idppp

Vakvezető kutyájával együtt küldtek ki egy látássérültet a kutyabarát IKEA étterméből Budapesten
Ehhez nem kell semmiféle szabály, ez minden normális ember számára egyértelmű, hogy egy vak embert, és a segítő kutyáját minden további nélkül beengedem még egy vendéglőbe is! Az alkalmazott egy érzelem nélküli, lelketlen seggfej, feltehetően gonosz, viszont egyértelműen buta barom! Fideszes volt, lehet, hogy rajtuk kívül is vannak még hülyék ebben az országban, vagy ez jelen esetben nem pártfüggő?
Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják
"Kövér: a világórát Európában egyre többen a magyar időhöz igazítják." Persze, Magyarország a világ közepe, a Föld is Orbán Magyarországa körül forog, aki mást mond, az hazaáruló! Neked meg bilibe lóg a kezed, szerencsére mindjárt jön a jóságos doktor bácsi, és mehetsz az elmeháborodott gazdáddal együtt Grazba, vár már egy remek gumiszoba! Ekkora barom házelnöke egy országnak sincs az EU-ban! Miért ver minket az Isten, azért ennyit nem vétkeztünk, az ország vezetői mintha vetélkednének abban, hogy melyikük a nagyobb hülye, és még büszkék rá, verik is a mellüket két kézzel, én vagyok a hülye, én vagyok a hülye! Ami nem is olyan nagy baj, addig sem lopnak...
Tarlós Tordainak: "Maga bolond, orvosra van szüksége" – videó
@Pegero: Mi is volt az az óriási ötlet maga szerint? A mérhetetlen bunkóság, a demencia tetten érhető jelei egy vén marhától, aki mára bezsongott a seggnyalásba? Csak nem egy alomból származnak? Nagyon úgy néz ki, hogy magát sem az eszéért szeretik agymosott Orbán nyalonc!
"A hivalkodás a cigányok vérében van"
Még ember nem akadt a 600 év alatt, mióta az országot boldogítják, aki képes lett volna tisztességes munkára fogni őket! Nemcsak a hivalkodás van a cigányok vérében, hanem az erőszak, a mérhetetlen lustaság, a lopás, a becsületes munka messzire kerülése! Előbb lehet a muszlim menekülteket integrálni, mint a romákat! Persze vannak kivételek, de az nem jellemző, és olyan ritka, mint a fehér holló!
Gáspár Evelin: "Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa!"
"Nem vagyok én Demcsák Zsuzsa" Nem bizony! Te olyan ronda vagy mint a világháború, és olyan buta mint a tök! Pont Demcsák ellentéte! Neked nemcsak a bőröd sötét, a fejedben is sötétség van, ostoba liba! Ha fényes nappal bemész egy szobába, akkor is fel kell kapcsolni a villanyt! Annyi eszed van, mint a hintalónak! - ezt dícséretnek szántam...
Gáspár Evelin bomba testet villantott – fotó
Akinek ez rusnya tehén tetszik annak izlésficama van! Ki az a barom, aki ennyi képet oszt meg mindenhol erről rút picsáról? Mennyibe kerül ez a propaganda Győzikének, a féleszű, ocsmány kinézetű lányáról? ÍInkább kisszéket csinált volna...
Válságba kerülhet a magyar dinnyepiac
@Lepényleső: Ez marhaság! A korszerű fajtáknál mit számít Lőrinc? Biztosan a magyar dinnyetermelők is ilyen maradian gondolkoznak, azért állnak olyan szarul!
DK: Orbán úgy viselkedik, "mint egy besurranó tolvaj"
@reagens: A Mandiner szennylap, Gaudi Nagy tamás pedig neonáci barom! Ez a maga színvonala! Hogy az Orbán érában milyen itéleteket hoztak az irreleváns, gyakorlatilag nulla igazságtartalmú! Csak az ilywn, agymosott hatökrök, mint maga dőlnek be a lakájmédiának! Magának annyi az IQ-ja, mint a cipőjének a mérete! Igaz, ha maga a Karmelita kolostor fele jár, Orbén azonnal lemegy parter helyzetbe, hogy könnyebben hozzáférjen a lukoz, vagy előlről térden állva csinálja?
DK: Orbán úgy viselkedik, "mint egy besurranó tolvaj"
@reagens: Maga olyan, mint a gyufa, feje van, de esze nincs! Nevezzen már meg egyetlen embert akinek kilőtték a szemét!!! Ha nem tud, akkor maga agymosott, mocskos hazudozó, fizetett troll, Orbán seggnyalója!
Szárnyal a DK és a Momentum, de hogy áll most a Fidesz tábora? Itt a friss felmérés!
@kereső: A Fidesz nem jobboldali, ez egy kaméleon párt! Amiből haszna van a félnótás csúti tolvajnak éppeny olyan nézeteket vall, igazi szélkakas! Jelenleg a szélsőjobb megnevezés illik rá, de nincs messze a neonácitól!
Pataki Ágnest 67 évesen ismét modellként fotózzák
Vetekszik ifjúkori önmagával! Még most is remek formában van. Gratulálok!
Nem az érdemeit akarom kisebbíteni, de neki soha nem kellett mosogatni, takarítani, a szövögép mellett 3 műszakban dolgozni, pénze, mint a pelyva, mindent megengedhetett magának. Nem lehet összahasonlítani egy munkában megtört, minden falatért megküzdő, többgyermekes 67 éves magyar asszonnyal, a magyar nők többségével!
Katalin megkérte Sarolta hercegnét, hogy integessen a tömegnek, elképesztő, ami utána történt – videó
@vacsi: Ha így megy tovább, és nem zavarjuk el a tolvaj Orbánt és bandáját, akkor a gondjaim hamarosan megoldódnak...
Katalin megkérte Sarolta hercegnét, hogy integessen a tömegnek, elképesztő, ami utána történt – videó
Ki nem szarja le, hogy mi történik a kőgazdag angol hercegi párnál, mikor az a bajom, hogy mit eszem hétfőig, mert akkor kapjuk a nyugdíjat! Persze a gyógyszereket sem tudom kiváltani, más bélyeget gyűjt, én meg recepteket...
Elődöntős a férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n
Gratulálok! További sikereket kívánok, de már a következő győzelemmel is elégedettek lehetünk, hiszen olimpiai részvételt jelent!
Nem hiszed el, mi csábítja haza az angliai magyarokat
A lakájmédia egyik szennylapjából, a Ripostból idézett a Propeller! Ezt a hiteltelen mocskot a Propelleren - amely egyre inkább a szélsőjobb felé orientálódik - és az agymosott fideszes nyaloncokon kívül nem olassa normális ember! Ez a cikk is bődületes hazugság!
Előkerült Havas Henrik, szerinte kicsinyes dolog volt besározni őt
@Micike: Nagyfokú elfogultság és tudatlanság Havast a nagy "nagy tévés ász"-ok közé sorolni! Hogy lehet őt egy lapon említeni a nagytudású, igen művelt, sokoldalú Vitraival! Rendre felkészületlenül jelent meg a stúdióban, pökhendi modorával még rá is tett egy lapáttal! Ha rangsorolni akarnánk, a futottak még kategóriába talán befér! Ha nem adnak neki szereplési lehetőséget a Heti Hetesben, talán azt sem tudnánk már, hogy valaha a világon volt...
Kiderült: nem is a magyarok, hanem Horvátország védi Európa határait a migránsoktól
A magyarországi kerítés nem végtelen! Mellette az jön be aki akar! De senki nem akar egy koldusszegény diktatúrába jönni! Ezek nem hülyék, hanem menekültek és gazdasági bevándorlók...
Pataki Zita ledobta a textilt, több százezren lesték már meg hiányos öltözékben
Ha látták már felöltözve, megértik, hogy miért van fekgyorsítva a felvétel! Jobb, ha nem látjuk, nem mai gyerek már...
Pécsi Ildikó kemény lépésre szánta el magát
Röviden, de a lényeg benne van. Pécsi Ildikó menjen a picsába!
Századvég: Tarlós magabiztosan vezet, a budapestiek fele rá szavazna
@Shikari: Maga barom, a Századvég a Fidesz által pénzelt intézménye, egy szava sem igaz! Érdekes, a többi közvélemény-kutatónál pont fordítva van! Ezt csak az önálló gondolkodásra képtelen, agymosott, lebutított, fideszes seggnyalók hiszik el!
Nem kért az elismerésből a Hableány utasait mentő kapitány, Újpest polgármestere nem hagyta annyiban
Wintermantel ha kell, ha nem, mindenáron szerepelni akart! Közeleg a választás, fényezi magát! Pedig Újpesten már nagyon unják, még a vízcsapból is ez a semmirekellő folyik!
Publicus: kezd szétporladni Tarlós előnye
Ki és honnan veszi, hogy az előválasztás első fordulójában Karácsony lett a győztes! Szeintem és a többség szerint Kálmán Olga! A többi közvéleménykutató szerint is magasan ő vezeti a listát, Karácsony csak mögötte kullog! Neki előbb a kerületével kellett volna megbirkóznia, de az is nagy falat volt a számára! El tudja valaki képzelni, hogy ő megfelelő tárgyalópartner lenne Orbánnal szemben? Keresztben lenyeli, megeszi reggelire, Karácsony ehhez nem képes felnőni! Aki mindenre jó, az nem jó semmire sem! Miniszterelnök, polgármester, főpolgármester? Nevetséges! Szimpatikus, de kis képességű, nem egy karizmatikus egyéniség, sőt nem is egyéniség, ellentétben Kálmán Olgával, aki az Egyenes Beszédben párszor már feltörölte a padlót Tarlóssal! Bizonyítva, hogy nem csak okosabb, képzettebb, rátermettebb, hanem a főváros dolgait is jobban ismeri, mint a csak nyugdíjasnak kiváló Tarlós bácsi!
Elküldték az alsó rakpartról azt a dél-koreai stábot, amely rögtönzött stúdiót állított ott fel – fotó
Elég szemét dolog volt elzavarni a dél-koreai stábot az alsó rakpartról! Így még azt is gondolhatják, hogy az egyébként roppant béna felelős magyar vezetőknek takargatnivalója van! Például komoly, normális szemle nélkül futni hagyták a balesetet okozó hajót! Azon nem csak a kapitány szolgált, kötve hiszem, hogy ő forgatta a kormámykereket! Nem elég baj az országnak, hogy feltünően lelketlenül, szakszerűtlenül kezelte a magyar kormány a katasztrófát, a halottakkal való csöppnyi együttérzés is hiányzott a felsőbb vezetőkből! Orbán, Tarlós, Szijjártó, Rogán, Pintér, Áder, Kövér, a seggnyaló, semmihez sem értő Bakondi az ország szégyenei!
Lezárták a nyomozást Semjén szarvasvadászata ügyében
A svédek hozzáállása precedens értékű Polt Péter számára! Reszkessetek magyar gazdák! Egy Európa szerte garázdálkodó dúvad szemet vetett a teheneitekre!
Ellen-Trianon: a románok szerint Magyarország be akarja kebelezni Erdélyt
A közvélemény-kutatásban résztvevő románoknak tökéletesen igazuk van! Orbánék megengedhetetlenül beleavatkoznak Románia belügyeibe! A román kormány helyében már rég elzavartam volna a magyr politikusokat a halál faszára! Elég bajt csinálnak itthon...
Ezért kérette be Svédország budapesti nagykövetét a külügy
A svéd miniszterelnök minden szava ül, cáfolhatatlan! Talán ezért beszél mellé az államtitkár, mert cáfolni nem tudja! Ne felejtsük el, most sem a magyar emberekről szól a bírálat, hanem a korrupt diktátorról, Orbánról, nem a mi érdekünkben történő politizálásáról, intézkedéseiről, és csatlósairól, maffia koprmányáról!
Ennyit keres az átlagmagyar
Ezek a rohadékok beszéljenek az "átlagmagyar" idős emberek nyugdíjemeléséről, és a napról napra elértéktelelendő átlagnyugdíjakról! Úgy hazudnak az inflációról, mint a vízfolyás! Magasról leszarom, hogy milyen olcsón lehet szuper TV-et kapni, én enni akarok, kiváltani a gyógyszereimet, megfizetni az orvosnak a kötelező hálapénzt, amivel ugyan semmivel sem kerülök előbbre a különböző várólistákon, de anélkül, lassan már szóba sem állnak velem! Az év végi 0,5 %-os nyugdíj-kiegészítéstől a mocsokos geci Orbán helyében leszakadna a pofám! Rohadna el az egész familiájával, a bandita kormányával, az oligarcháival, a strómanjaival és a csicskáival együtt! Fasz üsse ki a fogát!
Kiszel Tünde ruhát próbált – és akkorát villantott, mint egy gyümölcspiac
Kit érdekel ez az elképesztően rút, vén tehén? Talán az idősek otthonában nosztalgiáznak az agg demensek...