kakaósbögre

Kezdhetünk még jobban aggódni: a francia és a német államfő "újra akarja alapítani" Európát
egyszerűen imádom ezeket az orosz propagandaoldalakat.az pedig szekunder szégyen hogy van olyan ember aki felül ekkora faszságoknak.
Erdélyből reagáltak Gyurcsányra: megint össze akarja ugrasztani a magyart a magyarral
nos,ezzel már elkéstetek.magatoknak köszönhetitek hogy a honi választópolgár így vélekedik. Gyurcsány csak kimondta.ennyi.egyébként nem látom át hogy miért is kellene szeretnem- még ha magyar is- az olyan embereket akik vakismeretlenként belepofáznak az életembe.
Az átlagember ha ezután a videó után sem érti meg, miért tartunk itt....akkor....
@Rockxy: ha nem létezne akkor valahol még a késői vaskorban élnénk.úgy a kamat mint a pénz -úgyis mint vásárló és úgyis mint váltóeszköz- nélkül még mindig a cserekereskedelem korát élnénk.
Rohanunk a polgárháborúba
@JAJMÁR: tókmindegy ki kit szolgál ki.a lényeg abban rejlik hogy te,mint választópolgár megbízol-e egy fideszesben.
Rohanunk a polgárháborúba
@JAJMÁR: nincs remény.vagy vagy.hiába lesz bárki kormányon,hiába lesz akárki a miniszterelnök a végrehajtó hatalom legalsó szintjéig ette már magát a Fidesznek nevezett métely.vagy kiirtod az írmagjáig vagy visszatér.
Rohanunk a polgárháborúba
tökmindegy.ennek az országnak-a jelenlegi formájában-vége. még húzhatjuk egy darabig,mintahogy a vakbélgyulladást is lehet jegelni,de a métely oly mélyre ette magát,úgy az országirányítás szintjén mint az emberek lelkében,hogy csak radikális megoldással léphetünk tovább.vagy leromboljuk a jelenlegi rendszert az alapjaiig vagy a rohadás viszi el.
„Kilóra eladják az országot az oroszoknak, és én vagyok a nemzetbiztonsági kockázat?”
@quadrocopter: nem hiszem hogy a "tisztességes ember" kifejezést ennyire be kellene határolni.
Fidesz: egy ágyban a frakcióval
csak idén augusztusig 81 ezer elméletileg magyar gyermek-azaz a szülők magyar állampolgárok- született külföldön-nem,nem Romániában hanem nyugaton- és az osztrák statisztikák szerint valamivel több mint 8 ezer gyermeket irattak be osztrák általános iskolába magyar állampolgárságú szülei.egyszóval orbi,ezt elkúrtad.nem kicsit,nagyon.