öngyilkos típus -mert ez a nagy G...banda mindenre elszánt.
Orbánt nemzetbiztonsági kockázatról kérdezték, azt válaszolta, boldog karácsonyt
SEGGFEJ-már megint nagyon nem vagy vicces- ...KOSSUTH ÉS DEÁK HELYÉN BŰNÖZŐK ÜLDÖGÉLNEK A MAGYAR PARLAMENTBEN!!!
Nyaralóhajózás beindítását tervezi a kormány a Felső-Tiszán
@Eladott Ország: orbán aranykora-az már biztos-ma kürtölte szét a Kossuth...már látom ahogy a holland és német gatyák feszítenek a ladikokban-a Balatonon -nem hülyéskedek,de csakkk a lőrinc kerítéslukain át vizslathatják a MAGYAR ZEMBEREK A BALATON VIZÉT IS.Nálunk pl EGYEZERKETTŐSZÁZ FT A SZEMBE LÉVŐ KIKÖTŐ MELLETT EGY NAPI BELÉPŐ.a nemzeti sporthivatal nonprofitot hajt be ,magának,a hajó-hely bérletéről már ide se merem írni mennyit tesznek zsebre-aztán ha a gyógyfürdőbe akar valaki csobbanni annak OTP hitelt ildomos felvenni-szar szemét banda kirekesztettek minket a saját hazánkból a mocskos turizmusukkal-meg kell nézni pl a romkocsmák állandó lakóit,sorra halnak ki a kínzó nem alvás következtében.
Nyaralóhajózás beindítását tervezi a kormány a Felső-Tiszán
Mert hajózni kell!!!A MAGYAROK TENGERÉNEK TELJES LENYÚLÁSA UTÁN -simán,csakkk úgy idegenforgalmilag a DUNA UTÁN A TISZA IS KELL PÁRTFŐTITKÁR ORSOS GYŐZŐNEKAz ORBÁN TERV SPEKULÁCIÓJA CÉLBA ÉR-MIBŰŰŰ-hát álmai MAGYAR-állampénzbű-ADJUNK A demagóg demokráciának REFORMÁTOR-köröszt -tény autokráciát ...EBBŐL LESZ A TÁMADHATATLAN SZUVERÉN KORINTOSZI OSZLOPOKON ÁLLÓ RASI-ÉS PASI MÉSZÁROS BIRODALOM
Vona: Simicska nem pénzeli a Jobbikot, jöhetnek az adományok
@Borsodi: mára már a fél MAGYARORSZÁGOT SIKERESEN VÁSÁROLTA FEL AZ ORBÁN PEREPUTTY-a másik felét pedig a sportos maffiózói,a cigánypávával ÁLDOTT MEG MINKET A JÓ ISTEN NYILA-ÉS A REFORMÁTUS EGYHÁZALÓK SEREGE, ITT A HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉBEN,DE AZON TÚL IS.
Baukó kétmilliót kaphatott - Havas perel
Mit is lehetne mondani-ennek alapján minden nő perelhetné azt a pasit aki megkívánta-
Na de mit érdemelnek azok a nők akik kitartatják magukat egymás után több pasival is,VAGY TÖBBEL EGYSZERRE??
Vona: Simicska nem pénzeli a Jobbikot, jöhetnek az adományok
orbán egy rohadt agresszor-IGAZA VAN SIMICSKA LAJOSNAK!-az országot ellepték a spiclik-annyi itt a több-párt-rendnek-MINDENKIT KINYÍRNAK A fideSS NYIKKK-HAJOK a megfélemnlítés ,uszítás didaktikus játékát művelik az országban,kampányukkal.PÁRTPROGRAM 00-A LÉNYEG-ORBÁN A jobbik!!!
Többféle Mészáros Lőrinc van.
BŰNSZÖVETSÉGBEN ÉLI KI MAGÁT EZ A KÉT SEMMIRE VALÓ ...
Nem cáfolják Orbán családtagjainak titkos svájci bankszámláját
LOP-CSAL HAZUDIK TÖBB ÉVTIZEDE,A SZEME SE REBBEN!-hát még az apja mekkora zsivány!A gyerekei is ebben az erőszakoscsaládi maffiában szocializálódtak!!!
Három pert indított Magyarország ellen az Európai Bizottság
Jó lenne igyekezni A VÁLASZTÁSOK ELKŐTT KI KELL TENNI A NÉPPÁRTBÓL IS A SZŰRÉT A fitsiSS MAFFIÓZÓNAK-az eljárást gyorsítani és minden pénzt felfüggeszteni,mert a kis G semmi másból nem ért.!!!
A Tescókban gyűjt adományokat a Vöröskereszt
HELYBŐL DOBBANTANAK MÁR MEGINT MINT MINDÍG MINDEN ÉVBEN ÉPPEN A KARÁCSONYI ASZTALUNKRÓL,MIKÖZBEN KOLBÁSZOS KAVIÁRT ZABÁLNAK EGÉSZ ÉVBEN-rohadt zsivány saját lábon kéreget a semmiből a lévai "KORONAHERCEGNÉVEL"-menesszétek már a francba.
Feljelentették az Orbán-rendszer létrehozóit a Simicska-interjú hatására
@cikicakk55: az elhanyagoló magatartás is bűncselekmény,s ennek a poltnak már tele az íróasztala.
A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
@magyarbakancs: ki másra?-itt volt már egy s más de ilyen gödörtúró még nem emlékszerm h.lett volna.
Kormányszóvivő: minden eddigi rekordot megdöntött a Soros-tervről szóló konzultáció
Birom ezt az anti-krisztusi megfogalmazásait. Ez a kerge birka az ügyeletes harangozó.MÁR MEGINT BE KELLETT MAGOLNI A LITÁNIÁT -drága levélszemeteléséről orsos viki csatabárdja fog eszébe jutni remélhetőleg a bizottságnak -ami a valóságban a sufnijában egy szimpla VÉRES BALTA .Csakkk hogy gyilkoltak már embert is vele!-ezt mindenki tudhatja.
KELL A PÁTOSZ-a marhának az eszébe se jut...a nyugaton munkát vállalók többsége erre megint jól "rátosz"!!!
Visszavonul Hoffmann Rózsa
ÓÓÓÓÓÓÓÓ nem akar a fityiSS NYUGGER SZÖVETKEZETÉBE LÉPNI- hiányozni fog a rózsi néni...egy nagy formátumÚ sza.emberrel kevesebb!-nem baj.
A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
@magyarbakancs: szólok az ügyvédemnek-mit szólsz-megérne egy lehúzást-persze ki fog derülni ,hogy nem büntehető,de legalább kivonják innen a forgalomból ezt a perverz toprongyot.
A köztévében osztotta ki Orbánékat egy olasz EP-képviselő
@magyarbakancs: na ennek a féregnek meg nem engedném még azt se!!!-szerintem ez a bayer zsóti-annak van ilyen mocskos pofája!!!