bakegya

Lázár: A gyermekes családok támogatásának növeléséről tárgyal a kormány
Ma egy családanya ,akár két gyerekkel is valóságos rabszolgája a családnak-ha még nyolc órában dolgozni is képes akkor korán hal.
A mosónő-a konyhalány,a bébiszitter a takarítónő,a kertész...na az az orsoséknak már 90-es években is kéznél volt-nem is tudom a lévai mitől néz ki úgy mint a mosottrongy!
Csak súlyos baromsággal tudnak érvelni ellenünk
@Eriksson: nincs miért aggódni,előbb megkűldik a behívódat aztán még ráérsz gondolkodni melyik NEMZETI fronton ki ellen harcolhatsz foggal körömmel.
Mészáros persze csakkk a MELEGFRONTON LESZ HADBA ÁLLÍTVA EGY DÉLTENGERI LUXUSYACHTTAL SZELI A HABOKAT A TELJES ORSOS PEREPUTTYAL HADRENDBEN!
@namihami: DDD
Az új terv: Nyugdíjas szövetkezet!
Egy nagy lófaxot fognak keresni-ez csakkk arra jó hogy alacsonyan tarthassák a kizsákmányolók a munka- béreket.
Simicska Ádámot kizárta a Fidelitas
KIZÁRTÁK???-szegény,és most FEDÉL NÉLKÜLI LESZ???
A hazai titkosszolgálatok semmi terhelőt nem tudnak Orbánról
AZ ITTHON EGYÁLTALÁN NEM TITOKBAN SZOLGÁLÓI ORBÁNNAK: ÁLLAMPÉNZEN IGEN SIKERESEN NYILTAN ALÁDOLGOZNAK A MAGYAR KORMÁNYNAK!
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
Ki kellene herélni az összes képviselőt,aki igen gombot nyomott a felcsutkai maradona minden szükségletére beterjesztett disznóságra-hadseregünk sincs,de géppisztolyos faszkalapok terelgetik a NÉPET a villamoson és az aluljárókban.
De ha pisálni van szükséged-mehetsz a kapualjba!
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
@Equus: számomra nem kérdés.Elég régóta és elég alaposan tisztában vagyok vele kik ezek és mit intéznek maguknak ,ellenünre.
Csak súlyos baromsággal tudnak érvelni ellenünk
Keszthely demenciáján a tudomány mai állása szerint már a BALATON SELYMES VIZE,DE MÉG HÉVÍZ MÉRHETETLEN PÉNZÉHSÉGE SEM SEGÍT!
Csengey Dénes ,ha élne még, EMIGRÁLNA INNEN -az egyetemi értelmiség java,már sehol,a FÉNYETETŐ NEMZET VŐJE SE VÉLETLENÜL KÖPKÖDHET A BALATON NEMZETI PARKJÁBA-kövérnek itt könnyű dolga volt nagy hülyeségeinek szórásába!
A helyben vegetáló fiatal értelmiség éhezik,de már nem sokáig,mert ők is megunják az árok széleken üldögélést a VALAMIKOR LEGENDÁS ÉRTELMISÉGIEKBEN GAZDAG MEZŐVÁROSBÓL GERONTOLÓGIAI MAGÁNKÖZPRÉDA LETT!!!
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
@wagabund: mondjuk két rétinéger is elég egy falura-ha jól dolgoznak...ennek alapján felcsutkán joggal sétálgathat még ezer rendőr is!!!-SZOLGÁLNAK ÉS VÉDENEK!!!
Schmidt Mária fia: Édesanyámnak politikai felelőssége van abban, ami most történik
@RonaGyuri: nálam meg a kutyabőrgyártók nemzetgazdaságos kisvállalkozások SIKERE akik minden reggel együtt kávéznak ugyan ,de külön WC-be tesznek egymásra is!
Magyarország felkészül - szükségállapot a láthatáron
@Nessy: "elmegyünk a falig"...@wagabund: elég egy szó,de már egy gondolat is...a bűnök több és több elszántságra késztetnek és ha ez hatalommal is párosodik az mindent generál,csakkk békét nem.A rendőri felvezetések nem hinném hgy csakkk pogácsa picknikre vannak kiképezve.
Felcsuton egy lakósra hány rendőrt is számolhattunk meg???Nálunk 100 falura se jut ennyi!
Ez senkinek se tűnik fel???-
Védjük meg a rezsihasznot! Kinek is?
Erős állam,egyszemélyes hatalom,nacionalizmus minden mennyiségben...állandó harci felállítás minden fronton...és a pereputty mérhetetlen meggazdagodása...Musszolini után szabadon nyírta szét az országunk,teszi földönfutóvá a lakósságot néhány kivétellel akik a cinkostársai a hóhéraink...és kizsákmányolóink !hiteltelen uzsorások.
Szijjártó: Martin Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe
@Desischado: bizony már sokkk ez...de látod még mindíg mennyien kűldik vissza a levélszemetit ennek a maffiának-az a terv,beöntik az EU bizottság elé a középre-ime a magyarok ENGEM ORBÁNT A NEMZET KUTYAFAXÁJÁT A FELCSUTKAYT ,FELHATALMAZTAK!!!
Az Orbán-média rászállt Alföldire
A felcsutkai akadémián képzett karaktergyilkoló diplomásokat futtat-listát róluk, nem elfelejteni !
Terroristához hasonlították Fekete-Győrt
Aljas rágalom-le kell járatni mert potenciális ellen pártként indulnak a választásokon.
Orsos egyedül akar pöffeszkedni a fideSS MAFFIÁJA ÉLÉN.
Brüsszellel szemben ad társadalmi felhatalmazást a nemzeti konzultáció
Névtelenek NEVÉBEN ANNYIAN KŰLDIK VISASZA AMENNYIT BEHAZUDNI AKAR AZ ORBÁN VICCTOR!Ez a levélszemét orbánt minősíti-szar alak!A NÉPPÁRT MÖGÉ BÚJVA A MAGYAR NÉPET BELÜGYESEN HÜLYÉRE VETTE és most könyörög a nyamvadt kis életéért Brüsszelben-itthon a migráns veszéllyel fenyegetőzik-SOROS GYÖRGYÖT BEMOCSKOLVA.
A CEU ellen átveretett törvényről itthon egy szót se ejt! az orbán maffia,a civileket folyamatosan nyírják ki.POZÍCIONÁLJA A SLEPP A FITYISS MŰ-CIVILJEIT a BALOG PLÉBÁNOS NAPONTA JELENT BE EGY HALOM HÜLYESÉGET CSALÁDBARÁTSÁGBÓL-ÉS FOLYTATJÁK,ÁLLAMPÉNZEN A HITELEZÉST ÉS A LOPÁSOKAT.
Csaknem 190 millió forintért fejlesztik a kunszentmártoni ipari parkot
ÉPÍTETI MAGYAR ÁLLAM PÉNZÉN mészáros lőrinc gondolom,ÜZEMELTETI mészáros nyilvánvaló, MEGVESZI mert van mibű,mészáros lölő orsos vicctornak és a pereputty élvezze hogy keményen megdolgoztak érte!-senkinek semmi köze hozzá,mondta már előre a NEMZET VŐJE,FÉNYETETŐ tiborcz pityu!!!
Egy tucat zseniális ötlet kempingezéshez - ezekkel könnyebb lesz a táborozás!
A mészáros orbán campingjeibe ,ha beteszed a segged,te is csakkk egy fityiSS bérenc g..leszel!!!
Szijjártó szerint Magyarországon nem tűrik az antiszemitizmust
@Nessy: ez is igaz,de most naggyon fontos a mi NAGY MAGYZSAR NEMZETI KUTYAFAXÁLKODÁSUNK-érdekes mertt nem is oly rég jelentette ki a FICÓ PÁRTJA,mi nem vagyunk NEMZET ÁLLAM,aztán milyen hamar benyelték az orsos illiberós VISEGRÁDI NÉGYEK RAGADÁNYA-a szerbeket ,szlovénokat is becserkészte pár milliárddal-a menekülteket mégis rájuk önti-NÉMETEKET IS KÓSTOLGATJÁK-
a bajor főhercegségek azok persze haverok-ahova ez az orsos beteszi a láőbát ott kő kövön nem marad.
Balog: A sportszerető Magyarország olyan cél, amit érdemes mindenkinek támogatni
A szakszervezeti üdültetést mikor kedveltetitek vissza a BALATONPARTI SÁVBA -MERT OTT MÁR KERÉKEN GURULÓ LÁDIKÁKBA NAPI HÚSZ EZUER EGY ÉJSZAKAI SZÁLLÁS -annak is akinek nincs pénze a MÉSZÁROS SZÁLLODÁIRA,TIBORCZ PITYU KIKÖTŐIRE.
A révfülöpi luxushajókikötőbe viszont ingyen köthetsz ki-ha jól beebédelni vagy képes sportból a ZANZIBA.hOGY EZ KINEKÉRI MEG FOGALMUNK SINCS-DE BIZTOS MEGFÉRI A NEMZETI SPORTHIVATALNAK.
Miért, hol, mikor, hogyan jutunk haza? - minden, amit a mai tüntetésről tudni kell
GYALOG-ha csakkk le nem lőnek ,agyon nem taposnak az orbán birkái és imádkozó sáskái!!!
Szijjártó szerint Magyarországon nem tűrik az antiszemitizmust
@volvós: Izraelt nem érdekli különösebben a Magyarországon még tűrni képes zsidó közösségek helyzete..a.budapestei bulinegyedbe secc-pecc lezsidózzák azt is aki nem az.
Össze vissza hazudozik ez is és az orsos is a hazai közállapotokról-a robbantó se véletlenül robbantott a belvárosi "szohóvá" züllesztett volt zsidónegyedben.
Szijjártó: Martin Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe
@Eladott Ország: nekem bejön a bambuszrügy,de még a bébikukurúza is,a paprikás krumplit azért mégis jobban szeretem (hússal)!
Szijjártó: Martin Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe
Ennek a vasuti bakter gyereknek mért van az ,hogy a nyelvcsapásai minden megszólalásával betalálnak az orbán hátsójába???
Szijjártó: Schulznak mindig mindenről Orbán jut eszébe
@Nessy: DE ÉS CSAKKK AZÉRT IS... orsos meglátogatja a halálos ágyán és MÉSZÁROS LESZ A SOROS BIRODALOM KEZELŐJE...ORSOS VICCTOR PEDIG A VILÁG FURI URA!!!-nem viccelek,csakkk következtetek...a felcsutkay játszmái eddig mindíg célba értek!-s hogy miért,mert AZ ÖRDÖG SOSEM ALSZIK!!!