eugen4402

Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
Köszi, de szegény kislány ma kifejezetten balszerencsés napra ébredt. Egyik tanárnőjük vidéki házába voltak hivatalosak néhány iskolatársával, és éjszaka óta szakadt az eső, most állt el, de ilyen időben csak aludni van kedve az embernek...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@karma1: Kösz, hogy sikerült, mert egy picit törleszteni akartam a 09:01-es hsz.-edért. Mert azon hangosan felnevettem, a középső unokám éppen indulni készült a buszra, de azonnal bekopogott, kérdezte, milyen kabarét nézek reggel...? Legyél büszke rá, hogy Téged szúrt ki a nünüke, szerintem azért, mert a stílusod szíven ütötte. Nem akárki mondhatja el ezt sem...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@karma1: Már ne is haragudj, de egy nyolcéves kiskamasz mégis máshogy töpreng a majom-szó helyes leírásán, (nem ly-nal kell-e írni), ha közben 260 km/h-val tekeredik bele egy enyhe jobb kanyarba... Az utolsó körben meg el kell mondani, hogy "Ej mi a kő, tyúkanyó, kend itt a főbérlő...?"
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@Perwool: Lehet, hogy a globális felmelegedés az oka, de az utóbbi időben ezen az éghajlaton "meghal Isten, és vele az igazság."
Gomperz: A Nébih kivonja Orbán Viktort a forgalomból
@papa.49: Elég sokat olvastam a témáról, és még több előadást hallottam a rádióban, de biztosan van olyan részterület, melyet még nem ismerek...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@karma1: Ne őrjíts meg, a Hungaroringen a Magyar GP futamokon nem rendeztetek szavalóverseny-kategóriát..? Ezért kellett Ecclestonnak távozni. Most már van versmondó-futam, Monte Carloban már gyülekezik a zsűri, és érkeznek a szavalóversenyzők, káprázatos verseny lesz vasárnap...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@Sirike68: Meggyőztél a személyes tapasztalataid ecsetelésével, és elnézést kérek, hogy kétségbe vontam a hír hitelességét. Engedj meg két megjegyzést:
- Az önmagában szégyen a hazai médiára, hogy az olvasó kételkedik a hírekben.
- A csapatvezető elmondása szerint "az út mellől fekete emberkék ugráltak elő". Semmi kétség, Calais környékén elszaporodtak a PIGMEUS törzsek...
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@karma1: Eleve nem tagadom, mert rossz esetben megtörténhetett... Csakhogy annak lenne némi nemzetközi visszhangja. FELTEHETŐLEG a Finkelstein-Habony stúdió egyik gyöngyszemére bukkantunk itt, ami a régi TASSZ hírfabrikáló mesterembereit juttatja eszembe, mert a célját elérte: a fekete embereket gyűlölni kell egy jó hazafinak...!
Hatalmas összegért vesz új autókat az állam
Ez a banda éveken át pereskedett Szilvásyval, mert - szerintük - nem fizetett ki néhány facsemetét. Isten, ha vagy a Mennyekben, meddig tűröd ezt? Vagy rajtad is erőt vett ez a magyar zsibbadás..?
Megtámadtak egy magyar diákokat szállító buszt Franciaországban
@karma1: Betontömböt azért szoktak az út közepére rakni, hogy megakadályozzák a gépjárműforgalmat, másfelé kellett volna menni. Az a gyanúm, tényleg egy kamu támadásról szól a FELTÉTELEZETT hír. Ha mégis megtörtént, akkor VALÓSZÍNŰLEG az a kolonc csak egy "betontömbnek látszó tárgy" volt,és az is elképzelhető, hogy magyar diákok ültek a kisbuszban. A vizsgálat lezárásáig marad a permanens idegengyűlölet...
Fény derült a Fidesz titkára: durva átverés a rezsicsökkentés, fejek fognak hullani
@nemkati: Igen, közben rájöttem, mekkora marha vagyok...
Két eset lehetséges:
- a pestibulvár az a kivétel, ami erősíti a szabályt,
- megszaggatom a kaftánomat, és rákapok a bulvársajtó élvezetére...Mi van Repülős Gizi nénivel? Megöl a kíváncsiság!
Gomperz: A Nébih kivonja Orbán Viktort a forgalomból
@papa.49: Ami az "ördögnek a tömjénfüst", ezeknek azt jelenti a GMO-s növény.
Támogatom is őket, mint állat, csak nem akarom elárulni nekik, hogy a hús, a hentesárú mind olyan állatokból "készül", amelyek génmódosított szójalisztből készült tápot zabáltak...
Fény derült a Fidesz titkára: durva átverés a rezsicsökkentés, fejek fognak hullani
@nemkati: Vess meg, és szórjál a fejemre szörnyű átkokat, akkor sem tudom, mi az a "pestibulvár"... Gondolom nem a Nagykörút. Szinte betegesen irtózom az un. bulvársajtó termékeitől, mert semmi közöm általam ismeretlen egyének magánéletéhez... :-)))
MSZP-s ment neki MSZP-snek a Budapest Park miatt
Olyan pártban, ahol lehet egyéni véleménye a tagoknak, ott - szerintem - természetes, hogy viták alakulnak ki. Sok éve azért sír a média, miért nincs elég P+R parkolóhely a fővárosban. A fiatalok pedig bulizni szeretnének... Nem lesz könnyű, mindenkinek kedvére dönteni!
Fény derült a Fidesz titkára: durva átverés a rezsicsökkentés, fejek fognak hullani
A baj csak az, hogy a Propellert száz - kétszázezer önkínzó ember olvassa, az M1-et milliók nézik, és a Kossuthot is sokkal többen hallgatják... Értik ezek, mitől döglik a ...mi is? Dehogy a demokrácia, a légy!!!
Stefka: "legközelebb Fekete-Győr Andrásék kezében géppisztoly lesz"
Ez nem százas...
Összetéveszti a Momentumot a Kubatov-különítménnyel, vagy a Tivornyák-féle Betyársereggel..? Ez nem jó jel: S. Pista fénykoráról álmodik némi PPS-sel fűszerezve. Lehet, hogy megtámadta a ragály, a Pestis, Rácok?
Németh Szilárd szerint a Magyarország elleni EP-határozat mögött az illegális bevándorlás áll
A frakcióvez.helyettes napról-napra fiatalabb lesz. Akár visszaléphetne a Fidelitas-ba, amiről köztudomású, hogy "nem az eszéről híres..."
Levágta az őt megerőszakoló férfi péniszét, majd elképesztő dolog történt
Egy régi indiai babona szerint a párna alá rejtett levágott hímtag szerencsét hoz a lottón, és a lóverseny-fogadáson. A hölgy kissé babonás volt...
Kövér: A 13 nemzetiség jóléte Magyarország pozícióit erősíti
Alapoknál vannak a tévedések! A házelnök tudhatná, hogy ők nem idegenek, hanem a magyar nép NEMZETALKOTÓ tagjai, magyar állampolgárok. Erre ne hivatkozzon, mert rögtön megkérdezem, hogy akkor a pirézekkel mi a helyzet..?
Balog: újabb, a családokat segítő intézkedésekről döntött a kormány
Arcán a letörölhetetlen, ostoba porcelánbaba-mosollyal megint örömözönt zúdított a családok asztalára... Drága Balog úr, elég gondja-baja van a magyar családoknak, legalább ön ne nehezítse a helyzetüket.
Üvöltöztek az izraeli titkosszolgálatosok amerikai kollégáikkal, miután Trump kikotyogta a forrásukat
@Peller Anikó: 17:00 Egyetértek, de nem akarom elhinni, hogy az ilyen spontán beszólásokat a tanácsadó testülettől kapja, inkább a saját hülye környezete sugallja. Orbán okosabb: naponta elátkozza Sorost, és "egy a zászló, egy a tábor", és régóta tudjuk, hogy a "béketábor legyőzhetetlen, a béke útja biztos út!"
Vemhes őz szaladgált egy szombathelyi iskola folyosóin
Nekem nincs puskám, soha nem is volt, mégis számtalan állatot gyilkoltam halomra. (Összecsavart újsággal házilegyeket...) Ki nem állhatom őket!
Lánczi Tamás: Mindenkinek el kell utasítania a Momentum akcióját
Nagy tisztelettel fogok kalapot emelni a magyar kormány előtt, mihelyt sürgetni kezdi az Európai Ügyészség életrehívását, és az ország csatlakozását a eljárások megkezdéséhez. ...Mert ami most folyik, az nemzeti függetlenségi lepel mögé bujtatott bűnpártolás!!!
Lánczi Tamás: Mindenkinek el kell utasítania a Momentum akcióját
T. Főszerki úr!
Oké, elutasítom. De tess' mondani, momentán a Momentum a legnagyobb gondja..?
Üvöltöztek az izraeli titkosszolgálatosok amerikai kollégáikkal, miután Trump kikotyogta a forrásukat
@papa.49: Kicsit sajnálom is a majmot, mióta azt nyilatkozta, hogy nem sejtette, mit jelent az USA elnökének lenni, és már bánja, hogy belekezdett. Az a hülye nép meg semmivel nem okosabb, mint mi itthon, ha megválasztották...
Üvöltöztek az izraeli titkosszolgálatosok amerikai kollégáikkal, miután Trump kikotyogta a forrásukat
Trump "kiskorú"... Előtte nem szabad bizalmas infokat ismertetni. Ha már így szavazott az USA, akkor legyen ő a Kirakat-elnök, ameddig reprezentációs célokra alkalmas, de az Államokat vezesse egy szakértő-team, akik a döntéseket hozzák. Addig meg imádkozzon a hülye bunkó, hogy egyetlen fedett Moszad-ügynök se bukjon le, mert akkor rendkívüli vége lesz a Lavrov-partinak.
Kubatov: a másfél millió aláírás a függetlenség melletti kiállás bizonyítéka
Függesszük fel a számháborút arra a kis időre, amíg még ennyi a lélekszám.
Már nincs messze az idő, amikor sikerül lecsökkenteni a lakosság létszámát kb. kétmillióra. Mi öregek kiköltözünk a temetőkbe, a fiatalabbak, a középkorúak meg a haldokló Nyugatra. Az itt-maradó kétmillió fideszes pedig harcolhat az ötszázezer trehány társuk ellen, akik nem szavaztak a függetlenségre. :-(((
Mészáros Lőrinc megvette Tatabánya főterének harmadát
Itt 27 éve mindenki olyan ingatlanokat "ad el", ami nem is volt az övé, csak valakitől kapta, vagy lopta, esetleg alkotott egy fals törvényt, hogy sajátjának vallhassa a "vagyonelemet". Amikor Szűrös kikiáltotta amit kellett, elfelejtette mondani, hogy "Isten veled, jogállam..."
Orbán Viktor Sorosról és Kínáról beszélt a rádióban
Az biztos, hogy a kínai milliárdosokat nem könnyű átverni. Volt egy közismert megyei Fidesz-elnök, aki delegáció élén járt Kínában, és megállapodott velük, hogy repülőteret építenek itt nálunk. A tervek elkészültek, sajtó leközölte, aztán semmi... Kútba esett az üzlet, egyik európai fővárosban azóta új nagykövet áll a követség élén...