coni

Ezt nyilatkozta kirúgása után Havas Henrik
Az ATV leggyengébb láncszeme volt (a régi motorosok között) még a felhígulás előtt, de jelenleg már ez a legkisebb hibája az "új" ATV-nek, amit nyugodtan hívhatunk M.ATV-nek.
Éljen Fiala, de mi lesz Havas Henrikkel? - Városi Kurír
Az ATV-nek lassan vége, mindegy, hogy Havas vagy Fiala zárja be utolsónak az ajtót. Pár éve még nem hittem volna, hogy a Simicska adó fog legközelebb állni a valóságoz, még ha pártadó is...
Havas Henriket felfüggesztette az ATV
@szaboria1: Minden egyes műsorában udvariatlanul letorkolja a riportalanyait, felkészületlenül érkezik és untatja a nézőket a saját egojával ami szintén udvariatlanság. Havasról mindent megtud a néző ami pelenkás kora óta történt vele de a sokkal érdekesebb vendégeibe belefojtja a szót...
Karácsony Gergely őszinte volt: "A f***rt hagytam magam rábeszélni erre a miniszterelnök-jelöltségre"
Karácsony az egyetlen aki nyíltan bevallja, hogy csak akkor lehet kormánytváltani ha az összes ellenzéki párt összefog. A többi párt csak arra hajt, hogy minnél több széke legyen -ellenzékben- a parlamentben melegedni. Jelenleg az MSZP olyan rossz helyzetben van, hogy ha önállóan indulnának a képviselők többségének már nem jutna melegedő...
Karácsony, Bajnai nem politikus alkat, de legalább a lelkiismeretük tiszta, mert ők megpróbálták a nyilvánvalóan lehetetlent is.
Havas Henrik Deutsch Tamásról: megint be volt b@szva szerintem... - Városi Kurír
Még amikor az ATV nem kormány szócső volt a Havas műsorok már akkor is nézhetetlenül mély színvonalon zajlottak. Gyakorlatilag Havas meghívott embereket a stúdióba azért, hogy az ő primitív, egoista történeteit hallgassák, a nézőkkel egyetemben. Antiriporter akire nagyon igaz hogy azt oktatja amihez nem ért.
Stohl: Soha nem fogom levetkőzni, hogy drogos alkoholista vagyok
Irritáló egy ember akkor is ha nem iszik, nem drogozik... Sokat javíthatna az imidzsén ha normálisan viselkedne és nem dőlne a butaság a szájából amikor kinyitja (lásd legutóbbi "agyonkúrós" nyilatkozatát).
Oroszlán Szonja szerint "tehetsz róla, tehetsz ellene"
Lehet, hogy Martonnak nem az esete (elég férfias jelenség), de nem minden nő ilyen túlhatározott. Martonnak -ha igazak a hírek- volt annyi esze, hogy az önbizalom nélküli, tapasztalatlan fiatalokkkal kezdejen.
Ha vele soha senki nem erőszakoskodott akkor nem tudhatja, hogyan reagálta volna le.
Tarlós önkívületi állapotban mocskolta a képviselőket
Az már korábban kiderült Tarlósnak nem volt gyerekszobája...Ugyanakkor ha igaz amit a két képviselőről állít, akkor nekik fel kellene állniuk mert ez a sok köpönyegforgató miatt tart ott az ország ahol...Megköszönném ha fel tenné a bizonyítékokat az internetre (nem csak vagdalkozna vele).
A magyarok drukkolhatnak, ki nyeri az osztrák választást
Az osztrákoknál (a németekkel ellentétben) jók a gazdasági mutatók, csökkentek az adók, a munkanélküliség... Haider idején ez fordítva volt, de az emlékezet gyakran csal. Most majd eszükbe jut ha újra megkapják őket. mert az értelmiség kivételével nem látják az összefüggést.
A pártelnök is arról beszél, Botkát meghekkelték
@Béla333: Cáfolat???
"Szél-kormányban nem lesznek "újracsomagolt" politikusok, üres ígérgetések a választások előtt, sem oligarchák és "aljas alkuk"
- miközben Hadházy Ákos a Fideszből, Demeter Márta az MSZP-ből érkezett "újracsomagolt emberek" ott ülnek szemben vele?"
Meghekkelték az MSZP-t, de hogy kik, azt nem a párt elnöke fogja kideríteni
Botka tudta, hogy a saját pártja sem támogatja (nem választották meg választmányi elnöknek se), saját magát jelölte ki a Fidesz nyomására. Mindenki tudja 2014 óta, hogy a Fidesz bevásárolt az ellenzékbe, de pl. Bajnai nem teregette ki ezt a szennyest mert tudta ezzel a Fideszt segítené. Azok akik a választások előtt kezdenek el árulózni, azok mind a Fidesz 2/3-ért dolgoznak hiszen ez régi probléma korábban kellett volna tenni ellene.
Céljuk, hogy félreállítsák Botka Lászlót
Botka a Kétfarkúaknál is viccesebb pártot csinált a már lezüllött MSZP-ből, édes-mindegy hogy kinek a vezetésével tűnnek el a süllyesztőben, hiszen 2014 óta a Fidesz finanszírozza az egész ellenzéket hogy a több-pártrendszer látszatát fenntartsák.
Kovács Zoltán kormányszóvivő ledrogosozott egy újságírót
Rájöttek, hogy nem érdemes szofisztikált kommunikációt folytatni, ezen a héten mindenki drogos, jövő héten Soros bérenc, a hatmadikon libsi. Ezt szajkózza Németh Sziszitől Koviig mindenki. Csak össze ne keverdjenek...
Botka: Gyurcsány elvtelen volt, Orbán gerinctelenné tesz
@Veleda: Egy halottat még túszul ejteni is nehéz...Az MSZP csak azért kap néhány széket a parlamentben, hogy a látszat meglegyen. Ha nem így lenne nemcsak ez az óriás csecsemő (Botka) botlatozna az élén.
Nem szerepelhet Demcsák az ATV-n, amíg nem derül ki, miért sikerült ennyire zavarosra a Szanyi-interjú
Demcsákkal vagy anélkük, de nézhetetlenné vált a csatorna amióta Csisztu, Hajdú vonal megerősödött. Ami nem lenne nagy gond ha maradt volna az országban egyetlen nézhető csatorna...
Tarlós ízléstelen választ adott egy mozgássérültekkel kapcsolatos kérdésre
Tarlós még keresi a gyerekszobáját...a főnökével együtt. Olyan mint negyven évvel ezelőtt a bólogató kutyák a kocsik hátsóablakában. Bukkanóknál nagyobbakat bólint.
Nem aratott osztatlan sikert Csobot Adél és Istenes Bence "szex utáni" fotója
Csobot olyan mintha szájzárat kapott volna és nem tudná abbahagyni a vigyorgást/vicsorgást.
Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val
Az ellenzéknek csak egy közös pontja van: Orbán kottájából játszanak. A legviccesebb jelenet amikor a két MSZP-s áruló egymást árulózza...
A magyar határ és a terrorizmus között talált kapcsolatot Kálmán Olga
Csak elismételte, amit a szakemberek is írnak pl. a franciaországi radikálisokról...Nem véletlen, hogy többgenerációs migránsok követik el a merényleteket, mivel nem sikerül beilleszkedniük 100 év alatt se, és ez nem csak az ő hibájuk...
Gyurcsány megszólalt: Orbánt leváltani nélküle nem lehet
Se vele, se nélküle.
Tény, hogy az agyhalott, szarrágó politikusok között GY.F. felértékelődott. Mert vakok közt a félszemű király.
Molnár Zsolt üzeni: szerinte Botka folytat polgárháborút
2010-ben, 2014-ben iés 2018-ban is tálcán adta át az MSZP a 2/3-ot a Fidesznek. Cserébe néhány MSZP-s-nek dugnak egy kis aprópénzt. A tömeg meg bambán nézi, hogy az MSZP kinyírja a valódi ellenzéket (MOMA, LMP, PM...). Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez a beszélni nem tudó, nagyra nőtt oriás csecsemő (Botka) az ország érdekében hablatyol és hogy valaha is Orbán kihívója lesz.
Bűnnek nevezte Orbán a magyar kormány náci kollaborálását
Nemcsak a Soros plakátokat, hanem a Horthy szobrokat is össze kellett volna szedni a látogatás idejére.
Tűréshatáron  – Aki végül mindig megteszi, amit kérnek tőle
@RonaGyuri: Tarlósnak már régen le kellett volna mondania, mivel az ő felelőssége, ha a 3-as metrón tömegbaleset történik, hiszen már hosszú évekkel ezelőtt meg kellett és lehetett volna csinálni (Pl. a stadionok helyett).
Echo TV: "van olyan program, ami a melegeket visszavezeti a heterók közé?" + videó
Ahogy Székely megfogalmazta a gond, hogy az országnak "se esze, se szive".
Valahol érthető, hogy a sok millió korlátolt állampolgárhoz és nem a néhány százezret (max.)kitevő értelmes szavazóhoz beszél az Echo és társai. Csak félő, hogy az a pár százezer is elvándorol.
Sok gátlásos, aszexuális ember gyűlölködik ha valaki fel meri vállalni a szexuális orientációját és nem hazudozik, hogy mekkora kan...amikor nem is.
https://444.hu/2017/07/01/itt-allok-harmincne...
Tarlós István nem szeret a 3-as metróról beszélni – videó
Pedig sokkal jobb beszélni róla, mint utazni vele. Azt nem hinném, hogy azoknak akik beszorultak a metrókocsikba (a vész-ajtónyitó sem működött) vagy rendszeresen lerobban allatuk, szükségük lenne még külön heccelésre ahogyan Tarlós állítja. Éppen azért nem bojkottálják ( tübb százezren) a 3-as metrót mert senki nem hecceli őket...
Nézőpont Intézet: a magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat
Kiplakátolom a házban, hogy a szomszédom egy perverz, szadista őrült, majd közvéleménykutatás keretében megkérdezem a többi lakót, hogy örülnek e neki, hogy egy házban laknak vele...
Tarlós örülhet, a Tripadvisorra is felkerült a 3-as metró
Csak nehogy a katasztrófa turizmus legyen a következő állomás... mert Tarlós orosz rulettezik a 3-as metróval.
Éló adásban fakadt sírva a TV2 híradósa
Azt inkább meg tudnám állni, hogy ne röhögjek ha a hátam mögött viccelődnek mint, hogy röhögés (sírás) nélkül beolvassam a NER híreket.
Otthagyja az Együttet Szelényi Zsuzsa
Rájött, hogy mo.-on ellenzéki politikából nem lehet megélni, vagy 20 évig.
Hiszen ha a kormány sem és cöfögöi sem plakátólhatnának közpénzből azzal az ellenzék csak nyerhetne, így meg átnyomták felesben a csak ellenzéket sújtó törvényt.
Akárhogy is volt, ez a vissza köpködése lehangoló...
Juhász ha tehetné nem sípolna, de nincs már választása.