evacica

Hozzájuk csöngetett be Orbán Egerben – az utcán egy ittas kukással is közös fotót készített a miniszterelnök – videó
Színház a világ! A "nagy" ember leereszkedett a nép körébe! Hányan vigyáztak rá, gondolom egy egész hadsereg, mert anélkül, nem mer sehová sem menni!Ahhoz gyáva!Röfi nem volt?
Kutyatámadás ért egy fideszes aktivistát Kesztölcön
Biztos a Gyurcsány bérelte fel! Egyébként még a kutyának is több esze van, tudja ki az igazi ellenség!!!
Az Ön megyéjében is kiállítják Gyurcsányt, Szélt és Vonát – plakát-vándorkiállítást indított a Fidelitas
Az ember azt gondolná, hogy már nincs lejjebb, de sajnos van!Félművelt emberek vezetik ezt az országot, akiket csak a hatalom megtartása és vagyonuk növelése érdekel bármi áron! Szégyen, hogy az országban ilyen állapotok uralkodnak, és ilyen gátlástalan korrupt vezetők uralkodnak! Ezek elfelejtik, hogy szolgálatot kéne teljesíteniük a haza és a nép érdekében!
A Czeglédy-ügy több mint 6 milliárd forint kárt okozott az állami költségvetésnek
De jó lenne,ha a nemzet vejének ügyét is ilyen fene nagy intenzitással nyomoznák, meg a többi kutya ütő tolvaj csalókét!!!
Fél nap után vették észre, hogy egy halott utazik a 17-es villamoson
Sajnos ide jutott ez az ország! Na erre lehet aztán fene mód büszkének lenni! Hiába jobban teljesítünk embertelenségből!
Vona bevezetné a differenciált nyugdíjemelés rendszerét
Nem értek egyet Vonával ebben sem, mint sok másban sem!Mi az, hogy differenciált nyugdíj emelés? Mindenki aszerint kap nyugdíjat, hogy mennyi a szolgálati ideje milyen végzettsége volt, mert ehhez nyilván a beosztása is kapcsolódott!i Azért már ne hozzuk egy szintre az egyetemi tanárt a takarítónővel!Mindegyikőjükre szükség van, de nem egyformán tesznek a kosárba!
Politológus: az MSZP-Párbeszéd küzd a 10 százalékos parlamenti küszöbbel
@Madácsi Pali: Nálam Széll Bernadett kimutatkozott mikor kijelentette, hogy a Jobbikon gondolkoznak a koalíción, de a DKval soha.Az LMP a Fidesz szatellit pártja!
Lázár János szerint a Közgép volt az Elios tulajdonosa, övé a felelősség is
Hát ezeknek minden ráfér a képükre!Emlékszem, mikor avval dicsekedett Lázár, hogy milyen jó a kapcsolata Simicskával, most meg elvitetné a balhét a nemzet veje helyett,mert az érdeke éppen mást diktál!Szemét egy banda! Óvakodjon mindenki tőlük!!!
Orbánt bűnpártolás, Lázárt bűnrészesség miatt jelenti fel a DK az Elios-ügy kapcsán
Egy normális országban, mondjuk a Bécsi út túl oldalán ezeknek a díszpéldányoknak már rég le kellett volna mondaniuk és a politikából végleg eltűnniük. Netán felelősségre is vonnák és a jól megérdemelt büntetésüket tölthetnék pár évig a börtönbe, na meg a lopott vagyont visszaszolgáltatnák az államnak!
Századvég: a Jobbik szimpatizánsai is elutasítják Vona iszlámról alkotott nézeteit
Rendesen kedvébe jár a Századvég a gazdinak! Hazugság özön és a csúsztatás nagy mesterei ők is mint a főnökük és kormánya! Megvette őket Orbán kilóra!!!,
Államtitkár: minden ellenzéki képviselő zsebében ott a kerítésvágó
Bolond lyukból bolond szél fúj! Ezeknek minden hazugság ráfér a képükre!Gátlástalan hazug tolvaj banda!
Egy politikai elemző már temeti az MSZP-t
Én meg ezt a politológust temetném a főnökével és bandájával együtt mennyivel jobb lenne az életünk,, hanem mérgeznék a levegőt és az életünket ebben az országban!
Több mint negyedmillió határon túli szavazhat a magyar parlamentről
@JAJMÁR: Már megbocsáss, de ebbe a parlamentnek csúfolt cirkuszban az ellenzék szavazata annyi mint a tavalyi naptáron a légypiszok! A fideszes csürhe tőbbségbe van és mindent megszavaz amit szeretet vezérük kiagyal!
Az MSZP feljelentést tesz Kövér László nyilatkozata miatt
Atya Isten! Mi van Kövér hol lép fel? Meg kell örülni, mikor ezek beöltöznek, na meg még lóra is ül némelyik időnként! Tényleg úgy néznek ki mint a majmok mikor frakkot adnak rájuk!
A Fidesz a fokozódó sorosozásban eljutott a Btk. szigorításának ötletéig
Ez az elmebaj már azt hiszem nem is gyógyítható! Ennyi hülyeséget épp eszű emberek nem találhatnak ki! Mikor tér észhez ez a nemzet és vágja ki testéből ezt a rothadó kelést?!Emberek térjetek már észhez, ha ez így megy ez az ország tényleg teljesen lezüllik és tönkre megy!
Századvég: sok baloldali szavazó inkább nem szavazna
A Századvég ugyan úgy hazudik mint a fidesz és kedves főnökük! persze azért a pénzért amit Orbán ad nekik a mi pénzünkből illik a szeretet főnök kedvére tenni!Mocskos hazug banda szemétre velük!
Mindenkinek szórólapot küld a Fidesz arról, hogy egyedül ők nem bontanák le a kerítést
Édes Istenem! Állítsuk már meg végre ezt a szerencsétlen beteg elméjű embert! Szörnyű amit evvel az országgal művel! Ketté osztja, az országot, a szomszédainkkal összevész,, rossz hírünket kelti a világban, az ország nagy részét elszegényíti, értelmes fiataljainkat külföldre kényszeríti, csak árt az országnak! Borzasztó ez az állandó harca és ellenség keresése, hol ott a legnagyobb ellenség ő maga! Ez a levezgetés is csak felesleges pénz költés és nép hülyítés! Legyen már vége !
Orbán ismét nyilatkozott: az ENSZ az új Soros György?
Nem igaz, hogy mennyi hazugságot tudnak összehozni, és ezt szemrebbenés nélkül az emberek szemébe is mondják! Még csak az arcizmuk se rezdül hazugságaik közlésekor, velejükig romlott ,erkölcsileg züllött banda!
Ennyi lesz Medveczky Ilona nyugdíja – keményen oltják a kommentelők
Ezek a síró művészek mind fene mód jól élnek!Azt mindegyik elfelejti megemlíteni, hogy mennyi nyugdíj járulékot voltak szívesek befizetni a nyugdíj alapba. Egyébként mind ezerszer jobban él mint bármelyik polgári foglalkozású kisnyugdíjas!
Áll a bál Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata körül
Csak azt nem értem, hogy miért nem az Orbán vagyon nyilatkozatán vannak kiakadva? Ilyen pofátlan hazug nyilatkozat ritkán lát napvilágot! Ki az a barom, aki ezt a hazugságot elhiszi? Épp eszű gondolkodó ember biztos nem! Felháborító, amit Orbán megenged magának, teljessen hülyére veszi az ország népét! Éppen ideje, hogy eltűnjön a bús fenébe!
Orbán: Nem foglalkozom üzlettel
Mit mondjon, hisz ő segíti a vejét és lányát ezekhez az üzletekhez! Benne van ő is nyakig! Egy normális országban az ilyen miniszter elnök már rég rács mögött élvezné az életet!Na de hát ez Magyarország! Sajnos! Itt virágzik a korrupció, a lopás és az aljasság !
Zuschlag János ismét rács mögé került
Ezt kapja minden áruló előbb utóbb! Így járnak akik a balról a fideszhez kezdenek dörgölőzni!
Fidesz: Gyurcsányt terheli a felelősség a Czeglédy-ügyben
Még mindig nem unja ezt a Gyurcsányozást! Olyan elcsépelt és unalmas, hogy mindenért a Gyurcsány a hibás! Nagyon szegényes ennek a senkiházinak a fantáziája! Orbán talpnyalója!
Orbánnal és Bunyós Pityuval is találkozott a holland szélsőjobb vezetője – Geert Wilders szerint példaértékű munkát végez Orbán Viktor
Krivánom ennek a jó embernek, hogy éljen egy olyan országban mint a miénk ahol Orbán a miniszterelnök és nem az ő talpnyalói közé tartozik!