hetöndöe

Bencsik András tagadná, de emlékeztetik a múltjára
Egy vödör takonyban több a gerinc,mint Bencsikben és Bayer haverjában.
Orbán: a keresztény kultúrát meg kell őrizni
Igazad van Viktor,ezért kell eltűnnöd a picsába...végleg.
Kenőpénzeket fogadott el Botka
"Kenőpénzeket fogadott el Botka" Mondta a lefizetett patkány,majd bátran belefingott a sötét éjszakába,a birkák bőszen tapsoltak.:DDDDD
Új abroncsokat kaptak a Tatabányai tűzoltók járművei
Továbbá felavatták a a Soros Györgyöt megállító, imeretlen tűzoltó szobrát is.:-)
Videóban riogat Göncz Árpáddal Harrach Péter fia Angyalföldön
Ez is csak egy takonyfejű patkány,aki nem akar dolgozni,ennek érdekében bármire képes.
Benézte a kormánysajtó: a vörös félhold nem a muszlim világ jelképe - Városi Kurír
A jobboldali seggnyaló média rabszolgái műveletlen tahókból állnak,mi sem bizonyítja jobban,mint ez a melléfogásuk.Ahelyett,hogy utánanéztek volna,izomból odanyomtak egy baromságot,mert az egyik patkány fejébenm kigyulladt a lámpa.DDDD
Rendszeresen kampányolnak kormánypárti politikusok iskolákban
@Rockxy: A "nemzet főterét" anno körbehuggyozták,sátrat vertek,bográcsoztak.Na vajon kik?A magukat rendkívül intelligensnek és nemzeti- polgárinak tartott jobboldali csürhe.
Lázár: Az Elios-ügy szivárogtatói a választásokat akarják befolyásolni
@kokopelli: A mi városunkban ugrásszerüen megnőtt a gyalogos gázolások száma Tiborcz áldásos tevékenysége óta.Pénteken is volt egy kettős gázolás zebrán.
Vona az EU-ból való kilépést és a Törökországgal való összefogást szorgalmazta törökországi előadásán – videó
Oszt Qrbánról hány ilyen videó került már elő,ahol meghazudtolta magát szinte heteken belül de volt,hogy naponta mást hazudott.Persze az cseppet nem zavarta az ostoba híveit,sőt meg is magyarázták,hogy a döglött ló csak alszik.DDDD
Újabb levelet kapnak a magyar háztartások Orbán Viktortól
Postaládából a bal kezembe,bal kezemből a jobb kezembe,jobb kezemből a kukába,persze a szelektívbe,a megfelelő helyre.DDD
Miseügyi magyarázkodás tollashátúaknak
A magyar nyelvbe a zsidó népnév az egyik feltételezés szerint a szláv nyelvek közvetítésével került (szerb-horvát židov, régi orosz zsidov). A magyar törzsek azonban már a honfoglalás előtt, Kazária területén megismerkedtek a zsidókkal, így sokkal valószínűbb, hogy a magyaron keresztül került az orosz és szerbhorvát nyelvekbe. Ezt támasztja alá az is, hogy a többi szláv nyelvben nem ilyen alakú ez a szó.

A zsidó név végső soron a héber Júda vagy Jehuda törzsnévre vezethető vissza (lásd: Júda). A népnév héber megfelelője jehudi, יהודי. Egyéb nyelveken szintén e szó különböző alakváltozataival jelölik a zsidó népet, például görög: judaiosz, Ιουδαιος, latin iudeus (azaz Iudaea tartománybeli), német Jude, angol Jew, francia juif, spanyol judío.

A zsidókat az ókorban hébereknek is nevezték, egyes nyelveken a mai napig a héber népnév alakváltozataival jelölik őket (például olasz ebreo, orosz еврей, jevrej, román evrei). A 19. századtól a 20. századi rendszerváltásig a magyarországi zsidók gyakran inkább az izraelita, mintsem a zsidó névvel jelölték önmagukat.
Orbán: "veszélyes dolgok vannak készülőben"
A "forró ősz" is elmaradt te elmebeteg vadbarom,pedig hordtátok a fát rendesen a tűzre.
A biztonság kedvéért Orbán levelet írt a magyar népnek a Stop Sorosról
A felcsúti kurva anyáddal levelezzél büdös cigány köcsög, és a saját pénzeden lehetőleg!
Egy megbecsült szír háziorvos véleménye Orbán gyűlöletkeltő kormányáról
@1magyar: Mi ezzel a probléma?Akkor utálni kellene az összes állami alkalmazottakat?A nővéreket,orvosokat, tűzoltókat stb? Komolyan ennyire rövidlátó vagy?
Egy megbecsült szír háziorvos véleménye Orbán gyűlöletkeltő kormányáról
@1magyar: Szerinted a tűzoltó,rendőr ,katonaokmányirodai ügyintéző,a parlamentben alvó politikus honnan szedi össze az SZJA-ra valót?
Közel háromezren tartoznak a NAV-nak 10 millió fölötti összegekkel
Hát kedves fityfaszosok,legyetek szívesek mutatni köztük egyetlen multi céget!DDD
Egy megbecsült szír háziorvos véleménye Orbán gyűlöletkeltő kormányáról
@1magyar: Komolyan ennyire tájékozatlan vagy,vagy csak megjátszod?Mégis mit gondolsz,egy háziorvosi praxis (vállalkozás) tán nem fizet adót?
Egy megbecsült szír háziorvos véleménye Orbán gyűlöletkeltő kormányáról
@1magyar: Lehet, hogy több adót becsengetett a kasszába,mint 20 melldöngető turbómagyar.
Ausztria betámadta a paksi atomerőmű bővítését
Pedig hogy örültek illiberátorék Kurznak,oszt már be is vitte az első jobbegyenest a felcsúti mangalicának.DDD Így jártak Trump Lee-vel is.Mindig csak ezek a kokik meg tacslik.:-)
Gorka-ügy: Hollik szerint nem Szijjártó, hanem az Egyesült Államok hibázott
Ha egy királyi vadászaton Semjén Elvtárs véletlenül lepuffantja Orbán Elvtársat,azért is Soros,Gyurcsány,Bajnai,az USA,Nyugat-Európa,a liberális demokráciák stb a felelősek.DDD