evacica

Így kerüli ki Mészáros Lőrinc a rossz utat – helikopterrel jár bélmegyeri vadászkastélyába
Na így viselkedik Orbán barátja, egy felkapaszkodott senki, aki intelligencia hiányban szenved! Madarat tolláról!
Fidesz: Soros brüsszeli emberei csütörtökön újra Magyarországra támadnak
Hiába a hülyeség határtalan, s ez főleg igaz erre a kormányra! Rájuk a korlátoltság tört.
Karácsonyfadísz lett a pécsi államtitkárból
Hát a s-... nyalás úgy látszik határtalan a fidesznél! Meddig süllyedhet még ez az ország?!
Soros: tragédia Magyarországnak a jelenlegi kormánya viselkedése
Sajnos Sorosnak igaza van, és a kis ujja is többet ér, mint 100 ORBÁN, aki csak kárt okoz az országnak és szét lopják a közös vagyont!
Dobrev Klára nyilvánosságra akarja hozni a kihallgatását
@eszegfu: A két nő között a különbség, mint Makó és Jeruzsálem!!!
Új pozícióba kerülhet Szijjártó, Matolcsy, Rogán és Varga is
Ha ez a banda marad, akkor M.o.lehúzhatja a redőnyt! Ez a banda csak a nyomort hozhatja az országra meg a lecsúszást! EU pénz nélkül ez az ország nem működne, teljesítmény 0, pláne ezekkel a szélhámosokkal!
Az állam annak adhatja majd az üres lakásokat, akinek akarja?
Semmi gond, idáig is ezt csinálta ez a díszes banda, de most törvényben is megerősítik! Szabad a vásár eladó egész Magyarország, de csak fideszes talpnyalóknak!Ettől a Áhítatos Manó Semjéntől meg hánynom kell!
Gyurcsány továbbra is a legnépszerűtlenebb politikus, Molnár Gyula is bent van már az ötben
Én meg úgy gondolom, hogy Orbánt még többen utálják, csak ezt nem merik megírni! Orbánnál kártékonyabb demagóg politikus nincs szerintem az egész EU ban!De nagyobb lenyúló sem! Szerencséje, hogy 48 óta állítólag nem fog az átok, de én azért kicsit reménykedem! Ez vonatkozik az egész bandájára is!
Pert fontolgat Varnus Xavér az őt ért zaklatási vádak miatt – ha nyer, nagy kártérítést kaphat
Hánynom kell a sok ízléstelen és közönséges befirkálástól! Ezeket az emberszerű lényeket minősíti megszólalásuk.Elindult a bosszú vádaskodás, és egymás lejáratása! Miért nem akkor tettek feljelentést, ha igazak a vádak! Helyes, ha Xavér perel, ha a vádak alaptalanok, és büntessék meg a rágalmazót is!
Itt a lista: ezeknek a személyeknek jár a 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány
Viktor! Nem vagyok meghatódva! Ezt a pénzt nem te adod, ha nem a közösből van, melyből ti jóval nagyobbat hasítotok! Voks pénzek szántad, de én meg a tisztességes nyuger nem eladó!
Alig pihen, kevés ideje jut a családjára – napi 20 órákat dolgozik Ákos
Na most rögtön sírva fakadok! Nyugodtan pihenhetsz és nem fogsz hiányozni senkinek, legfeljebb a főnök sej hajának!
Titkos svájci utak, méregdrága riói repjegy – 90 millióért repült Orbán ebben a ciklusban
Na még is mi is vitte Svájcba Orbánt? főleg titokba, mi is van azokkal titkos bankszámlákkal? Nem zörög a haraszt, ha nem fúja a szél! A baj csak ott van, hogy a mi pénzünket herdálja ez az ember, aki az ország miniszterelnöke, sajnos! Szerénység és jó ízlés ismeretlen fogalom nála, de remélem eljön az az ídő amikor mind ezért felelnie kell!
"Hallo, itt Szijjártó Péter beszél, Soros Györgyről szeretnék beszélni!"
Na csak a jól neveltségem tart vissza attól, hogy mit gondolok erről a zselés hajú ficsúrról, jobban jártunk volna,ha a kedves szülök moziba mentek volna, vagy sámlit csinált volna a kedves papa Petike helyett! Egy gerinctelen senki, aki ugyan úgy lopja a közpénzt mint a t,főnöke! Ezt a hülye Sorsozásra és nemzeti hazugságra fordított pénzt talán az oktatásra, egészségügyre, éhező gyerekekre, vagy a devizahitelesek megsegítésére is lehetett volna költeni.
Államtitkár: azért fogyott el a hospice ház pénze, mert rosszul gazdálkodtak
Ez az ember ha egyáltalán annak lehet nevezni egy senkiházi! Bezzeg a foci ügyben nem ilyen spórolósak, s ilyen vezetik ezt az országot! Kívánom, hogy részesüljön ö is az általuk nyújtott ragyogó egészségügyben, úgy mint mi! Velejéig romlott banda!
Sokan nagyot csalódtak a nyugdíj-kifizetések miatt
Én nem csalódóm, mert ennek a bandának nem hiszek!Most is csak hülyítik a nyugdíjasokat a 2018 választások voksáért, elhúzzák a mézesmadzagot az orruk előtt!
Origo: Gyurcsány Ferenc feleségét is kihallgatják a Czeglédy-ügyben
@F_Viktor: Én sem, de Orbán szemébe nagy szálka a Gyurcsány család! Dobrevnek meg több esze van, mint ennek az egész szemét bandának!Arról nem is beszélve, hogy mindenki magából indul ki így Orbán is, ha ő nem tisztességes, akkor más se az.
A Nézőpont Intézet szerint majd 4 millió magyar akarja Orbánt miniszterelnöknek
Nem hiszem, hogy ennyi eszement lenne Magyarországon! Persze a Nézőpont elég pénzt kap Viktortól, hogy szépeket és kedveseket mondjon róluk!
Kiegészített nyugdíjak: a számlákra ma megérkezik a pénz, november 15-ig kiviszi a postás
Viktor gyűjti a voksokat a nyugdíjasoknál!Adnak egy kis alamizsnát a közösből, s várják, hogy a lökött nyuger hálából szavazzon rájuk 2018 ba is, hogy folytathassák a lopást!Ez folyik már 8 éve, és ez a balga nép meg tűri!!
Sírógörcsöt kapott Győzike lánya, amikor ki kellett nyitnia a széfét a NAV-nak
Csak azt tudnám, hogy Evelinkének honnét volt ez a kis vagyonkája? Mert, hogy életében még nem dolgozott az biztos! De a nagymamit se tudom, hogy mit is csinált, hogy több száz milliót tudott összespórolni nekem a férjem vezető mérnők és feltaláló volt, de még 10,15 milliót se tudott összehozni!
Orbán: "Magyarország a saját lábára állt"
Gondolom úgy mint a kislánya Ráhel, az is a saját lábán áll némi apai besegítéssel! Ja és a mi pénzünk rovására! Mondhatnám azt is, hogy bolond lyukból bolond szél fúj, a mi kárunkra!
Na vajon melyik ellenzéki párt nem tüntet együtt a többivel november 19-én?
Ez a Momentumos fiú is csak a saját kis pecsenyéjét sütögeti! A régi Orbánra hajaz a lelkem, és látjuk hogy mi lett belőle is! Ha neki az Orbán leváltása és az ország érdeke állna szem előtt akkor az ördöggel is összefogna! De nem csak pufogtatja a panel szlogeneket, hogy minden sz...ami eddig történt, de majd ők , majd megmondják a tutit, meg az igazit!Szegény M.o.
Matolcsy indokolt: ezért vett 23 millióért szőnyegeket az MNB
Ez a pasas már rég megérett arra, hogy zárt intézetbe dugják, s ne az MNB igazgassa! Kösz Orbán ezt is neked köszönhetjük, remélem fizetni fogsz majd ezért is!
Medgyessy Péter szerint csak Szél Bernadett küzdhet meg majd Orbánnal
@kiscsillag66: Sajnos ő is azok közül való akik úgy gondolják, hogy a bölcsek köve az ő kezükben van. Nem tetszik,mert ő is pártjával a saját maga és pártja érdekét helyezi előtérbe az országé előtt, s egy jó vezetőnek kompromisszum képesnek kell lennie!
Deutsch Tamás verssel emlékezett meg Brezsnyev haláláról
Tomika! Jobb ha hallgatsz,mert csak hülyeség jön ki a szádon, tudom, hogy erről nem tehetsz, hisz ez lényeged!