coni

LMP: "Orbán kommunista lett"
@Béla333: Mégegyszer. 2010-ben azért szavaztam az LMP-re, mert reméltem, hogy bekerülnek. Nem szeretném ha kiesnének, de elkerülhetetlen mert a Fidesznek ez az érdeke és az LMP nem alkalmas az összefogásra, ami nélkül évtizedekig Fidesz uralom lesz.
Meglátod a F. választások előtt leamortizálja/lekarakter gyilkolja az LMP-t valami hazugsággal. Nem tudná ha nem egyedül lennének.
LMP: "Orbán kommunista lett"
@Béla333: Mindketten tudjuk, hogy van több millió szavazó a Kubatov listán akikhez értelmes szó nem jut el csak a tömény demagógia.
Az LMP minden programpontjával egyetértek. De ha rájuk szavazok elveszik a szavazatom mert csak pár százezren értik amit mondanak, így ki fognak esni a parlamentből. Hacsak észhez nem térnek és össze nem fognak legalább a kis pártokkal (az MSZP már átállt a Fideszhez).
Megengedhetetlen ha valaki politikára adja a fejét, hogy idealista álmokat kergessen és ne a választók érdekét nézze.
Egyre többen élnének a nukleáris opcióval Magyarország ellen
@Béla333: Mindketten tudjuk, hogy a szavazati jogunkat soha nem fogják megvonni és hiába várjuk az Uniótól, hogy helyettünk rendezze az ország sorsát.
A helyzet annyira súlyos hogy bűn azt remélni hogy 2 fordulós választás nélkül valaha is változás lesz. Nem bagatellizálom el, sőt...a gyulai időközi választás alapján úgy gondolom végünk, mivel 36% ment el szavazni, a fideszesek. Szerinted egy év múlva mivel lesz jobb?
Magánnyugdíjpénztárak: harc az utolsó leheletig
@Eladott Ország: "Meddig lapíthatnak?"

Nagyon sokan azt állítják - közmédiát fogyasztók - hogy a kormány valóban megmentette és jelenleg is érintetlen az a 3e milliárd amit a MNYP-ak beszolgáltattak nekik.

Addig amíg hatalmas tömegeket elzárnak a való világtól nyugodtan csücsülhetnek a babérjaikon. Az is árulkodik egy nép pénzügyi kultúrájáról, hogyha már vissza is lép 3Millió ember a TB rendszerbe legalább várjon vele addig amíg vége a pénzügyi válságnak és reálkamatot kaphat. Pár tízezer ember van az országban aki kivárt...
"Ostoba proli" – Puzsér visszaszólt Majkának
@RonaGyuri: "ez a mai magyar rögvalóság! Őket és a dagadt törpét kapjuk ömlesztve! "

És a valóság csak egyre rögösebb lesz. Mára emberek 80%-nak csak a valóságot felülíró propaganda plusz primitív celeb-háború jut. Lásd legutolsó időközi választási eredmény...
Így reagált Pápai Joci a cigányozós címlapra
Ha bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén lenne akkor nem az lenne a címben hogy "Hajrá bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén.." mivel ez esetben a többség értelmezésében a Ripost pejoratív felhangja a zavaró (a korábbi megnyilvánulásaikat is figyelembe véve).
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
@emerencia: "Volt már szerencsém az egypárti rendszerhez de bármily hihetetlen, a felnőttként megélt utolsó másfél évtizedében még mindig emberibb volt mint ez a mostani. Korunk illiberáciája nem emeli vissza a régi rendszerből a kevéske értéket, hanem inkább még jobban elfolytja. A most kialakuló egypártrendszer még hazugabb mint a régi volt, hiszen kiegészült a hétköznapi fasisztoid vonásokkal. (Pl. orvosi ellátás gyakori elérhetetlensége.) Végünk van, ha nem állítjuk meg!!! "

Tökéletesen megfogalmaztad, jelenleg egy olyan államszocializmusban élünk amely ötvözi a kapitalizmus és a szocializmus összes hátrányát az előnyök nélkül.
Már most nem fizet az EU Magyarországnak? - Meglepő állítás érkezett
Évek óta így megy ha Szanyinak még nem is tűnt fel. Eddig mindig fizetett az EU, évente 1000-1500 Milliárdot. A 4-es metrónál is fizetett pedig pl. a Strabag ellen már folyt az eljárás.
Régóta nem titkolja az EU hogy a pénz egy részét különböző csatornákon visszakapják a nettó befizetők ha egyre nagyobb rész is marad Mészáros és Tsai-nál. Így továbbra is fizetni fog, de csak ebben a ciklusban mert a nettó befizetők választói fellázadtak mert nekik ebből semmi hasznuk.
További 370 ezer ember vándorolhat ki néhány éven belül Magyarországról Nyugat-Európába
Ha a magyarok többsége kormányváltást akart volna, 2014-ben még volt erre esély.
Az a (milliós)kisebbség aki belátta, hogy magára maradt a Ner-rel és az őket támogató tömeggel szemben már 2014 óta tömött sorokban hagyja el az országot amit a KSH nem érzékel.
Ha 2018-ban nem lesz 2 fordulós választás soha nem jönnek vissza.
Csókkal és megnagyobbított mellekkel várta Pápai Jocit felesége
A lakosság nagyobb részének csak ez bír hírértékkel, ráadásul ezekhez a hírekhez eljuthat az ingyenes propaganda újságokon keresztül is.
Lázár szerint Gyurcsány már rég nem komolyan vehető tényező
Orbán régen mondja, hogy számára az egyetlen kihívás Gyurcsány (és egy rövid ideig Bajnai volt aki az összes mozgó járművön virított). Ebben egyet is értek vele.
Századvég-elnök: ha a CEU partner, akkor rendeződni fog az ügye
A CEU-n 80%-ban külföldiek tanulnak ami hatalmas állami bevételt jelent, plusz a pályázati pénzek amit itt költenek el, a könyvtár ami a kutatókat itthon tartja..még. A hatalomnak nem érdeke elkergetni őket, de szüksége van egy hatalmas nemzetközi támadásra ahhoz, hogy meg tudja indokolni az ország vég-kiárusítását kelet felé.
Biztosak lehetnek benne, hogy a magyarok statisztálnak hozzá, hiszen egyfordulós választásnál a valódi ellenzék még a parlamentből is kiesik.
A vidékieknek mészáros and mészáros csak annyit tolmácsol: Amerika és Brüsszel megtámadta az országot, azaz ágyúval lőnek verébre...
Botka visszaadná a 13. havi nyugdíjat
Ingyenes egészségügy, oktatás, 14 havi nyugdíj ellenzéki ígéretek. Botka nyugodtan ígérhet bármit mivel nem is akar hatalomra kerülni. Az uniós pénzek nélkül 12 havi nyugdíj se lesz kifizetve a jelenlegi szinten. De az emberek imádják hallani a beválthatatlan ígéreteket.
Ha Botka így folytatja, Orbán lassan csomagolhat
Az egyetlen esély a kormányváltásra ha az utcán sikerül kiharcolni a kétfordulós választást. Különben lesz egy hallgatólagos Fidesz-KDNP-MSZP koalíció évtizedekig (a valódi ellenzék kihullik a parlamentből).
(Elég bárgyúnak kell lenni ahhoz, hogy az a Botka fogja visszaadni a 13. havi nyugdíjat aki 2009-ben megszavazta az elvételét. Más szempontból jó lesz ha a 12 havi nyugdíjat fizetni tudják még 10 évig a jelenlegi demográfiai helyzetben amikor ráadásul a Ratkó gyerekek visszavonulnak).
Bözsi néni örülhet: Botka visszaadná a 13. havi nyugdíjat
Az MSZP - ha egyáltalán megmarad - évtizedekig nem kerül a hatalom közelébe így bátran ígérgethetnek bármit néhány plusz képviselői székért cserébe, hogy aztán a parlamentben összevissza nyomogassák a gombokat szavazásnál. Természetesen nem pénzért csak úgy "véletlenül" szavaznak rosszul időnként.
Botkában a legzavaróbb hogy jobban lenézi az embereket mint a NER-es brigád. Most hogy közeleg a nyugdíj katasztrófa a fiatalok elvándorlása miatt nincs is hihetőbb mint a 13. havi nyugdíj...
Pukli István pártot alapít, de nem árulja el, miből
Pukli soha nem tűnt hitelesnek bármelyik szerepkőrben tűnt is fel.
MLP: Jelentős állami bevételeket hozna a kannabisz legalizálása
@Csizmás Kond: Nézz utána a statisztikában mekkora probléma nálunk az alkohol és mekkora a kannabisz . Ugyanakkor a monopolizálással a fogyasztás változatlanul tartása mellett az állam zsebébe vándorolhatna a maffia helyett a haszon. Ha az alkoholt legalizálták nincs semmi indok, hogy a kannabiszt ne legalizálnák. Sőt a világon mindenhol a legjobb módszer az összes addiktív anyag állami monopolizálása.
Kiverte a szidalmazott utas kezéből a telefont a villamosvezető – videó
@terlasz: "közfeladatot ellátó személy ne köcsögözzön"

Te ott voltál és hallottad a köcsögözést? Láttad, hogy mi történt?
A videón már csak az látszik/hallatszik, hogy valaki agresszíven zaklatja, filmezi a villamosvezetőt amikor vezet utasokkal a fedélzeten. A többi csak hit kérdése...
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
@NaponTamas: Ugyanezt csinálta az MSZP 2010-ben és 2014-ben. Eladta a választást és kiszorította a valódi ellenzéket. 2018-ban szerintem simán összeolvad a Fidesszel. Nem fogjuk észrevenni se, mind MSZMP-s vagy azok kölyke.
MLP: Jelentős állami bevételeket hozna a kannabisz legalizálása
@Csizmás Kond: Egész pontosan úgy értem ha az államnál és nem a maffiánál maradna az eladott drog haszna abból tudnák gyógyítani az alkohol okozta súlyos betegségeket. Mivel Mo. a világon a 2. szövődmények tekintetében.
MLP: Jelentős állami bevételeket hozna a kannabisz legalizálása
Az alkoholizmus Mo-on ca. 20x akkora gond (minden statisztika ezt mutatja) mégis legálisan hozzá lehet jutni.
Ahol legalizálták a füvet hosszú távon nem nőtt a függők száma, de a feketén beszerzett szerek miatt megugrott a halálos balesetek száma.
Előbb-utóbb a nemzeti dohányboltok az alkohol után megkapják a kannabisz forgalmazási jogot.
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
@evacica: Ennyire nem lehet hülye magától. Szerintem a Fidesz jól fizet...
Ha így folytatja az ellenzék szapulását 2018-ban egyetlen igazi ellenzéki párt nem lesz a parlamentben.
A diákok 85 százaléka ingyen kapja a tankönyvet a következő tanévtől
Inkább a szerzőknek kellene fizetni a diákoknak hogy hajlandóak a NER-es könyveikből tanulni.
Ezt is megéltük: Orbán Viktor a Tienanmen téren koszorúzta meg a kommunisták hősi emlékművét
"Vannak ebben az országban jobboldali emberek?"@SystemError: Sok olyan egyébként értelmes ember van aki csak azért szavaz egy látszólag konzervatív pártra (lelke mélyén tudja hogy komcsi párt) mert fontos neki a látszat és más nincs a jobboldalon. Éppen ezért lett a liberális, ateista Fideszből eleinte!!! konzervatív párt. Az MSZP gusztustalan politikájával erősíti ezt a folyamatot.
Erős Antónia: Tilos hazudni, hamisítani a híradóban
Az hogy melyik csatorna mennyire közvetíti a Való Világot saját érdekén múlik. A Hír TV teljesen más valóságot közvetít mint a G.nap előtt és ez az RTL-re is igaz, csak nekik a G nap az volt amikor Putyin ki akarta őket vásárolni a horribilis reklámadó bevezetésével. De csak a vezérigazgatójukat tudták megvenni a csatornát nem.
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
@Eladott Ország: Ez simán egy primitív, komcsi szöveg. Egy normális adórendszerben (ahol a minimálbér nem adózik) úgyis fizetnek a gazdagok. De Botka összemossa a korrupt tolvajokat az ország javára (is) szolgáló gazdagokkal. Visszavezetné az országot a kommunizmusba, Rolex órával a kezén.
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
@Béla333: Ok. Minden hozzászólásomat úgy fogom kezdeni, hogy mert a Gyurcsány...
Ez a cikk Botkáról szól bocsi, hogy most ehhez szóltam hozzá.
Mint oly sokszor megírtam már Neked én Bajnaiban láttam az ország legeslegutolsó lehetőségét, de mivel az MSZP, LMP és Gyurcsány kinyírták évtizedekig egypárt rendszer lesz Orbán vezetésével és az MSZP lelkes asszisztálásával. Az LMP kiesik helyettük a MOMO-t hozza be a Fidesz mint utánpótlást.
Gondolom ebből kiderül hogy Gyurcsány nem a szivemcsücske (rosszul is kormányzott) de Botka annyira átlátszóan támogatja a Fideszt hozzá képest is, hogy nem tudom megállni szó nélkül, bár tudom, hogy mára már teljesen mindegy...
Botka kizárna mindenkit, akik miatt 2010-ben a Fidesz nyert
Botka huszonéves kora óta mindent megszavaz mint MSZP-s képviselő. De a legnagyobb bűne hogy folytatja amit a Fidesz már tökélyre fejlesztett: a magyar teljes lebutítását. "Fizessenek a gazdagok" jeligére...
Schmitt Pál: Megtanultam, hogy egy olimpikonnak mindig példaképként kell viselkednie
"Schmitt 2010-ben saját magáról elnevezett díjakat alapított „Dr Schmitt Pál köztársasági elnök érdemérme”" wiki
Most satírozhatnak a boldog éremtulajdonosok.