kolnidre

Döbbenetes felvétel: disznójával közösült egy dunaharaszti gazda
Lehet,hogy az idős úr rövidlátó és összetévesztette a disznót Varga Katalinnal
Leszavazta a Fidesz Bálint gazda díszpolgárságát
Ha a fidesz valakit kitüntet az legalább annyit ér mint egy lapát szar.
A MÁV a megalázott nénitől bocsánatot kért
Tévedni emberi dolog.A kápen látható hölgyröl a jegyvizsgáló azt hitte,hogy még csak 30 év körüli lehet.Hülye,hülyébb,leghülyébb.Rendőr,postás,vasútas.
Gyógyíthatatlan a magyar futball?
Ha azt nézzük,hogy az ország kormánya milyen akkor a foci kifejezetten jó
104 milliós osztalékot vett fel erdélyi agrárcégéből Bánki Erik
@Shikari: Igazad van te náci barom.Ahhoz sincs senkinek semmi köze,hogy anyád mikor és mennyiért szopta le az énekes koldus faszát
„Végigkoldulom az országot, de Benu utolsó nyara csodálatos lesz”
Balszerencsés,hogy ebbe a szemét országba született.Ha netán a többszörös miliárdos miniszterlenök segítségére számítana,csalódni fog ugyanis nyugodtan éhen halhatnak,húsz forintot sem fognak kapni.
Párbeszéd: Polt egy normális demokráciában legfeljebb kecskét vezethetne
Érdekes:valahányszor meghallom Polt nevét,mindig a CEAUSESCU figura jut az eszembe.
Jó hír a magyar foci rajongóinak
Nekem csak egy.olyan hír lehet ami örömet okozna.Most ,hogy a Vajna meghalt,igy újra lehetne látni a Barca meccseit a UPC-n is.A magyar bajnokságot nézze sipos jenő a pénzügyőr.
Meztelenül ábrázolták Kunhalmi Ágnest egy szórólapon
Ha én most azt mondom,hogy nekem az orbán felesége sokkal jobban tetszik min KUNHALMI ÁGI,akkor az azt jelenti,hogy én normális vagyok?
Megszólalt a kormánymédia által össztűz alá vont Nagy Blanka
@cirip: Te miért nem a náci Bayert bírálod,vagy barárátját a grazi kezeltet?
Megszólalt a kormánymédia által össztűz alá vont Nagy Blanka
Egy fiatal kislányt bírálni egy olyan országban ahol a bugris miniszterelnök 30 év alatt annyit nem tanult meg,hogy zsebredugott kézzel nem mászkál olyan emberek között akik mind különbek mint Ő,ahol a legjobb barátnak már csak az lenne a dolga,hogy kövesse Lovas Istvánt.Tőkéczkit és a többbi hasxonló mocskot,ahol a parlamentben a fidesz tagjai között olyan nők ülnek mint horse-face Gabi a kiflitolvaj Novák Katalin előregyártott bányarém vagy a bárgyúarcú Mátrai Márta aki miután még soha megsem szólalt csak,hogy a WC-t használhassa azért döglik ott hatalmas fizetéséért azok ne ugassanak,hanem húzzák magukra a klozetet.
Nemzeti Sport kontra Sinkovics: tagad és fenyeget a kiadó
Ennél a Szöllösinél egy szemetebb ember nemigen van.Ez a barom azt gondolja,hogy az Ő érdeme,hogy Puskás tudott focizni.Miután voltam bátor megjegyezni,hogy utálom a Videotont a vezetősége miatt ezért örökre kitiltottak.
Bayer Zsolt a tüntetések gimnazista szónokáról: Kretén, nyomorult, barom, proli
Bayer!Hogy lehet összetéveszteni ezt a kedves,tisztánlátó,okos kislányt a te kurva anyáddal?
Medveczky Ilona szinte meztelenül jelent meg a Story-gálán
Valóban nevetséges ilyen öltözékben egy ilyen korú nő,de azt is meg kell jegyezni,hogy a magyar first lady még fénykorában is hulladék volt hozzá képest.
Alekosz keményen megfenyegette az Orbán-kormány ellen tüntetőket
Te kitömött állat!Ne beszélj hülyeségeket,inkább készülj a következő vetélkedőre.Ahhoz,hogy esélyes legyél készülj fel és fogyassz el naponta egy vödör szart.
Mégsem hétfőn kezdik a nyugdíjak postai kézbesítését – a banki utalás pedig ezért csúszhatott pénteken
Egyáltalán nem baj,hogy nem érkeztek meg időben az átutalások.Ezzel csak a magyar emberek érdekét akarták megvédeni,sőt sokkal jobban járnak ha az összeget csak négy-öt év múlva kapják meg,de a legjobb megoldás az lenne ha az összes pénzt a diktátor számlájára utalnák át.A lényeg egyébkét az,hogy a zsiros disznó időben megkapja a Gundel gratisz ebédet,hogy aztán nyugodtan tudjon zsebhokizni a teraszon békés elégedettségben.
Egy amerikai nő Korda Györgyöt hárommillió dollárért akarta megvenni magának
Tegnap a Svábi műsotában ezt nyilatkozta."Azért lettem énekes,mert kevés munkával sok pénzt lehet keresni"Ilyet csak egy ilyen barom mond mint ő.Egy normális zsidó ember ezt nem teszi egy olyan országban ahol ennyi antiszemita van Persze hozzá hasonló senkik azért szép számmal vannak.Deutsch für,Andi Vajna ,Hegedüs Zsuzsa.Gerő András .Biztos vagyok benne,hogy az Amerikában élő Neil Diamond ezt nem nyilatkozta volna.Persze hol jön" Ő a mi Gyuribácsinkhoz?"
Hegedűs D.Géza: Nem lehet, nem szabad hallgatni
@Shikari: Büszke lehetsz magadra barátom.Ilyen nagy fasz mint te az egész EU-ban nincs.Szeresd nagyon a fideszt.Ott csupa ilyen gerictelen féreg van mint te,és a szellemi szintjük is a tiéddel megegyezik.
Interjú a 80 éves Korda Gyuri bácsival: megható, hogy mit szeretne a legjobban
Gyuri bácsi egy hatalmas barom.Svábi kérdésére azt válaszolta,hogy azért lett énekes mert kevés munkával így lehet sok pénzt keresni Egy zsidó ebber egy olyan országban ahol a világon a legtöbb antiszemíta van ilyet nem mond.Persze erre nem gondolt ez a vén hülye a Klárikájával együtt.