evacica

Nacsa Lőrinc szerint a bevándorláspártiak "el akarják hallgattatni a magyar emberek hangját" – videó
@kereső: A KDP se nem keresztény, se nem demokrata, se nem párt, csak megélhetési politikusok csoportja! Ez a Nacsa egy újabb nyula cilinderből, aki osztani akarja az észt? Az én és barátaim nevében ne nyilatkozzon!
Fapados járaton, testőrök nélkül utazott Orbán Viktor
Hiába jón az Önkormányzati választás! De hogy nem volt testőr körülötte azt nem hiszem! Orbán gyáva és fél a népközé menni testőrség nélkül! Biztos hogy piaárfogás, játsszuk most el a népgyermeke mesét! Cumizza meg aki akarja!
Dunai Mónika szerint Gyurcsányék megint "a magyar családok ellen" szavaztak – videó
Mónika! Nálad tényleg elgurult a gyógyszer! Gyurcsány fóbiád az persze maradt, mert Orbán ezt díjazza!Ha valaki a az az Orbán kormány megannyi család ellenes intézkedésével! Itt vannak mindjárt a kilakoltatások, ami miatt családokat szakítanak szét, és egyéb intézkedéseikkel is csak a jómódúakat segítik! Egyébként ki vagy te?Egy Orbán udvaronc aki jó pénzért hazudozik össze vissza!
Varga: nőnek a bérek, csökkennek az adók
Meg nőnek az árak, egyre drágább a megélhetés, de ez vajmi keveset érdekli a fidesz kormányt élen Orbánnal! Eleget összegründolnak nekik semmi sem drága! A nyugdíjakat is van képük 2,8% emelni, egy kiló kelkáposzta 48o,. a krumpli kilója 300 Ft körül jár a kenyér, a húsára is mászik szépen fel 1400,.Ft alatt már nincs disznóhús! Soroljam zöldbab kilóját 800,-Ft alatt nem lehetett venni! Gratulálok a fidesznek, meg szavazóinak ezt kapjuk tőlük, hogy verné meg az Isten midőjüket!
Ezt reggelizte ma Orbán Viktor – fotó
Hát ez fene nagy hír, hogy mit eszik a "szeretett "vezér, az persze más kérdés, hogy normális embert ez nem érdekli!
Orbán Viktor az ebédjéről is posztolt – fotó
És ki a fenét érdekel?! Már úgy látszik a maga mutogatás is fontos lett! Kell közölni az alattvalókkal, hogy mit csinál a "szeretett" vezér!
Áder aláírta az MTA-törvényt
Áder elárulta a magyar tudományt! Nem tudom hogy tud reggelente a tükörbe nézni, úgy, hogy nem köpi szemen magát! Ő is egy hazaáruló aki pénzért felad mindent!Szégyellheti magát! Ennek az országnak a lezüllesztéséhez adja a nevét!
Hollik szerint példátlan az, ami ma az Európai Parlamentben történt
Az nem volt példátlan amikor Orbán ellenzékben azt kérte az EUtól, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak?!!! Miért is szavaznák meg ezt a tolvaj korrupt bandát?! Hollik is a talpnyaló, pénzért mindent!
Nem támogatják a fideszes jelölteket a szociáldemokraták sem az EP-ben
Nagyon helyes! A fidesz idehaza felszámolta a demokráciát a jogbiztonságot, teljesen korrupt a kormány, lopnak csalnak hazudnak, az ilyeneket tisztességes ember nem szavaz meg! Én még emlékszem arra, mikor Orbán az EU tól,azt kérte mikor ellenzékben volt, hogy Magyarországnak ne adjanak pénzt! Ez nagyibb bűn mint az, hogy a talpnyalóit nem szavazta meg az ellenzék és felvilágosítsa az újakat, hogy valójába milyen a fidesz és Orbán talpnyalói! Ilyenkor persze vinnyognak!
Kurz: von der Leyen jó jelölt, de a jelölés hajmeresztő volt
@pécsi: Na te is egy fidesz patkány vagy a különbség csak az, hogy a patkány nagyon intelligens!
Deutsch: "teljesen példátlan az, amit a magyarországi ellenzék művel" – videó
Na már megint megszólalt a fidesz sperma bankja! Tudjuk Tompika soha nem az eszéről volt híres, most is mond sok hülyeséget de ez tőle nem szokatlan
Rogán: olyan vezetőre van szüksége az Európai Bizottságnak, aki tiszteli a közép-európai országokat
Antilop, már megint hülyeségeket beszél! nem is kell ráfigyelni! Bolond lyukból bolond szél fúj! Talán Neki és bandájának kéne először tisztelni a magyar népet!
Olyan helyre hívták Orbánt, ahova évek óta nem
Két lökött egy pár! Trump se teljesen normális, olyan mint egy rossz kanárimadár! Normális elnök nem akar Orbánnal találkozni! Minden tisztességes politikus kerüli mint a leprást!
A DK mégis csatlakozik a szegedi összefogáshoz
@Eriksson: @Eriksson: Na Neked is Gyurcsány fóbiád van! Te is beveszel mindent az Orbáni propagandából, fél Gyurcsánytól a "nagy" vezér ennyi!
A DK mégis csatlakozik a szegedi összefogáshoz
@namihami: Nem az eszük jött meg,ha nem felülemelkedtek a sérelmeiken! Botka nem volt korrekt Gyurcsánnyal, még a képét is kisatíroztatta anno a kiadott albumba és rendesen ekézte!
Gyurcsányék szerint propaganda-ösztöndíjat fizetne a kormány az egyetemistáknak
Orbán már megint fosztogatja a közpénzt! Ennek az embernek minden ráfér a képére! Szerintem ez közönséges lopás az adófizetők pénzéből! Meddig tűri ezt a bandát ez az idióta magyar nép?!
Ifjabb Lomnici Zoltán szerint érthetetlen, hogy miért vitatják a magyar demokráciát az Európai Parlamentben
Igen érdekes ifj.Lomnici érthetetlensége a Magyarországi demokráciával kapcsolatban! Lomnici jogász s illene tudnia, hogy mi is a demokrácia.Persze az is igaz, hogy Lomnicinak kiskorában elferdült a gerince és sajnos azóta sem egyenesedet ki!Pénzért a lelkét is eladjam a haza nem számít! De ők beszélnek hazaszeretetről, és címkézik a velük nem azonosulókat idegen szívűeknek! Egy velejéig romlott banda!
Erre készül Szanyi Tibor, miután az MSZP felfüggesztette párttagságát
Így vágja haza az MSZP saját magát, belülről! 2006 óta ezt csinálják, a belső acsarkodás a pocizó harc, ezt unta meg Gyurcsány, igazából erről szólt az Öszödi beszéd! Őt is párton belül árulták el, mert egyeseknek sértette az érdekeit! Lásd Szili Katika, Szekere, és persze Szanyi kapitány is nagy ellenség volt! Tálcán kínálták fel a pártot és Gyurcsányt a fidesznek! Itt az eredmény, élvezhetjük Orbán diktatúráját , hazugságait és törvényesetet korrupcióját!
Orbán Viktor: "sokat elárul, hogy egy hétgyermekes családanya a jelölt"
Nem tudom, hohó egy politikus minősítésénél mit számít, hogy hány gyereke van! Orbánnál sem jelent semmit az öt! Már megit valami fene nagyot mondott, aminek semmi értelme nincs!
Harminc óra alatt négy gyilkosság történt Pest megyében
És ezek nem migránsok, ha nem magyarok voltak!!! Orbán most mivel hülyíti a népet?! Mindenki bolond aki hisz Orbán hazugságaiban és nép butításában! Meddig tűrjük?!
Közvéleménykutatás: Karácsony hajszállal vezet Tarlós előtt
Remélem, hogy a Bp nek lesz annyi esze, hogy elzavarják Orbán kutyusát a pokolba! Sokat nem csinált Tarlos Budapestért, fő tevékenysége az utcanevek átkeresztelése volt, a Városliget feláldozása, a XIII kerületben azt a borzaszt ronda úszó aréna megépítéséhez való asszisztálás Orbán barátjának és sorolhatnám a koszos utcák a kátyúk és Bp elsorvasztása!
Dobrev Klára fontos posztot kaphat az EP-ben
Szorítunk Neked Klára Te legalább tényleg a mi érdekünkben fogsz dolgozni, nem úgy mint a fidesz talpnyaló udvaroncai!
Kovács Zoltán elmondta, kik lennének alkalmasak az EU vezető pozícióira
Rumcárt megmondja, hogy a gazdi kit szeretne, de ki a fenét érdekel az EU ban a saját magát leamortizáló Orbán véleménye és óhaja!Viktor az EUban számodra elment a hajó, minek sajnos mi isszuk a levét!
Nacsa Lőrinc elmondta, miért szavaztak nemmel a megölt máltai újságíró ügyében
Ha a hülyeség fájni tudna ez a szerencsétlen üvöltözne!Mi van a szeretet vezér kiadta, hogy nem lehet megszavazni?!Meg már kellett egy kicsit Sorsozni, ne hogy valaki elfelejtse a fidesz egyik szlogenjét!Hát tényleg a Néppártnak csak púp a hátán a fidesz vezérükkel együtt!
13. havi fizetést kapnak a közmunkások: közvetlenül az önkormányzati választások előtt?
Gátlástalan mocskos kormány, alamizsnáért vásárolja a szavazatokat az elesett mélyszegénységben élőktől, ráadásul a mi pénzünkön! Régen legalább a saját pénzén és vagyonából fedezték a kortes hadjáratokat! Igaz Orbán és családja vagyona is a mi pénzük ellopott része! Remélem eljön az elszámolás ideje is a fák nem nőnek az égig, minden diktátor előbb utóbb elnyeri méltó büntetését!
Így reagált a Fidesz Alex Soros tegnapi beszédére – videó
Hogy a fidesz, hogy reagál Soros fiának beszédére, az teljesen mindegy! A fidesz volt aki legtöbbet profitált a soros pénzekből, élen Orbánnal! A kutya sem harap annak a kezébe aki enni ad neki! Ez az egész banda egy gátlástalan gerinctelen korrupt senkikből álló gyülekezet!!!
Így tüntetné el a Fidesz Handó Tündét
Pont oda való! Ez az Alkotmány Bíróság a talpnyalók gyülekezete, Orbán kiszolgálói, gerincüket vesztett bírok gyülekezete! Szégyellhetik magukat, eladták a lelküket és a hazájukat egy tál lencséért!!!
Mérlegek tavalyról: Nagy Feróék tocsognak a sok pénzben
Hiába Orbán fizeti a talpnyalóit a mi pénzünkön, az mindegy,hogy a művészetük mennyit ér! Kihagyták Pataky Attilát Lévai Anikó kedvencét! Így mennek náluk a dolgok Orbanisztánban a talpnyalók és a megalkuvók országa lettünk! Na erre legyél büszke magyar!!!