csapnivalo

Egy porschés nő lelőtte a hajléktalant, aki arra kérte, hogy hajtson arrébb, mert nem tud tőle aludni
Haha! Azután biztos azt is lenyilatkozták, hogy úgy vették a fegyvert, mint riasztópisztoly és tudtuk szerint vaktöltényekkel (egy "Brandon Lee hagyatéka aukció" nevű rendezvényen). Nem?
Simicskát kihozta a sodrából az Echo TV riportere
Hahaha! Amikor akasztják a hóhért. Amúgy egyik kutya, másik eb. Mindkettő résztvevőre kár annyi időt is pazarolni, amíg végignézitek. Cicaharc...
Elhasalt Matolcsy a doktori iskolában
Törvénymódosítást! Azonnal! Legyen elég egy nyelvvizsga a doktorihoz olyan személyeknek, akik tengelytől kifelé is tudnak nézni egyszerre mindkét szemükkel! ;-)
(Ami egyébként ha belegondolok, nem is lehet olyan kellemes dolog...)
Meghalt Chuck Berry
Meg is értem, hogy kedvetlen volt. Megnéztem a becsatolt videót, és egyedül Ő volt fekete származású. Igaz, hogy régen volt, de akkor is.
Irritálják a cigány szomszédai a Budai Vár egyik bérlőjét
Nekem a címből inkább az a rész tetszik, hogy a "Budai vár egyik bérlőjét". Ezek szerint lehet bérelni a várat! Yeah!
Azt hiszem egy havi fizumat ráteszem és péntek estére kibérlem egy bulira! Mindannyian meg vagytok hívva kedves kommentelők! Fizetésem méretét tekintve 1 másodperces lesz a buli, de kéretik szépen kiöltözni! :)
Ingyen lakást és ellátást kínálnak ezen a gyönyörű szigeten
Vigyázni! Ez lesz a 2018-as élőszereplős menekülős horrorfilmsláger a mozikban, a szereplők teljesen tudatlanul fogják eljátszani. Be van kamerázva az egész hely és az 1 évből vágnak egy 90 perces filmet. Brrrr... máris fosok