eugen4402

Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@Cefi: Boldogan rábólintok, csak egy kicsit később tudunk időpontot és helyszínt egyeztetni, mivel holnaptól az egészségügy belső helyzetét kell tanulmányoznom, beláthatatlan ideig. Remélem ott is találok Hozzád hasonló remek "gyógyítókat"...:-)))
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@Cefi: Hálásan köszönöm a figyelmeztetést, a biztonság okáért kettőt nyeltem le. Látod, a "polgári"- karakter ugrik be utoljára ezekről. Az előbbi hsz-emet elhamarkodtam, mielőtt leírtam, nem konzultáltam sem a háziorvosommal, sem a tűzszerészemmel. De a nyugtató már 6, a detonátor hatástalanítva. majd csak helyrebillen a világ rendje...:-)))
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@Cefi: De majom vagyok..! Persze, hogy kör! Igaz, nem kaukázusi és nem krétakör, inkább valami olyan kör, ami mindig "sötétben bujkál" és meghúzódik a háttérben. Valami azt súgja, nem csak a töketlen baloldalon léptek fel működési zavarok... :-)))
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?
@Cefi: Ne is emlegesd, az egy rosszhírű bár, már kétszer bevonták a működési engedélyüket. ...Valami Polgári Karika, vagy mi a neve. Nem is értem mire utal a karika elnevezés... :-)))
Orbán az olimpiáról: pártügyként "nem lehet diadalra vinni"
Nemzeti kérdést pártüggyé alacsonyítani bizony nem szép dolog, sőt mondjuk ki nyíltan: aljas húzás. Majdnem annyira, mint a kormányzást közbűntényes bűnüggyé silányítani. Sajnálom atyuska, vagy bátyuska, majd loptok más ürüggyel, az ötletgazdák erősödnek és jobban teljesítenek. Van remény..!
10 év alatt ezerszeresére növelte bevételeit Mészáros Lőrinc cége
Réges-régi nyarakon láttam egy hihetetlenül gazdag embert. Soha, egy percig nem irigyeltem, tisztelettel néztem rá... Tudós volt, és egy nemzetközi intézet igazgatója, ami Dubna-ban volt...
3 ezer ember maradt áram nélkül egy fekete macska miatt Balmazújvárosban
... és feltűnően kellemes illat lebegett a cicus körül. Hasonlított a Chat Noir-ra...
Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását
@karma1: Köszönöm a buzdítást, résen vagyok... Jó hosszú praxisom van már nekem is exitus-kategóriában, eddig megóvtak az égiek...
Jelentős fejlesztés előtt a magyar hajózás
@nevemnick: Csak ámulok és bámulok a felsejlő távlatok láttán. Csak egy tipp: Ha a Balaton bekapcsolódik az európai víziút-hálózatba, nem kellene-e a Zala folyót hajózhatóvá tenni, mert akkor az Alpok hófedte sípályáit is elérhetnék a jachton heverésző méltóságos uraim. Mi meg, ha patikába megyünk, hamleti dilemmával szembesülünk: - Kiváltsam a gyógyszereket, vagy Etyek a hónap végéig...ez itt a kérdés.
Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását
@karma1: Jesszusom, ami Veled történt, az egy műhiba-horror...:-(((
Látszik, hogy több Isten is vigyázott az életedre, és szerencsére ők győztek az orvos-team elleni örökké tartó meccs százezredik "félidejében". Mert amíg ember él a Földön, addig mindannyiunk élete ennek a meccsnek a pillanatnyi állásától függ...
Bocsánatot akart kérni, de mélyebbre ásta magát a Sándor Mária halálát kívánó fideszes
@Horizont: 19:40 Nem akármelyik kocsmában viselnék el ezt a modor-nélküli szöveget. Kb. 20 évvel ezelőtt minden nap beléptem a sarki csehóba, garantálom, ott már bocsánatot kért volna. (B-verzió: villámgyors távozás.)
Jelentős fejlesztés előtt a magyar hajózás
@nevemnick: Nézd már, apukának meg kőbányája van... Akkor legyen Vitéz Kőbányai ...(vagy ezt már Hofi lelőtte?) Lóbányai megint kiesett, mert Novobáczky Sándor már megírta. Sóbányánk nincs, sajnos ólomérc-bányák terén se küzdünk a a bőség zavarával...
Enyedi Ildikó: Ami a hazánkban történik, szégyen
Csatlakozom a gratulációhoz, és megsüvegelem a Művésznőt. Okos asszony...
Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását
@karma1: Azt akárki mondhatja, hogy "halihó, az aranyér..." Hentergett azokkal a kicsi zöld ufonautákkal, és meglett az eredménye... A műtét után, még hatott az altató, szegény írt egy halhatatlan opuszt. Jobban járt, mint én, mert én kiugrottam az ágyból és elterültem a kórterem padlóján, és ott aludtam tovább.
Órák múlva kérdezték, miért keltem fel, mondtam, hogy a resztelt májat akartam megkeverni, nehogy leégjen a tűzhelyen. Műtét közben azt álmodtam, hogy májat készítek a konyhában. :-)
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
@Cefi: Nem vétózom meg az indítványodat, majd pislogjál mielőtt elkezded, és addig én félrenézek. Pszichiáternél jártál már...? Ha ezzel végeztünk, akkor beugrunk együtt egy dilidokihoz is?
Lelécelt Körmendről a 16 éves lánnyal hírbe hozott KDNP-s
@Cefi: Én is vállalom. Viszek szikét is, viszont én ragaszkodom az érzéstelenítéshez. Mármint magamnak, nem a páciensnek, ő csak szenvedjen..!!!
Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását
@Pálinkafőző Rézüst: Valami kimaradt nekem, bocsi. Kinek, Patakinak? Vészes info-hiányban szenvedek...
Kövér László idegen erőktől félti a nemi identitását
@Clavigo: Jól sejted... Nem akar úgy járni, mint az Edda Attila, aki addig hagyta elrabolni magát az ufonauták által, ameddig sürgős ánusz-műtéttel lehetett csak megmenteni. :-)))
Most akkor kinek a jelölt-jelöltje Botka László?
@Béla333: A fokozatokról csak annyit, hogy régen ismertem egy srácot, akinek valami nagykutya védte a seggét a szétrúgástól, kisebb-nagyobb "huncutságokat" elnéztek neki. Legfeljebb kapott egy ejnye-bejnyét. Egyre nagyobb gazemberségeket engedett meg magának, hiszen neki mindent elnéztek... Aztán egy éjjel részegen hasba szúrt egy embert...
Most akkor kinek a jelölt-jelöltje Botka László?
@Béla333: Természetesen tiszteletben tartom a véleményedet, ám - fájdalom - nem értek egyet Veled. Laboratóriumi tisztaságot a valóságban egyetlen párt háza táján se találsz...
Géptelen a jövő?
@quadrocopter: Az "új Luddisták" bajban lesznek, mert a termelő centrumokba már belépni sem tudnak. A portán egy szuperszámítógép teljesít szolgálatot. AZ erőszakos illetéktelen behatolást robotok akadályozzák meg. Tajvanon van egy telefongyár, az alapanyagot szállító járműveket a portán kívül kell hagyni, a gyártósorokra már robotok továbbítják. A késztermék kiszállítása ugyanígy történik.
Most akkor kinek a jelölt-jelöltje Botka László?
@Béla333: Persze, hogy szabad... Tegnap este 21:30-kor felvázoltál egy víziót, igaz, feltételes módban. Tudom, politikában nincs lehetetlen fordulat, de ahogy levezetted az egész teóriát, az annyira jellegzetesen "elempésre" sikeredett. Szóval arról jutott eszembe, hogy lám csak, megint van egy Vak Bélánk...!!! :-)))
Most akkor kinek a jelölt-jelöltje Botka László?
Kedves Béla! Javaslom, válasszál másik rajtszámot, mert némelyik hsz-ed alapján a II. jobban passzolna hozzád, mint a 333... Ha jól emlékszem, ő is Vak Béla néven maradt fenn a krónikákban. Ne haragudj, ziccert nem szabad kihagyni!
Félmilliárdba került a pályafűtés – sokba kerül bekapcsolni, el is maradt a meccs
Tessék már kissé gyakorolni a pozitív gondolkodást..!
Tehát: ha akarnák, ezt a fűtést be is lehetne kapcsolni. A Deutsch-féle beléptető rendszerek többször ennyibe kerültek, és egy raktár mélyén rohadtak el... A Fidesz anyagi forrásai mindig szigorúan törvényesek.
Hello baloldal! - oligarchaadóval és Gyurcsány-üldözéssel köszönt be Botka
Szépen hangzott Botka programjában a humánus szociális háló visszaállítása, csak némi kételyeim támadtak, hogy minderre a fedezetet a gazdagokra kivetett adókból tudnák biztosítani. Itt a magyar "nemesek" mindig megúszták az adózást. Amelyik kormány luxus-adót, vagy vagyonadót akart bevezetni, azt sürgősen megbuktatták. Márpedig az emberséges szoc.-ellátási rendszer horribilis pénzbe kerül.
Az első jeladós magyar gólya elindult haza
Szeretném, ha épségben hazaérne mielőbb, ha rajtam múlna, küldenék érte egy Gripen géppár-köteléket, hogy a biztonságára vigyázzanak...
Kósa Lajos szerint a baloldal kihívója lesz a Momentum Mozgalom
Bizony Kósa úr, a baloldal megrendítő erejű ütést kapott a (jobb) szeme alá.
A monokli majd elmúlik, de azt soha nem értem meg, miért mondják Önök naponta, hogy a "balosok mindenből pártpolitikát csinálnak"??? Itt egy civil mozgalom figyelmeztette az Ön kormányát, hogy ilyen költséges ügyekben ki kellene kérni a lakosság véleményét... Ez Önnek pártpolitika..?
"Kár, hogy túlélte" – ezt írta egy fideszes exképviselő Sándor Máriáról
@namihami: Nálunk már kihaltak az igazi indiánok. Vannak viszont idegenek, nem az őslakosság leszármazottjai, akik soha nem melóztak, de szeretnek bársonyszékben ücsörögni. (Vö. "minden hatalmat a szovjeteknek!")
"Kár, hogy túlélte" – ezt írta egy fideszes exképviselő Sándor Máriáról
@namihami: A lényeget írtad. Ezek ettől fideszesek...
Egyszer régen elolvastam Ken Kesey bestsellerét (Száll a kakukk fészkére.)Ha jól emlékszem, egy diliházban játszódott. Helyben vagyunk...
Orbán kinyilatkoztatta: ellenséges ügynökök fúrták meg az olimpiáját
Na ugye!!! Tudtam már az elején, hogy ezek idegen ügynökök! Tudjuk jól, a háttér-hatalomnak semmi se drága, ha nekünk keresztbe kell tenni... Bár ezek inkább egy távoli bolygóról érkeztek, mert azt rebesgetik, hogy azt a Magyar Nemzeti Olimpiát az Alfa Centaurin akarják megrendezni. Majd akkor mi nevetünk Párizson és Los Angelesen... :-)))