bakegya

Indiaiakkal bizniszelt Orbán
@Pergető: BÁRKIVEL???
a GYÓGYSZERIPAR INDIÁBAN GYÁRTAT-A MAGYAR IS.
ÉPPEN MOST JELENTETTE BE A FŐNÖK,VILÁGSZÍNVONALÚ BÉRT FIZET,HA ITTHON KEVERJÜK A MÉRGET...tovább is van mondjam még-mert röpül a gazdaság
Jöjjenek haza a nyugdíjasok, akkor el tudják költeni az Erzsébet-utalványokat
@Eriksson: lokálisan baromi sokat ÉR(-egy rendes vacsora)-globálisan pedig lószar sok pénzért e hangulatbeteg indulattal lehányva a FARHÁTON ÉLŐ SZÉPKORÚAKRA TEKINTET NÉLKÜL!
Indiaiakkal bizniszelt Orbán
a jogvégzett ÓCSÓ trükkel zárkóztatja föl INDIÁHOZ az ISMÉTELNI IS SZÉGYEN "ÓCSÓ",de magyar,nem cigány munkaerőt!-Menny vissza oda ahonnan jöttél!!!
Felcsúton hatvanszor annyi pénz jut egy lakosra, mint a szomszéd faluban
@Desischado: ...ÉS A BUNKÓ SÖTÉTSÉG NARANCSKÖDBEN!
Idézet nem tőlem..."...NEM VAGYOK VAGYONOS EMBER,SOHA NEM IS VOLTAM...!!!"DDD
Felcsúton hatvanszor annyi pénz jut egy lakosra, mint a szomszéd faluban
@Papuska1: hát te aztán nagyon @Papuska/2-RE VETTÉL ENGEM!EZ AZTÁN A FELHÁZI BESZÓLONGATÁS.
Nem mintha rád és ide tartozna,de "csicska" lehettem már nekifutásból-ÖNKÉNT DALOLVA arra esküdtem,EGÉSZ JÓL MEGÉLEK BELŐLE
Magyar pedig genetikailag vagyok csakkk...főleg olyankor amikor határainkon túl,DE A VILÁG MÁSIK FELÉN IS is olyan csöpögő orbán-csicskákkal futok össze mint amilyen g...tök alsó...Ü MAGA ÉS a lopós teknős pereputtya...
Trump:Merkel katasztrofális hibát követett el a migránsok befogadásával
ÜZENGETÜNK,ÜZENGETÜNK AZTÁN BUMM,ÉS AKKOR MI VAN-HÁT AZ LESZ,AZ MÁR BIZTOS...a mi teknősünk EGYSZERRE KÉT NAGY CSATÁRA KÉSZÜL-már csakkk az a kérdés KI ELLEN...ÚGYES!!!HAJRÁ VILÁGMEGVÁLTÓK-lehet nyomkodni a gombokat!-
Felcsúton hatvanszor annyi pénz jut egy lakosra, mint a szomszéd faluban
JA KÉREM AKI NEM DOLGOZIK NE IS EGYÉK-ezt az egyetlen ősi törvényt gyakoroltatja MARADÉKTALANUL a VILÁG ÖSSZES MAGYARJÁNAK JOGVÉGZETT MINISZTERELNÖKE AL -ÉS FEÉCSUTKAI ORBÁN VICCTOR !(A LÉNYEG A SIKER,SIKER...belügyesen zakatol a játékvonat...CÖF,CÖF...)
Nem hétköznapi bűn elkövetésével vádolják a Fideszt
Magyarország orbánt és bűntársait kényezteti,takargatja huosszú évekre visszamenőleg!!!
Trump fel akarta vinni Sarka Katát a hotelszobájába Moszkvában
Egy két gyermekes anya, hogy lehet ilyen közönségesen népszerűségre törő---HÁT FELŐLEM NYUGODTAN MEG IS...volna,ha neki ennyire hiányzik még ma is.
Ekkora a magyar elit vagyona
@Béla333: nagyon el fog az egész világ csodálkozni-ORBÁN MAGYARORSZÁGBÓL OFFSHORE NAGYHATALMAT FOG CSINÁLNI!!!DDD
Saját házuk elől tűnt el egy 13 éves lány az V. kerületben
@verőce21: 13 ÉVES ez a kislány,akit nyilván,a kétségbeesett szülei keresnek...ó kis herceg!!!
Ekkora a magyar elit vagyona
Ki kell őket preparálni-MÉG VÉLETLENÜL SE ROHADJANAK MEG-méltó emléket alkotva a szép magyar jövőnek belőlük!!!DDD
Vajon miért vette meg Pharaon a Seregélyesi pornókastélyt?
@CsipkeRózsa: meleg...pontosan úgy ahogy a ZARA(HUNGÁRIA -FÜRDŐ) TULAJDONOSI KÖRÉT IS TACCSRA VÁGTA A MI PÁRTUNK ÉS KURMÁNYZÓ fideSS-keresztény KORMÁNYUNK.
Orvoshiány: lehet, hogy 10 év múlva nem lesz rendes gyerekellátás
Hívjátok a TEK-et,vagy a központi rendőri ügyeletet! Majd a sintér segít a gyereken ha beteg és@ lógnak ki a fenekén@Clavigo: mert gyerek az lesz,ott biztos ahol nincsenek meg a mentál- higéniai feltételek.
Orvoshiány: lehet, hogy 10 év múlva nem lesz rendes gyerekellátás
Túl sokan vannak ebben az orbánrezsimben is akiknek még nem elég az amit összeloptak!-még néhány stadion fontosabb mint a közegészségügyakár szintentartása is.TESSÉK VÉGIGKÖVETNI ,ÉPPEN AKTUÁLIS AZ oep szétveretésének tényét...és hát ezzel ellentétellel a hazai szülők akiknek gyermekei nem voltak elég hülyék és orvosegyetemre is bejutottak-mit vállaltak?Tessék kérem kiszámolgatni mibe kerül ,nem csakkk a jó magyar államnak ,hanem egy orvosi egyetemet végig asszisztáló szülőpárnak ma egy (de nálunk több) EGYETEMI TANULMÁNYAIT ITTHON SIKERESEN BEFEJEZŐ GYERMEKE...tovább is van még...ha szakirányt is felvesz,netán vált...nem hinném, még egy vidéki praxist is be képes ruházni-öt falut ellátni,teszem azt pl.kocsi nélkül nem megy,de még hálapénzért se,mert az tilos-A KÓRHÁZ 40-50Km-ki a fenének van ennyi energiája és tartaléka pusztán hivatástudattal...ha huszonéve valaki belengette volna a mai lepukkasztott állapotát a magyar egészségügynek...nem hülye az ember,én is odébb álltam volna.
Nyerges Zsolt elárulta, miért távozott a Közgéptől
Tudtuk-de köszönjük...MAGATOKNAK ÉPÍTKEZTETEK ÁLLAMPÉNZEN-hogy bele ne pusztulj a sok jótéteményes stadionjaid műfüvébe!!!-hobbiból építhettél volna néhány korszerű kórházat is...de megkockáztathattál volna néhány normális gerontológiai intézetet is-vén fejjel akarsz focizni azt a szívritmuszavaros ketyegőjét ennek a sok labdakergekóros magyar maffiózónak!!!
A magyarok, az állam és az oltások: kötelezően ajánlott
A hülyeség ---KÖTELEZŐEN AJÁNLOTT---AKINEK VAN 110 EZRE MEGVESZI MAGÁNAK-akinek nincs rá valója az MEGKAPJA-de másképp+
A magyarok, az állam és az oltások: kötelezően ajánlott
A magyaroknak mindennél fontosabb,legyen kit imádni,mint saját magukat olyan helyzetbe hozni,ne kelljen rettegni!-a lényeg mindig a részletekben van-
Orvvadászokat vett őrizetbe a rendőrség
Érdekes a fölöttem lévő erdőben egyetlen vaddisznó sincs-annál több az én kertemben,szőllőmben-rájöttem mi a megoldás...leküldöm őket a 2011 -ben megszüntetett önkormányzati hivatal rózsakertjébe, túrják ki azt!-de semmi,már a temetőt bontogatják,de még mindig nem akarják észre venni, a vadállomány alól ligetre vágott erdőkből elköltöznek a vadak-attól függetlenül,hogy nekem egyre megy orv-vagy hivatástudatból gyilkoló valaki!!!
A fagyilkosok jobban zavarnak mint a vadak!-hogy miért,annak mindenki járjon utána,de kétlem hogy nem lesz eredményes a kiállása.
MAGYARORSZÁGON ANNYI A TOLVAJ,HOGY SE SZERI SE SZÁMA.
Orbán két nagy csatára készül idén
@papa.49: disznóság az hogy már évek óta magában beszél a KOSSUTH RÁDIÓBAN és még egyetlen magyar ember sem akadt aki bevitette volna már a gyogyóba!!!
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
@quadrocopter: a nemzetközi segélyező civil szervezeteket milyen jogon kellene átlátni,neki ebben a narancsködben amit itthon mindenkinek kötelezően büntetőjogilag szigetelt le...terrorveszélyt szinlel...nemzetbiztonságilag terrorizál...rendőrökkel vágatja mari néni fáit...a tanyákra rendőrök viszik a tejet, kenyeret-de még a pelenkát is...hát ez már sintér RENDŐRÁLLAMA.
Váratlan helyről kapott kemény kritikát a kormány
...ÉS AKKOR KI KORMÁNYOZNA,de ami ennél is jobban érdekelne URAIM, MERRE VAN AZ ERRE?
MSZP: A letelepedési kötvények megszüntetése nem elég
@verőce21: nem éppen a személyeskedésnek a helye tere ez az oldal-de ha te mentőzöl az fontos -tiszteletre méltó kemény munka-egyet értek.(hozzáteszem magam részéről nem minden esetben lehetek maradéktalanul elégedett a munkájuk minőségével,sebességével sem,de hát ennek ezer más oka is van nem csupán a mi alulfinanszírozásunk)
Orbán: a magyaroknak tudniuk kell, hogy honnan kapják pénzüket a közszereplők
Jól nézze meg mindenki kocsis évikét-Ő A NEMZET ÉVÁJA-nekem nagyon nagy falat a KOSSUTH szó csövén,naponta csőre töltve fityiSS A NÉPNEK-nekem méreg...már allergiás vagyok rá.HA TUDNÁM a rendszámát fizetnék azért hogy levegyék róla és kivonják a forgalomból.