bakegya

Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán
A MÉSZÁROS BUXÁJA VISZONT VELE VOLT-orsos vicctor-kának az a legféltettebb kincse!!!
Titkos spirituális központ épül, még a KDNP-s politikus se tud semmit
@papa.49: mantra manna a FELHÁZI FÉNYETETŐKNEK A SOK KÉNYEZTETŐ KASTÉLY ÉS HOTEL-KASZINÓIK-KIKÖTŐIK,kempingek MELLÉ kül-és belügyesen is...most az asztrofóbiások lesznek kistafírozva a református egyházolás indíttatásából-a pápista pisták meg örülnek neki,ha leesik néhány krajcár nekik is a pörsölypénzből!NÁRCISZTIKUS KÉNYELEM JÁR NEKIK A 60-ÉVES TRÓNFOSZTOTTSÁGÉRT-minden szófosó ezt rinyálja a mészáros orsos orbán médiából reggeltől napestig.
Titkos spirituális központ épül, még a KDNP-s politikus se tud semmit
@tudode: a regnáló energetikai energiával orbánkormányzók nevezetes történelmi cselekedeteit kiválóan összefoglaltad-remélni tudom csakkk,dicső ügyészeinknek horgára akadnak!
Titkos spirituális központ épül, még a KDNP-s politikus se tud semmit
@papa.49: sokkolva tartanak minket egyre másra fogva-CSAKKK A FÉNYETETŐK SZAPORODHATNAK...
Erdőtüzek pusztítanak a horvát tengerparton és Hvar szigetén
Szóljatok az orsos vicctornak,majd titeket is megvéd,éppen krk szigetén mereszti a v...a mészáros pereputtyal.Éppen ráérnek tüzet oltani!!!
Titkos spirituális központ épül, még a KDNP-s politikus se tud semmit
Öngondoskodás ZEMBEREK-én csakkk önkielégítő kitartottaknak hívom ezeket a helyeket Magyarország legjobban fizetettjei mára már a szakmunkásképzett-de hellyel közzel érettségizett ASZTROFÓBIÁSOK kígyófészkei-NYÍLT KIKÉPZŐ KÖZPONTOK,nem kisebb nevekkel,mint EINSTEIN-ÉS FILOZÓFUS ARANYKÖPÉSEIVEL,DE MÁR BIBLIAI MEGKÖZELÍTÉSSEL IS OKÍTJÁK A HÍVEKET.Mért ne lenne ilyen aktív pihentető központ is JÓPÉNZÉRT,HA VALAKINEK EZ KELL és KELL,HATÁRTALANUL!!!-kérdezze meg orvosát gyógyszerészét,védőnőjét-!!!- ami nincs is,de nagyon fontos,nem értitek,majd megértitek,de nagggyon ,naggyon fontos FIZETETT KURMÁNYPROGRAM!!!-D...
„Diktatúra van már, kisanyám” – siralmas tüntetésen szóltak be az Együtt szónokló alelnökének
A minden nemzeti lófax eszik,iszik és baxik az összes szenvelgésre!-minden nemzeti ünnepet szabotál-diktátorokkal és nemzetközileg körözött bűnözőkkel üzletel.
HAZATOLTA AZ EGÉSZ MAGYARORSZÁGOT-EGY EGÉSZ AKTÍV KOROSZTÁLYT KÖZMUNKÁRA HAJTOTT-a SZŐNYEG SZÉLÉN ÁLLUNK miatta az EU-ból kifelé.Akinek ez a bűnbanda kell,hát válasszon cigánybárót!-nem volt már elég háromszor prostituálni az országot???
Finoman odaszúrtak Orbán milliárdos akadémiájának
@karma1: piszkosul titkolják,honnan,hova,de hogy mennyi azt sose fogjuk megtudni!
Finoman odaszúrtak Orbán milliárdos akadémiájának
A védelmi-pénz tárolását,működtetését talán át kellett volna már helyezni Felcsutkáról-NEM DE???-
Magyar Bálint: Mészáros Lőrinc nem más, mint Orbán Viktor
TÉNY-hazatolta felcsutkára a tolvajpáros egész Magyarországot-MINDENT LEBETONOZTAK ORSOSÉK A PEREPUTTYNAK-MIKÖZBE A GYEREKEINK KÉTDIPLOMÁVAL IS KÖZMUNKÁN VANNAK-de ha így gazdagítja magát ez a here maffia,akkor rabszolgára degragálódik MAGYARORSZÁG -KIHALÁSIG.
MÉRGEZŐ PÁROS EZ-az már igaz-
Tényleg óriási betonteknő épül a Szalajka-völgynél
Mészáros orbánék aljas ,korrupt rongyrázó giga beruházásaikat eröltetiik rá a magyar zemberekre!-sunyi szemétség az a TERMÉSZETKÁROSÍTÁS AHOGY TAPOSNAK FŰRE,FÁRA,VIRÁGRA!
28 balatoni településen lesz tűzijáték a hétvégén – itt a lista
Cirkusz a népnek-ne figyeljenek oda orsos orbán mészárosék által mennyit loptak,csaltak,hazudtak.Van olyan balatonparti község ahol az összes partközeli viskókból palotákat varázsoltak maguknak a fityiSS NYIKHAJOK-mészaros kempingjeiből kilóg a lábuk a az EU POLGÁRAINAK annyian ideszabadultak-mocskos orbán-rendőr meg sehol-dőzsölnek a gazdagok a kikötőkben -FÉNYETETÉS A NÉPNEK!!!
Semjén: "Ugyanazt kell csinálnunk, mint Izraelnek"
ISTEN BARMA-a külhoni magyarokat is madárnak nézi-a cigus facilleus már tud róla,vagy csakkk a magánszámodat adtad elő,hogy észre vegyük,hogy te mekkora birka vagy a nyájba???DDD
Horvát étteremtulajdonos buktatta le, hol tölti titkos vakációját Orbán
@1magyar: ...TEREMTS TE CSAKKK PONTOSSAN,SZÉPEN hozzájuk adott értéket-még többet lophassanak,csalhassanak...ÍGY LESZEL TE MÉG NAGYOBB MARHA MAGYAR!!!
Ezzel a rétinéger maffiával aki közösséget vállal az A NEMZET SÍRJÁT ÁSSA-ott ahol több ezer fiatal értelmes ember-egyetemi diplomával is a zsebében közmunkán tengeti a hétköznapjait-és a NEMZET MÉSZÁROSÁNAK A VÉNLÁNYA PEDIG A PÁRTÁJÁT CSAKKK EGY ILYEN LUXUS TENGERJÁRÓRÓL LÓGATHATJA A TENGERBE,normális vagy te???
Lex CEU: a magyar kormány szájkaratéban erős, amúgy meglepően kompromisszumkész
Csakkk semmi cicó-a Mészáros zseni lölő megveszi a CEU -aztán mindenki spekulálhat amin akar!!!DDD
Horvát étteremtulajdonos buktatta le, hol tölti titkos vakációját Orbán
EKKORA LÁNGELMÉKTŐL felcsutkának már porig kellett volna égnie...DE NEM FOG,MERT EZ A MAGYAROKNAK LÁTSZÓLAG NAGYON TETSZIK-mert kussban vannak-a járdaszigeteken nyaralnak,mérgezett tojást is megeszik és a közmunkát is faxán tűrik!D
Mészáros Lőrinc kivásárolta Demján Sándort
@tudode: gányolnak ezt is azt is az EU FELZÁRKÓZÁSI PÉNZEK JAVÁBÓL-de abból a magyar lakósság nem sokat érzékel-a gyerekeink közmunkán,mi pedig ki leszünk mielőbb tolva a temetőárokba.
Az orsos orbán specialitása az öregezés-a Demjánt már régóta kerülgeti-ő is belefér a névsorba-a gazdagsága okán.Szar embernek tartom emiatt is ezt az orbánt.
Ha Orbán marad, nem lesz megnyugvás
A nemzet mészárosa maga fel.és alcsutkay orsos vicctor-megosztott országunkra az enyészet vár.
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
@Hellcat: azokról sose beszélnek a szófosók!-egyáltalán hova lettek!
Pl az orsos vicctor cinege utcai szembe szömszédjában most ki lakik-miután a jó arab PHARANON PROFESSZOR átszenderült állítólag a túlvilágra???-tiborcz pityut kéne kérdezni,még minek előtte emigrálna,mint a vicctor sára lánya ahogy tette-vette teremtette!
Bakondi: a belbiztonságot fenyegetik a menekülteket segítő civil szervezetek
Vakondi a belbizonytalanság előmozdítására született...beszari orsos bérenc-jövőre már Kossuth díjat kap a huhogásért.
A MOB új főtitkára: Szeretnénk elhozni az olimpiát a magyar embereknek is
Ez a majmot is előbb tömték ki mint ahogy fölkapaszkodott volna a fára ,SAJÁT ERŐBŐL!
SMITYI PALKÓ MÉG MINDÍG KISÉRT-orsos vicctor hálaadásában.
Nem bírják ki ezek lopás nélkül!!!
Megrengetheti országunkat az a nyilatkozat, amit a nyugdíjakkal kapcsolatban mondott a szakértő
Az orsos vicctor védi a nyugdíjpénztárakat-egyiket ellopta,másikat kiszámlázza a fideSS kisegítő személyzetnek és a képeslapon szavazóknak.A belügyetlen munkát keresők meg egyenesen költözzenek ki a temetőkertek ÁROKSZÉLÉBE...kapnak pakundekli szociális hammvedret "siposböske" utalványban!!!HAJRÁ MAGYARORSZÁG,HAJRÁ MAGYAROK!DDD
Minősíthetetlensége ellenére rengeteg állami pénzt húz be a narancsos propagandagépezet
Trágya ez a fideSS machinátorok serege-már hazatolta az orbán fos-familiája egész Magyar országot!
3000 tűzoltó küzd a lángokkal Portugáliában
aZ ÖBKORMÁNYZATOKNAK KÖTELESSÉGE LENNE A TELEPÜLÉSIKEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI TŰZVÉDELMI RENDET-de semmi-itt az EU FELZÁRKÓZÁSI TÖBB EZER MILLIÁRDBÓL csak az orsos orbán mészáros familia meggazdagodására tellett!!!
Már nem is színlelnek demokráciát: Megtiltották a sajtónak, hogy kérdezzen Orbántól
@karma1: ott biztos nem fogadják,mert a fejlesztés feltételei sem adottak-az már kiderült a GÖNC kezelései során-ő feladta...mint ismeretes...a fityiSS FLÓRA-ÉS FAUNA MÉG NEM...DE MÁR MINT annak is TÖBB JELE VAN ,már rájuk is veszélyes.
Már nem is színlelnek demokráciát: Megtiltották a sajtónak, hogy kérdezzen Orbántól
@Sziszifusz: ...DE A KOSSUTH RÁDIÓBÓL mindenképpen...vasárnapi újság,határainkon innen és túl mindenképpen...hogy ne bacca meg fideSS maffiózó választóikat a lófax!!!-képeslapjaikat akik már az ORSOS VICCTOR ZSEBÉBE TOLTÁK -dugják föl maguknak a mi adónkból...!!!
Már nem is színlelnek demokráciát: Megtiltották a sajtónak, hogy kérdezzen Orbántól
Kérdezni?-minek.Nem kérdés -a sirály ahova odarepül,odaszarik,aztán tovább repül.Ez a pali mint azt bárki megtapasztalhatta egyetlen lukára se kényes,csak fényes!