coni

Lepattintotta az LMP paksi népszavazását az NVB
Paksot meg lehetett volna állítani 2014-ben, ha az ellenzék és a szavazók ezt akarták volna. Most ezt már álkérdésekkel és a 2018-as választásokkal sincs mód befolyásolni.
Hitlerhez hasonlították Orbánt a frissen alakult pártban
Eddig zseniális a Gémesi párt. Gémesi meg az alelnök elviszi a balhét így a többieket nem tudják lejáratni,mert senki nem tudja kik állnak mögötte. Érzésem szerint komoly szakembergárdát fog felvonultatni, de akárhogy is hiánypótló párt a Fideszből kiábrándult jobboldaliaknak, de lehet még a Botka kolbásztöltésétől megcsömörlöttek is megtérnek.
Tarlós pszichiáterhez küldené az újságírónőt – videó
Tarlós amikor nem tudja követni valakinek az eszmefuttatását, akkor mindig a másik fél IQ-ját vagy pszichés állapotát kérdőjelezi meg. Sokszor megsajnálom a vergődését látva, de a fővárost jobban sajnálom.
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: @Béla333: Ne felejtsd el, hogy vannak új pártok, amelyek arra nem lesznek jók, hogy a Fideszt megszorongassák (összefogás nélkül) de az LMP-től szavazókat vesznek el (Gémesi féle jobbközép párt, Bokros, MOMO..) Az LMP protest szavazói ha megtalálják a helyüket faképnél hagyják az LMP-t, mert nem a programja miatt szavaztak rájuk 2010-ben és 2014-ben hanem mert nem volt saját pártjuk miután kiábrándultak az MSZP-Fidesz koalícióból. Te 2014 előtt is azt állítottad, hogy az LMP pályája felfele ível. Abból, hogy csökkent a támogatottságuk én arra következtetek, hogy a szavazók többsége jobban örült volna egy kormányváltásnak mint a négy éven keresztül tartó korrupcióinfónak...
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: 2010-ben még a szavazók 7,48%-a látta úgy hogy Neked van igazad, 2014-ben csak 5,34%-a. Ez nem sok. De biztos vagyok benne, hogy 2018-ra az 5%-ot se ugorják meg.
Mikola szadista unokaöccsét, a lúgos orvost mosdatja a “közszolgálati” tévé – Nyugati Fény
Mikolának jó reklám lehet, ha nem állítja le. De a közszolgálatin ilyet levetíteni azért is veszélyes mert lesznek akik azt hiszik, hogy ez egy kapcsolat lezárásának a módja.
A lúgos orvos áldozata kiakadt a Duna TV riportja miatt
Továbbra sem értem miért pozitívum ha egy férfinak - aki barátnőt tart - nagy családja van? Annál nagyobb gond. Nem szép megcsalni az asszonyt, na de gyerekek életét így tönkretenni?.
Ez mocskos dolog. Soha nem fogják kiheverni...
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: Egy párt teljesítménye a szavazatokon látszik, ez folyamatosan csökken, tehát a választók mást várnak tőlük.
"én is rájuk szavaztam" Mégis éppenhogy átlépték az 5%-ot. Ebből 2,5% LMP szavazó, 2,5% protest szavazó (ez utóbbi gyorsan eltűnhet, pl a MOMA miatt).
Sok ismerősöm azért szavazott rájuk, hogy bent tartsa őket a parlamentben, hátha tanultak a 2014-es. hibájukból De nem tanultak, így ezek a választók is elfordulnak tőlük.
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: A választók megbüntették az LMP-t mert nem támogatta 2014-ben a kormányváltást.
Nem tanult belőle, 2018-ban ki fog esni a parlamentből mert a Fidesznek nincs szüksége már rá, (ott a MOMO) a választók meg elvesztegetett szavazatnak tekintik az LMP-re adott szavazatokat.
Ha 2014-ben nem szavazott rá Józsi bácsi 2018-ban még úgy se fog.
Hadházy hamarosan nem lesz hol elmondja se a korrupció infót, se mást. (Pontosan tudod, hogy az ATV már cenzurázza, de a múltkor beszólt nekik így marad a Hír TV. azt meg kivették az alapcsomagból.) Vége, akkor is ha nem látod be, saját hibájukból...
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: Miért beszélsz mellé állandóan? 2014-ben Bajnai arra akarta rákényszeríteni az MSZP-t, DK-t amire most Bokros.
Hogy csak addig tart a kényszerházasság amíg visszaállítják a választási rendet. Utána mindenki indulhatott volna külön és az LMP az 5%-val biztosan koalíciós tag lett volna.
Ha nyilvánosan aláírták volna ezt a megállapodást nem lett volna más választásuk mert különben a 2006-os hasonló zavargás tört volna ki.
Ellenzékben semmit nem tud tenni az LMP, csak kormányon. Az általad óhajtott helyzet, hogy az LMP egyedül kormányt alakít soha nem jön el, előbb kiesik a parlamentből.
Eddig valamiért nem zavarta a kormányt a stratégiai partner Heineken vörös csillaga
Nem lepődnék meg nagyon ha az Átlátszóban felsorolt tulajdonosok közül valamelyik "gázszerelő" lenne.
Rekord támogatással választották pártelnökké Merkel ellenfelét
Nekem mindvégig olyan érzésem van, hogy ezt az idióta Schulzot csak azért rángatták haza, hogy ne legyen Merkelnek komoly kihívója.
Csak nehogy úgy járjanak vele mint a brexittel, amikor túlbecsülték a válaszóik értelmi képességét.
Tovább ütik Gyurcsányék az MSZP-t
@Béla333: Az utolsó lehetőséget elszalasztottátok, (LMP-sek), így az elkövetkező időben maximum a korrupcióinfóra szorítkozhattok, ahelyett, hogy kormányon hasznosítottátok volna magatokat. A többi országban is 3-4-5 párt kormányoz koalícióban (lásd Holland választás) és úgy tűnik, sokkal jobban. Mára már a DK és az MSZP kikopott volna mellőletek, mert azok csak ellenzékben tudják a jó oldalukat mutatni, az LMP meg kormányon bizonyítani tudott volna, a többi kis párttal együtt és 2018-ra már egy erős koalíció lenne.
Szerintem aggódhatsz még 10-20 évig, sajnos. De ettől a tények nem változnak meg.
A lakosság 56 százaléka szerint Orbánék alatt romlott le az egészségügy
@Eladott Ország: A rendezési terv és a helyi építési szabályzat úgy van kitalálva, hogy "mérlegelési" lehetőséget biztosítson a műszaki osztálynak. Éppen ezért szüntették meg az elvi építési engedélyt hogy utána sakkozni tudjanak veled. Tapasztalatból mondom...

"A tervezőt vagy a kivitelezőt lehet ,vagy mindkettőt perelni"

Amíg évekig pereskedsz nem lesz lakhatási engedélyed, hacsak egy másik tervezővel/kivitelezővel meg nem csináltatod.
Leköpték az ATV fiatal riporternőjét az ünnepségen – videó
Lesz ez még durvább is. De néha az is előfordul, hogy a szabadon engedett oroszlán saját gazdásjára támad.
Botka László tökéletes képeken tölti a kolbászt Szeged népének
Itt valójában Orbán Viktor látható csak gólyalábakon. Csak nótázni ne kezdjen ő is.
Tényleg összejöhet Orbánnak, hogy mindenkit le lehessen gyanúsítás nélkül is hallgatni
"A Fidesznek nincs kétharmada,de ha pár képviselőt sikerül mozgósítana, vagy egyáltalán távolmaradásra bírnia"

Ez egy nagyon érdekes kísérlet, hogy ennyi idővel a választások előtt megmeri e lépni az ellenzék a szokásos együttszavazást vagy csak annyit mondanak, hogy

"bocsi, rossz gombot nyomtunk" (mint általában ha nagy ritkán bemennek a parlamentbe)
OLAF-jelentés: A Fidesz írásos tájékoztatást kér a legfőbb ügyésztől
Valójában az a szomorú az egészben, hogy az OLAF egy sóhivatal és az Unió is csak akkor avatkozik közbe ha az uniós cégeken keresztül nem kapják vissza legalább részben saját adófizetőik pénzét. Erre nagyon jó példa, hogy mikor megkérdezték Merkelt honnan értesült a VW csalásról, azt válaszolta, hogy az újságból. Persze ezzel együtt nagyon szívesem lecserélném Poltot a német főügyészre. A többiről nem is beszélve.
Sikerül-e Orbánnak lecserélnie az értelmiséget?
" A Fiuk, különösen Orbán zsigerből gyűlölte az értelmiséget! "@RonaGyuri

Igen, ezért volt annyira ambivalens a viszonya az értelmiségi (polgári) családból származó Simicskával már a "g" nap előtt is.
Nem roppan az Orbán-rendszer
@Béla333: "A Józsi bácsi is megérti azt,"
Saját szemeddel láthattad, hogy nem érti. És ez törvényszerű, így is marad. Ha igazad lenne (már pedig nincs) én lennék az első aki busszal szállítanám az összes ismerősömet, hogy szavazzon az LMP-re. És így én se fogok soha többet... mert a Fidesz legalább kimutatja a foga fehérjét, még ha nem is szép látvány.

A Jobbik eszméinek Mo-on mindig is hatalmas tábora volt, van és lesz. Kérlek, ne hasonlítsd az LMP tömegbázisához
Sírva lép a nyilvánosság elé a "lúgos orvos", aki áldozatnak tartja magát
@Béla333: " Áldozat?? A kezére löttyent a lúg, amikor pancsikolt?"

Nem a szemébe fröccsent azért sír.
Szíven szúrták a börtönben az orosz űrhivatal egyik igazgatóját
"A többi cégvezető is börtönben van, de ők egyelőre élnek."

Tömeges öngyilkosság várható...
Hitlerként ábrázolta Merkelt egy török lap
Valamivel el kell terelni a figyelmet a kurd tüntetésekről, a nagy belső ellenállásról. Kérdés persze, ha Merkel Hitler akkor Erdogan ki vagy inkább mi?
Halott nénit lopott meg egy orvos Budapesten
Ez túlmutat az erkölcsi kérdésen. Ez egyben tükör is a társadalomról.