evacica

Felfüggesztették a Momentum és a Párbeszéd állami támogatását
Jellemző Orbán pitiánerségére! Ilyen az mikor valaki hiányos intelligenciával rendel! Nem tud mást adni csak mi lényege!Szomorú!
Sorosozással válaszolt a közmédia szakértője a kiszivárgott propaganda-interjú után
Még mindég nem unják a Sorosozást?! Leszálltak Gyurcsányról, helyette Soros és a sok birka meg eszi, idáig süllyedt ez az ország! Ez az orbáni szint!
Hirtelen talált a kormány 26 milliárdot a szemétszállítási káosz megoldására
Tényleg igaz, hogy ezek amihez hozzányúlnak azt vagy ellopják, vagy tönkre teszik! Miért kellett ahhoz hozzányúlni ami jól ment? Kellett valamelyik talpnyalónak valami zsíros állás?
A DK az Európai Bizottsághoz fordul a kettős állampolgárok szavazati joga miatt
Ezek minden csalásra és gátlástalanságra képesek a hatalomért és a lopás lehetőségéért!
A DK az Európai Bizottsághoz fordul a kettős állampolgárok szavazati joga miatt
@anima: Nem unod még az állandó Gyurcsányozást? Neked is Gyurcsány fóbiád van mint a fidesznek és Orbánnak? Bár Orbánt még csak értem is, mivel anno felmosta vele a padlót!Ezerszer Gyurcsány a hibáival együtt mint ez a tolvaj korrupt banda Orbánnal az élen!
Napokon belül vádat emelhetnek Czeglédy Csaba és társai ellen
Hát persze, elvégre egy baloldali liberális emberről van szó, ráadásul a Kosa haverjának kellett a jól menő vállalkozás!Na meg persze jó lett volna ha Gyurcsányra is vall valamit, hogy kicsiit meghurcolják! Bezzeg nemzet vejének,meg az Orbán barátainak viseltes dolgait nem lehet vizsgálni és felelőslégre vonni,a belügyminiszter és az főügyész aazokat elsikálja! Szégyen és gyalázat ami ebben az országban megy!
Már a héten postázzák a kormány újabb kérdőívét
Csak egy baj van vele, hogy sokba kerül ez nekünk, és arra sem jó mert kemény!
Államtitkár: inkább a bérek emelkedjenek utalványok helyett
Gratulálok!Ötleteik mindig vannak a szemétségük megmagyarázására! Pofátlan banda!
Rétvári: a közterületen való élet tiltásának az emberélet megmentése a célja
Azzal egyet is értek, hogy meg kell az utcán élést szüntetni, de nem ilyen lelketlen szemét módon! Szövegel ez a keresztény demokratának csúfolt senki, kinek kívánok hajléktalan életet! Talán kevesebbet kellene Orbán hülyeségeire költeni, na meg kevesebbet kéne lopni és akkor jutna pénz normális emberi megoldásokra is, ami az állam kötelessége lenne!
Megszavazták: eltörölte a kormány a lakástakarékok állami támogatását – videó
Ennek szemét fideszes képviselőnek, hogy nem sül le a képéről a bőr! Szemrebbenés nélkül hazudik az emberek szemébe, miközben a kezébe adott Orbán ukázt felolvassa, és a sok talpnyaló báb nyomban meg is szavazza!Kell a pénz, mert sokba kerül a plakátos hülyítés!
Kövér László szerint Macront 3D nyomtatóval hozták létre
Hát tényleg az ember szégyenli, hogy magyar! Ilyen bunkó vezetője egyetlen egy kulturált Európai országnak sincs! Minősítik más országok vezetőit, hol ott magukba kéne nézniük! Ilyen kulturálatlan bunkó társaság vezeti ezt az országot.Hiába az intelligencia és stílus nem jár a diplomával.
Jelentősen emelkedhetnek az élelmiszerárak
Hát igen Orbán szerint az ország jobban teljesít! Az árak felfelé mennek de infláció nincs, a nyugdíjasok túl vannak dotálva, ja meg a közszolgák is, kivéve dicső talpnyaló vezetőik!Nem tudom, hogy meddig tűr ez a birka nép!
Orbán Viktor megmutatta harmadik unokáját – fotó
Na szaporodott a a saját lábon állok családja! Remélem, hogy ez a baba nem örökli családja "jó" tulajdonságait és becsületes ember lesz belőle!
Szél Bernadett: politikai öngyilkosság, amit az LMP tesz
Akinek még kétsége van abban, hogy az LMP A FIDESZ érdekeit szolgálja, az nem lát tisztán! Aki demokrata és ennek a pártnak tagja az azonnal kilép! Szavazói is elgondolkodhatnak, hogy kire szavazzanak! Ungár Péternek is az a feladata, hogy párton belüla fidesz érdekeit képviselje! Mit is lehet Schmitt Mariska fiától várni!?
Kirúgták Bolgár Györgyöt a 168 órától
Na már itt is betette a szőrös ronda mancsát a kormány! Semmi kritika Orbán vezette kupira! A főnök nem ismeri és visel el a kritikát! Szánalmas! Az okos ember meghallgatja és elgondolkodik rajta, és ha az igaz változtat, na ez Orbánra nem jellemző! Ő egy igazi diktátor, remélem öt is utoléri a diktátorok végzete!
Sargentini-jelentés – Manfred Weber a spanyol ABC-nek: Orbán nem mutatott kompromisszumkészséget
Szomorú, hogy az EU még most sem ismeri föl Orbán kártékony tevékenységét, főleg a Néppárt! Orbán ahová beteszi a lábát ott fű nem nő! Egy kártékony személyiség, akit semmi más nem érdekel, csak a hatalma és a pénz! Minden másban csak kárt tesz!
Medián: félmillió szavazót veszített a Fidesz a választások óta
Mi van ébredezik a nép? Már éppen ideje, más normális országban már rég bíróság előtt állna ez a tolvaj banda! Most hallom, hogy a nemzet veje újabb 2 milliárdot vett fel, így már 1o milliárd a tartozása, szeretném tudni, hogy ezt miből is fizeti vissza!? Most éppen az elgründolt Tirai kastélyra kell sajátlagoson álló Ráhelkáéknak! Tolvaj az egész család!
Szijjártó: ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki
Ez a zselés hajú senki senki, aki állítólag a külügyekért felel M.o. nincs tisztában, azzal, hogy amit a magyar konzul csinál az Ukrajnában törvény ellenes, ugyan is ott a törvény tiltja a kettős állampolgárságot! Petike! ezt illene tudni, másik országban törvényellenes dolgokat végez a magyar konzul! Jogos a kitiltása! Fordított esetben ti mit is csinálnátok?!
Gyönyörű volt esküvőjén Orbán Viktor lánya
Már akinek gyönyörű, nekem még csak nem is szép. Kinek a pap kinek a papné!
Bekérette Spanyolország budapesti nagykövetét a külügy a spanyol külügyminiszter kritikája miatt
Hiába Orbán nem bírja a kritikát! Persze ez nem okos emberre vall! Igaz én róla sosem állítottam,egy magát Istennek képzelő senki!
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
Erre van pénz! Oktatás egészségügy, deviza károsultak megsegítésére nincs! Orbán úgy kezeli az állam kasszát mint ha a saját pénze lenne! Gátlástalan korrupt kis stílű hazudozó!
A Médianéző igazgatója szerint "Gyurcsány Ferenc és az őszödi beszéd tette tönkre az MSZP-t"
Nagy tévedés, az MSZP saját maga tette tönkre, amikor egyes vezető funkcionáriusai kiszivárogtatták azt! Egyes MSZP vezetőkben a féltékenység nagyobb volt, mi t a pártjuk érdeke!Jó pár megélhetési politikusnak nem tetszett Gyurcsány,á Lásd Katikát kinek nagy része lehet ebben, most a fidesz háza táján virít nem kevés pénzért!