evacica

Semjén Zsolt üzent azoknak is, akik nem tartják magukat hívő embernek
Képmutató megélhetési politikus, Isten tanításától mint Makó Jeruzsálemtől! Álszent hazug alak!
"Orbán munkahelyeket ad, minden nap csinál valamit!" – így látja a magyar valóságot a közmédiából tájékozódó bácsi
Világos! Lop csal hazudik mindenkivel összevész a fene nagy nemzeti szabadságharcában! Támogatja a lopásban a nemzet gázszerelőjét,nemzet vejét aki a saját lábán áll a nemzet lányával támogatja a nemzeti haverokat és sz...ik a népre! Nagy teljesítmény! És ez a balfácán nép el is hiszi, ah helyet hogy gondolkodna! Többet gondoltam a magyar népről! Tévedtem!
Gulyás Gergely a Strache-ügyről: "kizárt dolog, hogy hasonló felvétel egy magyar kormánytagról elkészüljön" – videó
Öcsi! Addig jár a korsó a kútra míg el nem törik! Különösen akkor mikor ilyen fene mód magabiztosak vagytok! ok disznóság van a szekrénybe, s nincs olyan titok ami egyszer ne derülne ki!
"Butaság, felelőtlenség és hiba volt" – Lemondott a botrányba keveredett osztrák alkancellár
Késő bánat eb gondolat! Kibújt a szög a zsákból!Ja igen és Ausztriában demokrácia és jogállam működik!!!
Törölte a Facebook Toroczkai odalát – videó
Nagyon HELYES ILYEN RASSZISTA NÁCI IDEOLÓGIÁT TERJESZTŐKNEK NINCS HELYE A FACEBOOKON!
Trumpot valószínüleg újra megválasztják
Hát én az amerikai átlag polgárról idáig sem tartottam sokat, de ha ezt a pojácát újra választják akkor még ennyit sem! Ez egy magamutogató senki, aki nem jó irányba viszi Amerikát, sajnos így a világot sem! Egy szerencse, hogy Amerikában azért léteznek a fékek és az ellen fékek!
Orbán ajtót mutatott a néppárti bölcsek tanácsának
Nagy bunkóság, de Orbán nem tud más adni csak mi lényege! A stílus maga az ember!
Megmenekült a kilakoltatás előtt álló, kilencgyermekes zsámboki család – ennyi pénz gyűlt össze
És mit is tett a családbarát kormány, és ez a szociálisan érzékeny Orbán?! Sok szerencsét kívánt, de a zsebét nem nyitotta ki és nem is próbált segíteni! Na így szüljetek sok gyereket magyar anyák, mert ha bajba kerültök ez a drága miniszterelnök tojik rátok kormányával együtt!
Orbán Magyarországról: "az elmúlt száz évben aligha voltunk mi ilyen jó bőrben"
Hát az igaz Te és családod, na meg haverjaid tényleg jobb bőrben vannak a mi pénzünkön, de az ország többsége nyomorog a Te jóvoltodból! És még egy Te és bandán nem egyenlő az országgal, amit folyton hajtogatsz! Hála Istennek!
Trump: "a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik" – videón az Orbán-Trump sajtótájékoztató
Egyik kutya másik eb! Igazán az lenne jó, ha mindegyik eltűnne a politikából! Beteg emberek egyik ezét másik azért, de egy biztos ártanak az emberek megbékélésének és csak a sz,,,,,,t kavarják!
Századvég: Orbán és Trump találkozója azt jelzi, a magyar miniszterelnök meghatározó vezető Európában
Mit is írhatna a Századvég amit Orbán a mi pénzünkön rendessen töm!? Egyébként Trump és Orbán sokban tényleg hasonlok, mindegyik egy baj keverő, de sajnos Trump veszélyesebb mert egy nagyhatalom vezetője! Idáig is sok bajt csinált a világnak, remélem az amerikaiak észhez térnek és másodszorra nem választják meg ezt a magamutogató pojácát!
Bojkottálta a Fidesz a parlamenti ülést a lakhatásról – fotó
@Nessy: Ezek a fideszes képviselőknek gyakrabban kéne forgatni a bibliát és tanulmányozni a 10 parancsolatot!
Orbán: üzenetet kell küldeni Brüsszelbe, hogy a magyarok változást akarnak
És ki nem tesz arra, hogy Orbán mit üzen?! Csak a sz... keveri, és bajba sodorja az országot! Nála kártékonyabb vezető rég volt, ha egyáltalán volt Magyarországon! Minden önkontroll amivel egy ember rendelkezik nála 0!
Dobrev Klára: "a minimálnyugdíjnak a minimálbér mintegy 70 százalékát kell elérnie"
@durbincs: Ütődött! Csak ennyit tudsz mondani? Ha neked ennyi eszed lenne üvöltenél a boldogságtól!
Fidesz: Brüsszel a babaváró támogatást támadja, de a migránskártyát osztogatja – videó
Na ha nem lesz pénz rá lesz kire fogni! Hát az EU nem engedte!Hazug mocskos banda! betegek, ha nem hazudhatnak! Náluk még mindig van lejjebb! A baj csak az, hogy vannak akik el is hiszik ezt a sok mocskos hazugságot!
Bakondi: "az európai lakosoknak szimpatikus Orbán Viktor politikája"
@RonaGyuri: A Fagylaltozás magas iskoláját gyakorolja ez a gerinc ferdült senki! A nyelve maradt, csak a fenekek változtak, pláne ha az kifizető!
Orbán: „Nos, hát ez is megvolt” – videó
Na végre megnyugodhat, meghívták a Fehér házba! Na de ki is? Egy maga dicsfényétől elvakult pojáca! Komoly elnök nem állt vele szóba!
Orbán családjához folyt a közpénz Mészáro Lőrinczen keresztül – videó
Én azt hittem, hogy mikor a Parlamentben azt mondta, hogy ő nem egy módos ember, akkor rászakad a kupola! Mellesleg a kupoláért kár lett volna! Sajnálom, hogy mikor az egész családja és kedves gázszerelő haverja mind milliárdos, akkor,ő ilyen szegény! Kedvenc saját lábon álló lányának férje már 33 évesen 34 milliárd boldog tulajdonosa a mi pénzünkből! Lőrinc testvér vagyonának meg nagy része tudjuk jól, hogy kié!
Orbán elmondta, kire kell szavazniuk a romániai magyaroknak
Elment Orbán , hogy fizessen az erdélyi magyar azért a sok pénzért és támogatásért amit az anyaország adófizetőinek pénzéből adott nekik! Minden határon túli magyar áruló aki szavaz bár melyik oldalra, mert a mi bőrünkre játszanak!
Virággal és puszikkal köszöntött egy erdélyi családot Orbán Viktor
@Pálinkafőző Rézüst: Pénzért vett magyarok, akik meggyalázzák a saját fajtájukat!
Kijött egy friss lista a leggazdagabb magyarokról
Gratulálok a nemzet vejének és lányának akik a saját lábukon állnak! Kiváncsi9 lennék, hogy ez a nagyképű pökhendi senkiházi Tiborcz és kedves neje akkor is ilyen szép vagyont tudott volna összegründolni, ha nem Orbán a k.apuka? Példa hogy a közpénz, hogy alakul át az Orbán család magán vagyonává! Ott van még a kedves papa, testvér na és a nemzet gázszerelő strómanja Lőrinc testvér! Birka ez a nép, hogy még mindig tűri ezt a pofátlan lopást!
A néppárti Orbán szerint a Néppárt csúcsjelöltje, Max Weber alkalmatlan – a populisták felé sodródik a Fidesz
@kereső: Ö mindig olyan vallású amilyet az adott érdeke megkíván! A kereszténységhez meg semmi köze, ugyan úgy mint a KDNP nek mert a keresztényi szeretet a megbocsájtás és a szegények és az elesettek támogatása ismeretlen fogalom náluk! Képmutató pénzéhes banda!
A néppárti Orbán szerint a Néppárt csúcsjelöltje, Max Weber alkalmatlan – a populisták felé sodródik a Fidesz
Hát igen erre a posztra csak egy ember alkalmas és az pedig ő! Ez az ember már az önkontrollját is elvesztette, képtelen tudomásul venni, hogy hol a helye!
Hollik szerint "az európai elit érvelés helyett megbélyegzi és lenézi" Magyarországot
Öcsi! Nem Magyarországot, csak benneteket! Aljas hazug korrupt jellemtelen banda a fidesz és az egész vezetése! Szóval csak rólatok van szó és nem a népről azaz az országról!
Megérkezett Weber válasza is Orbán nyilatkozatára
Sajnos Webernek igaza van! A baj csak az, hogy Orbán a mi bőrünkre játszik! Eltűnhetne már végre a politikai süllyesztőbe ez a gátlástalan saját zsebére dolgozó banda!
A Nézőpont Intézet szerint nőtt a Fidesz-KDNP népszerűsége
Megrendelés teljesítve!A lopásban meg a hazudozásban és az emberek félrevezetésében viszont tényleg vezet!