idppp

Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
@Rumcájsz 2: Mi köze lenne a volt sportminiszternek az autópálya kapukhoz? Az nem az ő kompetenciája volt, csak a sporthoz kapcsolódó beléptető rendszer, de az is elég...
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@fekete: Nem Taiwanon, hanem Indiában etetik tejjel a patkányokat, de ők sem azért, hogy megegyék! Honnan veszi ezeket az észveszejtő baromságokat amiket leírt?
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
A Népszava azonban kitette a tumblr-oldalára egy 2001-es cikkét, ami arról szól, hogy:
„Az elkövetkezendő öt évben Magyarországnak a gazdasági növekedés fenntartása érdekében több millió külföldi bevándorlót kell befogadnia, jelentette ki Orbán Viktor.”
A 2001. január 8-i írás szerint ezt az akkori kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) ebédjén mondta, hozzátette: ennek érdekében még a bevándorlási szabályokat is átgondolná.
A Mandiner arra hívja fel a figyelmet, hogy a Fidesznek kormányon, 2013-ban megszületett a Migrációs Stratégiája. Erről mindenki jótékonyan megfeledkezik ma már, pedig a belügyi tárca javaslatát Orbán is aláírta.
A harmadik országból származók migrációjával kapcsolatban úgy fogalmaznak: „nemzetgazdasági, valamint demográfiai indokokból is szükséges élénkíteni az országba gazdasági céllal, keresőtevékenység folytatásával, valamint tudásalapú migráció érdekében beutazók körét és számát”.
Tehát Orbán még négy éve is úgy gondolta, gazdasági célból helyes a menekültek befogadása.
Tény, hogy Orbánéknak 50 ezer migráns bevándorlását köszönhetjük, a baj az, ha nem rászorult, hanem gazdasági menekültekről van szó, mint a 20 ezer kötvényes, és nem hazudnák az ellenkezőjét! Az 50 ezer migráns a Statisztikai Hivatal/állami cég adata, ennél csak több lehet!
Az is tény, hogy úgy néz ki, Orbánnak köszönhetően leszünk befogadó ország, és még van pofájuk Sorosozni, meg milliárdokat költeni gyűlöletkampányra, miközben ez a hordóhasú mocsok vizet prédikál és bort iszik!
Deutsch Tamás Brüsszelben csinálta meg azt, amit Lázár Bécsben
@Rumcájsz 2: Nem autópálya, hanem stadion beléptető kapukról volt szó!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@ila51: Az olajjal szemben fontos a sertészsír, de nem mindegy mennyi! A magyarok mindig túl zsírosan főztek, akkor is, ha az a zsiradék olaj volt! A zsiradék nélkülözhetetlen a szervezet számára, vannak vitaminok, melyek csak zsírban oldódnak, ilyenek az A-vitamin D3-vitamin, E-vitamin, K1- és K2-vitaminok! Valami óriási félreértés van! Senki nem mondta, hogy ne együnk tepertőt, zsíros kenyeret, szalonnát A bécsi szeletet normális vendéglőben mindig is kizárólag disznózsírban sütötték ki! A probléma a főtt ételeinknél van, azok vannak túlzsírozva! Például, régen azt tartották, hogy a töltött káposzta akkor jó, ha a megdöntött fazékból/lábasból kicsúsztak a töltelékek!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@ila51: Anglia azon országok közé tartozik ahol hírhedten gyalázatosan főznek! Persze, ez nem azt jelenti, hogy minden ehetetlen, és ne lenne kiváló egy-egy ételük, de nem az a jellemző! A magyar konyha jellegzetességei, sok külföldit lenyűgöznek, például a máshol nem ismert főzelékek, a rengeteg hagyma használata, dinsztelése, pirítása, a már szinte Hungarikumnak tekinthető tejföl sok ételhez, ételben történő felhasználása, az édes-savanyú ételek változatossága, a porrá őrölt pirospaprika egyedülállóan nagymértékű alkalmazása, a rántás használata! Sokan azt vetették a szemünkre, hogy a magyar konyha nagyon zsíros! Ami igaz is volt, de mára képesek voltunk alkalmazkodni a 21. század igényeihez, tudomásul véve, hogy a zsír nem ízesíti az ételt, csak a fejünk nő tőle! Egyedül a tejnél fontos a magasabb zsírtartalom, mert az határozza meg a tej ízét! A vidékiek tudják, hogy nincs jobb egy magyar tarka tejénél, mely 5%-os, a kiváló tejelő holstein-frízé csak kb. 4,4 %!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
@Horizont: Ne felejtsük el, hogy vannak világhírű konyhák! Egy New York-ban készült, Michelin csillagos szakácsok, elismert gasztronómiai szakemberek szavazása szerint benne vagyunk a legjobb hétben, ez óriási elismerés! Kínai, olasz, francia, spanyol, mexikói, thaiföldi és a magyar konyha. Persze, mint minden ilyen rangsor, ez is szubjektív, de nagyjából közel van a realitáshoz! Aki ismeri a felsorolt országok étkeit, volt módja megkóstolni többfélét, vagy akár elkészíteni, az tudja, hogy milyen csodálatos, és sokszínű a gasztronómiai világ!
Kitalálja, melyik a világ 10 legjobb étele?
Ez az összeállítás egy bomlott elme szüleménye! Ez vicc! Méghogy fagyi meg hamburger, az agyam eldobom! A magyar gulyás nem véletlenül világhírű! Minden hasonló, de normális összeállításban az élen vagy az élmezőnyben szerepel, joggal! Sok külföldivel volt dolgom, a gulyást mindenki megkóstolta, és a többségük, az egyéb magyar különlegességek mellett, a gulyást minden nap kikövetelte, annyira ízlett neki!
Baukó Éva brutális melleket villantott
@karma1: Nem vonom kétségbe, de azért, a biztonság kedvéért szeretnék személyesen meggyőződni róla!, utána készségesen tájékoztatom a kedves kommentelőket a tapasztalataimról...
Meglepő válasz: Orbán ezért nem vitázik senkivel
Nem csalódtunk! Gyáva, szar alak! Akkor cselekedne helyesen, ha a reggeli borotválkozásnál szembe köpné magát a tükörben! Bár lehet, hogy háttal a tükörnek borotválkozik, mert ő is undorodik magától, ami érthető lenne...
Ők jogosultak a választási Erzsébet-utalványra, kijött a kormányrendelet
@NaponTamas: Azért maga címeres ökör, mert nem fogom Orbánnak ajándékozni, lopott eleget, nincs rászorulva! A jó kurva anyjának az ajándéka ez, de nem a fideszé! Maga seggnyalonc, nem gondolja, hogy ez a magyar állampolgárok adóforintja, nem kegyet gyakorolnak a mocskok, amikor valami morzsát juttatnak belőle az időseknek! Hogy megnyugodjon, sem én, sem a feleségem nem szoktuk megtartani az ilyen könyöradományokat, hanem általunk ismert, nehéz körülmények között élő családoknak szoktuk adni! Bizony, máskor is ki fogom hajtani, ami jár, és eljuttatom a nálunk jobban rászorultaknak! Sok kőgazdag nyugdíjas is megkapta, miután nincsenek rászorulva ők is hasonlóan gondolkoznak mint én? Nem, sajnos...
A vér szerinti örökösök javára döntött a törvényszék a gyergyószárhegyi Lázár-kastély felosztási perében
Az egyház pofára esett! Kapott a magyar emberek pénzéből eleget! Érdekes, az ateisták még soha nem tartottak igényt a pénzünkre!
Nem biztos, hogy a választás előtt minden jogosult megkapja az Erzsébet-utalványt
"Ezzel szemben a kormány erőfeszítései nyomán fenntartható pályára állt a nyugdíjrendszer, ami garantálja a nyugdíjak vásárlóerejének megőrzését, illetve több mint 9 százalékkal még emelkedtek is a juttatások – mondta az államtitkár." Meg az anyád vasporos picsája - mondom én!
Ők jogosultak a választási Erzsébet-utalványra, kijött a kormányrendelet
A tavalyi Erzsébet utalványt a héten kaptam meg nagy nehezen, többszöri utánjárás után! Mindenki másra mutogatott, a Posta a Nyugdíjfolyósítóra, az meg a Postára! Kétszer kellett személyesen bemenni a Nyugdíjfolyósítóhoz, egyszer azért, hogy bizonyítsam nem haltam meg, még élő személy vagyok, szintén kétszer kellett a kerületi Főposta vezetőjénél személyesen reklamálni, a postás trehány, hanyag munkája miatt! Persze többszöri levélváltás a Kormányhivatallal, a Nyugdíjfolyósítóval, a telefonálásokról nem is beszélve! Ha most is hosszú utánjárással jutnék csak hozzá, hagyom a fenébe, legyen a geci Orbáné meg azé, aki ezt a kacifántos ajándékozást kitalálta! Hogy rohadjanak meg... Engem úgysem vesznek meg, arra ott vannak az agymosott Orbán nyalonc Júdások!
Bíróság elé kell állnia Hosszú Katinka férjének
@nezelodo: Ki a jó fenét érdekel? Ez nem a sportról szól, normális ember nem foglalkozik vele!
Váratlan fordulat: Shane Tusup újra Hosszú Katinka edzője
@nezelodo: Baj van, nagy baj, most már késő! Akkor kellett volna tülekedni, amikor az észt osztották! Hát arról lemaradt, most már próbálja meg azt a keveset, ami magának jutott beosztani, eddig nem sikerült Jobb volna csendben maradni, nem tudatni mindenkivel - hátha valaki még nem vette észre -, hogy annyi esze van, mint hat pár rendőrcsizmának! Még van képe mások magánügyeibe is belepofázni...
Schmitt Pál adta át az aranyérmet a magyar váltónak a téli olimpián
Ez a szemét, az ország szégyene, hogy lehet még a nemzetközi porondon? Adja át a doppingoló oroszoknak, akik nem indulhattak országuk színeiben, azokkal van egy szinten, ez a mocsok, aki csak lejáratja Magyarországot! Erre vannak még nála is alkalmasabbak, sajnos, a korrupció királyával, a vízfejű, hordóhasú, csúti genyával, Orbánnal az élen! Én a fiúk helyében nem vettem volna át tőle az érmet, azokhoz így már mocsok ragadt!
Gyorshír: Kizárták Liu Shaolin Sándort
Nagyon sajnálom a roppant szimpatikus, szerény, kiváló sportembert! Fog ő még sok örömöt szerezni Magyarországnak!
Gyorshír: Kizárták Liu Shaolin Sándort
@vladimir putin: Hogy lehet valaki ekkora nagy marha? Magának súgnak, vagy alapból ilyen hülye?
Egy politikai elemző már temeti az MSZP-t
Farkas Örs nem politikai elemző, nem szakember, hanem egy mocskos fideszes pártkatona, egy bérnyalonc fasz, a fasz Kocsis Máté bandájából!
Ma lett 96 éves Szepesi György
Csúcs volt a patkányok között, tényleg sok embernek élményt nyújtott, már amennyiben a börtönbüntetés azt jelenti! III./III-as besúgó volt, rengeteg élsportoló és sportvezető életének megkeserítője! Hogy rohadt volna meg! Egyesek meg hozsannáznak, hát milyen emberek élnek köztünk? Nem szakad le a pofájuk, hogy odavannak egy spicliért? "2006 január 13-án az Élet és Irodalom nagy terjedelemben, a Népszabadság rövidebb írásban, majd az internetes újságok bővebben foglalkoztak a magyar történelem sötét időszakát idéző ügynökhistóriával. Az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárából kikerülő adatokból Paul Lendvai arról írt, hogy a neves rádióriporter, a korábbi sikeres MLSZ-elnök, Szepesi György  az ötvenes évek elejétől  Galambos fedőnéven írt jelentéseket.1950-től adta a jelentéseket, melyeknek számtalan alkalommal Paul Lendvai volt a főszereplője. Puskásról is többek között "Galambos", azaz Szepesi György jelentett"
Hétéves kisfiút vertek bilincsbe a rendőrök, az anya kiakadt
@Equus: Miért nem a cáfolattal foglalkozik? Miért nem gyakorol önkritikát, ha már ostobaságot írt? Tudom, hogy ez reménytelen, annyi IQ-val amennyivel maga rendelkezik, egyszerűbb mellébeszélni!
Hétéves kisfiút vertek bilincsbe a rendőrök, az anya kiakadt
@Equus: Maga agyatlan hülye! Hogy lehet a kettőt összehasonlítani? A cigányok hosszú évszázadok alatt képtelenek voltak asszimilálódni, nincs az az isten, aki képes lenne munkára fogni őket! A négereknél ez villámgyorsan megtörtént! Például kitűnő elnököt adtak a világ legjelentősebb országának, millió művészt, sportolót, írót, politikust! Köztük is vannak selejtes emberek, mint a fehéreknél, de cigány elnök Magyarországon elképzelhetetlen! Pillanatok alatt eladnák a Parlamentet, lekaparnák az aranyozást, hazavinnék a bársonyszékeket tüzelőnek stb. Felfogta hintaló agyú barom?
Nem Hosszú Katinka lett az év úszója a LEN-nél
@Cicamama55: Sarah Sjöström nem volt eredményesebb Hosszú Katinkánál!!! Ezt minden sportot kedvelő, aki ismeri az eredményeiket, tudja! Egyszerű utánanézni! Ha a világ minden sporttal/úszással foglakozó, az és sportolóit, úszóit megválasztó fórumon magasan megelőzte Sjöstrmöt, akkor csak egyetlen oka van, hogy a LEN-nél nem ő nyert, Gyárfás Tamás! Gondolom ez nem szorul magyarázatra, régi és jelenlegi tisztségei alapján nagy befolyással rendelkezik, messzire elér a keze! Evvel az - Katinka számára valószínűleg - aprósággal is sikerült borsot törni az orra alá!
Felújítás miatt kiesik egy sürgősségi osztály Budapesten
Örülünk, hogy jó nagy lesz, de honnan lesznek hozzá ápolók és orvosok? Mire átadják még kevesebb orvos lesz Magyarországon!