coni

Bayer szerint Szél Bernadett olyan, mint Ceaușescu neje
Szél az utóbbi időben annyi borsot tőr az orruk alá, hogy egy regiment férfi sem tudna így teljesíteni. Érthető ha Bayer Szélt fikázó sms-eket rendelt a nyájától.
A nyáj nagysága azonban továbbra is aggasztó.
A Nemzeti Választási Bizottság szerint belőlük nem űzhet tréfát senki
Akkor szoktak a vicc pártok így felfutni amikor a többi párt már komolytalanabb náluk (pl. az olaszoknál ők kapták a legtöbb szavazatot).
A Nemzeti Választási Bizottság szerint belőlük nem űzhet tréfát senki
A kopaszok csinálhattak viccet a NVI-ből, amikor büntetett előéletű verőlegények állják útját a népszavazási beadványoknak.
Ebből lesz az igazi balhé Amerikával, nem a CEU-ügyből
Ahogy 56-ban, most se fog Amerika beavatkozni, megalkudnak ránk az oroszokkal. Ahogy már az EU sem ragaszkodik hozzánk, sokkal inkább fáj a fejük a lengyelek miatt. És végül a magyarok többségének passzivítása is arra utal mindegy hova tartozunk. Kivéve azt az 1000 főt aki tegnap tüntetett...
Gyurcsány: Orbán Viktor pereljen be 72 órán belül!
@levarosbukta: Az ellenzék nagyobb része ahogy 2014-ben most sem akar kormányváltást (MSZP, LMP, JOBBIK, DK,MOMO). Így amikor szükséges "véletlenül" rossz gombot nyomnak vagy be se mennek szavazni. Feladatuk a kis, valódi ellenzék kinyírása és az egypárt rendszer kialakítása, saját kényelmes képviselőszékük biztosítása és osztozkodás a Fidesszel. Nem is nagyon titkolják...
Miniszterelnök-jelöltet választ a május 27-ei MSZP-kongresszus
Izgatott vagyok, csak nem jelöl mást Botka helyett Orbán? Eddig jól működött, Veszprémben elintézte újra a Fidesz győzelmet (Kész Zoltán ellen Mesterházyt küldi).
Kósa titkára elismerte, hogy ő szervezte a Jobbik-plakátok átragasztását
Erre van az államilag támogatott béka menet. Ugorjanak oda...
Minél jobban takargatják annál árulkodóbb lesz. Bajnai nem takargatta, hanem bemutatta a bírósági ítéletet, hogy hazug volt az ellene indított plakátkampány. Persze ehhez át kell esni az átvilágításon...
Időközik után: Gyurcsány nélkül nem fog menni
@Béla333: 2014-ben még le lehetett volna váltani a Fideszt, a választások után azonban hatalmas tömegek hagyták el az országot mert rádöbbentek arra, hogy az ellenzék (az LMP-vel az élen) nem is akar kormányváltást, mert imádja a parlamenti molinózást.
Minden párt kapott egy méretes pofont az időköziken
Zugló örömhír, szegény Karácsony heroikus küzdelmet folytat. Az üröm az örömben, hogy az MSZP rendszeresen a Fidesszel összefogva próbálja kiárúsítani Zugló vagyonát és Karácsony rendre vétózhat...
2014 óta egyre nehezebb eldönteni, hogy vannak e még ellenzékiek az MSZP-ben.
Mellen ütötték egy MSZP-s képviselő 22 éves lányát
@Nessy: ez nem műsor, hanem a magyar valóság. Már ha erre a cikkre értetted...
Orbán Viktor az oroszoktól kapott profilképet
@Ördögvadász: Én kíváncsi lennék egy ilyen talpig becsületes magyar hazafi magyarázatára, mert tanácstalanná tesz a kétségtelenül "fura" jelenség? Ötlet???
Döbbenetes mennyiségű arany került elő Győzikéék széfjéből
Szerencsétlen Győzike élőadásban hívta magára az adóhivatalt. Másnap hajnalban (Frizbi) kapta a házkutatást. De hát nem az eszéért imádják...
Német lap: Orbán protekcionista autokráciává változtatta a demokráciát
A magyarok többsége egyformán retteg a migránsoktól és a (nemlétező) pirézektől. Ez egyben azt is elárulja mennyi alapja van az elszabadult félelmüknek.
Időközik után: Gyurcsány nélkül nem fog menni
@Béla333: Az ország jövője a realitások és nem az álmok szintjén fog eldőlni. Elméleted mesének kedves, de a valósághoz -sajnos- köze sincs.(Mint mondtam, nekem is az LMP meséje tetszik a legjobban, ezért szavaztam rájuk 2010-ben.)
A választást nem párszázezer értelmiségi hanem a tömeg fogja eldönteni. Azok akik még hírből sem ismerik az LMP-t vagy ha igen kirázza őket a hideg a zöldenergia hallatán mert még érettségijük sincs.
Abból is látszik, hogy az 5%-nyi LMPs szavazók többsége csak protest (nem elszánt) szavazó hogy kevesebb mint fele válaszolt igennel arra a kérdésre, hogy "az orosz paksi szerződés veszélyezteti e az ország függetlenségét?".(DK 91%, Együtt 89%, MSZP 76 %, ,LMP csak 46%). Pedig az a leglényegesebb kérdés az ország jövőjére nézve, hogy kitárjuk e azt a bizonyos spájzajtót..
Németh Szilárd: Soros megbízottjai pofont provokálnak
Soros az elmúlt félévszázadban elég ügyesen kitért a Németh Szilárdénál komolyabb pofonok elől is, sőt Trump se rágja tövig a körmét a CEU miatt.
De mi rághatjuk a körmünket saját politikusaink miatt...
Időközik után: Gyurcsány nélkül nem fog menni
@Peller Anikó: Eddig azt hittem csak a Schiffer a fideszes, és most értetlenül szemlélem, hogy Hadházy és Szél is arról álmodozik, hogy (zöld)pártjuk egyedül leváltja a Fideszt. Mivel értelmes embereknek tartom őket ekkora ökörséghez, lehet ők is a Fideszhez vannak bekötve.
Mivel az új "nem működünk együtt senkivel" párt a MOMO lett, az LMP feleslegessé vált mint ellenzéki egységbomlasztó párt így igaza lehet a cikknek, hogy "Az LMP helyzete kritikussá vált".
A Fidesz éppen arra építi a választási hadjáratát (mint Béla), hogy mi is lopunk ők is lopnak akkor szavazzanak inkább ránk. Abba bíznak, hogy az utca embere úgysem tudja hány nulla a különbség 200Millió és 2000Milliárd között...
A Fidesz szerint Soros Brüsszelben lobbizik, hogy nyomást gyakoroljanak Magyarországra
Elsősorban Trumpnak okoz gondot a CEU ügy mert 30 ilyen amerikai egyetem van a világban (amelyiknek nincs campusa az USA-ban) és Amerika nem akar lemondani ezekről az egyetemekről. Így ez sokkal inkább Trump ügy mint Soros ügy.
Csintalan és Bokros is százmilliókat kapott az olajmaffiától
@Clavigo: '888. írta ?,,,,,Aha.. '

Onnan az újság neve, hogy mindent pontosan 888-cal kell osztani, hogy megkapjuk az igazságot. A címből már fel lehet ismerni, hogy M.Idők, 888 vagy PestiSrácok jegyzi...
Marilyn nem öregedett meg szépen – Az elmúlt egy év legemlékezetesebb fotói
Nagyon jól össze lettek válogatva! A skót öregúr tényleg elmenne szemérmes hölgynek.
Le akarta váltani Orbánt az Egyesült Államok – legalábbis Nógrádi György szerint
Ha majd le akarja váltani, le is fogja. Mert még mindig nem a nyuszi viszi a puskát, akkor se ha Dombóváron ezt még beveszik. Hogy Trump reggeltől estig Orbánnal álmodik...Azt se tudja, hol van Magyarország.
Ürge-Vorsatz Diána és az összetört álom
Ha nem lenne tömegével ilyen antiszociális, önző, autista nép a magyar akkor a jelenlegi államhatalom soha nem alakult volna ki. Megnyugtató, hogy mostantól azok is sz@pni fognak akik eddig elegánsan átnéztek a legkiszolgáltatottabb csoportokon, sőt az Alkotmány kiürítésén is. Most rajtuk is csattan, hogy nincsenek jogaik, csak kötelezettségeik.
Weber: Orbán számára is vannak határok, amiket nem léphet át
Az Unió csak akkor lenne versenyképes ha egységes lenne. Különben teljesen felesleges intézmény, a közös pénzt, szabad közlekedést, vámmentességet ...más keretek között és különböző tagokkal is fent lehetne tartani.
„Aki nem küldi vissza a kérdőívet, már tett valamit Hazánkért” - újabb nyílt levelet írt a professzor
Eddig se az értelmiség levelezett velük, hanem azok az egyszerű emberek akiknek 50 éve senki nem kérdezte meg a véleményét és a konzultációs leveleken kívül csak csekkeket hoz neki a postás. Ők arra szavaznak aki utoljára ígér nekik valamit. Ők nem olvassák a professzor úr facebookját és nem is az ő hibájuk a fékek és ellensúlyok nélküli rendszer. Hanem a jobboldali értelmiségé. Akiket nem zavart az Alkotmány kiüresítése...
Meghekkelték Soros Györgyöt
Nem először hivatkozik a hatalom erre a semmiből felbukkant (orosz hekker??) oldalra. Az sem meglepő, hogy az ATV is lehozza miután Németh Sándor elfogyaszt egy jóízű ebédet Vajnával. Egészségükre!
Íme 5 bizonyíték, hogy Kósának mindenre van válasza
Kósa olyan mint akit felhúztak és addig mondja amíg le nem jár, mint régen a játék kiscsirkék. Bármit is kérdeznek tőle ugyanazt mondja.
Konyhás lett a börtönben a lúgos orvosból
Az azért magyarázatra szorul, hogy lehetett alkalmas egy kórház igazgatói posztra éveken át. A bűntény leírása szerint különös kegyetlenséggel követte el a tettét, ráadásul otthon népes család várta.
Elmeorvosi vizsgálatot akar a Jobbik a kormánytagoknak
Nagy meglepetés nem érne minket. Esetleg kiegészíthetnék egy IQ felméréssel is, így nem sokan maradnának talpon.
Tuzson szerint már 140 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációt
@Béla333: 2014-ben kellett volna megállítani őket. Az ellenzék mára már olyan állapotban van hogy lehetetlen. Egyre több LMP-s politikus vallja be őszintén hogy kis frakcióval már nem érdemes politizálni, így meghatározó politikusaik el fogják hagyni a süllyedő, általuk is elsüllyesztett, hajót. A 20% vagy a kormányzás egy komoly politikus szájából a jelenlegi helyzetben nem szabadna elhangozzon, mert szakmaiatlan ( Sallai )
"Azt ugyanakkor nem zárja ki teljesen, hogy visszatérjen a parlamentbe, sőt, van olyan forgatókönyv, amely szerint 2018-ban is maradna: „Egy nagyobb frakció esetén, ha mondjuk 20 százalékot érünk el, vagy ha kormányozni kezdünk, akkor ha van rá igény, megfontolom a maradást. De az biztos, hogy még egy ilyen tíz fő alatti frakciót ellenzékben nem csinálok végig.”

Hosszú évek óta tévednek a támogatottságukban és ezért elzárkóznak a valódi megoldásoktól...