coni

Nézőpont Intézet: a magyarok 87 százaléka ellenzi a bevándorlási kvótákat
Kiplakátolom a házban, hogy a szomszédom egy perverz, szadista őrült, majd közvéleménykutatás keretében megkérdezem a többi lakót, hogy örülnek e neki, hogy egy házban laknak vele...
Tarlós örülhet, a Tripadvisorra is felkerült a 3-as metró
Csak nehogy a katasztrófa turizmus legyen a következő állomás... mert Tarlós orosz rulettezik a 3-as metróval.
Éló adásban fakadt sírva a TV2 híradósa
Azt inkább meg tudnám állni, hogy ne röhögjek ha a hátam mögött viccelődnek mint, hogy röhögés (sírás) nélkül beolvassam a NER híreket.
Otthagyja az Együttet Szelényi Zsuzsa
Rájött, hogy mo.-on ellenzéki politikából nem lehet megélni, vagy 20 évig.
Hiszen ha a kormány sem és cöfögöi sem plakátólhatnának közpénzből azzal az ellenzék csak nyerhetne, így meg átnyomták felesben a csak ellenzéket sújtó törvényt.
Akárhogy is volt, ez a vissza köpködése lehangoló...
Juhász ha tehetné nem sípolna, de nincs már választása.
Kormány: a 3-as metró megfelel a biztonsági követelményeknek
Ha Paks 2.-nél is olyan jó lesz a biztonsági felszereltség mint a 3-as metrónál (nem működnek a vész ajtó-nyitók) akkor nekünk annyi...
“Tarlós István megbukott”
Tarlós akkor fog megbukni ha a szavazati joggal rendelkező fővárosiból 50%+1fő felébred. Soha nem gondoltam volna, hogy Bokrost visszasírjuk...de rajta kivűl még nem volt épkézláb jelentkező...
Ön szerint milyen a jó kenyér? – június 22-től minden megváltozik
http://propeller.hu/itthon/3290401-harom-eger...
Az élelmiszerbiztonság ott kezdődik, hogy azokat a termelőüzemeket ahol penészes, egérszaros, mocskos körülményeket és beazonosíthatatlan alapanyagokat találnak nem megbüntetik, hanem bezárják.
Csütörtöktől jelentősen javul a kenyerek minősége
A liszt minőségének a javításával lehetne a kenyér minőségét is javítani, addig amíg az albán pékségek lenyomják az árat nem lesz versenyképes a magyar minőségi kenyér.
Miért jobb a kilencediken „megfőni”, mint a tizediken? – panelbontás kapcsán másként
A legtöbb panel szerkezet olyan mértékben elöregedett (eredetileg is rövidebb időre tervezték), hogy nem éri meg felújítani, olcsóbb újat építeni. Kivéve ha az oroszokkal csináltatják mint a metrókocsikat. Akkor felújítás címen (elavult)újat is kaphatnánk...
Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is
"Semjén Zsolt szerint a magyar egészségügy példaértékű lehet külföldön is"

Szerintem téved hacsak nem a demográfiai feszültség (túl sok az idős ember az aktív keresőkhöz képest) kezelésére gondolt
Meglepő nevek Botka kampánycsapatában
Az egyetlen épeszű ötlet Gulyás választási mozgalma, ami bebizonyítaná, hogy az MSZP súlya az ellenzéken belül a béka s@gge alatt van. Kétfordulós választás esetén az emberek elmennének szavazni, mert így arra a pártra szavazhatnának (LMP, PM, Együtt, MOMA,...) amelyik valóban ellenzéki. Mert az MSZP már Mesterházy idején is O.V.-nak dolgozott...
Édes vízi élet a Római parton
@Cefi: Néhány ember ingatlanmutyija miatt veszélyeztetik a többiek életét.
Bővebben:
https://atlatszo.hu/2017/05/11/a-kockazatelem...
Édes vízi élet a Római parton
@Cefi: Igazad lehet a megrendelés a tervre úgy kezdődött, hogy "el a kezekkel a nagy értékű parti ingatlanoktól". Persze az is megérdemli aki ennek ismeretében (gát szakadás esetén pillanatokon belül 5méteres víz tarolja le a környéket hacsak nem dupla gátat építenek) ingatlant vesz ezektől.
Szokatlanul nagy pénzt tettek itthon Andorra sikerére a magyarok ellen
Az is a bunda mellett szól, hogy Andorra nagyon rossz volt, amit a statisztika ékesen bizonyít.
Orbán demokráciája már a fideszeseknek is sok
Azokban a társadalmakban ahol a demokráciának hagyománya van (kimaradt a szocializmus) a tanulatlan emberek is ismerik a jogaikat. Mivel a választásokat a kevésbé képzett emberek döntik el, Orbánék sikerének egyetlen titka, hogy ennek a rétegnek az agyát mosták át. Más kérdés, hogy nálunk az értelmiség sem ismeri a folyton változó alaptörvényt, mert ha ismerné tudná, hogy e szerint nem kötelező már 4 évente választást kiírni...
Édes vízi élet a Római parton
Látszólag ők a betonon keresnek a legtöbbet, legalább is az elmúlt 7 évben mindent betonsivataggá változtattak amihez csak nyúltak.
Ezen felül Tarlósnak az érvrendszerre kezd egy sértődött óvodáshoz hasonlítani. Gondolom, ha tragédia történik az életveszélyes 3 metró vonalán akkor is Demszkyre és az elmúlt (már) 15 évre fog hivatkozni...mint egy óvodás akinek még nincs felelőssége.
Kálmán Olga papíron döntött róla, elhagyja-e a férjét
A volt férjnek és a gyereknek is jobb ha nem hazugságban élik le az életüket. Én legalább is nem örülnék neki ha a társam csak a gyerek, ház, stb miatt maradna mellettem évtizedekig ha más mellett boldogabb lenne. Abban is igaza van, hogy úgy kell lerendezni (kockás papíron) a dolgot, hogy a hozzátartozók a lehető legkevésbé sérüljenek.
Gyurcsány titkokat árult el Friderikusznak
"Rémes az az igyekezet, mely még a Klub rádió és az ATV riportereit IS e körben találja" !"@relatív: Pontossan, mindkét média olyan hévvel szídja Gyurcsányt (a betelefonálók tömegeivel szemben) hogy olyan érzést kellt az emberben mindha mindkét adót Botka és Orbán együtt támogatná anyagilag.
Én soha nem szavaznék Gyurcsányra de tiszteletben tartom több százezer ember véleményét és felháborítónak tartom, hogy még az ellenzéki média is Orbán szekerét tolja.
Gyurcsány titkokat árult el Friderikusznak
@Béla333: Gyurcsány támogatói elkötelezettek, az LMP támogatói közül sokan elpártolnának a kényszerszavazók közül ha színre lépne egy olyan párt amelynek a programjaival is azonosulni tudnának. Pl. a konzervatívok tömegeinek nincs kire szavazni...
Nem szeretném ha Gy.F. 10% felett beleszólhatna a kormányzásba, ugyanakkor nem szabad eldobni több százezer kormányváltó szavazatot csak azért mert nem ismerjük be: Gyurcsánynak igen is van tömegvonzása egy bizonyos kőrben és ez nem mutat átfedést az LMP-s szavazókkal.
Hadházy visszatért a Fideszbe
@Béla333: Ha egy politikus egy koncepciós perből azonnal politikai előnyöket akar kovácsolni amit még a fidesz-sajtó is úgy értelmez hogy kevesli (Hadházy) a politikai nyomásra született büntetést ahelyett hogy megkérdőjelezné az eljárás szabályosságát az azt jelenti, hogy általában egyetért a koncepciós eljárásokkal...ha neki politikai hasznot hoz.

http://pestisracok.hu/az-lmp-s-hadhazy-akos-s...
http://mandiner.hu/cikk/20170608_lmp_gyurcsan...
Hadházy visszatért a Fideszbe
@Béla333: "Honnan veszed, hogy bárki is örült az LMP-ben ezeknek az ítéleteknek?"
Gondolom Te másik mozit nézel. így idézek a cikkből Neked:
"Azonban Hadházy Ákosból is kibuggyant a feljelentő schiffer. Üdvözölte, sőt kevesellte, hogy ártatlan embereket börtönre ítéltek."

Ez az ítélet túlmutat 2 jogszerűtlenül elítélt ember ügyén bár most még nem érzékeled ennek a súlyosságát.
Hadházy visszatért a Fideszbe
Szomorú, hogy egyesek ennyire örülni tudnak egy politikai indíttatású ítéletnek. Azt nem tudom megítélni, hogy mennyire voltak sárosak de ettől függetlenül érződik az erős politikai nyomás.
Sokan nem gondolnak arra hogy a fagyi visszanyalhat és esetleg éppen Hadházyt/Schiffert fogják legközelebb igazságtalanu/koncepció mentén elítélni és már nem lesz aki megvédje.
Ha ettől nem születik több magyar, akkor semmitől
Ennél azért összetettebb a családtervezés, már ahol van. A tendencia nem fog változni hiszen a támogatásokat azok kapják ahol nem véletlenszerűen potyognak a gyerekek és pár tízezer Forint nem változtat a jövőképen,. Inkább a jövőt kellene építeni, hogy a felnövő gyerekeknek legyen mire felnőni.
Megél-e a magyar havi 198 ezerből? Egy kérdés, ami sok indulatot váltott ki
A statisztikai átlag egy mesterséges adat amihez a valóságnak köze sincs. Egyetlen 100 milliót kereső ember 500 nincstelennek biztosít átlagjövedelmet.. elvben. De ettől még éhen halnak.
Lakásszövetkezetek: fölösleges pénzkidobás a rezsicsökkentési tájékoztató
Egyáltalán nem pénzkidobás addig amíg az emberek nem veszik észre, hogy pl. a gázára folyamatosan nő amikor a környező országokban tavaly 10%-ot csökkent. Ez persze csak az elszámoló számlán látszik ha valaki veszi a fáradságot és átszámolja a kJ-okat, fűtőértéket, korrekciós tényezőket...és akkor még nem számolta át vásárlóerő paritásra ami a legfontosabb tényező.
Orbán végre találkozik Donald Trumppal
Eddig azt sem tudta, hogy a világon van. Jó ha visz egy térképet, hogy megmutassa Trumpnak merre van a Királysága. (20 amerikaiból jó ha egy tudja hol van Mo.)
Ebbe az ügyletbe bukhatott bele három FKF-vezér
Nem kell ilyen messzire menni, hiszen a Főváros Tarlós alatt elveszítette a teljes vagyonát (kórházak, iskolák, stb..) Ehhez képest az FKF mutyi aprópénz.
Sokkal nagyobb gond, hogy a hulladékkezelés Mo-on konkrétan 23x kevésbé hatékony mint Svájban. Más oldalról megközelítve az Unióban csak a bolgároknál rosszabb, de ők az erre a célra kapott milliárdos uniós támogatásokat legalább hatékonyan használják fel. Velünk ellentétben..
Ha Brüsszel dönthetne az adókról és a bérekről, nem a magyar emberek járnának jól
Róna Péter az elmúlt napokban elég közérthetően elmagyarázta, hogy az Unió két részre szakadt: azokra akik együtt tudnak és akarnak működni az Unióval (ez a mag unió közös valuta, bankrendszer, ügyészség, bevándorláspolitika, energetika, stb...) és akik nem akarnak. Ez utóbbiaknak semmi nem lesz előírva, de persze az együttműködés előnyeiről is le kell mondaniuk. Minden ország szabadon eldöntheti, hogy akar e részesülni a globalizáció előnyeiből (és persze az ezzel járó kötelezettségekből is).
Az Uniónál sokkal lényegesebb kérdés, hogy ki akarunk e lépni a NATO-ból (mivel ez sem kötelező, de kötöttségekkel jár amit jelenleg nem tartunk be).