idppp

Szentmisén olvasták fel Orbán Viktor levelét: "veszélyben a keresztény kultúra"
Honnan a picsából tudná a zakkant pókhasú tolvaj, hogy mi az a kultúra? Kollégiumi társai szerint életében nem olvasott egyetlen szépirodalmi művet sem! Meg is látszik rajta, a családján, meg a hasonszőrű csicskáin!
Mellár Tamás belép a Párbeszéd frakciójába, így megmenti azt
@gulyasgyula: Miért lenne köpönyegforgató, megmagyarázná? Csak képes önálló gondolkodásra, nem úgy, mint ön! Bizottsági funkció, lényegesen több megszólalási lehetőség, anyagi háttér szakértők alkalmazására, és független maradt, szerződése szerint nem köti a frakciófegyelem! Okos ember, ráadásul az összefogást is elősegítette, és óriási pofont adott a jellemtelen, szemét Fodornak, meg Orbánnak is, mert így nem jött létre a szarkavarása! A jelenlegi liberális pártot a földbe kell döngölni, örökre el kell taposni, mocskos áruló tagjait pedig ki kell közösíteni!
Itt a lista a balatoni strandok árairól
@bakegya: Miért? Ezek a belépti díjak igazán olcsók! Menjen el egy pesti strandra, majd akkor megismeri a magyarok Istenét!
"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól" – Orbán szerint hangfelvételek vannak arról, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről
Ennek a fasznak már teljesen elment az esze! A hozzátartozói felelőssége, hogy megfelelő pszichiátriai intézményben helyezzék el! Meg kell hallgatni vagy el kell olvasni miket beszél, és mindenki számára egyértelmű lesz, hogy elmeháborodott. Tragédia, hogy még szabadon mászkálhat, vagy a TEK-es testőrei valójában ápolók? Aki egy óvodába is golyóálló mellénybe megy, az biztos, hogy nem normális! Már a kiscsoportba is beépültek a migráns terroristák, vagy Soros bérencei?
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@gazdag dezső: Ne, nem elég, hogy primitív marha még dicsekszik is! Attól, hogy több autója van, nem lesz sem intelligensebb, sem okosabb! És mit csinál több autóval, hány keze van, hogy többet is tud vezetni egyszerre? Milyen diplomája lehet egy ilyen szörnyen buta embernek? Olyan, mint Farkas Flóriánnak? Együtt szerezték? Ilyen helyesírással a csoda kategóriába tartozik, hogy egyáltalán el tudta végezni az általános iskolát, jobb helyeken nem engedték volna át! Én nem voltam hallgatója "Lőrince Lasosnak", sőt azt sem tudom ki volt! Viszont személyesen ismertem Lőrincze Lajost, és az sem semmi! Még annyit, miért is vagyok beképzelt? Indokolja meg, ha tudja, okos tojás!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@gazdag dezső: Kedves Dezső! Semmi közöm a taxisokhoz, még jogosítványom sincs, csak fejlett az igazságérzetem! Szívesen kihívnám egy műveltségi vetélkedőre, még jelentős előnyt is hajlandó vagyok adni! Ne haragudjon, de nem tudok napirendre térni az elképesztően primitív helyesírása fölött! Ez arra utal, hogy az IQ-ja nem lehet több, mint a cipőjének mérete!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@gazdag dezső: Dezső, Dezső! Ilyen primitív helyesírással , hogy mer kommenteket írni, csak lejáratja magát! Ha az ember hülye, lapítani szokott, mint hugyos disznó a búzában, nem melldöngetve kikiabálni ország-világ számára: hülye vagyok, hülye vagyok!
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@szep napot: Ritka nagy marha lehetett a tanárnője! És csak ezt sikerült megtanulni tőle?
Taxisblokád lesz a választások előtt?
@gazdag dezső: @gazdag dezső: Milyen marhaságokat beszél? Ma már ne igyon többet! Szemlátomást nem érti miről van szó! Akkor kellett volna tülekedni, amikor az észt osztották, most már késő! A taxisok csupán annyit akarnak, hogy hasonló jogok illessék meg őket, mint a Főtaxit! Az, hogy ilyen magas áron fuvaroznak, a kormánynak köszönhető, az játszik egyenlősdit velük! A piacnak kellene eldönteni mennyit hajlandók az utasok fizetni! Ezt lényegében Ön is leírta, de azután kuszaság támadt a fejében, és zöldeket beszél! Mindenesetre ne felejtse el a gyagyás, hordóhasú, félkegyelműnek megköszönni!
Rubint Réka miatt nem tud pihenni Sebestyén Balázs
Én mindig attól tartok ,amikor meglátom Réka lófejét, hogy mindjárt elkezd nyeríteni!
Gyűlölik Oszter Sándort Diósjenőn
@Lepényleső: Nem, Rózsa Sándor nemes jellem volt, részt vett a 48-as szabadságharcban, a szegényeken segített! Ez a mocsok pont az ellenkezője, legfeljebb Pisze Matyi lehetne!
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
@Rumcájsz 2: Mi köze lenne a volt sportminiszternek az autópálya kapukhoz? Az nem az ő kompetenciája volt, csak a sporthoz kapcsolódó beléptető rendszer, de az is elég...
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@fekete: Nem Taiwanon, hanem Indiában etetik tejjel a patkányokat, de ők sem azért, hogy megegyék! Honnan veszi ezeket az észveszejtő baromságokat amiket leírt?
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
A Népszava azonban kitette a tumblr-oldalára egy 2001-es cikkét, ami arról szól, hogy:
„Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor.”
A 2001. január 8-i írás szerint ezt az akkori kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén mondta, hozzátette: ennek érdekében még a bevándorlási szabályokat is átgondolná.
A Mandiner arra hívja fel a figyelmet, hogy a Fidesznek kormányon, 2013-ban megszületett a Migrációs Stratégiája. Erről mindenki jótékonyan megfeledkezik ma már, pedig a belügyi tárca javaslatát Orbán is aláírta.
A harmadik országból származók migrációjával kapcsolatban úgy fogalmaznak: „nemzetgazdasági, valamint demográfiai indokokból is szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát”.
Tehát Orbán még négy éve is úgy gondolta, gazdasági célból helyes a menekültek befogadása.
Tény, hogy Orbánéknak 50 ezer migráns bevándorlását köszönhetjük, a baj az, ha nem rászorult, hanem gazdasági menekültekről van szó, mint a 20 ezer kötvényes, és nem hazudnák az ellenkezőjét! Az 50 ezer migráns a Statisztikai Hivatal/állami cég adata, ennél csak több lehet!
Az is tény, hogy úgy néz ki, Orbánnak köszönhetően leszünk befogadó ország, és még van pofájuk Sorosozni, meg milliárdokat költeni gyűlöletkampányra, miközben ez a hordóhasú mocsok vizet prédikál és bort iszik!
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
@Rumcájsz 2: Nem autópálya, hanem stadion beléptető kapukról volt szó!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@ila51: Az olajjal szemben fontos a sertészsír, de nem mindegy mennyi! A magyarok mindig túl zsírosan főztek, akkor is, ha az a zsiradék olaj volt! A zsiradék nélkülözhetetlen a szervezet számára, vannak vitaminok, melyek csak zsírban oldódnak, ilyenek az A-vitamin D3-vitamin, E-vitamin, K1- és K2-vitaminok! Valami óriási félreértés van! Senki nem mondta, hogy ne együnk tepertőt, zsíros kenyeret, szalonnát A bécsi szeletet normális vendéglőben mindig is kizárólag disznózsírban sütötték ki! A probléma a főtt ételeinknél van, azok vannak túlzsírozva! Például, régen azt tartották, hogy a töltött káposzta akkor jó, ha a megdöntött fazékból/lábasból kicsúsztak a töltelékek!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@ila51: Anglia azon országok közé tartozik ahol hírhedten gyalázatosan főznek! Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden ehetetlen, és ne lenne kiváló egy-egy ételük, de nem az a jellemző! A magyar konyha jellegzetességei, sok külföldit lenyűgöznek, például a máshol nem ismert főzelékek, a rengeteg hagyma használata, dinsztelése, pirítása, a már szinte Hungarikumnak tekinthető tejföl sok ételhez, ételben történő felhasználása, az édes-savanyú ételek változatossága, a porrá őrölt pirospaprika egyedülállóan nagymértékű alkalmazása, a rántás használata! Sokan azt vetették a szemünkre, hogy a magyar konyha nagyon zsíros! Ami igaz is volt, de mára képesek voltunk alkalmazkodni a 21. század igényeihez, tudomásul véve, hogy a zsír nem ízesíti az ételt, csak a fejünk nő tőle! Egyedül a tejnél fontos a magasabb zsírtartalom, mert az határozza meg a tej ízét! A vidékiek tudják, hogy nincs jobb egy magyar tarka tejénél, mely 5%-os, a kiváló tejelő holstein-frízé csak kb. 4,4 %!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@Horizont: Ne felejtsük el, hogy vannak világhírű konyhák! Egy New York-ban készült, Michelin csillagos szakácsok, elismert gasztronómiai szakemberek szavazása szerint benne vagyunk a legjobb hétben, ez óriási elismerés! Kínai, olasz, francia, spanyol, mexikói, thaiföldi és a magyar konyha. Persze, mint minden ilyen rangsor, ez is szubjektív, de nagyjából közel van a realitáshoz! Aki ismeri a felsorolt országok étkeit, volt módja megkóstolni többfélét, vagy akár elkészíteni, az tudja, hogy milyen csodálatos, és sokszínű a gasztronómiai világ!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
Ez az összeállítás egy bomlott elme szüleménye! Ez vicc! Méghogy fagyi meg hamburger, az agyam eldobom! A magyar gulyás nem véletlenül világhírű! Minden hasonló, de normális összeállításban az élen vagy az élmezőnyben szerepel, joggal! Sok külföldivel volt dolgom, a gulyást mindenki megkóstolta, és a többségük, az egyéb magyar különlegességek mellett, a gulyást minden nap kikövetelte, annyira ízlett neki!
Baukó Éva brutális melleket villantott
@karma1: Nem vonom kétségbe, de azért, a biztonság kedvéért szeretnék személyesen meggyőződni róla!, utána készségesen tájékoztatom a kedves kommentelőket a tapasztalataimról...
Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
Nem csalódtunk! Gyáva, szar alak! Akkor cselekedne helyesen, ha a reggeli borotválkozásnál szembe köpné magát a tükörben! Bár lehet, hogy háttal a tükörnek borotválkozik, mert ő is undorodik magától, ami érthető lenne...
Ők jogosultak a választási Erzsébet-utalványra, kijött a kormányrendelet
@NaponTamas: Azért maga címeres ökör, mert nem fogom Orbánnak ajándékozni, lopott eleget, nincs rászorulva! A jó kurva anyjának az ajándéka ez, de nem a fideszé! Maga seggnyalonc, nem gondolja, hogy ez a magyar állampolgárok adóforintja, nem kegyet gyakorolnak a mocskok, amikor valami morzsát juttatnak belőle az időseknek! Hogy megnyugodjon, sem én, sem a feleségem nem szoktuk megtartani az ilyen könyöradományokat, hanem általunk ismert, nehéz körülmények között élő családoknak szoktuk adni! Bizony, máskor is ki fogom hajtani, ami jár, és eljuttatom a nálunk jobban rászorultaknak! Sok kőgazdag nyugdíjas is megkapta, miután nincsenek rászorulva ők is hasonlóan gondolkoznak mint én? Nem, sajnos...
A vér szerinti örökösök javára döntött a törvényszék a gyergyószárhegyi Lázár-kastély felosztási perében
Az egyház pofára esett! Kapott a magyar emberek pénzéből eleget! Érdekes, az ateisták még soha nem tartottak igényt a pénzünkre!
Nem biztos, hogy a választás előtt minden jogosult megkapja az Erzsébet-utalványt
"Ezzel szemben a kormány erőfeszítései nyomán fenntartható pályára állt a nyugdíjrendszer, ami garantálja a nyugdíjak vásárlóerejének megőrzését, illetve több mint 9 százalékkal még emelkedtek is a juttatások – mondta az államtitkár." Meg az anyád vasporos picsája - mondom én!
Ők jogosultak a választási Erzsébet-utalványra, kijött a kormányrendelet
A tavalyi Erzsébet utalványt a héten kaptam meg nagy nehezen, többszöri utánjárás után! Mindenki másra mutogatott, a Posta a Nyugdíjfolyósítóra, az meg a Postára! Kétszer kellett személyesen bemenni a Nyugdíjfolyósítóhoz, egyszer azért, hogy bizonyítsam nem haltam meg, még élő személy vagyok, szintén kétszer kellett a kerületi Főposta vezetőjénél személyesen reklamálni, a postás trehány, hanyag munkája miatt! Persze többszöri levélváltás a Kormányhivatallal, a Nyugdíjfolyósítóval, a telefonálásokról nem is beszélve! Ha most is hosszú utánjárással jutnék csak hozzá, hagyom a fenébe, legyen a geci Orbáné meg azé, aki ezt a kacifántos ajándékozást kitalálta! Hogy rohadjanak meg... Engem úgysem vesznek meg, arra ott vannak az agymosott Orbán nyalonc Júdások!
Bíróság elé kell állnia Hosszú Katinka férjének
@nezelodo: Ki a jó fenét érdekel? Ez nem a sportról szól, normális ember nem foglalkozik vele!
Váratlan fordulat: Shane Tusup újra Hosszú Katinka edzője
@nezelodo: Baj van, nagy baj, most már késő! Akkor kellett volna tülekedni, amikor az észt osztották! Hát arról lemaradt, most már próbálja meg azt a keveset, ami magának jutott beosztani, eddig nem sikerült Jobb volna csendben maradni, nem tudatni mindenkivel - hátha valaki még nem vette észre -, hogy annyi esze van, mint hat pár rendőrcsizmának! Még van képe mások magánügyeibe is belepofázni...