idppp

Kiállt a magyar kormány mellett több amerikai republikánus kongresszusi képviselő
És hány nem állt ki - beleértve a demokratákat is - a 435 képviselőből? Ez a szám, mármint a 12 képviselő, közröhej! Ezt próbálja felpucolni a lakájmédia, a sok csökött agyú nyalonc meg felcsapva a szemellenzőt az érem másik oldalát nem is nézi, igaz, nem is érdekli!, benne volt a TV-ben! 12-en szólaltak meg az EU ellen, és álltak ki az elmeháborodott korrupt, tolvaj diktátor mellett! Hűha, ez igen! Hogy nem szakad le a bőr a pofájáról annak, aki képes ezt megpróbálni eladni sikerként! A hülyék a fidesznél osztódással szaporodnak?
Előkerült Diana hercegnő vallomása
@Desischado: Nem, nem zavar! Ott volt a nászútján? Talán a gyertyát tartotta? Amit én írtam az mind tény! Mégis mit műveltek vele és kik! A temérdek szeretője a ribancnak? Azt cáfolja, féleszű, ostoba liba, amit leírtam! Végtelenül utálom a családanyáknak álcázott kurvákat, és nagyon sajnálom a magára hagyott gyerekeit!
Előkerült Diana hercegnő vallomása
Lényeg, hogy egy riherongy büdös kurva volt! Károlyt rendszeresen megcsalta! Neki a gyerekei mellett lett volna a helye, helyette az arabbal hetyegett, magasról szarva az anyai kötelességeire! Fontosabb volt a nimfomániás cafkának a fasz!
Hargitay szerint Hosszú Katinka eredményei közepesek
Hargitay az egykor kiváló úszó, csak lejáratja magát evvel a savanyú a szőlő dumájával! Minden szavából süt a gyűlölet, egyértelműen ellendrukker, nem a magyar érdek, hanem Katinka bukása számára a siker! Undorító, szar ember lett belőle, sajnos!
Varga Mihály: a szlovák átlagbért lehet Magyarországon is megkeresni
Rohadék Varga, és mi lesz a nyugdíjasokkal? Dögöljenek éhen azok akik még a 75. évet is meg akarják érni, és igényt tartanának egészségügyi ellátásra? Micsoda szemét nyuggerek vannak, bezzeg a pofájukat tudják jártatni, de már semmi hasznot nem hoznak! Miután nincs Tajgetoszunk, az ilyenekkel a Dunába, ebbe már van gyakorlata a magyar kormánynak, nagy példaképetek vitéz Lóbányai Horthy Miklós után... Hogy a kecskebaszás jöjjön rád álmodban, mocskos geci!
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
@Tekla: Lényegesen többnek gondoltam, mint 56, már elnézést a szókimondásomért! Attól még senki nem lesz rosszabb ember, pláne egy közszereplő, ha ad magára! Ha továbbra is ilyen lompos akar maradni, menjen át valamelyik rádióhoz, van bőven Fidesz csatorna!
Borbás Marcsit az utcán is bántják a külseje miatt
@Jóbarom: De nem végez! Annyit ért a gasztronómiához, mint hajdú a harangöntéshez! Régebben a legelemibb dolgokra is rácsodálkozott, azóta már ezt kinevelték belőle, hogy ne járassa le magát. Tény, hogy nem az eszéért szeretik, ha, saját bevallása szerint a külsejéért sem, akkor vajon miért és kik? Az is sokat mond, meg az is, hogy más tollával ékeskedve szakácskönyvet írt ez a konyhai antitalentum!
A Tiszából kellett kirángatni Curtist
@ila51: Miért reklámízű? Egyszerűen egy hülye, akaratgyenge, drogfüggő baromságait kell olvasni, ahelyett, hogy kényszerelvonó-kúrára vinnék, mellette meg a jól megérdemelt börtönbüntetésre ítélnék! Ezt a szarzsákot a színpadról letiltanám, nincs szükség ilyen példaképre a fiataloknak! Így csak azt látják, hogy egyeseknek mindent szabad büntetlenül, biztos fideszes, másképp normális rendőrség, ügyészség nem dobná vissza a labdát, hogy nincs ügy, nincs miért nyomozni! Ebben az országban már mindenki hülye?
Hoppá! Melltartó nélkül pózolt nyaralásán Gáspár Evelin – fotó
"Gáspár Evelin az elmúlt időben sokat dolgozott azon, hogy bomba alakja legyen" Hiába való volt, csak fölöslegesen pazarolta az energiáját, inkább vályogot vetett volna! Olyan rusnya, hogy a bányarém kategóriájába tartozik! Még az útszélén sem állná meg a helyét!
Megszólalt a sofőr, aki elsodorta a zebrán a vakvezető kutyát
A videó alapján egyértelműen az autós hibázott, életveszélyesen közlekedett, és ráadásul pofátlanul hazudik! Aki ennyire figyelmetlen, azt örökre el kell tiltani a vezetéstől!
Salma Hayek bikinis képe bearanyozza a napot – fotó
@volvós: Maga ritka nagy marha! Nem sok filmet láthatott életében, legfeljebb C filmet, ha egyáltalán tudja mi az, mert magánál nem lehet tudni, hiszen síkhülye! Ha ezt sem érti, lefordítom, segghülye!
Így zajlott Kerényi Imre 75 éve
Egy szemét, mocsok alja ember volt!, Orbán egyik fő seggnyalója, mellette buzeráns is, hogy összetettebb legyen a kép! Sokkal tisztább lett a világ nélküle! Hogy rohadt volna meg már évtizedekkel ezelőtt, a hordóhasú, vízfejű, csúti, idióta tolvajjal együtt!
Botránnyal indult a Sziget Fesztivál
@Rockxy: Miért szar? Nem képes a korral haladni, megállt az idő a kőbaltánál? Marad a demencia! Miért nem azt mondja, hogy "nekem nem tetszik"? Istennek képzeli magát, mindenki önhöz fog igazodni? Jobb a lakodalmas rock, ugye? Biztos, hogy nem maga Orbán, álnéven, mert pont olyan pökhendi a stílusa!
Ön szerint sem látszik Dukai Reginán, hogy betöltötte a 35. életévét?
Nem a fenét! A Blikk újságírója vak vagy még kevés nőt látott életében! Nem mondom, kellemes látvány, igen jól néz ki, de bizony az idő őt sem kímélte!
Liptai Claudia megmutatta bombatestét – bikinis fotók
"Liptai Claidai megmutatta bombatestét " Bomba testét? Az már régen lehetett, most már inkább a tehén kategóriába tartozik!
Elhunyt Szepesi György
@karma1: Vén puruttya! Keresse már meg azt az elgurult kurva gyógyszert, és lefeküdni a picsába! Ma már ne igyon többet, főleg, ha megtalálta a gyógyszerét!
Elhunyt Szepesi György
@picike1: @karma1: "egy halottrol beszelsz, akirol vagy jot, vagy semmit." Maguknak teljesen elment a józan eszük? Ekkora baromságot csak bomlott elme képes leírni! Ezek szerint semmi rosszat nem mondhatunk Hitlerről, Rákosiról, Sztálinról stb., csak dicsérhetjük őket? Két ilyen hülyét ritkán fúj össze a szél! Csak nem egy alomból származnak, idióta ökrök?
Elhunyt Szepesi György
@karma1: A forradalmat leverő szovjet hadsereg tagjait ne soroljam fel név szerint? Magának súgnak vagy alapból ilyen rendkívül hülye?
Elhunyt Szepesi György
@karma1: A rohadék Szepesi nem a forradalmárok oldalán vett részt az 56-os forradalomban, hanem inkább az oroszok oldalán! Őt már 1950-ben beszervezték, ne kelljen már sajnálnom, mert hagyta magát! Pár millió embert miért nem sikerült spiclivé tenni, talán azért, mert nem mindenki volt gerinctelen, jellemtelen geci, mint a szarzsák Szepesi?
Elfogták a gergelyiugornyai bántalmazókat – még bővülhet a gyanúsatottak köre
Ezek sem az idén barnultak le, rohadt cigányok! Nem a bevándorlóktól kell félni, hanem az évszázadok alatt asszimilálódni képtelen, lusta, dologkerülő, agresszív, tolvaj cigányoktól! Pesten a tömegközlekedési járműveken az ellenőrök már oda sem mernek menni hozzájuk, pedig tudják, hogy ezek nem vesznek jegyet! Minden mást igen, például aranyláncot, mobilt! Az ajtó közelében helyezkednek el, és amikor az kinyíiik letépik a nők nyakából a láncot, kikapják a kezükből a mobilt, leugranak és már bottal üthetik a nyomukat!
Elhunyt Szepesi György
@karma1: Miért kell ajnározni egy utolsó mocskot? Magyarország legendás, első számú besúgója, III./III-as ügynöke, sok kiváló sportember életének megrontója!
"Az Élet és Irodalom nagy terjedelemben, a Népszabadság rövidebb írásban, majd a pénteki internetes újságok bővebben foglalkoztak a magyar történelem sötét időszakát idéző ügynökhistóriával. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából kikerülő adatokból Paul Lendvai arról írt, hogy a neves rádióriporter, a korábbi sikeres MLSZ-elnök, Szepesi György  az ötvenes évek elejétől  Galambos fedőnéven írt jelentéseket. Beszervezése 1950-ben történt. Nagy „kaliberű” ügynökként a tartótisztje a későbbiekben személyesen Harangozó Szilveszter állambiztonsági főcsoportfőnök volt. Ezeket az állításokat Takács Tibor történész Szoros emberfogás című könyvében 2014-ben megerősítette. Annyi enélkül is kétségtelen tény, hogy az 1956-os forradalom kitörése utáni napokban rádió-műsoraiban a fegyver letételére biztatta a forradalmárokat."
Gáspár Evelin csúnyán beégette magát egy egyszerű műveltségi kérdéssel
Ez a mocskos bulvárlap is csak 3 évvel ezelőtti baromságokat képes újként megosztani, átverve az olvasóit! Ez is szemét egy banda!
Nézőpont: hiába kedveljük a németeket, viszonzatlan a szimpátia
Miért kedvelnék a magyarokat? Nem belőlem meg belőled indulnak ki, hanem a hatalmon lévő végtelenül hülye, szemét, mocskos politikusainkból, joggal! Abból, hogy Orbán lábbal tapossa a demokráciát, a világ egyik legkorruptabb politikusa, tolvaj, fasiszta diktátor! Sajnos általánosítanak, 2010 előtt homlokegyenest más volt a véleményük a magyarokról! Abból, hogy a csókosok, fideszes pártkatonák, a szarka család, több ezer milliárd EU-s forintot lopott el maffia kormányunk vezetésével, és még van pofánk követelőzni, szembe helyezkedni a közösséggel egy piti, csaló, félkegyelmű, geci szarkupac önkényének engedelmeskedve!
Versenyképesség 2018: Varga Mihály szerint az olcsó munkaerő ideje lejárt
Az olcsó nyugdíjas ideje is lejárt? A jelek szerint igen, de ezt nem nyugdíjemeléssel érik el, egyszerűen gödörbe velük, dögöljenek meg!
Szentmisén olvasták fel Orbán Viktor levelét: "veszélyben a keresztény kultúra"
Honnan a picsából tudná a zakkant pókhasú tolvaj, hogy mi az a kultúra? Kollégiumi társai szerint életében nem olvasott egyetlen szépirodalmi művet sem! Meg is látszik rajta, a családján, meg a hasonszőrű csicskáin!
Mellár Tamás belép a Párbeszéd frakciójába, így megmenti azt
@gulyasgyula: Miért lenne köpönyegforgató, megmagyarázná? Csak képes önálló gondolkodásra, nem úgy, mint ön! Bizottsági funkció, lényegesen több megszólalási lehetőség, anyagi háttér szakértők alkalmazására, és független maradt, szerződése szerint nem köti a frakciófegyelem! Okos ember, ráadásul az összefogást is elősegítette, és óriási pofont adott a jellemtelen, szemét Fodornak, meg Orbánnak is, mert így nem jött létre a szarkavarása! A jelenlegi liberális pártot a földbe kell döngölni, örökre el kell taposni, mocskos áruló tagjait pedig ki kell közösíteni!