evacica

A Fidesz megint a "Soros-hálózattól" retteg
Ezt a sok hülyeséget amit a fidesz Orbánnal az élen össze tud hozni, az már tényleg művészet, még ha aljas is! Sajnos sok honfitársunk vevő erre a populista marhaságra, s ezért tart itt ez a szerencsétlen ország! Még mindéig nem unják ezt a sorsozást, ami persze hazugság de sokan beveszik ezt a nép hülyítést!
Megállapodtak az ENSZ migrációs terveiről, Magyarország feláll az asztaltól
Na zselés hajú megint sikeresen produkálta magát M.O. kárára!Ez a szerencsétlen olyan a diplomáciában mint elefánt a porcelán boltban!
Repkednek a „nem közpénz” százmilliárdok a Matolcsy-alapítványoknál
@volvós: @volvós: Már csak látnám! Aljas tolvaj az egész banda!Fejétől bűzlik a hal!Remélem utoléri öket az igazságszolgáltatás és oda kerülnek ahová valók a szemétdombra!
Ömlött belőle a vér, de senki sem segített – a nyílt utcán halt meg Budapesten egy beteg fiatalember
Ide juttatta a fidesz és Orbán állandó gyűlöletet szító kampányai a magyar népet! Szégyen ez a közömbösség gyülölet ami eben az országban van! Kösz Orbán!
Fidesz: az országgyűlés tisztségviselőinek tiszteletdíja az általuk vállalt munkával arányosan alakul
Gátlástalan mocskos korrupt kormány, akik minden aljasságra képesek, de főleg a zsebeik tömésére, a nép butítására és kiszipolyozására!
Az ügyészség egyelőre nem indít nyomozást az Elios-ügyben
@emerencia: Még ez a birka népmagára nem talál és elzavarja ezt a velejéig romlott kormányt vezérével együtt!
Kormánypártok: továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben
Ezeknél aljasabb és gátlástalanabb bandát keresve se találunk Európában!Remélem őket is utoléri az igazság és fizetni fognak bűneikért!
Orbán Merkelnél: Magyarország óriási terhet vesz le Németország válláról
@Peller Anikó: Bizony bizony, ide csak az jőn akinek jó vastag a pénztárcája és megveszi a haverok kötvényét, amit majd mi fizetünk vissza! Ezek viszont ellenőrizetlenül jöhetnek, igaz Toncsi? Jól kitaláltad a pénzszerzés ilyen formáját, amibek dagaszthatjátok a zsebeteket és itt nem fontos a biztonság!
Meghátrált az önkormányzat: nem lesz esőadó
Hát tényleg igaz a hülyeség határtalan!Fejétől bűzlik a hal! Javaslom egyébként ennek az agyament Önkormányzatnak továbbá füstadó, a levegőadó, a létezésadó bevezetését is!!!
Már a külügyminisztert is a TEK védi
Mi van zselés hajú is ennyire fél már, vagy csak a fontosságát akarja hangsúlyozni? Olyan ő a diplomáciában mint elefánt a porcelán boltban!
Mindenét eladja Simicska Lajos – a vevő régi üzlettársa
Na akkor ez is a nemzet gázszerelő és barátja vagyonát fogja gyarapítani! Nyergest családi szálak füzik Lévai Anikó testvérén keresztül az Orbán klánhoz! Hogy fulladnának bele a sok lopott pénzbe!
Pártos Csilla üzent Pécsi Ildikónak
Gusztustalan amit Pártos művel! Világos, hogy azért is hagyta hátra a fiát, hogy evvel is húzza az időt és bosszantsa Pécsit!
Kiutasította az unokáját is a lakásából Pécsi Ildikó
Utálom azokat az embereket akik, más tulajdonára tartanak igényt, olyan dolgokra amiért nem ők dolgoztak meg! Pártos azért mert feleség volt nem illeti meg az a vagyon tárgy amiért aranyosék dolgoztak meg! Arról nem is beszélve, ahogy volt anyósával viselkedett és az unokát is ellene fordította.Ronda dolog mikor a gyereket eszközként használja fel egy szülő!
Igaz ez? Megint azt mérték, hogy óriási támogatottsága van a Fidesznek
Csodálkoztam volna, ha nem ilyen eredményt hoz ki! Azért a pénzért amit Orbántól kap, persze a mi pénzünkből!
Orbán: Azért bántanak, mert sikeresek vagyunk
Orbánnak tudathasadása van, nem a magyar népet bántják, ha nem az általa vezetett korlátolt, tolvaj korrupt kormányt! Micsoda különbség! Ideje lenne már Grazba látogatni!!!
Egyre inkább a mélypontjához ér a forint árfolyama az euróval szemben
Köszönjük ennek a drága jó kormánynak és miniszterelnökének ezt a sikeres gazdaságpolitikát, hogy ide juttatja Ft.! Igaz jól jön ez nekik és haverjaink, több kerül majd a zsebükbe, az ország meg le van sz...!
Orbán Viktor: azt szeretnénk, hogy helyreállítsuk a demokráciát Európában
Na ehhez aztán pofa kell! Orbán szájából ezt hallani, több mint nevetséges! Hiába ennek az embernek minden ráfér a képére! Ő aki folyamatosan építi le az országban a demokráciát mer ilyet kijelenteni, tényleg felháborító! Bár Mo. lenne olyan demokrácia mint Európában!
"Nemzeti vértanúk" jöhetnek Nagy Imre helyére
Orbánnak csak addig volt érdekes Nagy Imre, míg hasznot húzott belőle! Orbán az a politikus aki mindig úgy változtatja a mondandóját, ahogy azt pillanatnyi érdeke megkívánja! Köpönyegforgató jellemtelen ember. Ez kell a magyar népnek, lehet tapsikolni neki! NEKEM A GYOMROM FOROG TŐLE!
Megállíthatatlanul esik a forint
Kusza szemű azért tartja a Ft ennyire lent, hogy többet tudjanak lopni az alapítványaikba, s azon keresztül tömhessék feneketlen zsebeiket! Na és az ország? az le van sz..., kit érdekel! Első a zsebünk, meg a haveroké, a többire teszünk, ez a fidesz politikája, meg kis gömböcé!
Orbán ma reggel másodszor gratulált Erdogannak
Hiába a hasonló a hasonlónak örül! Madarat tolláról embert barátjáról! Egyforma diktátor mind a kettő, de remélem, hogy jön még kutyára dér!
Rogán: ne Brüsszel döntsön a menekültekről
Antilop már megint megszólalt. Bizony majd ők döntenek, hogy csak azok jöjjenek akik a letelepedési kötvényt vásárolják, mert abból jut pénz neki és a haveroknak, na meg az ukránokat akik szavazatokat hoznak a fidesznek, s az se baj ha azok terroristák!
Handó Tünde szerint nem fenyegeti semmi a bírók függetlenségét
@advocat: Miért maradna távol? Lévai Anikó barátnője, hozzátartozik az Orbán klánhoz! Ő 9s csak kiszolgálója és haszonélvezője az Orbáni diktatúrának!
Németh Szilárd bejelentette a magyar fegyverkezési programot
Hát aki erre az emberre ránéz, látja a totális szellemi csődöt a fidesznél!Persze vele minden hülyeséget el tud mondatni Orbán, mert ettől az agyamenttől semmi értelmes dolgot nem vár senki!
A Fidesz szerint Gyurcsányék a magyarok pénzét is átadnák a Soros-hálózatnak
Na mi van? Megint előjött a Gyurcsány fóbia? Hiába a butaság ellen nincs orvosság!Persze elhiszem, hogy az nagy baj lenne számukra, ha az EU pénzeket nem tudnák ellopni!!!