coni

Tarlós önkívületi állapotban mocskolta a képviselőket
Az már korábban kiderült Tarlósnak nem volt gyerekszobája...Ugyanakkor ha igaz amit a két képviselőről állít, akkor nekik fel kellene állniuk mert ez a sok köpönyegforgató miatt tart ott az ország ahol...Megköszönném ha fel tenné a bizonyítékokat az internetre (nem csak vagdalkozna vele).
A magyarok drukkolhatnak, ki nyeri az osztrák választást
Az osztrákoknál (a németekkel ellentétben) jók a gazdasági mutatók, csökkentek az adók, a munkanélküliség... Haider idején ez fordítva volt, de az emlékezet gyakran csal. Most majd eszükbe jut ha újra megkapják őket. mert az értelmiség kivételével nem látják az összefüggést.
A pártelnök is arról beszél, Botkát meghekkelték
@Béla333: Cáfolat???
"Szél-kormányban nem lesznek "újracsomagolt" politikusok, üres ígérgetések a választások előtt, sem oligarchák és "aljas alkuk"
- miközben Hadházy Ákos a Fideszből, Demeter Márta az MSZP-ből érkezett "újracsomagolt emberek" ott ülnek szemben vele?"
Meghekkelték az MSZP-t, de hogy kik, azt nem a párt elnöke fogja kideríteni
Botka tudta, hogy a saját pártja sem támogatja (nem választották meg választmányi elnöknek se), saját magát jelölte ki a Fidesz nyomására. Mindenki tudja 2014 óta, hogy a Fidesz bevásárolt az ellenzékbe, de pl. Bajnai nem teregette ki ezt a szennyest mert tudta ezzel a Fideszt segítené. Azok akik a választások előtt kezdenek el árulózni, azok mind a Fidesz 2/3-ért dolgoznak hiszen ez régi probléma korábban kellett volna tenni ellene.
Céljuk, hogy félreállítsák Botka Lászlót
Botka a Kétfarkúaknál is viccesebb pártot csinált a már lezüllött MSZP-ből, édes-mindegy hogy kinek a vezetésével tűnnek el a süllyesztőben, hiszen 2014 óta a Fidesz finanszírozza az egész ellenzéket hogy a több-pártrendszer látszatát fenntartsák.
Kovács Zoltán kormányszóvivő ledrogosozott egy újságírót
Rájöttek, hogy nem érdemes szofisztikált kommunikációt folytatni, ezen a héten mindenki drogos, jövő héten Soros bérenc, a hatmadikon libsi. Ezt szajkózza Németh Sziszitől Koviig mindenki. Csak össze ne keverdjenek...
Botka: Gyurcsány elvtelen volt, Orbán gerinctelenné tesz
@Veleda: Egy halottat még túszul ejteni is nehéz...Az MSZP csak azért kap néhány széket a parlamentben, hogy a látszat meglegyen. Ha nem így lenne nemcsak ez az óriás csecsemő (Botka) botlatozna az élén.
Nem szerepelhet Demcsák az ATV-n, amíg nem derül ki, miért sikerült ennyire zavarosra a Szanyi-interjú
Demcsákkal vagy anélkük, de nézhetetlenné vált a csatorna amióta Csisztu, Hajdú vonal megerősödött. Ami nem lenne nagy gond ha maradt volna az országban egyetlen nézhető csatorna...
Tarlós ízléstelen választ adott egy mozgássérültekkel kapcsolatos kérdésre
Tarlós még keresi a gyerekszobáját...a főnökével együtt. Olyan mint negyven évvel ezelőtt a bólogató kutyák a kocsik hátsóablakában. Bukkanóknál nagyobbakat bólint.
Nem aratott osztatlan sikert Csobot Adél és Istenes Bence "szex utáni" fotója
Csobot olyan mintha szájzárat kapott volna és nem tudná abbahagyni a vigyorgást/vicsorgást.
Átnyúlnak Botka felett: kiegyezik az MSZP a DK-val
Az ellenzéknek csak egy közös pontja van: Orbán kottájából játszanak. A legviccesebb jelenet amikor a két MSZP-s áruló egymást árulózza...
A magyar határ és a terrorizmus között talált kapcsolatot Kálmán Olga
Csak elismételte, amit a szakemberek is írnak pl. a franciaországi radikálisokról...Nem véletlen, hogy többgenerációs migránsok követik el a merényleteket, mivel nem sikerül beilleszkedniük 100 év alatt se, és ez nem csak az ő hibájuk...
Gyurcsány megszólalt: Orbánt leváltani nélküle nem lehet
Se vele, se nélküle.
Tény, hogy az agyhalott, szarrágó politikusok között GY.F. felértékelődott. Mert vakok közt a félszemű király.
Molnár Zsolt üzeni: szerinte Botka folytat polgárháborút
2010-ben, 2014-ben iés 2018-ban is tálcán adta át az MSZP a 2/3-ot a Fidesznek. Cserébe néhány MSZP-s-nek dugnak egy kis aprópénzt. A tömeg meg bambán nézi, hogy az MSZP kinyírja a valódi ellenzéket (MOMA, LMP, PM...). Senki nem gondolhatja komolyan, hogy ez a beszélni nem tudó, nagyra nőtt oriás csecsemő (Botka) az ország érdekében hablatyol és hogy valaha is Orbán kihívója lesz.
Bűnnek nevezte Orbán a magyar kormány náci kollaborálását
Nemcsak a Soros plakátokat, hanem a Horthy szobrokat is össze kellett volna szedni a látogatás idejére.
Tűréshatáron  – Aki végül mindig megteszi, amit kérnek tőle
@RonaGyuri: Tarlósnak már régen le kellett volna mondania, mivel az ő felelőssége, ha a 3-as metrón tömegbaleset történik, hiszen már hosszú évekkel ezelőtt meg kellett és lehetett volna csinálni (Pl. a stadionok helyett).
Echo TV: "van olyan program, ami a melegeket visszavezeti a heterók közé?" + videó
Ahogy Székely megfogalmazta a gond, hogy az országnak "se esze, se szive".
Valahol érthető, hogy a sok millió korlátolt állampolgárhoz és nem a néhány százezret (max.)kitevő értelmes szavazóhoz beszél az Echo és társai. Csak félő, hogy az a pár százezer is elvándorol.
Sok gátlásos, aszexuális ember gyűlölködik ha valaki fel meri vállalni a szexuális orientációját és nem hazudozik, hogy mekkora kan...amikor nem is.
https://444.hu/2017/07/01/itt-allok-harmincne...
Tarlós István nem szeret a 3-as metróról beszélni – videó
Pedig sokkal jobb beszélni róla, mint utazni vele. Azt nem hinném, hogy azoknak akik beszorultak a metrókocsikba (a vész-ajtónyitó sem működött) vagy rendszeresen lerobban allatuk, szükségük lenne még külön heccelésre ahogyan Tarlós állítja. Éppen azért nem bojkottálják ( tübb százezren) a 3-as metrót mert senki nem hecceli őket...
Nézőpont Intézet: a magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat
Kiplakátolom a házban, hogy a szomszédom egy perverz, szadista őrült, majd közvéleménykutatás keretében megkérdezem a többi lakót, hogy örülnek e neki, hogy egy házban laknak vele...
Tarlós örülhet, a Tripadvisorra is felkerült a 3-as metró
Csak nehogy a katasztrófa turizmus legyen a következő állomás... mert Tarlós orosz rulettezik a 3-as metróval.
Éló adásban fakadt sírva a TV2 híradósa
Azt inkább meg tudnám állni, hogy ne röhögjek ha a hátam mögött viccelődnek mint, hogy röhögés (sírás) nélkül beolvassam a NER híreket.
Otthagyja az Együttet Szelényi Zsuzsa
Rájött, hogy mo.-on ellenzéki politikából nem lehet megélni, vagy 20 évig.
Hiszen ha a kormány sem és cöfögöi sem plakátólhatnának közpénzből azzal az ellenzék csak nyerhetne, így meg átnyomták felesben a csak ellenzéket sújtó törvényt.
Akárhogy is volt, ez a vissza köpködése lehangoló...
Juhász ha tehetné nem sípolna, de nincs már választása.
Kormány: a 3-as metró megfelel a biztonsági követelményeknek
Ha Paks 2.-nél is olyan jó lesz a biztonsági felszereltség mint a 3-as metrónál (nem működnek a vész ajtó-nyitók) akkor nekünk annyi...
“Tarlós István megbukott”
Tarlós akkor fog megbukni ha a szavazati joggal rendelkező fővárosiból 50%+1fő felébred. Soha nem gondoltam volna, hogy Bokrost visszasírjuk...de rajta kivűl még nem volt épkézláb jelentkező...
Ön szerint milyen a jó kenyér? – június 22-től minden megváltozik
http://propeller.hu/itthon/3290401-harom-eger...
Az élelmiszerbiztonság ott kezdődik, hogy azokat a termelőüzemeket ahol penészes, egérszaros, mocskos körülményeket és beazonosíthatatlan alapanyagokat találnak nem megbüntetik, hanem bezárják.
Csütörtöktől jelentősen javul a kenyerek minősége
A liszt minőségének a javításával lehetne a kenyér minőségét is javítani, addig amíg az albán pékségek lenyomják az árat nem lesz versenyképes a magyar minőségi kenyér.
Miért jobb a kilencediken „megfőni”, mint a tizediken? – panelbontás kapcsán másként
A legtöbb panel szerkezet olyan mértékben elöregedett (eredetileg is rövidebb időre tervezték), hogy nem éri meg felújítani, olcsóbb újat építeni. Kivéve ha az oroszokkal csináltatják mint a metrókocsikat. Akkor felújítás címen (elavult)újat is kaphatnánk...
Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is
"Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is"

Szerintem téved hacsak nem a demográfiai feszültség (túl sok az idős ember az aktív keresőkhöz képest) kezelésére gondolt