csetere

Tóth Gabi alig takaró bikinifelsőben és szexi rövidnadrágban üzen a Balatonról
Nyár van és meleg. Rajtuk kívül több ezren vannak, akik nyaralnak hasonló öltözékben. Még szerencse, hogy nem télikabátban vannak.. Ez két jószívű aranyos lány, akik összeszedik a kidobált kutyusokat. Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, de leszólni valakit, akit nem ismerünk csak a bulvárok idióta cikkeiből, nem bölcs dolog.
Nem fogják kitalálni, mi vetett véget Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának, mi is csak kapkodjuk a fejünket
Sarka Kata Péter nélkül egy név nélküli senki lenne. Mint a Péter barátnője került a köztudatba. Én egyiküket sem csípem
Botka: Gyurcsány személye a gátja a kormányváltásnak
@nyanya001: Nem tudom mit ígérhetett neki O.V. mikor Szegeden járt?! Lehet, hogy Szili mellett üresedés van?
"Ostoba proli" – Puzsér visszaszólt Majkának
@X-ray: Én szeretem a zeéjét. Tehetséges és a saját erejéből került oda, ahol van. Nagyszájú és szókimondó. Puzsér szintén nagyszájú, de bunkó.
Leesik az állad Sarka Kata új fotójától
@wagabund: Tele van botoxal. nem tud még mosolyogni sem, csak a szája van elhúzva!
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@pungapeter: Nem a törökökre gondoltam. A múltkor egy belvárosi üzlettulajdonos kocsiból árulta a méregdrága edényeket. A fél milliós készletet 60 ezerért akarta eladni nekem és a kolléganőimnek, a többit ajándékba. Ő mesélte, hogy nekik nem az üzlet megvásárlását ajánlották fel, hanem úgy felemelték a bérleti díjat, hogy ne tudják kitermelni és kénytelenek legyenek megválni tőle. Ő mesélte, hogy mindent a kínaiaknak adnak el az önkormányzatok. Gondolom nem véletlenül. Szívesen megnézném egy ilyen akció után a zsebüket.
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@Nessy: Az orosz hitel mellé még ezt is a nyakunkba akassztják, hogy még az ükunokáink is nyögni fogják. Nem kellett nekik a 3,5%-os IMF hitel, azt gyorsan vissza kellett fizetni, hogy ők lopni tudjanak!
Bakondi: Erősödik a migrációs nyomás a magyar-román határon
@lópicigáspár: Engem az is érdekelne,, hogy a letelepedési kötvényt vásárló "migránsok" hány családtaggal jönnek ide. Hogy aránylik a kötelezően befogadandó 1256/?/ migránshoz. A kínaiaknak már eladták a belvárosi üzletek javát, a magyar kereskedőknek viszont úgy felemelték a bérleti díjat, hogy ne tudják kigazdálkodni és kénytelenek legyenek visszaadni. Mi leszünk az új China town!
Szabó Zsófi bevallotta: nem főz, inkább étterembe jár
@X-ray: 3 kg. botox és plasztika, olyan mint egy viaszbáb a volt gyönyörű kislány!
Lázár: "Mi soha nem szórjuk az adófizetők pénzét"
@csetere: Nekem meg van valahol a Facen-n mert egyik barátom mindig felteszi, mert engem érdekel. Megpróbálom megkeresni ha lesz rá időm. Az államkincstár 2016.12.31-i maastrichti adóssága 25.922,37 milliárd, a 2017 februári 25.823,46 milliárd.
Orbán: a "Soros-egyetem" jövője kormányközi tárgyalásokon múlik
@bencemacska: Az a csaj olyan buta, hogy pár mondatot nem tud leírni egy rakás hiba nélkül.
Rendőrt akart hívni az újságírókra Mészáros Lőrinc
Nem is tud nyilatkozni. Ha megkérdezik valamiről, csak forgatja a fejét, mindenhová néz, csak a kérdező újságíróra nem, és maszatol.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@Peller Anikó: Óriási a különbség Gyurcsány és a mostani vezetők között. Ő hitelt vett fel, amit visszafizetett, ezek meg lopnak. Gyurcsány dolgozott, míg egyetemre járt, ezek meg nem is ismerik a munkát, életükben nem dolgoztak.
Kövér: Ha veszítünk, lenullázzák amit építettünk
@nemfideszes: Az államadósság sokkal magasabb! 2016 dec. 31-én 25806 milliárd volt és a napokban amit olvastam az már 25822 milliárdról szólt. A 75%ot bőven meghaladta.
Végrehajtást rendeltek el Tiborczék családi cége ellen
@panellproli: A "törvény" szerint, aki csődbe viszi a céget nem vállalhat ügyvezetést 5 évig. Mi lesz a többi cégével? Le kell mondania! Vagy mégsem?
Még Kocsis Máténak sem tetszik az iskolák egyházi átvétele
Az egyháznak azért kell az iskola, hogy még több pénzt kapjanak. Az állami iskolákat az államnak kellene fenntartania, az egyház miért kap magasabb kvótát mint az állami fenntartású iskolák? Semmi bajom velük, de az iskolákat tartsák fenn a hívők adományaiból. Igaz akkor nem járhatnának márkás kocsikkal.
Ezen a sörön három vörös csillag van és itt habzik közöttünk
@nyanya001: Most, hogy a két gyár kiegyezett, pofára estek és maszatolnak a saját szájízük szerint.