evacica

Novák nekiment Webernek: "Nincs szükségünk arra, hogy demokrácialeckéket adjon nekünk"
Katika! Szép a gazdihoz való hűség, a baj csak az, hogy amit megfogalmaznak az EUban az mind igaz! Nagy baj, hogy ezt nem érzi a fidesz és a kormány! Hogy Mo mi szokás, hát az bizony elég szomorú! A hazudozás a nép meglopása kormány és holdudvarának saját zsebre dolgozása a korrupció és a jogállamiság sárba taposása! Ez a fidesz és kormánya!Fáj az igazság?!
Kemény üzenet érkezett Webertől Orbánnak
Orbán sajnos képtelen tudomásul venni, hogy nem ő irányítja Európát! Sajnos nincs tisztába saját lehetőségével, és Európában Ő annyit számít mint a tavalyi naptáron a légypiszok! Ilyen politizálással mit az övé, csak ellenségeket lehet szerezi és az országot tönkre tenni!Persze Orbánt semmi más nem érdekli csak a hatalma és a saját zsebének megtömése! Ennek érdekében neki semmi sem drága!
Folytatja a kormánypárt a sorosazást – és egy új szót ki kitaláltak rögvest
Új senki került a felszínre a KDMP megélhetési biznisz bandába a színre Nacsa személyében!Még ő beszél aki egy megélhetési politikus párttársaival együtt!
Orbán készen áll a miniszterelnök-jelöltségre, indítja az új nemzeti konzultációkat
Remélem, hogy 2022 elmegy a búsba. Ez az ember csak árt a nemzetnek! Mindenkivel harcol és összevész és ellopnak mindent amihez hozzáférnek! Elég volt belőle és a selepjéből!
Új, kormányzati bejelentés a nyugdíjakról
@Eladott Ország: Evvel a Shikarival nem érdemes vitázni, reménytelen. csak mondja a fidesz hülyeségeit, anélkül, hogy néha gondolkodna is!!!
Nem csak Mészáros Lőrinc, de már az öccse is okosabb, mint Zukerberg
Hát én ahogy elnézem ezt a "zseni" gázszerelőt, még egy tisztességes levél megírására is alkalmatlanak találom! Persze Orbánnak aláírni még tudhat, de, hogy mit ír alá a főnöknek azt nem hiszem, hogy tudja és fel is fogja!!!
Rétvári szerint emelték a nyugdíjakat
Felháborító ennek a kereszténynek hazudott farizeus hívőnek a locsogása! Ezek már álmokban is hazudnak! Lopják a nép pénzét amiből fene jól élnek, és be akarják adni nekünk, hogy milyen kegyesek velünk ezzel a sz,...2,85 emeléssel!Ezek mindent ellopnak amihez hozzáférnek, és még hülyének is néznek bennünket! Mocskos gátlástalan banda!
Ételt osztanak a Népligetben, a kezdés előtt másfél órával már jó kétszázan várakoztak a hidegben
Ez is bizonyítja, hogy milyen jól teljesít a kormány! Mert ugyebár nálunk nincsenek mélyszegénységben élők Orbánék szerint!
Ételt osztanak a Népligetben, a kezdés előtt másfél órával már jó kétszázan várakoztak a hidegben
@csipetke: Orbán neje viszont elvonult Erdélybe jótékonykodni, na persze nem a saját pénzéből, a miénkből!Ez az igazi nagylelkűség!
Gyurcsány Ferenc konyhatündér lett – videó
@Béla333: Nem kötelező nézni! Én pl Orbánt nem nézem, így is sok belőle!
Rogán Antal kezébe kerül a magyar filmipar
@CsipkeRózsa: Úgy mint Orbán! De leginkább a hazudozáshoz és a lopáshoz! Ez az igazi erkölcsös keresztény kormány!!!
Ismét Mészáros Lőrinc lett a leggazdagabb magyar
Szégyen és gyalázat! Ez az ember csak Magyarországon tudja ezt produkálni Orbán segítségével! Tudás és tehetség nincs mögötte!Ez az Orbáni Magyarország egyesek korlátlan lopása!!!
Váratlan fordulat: az LMP Tőkés Lászlót élteti
Tökés egy megélhetési politikus, szégyent hoz az egyházára, bár megjegyzem nem egyedül!Bort iszik vizet prédikál! Volt feleségével és családjával is szemét módon viselkedett! Semmilyen tiszteletet em érdemel!!!
Varga Judit szerint boszorkányüldözés zajlik az EU-ban Magyarország ellen
Már megint összetéveszti a kormányt az országgal! A kritika a kormányt éri, ami nem azonos az országgal, illetve a magyarokkal!
Ettől nem lesznek boldogok a nyugdíjasok: ennyi lesz a 2020-as nyugdíjemelés
Fő az, hogy maguknak rendesen emelgetik a bérüket!Mocskos kormány, mocskos vezető!!
Állami óriáshitel segíti Tiborczék luxushotel-építését
Egy normális országban a miniszterelnök már rég börtönbe ülne ennél kevesebbért is!Orbán és családja úgy viselkedik, mint ha az egész ország a tulajdonuk lenne! Ez a birka nép meg hagyja!Mindent ellopnak, vagy tönkre tesznek! Felháborító!
Orbán a parlamentben: "Meghallgattam az ön kérdését, és Süsü jutott eszembe" – videó
Orbán már megint kiállította magáról a bizonyítványt! Hiába nem tud mást adni csak mi lényege! A baj csak az, hogy jelenleg egy ilyen ember Magyarország miniszterelnöke! Ez sajnos minket is minősít egy kicsit!
Áder nyugdíjazza a korábbi főbírót
Én már azt szeretném, ha ezt a bandát nyugdíjaznák, de örökre!
A Liget-projektet a fővárosiak több mint kétharmada támogatja
A fidesznek soha nem estt nehezére hazudni! Abból élnek,meg a nép hülyítéséből!!
A Liget-projektet a fővárosiak több mint kétharmada támogatja
@Shikari: És ki nem tesz a te véleményedre!Különben töröld meg a szádat, nagyon barna!
A kirúgott Főtáv-igazgató a választások előtti napon ütött nyélbe egy kétmilliárdos üzletet
Nem kell félteni a fiukat, majd a keresztapa gondoskodik róluk, ha jók lesznek, telik a pénzünkből mindenre, csak ránk nem!
A kormánypárti rendezőnek nagyon tetszik a színházak államosítása
Vidnyánszki maradt volna Kárpátalján és ott osztogatná az észt! Abból él, nem rosszul, hogy behódol a fideszes bandának!
Elvenné a színházigazgatók kinevezési jogát a kormány a fővárostól?
Ebből is látszik Orbán nem bírja elviselni Bp elvesztését! Kisstílű piti ember, hajtja a bosszú vágy!
Közel százmilliós nyaralója van Kocsis Máté feleségének
Igen a fideszes vezető bandának hirtelen milliomos felmenői lettek!Én azét megnéznem az adó bevallásukat ezeknek a kedves szülőknek!! Pofátlanul hazudik mind! Ennek a Kocsis Máté gyereknek meg egyébként is fene tenyérbe mászó képe van!!!
Megszólalt lánya helyettes államtitkári kinevezéséről a 90-es évek popsztárja
Büszke apukának sok sütni valója nincs! Én biztos ebben a szituban lebeszéltem volna a gyerekemet erről a nemes posztról! Se felkészültsége, se gyakorlata, se megfelelő végzettsége nincs ez csak árt a gyereknek! Na de ez a lány is elindul az erkölcsi mocsár felé!!!
Nem fogad végtagtörötteket a Honvédkórház, miközben csúsznak a járdák
Így van minden rendben az egészségügyben az Orbán kormánynál!Bár nekik törne ki kezük lábuk, és ezekbe a kórházakba szállítanák ö-ket, egy bibliával a kezükbe és várhatnák a gyógyulást, mi meg addig legalább nyugodtan élhetnénk, mert addig se okolnának kárt!!!